Panáček v reality show

Farma 4 (10.12.): Posledný deň na Farme! + rekap

10. Prosinec 2013 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=8157 w=615]

Vypadla Nika, do duelu ide Paco. Prvou finalistkou sa stane niekto z dvojice Božka, Veronika. Ktorá z nich to bude sa dozvieme práve teraz, o 21:40 začína Farma.

Rekap z 10.12.

Pokračujeme v hlasovaní o prvej finalistke.

Božka – Peter, Števo, Heňo, Šárka, Martina, Miky, Jana

Veronika – Nika,

Najviac sa odviazala pri hlasovaní Šárka. Veronika je podľa nej najhnusnejší a najfalošnejší človek na farme, je schopná ublížiť každému, možno aj malému dieťaťu, veľmi ju nenávidí. Veronika priestor k vyjadreniu dostala, nemala však záujem. Števove lobovanie vadí už aj Božka, požiadala ho, aby už s tým prestal. 9 hlasov dostala Božka, je prvou finalistkou. Božka má chuť vyskočiť na stôl a všetkých ich vyobjímať. V semifinále sa stretne Veronika a Paco. Božke je vraj zle aj za nich, majú sa radi a musia bojovať proti sebe. Veronike sa splnilo presne to, čoho sa najviac bála, čo nechcela. Majú sa zbaliť a odísť do duelových domčekov, Božka im spraví zásoby. Božka dostane ako prvá finalistka košík s potravinami a dve fľašky páleného. Poteší sa, budú sa možno až do rána zabávať. Pri balení dohovára Paco Veronike, aby v duely bojovala, všetko je tak ako má byť. Tá však bojovať odmieta. Heňa zaujal totálny hyenizmus od niektorých. Števa potešilo, že Veronika a Paco sa utkajú v duely a Božka je vo finále. Niektorým sa nepáči, že takto kydá na nich dvoch, snažia sa ho zahriaknuť, je tam malá výmena názorov. Paco s Veronikou sa so všetkými rozlúčia, Nike je ťažko z toho. Paco už nechce zažiť ten pocit, ktorý zažil pri tejto rozlúčke. Je veľmi dojímavá, proti sebe idú ľudia, ktorí sa majú radi. Dojatí sú obaja, plačú oni, aj niektorí farmári. Za noci odchádzajú do duelantských domčekov. Paco bude stáť pred človek, ktorého má viac ako rád, ale je to už semifinálový duel, Veronika je súperka. Veronika je rada, že ho mohla spoznať, bol pre ňu najväčšou oporou, jeden druhého podporovali. Asi najviac by si to zaslúžil práve on, nakoľko tam spravil najviac práce. Nevie, ako sa zajtra zachovať, nevie sa vzdať, ale ani bojovať proti Pacovi. Medzitým sa na farme rozbieha oslava, Heňo plieska na dvore bičom, Peťo sťahuje gate. Jana sa veľmi teší na tento duel, bude držať palce Pacovi. Božke je ľúto, že sa nedostala do päťky, alebo štvorky, rada by bojovala o tie peniaze, vie pre koho by boli. Jana sa teší, toto je posledná noc na farme pre nich. Nike vadí, že si Božka pripíjala s prípitkom, pripite si na moju výhru. Veronika to psychicky nezvláda, namiesto toho, aby poslednú noc trávila oslavou na farme, musí byť v duelantskom domčeku. V pozadí počuť spev a zábavu ostatných farmárov.

Jano sa ráno zobudí do nostalgického rána, všetko si popozerá, už ho delí len zopár hodín od odchodu z farmy. Paco má zmiešané pocity, verí, že priateľstvo medzi nimi nevyprchá. Veronika ešte stále nevie, jej ego však nedovolí sa vzdať. Šárka sa posledného dňa bála, ide podojiť kravy, je dojatá. Jana sa balí, veľmi sa teší, už odpočítava hodiny, bude jej to chýbať, ale určite nie toľko ako ostatným, už sa teší strašne domov. Jano presunie vlajku z plota na strechu koliby, on mal nápad, Fero ho zrealizoval.

Kvetka zamieri za Veronikou. Zdá sa jej opuchnutá – veľa plakala, nespala skoro vôbec. Nevie či má bojovať, alebo sa vzdať. Včera bola rozhodnutá to vzdať, teraz nevie. Paco je pre ňu najlepší človek na farme, má ho veľmi rada, veľa ju naučil a ani o tom nevie. Ani raz ju nesklamal a myslí si, že ju nesklame nikdy. Do duelu ide so zmiešanými pocitmi, už chce, aby bolo všetkému koniec. Božka myslí na ich psychiku, musia byť na tom zle, pohľad na nich dvoch v duelovej stodole bude hrozný. Kvetka príde aj za Pacom. Ten sa vyspal dobre, ale na Veroniku myslel. Veroniku má viac ako rád, je to podľa neho skvelý človek. Bol by rád, keby to Veronika nevzdala, dopadne to tak, ako to dopadnúť má, bol by rád, keby bol vo finále, ale nebude ani smutný, keď sa tam dostane ona. Števo je veľmi zvedavý, ako dopadne tento duel. Miki si je istý, že jednoznačne, Veronika zahrá dojemnú scénu a potom dá Paca dole. Toto si Paco nezaslúži a ak by sa tak stalo, aspoň ukáže, aké divadlo na neho hrala, ak hrala a aká je zákeráčka. Myslí si to aj Števo, Heňo verí v opak, Miki v to dúfa. Vychystajú sa a zamieria ku stodole. Janko bude držať palce obom, pre Šárku je tento duel nepredstaviteľný.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 112
1
BarBora
Reagovat

Hm, takže to spoločné finále plánovali od začiatku…

2
Poppy
Reagovat

Já jsem asi nějak citově okoralá, ale moc nechápu ty krokodýlí slzy. Jsou ve hře, kde vyhraje jeden. Takže nejpozději ve finále by se potkali v duelu. Potkali se v semifinále a berou to jako něco, co se nemělo stát. Mně připadá, že se oba cítí zrazení a podvedení. Hm.

3
novinar
Reagovat

Ak nevyhrá Paco finále tak spravodlivosť neexistuje a budem veriť,ze všetko bolo naplánované,záhadné ochorenie Jany,aby sa Božena môhla vratiť,šachovanie so sluhami,aby môhla isť priamo do finále.Ešte nech jej prispôsobia disciplíny!Zrejme si Božena tú cestu k
výhre dobre ,,vyšlapala“ veď všetci v SE a okoli vedia čo je zač!

