Panáček v reality show

Nákupné maniačky (27.4. – 30.4.): Cukrová vata

27. Duben 2015 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=10982 w=615]

Je před námi poslední premiérový týden této série Nákupních maniaček. Stylista tvrdí, že nás čekají ty nejsladší soutěžící, co jsme kdy viděli, téma zní – Cukrová vata. Základem outfitu bude růžová a k ní dostanou nakupující několik užitečných rad, aby náhodou nesklouzly do nevkusu. Což je však běžné v každém týdnu i přes hromadu rad a doporučení, takže pochybuji, že u růžové to bude jinak.
Nové díly sledujte denně od 15.20 na TV JOJ, nebo v jejich archivu. Pozor, vysílají se tentokrát jen čtyři dni a ve čtvrtek začínají už v 14.55!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
Slámka
Reagovat

No co na to říct? Trenčkot pěkný, ale jako cukrík nevypadala. Kombinace s černou příliš tvrdá.
A opět hodnocení šatníku!

Reagovat

To je zase sestava blbek! Stylista řekne, že stačí i jen růžový lak na nehty a ony zase vyžadují růžovou od hlavy až k patě. Už mám alergii na hlášku: …“nelíbí, není to můj styl.“
Pondělní trenčkot fakt pěkný, ale chtělo to víc dotáhnout zbytek.

Reagovat

Krásná, úžasná vizáž, páči sami a mrskne 5 bodů :D
Dnes jsem zvědavá na ten žok sádla Evu. Nesympatická a bez vkusu, v růžové bude určitě na desítku!

4
wopice
Reagovat

Nemají tam trochu chaos v těch barvách? V pondělí byla baby pink, což by pasovalo na ten trenčkot, ale ze začátku vybírali spíš pudrovou. Včera byla jen růžová, Maroš se ještě šklebil, že asi vytáhne Pantone – ale zrovna ten má u všech barev nějaký přívlastek, takže by ji tam stejně nenašel. Myslel něco jako klasickou růžovou – typ cukrová vata? Tak to tam měl napsat. každopádně ty tři nádhery u Marcelina šatníku byly dost na pěst :-(

5
Monika
Reagovat

Eva extremne nesympaticka zenska s podobne nesympatcikou poradkyni, dost jsem trpela po cas celeho dilu, tezko se mi ty dve vydejchavaly. K outfitu – teda vzit si na takovouhle postavu bile kvetovane kalhoty, to je naprosta ztrata soudnosti, vadila mi i premira bizuterie.

Reagovat

Jo, kritizovat jak o život, to Evě šlo, ale přijmout kritiku, to ani omylem. Sláma jí čouhala z bot, poradkyni jak z veřejného domu, ale myslí si, že je hvězda, přitom je to obyčejná zákeřná sv*ně!(omluva za výraz)

7
Slámka
Reagovat

Bože,kdo zemřel? Komu šly ty nanynky na pohřeb? Příšerná sestava, intrikánky, naprosto nekritické vůči sobě, ale posmívat se nepřítomné jim jde jedna báseň. Hnus, velebnosti.
A znovu mě napadá – škoda peněz pro ty strigy.
Outfity nic zvláštního.

8
al
Reagovat

… husy husami jsou …

… a husami ostanou …

9
Slámka
Reagovat

No konečně, konečně jim Maroš řekl o čem je bodování a jak se chovají. Jen se obávám, ze to bylo málo důrazné a příští NM si poučení nevezmou. Souhlasím, fakt husy. A vede je husička Evička.
A nechápu úterní Marcelu, že se nechá ve svém věku strhnout na ůroveň těch mladých.
Dělají Slovenkám hodně špatnou reklamu. Naštěstí jsou na Slovensku normální ženy v převaze, mohu potvrdit, mám velmi početné příbuzenstvo v SR.
Takže týden na nic. Ahoj v příštím, snad bude lepší.

10
Ajda
Reagovat

@Slámka: V příštím týdnu se asi uvidíme jen u reprízy, avizovali, že toto je poslední premiérový týden sezóny :(

11
Slámka
Reagovat

@Ajda: Ahoj, no jo, máš pravdu, běží repríza bílých blůzek.
Škoda, i když některý týden je „škoda vyhozených peněz“, tak přece jen premiéra je premiéra.
Tak ahoj možná příští týden.

12
Ajda
Reagovat

@Slámka: Kdyby alespoň reprízovali nějaké hodně staré díly. Tak ahoj u premiéry! Nebo rovnou osobní účast?! Týden panáčkových maniaček :D

13
Slámka
Reagovat

@Ajda: A jo, můžeme panáčkovat i bez maniaček. Dnes mě tak strašně rozčílil náš 17ti letý kluk, že jsem na mrtvici ještě teď. Končí školní rok katastrofálně.Snad dožiju premiéry. Papa, Jana

14
Lady XL
Reagovat

Ahoj, náhodou jsem byla v pondělí doma a koukla na Maniačky…,tady tedy čtu, že je to repríza. No nic, stejně se vyjádřím k „bílým blůzkám“. Já bych se na celou show nemohla pořád dívat…, je to sice v jádru zajímavé, ale ty nekonečné reklamy!!! :-( To je děs, děs. Jinak kecy kolem dobré a ted v pondělí ta první udělala zajímavý tah, že se jim předvedla jako šedá myška, nenalíčená a v hrozným domácím oblečení… Ale ona sama jinak tedy byla na facku a líbil se mi komentář, že medaili zaslouží její poradkyně.
tak ahoj

15
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Hodně záleží jaké mají zadání a jaká je sestava.

Přidat komentář