Panáček v reality show

X Factor Polsko 2013, třetí castingový díl

12. Únor 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor Polsko

[singlepic id=8365 w=615]
Postupně se prokousávám castingy předešlé řady X Factoru Polsko a tak uzrál čas již na třetí porci pěveckých výkonů z této show. Pojďme na to.

Michal Siudy, 31

Polský Johnny Depp nám zazpíval Led Zeppelin. Kvalitní výkon, který je odměněn postupem do dalšího kola.
Video: http://xfactor.tvn.pl/wideo,2103,v/polski-johnny-depp-w-x-factor,705961.html

Jarosław Panfil, 49

U Czesława jde vidět, že si toto vystoupení celkem užívá. Zbytku poroty je Jaroslav spíše k smíchu. I mně přijde, že jeho výkon je spíše komický a velmi teatrální a zvláštní. Czesław hlasoval pro postup, zbytek poroty ale Jaroslava poslal domů.
Video: http://xfactor.tvn.pl/wideo,2103,v/jaroslaw-panfil-na-scenie-x-factor,705969.html

Anna Deko, 21

Je tu opět Janis Joplin a Piece of My Heart. Anna má příjemný hlas, ale něco tomu chybí. Porotu nepřesvědčila a po chvílí dostává 3x ne. Anna se pak snaží o další pokus a dostává ho. Zpívá Killing Me Softly a Tatiana a Kuba se nechávají přesvědčit. Myslím, že je to dobře, protože Anna je velmi sympatická a něco v ní je.
Video: http://xfactor.tvn.pl/wideo,2103,v/energetyczny-wystep-anny-deko,705957.html

Jakub Janusczcak, 21

Kuba má velmi příjemný hlas, ale na jeho vystoupení se mi nejvíc líbí, že se do písničky vcítí a nechává se jí unést. A také je to vlastně poprvé, co na castingu slyšíme swing (klasiku Dream a Little Dream of Me). Velmi zasloužený postup.
Video: http://xfactor.tvn.pl/wideo,2103,v/tak-jakub-oczarowal-czeslawa,705953.html

Olga Barej, 29

Olga je sympatická a hezká zrzka, ale její výkon mě příliš nepřesvědčil, nebylo to špatné, ale nijak výjimečné a po chvíli to začla být celkem nuda. Porota ale měla jiný názor a viděla v Olze potenciál a tak postoupila.
Video: http://xfactor.tvn.pl/wideo,2103,v/olga-barej-na-scenie-x-factor,705949.html

Monika a Milena Gordziejewské, 16

Šestnáctiletá dvojčata Monika a Milena jsou velmi originální, jedna z nich dokonce rapuje. Vystoupení bylo velmi zábavné a rap dobrý, myslím, že přesně něco takového do X Factoru patří. Porota chtěla poté vidět tatínka dvojčat a Czeslaw byl z toho všeho opět dojatý a ukáplo mu i pár slz. Sestry samozřejmě postoupily.
Video: http://xfactor.tvn.pl/wideo,2103,v/siostry-gordziejewskie-podbily-serca-jurorow,705978.html

Baasanjargal Ichinnorov, 47

A další zatím z mála z kategorie Overs. Baasan je Mongolka, která si našla Poláka a má ráda polskou hudbu. Proto není překvapením, když zpívá polskou píseň. Baasan má velmi hezký, procítěný, operní hlas, ze kterého sálá pohoda. Velmi dobře se to poslouchá. Postup.
Video: http://xfactor.tvn.pl/wideo,2103,v/mongolska-villas-podbila-scene-x-factor,705983.html

Diana John, 22

Diana se zúčastnila prvního castingu, když byla nemocná a já myslel, že ji poslala porota dál, ale nebylo tomu tak. Porota jí řekla, ať se vyléčí a přijde příště, protože v ní něco viděli. A tak se Diana, i když ne zcela vyléčená, vrátila. Tentokrát zazpívala Man’s World a podala dobrý výkon. Jsem zvědavý, jak bude znít, až bude zdravá. A to brzy zjistíme, protože postoupila.
Video: http://xfactor.tvn.pl/wideo,2103,v/diana-john-tym-razem-dala-czadu,705986.html

Paweł Ciulęba „Smuta“, 20

A máme tu i prvního rapera. Jestli jsem to dobře pochopil, Paweł rapuje v polštině svoji píseň. I když příliš nerozumím textu, je to velmi rytmické a originální. Líbí se mi to. Paweł dostává 3x ano a postupuje.
Video: http://xfactor.tvn.pl/wideo,2103,v/pawel-ciuleba-smuta-na-scenie-x-factor,706667.html

Závěrečné hodnocení

Již třetí casting nám ukázal opět spoustu talentů, ale především opět skvělou porotu. Opravdu skvělá trojka, každý má svůj názor a ani jeden z nich tam není zbytečný. Už se těším na jejich spojení s Ewou Farnou.

X Factor Polsko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Jára
Reagovat

wow, díky za rekapy, nejvíce mne zaujal Pawel raper :) a celkově je ta úroveň celkem vysoká

Přidat komentář