Panáček v reality show

Farma 4 (30.11.): Duel Jana vs. Veronika + rekap

30. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=8076 615]

Tak sa nakoniec dočkáme duelu, ktorý tak skoro tipoval len málokto. Veronika si do duelu mohla vybrať Niku. Nestalo sa tak, zoberie si podľa nej odhalenú falošnú kamarátku Janu. A hoci Jana chcela Veronike duel pustiť, udalosti na farme ju presvedčia o tom, aby sa len tak nevzdala, chce to jej to nakoniec spočítať a zabojovať. Čo spôsobí túto zmenu sa dozviete, ak si dnes o 20:30 zapnete Markízu.

Rekap z 30.11.

Nika nepociťuje žiaden stres, už od rána nosí vodu do kuchyne. Paco s Veronikou ešte vylihujú v senníku, riešia aktuálnu situáciu. Nika si v kuchyni umýva hlavu, Veronika zarobila na kašu. Vstáva aj Jana, všetkým sa pozdraví, opäť je však veľmi tichá. Božka má veľkú hlavu zo včerajšieho veľkého riešenia, cíti sa ako bútľavá vŕba, všetci za ňou chodia s informáciami. Jana sa balí, nechce nič nechať na náhodu. Síce chcela Veronike nechať duel , ale po tom, čo včera v noci spravila, bude sa snažiť ako drak. Povedala jej, že kvôli nej ju nemali ostatní radi, hľadala v nich len to zlé. Spojenie s ňou bola chyba a teraz ju môže napraviť. Jany sa tieto slová dotkli, ľutuje, že tu nie je Števo, ten by ju rozveselil. Jana si cíti byť sama, sama začala, sama aj skončí. Nika si myslí, že 70% je Jana a 30% ona čo sa výberu druhej duelantky týka. Príde za ňou aj Božka, čuduje sa, že je už zbalená. Jana sa jej zdôverí s tým, čo sa včera dozvedela. Veronika sa cíti veľmi zmätená. Má strach, obavy, zmiešané pocity. Už by chcela, aby prišla Kvetka a už bola v chatke, tam sa dá dokopy. V Jane sa prebudila pomstychtivosť, duel jej určite neprepustí. Začína si myslieť o Veronike len to najhoršie. Tá s Pacom pri obede osamote preberá ako na jednotlivé disciplíny. Pre Janu je už tento duel výzvou, aj keď ho prehrá, istota ju už nudila, má rada výzvy.

Prichádza už netrpezlivo očakávaná Kvetka. Pýta sa Božky, ako dopadlo hospodárove hodnotenie, potom prejde rovno k otázke druhého duelanta. Veronika sa jej zdá asi najsmutnejšia za celý ten čas, čo ju pozná. Tá sa jej zdôverí, že za ten čas čo bola slúžka zistila, že jej vzťah s Janou nebol úprimný, do istej miery ju využila. Jana sa snaží obhájiť. Paco mal už dlhý čas pocit, že im dvom bolo ublížené. Veronika v tom má jasno, do duelu s ňou ide Jana. Možno to bude ľutovať, ale teraz je presvedčená o tom, že má pravdu. Toto Kvetka nečakala. Božka do poslednej chvíle neverila, že by dala Janu. Myslí si, že ju ovplyvnil hlavne Paco, keby jeho nebolo, možno by si Janku nevybrala. Ten vyzerá byť naozaj spokojný. Nika nečakala, že sa dostane do poslednej štvorky, už sa tešila na nedeľný koláč s rodinou. Božku Jane prišlo ľúto, chce, aby bojovala.

[singlepic id=8079 615]

So všetkými sa rozlúčia, Janu príde objať aj Paco, tá sa s ním síce rozlúči, neskôr to však ľutuje, nemala sa na neho ani pozrieť. Veronika jej podá ruku, povie jej, že ak sa bude mýliť, má jej odpustiť. Podľa Jany by si však mala uvedomiť, že toto nie je kauza veterníky, ani zašpinený záchod. Dievčatá sa snažia zapáliť oheň, Veronike sa to podarí, Jane nie. Uvedomuje si, že najzákernejší hráči sa tak na začiatku vôbec nesprávajú, Paco je pokrový hráč, videla, ako sa mu uľavilo, keď vyslovila jej meno. Chce vyhrať tak, ako ešte nikdy predtým. Veronika najskôr povie, že má Janku rada, potom zas, že ak to má vyhrať tá správna, bude to ona, lebo má iné hodnoty ako ona a po predchádzajúcich dueloch by to bolo spravodlivé. Božka pripomína, že Veronika nemá nejaký príbeh, ako ona, Paco, alebo Nika. Chce peniaze využiť na založenie si firmy s realitami so svojou krstnou. Jana pri čítaní almanachu zisťuje rôzne zaujímavosti, na kameru nám predvedie, ako okolie sleduje sova.

Duelový deň

Pri dojení Božka spovedá Niku, ako si myslí, že dopadne duel. V almanachu bude Jana možno lepšia, ale Veronika je zasa silnejšia. Paco robí placky a praženicu na raňajky, Nika s Božkou sú s jeho kuchárskym umením spokojné. Veronika je nervózna, to preto, lebo na tomto duely jej záleží.

