Panáček v reality show

Nákupné maniačky (21.9. – 25.9.): Moje neposlušné tenisky

21. Září 2015 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=11216 w=615]
Minulý týden ve zdejší diskusi poprvé převálcovala Popelka Nákupné maniačky. Zaujme naše čtenáře zadání nového týdne od Maroše Kočišíka – Moje neposlušné tenisky?! Soutěžící budou muset zapomenout na všechny možné druhy bot a vybírat pouze mezi teniskami. K nim samozřejmě doladí zbytek outfitu. Vyhrát může jen jedna.

Premiérové díly sledujte každý den v cca 15 h na TV JOJ.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
dorka
Reagovat

No tak hurá. Konečně sestava, která mě na první drc neirituje, jako ty dvě plastové láhve z minula + téma, které se dá zvládnout. Minulý týden se ani nemělo cenu vyjadřovat, byla to katastrofa, Marián je až příliš optimistický, co se témat a očekávání týče. Nedivím se, že Popelka válcovala…. Ale k věci. Pondělní kočka sympatická, ty první boty co měla na noze se mi sice líbily víc a batoh byl zbytečně šuntoidní a navíc kravsky velký, ale nakonec to spolu celkem sedlo, detaily to dotáhly. Vtipné bylo, že zkombinovala vzory a barvy tak, že i Marián by měl radost. Škoda těch hodinek – měli by dát do pravidel, že nesmí být součástí outfitu, holky by se pak primárně dívaly po dražších a kvalitnějších kouscích… Těším se na zítra, hubeňour bude určitě akční :-)

Reagovat

@dorka: Vidím to podobně. Velká škoda, že víc nevyužívají obchod s kvalitními šperky. Nemusí jít o zlato, ale rozhodně značková ocel má své kouzlo a hodí se na mladé, staré… :D

3
dorka
Reagovat

@Ajda: vole :-D

4
dorka
Reagovat

Ale máš recht, nenapsala jsem to dost jasně – žádné hodinky – holky by se pak dívaly po kvalitnějších a dražších hadrech :-)

Reagovat

@dorka: Málokterá je zvyklá nakupovat v dražším obchodě, podle toho to pak vypadá a těžko je do toho nutit. Uměle boty, cetky a i ty hodinky koupí občas pěkný šunt.

6
dorka
Reagovat

@Ajda: já taky nejsem zvyklá, ale tak dořiti kdyby mi někdo dal 10 litrů, tak si koupím první drahý a krásný kus a pak jenom doplňuju… šak už je to kolikátá série..

Reagovat

@dorka: Není to tak jednoduché. Když to prostě nemají zažité, nervy z natáčení, nakupují kde a jak jsou zvyklé. Bohužel.

8
dorka
Reagovat

Tak ta středeční mě rozsekala. Bavila jsem se jako už dlouho ne. Žádné – toto vynosím, toto vynosím a hlavně musí zbýt na hodinky… Nákupní úlet se vším všudy, počínaje dvěma plášti a zvonkem na prstu konče. A taky se mi líbilo, jak Maroš nakonec rezignoval a jenom se tak ščúřil pod fúsky. Víc takových.

Reagovat

Tenisky jsou pro mě plátěnky různých barev a tvarů. To co si tento týden všechny obuly byli pro mě botasky, kopačky. Jedny horší než druhé.

Vyhrála ta nejhorší, čtvrteční.

Přidat komentář