4
galadriel
Reagovat

Poppy, ja si neviem predstaviť, keby som bola niekde zavretá tak dlho ako oni dvaja, čo by som robila :)) Mňa by už asi rozhadzovalo všetko :))

5
Pertule
Reagovat

Není moc co dodat, cokoliv by ti dva udělali, stejně by to bylo špatně. To i Božka pochopila, že musí na kameru sehrát dojímavost a soucitnost nad svými soupeři. Ostatní kafrali o tom, jestli je to od Veroniky hrané nebo ne. A přitom vědí prd.
Šárčino prohlášení, že od začátku oba věděli že je to hra a že jednou půjdou proti sobě, mě velmi pobavilo, neboť ona to zřejmě dosud nepochopila (ta její ublíženost a nenávist je myslím ve hře neopodstatněná)

6
Bobina
Reagovat

Tak Sarku to musi desne stvat, ze ji vyhodili, tolik zasti, skoda, ze se nakonec ukazala jako zavistiva jedubaba i kdyz ma zlate ruce, nechapu proc kaze o tom, ze by Veronika i diteti ublizila a sama pomlouvala sve vlastni primo pred kamerou, to jim neublizila, ti primo skakali radosti od takovych reci. Fuj. Jinak kde sem co prehlidla, kde je ten hotovy betlem, dal jim Martin penize, prijel vubec, pohledli mu do oci, kde to dali nebo to bude? Vcerejsek celkem o nicem a toto by me zajimalo, nebo prijede jeste po duelu se rozloucit???

7
Mila
Reagovat

Konečne sa tá Šára ukázala aká naozaj je. Zákerná, zakomplexovaná chuderka. Nemôže sa s Veronikou ani porovnávať, mladé 19 ročné dievča má viac rozumu ako stará 40-nička s dvoma deťmi. Asi preto sa jej vlastné deti chovajú tak ako hovorila. Fuj, však bola nechutná až odporná tá jej tvár. Každý tam išiel s cieľom vyhrať, tak čo Veronike vyčítajú. Nech sa pozru na Boženu, v nej je zlo od hlavy až po päty a hlavne v očiach.

8
Gabina
Reagovat

Boženě nevěřím ani ranní pozdravení. V jejich očích je zlo, její pozorování a vždy začala mít ráda ty, kteří šli do duelu, aby ji dali za farmára. To se kolem nich lísala. a slib, že vezme v případě výhry Štefa na dovolenou, to měla také spočítané. Věděla, že je to nevymáchaná tlama a ten udělá to, co udělal. Přesvědčil, že Božena je ta pravá na výhru. Ať se neohání dětmi, ti mají otce, sirotčí po mamince a je o ně postarané. Pro děti peníze nepotřebuje, dětmi se jen ohání. Jde tak na city.

9
Mila
Reagovat

To, že Markíza začala vyraďovať len na základe sympatií, tak to bol najväčší podraz na všetkých štyroch ostávajúcich. Prečo sa to nemôhlo udiať na základe duelov? P+V+N by boli určite spokojnejší, keby to išlo takouto serióznou cestou. Ale to by bola ohrozená B, už by bola von z hry. Ja verím, že všetci čo farmu pozerajú fandia čím ďalej tým viac PaV. Doteraz som len čítala Vaše názory, nabudilo ma to ako tu väčšinou to prajete B. A za čo? Pracovať začala až teraz ku koncu, a predtým? Ruky vo vreckách….

10
Lorinka
Reagovat

Všechny R3 jsou připravovány proto, aby byla sledovanost. Tak zmanipulovat poslední dějství, to je do očí bijící. Proč pořád prohazovali sluhy, no proto, aby byla velká sledovanost. A to si pište, že při duelu Paca s Veronikou bude koukat půl Slovenska, a votom to je. Kdyby Božka nebyla ve finále, tak se tam ještě ty debili poperou. Stejně z finále fyfičí, jak namydlený blesk. Myslím si, že na Paca tam z nich nikdo nemá. Jedině, že by finalisti vyšívali, hráli na harmoniku a ještě nějaké ženské práce, potom by Paco prohrál. Pokud to slovenský Boris neovlivní, vyhraje Paco. Už jsem někde slyšel, že žije s Veronikou. Božka se bojí, až sere, už jen ta její zavázaná ruká. Neuveze ani fúrik s hnojem. A nejlepší paní sedlačka Šárka. To co vypustila z té svoji držky, by se jeden poblil. Tolik nenávisti jsem neviděl.Proto, Paco palec nahoru

11
Gabina
Reagovat

Šárka se ukázala jako ta nejspodnější baba. Co to mlela k Veronice? Co to mlela o tom, že by ublížila i nevinnému dítěti? Sledujeme to od začátku, ale Veronika nijak Šárce neublížila. Možná se Veronice nelíbilo, jak se ke Květce a Martinovi lísá, to bylo tak okaté a nechutné. Janko také podlézal, ale makal a pracoval. Božka málo dělala pro farmu, paco dělal se vším nasazením a poctivě. Božka by to neměla vyhrát. Je to nefér, omotá si jednoho blba a ten za ní v zákulisí pracuje. Proč nešla do duelu? Prohrála by. To Nikolet je sympatická a upřímná, kdyby to neměl vyhrát Paco, tak raději Nikoleta, která se nikomu necpala do zadku. Ale nastavila televize pravidla a bohužel Nikolet je ze hry. Ale odchází s hlavou vzhůru a nemusí se za nic stydět. na nikoho nekydala špínu. Nikolet, drřím palce v životě, jsi super baba. Diváci z Moravy

12
miro
Reagovat

No teda tá Šára-to sa ukázala.Hyena jedna,zákerná.Toľká zloba,nenávisť a závisť. Keď vycerí tie zubiská tak je ako kôň. Ale ten je verný ,priateľský .Hnusoba ukázala pravú tvár-falošnica hnusná. Držím prsty Veronike,Pacovi-Nech sú šťastní. Aj Nikoleta je O.K. Správny to človek. Tá tlstá sviňa teploušská je hnus,Na vracanie ,tak ako Šára.