Kvetka príde najskôr k Jane, je zmrznutá, ale nie dolámaná ako minule. Uvedomila si, že to bola z ich strany čistá zákernosť, preto chce vyhrať. Cíti, že ju Veronika zradila, trest pre ňu bude ak nad ňou zvíťazí a Pacovi to osladí, keď sa vráti na farmu. Deulové disciplíny volí takto:

  1. Pílenie
  2. Almanach
  3. Pretláčanie

Veronike bolo tiež zima. Do poslednej chvíle nevedela, či Nika, alebo Jana. Jej impulzom na túto voľbu bolo Janine správanie. Nechcela sa s ňou o tom baviť, keby jej na tom záležalo, tak za ňou sama príde. Vedela, že bude už vo štvorici a že už ju nebude potrebovať, preto už na ňu prestala hrať. Dobro zvíťazí nad zlom ako v každej rozprávke. Nebojí sa ničoho, je veľmi odhodlaná, spravila dobrú vec.

Božka si myslí, že Veronika teraz už pôjde tvrdo za svojim cieľom. Do stodoly usadnú traja zostávajúci farmári. Pre Božku to bude najzaujímavejší duel, je pre ňu prekvapením, že toto priateľstvo sa roztrhalo. Paco prezrádza, že sa zistili veci, ktoré sa zistiť nemali. On je z toho tiež sklamaný, ale Veroniku to zobralo viac. Nika si praje viac Veroniku, vie sa s ňou tak ľudsky porozprávať, Jana je pre ňu kamoška na zábavu a pijatiku. Božka by z taktického hľadiska chcela Janu, Paco samozrejme Veroniku. Do stodoly prichádzajú obe duelantky, obe vysmiate. Podľa Jany zmanipuloval Veroniku Paco, utvrdzoval ju v nesprávnych informáciách. Pacovi aj Veronike to príde veľmi vtipné, len sa utvrdzuje v tom, že spravila dobre. Jana ju nazve s*kou, jedna nadávka však neznamená nič oproti tomu, ako zákerne jej oni dvaja podrazili nohy.

[singlepic id=8081 615]

1. Pílenie – Nejde to ani jednej ani druhej. Pílka sa zasekáva, počas pílenia sa veľmi výživne porozprávajú. Jana to vzdá, prestane píliť, potom zasa začne. Veronika si udrie ruku, Jana prestane píliť úplne. Veronika vyhráva 1:0

[singlepic id=8082 615]

2. Almanach – Jana sa pomýlila raz, Veronika trikrát, stav je nerozhodný 1:1

[singlepic id=8083 615]

3. Pretláčanie – Jednoznačne vyhrala Veronika a vyhrala aj celý duel

Veronika si je teraz sto percentne istá, že spravila to najlepšie čo mohla, to čo jej povedala Jana v stodole je jasným znakom toho, aká je, ale stále ju má rada. Jana nechápe, čo sa medzi nimi stalo. Veroniku mala asi rada, ale už asi nemá. Slzy má na krajíčku, je jej to ľúto. Veronika sa z každej vety čo Jana povie len smeje. Rozlúčiť sa s ňou idú všetci, aj keď s Veronikou a Pacom by sa radšej ani nelúčila. Jana napíše list, pozrie farmu, zoberie Suzie a za jej ťahania odchádza. Vo Veronike a Pacovi sa veľmi sklamala, cíti že stratila 14 týždňov, ale farma jej aj veľa dala. Chce, aby to vyhrala Božka, naštve tým Paca a Veroniku. Začína si spájať ich podraz s peňažnou výhrou.

[singlepic id=8084 615]

Paco keby to vyhral, tak by sa určite vrátil k rodine, ale chcel by sa osamostatniť, odsťahovať sa za kamarátom do Londýna, alebo by sa presťahoval do nejakého mesta, kde by si otvoril klub. Ideálne finále pre neho je to s Veronikou. Aj ona by bola rada, keby na tú pomyselnú čerešničku dosiahla. Peniaze však pre ňu nie sú také dôležité, ako medziľudské vzťahy.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 84
1
Poppy
Reagovat

No to jsou zvraty. Janka s radostí vyhazovala „makáče“ a teď se cítí asi tak, jak oni, když odcházeli.

2
ffox
Reagovat

Verona to snad nevyhraje,

3
Anonymní
Reagovat

Škoda že nepozerám ale podľa diskusie na facebooku to muselo byť divoké.

4
Poppy
Reagovat

Mně teda šokoval Paco – asi ho ještě dobře neznáme. Včera se vyznával z toho, jak má rád tohle prostředí a že si nedovede představit, že by žil ve městě. A najednou si chce koupit byt ve městě a otevřít KLUB!

5
veverka
Reagovat

Uf, to jsou zvraty.
-Paco by chtěl vyhrát a odjede do ciziny, nebo si pořídí klub.
Tím že by tatínkovi pomohl ?
-Veronika to vidí jako v pohádce, dobro vítězí nad zlem.
Tak snad jí vypadlí přijedou tu pohádku povyprávět a uvidíme jejich verzi pohádky s dobrem na konci.
– u Janky jsem si celou dobu musela v duchu promítat ty její taktiky, kterými vyhazovala pracanty,aby mně jí nebylo tak líto.
– No a teď netrpělivě čekat do pondělí, kdože to bude novým FT a nebude muset jít další týden do duelu. I když mne tam zase matou ti staří farmáři, co se chystají vrátit.

