Panáček v reality show

Farma 5 (28.8.): Prvé zoznámenie u jedného stola (rekap)

29. Srpen 2014 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=9996 w=615] Dnes sa konečne dočkáme novej série Farmy. Kvetka si pekne rozčlení 12 obyvateľov na skupinky a vyšle ich hľadať ich nový domov. Niektorí sa už videli na kastingu, iní sa postavia zoči – voči sebe prvýkrát. Ako si sadnú, ako si rozdelia úlohy a aké boli ich predstavy o tom, ako to bude na farme vyzerať si určite nenechajte újsť už dnes o 21:40 na TV Markíza. Možno príde aj hospodár!

Rekap z 28.8.2014

Začiatok patrí historickému predstaveniu Farmy. Okolo roku 1835 si mladá a krásna Sidónia so svojím mužom Albínom našli kus pastviny pre ich stádo oviec a usadili sa. Postupne sa rodina rozrastala, obrábala pôdu a žila životom bežnej slovenskej rodiny v tom období. Spomenuté je i povstanie v rokoch 1848-1849. Priestor na predstavy nám necháva záhada tragickej udalosti na farme, ktorú nám zatiaľ neodtajnili. Zostal len opustený a roky chátrajúci salaš. O jeho obnovu sa má postarať 12 členný výber dnešnou dobou rozmaznaných ľudí pekne po starom, bez techniky, len s pomocou prírody a vlastnými silami, tvrdou prácou bez výhovoriek. O farme vie čo to aj Bača Florián, ktorý od 8 rokov vypomáhal svojmu strýkovi  Matušovi. Ten ho viedol k pastierstvu, valašstvu a bačovstvu. Prišiel sa teraz po rokoch pozrieť na salaš a je mu veľmi ľúto. Strýko mu prikázal, aby ho udržiaval a staral sa, ale už má svoje roky a na všetko už nevládze. Preto sa teší na nové posily a dúfa v znovuzrodenie salaša, koliby i celej usadlosti.

[singlepic id=10007 w=615]

Postupne nám réžia predstavuje vizitky farmárov a formuje štvorice. Odkrýva nám príbehy každého z nich a pridá aj ukážku aktuálnej situácie z prvých dní na farme.

Betka, 46 rokov, Vráble

Do 4.tej triedy žila so svojimi rodičmi, potom ich aj so súrodencami zobrali do detského domova. Otec bol alkoholik a mama na všetko sama nestačila. Pracovala ako robotníčka na družstve, takže k zvieratám má blízko. Z výhry by chcela pomôcť rodičom, hanbí sa za nich. Otec stále pije, dom im padá na hlavu, nemajú v ňom ani kúpelňu. Sama má rodinu, deti, nevie finančne dotovať ešte aj rodičov. Dcéra ju charakterizuje ako zmierlivú, radšej ustúpi, konflikty nevyvoláva, ale vie byť aj výbušná.

Viktor, 21 rokov, Košice

Viktor chce výhru investovať do svojho kaderníckeho salónu. Má o ňom jasnú predstavu – bude v centre mesta, s veľkými svietiacimi reklamami Glam Factory (vidím, že tie americké RS na TV WAU majú naozaj úspech). Túži sa zviditeľniť, jeho obľúbencami sú Britney Spears a Paviel Rochnyak. Považuje sa za otvoreného človeka, verejne priznáva, že je gay, hoci doma sa to bál povedať. Jeho mama už od malička vedela, že bude niečo iné, preto túto informáciu prijala pokojne. Viktor je zo 4 detí, nikomu o jeho orientácii nepovedala, nezaujíma ju čo povie okolie. Otcovi sa priznal až na smrteľnej posteli a práve toto ho doteraz trápi. Hoci s ním mal dobrý vzťah, nikdy sa s ním o tom nedokázal otvorene porozprávať, a preto má výčitky svedomia.

Lena, 23 rokov, Banská Bystrica

Už od malička bola energická, hyperaktívna.  Jej snom je dostať sa na vysokú školu. Ak by to nevyšlo, stačí jej kozmeticko-masážny salón. Na farmu ju ťahá vidina finančnej výhry. Je zadaná, vzťah na farme si nepripúšťa, neverí na lásku na prvý pohľad a nemáme od nej čakať muchlovačky v sene. Jej priateľ sa tiež neobáva, ale ak má niečo také prísť, praje jej to a na silu ju držať nebude.