13
gabi
Reagovat

Mila, Gabina, Lorinka, Miro – nechapem, preco sa cudujete Sarke, skuste si precitat, co ste napisali a mozete si s nou podat ruku, ved z vas nenavist priam strieka :-)

14
LadyXL
Reagovat

Sakra, tady se ale vyrojilo zastánců Veroniky… a Paca. Hmm, nevím,zda to všichni sledovali od začátku. Veronika ale prodělala dost zásadní obrat. Při jejím FT jsem byla mile překvapená, jak měla vše srovnané, uměla velet. Na 19letou holku to bylo překvapující! Ale pak… nevím, zda to bylo zamilovaností do Paca a poté přimknutí k Janě a snažící se vyrovnat jejím postojům, názorům… V té době jsem ji – a i jiní – kritizovala, že se mi nelíbí a její výroky na kameru a leckdy i veřejné postoje k ostatním byly značně mírně řečeno diskutabilní. Čišelo z ní opovržení (na rozdíl od Janky, která byla taky na odstřel, ale iritovala právě tím, že si dělala srandičky) k ostatním a zejména těm „starším“. Nikdo na ni neměl v názorech, jen ona měla pravdu a diskuzi nepřijímala (to mě nezajímá, byla její slova). A tohle podle mne jí vypadnuvší nemohou zapomenout, zvlášť když si to zkoukli v klidu v tv….
No a další – my vážně nevíme, CO všechno si tam řekli, Co všechno se stalo mimo kamery, takže tak ostře nesuďme, co kdo teď říká. Má k tomu asi své důvody a psychika taky hraje své….
Paco byl a je pracant. Ale jak už tam někdo na Farmě vzpomíná, tak vždy dělal to, co umí, co se mu líbí. Je otázka, jak by se choval, kdyby byl víckrát sluhou a ne vždy s Veronikou či Jankou… Přišlo mi totiž, že práce kolem zvířat a taková ta drobná práce ho zrovna moc nebavila. A myslím, že se taky zrovna nepředřel, když už na to přišlo. Rozhodně nevstával s prvními…., to už tam taky bylo řečeno a jako FT se extra neosvědčil (ale je to holt mladý kluk).

15
LadyXL
Reagovat

A prosím, co tam mluví o té placce?? Jak se vše vysvětlilo? A nevíte, kdo snědl tehdy ty zákusky?? Kdo po… záchod?? Jak se k tomu tehdy nikdo nepřiznal? Nevyšlo to nějak najevo? Přeci jen jsem vše neviděla…
díky :-D

16
Bobina
Reagovat

Nikde nikdo? Jak je to s tim Martinem, byl nebo teprve prijde?Jak tam Janko tak drel, doufala jsem, ze ho tam daji a bude aspon trochu deje, ale co ted, vrati se jeste obhlednout farmu a predat penize?

17
gabi
Reagovat

15 LadyXL – o placke sa nic nevysvetlilo, vypadnuvsi farmari spominali, ze zakusky zjedla Jana s Veronikou, a zachod…vraj Veronika, neviem uz kto videl /myslim, ze Jano/, ako ju Paco viedol na zachod

18
pifpaf
Reagovat

Prosím Vás, kdo to sledujete pečlivě, můžete mi zde napsat, proč se s bývalými farmáři nevrátili na Farmu také Jindro a Pavol? Zda to tam bylo řečeno nebo někde na webu…Diky

19
gabi
Reagovat

16 Bobina – nebol tam a myslim, ze len Markiza vie, ci pride :)

20
Bobina
Reagovat

Je to cele divne, ted bude duel a kam pujdou finalisti, bude hned dalsi duel, nebo voli divaci a oni jedou domu? Prestavam se v tom orientovat.
17 – Jano to na chatu vzpominal, ale zakusky neresil nikdo a ja tipuji spis na Steva, ten mel pusu plnou porad (at uz jidla nebo reci :)). A ta kava nalezena u Bozky za FT, bud ji tam dal stab, aby bylo vzruso, nebo pozustatek po Sarce, zminovala ji i v dopise, nebo jsou tam dusi a kradou zakusky i kavu :))

21
p77
Reagovat

14 – Přesně jak píšeš, prošla pořádnou proměnou. Prvních 14 dní jsem jí dokonce fandil, říkal jsem si jaký je to rozdíl oproti stejně staré Janě. Jenomže pak se pěkně „odkopala“ jaká je doopravdy a nemůžu jí přijít na jméno. Obzvlášť když nahodí ten svůj arogantní „křivotlam“!!

22
Mila
Reagovat

13 Gabi – mýliš sa. Reakcie na Šáru sú vzhľadom na to čo urobila oprávnené a vyvolané len a len jej správaním. Naozaj pôsobila ako šaratica – normálnemu človeku sa zdvihne žalúdok a musí utekať…..

23
Pertule
Reagovat

21 – p77 – já jsem radši když se tam někdo „odkope“ se vším všudy, než když hraje celou dobu divadýlko.

24
Bobina
Reagovat

Bohuzel, pravda skoro vzdycky vyjde najevo, tak jak rikala S bude to drsne a jeste drsnejsi odkrylo, co mozna melo zustat utajeno. Davam ti hlas, ale nezapomen, co jsi mi slibila. Slibila i Stevovi dovolenou, slibovala i jinym za hlasy?

25
gabi
Reagovat

24 Bobina – prosim, neprekrucaj, povedala, nezabudni, co som pre teba urobila :)

26
Bobina
Reagovat

25- Bohuzel, rikala pred Kvetkou u stolu a to doslova:
Davam ti hlas, ale nezapomen, co jsi mi slubila. Divala jsem se radeji na opakovani jeste jednou, protoze mi to nedalo a na jinych diskuzich to tak take je, smula.

27
veverka
Reagovat

26 – Nerada se do toho tady pletu, ale v naší telce Šárka řekla – nezabudni, co som pre teba urobila.
A to jsem to sledovala pozorně, protože jsem chtěla vědět, jak bude ten celý její koment vypadat.
Zklamala mne v tom dost, ale o žádném slibu tam nic nepadlo. Že se to překroucené rozebírá na diskuzích je už něco jiného.

28
p77
Reagovat

21 – co se týká hraní divadla tak mám nepříjemný pocit, že hrají všichni podle scénáře a Markíza z nás dělá Ijáčky. Od začátku mi spousta věcí, různých rozhodnutí nebo hlasování nebo na míru šitý výběr duelových překvapení… připadá krajně podezřelá a nepravděpodobná. Má to být RS, ale štáb z toho dělá spíš seriál nebo telenovelu. (můj názor) Přesto tlemím dál, není mi pomoci…:) P.S. pro dnešek končím, píšu z mobilu a to trefování písmenek na displeji je fakt zážitek! :D

29
Franz
Reagovat

LadyXL – taky čumím co je tu nových „maravokárců“ a obhájců Veroniky. Je dobře, že se tu objevily nové nicky, ale s příspěvky nějak hodně pozdě. Zřejmě chtěli „někomu“ sdělit ještě v závěru této RS svoje rozhořčení a zítra se tu už, ale neobjeví. Nebo, že by někdo účelově vypisoval na všechny diskuze tohoto pořadu(podobné slova i na ofic.stránkách)?