6
Poppy
Reagovat

5 veverko – no to je jasné, že dá Božku. Vždyť jí Janka vzkázala, aby to vyhrála.

7
Poppy
Reagovat

A všimli jste si, jak Paco s Veronikou po tom duelu začali s radostí mluvit o výhře a o penězích? Jak jim oběma odlehlo, že je Jana pryč?

8
Dada
Reagovat

No tak ja na Veroniku nemám slov. Jana ju nazvala úplne výstižným slovom. á je tak falošná, že podľa mňa ju ani v bežnom živote nikto nemá rád. Normálne mi je z nej na vracanie. Fuj.

9
veverka
Reagovat

Trošku si zafantazíruji a zkusím si představit konec, jaký by se mně líbil.
FT by mohla být opět Božka. Vracející farmáři by už tento týden vyřazovali a vypadali nachystaní na Veroniku. Ta by šla už teď ven.
No a duel by v sobotu byl mezi Pacem a Nikou.
Kéž by ho vyhrála a šla pak s Božkou do finále.

Je to blbost, ale mně by se to líbilo.
Omlouvám se těm, kterým jsem nedopřála,aby jejich favorit došel dál v mém fantazírování. Jenže všichni do finále jít stejně nemůžou.

10
Dada
Reagovat

Presne ako sa vraví, že ako sa kto chová tak aj žije. Veronika bola väčšinu času len negatívna alebo ufrflaná. Tie jej výkyvy nálad.. Dnes sa tvárila ako totálny víťaz. Alebo provokačná s.ka? Ale to si len chudera kompenzovala to že je v živote iba obyčajný lúzer. Veď ani s vlastnou rodinou nemala vonku dobré vzťahy.. A trepala dve na tri ako jej na vzťahoch záleží viac ako na peniazoch. To určite. V jej veku už sa kvôli nezhodám odsťahovala z domu. Proste ona si výhru určite nezaslúži.

11
ála
Reagovat

Já zase budu působit jako na hlavu padlej exot, ale mně Janky vůbec líto není. A těmi slzami mě jen utvrdila v přesvědčení, že to prostě s lidmi umí koulet. Takže líto je mi Veroniky, která jen málokoho k sobě pustí a teď si pěkně naběhla. Neříkám, že je bez chyby, ale jaký by měla Nika důvod mluvit o Veronice jako o té, které může otevřít srdce a mluvit s ní o lidských věcech?
A z upoutávek na příjezd bývalých farmářů se dá očekávat, že ty nejtěžší chvíle na farmě má Veronika ještě před sebou.

12
veverka
Reagovat

Může se ještě někdo divit, že Veronika nikdy v životě neměla kamarádku?
Asi mám štěstí, že s takovou ženskou jsem se zatím ve svém okolí nepotkala.

13
Poppy
Reagovat

9 veverko, pěkný scénář, ale mám dojem, že duel muž vs žena je až finále.

14
gabi
Reagovat

Jana to prezije v pohode, ani prachy nepotrebuje, tej mi luto nie je, aj ked ku koncu bola sympatickejsia ako Verona, a ta svojim chovanim popudila mnoho ludi nielen proti sebe, ale aj proti Pacovi /vid ofico diskusie/, ktory si to zavinil aj sam, davno som pisala, ze sa mi na nom nieco nezda…a ten bar! no co k tomu dodat :-)

15
iris
Reagovat

Paco nepovedal,ze nepomoze otcovi ani,ze sa mu prestal pacit zivot na dedine,on povedal,ze sa chce osamostatnit a ako mlady clovek si chce vyskusat zivot aj v meste.Podla mna je to normalne,ved sa mu tu vycitalo,ze je babovka tak nech ide do sveta a nech sa mu dari,,Paco drzim palce“!Prajem dobru noc!

16
veverka
Reagovat

11- ála- nejsi exot. Prostě to tak vidíš.

Já bych třeba věřila, že se Veronika dokáže i s Nikou bavit o lidských věcech. Jen by nesmělo dojít mezi nimi k nějakému problému. Pak bych na místě Niky byla ve střehu, co jí V. provede.
S Janou byla taky V. kamarádka a prokecaly se a prosmály farmou. Jak ale při jejich problému V. reagovala?
Nepřipustila žádnou diskuzi mezi nimi, jen si mlela své a jen její pravda je ta správná. Ať to bylo v tom jejich sporu jakkoliv, tak řešit problém jak ho řeší Veronika je neskutečné.

17
veverka
Reagovat

13 – Poppy- Škoda :-)))). Já tušila, že mně to nevyjde :-))))

14 -gabi – souhlas

18
BarBora
Reagovat

Janka ma posledný krát rozosmiala, ten odchod s mangalicou bol dobrý. Našťastie, lebo z toho, čo tam predvádzali V+P mi bolo a ešte stále je nanič. Nechcem tým ospravedlňovať Janu za jej tvrdé taktizovanie, ju som aj kedysi dávno tipovala, že V+P zradí, posledné týždne som si to už nemyslela. Zradila Verona a Paco a nebolo to z dôvodu sklamania z Jany, mali to premyslené.

