Panáček v reality show

Farma 5 (3.9.-5.9.2014): Týždeň prvý (video) + priebežný rekap

6. Září 2014 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=10071 w=615] Prvého duelanta určila celá skupina, druhého si určí on sám. Nezabudnite, že piatky vždy o 20:30.

Rekap z 3.9.2014

Lenke nesedí Janov prístup k nim. Ona by bola na pozícii farmára týždňa ráznejšia, presne by povedala, čo má kto robiť. Aničku Jano tiež prekvapil, čakala presné určenie pracovných povinností, Jano však len zahlási, že o zadelených úlohách vedia od hospodára, majú voľnú ruku. Tibor im tiež nevie poradiť, oni idú kosiť, pri šope tiež treba chlapa, aby im povedal, čo kde uložiť. Janko toho má tak veľa, že aj na sluhov s raňajkami zabudol.

[singlepic id=10053 w=615]

Oni mu nebudú rozprávať, počkajú, či sa zbadá. Nechcú porušiť pravidlá, jedlo si nemôžu vziať sami. Marek nepociťuje, že by sa k nemu správali ostatní farmári inak, keď sa stal sluhom. Paťo u Ľubom sú už zohraná dvojica, pustili sa do odvodňovania dvora. Je to ťažká práca, pôda je kamenistá. Janka sa stále motá, nakoniec im Jano zadá, aby vypleli záhradu. Viktora Tibor naučí kosiť, postupne chytí rytmus. Lenka sa podarí pri umývaní rozbiť súdok na kvasenú kapustu – bude pekný kvetináč. Mirka si myslí, že by sa dal zlepiť, Jano zas, že za rozbitý MAJETOČEK budú musieť zaplatiť hospodárovi.

[singlepic id=10056 w=615]

Na obed je polievka, Anička vyje len zemiaky. Niektorí už zajedajú s novými lyžicami. Po obede prišlo Miriam zle, nesadla jej octová repa. Nevedia ju nájsť, povedala, že si ide umyť vlasy. Nikde nie je, začínajú mať strach, či sa jej niečo nestalo. Nakoniec sa objaví, šla si na chvíľu odpočinúť. Keď sa Viktor dozvie, že práve do jeho postele, vytočí ho to. Pýta sa jej, že či jej švitorí, či nie je pri zmysloch, je to jeho posteľ. Mirku jeho útok prekvapí, nie je to predsa jeho majetok. V súkromí sa potom Viktor zdôverí Lucke, že mu Mirka veľmi vadí, myslí si, že mu to robí naschvál.  Tej sa to zdá zbytočné, myslí si, že je to milá, zlatá žena. Chápe ale, že keď ju nemá rád, bude mu vadiť všetko čo urobí.  Mirka sa potom pýta Viktora, či mu vadí, ten sa jej ospravedlní, že má zlú náladu. Rozhovoria sa pri stole o jeho súkromí. Má partnera o 22 rokov staršieho. Mirka netušila, že je homosexuál, je prekvapená. Lenka sa tiež zapája do rozhovoru, myslela si, že už všetci vedia, najskôr Miriam jej nevedomosť neverila.

[singlepic id=10054 w=615]

Marek si pri vyrezávaní lyžice poraní ruku, Janka s Jankom mu ju ošetria. Je trocha v šoku. Jano na 24 hodín uvoľní Mareka zo slúženia, vyzve chlapov, aby sa dobrovoľne niekto prihlásil, inak bude musieť niekoho určiť on sám. Ochotný je Ľubo, myslí si, že iný by sa nikto neprihlásil. Môže sedieť pri stole, aj jesť s farmármi, len bude Betke pomáhať s prácami. Večer je krúžok šikovných rúk, dokončujú sa lyžice, poháre, všetci túžia po tanieroch od hospodára. Pri práci si pospevujú.

Pozdravy do kamery: Aničke veľmi chýba rodina, začala pociťovať smútok. Viktor zdraví priateľa, robí to hlavne pre nich, chce dokázať, že to zvládne. Janka pripomína míňajúce sa zásoby, hrozí im hlad.

Ráno je Aničke zle, chýba jej cukor.  Chlapi pri kosbe rozoberajú, či to len filmuje, nevedia to odhadnúť. Jano je zvedavý, ako sa bude cítiť, keď sa naobeduje. Viktor ju porovnáva s Luckou. Postavou sú si  podobné , ale Lucka zvládne omnoho viac práce. Jano to pripisuje moravskému pôvodu, prekvapí ho informácie, že Anička je z Rumúnska. Prirovná ju k Snehurke, Viktor zasa k spiacej princeznej. Paťo s Viktorom sa do rozhovoru veľmi nezapájajú.

Jano a Tibor pochvália ženy, ako vyupratovali dielňu. Miriam požiada Jana, aby v izbe, v ktorej spáva urobili okná, sú povybíjané. V noci je už chladno, odmieta tam spať, kým nie sú okná pozatĺkané. S Viktorom sa zasa dostávajú do rozhovoru o posteliach. Pri večery Lenka rozpráva o svojich zlých stránkach, nerada ich ukazuje. Miriam si myslí, že Lenka je veľmi citlivý človek, ktorá má v súkromí problémy. Jano nemá rád, keď sa o ňom hovorí v jeho neprítomnosti. Situácii vyhrotia, nakričia na seba. Miriam si ju zastane, podľa nej len otázkami všetkých testuje. Lenka sa nakoniec odíde vyplakať. Jano si myslí, že ten plač vyprovokovala Miriam, podľa Lenky je to však jediná osoba, ktorá ju pochopila. Paťo si myslí, že to celé bolo zbytočné, iba si znepríjemňujú život na farme.

[singlepic id=10055 w=615]

Príde Kvetka. Cielenými otázkami od nich ťahá informácie o dianí na farme. Lucia si myslí, že hádka, ktorá sa odohrala medzi Lenkou a Janom nebolo nič vážneho, čo nakoniec obaja potvrdia, všetko si už medzi sebou vyriešili. Mareka Kvetka požiada, aby jej ukázal ranu. Nie je to nič vážne, nemôžu si prispôsobovať pravidlá, porušili ich a Marek musí byť potrestaný. Keďže v tom mal prsty aj Jano, jeho trestom bude vymyslieť trest pre Mareka (sorry, unikla mi pointa….). Podľa Lucky je to nespravodlivé, Jano by mal vziať trest na seba.

Je čas na voľbu prvého duelanta. Ľubo dáva Mareka, nemá proti nemu nič, ale deň slúžil s Betkou, nechce ju označiť. Lenka dáva Betku, myslí si, že sa z duelu vráti, chce, aby šla žena domov. Janka označuje Betku, má bližšie k Marekovi. Tibor tiež Betku, ale bude rád, ak sa z duelu vráti. Miriam dáva Mareka, verí, že sa vráti z duelu, lebo je veselá kopa. S Betkou si sadli, dve noci spolu spali, sú blízkeho veku, je čestná a priama, hoci niekedy netaktná (nechce vyzerať ako sviňa). Lucia označí Mareka, dúfa, že si to nezoberie osobne. Nebojí sa, že by si vzala ju, ale chce vidieť pánsky duel. Dnešný diel sa skončí pri Paťovi, voľbu prvého duelanta dokončíme zajtra.

Rekap zo 4.9.2014
Anička do duelu posiela Betku. Nič proti nej nemá, ale nechce taktizovať a k Marekovi má bližšie. Vie, že si vyberie do duelu práve ju, považuje sa za jej najslabšiu súperku. Myslí si, že Lenka narážala na ňu, keď Betke vravela, že si má vybrať správne. Lenka jej nič potvrdzovať nebude, ide jej len o to, aby vypadla jedna žena. Viktor tiež označí Betku. Má ju veľmi rád, srandujú spolu, verí jej, že bude bojovať  a hlavne, že vie, koho si má vziať do duelu. Betka dostala 6 hlasov a stala sa prvou duelantkou. Pekne im poďakuje, mala také tušenie, na nikoho nie je nahnevaná.

[singlepic id=10060 w=615]

Lenka sa rozplače, je jej ľúto, že Betka ide do duelu a že bola medzi tými, ktorí ju označili. Mirka Lenke nerozumie, chce byť podľa nej silná a priama, ale je to skôr len nejaká obrana. Kvetka vysvetľuje, že sa Betka zajtra musí vybrať súperku, s nikým sa však o tom nesmie rozprávať. Druhý duelant si vyberá disciplíny. Nakoľko nie sú farmári rovnako silní, jednou z disciplín musí byť prekvapenie, nakoľko nie je o sile a vytrvalosti, ale zvyčajne o šikovnosti. Zo silových disciplín si môžu vybrať pretláčanie kladou, alebo preťahovanie lanom, z vytrvalostných pílenie dreva, alebo hákovanie, poslednou  možnosťou je vedomostný duel – t.j. almanach. Jano určuje Marekovi trest – „vo svojom prázdnom voľne zrobí 6 pásov kosby.“ Marekovi sa to zdá veľa, ale je odhodlaný svoj trest splniť.

[singlepic id=10061 w=615]

Tibor s Janom si spravia na dvore pred farmou kupelňu. Vbehnú do studenej vody, navzájom si poumývajú chrbty. Miriam sa odmietla kúpať dva metre od WC, ide sa ovlažiť do potoka, postupne sa pridajú všetky ženy. Jediná sa do nej zvládne ponoriť Mirka, ostatné sa so zaťatými zubami osviežia.

Ráno sa ako prvý zobudí Marek, od rána kosí. Má Lenkin obdiv, Ľubo aj Janka si myslia, že je to pre neho tvrdý trest v porovnaní s tým, koľko porobili dva dni všetci chlapi. Na raňajky je čaj a jablká. Viktor s Mirkou spolu venčia kravu, Betka sa rozčertí, prasce by už mali ísť von. Tak im aj hospodár nakázal, Janko však myslí len na prácu, prasatá počkajú. Podľa Viktora nie je Jano najlepší motivátor, sám od robôt odbieha, vždy z každej spraví len to najľahšie a potom už len mudruje. Marek sa vracia z lúky, farmári mu tlieskajú. Janko im káže, aby šli pokosené rozhrabať. Janka je nahnevaná, nechápe, čo tam dva dni chlapi robili , Marek stihol sám za pol dňa viac. Janko miesto pochvaly ide skontrolovať, ako „Marek robotu zrobil.“ Podľa neho aj keď splnil úlohu, je to na vysoko pokosené, oni pokosili lepšie. Nepochváli ani ostatných, ktorý drevo spratávali, nebolo to podľa jeho predstáv.

[singlepic id=10062 w=615]

Na obed je kapustová polievka s hríbami. Veľmi im chutí, nemá ďaleko od pravej kapustnice. Betke príde smutno, rozplače sa, spomenula si na rodinu. Pri obede Mirka overuje, či určite nemali chodníčky spraviť. Janko ju dvakrát uistí, že určite nie.