Mně se naopak Šárka ze svým prohlášením líbila. Řekla vše přímo do očí a narovinu a podle mně pouze řekla pravdu. Nemám rád lidi, kteří se k někomu chovají velice dobře a za rohem ho pomlouvají.

Bobina – zítra bude duel mezi Pacem a Veronou. Paco zvítězí a bude druhý finalista. Potom půjdou zpět na farmu, kam přijede Martin, vyhodnotí splněné úlohy a vyplatí zbylé peníze do výhry. Potom všichni se rozjedou domů. Toto vše se odehrávalo už před 3 týdnami. Zítra je předposlední Farma. Poslední díl Farmx, finále a přímý přenos bude až v nedělu. Co je na tom divného ?

30
galadriel
Reagovat

mne sa naopak Šárka za svoje výroky nepáčila. Prišlo mi, že si to celé pripravila, aby to bolo povedané v správnu chvíľu, v správnej situácii a na tú správnu kameru, aby to čo najviac zabolelo. Slová boli silné a nemyslím si, že niekto dokáže niekomu tak silno ublížiť, ako je to na Veroniku prezentované. Sú v hre, zatvorení na cudzej farme. Ja si neviem predstaviť, čo by mi musela Veronika spraviť, aby som ju tak silno nenávidela, ako to prezentovala Šárka.

31
Pertule
Reagovat

Jj, kdyby ti noví chválili Božku, to by byla jiná :))

A že si psychedelická Šárka na tu „pravdu“ do očí počkala až na kameru :D Deklamovala to jak z taháku.

32
Pertule
Reagovat

30 galadriel – napsala jsi to dřív než já a lépe. A opravdu to vidím stejně.

33
Poppy
Reagovat

31 Pertule – a komentoval někdo z příznivců Verony ten její psychedelický úlet před duelem s Jankou? Tehdy jste oněměli, pokud se nemýlím.

34
Pertule
Reagovat

33 Poppy – neviděla jsem to, tak se neodvážím komentovat. Taky mluvila o nenávisti a ubližování snad i dětem?

35
galadriel
Reagovat

Vyjadrenie Šárky na face:
chcem vam vsetkym podakovat za podporu ze som poriadno dokazala natriet verone do oci pravdu.verte mi nehovorilo sa mi to lahko ,niesom clovek ktory to robi bezne a ma takych ludi okolo seba.nelutujem to.ona si oto koledovala.neznamena ze ked som jej dala hlas ze som ju tym chcela podporit.hlas odomna dostala zato ze ozaj bola dobra sluzka aja pochvalim aj cloveka ktoreho nemusim.velmi zle sa mi hovorili tie slova ale povedala som pravdu.akym pravom ona tam ublizovala starsim a robila falosne intrigy . a mala som vtedy vediet ako sa vyahovarala aj dalsich proti tym co poctivo makali.vulgarne sa vyjadrovala o kazdom.a keby vtedy viem ako sa soplana vyjadrila o vsetkych zenach no vtedy by vydela.mala som pravo sa vyjadrit onej a pred nou.tak isto ona omne.a vam ktorym sa to nepaci tak si poviem len jedno ste taky isty ako ona.este raz dakujem.mohla byt rada ze som nafarme aj ja mala co jest.a robotu som robila aj za dvoch naraz.aj ked bola farmarkou tyzdna co onej sa povedat neda stale mi bojkotovala.

36
Pertule
Reagovat

35- tak to je smutné.

37
dami
Reagovat

Šarce tleskam!!!!!Jedina řekla Veruně do oči pravdu,to co si o ni mysleli všichni.Falešna intrikařka od začatku.Ublizila skoro všem lidem na farmě!!Ted si hraje na ubliženou,že ona musi sedět v boudě,zatim co ostatni se bavi!

39
Franz
Reagovat

galadriel – určitě tam padla i ostřejší slova (např. o ublížení malému dítěti), které nemusela vyslovit, ale jinak nic nevidím špatného, že se takto vyjádřila.
A, že to bylo řečeno v určitou chvíli a na kameru, no však se tu pořád píše, že jsme ve hře, v RS a je vše je pro diváky. Dokonce si myslím, že po něčem takovém štáb Farmy toužil.

Nakonec v příspěvku 35 je ve vyjádření Šárky vše vysvětleno.
A ještě se vrátím k rozhovorům online v Času od vypadnutých farmářů. Kdo je četl pravidelně, tak ví, že všichni exfarmáři se vždy vyjadřovali, že největší intrikánka a podrazačka na Farmě je Verona. A ona doopravdy byla někdy až vulgární.
A ještě pamatuji jednu scénu, kdy Jana s Veronikou zrovna plánovali koho chtějí do poslední čtyřky a Verona řekla Janě, že každopádně tam nechce Božku. Všechny ostatní ano.
No, jsem rád, že se ji to nesplnilo.

40
Pertule
Reagovat

38 – Poppy dík, jsem teď na mobilu, a píše mi to o nějaké flash version 9 :)) ale zítra se podívám.

41
galadriel
Reagovat

Ona to, čo povedala aj myslela vážne. Ona ju naozaj nenávidí. Mne človek, ktorého už možno nikdy neuvidím je šumák…..poviem si, že je to kretén/kráááva a idem ďalej.
Na čo v sebe niečo takéto pestovať?
Ešte nech mi povie, že každú nedeľu chodí do kostola a mám to uzavreté.

42
Poppy
Reagovat

40 Pertule – budu ráda, když to pak okomentuješ. Já jsem si to teď pustila, abych byla zase v obraze a přirovnala bych to i k tomu Šárčinému výlevu. Obě mají pocit, že chtějí říct něco zásadního, co už možná nebudou mít možnost vyjevit. Tak mi to připadá.

43
Mila
Reagovat

33-Poppy
Všetci vieme ako to bolo. Jana vyhľadala Veroniku s cieľom získať si ju,(priznala sa k tomu aj na kameru)lebo videla že je Veronika silný súper a využívala jej aj Pacovu silu na uskutočňovanie svojich zámerov a vymýšľanie taktík. Veronika verila, že má v Jane kamarátku a preto keď s Pacom zistili ako to je naozaj, bola hlboko ranená a sklamaná. Podľa mňa to bolo sklamanie, ktoré ju zlomilo a vy to nazývate tranzom, či tak nejako. Správne to poriešila duelom. A potom stačilo Jane spojiť sa s Pištom a spol. a už sa hovorí o podraze Veroniky voči Jane. Toť môj názor.

