Panáček v reality show

Farma SK 5: „Vzkriesenie salaša“ bez škandálov

28. Červenec 2014 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=9811 w=615] Vznikne aj na Farme 5 taká super partia?

Písali sme už na Panáčkovi, že TV Markíza potvrdila vysielanie už piatej série obľúbenej RS, ktorá precvičí odolnosť a pripravenosť človeka prežiť v jednoduchých podmienkach, bez vymožeností dnešnej doby. Vysielať sa bude na jeseň a na jar prebehli kastingy na piatich miestach Slovenska. Markíza dnes vytiahla trochu málo podrobností

Farma 5 bude iná. Nebude priestor pre nevhodné správanie, preto vraj obscénnych a škandalóznych ľudí eliminovali už na kastingoch. Kto by čakal slogany ako: „bude to husté, bude to divočina“ a spol. bude sklamaný. Markíza prezentuje túto sériu ako „vzkriesenie salaša“. „Na obrazovky prinesieme tie najtradičnejšie slovenské tradície. Súťažiaci budú musieť vlastnými rukami vybudovať a prevádzkovať salaš, postarať sa o 200 oviec, vďaka ktorým získajú teplo i obživu – vlnu, syr či bryndzu,“ uviedla stanica. Pravidlá a moderátorka zostávajú nemenné, takže Kvetka Horváthová bude opäť brnkať na zvonček, aj na city. Televízia bude staviať na jednotlivých príbehoch a silných motiváciách jednotlivých účastníkov.

Už dnes je jasné, že Farma nebude len na televíznych obrazovkách, ale diváci si ju budú môcť pozrieť aj bezplatne na internete. Všetky epizódy série budú na jeseň na webe „videoarchiv.markiza.sk“. Takže….kto sa teší?? :)

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 24
1
galadriel
Reagovat

Kočky a Elko, trocha Vám zakonkurujem s tými letnými plavkovými fotkami :)))

2
okkvp
Reagovat

Pokud to Markíza dá bezplatne, bez územního omezení, a začne dřív než v listopadu, tak ….
ona si ale Prima nic jiného než dostat pořádně na sedínku nezaslouží

3
Bobby Brown
Reagovat

Jestli hodlají dodržet to s tím snížením vulgárnosti, asi bych se do té V. řady pustil, po vynechání III. a IV. řady. Na mě už to bylo moc.

4
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Jestli jim v těch castinzích ovšem někdo zbyl.
Se Števom a blondýnou jsem měla tu čest pobývat na dovolené, muhehe…

5
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Blondýnou myslíš Andreu Járovou?

6
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Já nevím, já na to nekoukala. Ale po té, co mne pronásledoval po pláži i okolí líčením, jak jsou na Slovensku slavní a ani u moře nemají chvilku klidu, tak nějak mi intuice napověděla, že jeho sláva by mohla býti RS původu. I zeptala jsem se strejdy Gúgla a Panáčka a dali mi za pravdu. Umělohmotné blondýny mi dost splývají, ale patrně to byla ta na fotkách výše.

7
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Aha, tak to ne. Járová byla ve Farma SK 1:
http://www.osobnosti.cz/andrea-jarova.php

8
galadriel
Reagovat

Farma 4 bola v medziach normy a hlavne konečne aj o nejakej taktike, najlepšia séria podľa mňa. Markíza zistila, že to ide aj inak. Števko a Božka si sľúbili spoločnú dovolenku už na obrazovkách. Verím, že bol neskutočne otravny.

9
Bobby Brown
Reagovat

@galadriel: No jo, jenže já nějak nepostřehl, že už uběhly 2 Farmy. Že měla být trojka jsem věděl, ale nějak jsem byl přefarmovaný. Ani tu českou jsem nesledoval.

Teď už i dává smysl ten Števo a bloncka, co píše Ananas. Já si pamatuju Števa z jedničky, proto jsem si vzpomněl na Járovou. Trochu mi přišlo divný, že by se s playmate pohybovaly na stejném „zájezdu/dovče“.

I když… co my víme, kdo je Ananas, žejo. ;-)

10
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Hele hele, abychom nezačali řešit, kdo je Bobby!;-)

11
Ananas
Reagovat

@galadriel:
On byl v podstatě roztomilý (teda chvilku). Asi jako když se chlapečkové ve školce vytahují, kdo má většího tatínka:-))))

12
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Počkej, jako že za tebou začal dolejzat nějaký cizí týpek a jen tak mírnix týrnix ti vykládat „hele, já a tady cicinka jsme na Slovensku hrozně moc slavní“?
To mi trochu vrtá hlavou.

13
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Čégo pígo!
Jsem ovšem realista a nepřičítám to své neodolatelnosti v plavkách:-))). On hučel do každého, kdo včas neutekl a jen trochu rozuměl slovensky. A když o tom tak přemýšlím, to druhé možná nebylo podmínkou…
K tomu přičti jeho hlasitost, prostorovou výraznost a neonové plavky a máš nezapomenutelný zážitek:-))

14
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: No ty bláho, to musí bejt dobrej pošuk! :-D

15
galadriel
Reagovat

Ananas, tak ten popis sedí presne. Na farme sa snažil spievať na každom kroku. Vám neurobil „radosť“? :-) jeho obľúbená – A od Prešova? :-D

16
Ananas
Reagovat

@galadriel:
Neurobil:-(
Zato jsme vyslechly co vše zná, ví a kde všude byl dvakrát…
Jj, vymknuta z kloubů doba šílí, jak pravil klasik. Bývaly časy, kdy prostý lid naháněl celebrity. Teď holt celebrity, které nikdo nenahání, musí nahánět prostý lid.
A já jsem mrcha zlá a nepřející a všechny jeho „nenápadné“ náznaky mezinárodní popularity jsem zlomyslně ignorovala a nezeptala jsem se a nezeptala:-)))

17
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: A nějaké společné selfiečko by nebylo? ;-)

18
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
A co selfíčko z Rolinky?

19
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: :-D Neprovokuj.
Já myslel, že je to snad jasné, jestli jsem tam byl, či nikoliv.

20
galadriel
Reagovat

Števko chcel preraziť v šoubiznise, využili ho aj na kastingoch farmy:

http://www.markiza.sk/aktualne/1765963_a-bolo-veselo-na-kastingu-farmy-uradovali…-noze
http://www.markiza.sk/aktualne/1756415_exkluzivne-zabery-z-kastingu-farmy-je-toto-jana-hrmova?

Pre vysvetlenie: Janka Hrmová bola veľmi kontroverzná osôbka na Farme 4. Aj tu v komentároch vzbudzovala veľké vášne, boli proste ľudia za, aj proti. Každopádne veľká hráčka :))
Farme 4 a jej sledovanosti v ČR hlavne uškodili VV, to veľa ľudí u Vás uprednostnilo.

21
Ananas
Reagovat

@galadriel:
Jak jsem si ho onehdy tak gúglila, on už toho vymetl dost. Kromě Farmy a pokusu o Superstar byl snad kdysi v jakémsi pořadu, kde se mu snažili přetvarovat figuru. Jméno pořadu jsem ovšem zapomněla.

22
galadriel
Reagovat

@Ananas: Jj chodilo to na verejnoprávnej Stv a volalo sa to super telo, alebo nieco podobne. Sa mi zdá, že neodolal klobásam z domu….ale to je take ľudské :-D

23
miro
Reagovat

a od kedy zacina v tv

24
galadriel
Reagovat

@miro: presný dátum sa nevie a nebol ešte zverejnený, Malo by to byť na jeseň.

Přidat komentář