Ľubomír, 19 rokov, Čerín

Jedného dňa odišiel ku krstným rodičom s jednou taškou a už sa domov nevrátil. Krstní sa naštrbené vzťahy snažili uzdraviť, posielali ho domov, avšak vždy sa po pár dňoch vrátil. Je mu u nich lepšie, veľmi mu pomáhajú. Vyučený je ako kuchár/čašník, pracuje však na píle. Prijali ho ako nezaučeného, bez skúseností, ale za to s veľkou chuťou a odhodlaním. Na farmu chce ísť hlavne kvôli svojím vnútorným pocitom, cíti sa bezcenne. O výhre nemá jasnú predstavu, určite by časť venoval aj rodine.

V prestrihoch z farmy sme mohli vidieť výbuch Betky nad neporiadkom, Viktorov konflikt s Miriam, hádku Lenky s Jankou a Ľubov pozdrav domov o tom, ako nezvládol situáciu na farme.

[singlepic id=10008 w=615]

Na farmu sa treba dostať a ako inak, ako po svojich. Kvetka ich v lese čaká s prekvapením. Podľa starej tradície každý správny valach by mal mať svoje prasa, za ktorého život bude zodpovedný. Hneď ako prídu na farmu, majú ich ubytovať v maštali a zabezpečiť ju tak, aby neutiekli. Nasmeruje ich na farmu – rovno dole, držať sa na ľavo, postupne bude koleso, krmelec a zvláštny kríž. Potom už len stačí prekročiť potok a sú na farme.

Lenke sa ťahanie s prasatami zdalo smiešne,  spoločnú reč s Jonnym, ale nakoniec našla. Ľubove prasa za ním nevládalo, pre Viktora to bola nová skúsenosť a riadna makačka. Nakoniec to všetci v zdraví zvládli, Betka cíti dobrodružstvo, Viktorovi sa veľmi páči prostredie a Lenka sa pri pohľade na farmu zľakla, či to naozaj zvládne.

Druhá partia:

Miriam, 53 rokov, Bratislava (Orava, Chorvátsko)

Rodená Oraváčka, žije v Bratislave a Chorvátsku. Je prírodný typ, miluje chodiť do lesa, zbierať huby, má rada zvieratá, v niektorých situáciách dokonca radšej, ako ľudí. Má dve dcéry, opicu (Richie) a chorvátskeho manžela. Ten spravil kompromis. Nech ide na pár dní, aby mala dobrý pocit, že tam bola, on to snáď nejako tých pár dní vydrží. Dcéry rozlúčku zvládli bez problémov, najväčšie scény robil Richie.

Patrik, 22 rokov, Trnava

Športovec, bývalý hokejista a spoločenský chalan. Mal 9 rokov, keď mu zomrela mama a so sestrou zostali len s otcom. Nie je deň kedy by si na ňu nespomenul. Výhru by investoval do bytu, kde boli ešte všetci pokope a šťastní. Otec ešte žije, ale vzťahy už nie sú také, ako v minulosti.  Kamaráti a jeho sesternica Dominika (speváčka, známa hlavne z 3.rady SS-skončila druhá) sú veľmi zvedaví na jeho pracovný výkon na farme, robote sa skôr vyhýba, za to peknú ženu si nenechá ujsť. Ak by na farme bol klavír, mohol by Patrik očariť ženy hraním naň.

Anna, 19 rokov, Hrušovany

Čerstvá maturantka, narodila sa do slovenskej rodiny v Rumunsku. Všetci ich odsudzovali, lebo rozprávali po slovensky, chodili do slovenskej školy, obchodov, kostola. Keď prišli na Slovensko, všetci ich zas považovali za Rumunov. Hoci si to rodičia nevyžadujú, vyká im, má to tak zaužívané. Pochádza z hudobníckej rodiny, otec hrával po svadbách, sama veľmi rada spieva.

