Panáček v reality show

Nákupné maniačky (2.9.-5.9.2014): Téma „Vyfarbi sa“

2. Září 2014 | napsal(a): | reality show: Nákupné maniačky 2015

[singlepic id=10033 w=615]
Ako som už avizovala, dnes začínajú maniačky s jemnými zmenami pravidiel. Za dve hodiny sa musia nastylovať na zadanú tému s upravenou sumou 400 €. Konečnú bodku dotiahne najatá vizážistka, nemusia sa teda trápiť s make-upom a hlavne, nemusia v drogérii minúť ani jedno euro. Ďalšou novinkou je, že súťažia vždy len 4 dámy, piaty deň bude prekvapením pre nakupujúce a aj pre divákov. Ako sa dámy „vyfarbia“ sledujte v pracovné dni v premiére o 15:25 na TV JOJ a v repríze o 18:10 na TV Wau (2.repríza o 21:30).

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Nákupné maniačky 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 16
1
galadriel
Reagovat

Moje milé, dnes som to trocha nestihla, ale druhú reprízu ešte môžeme dať :)) A mám v rade súťažiacich bývalú kolegyňu. Sranda. Tá úplne naľavo. Beata :)

2
Andrea
Reagovat

Aha, tak snad se taky dostanu k druhé repríze. To je super, koukat na někoho, koho znáte. Taky bych tam ráda viděla některé bývalé kolegyně (já teda z jízlivosti:-))

3
galadriel
Reagovat

@Andrea: bolo to dosť prekvapivé :)) A k tým farbám. Sú 4 zaväzujúce farby. Každá z nich si vylosuje jednu. K nej majú doladiť outfit. Zvolená farba musí byť dominantná.

4
Andrea
Reagovat

Jako jsou 4 barvy, z nichž si každá soutěžící vylosuje jednu. A v té vylosované barvě má soutěžící doladit outfit-jakože má k té vylosované barvě naházet nějaké další tři dle svého úsudku a citu pro barvy? Vlastně za chvíli začne další repríza, jdu na to:-)

5
galadriel
Reagovat

@Andrea: ak som to správne pochopila, tak nie je určený počet farieb :) Ale dajte potom vedieť, ja to asi zmáknem až z archívu.

6
Andrea
Reagovat

No, není to špatné, první paní mě docela překvapila, že měla dost barev i v šatníku. Ale trochu zabila tím, že zvolila boty a kabelku tak výrazné barvy, že přebila tu co si vylosovala. A nejsem si jistá, jestli měla jít do takového střihu džín.

7
Andrea
Reagovat

Druhou soutěžící uvidím až zítra:-) Jo a musím říct, že vizážistka jí rozhodně neublížila – a jen mě zajímá, byla to ironie nebo upřímnost, když pan Kočišík hovořil o tom, že se „roztopil“ na stoličke, keď uzrel takú krásnú vizážistku, čo sa musí páčit všetkým mužom:-) Je fakt, že mě teda nejdřív záběr na její potetovanou ruku vyděsila, přišlo mi to moc, ale tak hlavně, když je šikovná.

9
Eva
Reagovat

Včerejší maniačce růžová nádherně slušela. Až si myslím, že jí ve slkutečnostii tuto barvu vybral tým ( samé růžové lístečky v obálce )

10
Andrea
Reagovat

Jdu se na to podívat. Myslím, že by asi bylo zajímavější, kdyby si tahaly 2 barvy, první hlavní a tu druhou k zakomponování, to by byl (někdy) oříšek:-))

11
Andrea
Reagovat

Růžová jí slušela, sehnala i pěkné boty, ale mě strašně rušilo, jak byla nacpaná v džínách a ještě si vyhrnula košili, aby byl vidět náběh na camel toe:-) A kdovíjak by se oblékla bez svojí poradkyně. Vizážistka jí také pomohla.

12
Gabisollis
Reagovat

Skoda,ze se tu o maniackach nediskutuje vic.
Jeste musim zkouknout ct a pa.Myslim,ze Maros tu nejstarsi soutezici setril.
Ta Beata mela strasny ty nehty.

13
Andrea
Reagovat

Osobně mi celý ten týden přišel trochu rozpačitý. Téma ok, ale měly příliš velkou volnost a nikdo, možná až na poslední soutěžící, mě moc neoslovil. Největší hvězda je tam pro tento týden asi vizážistka, nejenže nikomu neublížila, ale všem pomohla. Ale jsem zvědavá na další týden. Jo a ten šperk jsme asi nepochopila, co to vůbec bylo? Zahlédla jsem jen letmo. Brož nebo přívěsek?

14
Andrea
Reagovat

Mám na mysli ten výherní šperk:-)

15
alla
Reagovat

ten vyherny sperk .. tragedia :(
asi im nestoja ani len za nejaku satku od ´navrhara ´ ..

ta starsia pani to zabila .. a skoda ze jej to nepovedal ..
aj ze tie topanky .. mala ich ako na retardovane nohy .. :(
lebo inak to mohlo byt celkom dobre na jej vek …

skoda ze vedia byt ustipacni .. ale povedat pravdu im moc nejde …

16
J.
Reagovat

Dokoukla jsem tento týden z archívu a jsem trošku zklamaná. Nic zajímavého, jen možná nápad
se zelenkavým kufrem. Nevím jestli to je tím, že už je pořad okoukaný, nebo jsou soutěžící méně zajímavé ?

Přidat komentář