19
Poppy
Reagovat

Spravedlivá a čistá jak lilie Verona bude velice překvapená, až dorazí traktor plný rozvášněných exfarmářů. To teda ještě něco uvidíme.

20
veverka
Reagovat

18- BarBora – opět to vidím stejně.

21
BarBora
Reagovat

20 veverka – tiež často napíšeš príspevok aj za mňa.

22
eess
Reagovat

Dneska mi bylo Janky hodně líto. Veronika po přetlačování pohazovala hlavou jak nadržená kobyla v uzavřené ohradě (promiňte mi za výraz), už už jsem čekala, že vyzve i Kvetku k nějaké disciplíně, nejlépe hákování.
Já bych si představovala konec tak, že Nice by nabídli peníze za odchod, Veroniku by vyřadili farmáři a finále Božka – Paco. A i když mám proti Božce výhrady, po dnešku bych jí výhru přála 100x víc jak Pacovi. Prý KLUB, no vida ho, kluka pracovitého.

23
BarBora
Reagovat

22 eess – Paco asi nemá dobrú pamäť, jeho výroky v kolektíve sa dosť často rozchádzali s tým, ako premúdrelo vyprávjal na kameru.

24
veverka
Reagovat

22-eess – Nice bych taky přála ty peníze. Na to jsem zapomněla.
Jen mně nevychází, kdo by měl jít do finále s tou Boženou. Paca tam moc nechci. Mohli by zase stloukat nějaké dvířka a druhou disciplínu pílení. Moc té réžii nevěřím s výběrem disciplín.

25
ála
Reagovat

Jen ještě k Veronice a jejímu chování během duelu a po výhře nad Jankou. Já viděla špatně skrývanou nervozitu, snahu o udržení si kontroly nad svými city a pocity – proto ty divný a trhaný pohyby hlavou, nervozní smích. Nesouhlasím s tím, jak situaci kolem Janky řešila, že jí dala možná málo prostoru k vysvětlení jejího stanoviska. Ale zas chápu, že jí moc nechtěla dopřát sluchu, jelikož se bála, že podlehne jejímu vábení a znovu jí sedne na vějičku. Nevím, kdo měl na „prozření“ Veroniky největší zásluhu (dopisy, návštěvy, Božka, štáb…Paco), nejspíš všichni společně, ale největší podíl přičítám Jance, která své chování po vypadnutí Števa opravdu změnila. Jak řekla Veronika: Janka ma prestala potrebovať.
Janka je zvyklá si lidi omotávat kolem prstu svými půvaby, notnou dávkou charisma, vtipem, lehkostí bytí a roztomilostí.
Veronika je zvyklá se o svoje rvát.
Tolik můj pocit z dívčí války:-)

26
W - ten správny
Reagovat

Tak ja som víťazstvo v tomto dueli prial Jane. Nejako sa to stalo moc osobné celé toto, až som sa zapojil aj ja.
Správanie Paca si neviem vysvetliť a viním za to zostrihy, keďže doteraz bol ukazovaný len v jednej rovine a zjavne ich má viac. (Nehovorím, že sú to zlé vlastnosti, len mám pocit, že produkcia vyberala tie komentáre, ktoré podporovali len určitý druh vlastností)

Tento duel bol v podstate smutný, Jane sa nedivím.

A mal by som teraz takú otázku pre niektorých diskutujúcich (na ktorú nechcem odpoveď, je to len na zamyslenie) – tí, ktorí ste tu Janu obviňovali z protežovania štábom a že aká je (inými slovami) mrcha – zdá sa vám to aj po tomto dueli, že to je tak?

Výhru po dnešnom dieli prajem viac Božke, Nike a Pacovi, menej Veronike.

No každopádne, uff, už dlho sa mi tak pod kožu nedostala žiadna show, ako dnes Farma :D

28
Bigbrother
Reagovat

Vse je jasne FT Nika.Duel Veruna-Bozena to nemusime bejt ani vestci ani stevo.Na 99 procent

29
ála
Reagovat

27 – děkuju za odkaz, to jsem neviděla.
Taky mi z toho duelu bylo až fyzicky špatně.
Snad až všechno skončí, řeknou si, že to byla jen hodně tvrdá hra. Je to přece o tom, nenechat se psychicky zlomit. A tady bylo vidět, jak to vypadá, když je člověk dlouhodobě pod tlakem, až přestane věřit nejen všem okolo, ale především sám sobě. Veronika mi v tom monologu připadala jako hráči amerického fotbalu, když se drží kolem ramen v kruhru a trenér se jich ptá: kdo je nejlepší? Komu to natřeme?…Takhle se před výkonem hecují všichni sportovci, myslím, že Veronika házenkářka sáhla po svém předzápasovém grifu. Motivovala samu sebe a zároveň zaháněla pochybnosti, které jasně měla ve vztahu ke svému rozhodnutí ve výběru soupeřky.
Jak říkám, tentokrát na farmě nejsou psychopati, šlapky a hysterky. Ale zajímavé typy silně motivovaných výrazných osobností. A je to mazec!

30
ála
Reagovat

Ještě jsem si nesrovnala v hlavě, co si myslet o tom, jakou roli v celé té situaci sehrál Paco.
A taky si myslím, že šikovným prostřiháváním nám zůstaly některé jeho osobnostní rysy skryty. Možná aby působil jako druhý Mário?