Ján, 57 rokov, Poprad

Železničiar a hokejový rozhodca v jednom , otec 4 detí. Hoci je rozvedený, rodina je pre neho svätá. Rozvod je pre neho už minulosť, prebehol až keď deti boli dospelé. Verí, že s príkladnou a poctivou robotou zájde človek ďalej. Deti veria, že bude dlho na farme, lebo je veľmi bojovný ako v živote, tak v športe a nebojí sa žiadnej práce.

Prestrih z farmy nám ukáže Miriam zápasiacu s kravou Malinou (dobre známou z minulej série), makajúceho Patrika, spievajúcu Aničku a Jána ako Ľubovi radí pri zatĺkaní kolíkov.

[singlepic id=10009 w=615]

Aj ich Kvetka privíta, zaujmú ju hlavne Aničkina obuv a Paťove svaly. Nasmeruje ich a rozdá malé mangalice. Paťo si ju pomenoval Frederika, Aničke sa vyšmykla a utiekla. Janko jej s ňou nakoniec pomohol a Patrik zas jemu s kufrom. Anička v žabkách cestu napokon zvládla, pri vstupe na farmu mala zmiešané pocity, bude to makačka. Viktor ich nasmeruje do maštale. Miriam bola nadšená, všetko si hneď poobzerala.

Tretia partia

Tibor, 48 rokov, Pusté Uľany

Automechanik, milovník motoriek a bývalý motocrossový pretekár. Chová zvieratá, má ich veľmi rád a vie sa o ne aj postarať. Dostal od ex-manželky sms, že je šašo a že sa za neho deti hanbia. On však s hrdosťou vystaví fotky oboch detí. Účinkovaním na farme chce manželke dokázať, že sa v ňom veľmi mýli.

Jana, 33 rokov, Buzitka

Rozvedená a nezadaná matka dvoch detí, na chlapov nemá šťastie. Jej hobby je folklór, tanec a divadlo. Je úprimná, veselá a pracovitá. Najväčšou radosťou sú pre ňu dcéry a práve výhrou by im chcela zabezpečiť budúcnosť. Bývajú spolu s rodičmi vo veľkom rodinnom dome. Rada by si zaobstarala niečo niečo malé a svoje. Nevie sa normálne zamestnať v regióne, peniaze sa preto rozhodla riešiť takto, nie je pre ňu priorita sa zviditeľňovať. Nerada rozpráva o svojich problémoch, nechce svoj smútok prenášať na deti.

Marek, 23 rokov, Hnúšťa

Študent psychológie, ktorého hlavnou náplňou dňa je hranie počítačových hier. Mama neverí, že dokáže bez nich existovať a práve účasťou na farme chce Marek ukázať rodine, že vie aj prakticky pracovať. Mama má o neho strach, videla niektoré časti. Pri rozlúčke ju požiada, aby písala, lebo inak bude smutný.

Lucia, 22 rokov, Bratislava

Pochádza z Hodonína, trávi čas v posilňovni  a s priateľmi. Po nedávnej smrti priateľa prehodnotila svoj život, rada by ho zmenila od základov a stala sa víťazkou piatej série. Priatelia ju charakterizujú ako strelenú, živelnú slečnu, ktorá sa rada baví až do rána. Príležitostne fotí, ak bude potreba, neváha využiť svoje ženské zbrane.

Prestrihy nám ukážu spoločné kúpanie Tibora a Jána (sexi opálené telá podľa trička), ďalšiu hádku Lenky a Janky, Marekovu šípku (brucháča) do kaluže a Luciine ženské zbrane v akcii.

[singlepic id=10010 w=615]

A opäť Kvetka, popis cesty, vodiaci pes v podobe malej mangalice. Lucka hneď šteniatko vymenila za batoh s Marekom, ktorému sa jedna mangalica vyšmykla a musel ju riadne ponaháňať – alebo ona jeho? Druhá dvojica to vymyslela podobne, ale v opačnom garde. Tibor niesol batožinu, Janka viedla mangalice. Lucia farmu vníma pozitívne, čakala horšie, Tibor je spokojný, Janke sa veľmi páči a Marek sa hneď pustil do čistiacich prác.

