Panáček v reality show

X Factor Polsko, pouták na letošní řadu (video)

5. Březen 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor Polsko

[singlepic id=8583 w=615]
Lucas se postupně prodírá loňskou řadou polského X Factoru a vy si díky němu můžete ochutnat i malou porci z řady letošní. Jak se dle vás Polákům povedlo poutací video? Podařilo se nám v rámci česko-slovenské spolupráce lepší? Posuďte sami a nezapomeňte se projevit v komentářích.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

X Factor Polsko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
Reagovat

Přiznám se, že jsem se u poutáku spíše nudil. Přiijde mně to celé nějaké divně sestříhané :-)

2
DJ Vlado
Reagovat

Z té upoutávky mě hodně zaujala ta slečna na konci, která zpívala Wrecking Ball :-)

3
Michaela
Reagovat

Souhlasím, ta holčina na konci byla ta nejzajímavější. Jinak Ewa se mi tam nelíbí …

4
Lucas
Reagovat

Mě taky zaujala ta na konci :))

5
Monika
Reagovat

Je to vubec mozne, ze ta zmalovana maskara a nakynutej knedlik je Ewa Farna? Co se s ni stalo, takhle nikdy nevypadala. neda se na ni koukat, normalne se mi z ni dela nevolno, a to jsem ji mela v porode nejradeji od zivych prenosu.

6
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Adele taky není zrovna štíhlá a jak je slavná :-D AŤ je namalovaná a nakynutá jak chce je to pořád jedna ze tří nejlepších zpěvaček široko daleko. A vsaď se, že té muzice rozumí neskonale víc než ty (nebo já).

7
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: A nejprčovnější byl ten „chodec“…..:-D

8
hihi
Reagovat

Když to vidím – díky bohu, že Farna odkráčela z našich show do Polski. Jako porotkyně je největší tragédka od toho producenta z EMI v první Superstar.

Přidat komentář