31
Poppy
Reagovat

ála 29, 30 souhlas. Právě jsem nad tím Pacem přemýšlela. Kluk, který ještě minule říká, jak ho takový vesnický život baví a nedovede si představit život ve městě, najednou přemýšlí o bytu tam a otevření si klubu.

Přemýšlela jsem i nad tím, jak ta trojka se dostala až tak daleko (k nevoli mnoha) a najednou se rozpadne. A je z toho křik všech sledovačů, i těch, kteří Janku nemohli vystát. Nemám jiné vysvětlení než to, že štáb zasahuje víc, než si my (někteří) naivkové myslíme. Dávají nám po kouskách jen to, co nám ukazuje jeden náhled a pak to někdy zas otočí a my to sežereme i s navijákem. A myslíme si, že to, co vidíme v TV, je skutečný projev tam na farmě. No, je to nepříjemné, ale pro mne ještě pořád lepší než ty nekonečné vymyšlené TV seriály.

Mně osobně je líto, že Janka prohrála. Myslím, že by projela další duel (nechtěla bych ji vidět jako vítězku celé show), ale chtěla bych vidět ty Veroniny ksichty po porážce. Ty po vítězství byly hrozné.

32
iris
Reagovat

Paco,Veronike nerozkazal koho si ma zobrat do duelu rozhodovala sa do poslednej chvyle sama,ale ak to bola taktika zobrat si Janku tak podla mna zla.To ,ze Paco chce vyskusat zivot v meste a chce mat bar,co je na tom zle,je mlady ako kazdy mlady clovek ma svoje sny.Neznamena to,ze ked sa narodil na dedine aj ked sa mu tam paci,ze tam ma zostat do smrti.Orava je krasna ,ale su tam male pracovne prilezitosti pre mladych ludi.Teraz kazdy hlada chyby na Veronike,ale dala jej chrobaka do hlavy Bozka,ze ju Janka ohovara!Peknu nedelu!

33
Poppy
Reagovat

32 iris – asi je Paco častým návštěvníkem klubů, když si chce jeden otevřít. Nějak mi to s tím vzorným pracovitým synkem, neznajícím nic než práci pro rodinu, nejde dohromady.

No, doufám, že se ti ulevilo, že za všecko může Božka.

34
iris
Reagovat

Preco by mal byt castym navstevnikom nerozumjem,to ,ze chce mat klub,kory chalan v jeho veku by nechcel a ze,sa chodi po praci zabavit na disko,,prosim vas“ved ma 20 rokov hadam nechcete aby robil aj v noci a sedel doma!Nehovorim,ze za vsetko moze Bozka ale ,ze ona povedala Veronike ze,ju Janka ohovara a je mi to luto,ze to takto dopadlo,lebo mam Veroniku aj Janku rada.Na dnes koncim s diskuziu,mam aj iny program!Majte sa dobre!

35
BarBora
Reagovat

32 iris – mne je úplne jedno, čo s tými peniazmi Paco urobí, ak ich vyhrá, len Ty si patrila k tým, čo donekonečna rozoberali otázku B rodiny vzhľadom na „príbeh“, nepamätám si, že by bol Paco niečo hovoril o klube. Božku už bulvár rozniesol, ste spokojné?

36
Franz
Reagovat

32 – Paco není z Oravy, ale z obce Oravce, kousek od Bánské Bystrice.

37
Bigbrother
Reagovat

Hlavne ze bude Nika v prvni trojce a suka Veruna asi suku Bozenu da.Jinak Bozka se mi libi take je takticky vyspela a nadbihala Jane a fandila naivne si myslela ze ji pak da FT.Alespon bude sranda je to takove komicke kdyz se perou holky pri hakovani

38
Franz
Reagovat

37 – a ty víš na sto procent koho dala Jana za FT ? :-))

39
Bigbrother
Reagovat

Franz nebud naivnej,snad si nemyslis ze da Bozenu

40
77 - pozorovateľ
Reagovat

33,34 -iris má pravdu a o Božke si znovu prečítajte jej vlastnú charakteristiku na farma.markíza.sk /článok kto žije na farme /: dvakrát rozvedená, dynamiucká, hlučná, konfliktná, žierlivá a zároveň veselá (šic) mestská baba po tridsiatke.Samé krásne vlastnosti „starostlivej B.“ pre prácu na farme.Zabudli dodať ešte závisť a pomstychtivosť.Nakoniec trénovala na ňu aj v castingu na Paradise hotel, po boku úspešnejšej a už známejšej Zuzy Plačkovej /v r.2011,/.Nuž „vrana k vrane sadá „. Teraz ,kedˇ je to tak nastavené ako je, ju tipujem za víťaza . Za to manipulovanie si to zaslúži, však všetci silní „makáči“ z farmy?/niektorým z vás sa odvďačí spoločnými sľúbenými dovolenkami pri mori, a ktovie čím ešte./ A pomôže jej ešte aj tá toľko vami odsudzovaná Jana, ktorá jej nakoniec naletela a dá ju za FT! Možno sa mýlim ………?