[singlepic id=10011 w=615]

Všetci zametajú, upratujú, čistia, dávajú dokopy kusy nábytku. A keď je už ako tam upratané, príde Kvetka s otázkou….Kto bude farmár týždňa a držiteľ prvej imunity? Nad všetkým bude dohliadať bača Matúš, ktorého fotka visí na stene. Koho tipujete na farmára týždňa? Už Vás stihol aj niekto príjemne, či nepríjemne prekvapiť?

[singlepic id=10012 w=615]

[singlepic id=10013 w=615]

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 72
2
BarBora
Reagovat

@galadriel:
Áno, aj kvôli tomuto rada pozerám Farmu.

3
Poppy
Reagovat

To bude vždycky až 21:40?

4
galadriel
Reagovat

@Poppy: minule tiež takto bolo, len duely boli od 20:30.

5
Poppy
Reagovat

Díky, Galadriel, už jsem zapomněla :-)

Reagovat

Chudaci prasatka. Jsem zvedavej kolik jich nakonec utece :)

7
Bobby Brown
Reagovat

Aha, takže Voyo! :-/
No, to byl ale rychlý konec téhle RS. :-D
Teď jsem si vlastně uvědomil, že 3. a 4. řada už byly na Voyo, kdežto 1. a 2. řada byly volně.
Mno nic, tak mňaucta.

8
galadriel
Reagovat

@Bobby Brown: tu by to malo byť voľne dostupné – ako rýchlo to budú zverejňovať netuším.

9
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Bobby, nevzdávej, nějak to rozlouskni. Tam je prasátek! :-DDD

10
Bobby Brown
Reagovat

@galadriel: „Tu“ jako na Panáčkovi?

@Poppy: Není jak to rozlousknout. RS mne baví, ale platit si za to nějaký kanál fakt nebudu.

11
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
To jako že si to nepustim? Ách jó!:-(((

12
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Asi ne.

14
galadriel
Reagovat

@okkvp: presne tento link patril do osmičky. Volalo to odtiaľ vysumelo. Voľný videoarchiv som už ale v predchádzajúcich článkoch spomínala :-) rekap zajtra.

15
okkvp
Reagovat

@galadriel: já si všimla, že ti tam chybí ;-)
Akorát holt bez placení nutno chvíli posečkat, živé tv vysílání zřejmě jinak nejde, ale možná nějaký stream

16
Baruš
Reagovat

@okkvp: super díky za odkaz, už se na to dneska těším. Jsem si říkala, že to někde bude. Super :)

17
Prochor
Reagovat

Právě jsem přemýšlel kdo mi byl z farmářů nejsympatičtější ve Farmě 4. A kupodivu to byla Božka. A ejhle na co jsem narazil- Božka míří do šoubussinesu :-)
http://www.cas.sk/clanok/291864/blondava-exfarmarka-to-chcela-roztocit-v-hudobnej-sou-bozka-spievanie-nechaj-radsej-na-inych.html

18
Poppy
Reagovat

@Prochor: Možná kdyby vzala do ruky harmoniku, měla by větší úspěch…

19
Poppy
Reagovat

@Prochor: Božce jsem přála výhru, ale nejsympatičtější pro mne byl Paco. Sice se mi nelíbil ten podraz na Janku, ale jinak mi připadl ze všech nejnormálnější.

20
Prochor
Reagovat

19 – Paco byl super. Takový lidi, kteří se z nikým zbytečně nehádají a makají většinou dojdou na farmě daleko protože letí pod radarem a nejsou nápadní.
Naopak Janka Hrmová musela intrikovat jako hrom aby se udržela na farmě.

21
Franz
Reagovat

Tak se nám soutěžící včera představili. A opět tu najdeme podobné typy jako z předešlých řad. Opět jeden homosexuál, opět VIP modelka (tentokrát Moravačka z Hodonína), něžná mladá dívčina, pracovitý mladý muž, nějaký skoro důchodce, postarší micimutra a ti další, kteří se teprve vybarví.
Počítám, že po týdnu vypadne opět ten nejstarší. No uvidíme, ale aspoň bude zábava.