Prichádza Martin. Na privítanie dostane od Mirky vlastnoručne vyrobenú okrasnú ikebanu. Lucka si myslela, že spraví výmenný obchod, je sklamaná, že to bol len dar. Idú skontrolovať úlohy. Ak Janko na nič nezabudol, budú mať 50 mincí, tak si aspoň myslia ostatní. Izba farmára týždňa je výborná, dielňa je o 200% lepšia, záhrada je vypletá, zemiaky však ohrnuté nie sú, šopa je tiež pekne uprataná. Sklamaný je aj z kosenia, odhadoval, že toho bude viac spraveného. Majú na to len dva týždne, čo je pre farmárov novinka, farmár týždňa im vravel, že je to dlhodobá úloha. Keď sa pred Martinom ohradia, Janko ich zahriakne: „Kľud, potom si to spoločne rozoberieme.“ Dostali 29 mincí a aj sľúbené drevené taniere, lyžice i pohár si vyrezali všetci. Miriam očakávala nejaké potraviny, Martin nesklamal, priniesol pohostenie od pani hospodárovej. Miriam už vôňa spôsobila extázu, podobne je na tom aj Paťo, keď zbadal koláče, tak ako keby sa druhý krát narodil. Všetci sú nadšení, keď však ukáže slaninku, nadšenie je ešte vyššie. Martin im vytkne aj prasce, už sa mali pásť. Kým ostatní slintajú nad koláčmi posadaní za stolom, Jano si pomaličky vykladá taniere v chalupe, ktoré dostal od Martina. Konečne príde, všetci sa zakusnú s chuťou do koláča, viditeľne si na sladkom kúsku pochutnávajú. Jano rozkrája aj časť slaniny, krája veľmi pomaly. Obaja sluhovia len sedia obďaleč a prizerajú sa, Paťo by podľa jeho slov toto nevydržal, vrhol by sa na stôl.

Hospodár im dovolil vziať si na svoju vlastnú obživu časť obilia určené pre zvieratá. Nabudený cukrom a slaninou, hneď vyťahujú žarnov a melú múku. Janka pomáha Betke s kváskom, radí aj s posúchmi, bude výdatnejšia večera. Jano si pochvaľuje, po pár dňoch sa konečne poriadne najedli. Rozdelila sa aj pálenka. Miriam sa nepáči, že Viktor o nej rozhlasuje, že bola opitá, konfrontuje ho, dopočula sa aj, že žiadal Jana, aby s ňou nemusel pracovať. Viktor prizná, že ju nemá rád, nechce s ňou robiť, žiada ju, aby to rešpektovala . Príde mu, že žije v inej dimenzii, podlizuje sa. Mirku to dojme, rozplače sa, ostatní ju utešujú. Paťo asi najviac, 10 ľudí si ju obľúbilo, nemá nič meniť, dobrá je. Aničke je to tiež ľúto, je to dobrá žena. Podvečer sa vo veľkom perie, konečne majú lepšie umiestnené vešiaky, postaral sa o to Tibor. Ďalšia hádka je medzi Jankou a Lenkou. Lenka sa po chvíľke odporúča od stola, Janka si myslí, že sa šla opäť vyplakať. Lenke však Jana za to nestojí, je to podľa nej hysterka, odišla, lebo múdrejší ustúpi.

Rekap z 5.9.2014

Farmári vypustili mangalice. Nepoužili remene, všetky utiekli. Mirka sa spýtala, či ich nezaviažu, ale Janko verí v prasaciu inteligenciu, oni predsa sami vedia, kde majú ísť i kde sa majú zastaviť. Hoci vidí, že to nebude také jednoduché, ešte stále je optimista, prasce si chcú podľa neho len pobehať. Keď už ich ani nevidí ,informuje, že si mangalice pamätajú, kde si ich prvý deň vyzdvihli, tak si odbehli asi tam. Trieska do vedra o dušu, aby ich nalákal späť, jediná na to reaguje splašená krava Malina. Nakoniec ich dostanú späť, stráži ich Mirka, vytipovala si štyroch hlavných kancov, keď začnú špekulovať, treba im zabrániť v pohybe.

Betka je nahnevaná, všetci zmätkujú, krava sa vrátila z paše, Jano jej kázal, aby ju obriadila, ona však musí variť, nech sa o zvieratá stará niekto iný, takýmto systémom budú až večerať!  Lucka s Aničkou pracujú na chodníkoch. Je to pre nich náročné, kamene sú ťažké, ale zvládajú, jedného chlapa by však uvítali. Tých však Jano vyhnal na lúku, aby kosili. Mal im byť príkladom, ale robí všetko iné len nie kosenie. Anička s Luckou zvažujú, či im Janko nedal robiť s ťažkými kameňmi naschvál, aby Aničku vysilil do duelu s Betkou. Myslí si, že sa bude rozhodovať podľa sily, preto si vyberie Aničku. Aj ostatní tipujú ju, alebo Miriam. Janko však ráta aj s prekvapením v podobe Lenky. Záhadu rozluskne až Kvetkin príchod. Pýta sa, či sa od jej minulého príchodu stalo ešte nejaké porušenie pravidiel. Viktor sa prizná, zahryzol sa do placky skôr, ako farmár týždňa. Trest mu má určiť Jano. Pýta sa aj na hádky, Lenka ju informuje, že mala konflikt s pani Janou. Dovoľuje si, zjedla všetku múdrosť sveta, ona ju rešpektovala, ale už nie. Hádka prebehne aj pred Kvetkou. Janka by sa najradšej už nevyjadrovala. Betka volí podľa toho, kto najmenej pracuje, jej súperkou bude Anička. Tá to čakala, nie je prekvapená. Robiť sem prišla, ale je človek, ktorý robí to, čo mu je povedané a tie úlohy vždy splní. Marekovi sa končí slúženie, farmár týždňa má prerozdeliť úlohy a pobaliť duelantky do domčekov. Miriam sa rozplače, je jej strašne ľúto, má rada obe, Aničku si veľmi obľúbila, s každou prežila dve noci. Jano príde s teóriou, že si mala vybrať Lenku, tá odštartovala hlasovanie za Betku.

[singlepic id=10065 w=615]

Na priedomí sa rozlúčia s farmármi, zoberú od Jana výslužku a odídu na samotku. Anička má zmiešané pocity, chcela ujsť domov, ale už sa ukľudnila. Betke je smutno za farmármi, povedali jej, aby neplakala, že ona sa vráti. Ona svoje šance odhaduje tak „padesiat na padesiat.“ Duelantské domčeky sú neupratané, každá z nich si musí spraviť poriadok. Anička svetlo využije na študovanie almanachu, Betka na posedenie na lúke s výhľadom na farmu.

[singlepic id=10066 w=615]

Jano musí určiť trest pre Viktora – musí zrobiť 4 zákosy. Viktor je spokojný, je to síce namáhavá robota, ale človek pri nej vypne, môže porozmýšľať. Janko vyzve ostatných, aby mu povedali, čo majú proti nemu, na to sa zdvihne a odíde. Farmári rozoberajú, aké úlohy si vyberie Anička. Na večeru je placka s dusenými hríbami. Patrik je veľmi hladný, vyzýva ostatných pred televíznymi obrazovkami, aby neváhali a jedli koľko vládzu.  :) Zajtra chcú byť chlapi pekní, Viktor ich postupné holí – „holím chlapov“, potom hneď doplní – „na tvári“, verí, že za túto službičku vykšeftuje tabak.

Ani duelové ráno na farme sa nezaobíde bez konfliktu. Mirka s Janom zaháňajú mangalice, aj sa im darí, ale Mirka vojde do maštale a trieskajúc na vedro so šrotom očakáva aj prasatá, tie nájdu vedro iné a už je oheň na streche, Jano jej vynadá, nemôže vojsť do maštale tak rýchlo, musí mať vedro nízko, aby ho videli. Nakoniec si to spraví sám, tak je to najlepšie. Jana s Luckou strážili večer oheň a upiekli chlieb. Na raňajky má každý kúsok chleba a opraženú slaninku. Chlieb síce museli pílkou krájať, ale bol chutný. Podľa Lenky by chlieb dokázala upiecť každá z nich, urobila ho však Jana, tak to bude jesť.

Kvetka príde za Aničkou, v chatke sa jej dobre spalo. Do Farmy sa prihlásila, lebo tie predchádzajúce sledovala a vždy to chcela skúsiť. Na Betku sa nehnevá, myslí si, že je dobrý človek, ale nemala možnosť ju spoznať. Disciplíny vyberá takto:

  1. Almanach
  2. Preťahovanie lanom
  3. Prekvapenie

Betka mala tiež dobrú noc, nikoho sa nebála, aj si pospala. Nikdy takto od muža nebola odlúčená, podporuje ju, chce, aby tam dlho zostala. Chýba jej rodina, aj si za nimi poplače. Kvetka ju vyzve, aby sa vyplakala, plač očisťuje. Dostávame sa k príbehu – Betka chce pomôcť rodičom, nemala dobré detstvo, otec bol alkoholik, bil matku, od 8 rokov bola aj so súrodencami v detskom domove. Proti Aničke nič nemá, ale málo robí a do kuchyne sa chodila často do zrkadla pozerať. Disciplíny odhadla.

Duel:

[singlepic id=10067 w=615]

No duelovej stodoly postupne prichádzajú farmári. Vyumývaní, oholení, pekne poobliekaní. Janovi dal prvý týždeň veľmi veľa, vrátil sa akoby do mladosti, verí, že zrobili kus práce a tiež, že s týmito farmármi dokážu farmu ďalej zveľaďovať. Mirka dúfa, že ich vzťah s Viktorom sa upraví. Dáva mu bežné otázky typu: „kde je farmár XY“. Aj podľa Viktora sa to zlepšuje, začínajú od začiatku. Za to komunikácia medzi Jankou a Lenkou je stále na bode mrazu. Lenka si myslí, že Jana je falošná.  Janka sa k tomu nechce vyjadrovať, neberie jej názor. Väčšina sa zhodne na tom, že Anička je dobré dievča, ale nakoľko je Farma o práci, radšej Betku. Jediná si priamo Aničku vybrala Lucia. Do stodoly vstupuje nervózna Betka a vysmiata Anička.

[singlepic id=10070 w=615]

Almanach: prvá otázka obe zle, druhá dobre Betka, tretia Anička, štvrtá obe dobre, piata tiež, šiesta dobre Betka, siedma obe dobre a touto otázkou Betka disciplínu vyhrala. Väčší problém, ako odpovedať, mala Betka so zapichovaním nožov do klady.

[singlepic id=10068 w=615]

Preťahovanie lanom:  Janka ani Lucka si nevedia predstaviť, že by Anička túto úlohu zvládla. Tá im však vytrie zrak, takticky to vyhrala a vyrovnala na stav 1:1.

Prekvapenie: Ktorá prvá vymoržuje kukuricu úplne do čista, vyhráva. Na začiatku drží Anička s Betkou krok, ale priznáva, že už nevládze s rukami. Prvá úlohu splní Betka a vyhráva celý duel.

[singlepic id=10069 w=615]

Anička nie je zo seba sklamaná, je hrdá, že dokázala vzdorovať silnej súperke. Všetkých rada spoznala, dúfa, že sa vonku stretnú. So všetkými sa rozlúči, následne aj oni s ňou. Lenka si neodpustí úprimné okienko, nazvala ju sliepkou a za tým si stojí, je podľa nej neúprimná. Mirka by chcela takú dcéru, akou je Anička. Po týchto slovách sa rozplače aj doteraz silná Anička.  Jej povinnosťou bude teraz napísať list na rozlúčku a určiť nového farmára týždňa. Lenka oľutuje, čo jej povedala, v tej chvíli to tak bolo podľa nej správne, ale vidí, že nie je chladná, ako si doteraz myslela.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 213
2
Poppy
Reagovat

Galadriel, díky za rychlý rekap, vím, že ta visel už v noci :-)

Viktor mi leze na nervy, je to fakt Viktorka. Ten bude pořád něco řešit, jak to my ženské umíme :-DD

Ale nejhorší je pro mně (teď – možná se to změní, až objevím ještě většího padoucha) Miriam. Ta je teda pěkný podrazák, brrrr. Určitě tuší, že by si ji Betka do duelu mohla vybrat a tak ji na jedné straně pomlouvá a hecuje proti ní a na druhé straně jí maže med kolem pusy.