41
Bobina
Reagovat

Nejak to nestiham, same novinky, bala jsem se, ze Nika uz tam nebude a ona se drzi, prima. Porad mi nejak unika proc se tak postekali, vzdyt obe J+V vedely co chteji, nebo aspon to tak vypadalo. Je pravda, ze jsem toho moc nevidela, asi neco uniklo, ale jednou Jana vypravi, ze ji souboj pusti, pak zase vidim jak bude bojovat, zadarmo nic neda. Pokud by to byla takova kamaradka, tak by mela dat Paca nebo Verunu za farmare tydne, aby dokazala, ze mela pravdu a mela je rada. V ukazce co pise dopis je plna nenavisti, bolesti a asi bude FT Bozka. Hlavne at mi nechaji Niku, libi se mi cim dal vic :)

42
77 - pozorovateľ
Reagovat

… je mi už 77, rád by som sa aspoň teraz mýlil!

43
dana
Reagovat

urcite neda Bozku. Da Niku to je jasne ako facka

44
dana
Reagovat

urcite neda Bozku. Da Niku to je jasne

45
ála
Reagovat

Veronika má Janku v přátelích na facu, tak uvidíme, co se bude dít. Anebo spíš neuvidíme:-)

46
BarBora
Reagovat

77 pozorovateľ – nič v zlom, ale akoby som si prečítala bulvár (okrem časti z vizitky), tu zas je niečo od Paca, „klub“ sa tam nespomína ani náhodou.

Paco chce peniaze použiť na chorého otca + jeho liečbu a na vzdelanie pre mladších bratov. Pochybujem, že tých 50.000 e by mu na to stačilo.
Čo teraz? Predpokladám, že na vine je Božka.

47
Poppy
Reagovat

46 BarBora – o svých plánech do budoucna mluvil Paco poté, co se zbylí farmáři sešli po duelu v kuchyni. Paco říkal, že má plány odjet do Anglie, že tam má nějakého kamaráda, taky se chce osamostatnit od rodiny, koupit si byt a pustit se do podnikání, zařídit si klub.

48
Franz
Reagovat

40 – takové mám nejraději, musím někde sehnat adresu na Božku. :->

49
BarBora
Reagovat

47 Poppy – viem, reagovala som na daný príspevok, spomínal tam vizitku z ofika. Musíš uznať, že Paco je macher, čo všetko by z tej výhry stihol zariadiť.
Alebo, že by už na tú vizitku zabudol? Už som spomínala, že nemá dobrú pamäť. Raz tak, potom inak.

50
BarBora
Reagovat

41 Bobina – mne sa Nika páči čím ďalej, tým menej. Pred farmármi sa k ničomu tak riadne na rovinu nevyjadrí, samé alibistické reči, ale stále je tam niekomu za zadkom a „načúva“, snaží sa vyprovokovať nejaké vyjadrenie a tak. Nevravím, je to šikovné, ale zo začiatku som o nej mala inú predstavu.

51
Poppy
Reagovat

49 BarBora – promiň, nepochopila jsem tu tvou jemnou ironni :)

52
Poppy
Reagovat

50 BarBora – já myslím, že Nika je dost zmatená z toho, že se dostala tak daleko. Všechno se to kolem ní hádá nebo podporuje a ona se snaží nějak tím proplout, na nikoho se už moc nevázat a s nikým si to nerozházet, protože ví, že v duelu velké šance nemá.

Je ale zajímavé, že ji Janka podezřívá z nějakých intrik a ne Božku. Taky je možné, že něco Nice v soukromí řekla, co se teď objevilo u Veroniky. Kdo ví.

53
Poppy
Reagovat

51 … ironii…

54
77 - pozorovateľ
Reagovat

Barbora -informácia.

55
iris
Reagovat

36 Franz-pomylila som sa:Oravce su krasne….

56
77 - pozorovateľ
Reagovat

Barbora -46 – o čom bpol Paradise hotel sme videli aj čítali.Jej foto a vizitka na prihláške do súťaže kam sa zrejme nedostala, nebol bulvár. Nakoniec jej činy a konania v súťaži Farma 4 viac-menej len potvrdili údaje z vizitky, – to tiež nie je bulvár. A čo je bulvár ? – na každém šprochu pravdy trochu „.Nakoniec sľúbené odmeny vyriekli sami dotyční. Radím: klapky z očí dolu. čo sa týka Paca nekomentujem. Má ešte len 20 a nie 34, ťažko ten rozdiel v skúsenostiACH DOžENIE. 48- Franz – v Senici vás ľahko nasmerujú. a nakoniec aj tieto naše písomné debaty sú tak trošku BULVáR založené na dohadoch, ale zábavné.

57
77 - pozorovateľ
Reagovat

Poppy – 52 – nepamätáš na presviedčanie Niky Božkou a števom pred určením sluhu týždňa /Heňo/ len preto, aby števo mohol voliť duelové disciplíny pred ich súbojom ? Do neba volajúca zrada Heňa zas len na prospech Božky.Zabudnuté?

58
BarBora
Reagovat

56 77 pozorovateľ – Paradise hotel som nepozerala, spolu možno tak cca 30 minút, nebol to program pre mňa, bulvár nečítam, nanajvýš, keď je tu nejaký odkaz, pozriem si to. A akéže klapky si to mám dať dolu? Myslím, že už keď tú Farmu sledujem, tak vcelku pozorne. A k Pacovi sa nevyjadríte? Tak potom o čom sa tu bavíme?