22
galadriel
Reagovat

@Franz: a ja mám aj svojho Števa – Tibor bude podľa mňa veľa ľuďom ležať v žalúdku :))

23
galadriel
Reagovat

Prekvapil ma Viktor, ako sa chytil práce a mal aj nápady ako zabezpečiť maštaľ. Marek má u mňa plus, že si zvolil batoh. Určite je to praktickejšie, ako cestovka, alebo kufor a hlavne, dám na chrbát a ruky mám voľné. Lenka sa podľa ukážok bude vo veľkom hádať….
Nemýlia sa Vám mená ? :)

24
Melek
Reagovat

Líbil se mi ten historický začátek a bača představující svojho strýka Matúša, posledného baču, ktorý na tejto farme bačoval :D
Životní příběhy nebyly podávány až tak srdceryvně, jak jsem se obávala, tak snad se té úrovně budou držet a nebude to opakované a rozebírané v každém díle několikrát.
Víc než soutěžících mi bylo po cestě líto těch prasátek, snad z toho nebudou mít doživotní trauma ;)

25
galadriel
Reagovat

Niektorí farmári odpovedali, kto z predchádzajúcej farmy sa im páčil najviac:
Janka – zo začiatku Božka, ale…., potom Jano
Paťo – Mário (Farma 3), Paco
Jano – Lenka (Farma 1), Jano
Betka – Paco
Ľubo – Paco, poznajú sa, bývajú dve dediny od seba
Miriam – Šárka, videla sa v nej
Lenka – sympatická jej bola Jana, ale najviac držala palce Pacovi

26
Franz
Reagovat

Ta Anička je moc pěkná baba. Že by do dvojice s Lubomírem ? No a Patrik je jasný k Lucii.
A už máme dvojice.

27
Prochor
Reagovat

Doufám, že se mi z nového hospodáře nebude zvedat žaludek jako ze starého. Za pytlík cukru udělat z kolektivu nadšených lidí vyhladovělé obyvatele koncentráku – to se mi opravdu nelíbilo. Nikým tak nepohrdám jako starým hospodářem.

28
galadriel
Reagovat

@Prochor: od pondelka nastúpi aj Martin. Je súčasťou aj tejto série.

29
Prochor
Reagovat

Jen tak na okraj. Co se týká intrenetového maniaka Marka, tak v medailonku se mi líbila jeho mama velice. Sympatická ženská.

30
Prochor
Reagovat

Ta krasavice Lucie bude asi plnit roli Janky Hrmové. Jsem na ní zvědavý. Možná, že nás čeká bitva o placku:-)

Reagovat

@Prochor: Tak to ja si farmu bez neho nedokazu vubec predstavit a klidne bych obetoval Kvetku :)

32
Franz
Reagovat

@Prochor: Vždyť ten hospodář je stejný jako ve čtyřce !!
Mně se Martin náhodou líbí a toto je soutěž skoro o přežití, toto není žádný hotel Paradise. Dříve lidé žili z toho co vyrobili, nebo to co vypěstovali. Tak ať se soutěžící snaží, nemyslím, že by je štáb umořil hladem.

33
Poppy
Reagovat

@Prochor: Hospodář je má zaučovat do základů farmaření a hlídat, aby jim zvířata nepomřely. To, jestli budou potrestaní, zůstanou hlady nebo se jim něco podstrčí, o tom přece rozhoduje štáb. Hospodář přece neřídí průběh RS.

34
galadriel
Reagovat

Vysielanie od pondelka do štvrtka vždy o 21:40, duel v piatok o 20:30, víkend voľno. Od pondelka začíname naplno.

35
Prochor
Reagovat

31 – Odmítám si vážit člověka, který odmítá vážit si mé práce. Starý hospodář ani jednou nedokázal, že by dokázal víc než ti hladující chudáci, co na něj pracovali. Jenom kecy, kecy a zase jen kecy o budování původní farmy. Směšné. Pupkáč odjel jako pán na svém traktoru potom, co urazil udřené lidi, kteří jdou za vějičkou výhry. Pro mně je to hromada hnoje.

36
Poppy
Reagovat

@Prochor: Pokud to vidíš takhle, nechápu, proč se na to vůbec díváš. „Pupkáč“ je poradce, který své práci rozumí. Oni na něj nepracují!!!

Oni jsou v reality show, snad mají dost rozumu, aby věděli, do čeho se přihlásili. Nejseš trochu mimo?!?