No a Anička chudák zažívá srážku s realitou. Ona si to prostě asi představovala úplně jinak. Podstatu Lenčiných problémů jsem teda nepochopila, no hlavně že se jí zastala pokrytecká Miriam.

Myslela jsem si, že mi bude lézt na nervy Marek, ale ten je dobrý. Bude škoda, jestli to bude on nebo Betka, kdo jako první vypadnou.

3
Bobby Brown
Reagovat

Mě by tedy zajímalo, co na Markíze znamená „Publikováno“. Protože píší, jak videa publikují ten den, ale schválně jsem si počkal do půlnoci a poslední díl tam nebyl. Takže s 3.9. kecají a s těmi ostatními daty taky.

4
Bobby Brown
Reagovat

Nejsem si moc jist, zda je vhodné na každý den nové diskuzní vlákno, bo jak to tak vypadá, klevetí nás tady zase co bych se na jedné ruce dopočítal.
Mno jo no, HSTM prostě už nedáme.

5
LadyXL
Reagovat

2-Poppy – taky to mám tak s Miriam. Prostě mi nesedí a nesedí… Tuším v ní problémy do budoucna. Myslím, že se jim začne brzy „zajídat“ a přestanou jí věřit úsměv na tváři. Já osobně tenhle, pro mne falešný typ, nemám ráda. A docela těžko se proti němu bojuje, dokud ho višchni neprokouknou. Myslím, že Viktor/ka se už intuitivně od ní straní i kvůli těmto i jiným skrytým vlastnostem. Je to typ – vyhodíš dveřmi, vrátí se oknem a bude se omlouvat, usmívat. No ale bude se aspoň nač dívat :-D.
Minule někdo psal, jak mu rve uši čechoslovenština Lucie – přidávám se!!! To fakt není ani čeština, ani slovenština a ani žádné nářečí… Jinak ale většina holek slušně maká. a Tak kromně Miriam mi už nejvíc nesedí farmář týdne – náš mrskač fousků. Ten začíná slušně šílet a myslím, že hysterických výstupů se dočkáme dosytosti.

6
Ananas
Reagovat

@LadyXL:
Mně ta její mluva taky strašně nesedí, věřím, že někde na pomezí se to míchá, ale ona mluví nějak nepřirozeně. Asi jsem předpojatá. Mám pocit, že kdyby takhle mluvila třeba Betka, věřila bych jí to víc.
Miriam myslím dřív či později dosáhne na titul „osina v zadku“.
Zatím mi asi nejvíc vadí Lenka, tou komedií při jmenování sluhů. Napřed proslov „ať to budu já nebo někdo jiný, vezmu to jako fakt“, v zápětí vyskočí jak čertík „proč zrovna oni?“.

7
Ananas
Reagovat

Včerejšek mi nejde pustit:-(

8
LadyXL
Reagovat

6-Ananas – osina…:-), to je vystiženo přesně!! Jo ta mluva Lucie je fakt hodně nepřirozená. Možná se coby Češka chce zalíbit Slovákům, respektive si nevysloužit určitě odsuzování, co tam ta Češka dělá…, jenže se obávám,že to takhle je horší.
Lenka mi zatím nevadí. Dokonce se mi coby ženská líbí, ale asi sama neví co se sebou… Uvidíme, jak to s ní bude dál. On ten konflikt s Janem byl zbytečný z obou stran.

9
Ananas
Reagovat

@LadyXL:
Já si ji taky původně vyhlídla jako fanynku. Včerejší konflikt znám bohužel zatím jen z vyprávění. Ale tipuju, že s Janem budou vepři ještě často. A vůbec si neumím představit, jak on bude fungovat, až bude sesazen.
Tak jsem se radovala, že mi to jde z archivu pouštět a najednou to stávkuje.

10
Franz
Reagovat

Já to vidím zase tak, že se zatím nic moc neděje. Je to přece jen pár dnů co se znají a teprve začíná oťukávání a poznávání. Sice už pár jedinců vystrkují růžky, ale může to být jen taktika.

K Lucii mám toto. Hodně moc ji poslouchám jak mluví a nemůžu si pomoct, ale nemám u ni žádný problém. Mluví po našem, tedy „moravsky“, tak jak se mluví v okolí Hodonína, Strážnice, Mikulčice, atd. Je pravda, že svou moravskou mluvu prokládá slovenskými slovíčky, které pochytila svým působením na Slovensku.

11
Poppy
Reagovat

@Ananas: Zkus Google Chrom :-) Nevím, v jakém prohlížeti ti to nejede, ale mně to jede v IE.

12
JanaH
Reagovat

Franz : přesně tak. Denně slyším mladé i staré mluvit naprosto stejně, jako Lucku. ;-)

K návrhu Bobbyho : u trojky nám stačilo jedno vlákno na týden a jak jsme si pěkně pokecali.
Já kupříkladu sleduju zpětně z archivu a pokud i mám nějakou poznámku, už ji do předešlé diskuze nepíšu.

13
Bobby Brown
Reagovat

Farmár týždňa mi zatím nevadí. Jo, je to takový ten týpek ála pan mistr na dílně, ale zatím mě to nevytáčí.
Viktorka a Miriam, to bude ještě zajímavé. Ti dva zřejmě povedou dlouhé rozhovory. Co se postele týče, Viktorku chápu. Rozumím, že je těžké srovnávat tamnější ubytování s tím domácím, ale Bobbyho pelech je Bobbyho pelech a bez dovelení do něj nesmí ani blecha!
Anna je fakt jak Sněhurka, to řekl Ján dobre. :-)
Zprzněnou mluvu fitnesačky Lucie nějak nevnímám. Zatím mne to neirituje.
Sírius musí zůstat, je v něm ještě velký potenciál pro mou zábavu.
Po ksichtě je asi nejhezčí Jana (v mých očích), postavou Lenka.
Z Ľuba jsem trochu paf, ještě z toho medailonku. Trochu přírodní úkaz v dnešné době. Zatím asi z mé strany adept na přání výhry.
Lenka, ach… Nevím důvody proč je taková, ale je to ten typ, který asi věří v to, že kopáním kolem sebe (och ano – „upřímností“) si vydupe respekt a uznání. Když Kvetka mluvila o tom, že je upřímná, tak mne to rozesmálo. O tomhle jsem na Panáčkovi psal už x-krát (možná XL-krát). Takzvanou upřímností a říkáním pravdy do očí se jen maskuje hrubost a neschopnost s kýmkoliv vyjít. Ale to už by nám psychologicky odpřednáškoval Sírius.
Kvetka, aaach… Ona vždy příjde v nějakých květinkových šatech a moc jí to sluší. Prostě Kvetka. :-)

14
Bobby Brown
Reagovat

@JanaH: No právě, já taky kukám zpětně a pak je to takové rozpačité, kam ten svůj nával zážitků vypsat. Ten týdenní režim by byl fajn.

15
Bobby Brown
Reagovat

Na Voyo mají necentzrované verze Farmy. Sakra, že bych rozbyl prasátko?
http://voyo.markiza.sk/relacie/17461-farma-5-necenzurovana-reziserska-verzia

16
LadyXL
Reagovat

Když tak přemýšlím (občas :-) ), tak mi ta mluva Lucky vadí asi nejvíc v okamžicích výpovědích na kameru. V průběhu děje to pro mne není tak tahající za uši. Ale už ji nechám být :-D. BB rozebrals to slušně a pokud jde o postel, tak to mám stejně! Rozhodně bych tam nepustila zrovna Miriam…. Měla rovnou říct, že je jí zima a šla za lepším… A ostatním, kteří tvrdili, že by jim to nevadilo, bych se hned nasáčkovala o pauze do postele a vidělo by se, jak jim to „nevadí“!
Jo není upřímnost a „upřímnost“ :-D. ¨Jo a myslím, že Jano v pozici „druhořadého“ farmáře bude nesvůj a kritický vůči všemu. A pochybuji, že dokáže neskákat šéfovi do řeči :-).

17
LadyXL
Reagovat

Jsme zvědavá na trest. Já bych ho dala naopak farmáři týdne a zbavila bych ho imunity, i když ho nikdo nezvolí do duelu, nebo bych ho nominovala na příštího sluhu. Ale bylo zajímavé, jak donutila Květka sluhu odstranit fáč a okomentovala ten „smrtelný“ úraz :-D. Já do té doby myslela, že to, že nesmí 24 hodin nic pořádně dělat, mu řekl nějaký doktor (mimo záběr) a že si vážně hodně ublížil…. a on to nejspíš rozhodl pouze farmář týdne! No jo, když oni nám ti chlapi „umírají“ i při rýmě… :-D

18
JanaH
Reagovat

Bobby : uvidíme, co na to šéfka galadriel. ;-)
Jinak si budu muset nechat svůj nával zážitků pro sebe a zůstat dál v „igelitě“, páč psát cokoli do „mrtvé“ čili včerejší debaty je kontraproduktivní čili na prd. :-D

19
JanaH
Reagovat

strejda práskající knírem mne baví a rozesmívá skoro při každé větě, kdežto ze sluníškové pasačky dobytka Miriam je mi zima, a to mám okna v cajku.

20
irvajn
Reagovat

Miriam mi není milá, ale kdyby mi zalehl do postele Viktor, to by mi vadilo mnohem víc – a podotýkám, že to není jeho orientací, stejnou má můj skvělý kamarád

21
veverka
Reagovat

Všecny vás tu zdravím a asi se opět občas k vám přidám.
Mně Jano byl nejmíň sympatický už když jsem si prohlížela vizitky nových farmářů. A zatím nezklamal.
Tím že je ještě i farmářem týdne mu jeho ego stouplo neskutečně vysoko.
Když napomínal mladší spoluhráčku, že starším se neskáče do řeči, tak mne to rozesmálo. Trapný.
A s tou změnou sluhů na 24 hod by měl dostat trest jen on a nikdo jiný. Ti jen poslechli příkaz farmáře týdne a trest by dostat neměli.
Miriam je zvláštní ženská, zatím vyčkávám, než si udělám o ní lepší obrázek. Ale to ležení v cizí posteli by mně taky vadilo a překvapuje mne, že jí to nepřijde divné.
Trochu je mně líto Bětky. Je nenápadná, ale přijde mně, že by mohla být pracovitá. Pokud půjde do duelu a vypadne, tak jim můžou pracovité ruce chybět, Až přijde horší počasí, dostanou další zvířata a přibude práce, tak by byla tam víc užitečná, než Anička.

22
Franz
Reagovat

@Bobby Brown: No tak ! Proč hned užívat slova:“zprzněná mluva “ ? To by se mohlo stejné napsat o mluvě z okolí Ostravy, Prahy, Brna, ze zPlzně, atd.

23
Bobby Brown
Reagovat

@Franz: Slova byla použita tak, jak byla a pokud si tu větu někdo vyložil posvém, není chyba u mne.

Reagovat

@Franz: Tak to musim oponovat. Nevim teda odkud si ty, ale prave s moravackama z Hodonina komunikuju dost casto a nikdo z nich nemluvi ani trosku jako ona. Spis bych to pricital tomu, ze je na slovensku uz 3 roky, stale se snazi mluvit cesky a pri tom zapomina nektera ceska slovicka. Usi mi to rve, ale mozna lepsi nez kdyby mluvila slovensky s ceskym dialektem. To by ji zase ukamenovala druha strana :)@LadyXL: Presne tak. Kdyz mluvi do kamery, tak je to nejhorsi a zrovna ona ma nejake vysadni pravo byt na kamer stale :)

Kazdopadne nemuzu vystat Viktora. Vzhledem a chovanim mi nekoho pripomina (s jeho orientaci to nema co delat) a otevira si mi pri nem kudla v kapse :D

25
galadriel
Reagovat

No Lucia hlavne do kamery divne špúli/ kriví ústa.