44
ála
Reagovat

Mně se líbilo, jak Veronika řekla, že slovo nenávidím nemá ve slovníku.
Jen koukám, jak jste drsní:-) Prý krokodýlí slzy…Já se přiznám, že jsem se včera slzám neubránila. A to jsem u televize ronila naposledy u filmu Goro bílý pes :-)) Holt jsem měkoň a už je to tady, můžete mě litovat :-))

Šárka s jejím lacině lascivním image, co jsem si prohlídla už před pár dny na jejím profilu (hadříky, botičky a nehtíčky jak z E55), vtíravým patolízalstvím (na farmě i na facebooku – viz její vzkazy Pacovi a Božce o jejich skvělých rodinách) mi včera jen dokreslila obrázek o její osobě.

45
Poppy
Reagovat

LadyXL 14 – jsem ráda, že ses ozvala a úplně souhlasím s tvým komentem.

galadriel – při jiných RS se občas okkvp k některým diskutujícím vyjádřila, aby se nerozmnožovali a drželi se jednoho nicku. Je zvláštní, že sem občas najednou vlítnou nějací diskutující, kteří načrtnou své myšlenky, které bývají podobné až totožné a zase hned zmizí. Dnes je to novinar, Mila, miro. Nemůžeš podle IP adresy zjistit, jestli jsou fakt různí? Zvlášť novinar a miro (dnes, zpátky to zkoumat nemíním) píší velmi podobným stylem včetně interpunkce.

Může mi to být jedno, ale bylo by lepší, kdyby sem každý psal jen za sebe (prominula bych to tomu starému pánovi, co ten svůj nick vždycky stačil zapomenout).

46
ála
Reagovat

43 – to je názor i můj, z toho, co jsem viděla mám stejný dojem

47
divák
Reagovat

44 – Ty opláčeš, když Verona říká, že nemá slovo nenávidím ve slovníku.
Když ale mluví o tom, jak půjde přez mrtvoly tak asi tleskáš.

48
Poppy
Reagovat

Mila 43 – jsem ráda, že ses ozvala. Víš, já jsem si to video znovu pustila a kdyby sis to pustila i ty znovu, možná budeš překvapená.

49
Poppy
Reagovat

Tak úryvky (lepší je to s obrazem):

Ak je tamten hore aspon trocha spravodlivý tak ten zajtrajší duel vyhram ja, pretože ja som tá osoba, ktorá má srdce, ja som tá, ktorá farmu naozaj miluje …… dúfam, že v tom finále budem ja a Paco, pretože my sme tí správni ľudia, ktorí sa riadia srdcom a ktorí majú ľudské hodnoty a ĺudské priority.

Viem, kam mám kráčať, čo mám robiť a hlavne nesmiem o sebe nikdy pochybovať. ……. A moje sny sa vždy plnia. Vždy. Keď sa už do niečeho pustím, tak to už …nezabalím. Tuto neznam. Neznam to a pojdem ďalej ……. aj cez mrtvoly. Budem sa riadiť len svojmi pocitmi.

…..

Některé slovenské znaky se mi z klávesnice nepodařilo vydolovat.

50
ála
Reagovat

44 – tohle řekla? Já ji to říct neslyšela. Slyšela jsem jí říkat něco o tom, že je šikovná, že je nejsilnější z žen na farmě, že se nebojí jít do duelu s kteroukoli z báb. A už jsem tu psala vícekrát, že jsem si vždy ty její řeči na kameru vykládala jako sebehecování, na které je zvyklá ze sportu. Prostě farma je hra. Ale já osobně bych to neustála, rozhodně bych tam dobrovolně nevlezla.
Přes mrtvoly se chodí jinak a v úplně jiných situacích, které přináší skutečný život, ne reality šou.

51
BarBora
Reagovat

Šárka to prehnala, možno to pôvodne ani takto nechcela, ale na môj dušu, keby som niečo Verone hovorila a videla pri tom ten jej odutý ksicht, možno by som sa tiež rozvášnila. Veronu veľmi „mrzelo“, ako ublížila ľuďom na farme, mala možnosť sa ospravedlniť. Ale ona len seba ľutovala, už sa videla vo finále s Pacom a tu ho máš! Semifinálový duel s Pacom! To musel byť pre ňu úder.
Ten finálový, tiež s Pacom, by už bol radostný. Ach jaj.

52
Mila
Reagovat

48-Poppy. Nemusím si ho znovu púšťať, mám ho pred očami a aj Veroniku. Je mladá,citlivá ale rozhodná, zradu ťažko nesie , rozmýšľa triezvo a namiesto intríg a ohováračiek zobrala Janu do duelu. Tlieskam jej.
A ešte niečo, až dnes som sa tu uviedla, doteraz som len
čítala .

53
Poppy
Reagovat

52 V pohodě, Milo. Měla ses zapojit dřív, ne až na samém konci.

54
Mila
Reagovat

49 – čo je prosím zlé na tomto čo cituješ? Samozrejme okrem toho „cez mŕtvoly“, ale to je obrazne, nie doslova, skrátka slang.
Čistému je všetko čisté – Veronika si verí, vie prečo. Aj tieto jej slová, aj to ako sa správa – správne mladé dievča.

55
ála
Reagovat

Taky říkám dětem, že je zabiju, roztrhnu jako hady a přerazím. Zatím drží pohromadě:-))

56
Poppy
Reagovat

54 – Milo, já to vidím negativně. Veronika se cítí být povolaná to spolu s Pacem vyhrát, protože ona je ta správná a nejlepší. Ty jí to můžeš přát, já v tom (spolu s tím jejím výrazem a pusou trochu nakřivo) vidím, jak ona ty ostatní odhrnuje jako kuželky, protože přece je vyvolená, odhodlaná a jediná správná. A už nemusím dodávat: půjde přes mrtvoly.

Nechej mně pocit, že mně to není sympatické. Je to tvrdé a neženské.

57
galadriel
Reagovat

45 – Poppy skontrolované a bez závady, ale toto nie je pre mňa prioritné sledovať.
Sú to len také výkriky do tmy a bola by som radšej, keby v diskusii pokračovali aj ďalej, ako napr. Mila.
Inak Mila je starý nick, ale nie je to tá samá :)
Ale každopádne vitaj, aj keď na dlho to u tejto diskusie nevidím, už len dva diely priatelia :))

58
Pertule
Reagovat

Veronika nemá zřejmě potřebu na Farmě vylepšovat svůj vzhled – tak ji tu někteří nelichotivě komentujete, fajn, jistě jste sami dokonalí. Všimli jste si že má krásné vlasy? Jasně, ty smešné drdoly tam nosí všechny, ale když si je rozpustí …
Raději se budu dívat na její „úšklebek“ a beďary než na nánosy makeupu a tuny řasenky co má na sobě Božka. O přetáhlé rtěnce nemluvím …
Veronika je syrová a svá, jak vzhledem tak povahou. A Božka taky … nosí masku na tváři i na duši.