37
uKaStany
Reagovat

@Prochor: Pánko veľkomožný nepochopil, že hospodár je iba predĺženou rukou štábu? olol

38
Pertule
Reagovat

Jsem zvědavá na první den. Zatím se v nich moc neorientuju. Ještě že to dávají až po půl desáté, aspoň budu stíhat :) Ale těším se i na tvoje rekapy Galadriel :)

39
Prochor
Reagovat

36 -Dívám se na lidi, kteří dřou aby se najedli (pupek jim z toho nenaroste). Hospodář mezi ty lidi opravdu nepatří. Je to pokrytecký nenažranec, který využívá situace. Dívám se na to i proto protože čekám, kdo mu tu jeho nevymáchanou držku konečně namlátí jak si to vypočítavé prase zaslouží.

40
Lucka
Reagovat

Prochor myslela jsem ze jsi trosku bystrejsi, vzdyt hospodar dela a rika jen to, co mu nakaze reziser

41
Melek
Reagovat

@Pertule: Jo, já v nich mám taky trochu zmatek, ale to se brzo usadí :)

42
Poppy
Reagovat

Tak nevím, jestli z nás ten Prochor nedělá prču :-)

43
uKaStany
Reagovat

@Prochor: kdybys napsal, že na to čekáš abys užil měsíc srandy nad blbostí toho, kdo si tím řekne o vyhazov, tak by se to uznat dalo :D

44
Franz
Reagovat

Prochor se nudí, tak si z nás dělá srandu.
Žádný starý a nový hospodář není. Martinovi se v hospodářství daří, tak je takový, řekněme „chlapský“.
Jinak těm soutěžícím pupek naroste. Ale z toho, jak budou jíst pořád jen šrot – viz F4

45
Prochor
Reagovat

Přinutí mně ve farmě 5 někdo znovu přepnout TV jako ve farmě 4?
Totiž, když se někdo toulá hájemstvím realityshow musí být připraven na všechno.
V případě Jany Hrmové jsem připravený opravdu nebyl.
Krátká vzpomínka – Jana vypovídá do kamery:
Ty lidi jsou tak blbí, že je na čase uvažovat co s výhrou.
Některý lidi (řečeno tónem „ubožáci proti mně“) chtějí výhrou zachránit své životy.
poznámka: Božka vychovávala celkem 4 děti 2 po mrtvé sestře.
Jana:
Ale já si koupím npvé auto.
A potom si asi udělám nové plastiky. Asi si zmenším nos a zvětším pery.
( v tomto okamžiku se mi při pohledu do její hezké a nafoukané tváře zvedl žaludek a přepl jsem TV). Na to prostě nemám žaludek.

46
galadriel
Reagovat

@Prochor: toto bola častá roztržka v diskusiách v minulej farme. Jana natvrdo rozprávala ako to je….je to dievča zo zabezpečenej rodiny, nikdy neumývala riad, je pekná, vie to o sebe a vie sa „predať“ a od začiatku hovorila, že sa touto RS chce zviditeľniť. Božka je z malého mesta, kde všetci o sebe vedia všetko, nemala šťastie na chlapov, zomrela jej sestra. Navštevuje deti svojej zomretej sestry. Navštevuje, bývajú u svojho otca a jeho novej partnerky. Božku „peknou“ urobil príbeh. Inak podľa mňa túži po kamerách a sláve ešte viac ako Jana.

Reagovat

Prochor: Tak to na to radsi nekoukej aby ti nepraskla cevka :) ;)
BTW: Koukas na to evidentne moc povrchne a utikaj ti detaily.

48
RAINMAN
Reagovat

Jak nečestné…

Napíšu http://www.gorila.cz – a hodí mě to na Panáčka.
:-D

49
okkvp
Reagovat

@RAINMAN: tak tu adresu napiš správně – s dvěma el

50
RAINMAN
Reagovat

Chtěl jsem si přečíst názor Jana Lišky. Ten blázen o seriálu Vinaři napsal: „Rozhodně se jedná o nejlepší seriálový počin Primy za posledních deset let.“

51
RAINMAN
Reagovat

Jan Liška na dálku poradil Suchánkovi a Geňovi: „Neexhibujte! Naučte se vést rozhovor třeba podle vzoru Jana Krause.“

:-D

52
galadriel
Reagovat

@RAINMAN: niečo k Farme by sa nenašlo?