26
Bobby Brown
Reagovat

@galadriel: Asi je zvyklá na selfíčka, tak už z toho má kachní hubu.

27
galadriel
Reagovat

a čo sa týka článkov, len mi ušetríte robotu. Nechcela som, aby trvalo dlho, kým sa prekúšete rekapom. Či ani ten netreba ?? :))) Chcete len obrázoček a budem denne dopĺňať video uputavočku? Mne najviac pília uši tie Janove zdrobneniny! Ako si to spolu nastavíme teraz, tak tu budeme žiť tri mesiace :)) Mojou prioritou je Vaša spokojnost.

28
Lenka
Reagovat

Zdravím diskutéry, musím dokoukat a dohnat odvysílané, takže zatím vás budu jen číst a až se dostanu „do obrazu“, tak se připojím.
Můj velký obdiv už teď má galadriel (rekapy každý den? to musí být hodně náročné na čas).

29
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
ahoj, divočáčku :-)

30
Franz
Reagovat

@RadstaR: Jsem z Moravy, teď z Brna. Moji rodiče z kraje o kterém se bavíme.

31
Bobby Brown
Reagovat

@galadriel: Ale ne, jen by stačilo dávat nadpisy ke dni a pár vět od tebe + nějaký odkaz na videa. O víkendu třeba shrnutí, jak by se ti chtělo.

32
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Zdravím z teplákova. :-)

33
Poppy
Reagovat

Z mého hlediska bych preferovala, kdyby galadriel pořád psala rekapy po dnech, mně se fakt líbí, jsou vyčerpávající :-)
A pokud někdo do diskuse aktuálního dne prskne něco ze dní předcházejících – to by přece nemuselo ničemu vadit. Naopak – je dobré leccos připomenout.

Bobby, těším se, žes nevydržel, prasátko rozbil a my se můžeme těšit na pikantnosti, kterými nás chudší popř. lakomější budeš zásobovat.

34
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
uff, zatím jsem časově u 28/8 :-) Bobby, je to zase komentář Hudáka?

35
JanaH
Reagovat

galadriel : jo, za mě rekapy jo. Co když nestihnu ani archív? ;-)
Pokud si dobře vzpomínám, tehdy u trojky okkvp postupně doplňovala shrnutí + fotky
z aktuálního dílu, ale „chlívek“ jsme měli na týden jeden. Takže i opozdilci se mohli zapojit a že některé situace se rozebíraly fest.
Ale je to dva roky zpět, třeba některý pamětník doplní mou děravou paměť. Hilfe! :-D

36
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Mě zase těší, že jste se na mě neslétli za to, že jsem chtěl čuníka rozbýt, místo rozbít. ;-)
Já ho ale nerozbil, Voyo nemám. Já mám trochu odpor k těm registracím. iVio má výhodu, že jen zaplatíš kartou a jedeš.

37
Bobby Brown
Reagovat

@Lenka: Někdo to komentuje, ale jestli je to Hudák nevím.

38
Ananas
Reagovat

@galadriel:
Rekapy prosím piš dál. Třeba by mohly být postupně dopsány do jednoho článku jako u Dánského HP.
Děkuji:-)

39
BarBora
Reagovat

– S tou posteľou súhlasím, tiež by mi to vadilo. To si Miriam myslí, že môže putovať z postele do postele, lebo to nie je nikoho súkromný majetok? Žiadne súkromie tam nemajú, tak nech sa aspoň nestresujú, kto sa im vyváľa v posteli.

– Lucka v tej zmäti nárečí v pohode zapadla, vôbec mi to nevadí, aj na Betkin čudný spôsob reči som si už zvykla.

– Viktor mi nie je nejak zvlášť sympatický, ale začína ma baviť. Jeho reakcia na Miru „tak ty potrebuješ telá“ s bezelstným výrazom v tvári ma celkom pobavila.

– Trest pre Mareka je kravina, bol to Janov výmysel. Dúfam, že Marek do duelu nepôjde, neprajem to ani Betke, ale čo už. Asi sa pokúsi vyhodiť Anku, zdá sa, že sa jej chcú zbaviť.

– Mira už stihla poriešiť kadekoho, len s oknami bola ticho. Jej vyjadrenia smerom k Betke sú rozporuplné. na jednej strane ju vyzdvihuje ako čestnú a priamu a zároveň, že ju už 3x podrazila. Tá tam bude riadne mútiť vodu.

A Ľubko je mi asi najsympatickejší. Zatiaľ je to celé dosť v pohode, ale myslím, že za chvíľu to začne…

.

40
Lenka
Reagovat

trošku OT, ale snad můžu :-)
moc mě po dlouhé době potěšila slovenština (na Farme i tady) a zejména, že stále ještě rozumím :-)

41
Lenka
Reagovat

@Ananas: @Poppy:
ahoj i vám po dlouhé době :-) těším se na příjemnou diskuzi, už jsem dohnala cca 90% odvysílaného a moc mi pomohly rekapy galadriel (tím opět smekám klobouk před tou její dřinou s každodenním rekapem!, ale určitě to v začátku moc pomůže nám, co jsme k Farmě došli později a doháníme)

42
Ananas
Reagovat

@Lenka:
Ahoj ahoj všem
Jestli se mi ten počítač neumoudří, tak si to kvůli Vám snad zaplatím! (I kvůli Tobě, Bobby, neboj:-))

43
jenkaa
Reagovat

Zdravím Vás vespolek. Tak jsem dohnala neviděné….Jano ….ještě se uvidí, ale jako typ RS k fandění mi zatím moc nepřijde. Mluva Lucie mi vůbec nevadí. Mirga má hezký pohled. Miriam je matoucí, něco mi tam nesedí, hlavně jak sebou flákla při cestě na farmu a vyskočila jakoby nic….žádné sakra. nebo au……jak laňka byla na nohách a jakoby se nic nestalo….přehrává. Viktor bude prostě drbna, ale s tou postelí se mu fakt vůbec nedivím. U ostatních mi zatím nic nenapadá. Ale těším se na Vaše postřehy a povídání tady.

44
Bobby Brown
Reagovat

@jenkaa: A to já bych u Miriam viděl tak, že chtěla zachovat dekórum. Prostě sprostě po farmářsku, když už šmlajskla hubou do dříví, ať aspoň není za kravu.

45
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
šmajskla… hubou… :-) :-) … dobrý :-)
mně je zatím protivný Viktor a Jano, mezi děvčaty se zatím moc neorientuju

46
galadriel
Reagovat

Takže….komentár nie je Mišo Hudák. Tento pán už komentoval aj minulé farmy. Hudák zvyčajne spolupracuje s TV JOJ.

Článok bude týždenný….každý deň „refrešnem“ nejaké to úvodné slovo a video a denné rekapy budem dávať pod seba. Asi to bude dosť dlhé, ale tak…nejaký kompromis sa našiel. V takej tej farmárskej terminológii – bude aj ovca celá, aj vlk sýty. Tak sa teším na tú prvú tisícku teda :D

47
Lenka
Reagovat

@galadriel:
díky za info, mně to taky při „dohánění“ odvysílaného došlo, že je to někdo jinej :-)
a na tu tisícku tady opravdu ráda přispěju :-)

48
Poppy
Reagovat

@galadriel: Ty se teda cítíš, galadriel :-) Prý tisícku :-DD

49
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Jj, ty doby jsou pryč. Kde jsou ty časy HSTM, kdy nás diskutovalo mnohem víc.
Ale myslím, že u VV4 to taky dali, tu tisícovku.

50
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
myslím si, že se sem ještě další vrátí… Panáček je mocnej fenomén a blížící se podzimní večery budou dlouhé…

51
Hugo
Reagovat

Jano mi přijde jako docela křivák. Že jako zraněný nemá Marek dvacetčtyři hodin pracovat byl jeho nápad. Měl se k tomu postavit tedy jako chlap, před Květkou to přiznat a dát trest i sobě.

52
Bobby Brown
Reagovat

@Hugo: To je sice hezké, ale hraje se o 50 táců ojro a děda to chce vyhrát stejně, jako mladej psycholog. Když to Kvetka řekla, on do toho vrtat nebude.

53
galadriel
Reagovat

@Bobby Brown: ale pochváliť ho za to, že svoj trest zvládol, veru mohol :) Nezvládol hlavne to zrovnanie s ich prácou

54
Bobby Brown
Reagovat

@galadriel: Díky za spoiler, ale já dnešní díl ještě neviděl, takže nevím, za co by ho měl chválit.

55
galadriel
Reagovat

@Bobby Brown: tak to som nechcela……
Rekap zavesím až cez deň :)

56
chris
Reagovat

galadriel dekuji za rekapy a pokud budes stihat budu je moc rada cist.

57
Bobby Brown
Reagovat

@galadriel: Nic se nestalo. Jen mne štve, že Markíza lže o tom, jak „publikuje“ videa ten den vysílání. Dávají to tam až druhý den. Tohle u Markízy a Primy nechápu. Jojka to valí na net live a po skončení to dá hned do archivu. A jde to.

58
okkvp
Reagovat

@Bobby Brown: No nejlíp v tomhle funguje čt, pokud vím. Jojka se snaží, ale taky jim to vždycky nejde, Prima je poslední dobou celkem rychlá, často je věc v archivu do 10 minut po odvysílání.
Nicméně např dánská TV3, taky dává podobné pořady do archivu až druhý den(respektive po půlnoci
(fungují podobně jako nova a markíza – mají obdobu voyo, kde k většině seriálů a RS poskytují 1-3 díly předem a mají to tam taky ve vyšší kvalitě oproti volně přístupnému archivu)

59
Prochor
Reagovat

Nějak jsem to nepochopil. Sluha poslechl příkaz farmáře týdne aby nepracoval. A proto, že poslechl příkaz, který musí poslechnout, dostane trest? Takže tenhle příkaz nesmí farmář týdne dát? A pokud ano tak jaké další příkazy nesmí dát farmář týdne sluhům? Nějak nechápu pravidla.

60
galadriel
Reagovat

Ako nahodí Markíza nové video na YT, obnoví sa to aj tu…..ja to mám jaké jednoduché :)) Len všetky uputávky nahadzuje za sebou.

Koho tipujete na druhého duelanta??

61
Hugo
Reagovat

@Bobby Brown:
Jistě, a o tom to právě je. Že si hraje na spravedlivého ale jak jde o něj, má plné gatě. Nebo mu nemusel alespon dávat ten trest tak velký. Vždyt sám viděl, jak dlouho jim trvalo ve třech, než pokosili tři řady a jemu samotnému dá šest a ještě to nesmí ani přerušit. Podle svého vlastního výkonu by měl počítat s tím, že Marek bude kosit celou noc. Hraje si na ředitele eměkoule, pořád sám sebe chválí, ale to je tak vše. Další týden bych ho udělala sluhou, aby musel poslouchat na slovo každej sebeblbější příkaz. Jak by mu to šlo.

62
Prochor
Reagovat

Jako kreslený vtip vypadalo když farmář týdne Jano a další na louce dva opřeni o nástroje dlouze debatovali o tom, jak ostatní nepracují:-)

63
Ananas
Reagovat

Hurá, dnes mi to jde pustit!
Chápu dobře, že duelanti musí být stejného pohlaví?

64
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Klasika!:-)))

65
Poppy
Reagovat

@Ananas: Ano, jenom na konci – závěr je smíšený souboj, kde jsou discipliny upraveny tak, aby nebyl zvýhodněný muž silovou disciplinou.

