Panáček v reality show

Nákupné maniačky 2015 (7.9. – 11.9.): Babí léto – poslední odhalování!

7. Září 2015 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=11164 w=615]
Po týdnech repríz se oblíbená show Nákupné maniačky vrací s premiérovými díly. Stylista Marián Hornyak se inspiroval současným ročním obdobím a navíc touží před dlouhou zimou zahlédnout poslední kousky odhaleného ženského těla. Babí léto – poslední odhalování, takové je zadání pro tento týden. Jak zní nápověda? Teplé barvy, vzory, volány, krajka, aplikace. Maxi šaty asymetrického střihu odhalující části těla, crop topy, svůdné blůzky ležérně padené na jednom rameni, topy za krk a k nim sexy džíny…

Nové díly sledujte každý den od cca 15.20 na TV JOj.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
Reagovat

První díl – velké zklamání.

Máte zájem o články k Popelkám? Kouká na to vůbec někdo?

2
Wally
Reagovat

@Ajda: Vždyť už to jde 3 nebo 4 týdny.

Reagovat

@Wally: Ajda je dle mě zklamaná z prvního dílu nových Nákupních maniaček. A jen se jako bonus ptá, zdá je zájem o rekapy české verze nazvané Popelky :-)

4
Wally
Reagovat

@SUNíčko: Aha. Máš pravdu, teď to taky vidím. :D A na Popelky koukám. :D

5
Chriss
Reagovat

Ahoj na Popelku koukám protože nemám tv joj a jsem na neschopence. Hledala jsem i diskuzi jinde k popelkám ale nenašla. Možná pod dojmem Jany z minulého týdne, doufám, že nedopadne popelka pro mě jako prostřeno, tj že kvůli konfliktním lidem mě nebaví. Takže za každý rekap nebo komentář budu ráda.

6
chriss
Reagovat

omlouvám se Jana z předposledního týdne, dívala jsem se v sobotu znovu protože čtvrteční díl jsem neviděla celý co mi uteklo a zjistila že nic.

7
Janica
Reagovat

Ahoj děvčata, dnešní díl hodně slabý, nevím, co tak úžasného viděly NM na první soutěžící.
Na Popelku jsem koukala, na netu ji zpoplatnili a koukáním na tv je marnění času.
Nelíbil se mi projev stylisty, ani komentátor za moc nestál.
Písemné komentáře jsem nenašla. Na FB nechodím.

Reagovat

@SUNíčko: Jj, přesně tak. Zklamání z první maniačky, propadák. Ve finále to zabila ještě i botami, škoda komentáře.

@Wally: První týden Popelky tady byl, podobně jako Tchýně, žádný velký ohlas a měla jsem pocit, že nákupní show nikoho nezajímá. Viděla jsem první 3 dny a pak odjela na dovolenou. Z ciziny a z mobilu toho moc nenakouzlím, to už jsem tu kdesi zmiňovala.

Myslela jsem nahodit vždy aktuální týden, jako u Maniaček, aby se mohlo diskutovat. V sobotu jsem zaregistrovala, že Barrandov dává celý týden za sebou + Tchýni jako bonus, to snad nejde na jeden zátah ve zdraví zvládnout :-) Zítra (po 17h) tady bude aktuální Popelka a uvidíme.

9
dorka
Reagovat

@Ajda: Nahodit Popelky jako Maniačky je skvělý nápad, já třeba koukám, ne v reálném čase, ale mám to stejně jako Maniačky nastavené a kukám po večerech, kdy je v bedně howno :-) … Mimochodem, ta vyprsená hvězda, co skončila minulý týden druhá, byla včera po Popelce v té jejich Soudní síni (nevím jak se to přesně jmenuje), takže dost pochybuju, že to nebyla najatá hérečka, žádná skutečná soutěžící. Dost mě to znechutilo.

10
Ajda
Reagovat

@dorka: V Soudkyni Barbara podobně jako v Súdnej sieni hrají většinou amatéři. Možná si vzpomeneš, když byly NM z Popradu, tak tam byla v jednom kole dcera, pak matka no a manžel té dcery je v Súdnej sieni pečený vařený už několik let. Většinou hraje záporáky :-)
A vítězka týdne – neonky, tak ta už nějakou dobu vítězí se synem v show Moja mama vari…. Nedívám se, ale podle ukázek je pěkná herdek bába.

Včera jsem viděla jen konec NM a sice lepší než v pondělí, ale zase mi vadí boty. Moc masivní k materiálu šat.

11
Ajda
Reagovat

Mám se odhalit, hurá, koupím si trenčkot a pončo :(

12
dáša
Reagovat

No teda tá víťazka – naprostá katastrofa. Ako keby si všetky tie „modely“ a farby vyberala so zatvorenými očami. A vyvaliť prsník v podstate len v podprsenke to je skoro podraz na outfit pouličných dám ľahších mravov. Či?

Přidat komentář