59
BarBora
Reagovat

52 Poppy – Nika po tom, čo sa pridala k trojke, chodila stále mámiť informácie z druhej strany a donášať. To, že odišla – dobre, stále nevieme prečo, ale to, ako stále doliezala na druhú stranu, u mňa klesla a jej terajšie chovanie s tým korešponduje, nemám z nej dobrý pocit.
Janka ju asi dosť dobre pozná, ktovie, čo všetko jej Nika na druhú skupinu navravela. Teraz Jana s Božkou dosť dlho robila a asi sa od nej nedozvedela viac, než to, čo Božka zvykla vykričať hlava-nehlava.

60
Alola
Reagovat

61
Poppy
Reagovat

59 BarBora – no vidíš, to jsem už zapomněla, máš pravdu. I když mne teď zmátlo, že Jana povídala, že si teď víc rozumí s Nikou než s nabručenou Veronou.

62
Poppy
Reagovat

57 pozorovateľ – to si pamatuju, ale problém byl ve Stevovi, ne? Božce z něho už šla hlava kolem, jak byl trapně neodbytný.

Já nevím, co mi tím chceš říct. Já nejsem žádná fanatická obdivovatelka Božky, ale v porovnání s Jankou a Veronou mi byla sympatičtější. Však jsem se tu proti Božce nejednou vyjádřila (hlavně ve spojení s chlapama, co byli na farmě). A mně vůbec nejvíc štve, že jsme tam celou dobu viděli jen ženské intriky a pikle.

63
iris
Reagovat

57-77pozorovatel:suhlasim,prajem dobru noc!

64
iris
Reagovat

49 Barbora-Ked uz tu pises o pamati ,Bozka ma aku pamat ked ani nespomenula,ze deti ma v
opatere ich otec a ,ze sa o ne stara spolocne aj s priatelkou.To,ze stratila sestru to mi je luto no najviac lutujem tie deti a jej mamu,to jej verim,ze by deti zobrala k moru,ale zatajit im otca a hovorit,ze ich ma v opatere to je uz silna kava!Vies na kazdeho sa nieco najde!

65
BarBora
Reagovat

62 Poppy – netráp sa, všetko po starom – Božka!!! Má smolu, má nad 30.

66
BarBora
Reagovat

64 iris – kúp si ten Čas a čítaj si ho, pokiaľ Ťa to len bude baviť.

67
veverka
Reagovat

64 – iris Omlouvám se, že se pletu do vašeho zajímavého nekonečného příběhu.
Ale o rodinných poměrech mezi Božkou a jejich malými kmotřenci musí vědět nevíc jejich otec. Ne bulvár, nebo my.
A myslím si, že otec těch dětí má i telku a taky přístup k informacím, co a jak se kde vyjádřila Božka o dětech.
Pokud by bylo něco podle něj špatně, tak by je určitě nepustil s babičkou na farmu a tím i do médií, ale chránil by je a nedovolil, aby se Božka na úkor jeho nezletilých dětí dál zviditelňovala.
Děti za Boženou přijely, bylo vidět že vztah měli k sobě navzájem vřelý, otec dětí nikde nezveřejnil, že by bylo něco špatně.
Pokud ale ani to nestačí a má někdo potřebu dál hledat jen drby, tak bude asi potřeba zajet do Senice na sociální úřad a tam si nechat vysvětlit podrobnosti o jejich rodině.

68
cinos
Reagovat

Jeden zo starých farmárov(Jana) by sa mohla vrátiť a Veronika by to už nerozchodila :))

69
iris
Reagovat

67 veverka-preco by si mal otec deti narusit rodinne vstahy a nemal by ich pustit s babickou na farmu,aby podporili tetu Bozku,ved peniaze chce aj pre jeho deti.Ale v jednom bode mas pravdu je to nekonecny pribeh a preto som sa rozhodla skoncit s diskuziu,obera ma to o energiu a cas.Prajem vyhru Pacovi a drzim mu palce!Vam prajem pokoj v dusi a pekny den!

70
gabi
Reagovat

69 iris – ked Ta tak trapi Bozena, precitala si si aj rozhovor s Janou v Case a jej vyjadrenia o Pacovi? Som presvedcena, ze s nimi nemozes suhlasit, nakolko sa asi riadis pravidlom, ze u druheho vidis aj triesku, kym u seba ani brvno nevidis…. skus ich brat s nadhladom, nikto z nich tam nie vykvet inteligencie a moralky, taki do reality show nechodia :)

71
veverka
Reagovat

69 – iris- Poslední připomínku k tomu tématu přidám.
Včera jsme měli na návštěve známé, o kterých vím, že pán má nevlastního otce a jeho pravý zemřel když byl malý.
Tak jsem se ho ptala, jak to u nich bylo.
Otec mu zemřel v jeho 4 letech a soud jako opatrovníka určil kmotra, který s nimi nikdy nežil ve společné domácnosti, ale 18 km od nich. Až do jeho plnoletosti měl kmotr stejné práva jako otec. Mohl mluvit do výchovy, zastupoval ho na úřadech, ve škole měl právo na informace a pod. V 10 letech kluka se matka znovu vdala a dostal otčíma a žil v úplné rodině,.Přez to nikdy neměli důvot měnit opatrovnictví kmotra.