A já se taky přidám s otázkou (nějak jsem to zapomněla) – muselo být vždy překvapení jako jedna z povinných disciplin? Měla jsem dojem, že byla volitelná.

66
Foxy
Reagovat

Musim rict, ze tato rada je podle mne lepe obsazena nez rada minula. Nejmene sympaticka je mi tanecnice jana a miriam, lena je zarim sula mla prilepena na miriam. Bavi me viktor, ma potencial posouvat dej P, kniraty a prsaty janko. Nicmene si myslim, ze vitez bude jeden z tech zatim nenapadnych mladych kluku, nevim jak se jmenuji, ale pracuji spolu-nemyslim Marka.

67
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Děkuju.
Ještě jednou k Lucii a její mluvě. U ní mne asi ruší hlavně ta nekonzistence.
Cituji:“Před Marekem klobOUk dole, protože…od rána kosil. Takže před Marekem klobÚk dole.“

68
Foxy
Reagovat

@Hugo: to, co predvedl marek nebylo koseni:-) ale mlaceni kosou o travu. Takhle by to stihl pokosit dvakrat.:-)

69
JanaH
Reagovat

Poppy : pamatuješ si to dobře, překvapení nebývalo povinné.
Pokud si já dobře pamatuju :-D, málokdo jej dával, protože se na něj vlastně nedá nijak připravit… nikdo neví, jestli bude přebírat čočku, stloukat branku nebo na čas pít pivo.
Kdežto almanach si každý může studovat ve chvilkách „osobního volna“ do alelujá. ;-)

70
Poppy
Reagovat

@JanaH: Určitě je to dobře, protože ti a ty subtilnější nejsou v takové nevýhodě.

71
Franz
Reagovat

To zůstanou příspěvky v jednom vláknu ? Mně to tedy moc nevyhovuje. Když byl nový rekap, tak jsem věděl, že jsou nové příspěvky. Takto roluji myší a hledám nové. Zbytečné zdržování a něco přehlédnu.

72
Ananas
Reagovat

@Franz:
Řekla bych, že mnohem snáz přehlédnu nové příspěvky ve starém vláknu.
Zatím jich tu tolik není. Až jich budou denně sta a tisíce jako u Vv, bude mít smysl dělat pro každý den nový chlívek.

73
Bobby Brown
Reagovat

@Hugo: Tak dík, co g-éčko nakouslo, tys dorazila. :-D
Aspoň vím, že nesmím číst diskuzi od cca 22 hod. do zhlédnutí dílu, dobře mi tak.

@Franz: To buď rád, žes nezažil vlákna o tisícovce příspěvků, to by ses něco naroloval myší. ;-)

Jano to moc nedal, to farmaření, ale nezapomněl se pochválit. Pokud ví, že Sírius neumí kosit, tak mu to mohl vysvětlit a pak ho nechat dodělat trest.
Hospodár Martin myslím vyměkl u těch talířů, protože někteří podle mě neměli dořezané tak, jak hovoril.
Chudák Betka, v životě těžký, sotva příjde sem, hned je na ráně. Uvídíme, jak to s ní dopadne.
Viktorka a Miriam, jsem povídal, že to bude „silné“ duo. Patrik doteď nemluvil, ale Miriam to řekl dobře, když si klasicky bolestínsky postěžovala, že se jí nikdo nezastal, toto nemá smysl, protože se jen rozvine hádka.
Tibor se myslím ještě projeví, až mu někdo pošimrá ego.
Lenka… Ach jo, to je případ. Sice jí Miriam obhajuje líbivými řečmi o ušlechtilých vlastnostech přímosti, říkání pravdy do očí a nezměrné citlivé dušičce. Já tedy vidím na monitoru osobu psychicky labilní, která má návaly pláče, za chvíli agresivity. Každý to holt nazýváme jinak. Její výkřiky na Jána „Otec na mě nikdy nezvýšil hlas. Ještě se máš hodně co učit!“, to je na facku, bezpardónu. Teď zase mluví s Janou „Povedla som ti zavri papulu“, to je na další. Nejdřív mluví o tom, že moudřejší ustoupí a hned dodá, že Jana ještě uvidí, jak jí to dá sežrat. Houby „upřímnost“, agresivní čů** to je. Jen nevím, jak k tomu přišla. Naštěstí jí nevěnujou tolik prostoru, jen to pak dají zvlášť skoro celé do videí.
Co mne s ní ale rozesmálo byla situace u stolu s Kvetkou, kde měla Lenka slovo a pronese „Nebudem sa k tomu ďalej vyjadrovať“ a hned k tomu dodá… a mele a mele ještě 20 minut. :-D

74
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Souhlas souhlas souhlas!

75
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
se čtením nové diskuze po 22.hod. po novém dílu jsme na tom stejně :-)
ale je fakt, že to zatím není žádná napínavá detektivka, takže to opravdu nevadí
jinak se těším na tvé vtipné a trefné příspěvky i nadále :-) moc ráda tě čtu

76
Wally
Reagovat

Jsem pro zachování jednoho vlákna, zatím nás tu je fakt pár.
Lucie mi vůbec nevadí, naopak jí jako jediné vše rozumím a nemá za každým 3 slovem hej nebo áno. Lenka asi není tak upřímná jako spíš vzteklej, sebestřednej fracek, který musí mít vždy pravdu.

77
BarBora
Reagovat

Marek bol strašne podarený, keď sa pripravovala slanina na stôl a on tam vedľa sedel s prázdnou lyžicou a sfascinovaný očami tú slaninu žral.

V tomto dieli si to u mňa dosť pohnojil Jano a Mira.
Keby bol dal Jano za trest Marekovi 3 kolá okolo stola, ešte by som to brala inak, ale vymyslí si bilbosť a potom mu dá kosiť lúku bez prestávky, takže sa prejavil.

Mira zas chce priamu reč a keď ju dostane tak roní slzičky a nechá sa ľutovať. Břř.

Lenke ešte dávam šancu, ale mám obavy, že Bobby Brown má pravdu.

78
mAriella
Reagovat

@galadriel: Díky za každodenní rekapy, ať už pod sebou nebo extra, pro mě jsou mnohem záživnější než skutečnej děj na Markíze. Někdy díl dokoukám, někdy u něj usnu (zápřah přes den) a když si přečtu Tvůj rekap, nemám potřebu zaspanej díl dokoukat na webu. Někdy se mi i zdá, že jsem se dívala na něco jinýho – nudnějšího. Tvoje rekapy jsou úúúžasný. Dík

79
galadriel
Reagovat

@mAriella: Ďakujem, vtipné reklamy tu píšu iné expertky a majú môj obdiv. Ja vždy len zhrniem čo sa udialo a svoj názor radšej hodím do diskusie ;-)

Nikto tip na duelantku c.2? Ja by som vzala Anička. Betka je síce malá, ale podľa mňa silu má.

80
Lenka
Reagovat

@galadriel:
tak to nebuď tak skromná, tvoje rekapy jsou moc pěkné, výstižné a vtipné!
—-
a zatím jsem zůstala často zahleděná na Jana… čas od času udělá z obličejové části tzv. skřítka (křečka), myslím tím takovéto trhnutí horním oknírovaným rtem… a křeček jak vyšitej (jen jsem zatím nevyšpízovala, kdy to dělá :-) zatím mi to vychází nepravidelně :-)

81
Poppy
Reagovat

@galadriel: Už jsem ti to chtěla odepsat dřív, galadriel, ale furt do toho něco leze :-)

Pokud má Betka rozum a kouká kolem sebe, zvolí Annu. Ta vypadá bez energie a možná by to i přivítala. kdyby se dostala brzo domů. Zřetelně se přecenila.

82
Poppy
Reagovat

@Lenka: @Lenka: Lenko, já jsem pořád přemýšlela, koho mi Jano připomíná a ten křeček fakt sedí!

83
Wally
Reagovat

@Lenka: Já mám pocit, čím je nervoznější tím je to častější. Když vysvětloval Martinovi nesplnění úkolů tam tam byly minimální prodlevy. Já ho mám od začátku na jako křečka, ale mrože.

84
Lenka
Reagovat

@Poppy:
já to měla teď takový zhuštěný, jak jsem musela najednou zkouknout všechny odvysílané díly :-)
a když jsem tohle zahlídla, tak jsem (automaticky, podvědomě) začala zírat, kdy se tak děje (tedy to zvláštní cuknutí tím oknírovaným rtem :-)
nejdřív mi to vycházelo na vyslovované samohlásky, pak jsem zjistila, že je kmitočet cuku prostě různej… :-)
(naprosto tím nemyslím jakýkoliv posměch Jana, každý holt děláme nějaké grimasy – jen mě to prostě upoutalo)

85
Lenka
Reagovat

@Wally:
tak možná je danej danej kmitočet nervozitou :-)

86
Bobby Brown
Reagovat

Jsem si koukl video s tou kauzou opitá Miri a pobavil mě tam Tibor, prý že Viki je opačně orientovaný, hej, a nemá rád ženy, proto je na ní takový. To je přeci Truľo! :-D

87
Bobby Brown
Reagovat

Mimochodem, ty reklamy jsou příšerný a oni jsou schopni dát reklamu i do 2minutového videa! Skoro mám potřebu si vzít ten Ibalgin, bo mě už z toho bolí hlava.

88
galadriel
Reagovat

@Bobby Brown: Mne Tibor osobne nesedí. Ani jeho hovorený prejav – v každej vete minimálne 5x slovíčko ano, ani….ani proste nič. Neviem, ešte to bude s ním husté si myslím.

89
Lenka
Reagovat

@Bobby Brown:
ono lze jen těžko předpokládat, že mladý takto orientovaný Viktor najde oblibu v poměrně dominantní herdekbabě Miriam :-)
ač proti 4% populaci v tomto smyslu opravdu nic nemám a v tomto smyslu žádnými předsudky netrpím, výraz Víktora mi už párkrát připomněl to klasické „fuj, ženská“ (viz JPB a Zvíře)

90
Wally
Reagovat

@Bobby Brown: Buď rád, že Ibalgin. Vzhledem k reklamám, se o tebe začínám bát :D

91
Lenka
Reagovat

@galadriel:
s Tiborem souhlas
zatím je za takovou nenápadnou myšku šedou, ale taky u něj tipuju, že se ještě projeví a jeho čas přijde (mmch, Tibor byl jeden z posledních, kde jsem se – asi i díky jeho prozatím nenápadnosti – naučila křestní jméno :-)

92
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: Neboj, místo Ibalginu mám „bylinky“. Hlavně na spánek je to dobrý. ;-)

93
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: Ahaaa… teď mi to asi došlo, jaks to myslela. :-D

94
Bobby Brown
Reagovat

No tedy ale teď jsem se fakt nas***! Tak jsem zkusil tu registraci Voyo s tím, že dám 7 dní na zkoušku zdarma, jak píšou, a pak se uvidí. Prolhaný ***** to jsou. Celá „zkouška zadarmo“ probíhá tak, že po vás chtějí číslo kreditky pro další platby. Ale jako 7 dní máte zdarma. To ovšem není nic na zkoušku, prostě z vás tahají platební informace, jinak vás to dál nepustí. To je teda svoloč to Voyo!

95
veverka
Reagovat

Mně je nejmíň sympatický Jano, na toho jsem už i alergická. Po něm je Tibor. Zatím sice neměl ještě moc prostoru se projevit, ale ve vizitce vystupuje jako Jano. Všechno ví, zná a všemu rozumí a všechno umí.
A Lenka je další člověk, se kterým bych asi nebyla kamarádka.
Ještě ale můžou překvapit a změním názor.
Jen na Jana už alergie zůstane. Hrozně mně vadí, že s lidmi mluví a jedná jak s malými frocky.