59
ála
Reagovat

58- syrová a svá, vzhledem i povahou…výstižný.

60
veverk
Reagovat

Hned po ránu jsem našla na oficu příspěvek, který vyjadřuje naprosto můj pohled na věc. Protože i můj příspěvek odsud byl překopírován a vložen tam, tak si dovolím udělat to samé a předložím ho sem. Autorka je Věrka a líp bych to asi nenanapsala.

Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. 3 měsíce ji V+P kopali pro druhé, až tam oba skončili.Tak na co ty slzy. Mají co chtěli. Božena byla jejich největší nepřítel, který se neměl dostat do finále a je tam. P+V na sebe pěli celou dobu jen chválu, jak jsou nejlepší. A samochvála vždycky smrdí. Výhru přeji Božce, protože už není nikdo jiný, kdo by tam mohl dosáhnout. P+V by měli dostat lekci za svoji povýšenost, se kterou prošli celou farmou.

61
veverka
Reagovat

60 je můj příspěvek, v nicku mně jen vypadlo poslední písmenko :-)))))

62
gabi
Reagovat

veverka – domyleli sme si :), inak, ten tvoj predchadzajuci prispevok z ofica hovori aj za mna, diky, ze so sem dala

63
veverka
Reagovat

gabi, raději jsem to ještě upřesnila, abych mohla nést následky, pokud by došlo k nějakému konfliktu. Jedu běžně z noťasu kde se už nemusím přihlašovat a ráno jsem sedla k PC a tam jsem přihlášení neměla a blbě ho vyplnila :-))))))

64
gabi
Reagovat

veverka – to sa stava, ja som zase dokomolila slova, zo „si to“ sa stalo so :-)))

65
Poppy
Reagovat

Děvčata, zdravím vás, a než nás zase roznesou na kopytech, přidávám se k 60.

66
Franz
Reagovat

60 – veverka
Ten příspěvek Věrky je super napsaný a vlastně je v něm obsažen celý základní děj 4. série Farmy.
Celá tato Farma se točila okolo dvou osob a to byla Jana a Veronika. Dodám, že Paco byl pouze jen nějaký nástroj všech těch intrik. Ostatní soutěžící hráli v této sérii jen role křoví. A Božka se do finále dostala velkým štětstím a vcelku náhodně. Také jsem už v polovině předpověděl, že čekám velký pád této skupiny „inteligentů“. Vše se vyplnilo.
Dámy mi prominou, ale vždy takové velké přátelstní mezi ženami přináší nakonec velké trhliny. Zvlášť když ještě do toho přijde chlap nebo peníze.

67
veverka
Reagovat

66 – Franz – Už se doma věnuji spíš přípravě vánoc a protože diskuze tady mně začíná připomínat tu na oficu, tak si nechci docela zkazit adventní náladu tím, že budu dokola řešit nějakou Veronu, které bych se v reálném životě zdaleka vyhla.
Občas sice ještě jako závislák nakouknu tu i tam a ráno mně ta Věrka potěšila. Zdravý názor a tak mně nedalo, abych ho neposlala i tady.

68
Bobina
Reagovat

Gabi – pokud jsem se vcera spletla ve vete slibila na pro teba udelala, tim lip pro Bozku, bohuzel uz si to zpatky nepustim, nepotrebuji to videt znova, ale i tak mi Sarka v te vete ukazuje jak moc ji vadi, ze neni mezi vyvolenymi a ocekava protisluzbu a to bez debat.
Franz – diky za vysvetleni uz se chytam, muj nazor je jiny, pravdu do oci ano, ale nezatahovat deti, byla vytocena i z toho, ze si z ni V nic nedelala a jen to prijala, ocekavala konflikt a ono nic, tak pridavala v urazkach.

69
gabi
Reagovat

Bobina – s tymto mozem iba suhlasit, ale toto vypoveda o Sarke, kdezto ten minuly prispevok mal vypovedat o Bozke, a to je rozdiel

70
Poppy
Reagovat

Bobina 68, z toho všeho, jak jsem viděla a četla Šárku na FB, si myslím, že ji bolí, že ji nikdo dostatečně neuznává. Ona odcházela s tím, že bezvýhradně podporovala Božku a vracela se s tím, že když ji tam zase Božka přivítala, Šárka řekla: Doufám, že to bylo upřímné. Takže já celý problém Šárky vidím v tom, že tam na ni po jejím odchodu vůbec nevzpomínali a nelitovali, že odešla (včetně Božky).

71
Bobina
Reagovat

70- asi to chtela rict za vsechny a pomstit je ci co, ale spis si ublizila nekterymi vyjadrenimi, urcite ji to nepomohlo a k jeji skode ted bude celit vice vypadum proti ni.
Franz zodpovedel moje otazky, ale bohuzel, stejne nevim, jak probiha duel mezi poslednimi finalistami? Divaci pomoci sms, nebo maji rozhodujici duel ve stodole?

72
Poppy
Reagovat

71 Bobina – jakýb bude duel, to se nedá odhadnout. Jistě budou disciplíny zvoleny tak, aby nebyl rozdíl mezi ženou a mužem. Já si jen pamatuju (pokud si to pamatuju dobře), že duel bude na 3 vítězné body a jeden bod z pěti možných bude za hlasování diváků.

73
Macík
Reagovat

18)
…u Jindra nebo Pavola, nevím který z nich to byl…bych si tipla, že ho nepustila manželka, páč se nedalo nevšimnout, jak po ňom Božka jede :-DD…mezi nimi to jiskřilo :-D

…jinak Šárka dost přehání, a to ve všem, ty její komenty na kameru leckdy neměly ani hlavu ani patu, defacto mluvila a mluvila o všem a o ničem :-DD… což o to, ale co mi u ní celou dobu hodně vadilo a vadí, když se teda prezentuje jako „morální duše“ oproti Veronice, tak to, že se chovala vesměs pochlebovačně, jen na kamery byla ochotná kritizovat například „kauzu placka“, přesto klidně nechala Janu „šikanovat“ a na její obranu ani nepípla, aby si náhodou neuškodila …je jednou z těch, kteří si nevidí na špičku rypáčku a já osobně beru spíš ty, kteří mne klidně pošlou na rovinu do zadele, než falešný úzměf a špitot za bukem, což je celá fňukna Šári…Veronika s Nikoletou jsou v mých očích mnohem férovější i v rámci hry a Nikoleta je mi dokonce nejsympatičtější z celé farmy…