53
Bobby Brown
Reagovat

@galadriel: Farma – ovce – vlci – liška. To by šlo, ne? ;-)

54
RAINMAN
Reagovat

@Bobby Brown: Správně!

55
galadriel
Reagovat

@RAINMAN: ešte že ho máš :-)

56
Prochor
Reagovat

47- My povrchní diváci se samozřejmě můžeme mýlit. Ale zeptejte se Veroniky nebo Paca na „upřímnost|“ Janky Hrmovej.

57
blanka
Reagovat

ahoj, lituji, že se nemohu na Farmu 5 dívat. U těchto reality show se neskutečně bavím.Je na internetu jen pro slovenské diváky… V Brně Markízu nechytám, navíc jsem PC antitalent a na pokrok hodně stará -mám sice jen 70 let ale umím na internetu jen klikat…. a protože nemám ani účet, tak na Voyo si nic nekoupím. Pokud by bylo táto farma na YOU Tube, prosím dejte mi sem adresu, jsou tam jen ukázky. Díky

58
Poppy
Reagovat

@blanka: No, nevím, já Markízu v Brně chytám.

Jinak by měl fungovat tento odkaz: http://videoarchiv.markiza.sk/uvod

59
Bobby Brown
Reagovat

@blanka: Regionem to blokované není, také koukám z ČR na netu. Spíš nastavení v prohlížeči. Jedině poprosit někoho, kdo tomu rozumí, ať to vyladí.

60
blanka
Reagovat

@Bobby Brown:
díky, v prohlížeči asi bude problém, musím někoho sehnat. kdo se v tom vyzná, nevím zda nebudu potřebovat nějaký nový stroj. V poslední době se peru i s místem na disku, hold moc šmejdím po světě.

61
blanka
Reagovat

@Poppy:
díky tam jsem se dostala ale ukázky se mi nespustí, Asi v tom bude ten prohlížeč

62
Poppy
Reagovat

A jaký máš prohlížeč? Když mi něco nejede v IE, jede to v Google Chrom. Máš ho?
Určitě není problém si ho nainstalovat:
http://www.google.cz/intl/cs/chrome/

63
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Teď jsi mi připomněla parodii na Babicu „Když nemáte cibuli, tak tam dejte pórek. Když nemáte pórek, tak tam nedávejte nic!“ ;-)

64
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: No a funguje to, Bobby? :-DD Přece nebudeme hlady nebo bez videa :-DD

65
cathy
Reagovat

V Google Chrom to jede ;-)

66
blanka
Reagovat

@Poppy: mým IE a Windous XP. Neumím ten prohlížeč ani odinstalovat. Jednou jsem něco instalovala a týden to po mně zpravovali. My se s PC neučily a jejich jazyk je mi cizí a to je ten problém. Musí na to někdo přijít.

67
Poppy
Reagovat

@blanka: blanko, nic neodinstalovávej :-)
Jen si to stáhni do počítače, nezaškrtávej tam ty dvě možnosti (nedávej si G. Chrom jako výchozí prohlížeč). Ono se ti to potom objeví na dolní liště a ty si ho pustíš jen tehdy, kdy budeš chtít. Neboj, nic tím nemůžeš pokazit.

68
blanka
Reagovat

@Poppy: tak to mám s odřenýma ušima na ploše staženo. Díky. Co mám dělat s tou novou kartou, to mám importovat do ní všechnby záložky abych si to mohla v chromu prohlížet, vím, jsem strašná, omlouvám se

69
blanka
Reagovat

@Poppy: jupí, jupí, tisíceré díky já na to přišla a už koukám na první díl Farmy 5. Díky chlape jsi zlatý, máš u mně dobrou svíčkovou

70
okkvp
Reagovat

@blanka: Poppy je ženská

71
blanka
Reagovat

@okkvp: Poppy promiň, omlouvám se, jsi dobrá víla a ta svíčková platí

72
Poppy
Reagovat

@blanka: blanko, jsem moc ráda, že se ti to podařilo, jsi kabrňák! Vůbec bych nevěděla, co ti poradit s „tou novou kartou“ :-DD
Jsem fakt ženská a svíčkovou mám ráda :-DD

Přidat komentář