96
Gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: zdravim.;-)To se me presne stalo na nova.cz.Taky jsem nechapala kde je ten tyden zadarmo.:-D
Markizu chytam na satelit a dnes sleduju poprve.

97
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Měla jsem taky cukání to zkusit, ale něčeho takového jsem se přesně bála. Tak děkuju, žes byl za pokusného králíka a testnul to.

98
Wally
Reagovat

Kdo tedy nevidí „přímý přenos“ do duelu jde Anna a bude almanach, přetahování a překvapení.

99
BarBora
Reagovat

Režisér sa zamiloval do Miry? Stále je na obraze a už mi leze ušami.

100
Ananas
Reagovat

@BarBora:
Ber to jako dokonalý dokument. V reálu jí je patrně taky plno. Máš možnost prožít si, jak se cítí zůčastnění.

101
Bobby Brown
Reagovat

@Wally: Jáááj, takže v pátek nesmím číst už po 21 hodině.

@Gabisollis: Jé, ahoj avatarko moje. :-)
Což o to, oni ti asi těch 7 dní zdarma dají, ale už mají číslo tvé kreditky a pokud to honem nezrušíš, tak si vesele berou prašule. Jde o to, že když píšou „na zkoušku“, proč po mně chtějí číslo kreditky? Tohle není žádna zkouška, tohle je objednávka služeb sevším všudy.

102
Gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: no kde to po me chce cislo kreditky,rychle opoustim prostor.
A kde to teda sledujes?Nebo v archivu je to zdarma?

103
Gabisollis
Reagovat

Dnes jsem to videla poprve,takze nic moc nevim.Snad jen to,ze ta Lenka je desna!
Lucie a Anicka hezky holky.

104
Bobby Brown
Reagovat

@Gabisollis: Jj, zdarma zde: http://videoarchiv.markiza.sk/video/farma/cele-epizody-5.-seria

To Voyo jsem chtěl zkusit na ta necenzurovaná videa.

105
Bobby Brown
Reagovat

To video s vypadnutou Sněhurkou dělal nějaký brigádník teenager? Jednak nějak moc kreativní ve střihu a pak ten hudební doprovod vhodný možná do Hotelu Paradise.

106
Jája
Reagovat

@Gabisollis:
V archivu zdarma a dávají to tam po půlnoci.

107
galadriel
Reagovat

Fajn, že Viktor sa priznal, že porušil pravidlá, mala sa aj Jana. Robila tam so sluhami kvások a placky,

108
BarBora
Reagovat

@Ananas:
Ale ju dávajú najčastejšie aj v odpovediach na kameru. Mám pocit, že ju už mám „zmáknutú a jej vyjadrenia ma už nudia. Skôr nám mohli ukázať, ako sa Anka dokázala baviť s ostatnými, viac ju dávať, veď o nej sme sa dozvedali niečo len nepriamo z vyjadrenia niektorých farmárov. Mira mi už lezie krkom, pre mňa nie je ani zaujímavá, ani zábavná, taká šplhúňka. Ale snáď sa to zmení.

109
LadyXL
Reagovat

prosím,hoďte víc info o dnešku. Já závislák jsem bez tv a net jen v mobilu ….

110
galadriel
Reagovat

@LadyXL: druhou duelantkou sa stala Anička, dala disciplíny almanach, preťahovanie lanom a prekvapenie bolo moržovanie kukurice. Almanach vyhrala Betka, preťahovanie Anička a na moržovanie už nevládala s rukami, takže Betka vyhrala celý duel. Inak zdrhli prasatá, Jano bol zas múdry, Lena drzá a protivná….. :)

111
galadriel
Reagovat

A rekap by tu mal byť podľa toho, kedy to zavesia do archívu, lebo mi zamrzol komp asi na 20 min aj s rozbiehaním, takže musím ešte raz pozrieť časť príbehu :)

112
BarBora
Reagovat

@Lenka:
Belmondo je geniálny a v Zvierati exceloval, to „fuj, ženská“ je nezabudnuteľné, ale Viktor, aspoň si myslím, nemá s babami takýto problém, veď Janu česal,… Nevravím, že je Mira zlá, ale tiež mi je čím ďalej, tým viac nesympatickešia.

113
Pertule
Reagovat

Lenka se snad snaží přesvědčit samu sebe jaká že je upřímná a férová :) sorry ale tyto lidi já nemusím. Bude mě iritovat. Vlastně už mě irituje teď. Z mužů mi nesedí Jano. A musím přiznat že mě docela příjemně prekvapila Lucka.

114
Bobby Brown
Reagovat

@BarBora: Však Bruno Ferrari byla tak trochu parodie na gaye, ale jedna z nejlepších, co jsem viděl. :-)
„Úplně jsi mě celého popletl!“ :-D

@BarBora: Jj, v tom videu s vypadnutou Sněhurkou ona vzpomíná, jak se na Farmě hodně nasmála a že tohle jí bude chybět. V dílech o rozesmáté Anničce ani sekunda.

115
BarBora
Reagovat

@Bobby Brown:
Jasné, videla som to snáď 100x, len som reagovala na Lenku. Gayovia sú vraj priateľskí, myslela som to tak, že nie len jemu ide Mira na nervy a nezáleží na orientácii.

116
BarBora
Reagovat

@Bobby Brown:
Čo sa týka Lenky, zatiaľ z nej mám pocit, akoby šlo o ranené zvieratko a takýmto hlúpym spôsobom sa bráni. Neviem, či má nejaký problém, alebo je to len vec povahy, ale chová sa fakt čudne, z plaču do arogancie, chvíľami normálna.

117
Bobby Brown
Reagovat

@BarBora: Mě by také zajímalo, kde k tomu úrazu přišla.

118
Bobby Brown
Reagovat

No né, dneska sebou švihli a dali to před půlnocí.

119
Prochor
Reagovat

Viděli jste, jaký měl Jano během duelu tik? Asi to bude těžkej neurotik.
– Jano, můžu jít sebrat ty houby? – Áno.
– Jano, můžu se posadit? – Už si seděl dlouho.
– Jano, můžu jít na záchod? – Ale máš na to dvě minuty, stopnu ti to.
Janův trestný tábor naštěstí dofungoval. Nová farmářka týdne bude asi Miriam nebo Lucie.
Je to špatný, špatný, ze třech pro mně nejmilejších lidí: Anička, Lucie a Marek mi musí hned v prvním duelu vyhodit Aničku.

120
veverka
Reagovat

@Prochor: Super jsi to vystihl. Janovo trestné komando. :-)))))
A taky se obávám , že farmářkou týdne bude Miriam.
Ale těším se, jak Jano zvládne být řadovým farmářem a bude poslouchat příkazy FT. Měl by bez odmlouvání a zbytečných řečí. Tak jak to chtěl po ostatních. :-))

121
Gabisollis
Reagovat

A kdo rozhoduje o tom kdo bude farmar tydne?Predem diky za odpoved.

122
veverka
Reagovat

@Gabisollis: Farmáře týdne určí vyřazený farmář. Napíše ho v dopise na rozloučenou.
Teď ho určuje Anička.

123
Franz
Reagovat

@Gabisollis: Soutěžící, který vypadl z duelu. Teď tedy Anička, která před odchodem z Farmy napsala dopis na rozloučenou a v závěru uvedla jméno nového farmáře týdne.

124
Gabisollis
Reagovat

@veverka: @Franz: diky.A kdo urcoval toho Jana?Kdyz se ted vyrazovalo poprve?

125
veverka
Reagovat

@Gabisollis: Toho 1. si vybírali u stolu za přítomnosti Kvetky.
Každý dal hlas tomu, koho si vybral a po sečtení hlasů vyšel vítěz.

126
Franz
Reagovat

Předpokládám, že farmářem týdne Anička určila Miriam. A sluhové by mohli být Jano a Lenka, nebo Jana.
Lenčina upřímnost je dost drsná. Ale já si myslím, že to není převeliká upřímnost, ale začala už hrát dopředu promyšlenou hru. Ona dobře ví, že když bude hrát „tu zlou“, tak bude mít venku hodně fanoušků. Předchozí řady Farmy to jen potvrzují.

127
Gabisollis
Reagovat

@Franz: nojo,ale zatim nehraje „zlou“,ale dela ze sebe kravu.:-D Fakt u tyhle RS lidi chteji,fandi nekomu kdo je zly?

128
Ananas
Reagovat

Píšete o nové farmářte týdne. Znamená to, že se pohlaví musí střídat nebo to jsou jen Vaše tipy? Děkuju předem.
Je škoda, že v aspoň v dílu s duelem nevěnuje režie duelantovi víc pozornosti. Aničku jsme za ten týden skoro neviděli, aspoň teď nám ji mohli víc ukázat.

129
Ananas
Reagovat

@Gabisollis:
V našch krajích určitě ne. Hodně se o tom psalo kolem Vv, že v zahraničí diváci umí ocenit taktického padoucha (padoušského taktika?). Ale to myslím není tenhle případ.

130
Gabisollis
Reagovat

@Ananas: tak ja bych proti chytre taktice nic nemela,ale zatim z toho vsichni vysli spis jak blbci.:-D

131
Ananas
Reagovat

@Gabisollis:
Správně píšeš „proti chytré“. Nevidím nic taktického na tom, že kope kolem sebe napravo nalevo a v mezičase se hroutí.

132
Franz
Reagovat

Ananas – to je jedno kdo bude určen farmářem týdne (jestli žena nebo muž nebo Viktor). A klidně může být ten stejný i další týden.
V minulé řadě chtěla být volena „náčelníkem“ farmy jedna holčina, které práce moc nevoněla a chtěla si užívat pohodlí prachových peřin.

133
Franz
Reagovat

@Gabisollis: Počkej už brzy se tu někdo ozve, že ta Lenka je ta nejlepší a velice to dobře hraje.

134
Bobby Brown
Reagovat

To byl zase nástup tenhle díl. Jsem si pak na spaní musel dát uvolňovačku a píšu raději až teď. Normálně jsem si dělal poznámky, co ta * zase vyváděla.

U stolu s Kvetkou *: „Paní Jana si dovoluje, vyhráža sa mi, je drzá!“ (Sírius se už nepokrytě tlemí.)
* na kameru: „Nemyslím si, že bych bola hádavý typ.“ (Řežu se smíchy.)
V duelu *: „Anička se začla chovat nepříjemně“. (V přítomnosti téhle čůzy se jí ani nedivím.)
Zdá se mi to, nebo jste si taky všimli, když Lena začne vysvětlovat, že už z ní mají ostatní prdel, tlemí se a pokukují po sobě?
Navíc v duelu Kvetka povedala, že u toho stolu padly z * pusy slova „o zvířátku“ (asi krava), směrem k Janě, takže tohle bude asi už jen v té necenzurované verzi.
Dnes se takovým říká silná osobnost, za nás to byl sebestředný drzý fracek.
A nebo je to dosazená výborná hérečka, jak už kdosi naznačil. Každopádně je to tedy materiál.

Miri zase ty filosofické kecy a rady a Jano: „Nekecaj!“ :-D
V duelu hned další řeči, ačkoliv se jí nikdo na nic neptal a Kvetka pohotově: „Miriam, nemusíš za ní odpovedať, ona to zvladne sama“.

Anička se v tom samostatném videu přiznala, že si nechá projít hlavou nějakou šanci v seriálu, takže je jasné, proč tam šla a proč jí to zas až tak netankovalo, když vypadla.