…jak to tak vypadá, na vítězství má našlápnuto Božena, která je teda machr a typ baby, která asi umí docílit všeho :-D…je ovšem otázka, zda-li usilovnou prací nebo famózním umem prohnané lišky :-D…všechno negativní přebíjí jeden veliký klad, a to, že se stará o děti své sestry, takže chápu její podporu…přesto výhru přeju Pacovi nebo Veronice, i když si naštěstí neprošli žádnou tragedií, ale na farmě patřili mezi ty nejpracovitější,což by mělo být tím hlavním měřítkem …

74
Bigbrother
Reagovat

Muj nazor je zase takovej ze clovek kerej ani jednou nevyhral duel by si mel to finale vybojovat v arene..Jednou je to hra tak at hraje

75
Macík
Reagovat

74)

pravda, ať rozhodne aréna, ta je nejférovější :-D

76
Bigbrother
Reagovat

Co se tyce Sarky uz sem to tu psal a jen se to potvrzuje,je to psychicky narusena a nestastna zena kterou doma sikanuji a zneuzivaji vlastni synove a sem presvedcen ze doma ji synove nwpochvalili ze neprisla s penezi a ted to resi takhle.Kdyz ji vybrali fo duelu tehdy take nechapala proc ona.Je mi ji lito jak dela ze sebe hadr

77
Macík
Reagovat

76)

…pokud Šárku šikanují synové, musí se holt pochlapit a synáčky vyrazit, páč tím prospěje sobě i jim…

78
Franz
Reagovat

aréna může být férová věc, ale úkoly nesmí být šité na tělo pouze jednomu soutěžicímu. A toto už to jednou bylo.
Pokud ve finále bude např. úkol sbít ptačí budku, tak je jasné koho štáb tlačí do vítězství.

Bigbrother – nepochopil jsem tvůj příspěvek. Ty bydlíš někde vedle Šárky, nebo jsi její rodina, že znáš vztahy v rodině ?

Macík – Veronice v součastnosti můžeš už jen popřát pěkné vánoce a to je tak všechno co ji můžeš přát.

79
Pertule
Reagovat

66 a 78 – Franz – cítím tu trochu rozpor. Tak buď: Božka má štěstí, „náhodou“ se dostala do finále a v žádném případě tu štáb nic neovlivňoval, a nebo všechno ovlivňuje štáb a je jasné koho tlačí do vítězství …

80
Bobina
Reagovat

Ovlivnovani nebylo mozna jen jednou, co si pamatuju, tak treba Jana a jeji prekvapeni v podobe ochutnavky jidel, ktera predtim varila nebo Nika a jeji plinky, byla dlouha, tak stacilo se natahnout a mala Kika nemela sanci, dvirka pro tebou urcite zminovaneho Paca to nevytrhly. A porad lepsi, ze to vyhral Paco nez ukriceny Stevo, tomu bych to neprala.

81
Seničan-
Reagovat

Macík -73- máš pravdu vo všetkom, až na ….deti nebohej sestry žijú s otcom a majú druhú mamu – tú ozaj starostlivú.Božka sa o ne zaujíma a “ stará “ len na vizitke farmy.Náhodnými a sporadickými návštevami. Pri jej spôsobe života je to aj pochopiteľné. Dve nepodarené bezdetné manželstvá / nie z jej viny, ako sa sama hodnotí/ striedanie zaujímavých zamestnaní práca v vrôznych nočných podnikoch , baroch, herniach , atď. a známy spôsob života , ktorý dobre ovláda potvrdila aj na farmároch /ženatý Jindro,vieme prečo tam nie je,plejáda ostatných slobodných,mimo Paca, ktorý „starej “ nenaletel,radšej mladšej/Nakoniec tú proklamovanú starostlivosť hrala aj pri návšteve rodiny na farme – mizerne. 74 – Bigbrother – ešte k tomu – v jedinom dueli a na hlavu porazený, 78 – Franzi- sleduješ vôbec túto farmu ? Však v jej priebehu Šárka párkrát rozprávala o svojich pomeroch doma, aj prečo chodí za prácou do Rakúska. Pertule,Galadriel – páčia sa mi všetky vaše vstupy do diskusie, objektívne, trefné a zrozumiteľné (bohužiaľ nie všetkým).

82
gabi
Reagovat

81 Senican – kazdy pozera na farmu svojimi ocami a cez skusenosti, ktore prezil, vychovu atd.atd., to co je pre mna zrozumitelne, mozno pre teba nie je a naopak, to ale neznamena, ze je tu zakazane vyjadrit aj opacny nazor :)

83
p77
Reagovat

60 – absolutní souhlas!!

84
Seničan-
Reagovat

Gabi 82 – nikto nezakazuje, doposiaľ som bol len čitateľom, súhlasím s názormi všetkých, ktorí majú podobný ako som uviedol .Nakoniec to neboli len názory, ale aj fakty !

85
gabi
Reagovat

84 Senican – no vidis, a ja to za fakty nepovazujem :)

edit – zmazala som jeden príspevok, tak som to prečíslovala

86
galadriel
Reagovat

Tak Myjaváčka zdraví Seničana :))

Ja som k Božke vyjadrovať nechcem, len ma teší, že som sa nemýlila. Možno to tak ani nechcela a vypálilo to tak nejak samo, alebo ju tak proste zaškatuľkovala Markíza.
Ja neviem, pre mňa to akosi stratilo čaro po tom, čo sa stalo medzi trojkou J+V+P. Škoda toho.

87
gabi
Reagovat

86 galadriel – ano skoda toho, aspon by sme videli aka bola ich taktika, ano Borisovia tam ovplyvnili vsetko…skoda
este raz, aj tak P+V nemusim

88
galadriel
Reagovat

gabi – tak Jana vždy o taktike rozprávala na kameru, vždy sme vedeli, čo konkrétne chce spraviť. Na rozdiel od iných, tiež taktizantov :)

90
BarBora
Reagovat

Á jéj, zas jeden čo vie všetko, o ničom nepochybuje a čo sa mu hodí, vydá za fakty (Seničan). Takých je na ofiku neúrekom. Ja len doplním, nepochybuje len hlupák. Myslím, že je to väčšinový názor, nie len môj.

91
Seničan-
Reagovat

Barbora – o väčšine som už v tejto diskusii čítal stou tvrdou skupinkou / skôr úzkou ako väčšinovou/, ktorej členkou si aj ty.Vaša do neba volajúca „múdrosť“, ktorou sa v odpovedi na niektoré príspevky tak rýchle reagujete, je obdivuhodná. Len v jednom sa mýlite : nie je vás väčšina a nepomôže vám ani tzv.“farmár“ Števo! A čo sa týka hlúposti, vo vašich príspevkoch sa ňou len tak hýri. /Aký požičaj, taký vráť! /

92
Seničan-
Reagovat

Barbora – u nás v Senici!