135
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Lenka je prostě Zgruntu hodná ženská:-)))

136
Gabisollis
Reagovat

@Franz: tak je pravda,ze tyhle „taktici“ jsou dobry terce do diskuzi a nakonec i ti obhajci.:-D

137
Gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: :-DD co sis dal na uvolneni?Poznamky?:-D
Taky jsem si vsimla,ze po sobe pokukovali.No neni divu.

138
Bobby Brown
Reagovat

@Gabisollis: Ti to řeknu a dopadnu jak growshopy.

139
Gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: :-D jezis me se po panacku tak styskalo,zvlaste po nekterych diskuterech.;-)

140
LadyXL
Reagovat

Díky za skvělý rekap! Bude-li Miriam farmář týdne,užijeme si asi nezapomenutelný týden :-) a je otázka,zda ji pak ještě budou ostatní tak milovat… A Viktorku odvezou :-P

141
Bobby Brown
Reagovat

V dalším videu s Annou doma je vidět, jak je šťastná jak blecha. Teď už bude čekat jen na nějakou nabídku princezny v seriálu.
Jinak tedy začínám nenávidět tři věci: Ibalgin, růžovou a svatby.

142
Ananas
Reagovat

@LadyXL:
Pokud nebude Mirka superfarmářkou teď, tak už asi nikdy. Myslím, že sympatie bude spíš ztrácet, než naopak. Ledaže ji nějaký vypadlík určí těm ostatním za trest. Stává se to?
Mně se nezdá úplně nepravděpodobná ani možnost, že Anička určila Lucii. Byly si asi nejbližší.

143
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Ty reklamy mne taky drtí. Jsem zvyklá skoro na vše koukat ze záznamu a přetáčet. Výjimečně na živo těch pět až deset minut věnovat hygieně, občerstvení apod. Co ale s těmi dvacetivteřinovými vstupy?!

144
Gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: a driv si je mel rad?:-)
Vsak ta Anna se na tu farmu vubec nehodila.To i ta Lucka je videt,ze umi vzit za praci.

145
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Jestli lze volit stejného farmára podruhé, tak já bych při odchodu volil Jana. Pěkně bych je nechal vydusit. Myslím, že by mě pak milovali a oblažili mě svojí upřímností.

146
Bobby Brown
Reagovat

@Gabisollis: Neměl, ale teď je nenávidím.
Hodila nehodila, je to hra a ona klidně mohla hrát. Ale on to asi ani nebyl její cíl, což tak trochu naznačila i Kvetke, když spolu seděli na samotce.

147
Gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: ja bych to tam v tech podminkach taky nevydrzela kdyz vyhra je nejista.

148
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
:-)))
Otázkou je, jestli nějaký superfarmář má šanci být oblíben. V životě tak to tak nebývá, i ten nejoblíbenější „jeden z nás“, je-li povýšen a musí začít rozhodovat, obvykle oblíbeným být rychle přestane.

149
Bobby Brown
Reagovat

@Gabisollis: No na ty tvoje zlatavé řemínkové štekle by to tam nebylo, to je fakt. ;-)

150
Gabisollis
Reagovat

@Gabisollis: tim nemyslim praci,ale ta zima,spina,zadny poradny spani,zadna tepla sprcha a jako bonus skoro zadny jidlo.
Jak dlouho tam vlastne budou?aA jak se budou koupat az se ochladi?

151
Poppy
Reagovat

Příjemně mne překvapuje Marek – Sirius. Ale Miriam je falešná husa, ta mně v tomto stádiu Farmy štve nejvíc. Podle zkušeností z milých Farem bych řekla, že tomu, kdo vyhraje duel, se zvyšuje sebevědomí. Takže bych přála Betce, aby se přestala tak pořád bát a třást.

152
Poppy
Reagovat

Taky mně příjemně překvapuje benjamínek Ľubo. Myslela jsem, že s ním budou problémy jako třeba s Annou nebo Lenkou, ale zdá se mi, že má rozumné názory a rozumný přístup.

153
Gabisollis
Reagovat

@Poppy: jaky byli problemy s Annou a Lenkou?

154
Poppy
Reagovat

@Gabisollis: Připadají mi ještě hodně nevyzrálé, takže se pořád řeší. Řeší se Anička, že nepracuje, řeší se Lenka, že má pořád nějaký problém.

155
galadriel
Reagovat

@Poppy: mne sa okrem Ľuba a Lucky páči aj Pato. Som si myslela, že to bude taky namachrovanec. Zatiaľ palec hore :-)

156
Poppy
Reagovat

@Gabisollis: Asi jeden z dalších úkolů bude stavba nějaké sprchy a až bude zima, tak si budou ohřívat vodu a třeba se umývat v lavóru. Prostě jak za starých dob :-)

157
Ananas
Reagovat

@Gabisollis:
Mně to ze všech různých RS přijde jako nejzajímavější výzva. Možná i zajímavější, než tropické ostrovy. Umím si představit práci, (ne)hygienu, hlad…všechno, až na lidi. Po dvou dnech bych šílela za tři Lenky.

158
Poppy
Reagovat

@galadriel: Toho jsem si zatím moc nevšimla, myslím, že se zatím moc na kameru nevyjadřuje, ne?

159
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Lenka přeci nemá žádný problém, to všichni kolem ní mají pořád nějaký problém. Jsou nevychovaní, drzí, vyhrožují, hádají se s ní a jsou neupřímní.

160
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Moc prostoru mu nedávají, není konfliktní. Akorát u kauzy Miri – Viki měl i delší proslov k Miri.

161
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Mně by se strašně líbilo, kdyby Anička překvapila a udělala superfarmáře z Betky. Ale nedělám si iluze.
Celkově se mi chlapci zatím líbí víc než ženy. Ale to se dalo čekat, nepyskují a makají. A nejsou tolik vidět.

162
Franz
Reagovat

Ano, Patrik se prezentuje zatím nejlépe. U mně nejhorší Lenka a Tibor.

163
Poppy
Reagovat

@Ananas: V očekávání volby nějakého ještě neschopnějšího farmáře (spíš farmářky) týdne na příští týden se dá předpokládat, že emoce se projeví ještě víc.

164
Poppy
Reagovat

@Ananas: Jo, už jsi to napsala dřív, že volba nového FT asi nebude moc rozumná.

165
Ananas
Reagovat

Teď jsem si přečetla Lenčino motto. Vysvětluje to mnohé:-)))
Viem prečítať a pochopiť ľudí. Keď viem, že mám pravdu, idem do krvi.

166
Ananas
Reagovat

@Ananas:
Myslím pochopitelně Lenku tam, ne tady:-))
Lenko, nechceš se přejmenovat?;-)

167
Lenka
Reagovat

@Ananas:
zatím se orientuju :-)

168
JanaH
Reagovat

Sněhurka Anička mi chybět nebude, nestihla se vlastně nijak projevit, vidět a slyšet taky moc nebyla. Že zvolí za FT suníškovou Miriam je docela pravděpodobné. To si pak užijeme Miri na obraze až až. :-) Ale zrovna tak může dát kámošku Lucku (a to bych jí nepřála), uvidíme v pondělí?

Jen jestli ta Léňa nežije v přesvědčení, že pravdu má vždy, když pokaždé „idě do krvi“, aspoň mám ten dojem z toho, co jsem zatím viděla. Ta holka je na počuni.

A shoduju se s galadriel : Patrik, Lucka a Lubo též palec hore, Lucka mě překvapila, v kladném slova smyslu, čekala jsem fiflenu a holka vypadá v pohodě, Patrik sympaťák a Lubko… ten kluk je přírodní úkaz. :-)

169
Lenka
Reagovat

Protože už tady je duel popsaný, můžu se připojit s tím, že mě Anička hodně překvapila v té silové disciplíně, ale je fakt, že na to šla i trošku chytřeji než Betka (pobavilo mě, jak po vhození první podkovy využila momentu, kdy obě zůstaly stát a vhodila fofrem druhou),
Lena a Jana? Možná mi v předchozích dílech něco ušlo, možná jsem těmhle dvěma nevěnovala moc pozornosti, takže prvopočátek problému neznám, teď už jen nelogické (a často si navzájem odporující) štěkání Lenky, které se ostatní potuleně usmívají.
Viktor mě pobavil v póze myslitel s fajfkou, Jano se mi zdál voĺako zmätený, opakované útěky prasátek už taky začínají nudit (snad není tak složité postavit třeba menší ohrádku a nebo si aspoň uvědomit, že prase prostě může zdrhnout ), příště prý utečou zas :-)
Uvažovala jsem, koho dá Anna na FT – první mě napadla její oblíbená Miriam.

170
veverka
Reagovat

Ty prasátka mne tam zatím baví asi nejvíc. Když je vypustí a než se Jano s Miry vzpamatují, tak stádo mizí v dáli.
Vypadá to, že je to chov dostihových prasat. Na maso asi nebudou. A určitě ne na sádlo. :-))

171
Franz
Reagovat

Zajímavé:
Komu ste v piatkovom dueli držali palce?
Alžbete Janíčkovej – 285 hlasů
Anne Koleňákovej – 426 hlasů

172
Franz
Reagovat

@veverka: Mangalica se vyznačuje dlouhou vlnitou srstí plavé až černé barvy, která mu umožňuje pást se venku i v tuhé zimě – tím dosahuje přirozeného přírůstku sádla, jež obsahuje velké množství tzv. dobrého cholesterolu. Tradiční maďarské speciality jako uherák nebo čabajka se podle originální receptury vyrábějí právě z masa mangalice. V poslední době je maso vyhledáváno labužníky pro svoji šťavnatost.

173
BarBora
Reagovat

@Lenka:
Dôvod sporu Leny a Jany ukázaný nebol, už len vzájomné nevračivosti a to mi vadí. Celkovo nám dávajú len tak akoby ad hoc zostrihané scény, bez nejakej náväznosti, tak to bolo aj v minulej sérii Farmy. Ako je fajn kamera, tak je mizerný strih, či réžia. Mňa nezaujíma zámer štábu, nech nám ukážu reál (aspoň v rámci možností),aby sme si vedeli urobiť názor bez zavádzačiek, bolo by to oveľa zaujímavejšie. Ani povinné duekové prekvapenie sa mi nepáči, stále som nezabudla pitie piva, kde na jednej strane stál korheľ a na druhej abstinent.

Ja ešte Lene dávam nejaký čas, snáď sa uvedomí. Minulú sériu sa mi na začiatku celkom pozdávala Verona, neskôr som ju nemohla ani cítiť, možno bude Lena opačný prípad, makať vie, práci sa nevyhýba, tak ešte trochu počkám a možno aj zistíme, že Jana je napzaj falošná. No, ale Farma nie je o úprimnosti a to by už Lena mohla vedieť a vyvarovať sa extrémnym vyjadreniam, myslím celkovo, nie len smerom k Jane.

V upútavke bolo veľké Viktorove prekvapenie na voľbou FT (pokiaľ to nebol len šikovný strih), tak to asi nebude ani Mira, ani Lucka, možno Patrik, alebo ešte skôr Ľubo,to by bolo dosť veľlké prekvapenie, aj keď ho Anka mala rada.

174
galadriel
Reagovat

@Franz: presne. Minule som pri nedeľnom prepínanie vystihla nejakú reláciu, kde porovnávali klasické bravčové s mangalicou. To mäso vyzerá fakt super. Je prerastene tukových vláknami, a preto šťavnatejsie. Farba krásna, aj doktor vravel o tom, že nie je slanina ako slanina, mangalicu by z jedalnicka neskrtal.

175
BarBora
Reagovat

@veverka:
Tiež sa rada pozerám na výjavy unikajúcich prasiat, Jano s Mirou by už tiež mohli trochu prásknuť do koní, veď tie mašurá sú štíhlejšie od nich.