93
Poppy
Reagovat

91 – a co tak si ten post od BarBory přečíst ještě jednou. Reaguješ na něco, co ona neřekla.

94
BarBora
Reagovat

91 Seničan – len potvrdzuješ to, čo som napísala. A myslím si, že keby si bol Seničan, nepotreboval by si nás tu ohurovať nazhŕňanými „faktami“ z ofika.

95
kvetka
Reagovat

kdyby sem mela tolik odvahy ze si typnu kdo to vyhraje tak reknu nikdo mozna trochu paco doufam ze ne bozena to by bylo nic nedela jenom sedi za stolem a keca

96
Franz
Reagovat

81 – Seničan- Kde jsi byl, když Farma začala? Kde jsi byl, když se Božka vrátila do hry? Proč jsi tu své „moudra“ nenapsal už dříve?
Takový jsou nejchytřejší, kteří tu těsně před finálem se snaží o pošpinění soutěžících.
Ty jsi myslím takový Seničan jako já Blavák.

97
Seničan-
Reagovat

Poppy – 93 – nauč sa čítať a rozumieť po slovensky ! Franz – som taký Seničan, ako ty Brňák! A súťažiacich, hlavne Paca a V. , predtým aj Janu ste špinili a kritizovali hlavne ty a tvoji „múdri spolurodáci“.

98
Franz
Reagovat

97 – co odpovědět na tvůj příspěvek, který smrdí velkým nacionalismem ? Asi nic, nemá to cenu.
Běž si dát do Dony po jedné „vypálené“ a nemachruj tady.

99
Pertule
Reagovat

Seničan – nikam nechoď :)
Já v tvých příspěvcích nacionalismus necítím. Ani machrování. Nevím jestli to tu už není nějaká paranoa, že každý nově přispívající s jiným názorem než starousedlíci je z „ofika“, což mě je šumafuk, klidně si všichni můžou být kde chcou.

100
Tamzin
Reagovat

A hlavně kdo je Franz, že napadá ostatní diskutující a určuje, jestli se tady může psát jen od začátku, nebo od konce, nebo od 6 dílu :-)

101
Seničan-
Reagovat

Pertule -ďakujem za výbornú reakciu, on ten Franz sa práve z takej jednej“vypálenej “ vrátil, a ako vidieť nezvláda to , asi opak abstinenta.

102
okkvp
Reagovat

OT – diskuze by měly být k tématu a nikoliv k spoludiskutujícím.

103
gabi
Reagovat

102 okkvp – OT konecne rozumny nazor, chybas tu, aby bola diskusia k teme
97 Senican – ja som Slovenka atiez citim nacionalisticky podton, nechapem, preco my, ktori nemame radi V+P sme „tvrda skupina“, je to nas nazor a ako m neberieme tvoj, nechaj nam ten nas :)

104
gabi
Reagovat

m= my

105
veverka
Reagovat

102- okkvp – Moc díky, že jsi se objevila. Moc tu scházíš. Čekala jsem, jestli někdo zasáhne a myslela jsem na tebe poslední dny často. Celá tato farma a hlavně tady diskuze je bez tebe nějaká chudší.
Zdravím tě a pokud bude ještě další farma, prosím vrať se :-)))))))))

106
gabi
Reagovat

105 veverka – 100% suhlas

107
Poppy
Reagovat

OT: omlouvám se, ale tzv. Seničan by se měl naučit číst:

BarBora 90:
Á jéj, zas jeden čo vie všetko, o ničom nepochybuje a čo sa mu hodí, vydá za fakty (Seničan). Takých je na ofiku neúrekom. Ja len doplním, nepochybuje len hlupák. Myslím, že je to väčšinový názor, nie len môj.

Seničan 91:
Barbora – o väčšine som už v tejto diskusii čítal stou tvrdou skupinkou / skôr úzkou ako väčšinovou/, ktorej členkou si aj ty.Vaša do neba volajúca „múdrosť“, ktorou sa v odpovedi na niektoré príspevky tak rýchle reagujete, je obdivuhodná. Len v jednom sa mýlite : nie je vás väčšina a nepomôže vám ani tzv.“farmár“ Števo! A čo sa týka hlúposti, vo vašich príspevkoch sa ňou len tak hýri. /Aký požičaj, taký vráť!

Seničane – vrať se do školy. BarBora píše o většině, která si myslí, že se člověk může mýlit. Ty píšeš, že my, co nám není sympatická především Verona, jsme nebo se považujeme za většinu. Typické neporozumění textu, protože máš vzteky rudo před očima. Já se tady nepovažuju za součást většinového názoru. Neměj strach.

108
Franz
Reagovat

Nechtěl jsem tady nikoho napadat, ale slova „tvoji múdri spolurodáci“ mně urazili.
A ještě je zajímavé jak někteří dovedou pochlebovat, zvlášť když si můžou hrát s někým do stejné noty.

109
Pertule Pochlebovačná
Reagovat

108 – jj, vyjadřovat s někým souhlas zřejmě můžou jen vyvolení. Zameťte si a pak mentorujte :)

Těším se na neděli, ať už to vyhraje kterýkoli z těch dvou, uvidíme jaké (a jestli vůbec) se udály změny mezi exfarmáři. Myslím i mezi poslední čtverkou, ti neměli takovou možnost získat informace (nebo shlédnout odvysílané)

110
okkvp
Reagovat

103-109 – eh, a terazky jste na smazání všici a já se jdu zahrabat :-(
(102 mělo znamenat, že se nad průhlednými záminkami povznášíme)

111
Pertule Pochlebovačná
Reagovat

Okkvp – Jen jsem si doplnila nick :D
Ale už píšu k tématu. Božka s Veronikou na sebe taky po duelu vyjely, Veronika tím svým stylem „chytej – pálím“ zasmečovala Božku, a ta jen stěží úder vracela . Trošku u toho ztratila glanc.

112
BarBora
Reagovat

Vôbec som na Senicana nemala reagovať, trošku si za to sypem popol na hlavu. Na ofiku nediskutujem, lebo sa tam normálne diskutovať ani nedá a vôbec by sa mi nepáčilo, keby sa také móresy zaviedli aj sem.
Franz – nič si z toho nerob, on svojimi príspevkami dáva obraz hlavne o sebe, alebo je to naozaj len provokácia.

Přidat komentář