176
galadriel
Reagovat

Spor Lena Jana vznikol pri hádke Viktor Miriam. Čo presne nikto nevie, pravdepodobne to Jana riešila a Lene sa nepáčilo, že sa do nich stará. Ale to sú len dohady. Anička bude online na topkach v pondelok o 11:30, možno niečo odtajní.

177
Bobby Brown
Reagovat

@BarBora: Ono je právě trochu víc ukázáno v těch videích, které jsou jen k danému tématu. Celé bys to asi našla v těch necenzurovaných videích na Voyo.
U Lenky nejde o to, jestli je Jana falošná, ale jak Lenka komunikuje. Pouze nadávkami a urážením (a vyhrožováním za zády na kameru, tak kdo je tady ten falošný). To nebyla jen Jana na koho okamžitě vystartovala. Údajně je vůbec nastartovaná na ženské obecně. Sry, ale ona je prostě asociál.

Když tu probíráty ty maďarice, jsem si vzpomněl, že tam byl Jano upozorňovaný někým na to, jak ty potvůrky koušou do nohou. Tohle vysvětloval pan Chaloupka, když dělal své Večerníčky. Čuňíci tím dávají najevo hlad. Při cupitání v lese takhle selata dají najevo bachyni svoji nevoli z hladu a ona sebou práskne o zem a čuníci se nacucají. Aspoň to tak vyprávěl.

178
Lenka
Reagovat

@BarBora:
díky za vysvětlení (já to ve spěchu dokoukávala, abych vás dohnala, tak jsem si myslela, že mi něco uteklo)
P.S.
jak si k P. a F. odskakuju od domácích praci, tak jsem napoprvé blbě přečetla tvůj nick a úžasem jsem jen zírala, jak Bobby brilantně ovládá slovenštinu … njn, dvě velká „B“ :-)
@Franz:
s fanděním duelantkám jsem taky měla problém, každá mi byla sympatická z jiného důvodu, Betka pracovitá, Anička mi byla milá, takže jsem výhru přála oběma,
a o magalicách (mangalicích) jsem ještě nikdy neslyšela, až díky Farmě dohledala a věřím, že slaninka z nich musí být dobrá :-)

179
veverka
Reagovat

172, 175 – Kolem nás se ty mangalice nikde nechovaly, setkala jsem se s nimi až díky slovenským Farmám. Byly pro mne novinkou a už vím, že se pasou venku. Ale ten úprk selat a za nimi Jano s Mirou nemají chybu. :-)))

180
BarBora
Reagovat

@Bobby Brown:
No, asociálom by som ju nenazvala, ale že by sa mala Lena celkovo uvedomiť, v tom zmysle aj môj príspevok bol.
Voyo platiť nebudem, na Markizácku stránku sa pôjdem pozrieť, ešte minule tam nič moc nebolo a aj tak si myslím, že gro by malo byť v TV. Ale veľmi rada si prečítam, keď sem niekto dá info z Voyo.

181
Bobby Brown
Reagovat

@BarBora: Po zhlédnutí necenzurovaného videa je asociál velmi výstižné slovo. A to se musím hodně držet, abych jí nenazval „upřímně“, bo bych dostal od g-éčka ban. Asociál není nadávka, to je konstatování, že tahle osoba má problém s komunikací a žitím vedle ostatních – „Asociál není schopen sdílet mravní hodnoty většinové společnosti, chybí mu sociální cítění, je bezohledný, netrápí ho výčitky svědomí.“ Ona z toho sice obviňuje ostatní, viz kauza u stolu, kde Janě přesně vyčetla chování, kterého se ona v přímém přenosu dopouštěla. Proto se už pak všichni smáli. To co ona si dovolí chrlit s tý tlamy a jakým způsobem, to je neuvěřitelný.
Jo a nebyla to krava, to zvířátko, ale velká sliepka.

182
Hugo
Reagovat

Já jsem upřimně zatím moc nepochopila, proč se vlastně ta Lenka hádá a jen kvůli pohledu hned startuje. Je taková samonasírací. Mě osobně je kvůli tomuhle hodně nepříjemná. Nemyslím si, že by to byla upřimnost, zatím se mi jeví jako hodně konfliktní osoba a to nemám ráda. Těmto lidem, kteří jsou schopni kvůli hlouposti člověka naprosto nečekaně seřvat se v životě snažím vyhybat a dost by mě deprimovalo být sní dvacetčtyři hodin denně.

183
veverka
Reagovat

@Hugo: Naprosto souhlasím, líp bych to nenapsala.

184
BarBora
Reagovat

@Bobby Brown:
Viem, čo je asociál, preto by som ju, aspoň zatiaľ , takto nenazvala. Úplne súhlasím s Hugom, tiež jej chovanie nechápem, takto tam dievča nevydrží, ak ju ostatní vykážu, ako tam chce existovať? Ja len zatiaľ čakám, či sa to nezmení. Videli sme príliš málo, vytrhnuté z kontextu, takže sa zatiaľ príliš tvrdému súdu vyhýbam.

185
Prochor
Reagovat

Co se týká mangalice, tak si vzpomínám, že jednu dostala od hospodáře Janka Hrmová, která dostala za úkol jí pucovat. Její barva mi připadala do růžova. Copak s ní asi je. Třeba jí vodí Janka na řemínku po Bratislavě – byla by to sranda:-) Mimochodem v Praze-tam kde bydlím jsou hitem malá prasátka. Lidi je tu chovají místo psů. Nevím, co je to za rasu. Ale jsou roztomilá – takové prasátkovské bonsai. Psi jsou vždycky překvapení, když poznají v parku, že to nejsou psi.

186
Franz
Reagovat

@galadriel: Dám ti tip na nedělní výlet, na dobré papání u vás za Blavou. Vojka nad Dunajom (Petržalka, Čunovo, přes hráz, Vojka) – restaurant Csente Čárda (mají svoje stránky), hned pod hrází u vjezdu do obce. Byl jsem tam o prázdninách. Podle švagra byly řízečky z mangalice a byly výborné.

187
Bobby Brown
Reagovat

@BarBora: No jo, to víš, nejsi k její osobě tak „upřímná“ jako já! :-D ;-)

188
BarBora
Reagovat

@Bobby Brown:
Pozrela som si na Markíze epizódu s hádkou a Jana má na nej svoj podiel. Lena zbytočne používa expresívne výrazy, ale asi by som ich zniesla skôr, ako Janine „ja som jej len v dobrom povedala“. Jana do nej celkom rada rýpe.

189
Bobby Brown
Reagovat

@BarBora: Já neřeším to, jestli se mají rádi či ne, ale jakým způsobem Lenka komunikuje, to je to co na ní řeším.

190
Bobby Brown
Reagovat

Když Viktorka řeší svojí averzi k Miri a použije výraz „vykosočtvercovat“, ozve se hlasitě do mikrofonu „eee… pípíp“. V sestříhané verzi jsem měl za to, že to byl Jano, ale v té nesestříhané, kde to zaznělo bez cenzury, tam mi přišlo jako by to byl člen štábu. Asi mají nějaký zákaz (možná ne striktní) používat vulgarismy, tak to bylo upozornění pro Viktorku, aby se krotil ve výrazivu.

191
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Bobby, mluvíš o necenzurované verzi přes Voyo?

192
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: ano prosím

193
BarBora
Reagovat

@Bobby Brown:
V tom sa zhodneme, tiež sa mi jej vyjadrovanie v niektorých prípadoch nepáči, ale videli sme ju aj inak. Uvidíme, ešte sme len na začiatku a ak sa Lena neukľudní, sama si to pokazí. Ona celkove má dosť prehnané reakcie, mám na mysli aj jej precitlivelosť.

194
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Tys obětoval kreditku? Nebo jsi nějakou padělal? :-)

195
Bobby Brown
Reagovat

@BarBora: Pozor! To já jí nijak neupírám to, že je pracovitá, nebo že má pěknou figuru, jak už jsem tu zmínil. Třeba je i chytrá a umí 12 jazyků. Kvůli tomu jí ale neslevím ve svém pohledu na naprosto katastrofální antikomunikaci. :-)

@Poppy: No jo, víš jak, já vždycky potřebuju trochu vychladnout. Tak jsem tedy zadal číslo kreditky – já to má stejně ošéfovaně tak, že musím platby povolit u banky, takže mi to svévolně nevybrabčí.
Nicméně, ještě ke kauze Voyo: jak už jsem řekl, není to zkouška, je to naprosto jednoznačná objednávka služeb, která má prvních 7 dní zdarma kukání a 6 den jí musíte stornovat, jinak začnou brát peníze. Co mne ale dorazilo bylo to, že ono „zdarma“ = 1 cent první platby! Na Slovensku možná centy = zdarma, ale u nás v chudém teplákově halířky dělají talířky. ;-)

196
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: 😄kolik to stoji na mesic? A na Slovensku berou koruny ci mas devizovy konto?😉

197
blanka
Reagovat

Ahojky, mangalice byly dobře představené v Malé farmě. Ale i tam dostávaly poměrně dost šrotu a protože nepřibíraly šly na zimu do chléva

198
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: Stojí to 5,99 € na měsíc. Dnes nepotřebuješ mít účet v cizí měně, prostě zaplatíš ojra/dolary/libry a banka ti to přepočítá. Takhle platím kartou v zahraničí normálně a nemám s tím problém. I PayPal mám v CZK.

199
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: to je docela dost.Tak ja tohle neznam ja vsude platim jen eurama.

200
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Prasátka domácí mazlíčci jsou ohromný hit. Ale poměrně dost často přerostou.
Děkuju pěkně.

201
LadyXL
Reagovat

Všimla jsem si,že farmáři měli k obědu ty „korbele“ na kapustnicu a pak je teprve dostali od hospodáře za ty lžíce…. Všimli jste si toho?

202
irvajn
Reagovat

Ahoj všem, uniklo mi a nemůžu nikde najít za co je potrestaný Viktor – ???

203
Hugo
Reagovat

Za to, že si kousnul do placky dřív, než začal jíst farmář týdne. Nevím, ale chvílemi mi to připadá trochu přehnané.

204
Bobby Brown
Reagovat

Nejhorší je, že Miri pojmenovala jedno čuně stejně, jako je tu jeden nick. A furt to tam volala a furt to tam volala. Snad z toho nedostanu alergii, fakt se budu snažit od toho oprostit. ;-)

205
Ananas
Reagovat

@LadyXL:
Talíře?

206
Bobby Brown
Reagovat

Voyo OT: mi poslali mail, že po uplynutí 21 dní mi vrátí onen 1 cent zdarma. :-D

207
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
:-)))
To budou mít banky radost!

208
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: tak to je super! Me te bylo vcera tak lito, ze jsem ti tan 1 cent chtela poslat.:-D

209
Bobby Brown
Reagovat

@gabisollis: :-D To pořád můžeš, provokatérko. ;-)

210
Ananas
Reagovat

Při duelu na sebe veškerou moji pozornost stáhl škrečok a jeho tiky. Neuměl by někdo gifík?

211
Poppy
Reagovat

@Ananas: Když mám na nose brýle a ony mi kousek popojedou dolů, pohnu nosem, abych je trošku postrčila nahoru a hned se leknu, aby mi to nezůstalo :-)

212
irvajn
Reagovat

203 Hugo – díky

213
Pertule
Reagovat

Jano při duelu nezvládal nejen tiky ale i vášně. V jednu dobu se na něj Anička jen nevěřícně zadívala. Asi ji dost překvapil jaký opravdu dokáže být. Bude to ještě sranda. Teď by mohl být sluhou :D

Přidat komentář