Oba pánové mu nahrazovali tátu a má je rád stejně, i když je už dospělý. Oba prý má moc rád, ale víc oceňoval to, co pro něj dělal celé dětsví ten kmotr, má prý k němu nějak blíž, i když s ním nikdy nežil ve společné domácnosti.

Takže asi tak. Zákony nemusí být stejné u nás a na slovensku, taky se mění snad co půl roku, tak se v tom už nechci víc pitvat.
Nepřesvědčili jste mne, že Božena citově vydírá diváky.

72
77 - pozorovateľ
Reagovat

49- Barbora – cítim v slovách určitú averziu na Paca/platí aj pre Veverku/ len preto, že je najväčším konkurentom Božky v jej podľa mňa nečiste vedenom boji o hlavnú výhru. V súťaži, ktorá sa mala od jej návratu /možno od začiatku / konať pod jej taktovkou. Dominantnej Božke maskovanej dobre hranou , ale zle skrývanou skromnosťou/do kamery/mladšia / min. v jednom prípade aj krajšia/ nepasovala do jej orchestra a priam ich donútila /spolu so šárkou+star.gener.mužov utvoriť tzv.skupinku mladých ,ktorí si niečim u nich vybudovali taký rešpekt, že sa veľká, stará koalícia hlavne mužov vymlátila medzi sebou ,až ostal len Paco, ktorý netaktizoval a svojou mladíckou neskúsenosťou len naletel…..ženy zo skupinky svoju životaschopnosť dokázali aj bez protekcie / naivne bezprostredná Jana -2 víťazné súboje, Veronika jeden , ale najdôležitejší /Paradoxne a škoda ,že Janka svojim onemocnením a réžia svojim predčasným neregulárnym vrátením B. do súťaže , ovplyvnila dovtedy ako-tak regulárny priebeh súťaže /podľa mňa/. Ešte k Pacovi – už mu chýba len aspoň jeden rok niekedy povinnej vojny, ktorá jak sa hovorilo robila z chlapcov mužov. Jeho plány do budúcnosti – doporučujem nehodnotiť a nekompetentným nekomentovať ! / a v tomto prípade – plán je niečo iné ako sľub! záver , prečítajte si znovu príspevky Pertule,Lorinky,Galadriel ai. zo dňa 19.11, ktoré ako by šli z mojej duše, a aj príspevky svoje vlastné /Veverka/ z ktorých priam srší nepriazeň k mladším a sála priazeň k starším, ktorí sa pre záchranu B. za jej neskrývanej ľútosti povyradovali sami. Toto je skutočnosť nie bulvár.Prognozy som spomenul vyššie. p.s. Veverka – ale s Veronikou máš pravdu! p.s. W-ten správny – absolútny súhlas ! Teším sa ……….

73
Bobina
Reagovat

Tak Janka me zase mile prekvapila, ona to prase Susi ma opravdu doma. A ono se ma jako prase v zite :) Ja jsem si myslela, ze je to jen takova poza, odchod z farmy ji s nim naridili, je dobra.

74
Bobina
Reagovat

Veronika mi zprvu tak strasna neprisla, pracovita, ale nelibilo se mi 1) dala do duelu kamaradku 2) v duelu ty jeji obliceje a povysene reakce, skoda ji, ublizila si a asi prisla o dalsi fanousky z toho mala. Kdyby zustala s Janou, divaky by potesilo, jaka jsou silna trojka a kamaradi, takto to prislo vsechno vnivec. Navic oslabila asi i Paca o divaky a myslim, ze ted je Bozka jeste vic na koni. Dneska bude asi zajimavy dil, az se sejdou vsichni farmari, nechtela bych byt ve V kuzi. Skoda, skoda.

75
dami
Reagovat

veronika tvrdi,ze nikdy nemela kamaradku,to svedci o tom,ze je dost problemova.Co se tyce Jany,Paca a Veroniky,mam za to,ze si slibili podil z vyhry.A Veruna s Pacem to udelali ve finale rafinovane,aby se nemuseli s tretim delit!

76
gabi
Reagovat

72 77 pozorovatel – prosim, zmen si nick, keby si bol LEN pozorovatel, nenozes naisat take kraviny hehe co tak ZAUJATY? :)

77
Bigbrother
Reagovat

Tady nejde o to jestli vydira nevydira divaky.Jednou sla z tema informacema na buben tak mala povedet celou pravdu.To ze hraje pro deti a ze se o ne stara je hezke ale co i jen trochu charakterni clovek by otce aspon sluvkem spomnel .Proste kdyz nekdo rekne A treba rict i B nebo pak vypada jako blbec.A Bozena vubec nemusi byt zla jenom to tam pak ta vyzniva.Prece jen neni ji dvacet a mela by mit urcity nadhled jak mel treba Heno.

78
veverka
Reagovat

77 – pozorovateľ – nevím, jesli sleduješ celou diskuzi pozorně. Já jsem se k Pacovi vždycky vyjadřovala tak, jak ho vidím. Pracovitý, ale nezralý. K té pracovitosti mně pořád něco na něm nesedělo a nedokázala z těch krátkých úryvků co nám ukazují přijít na to, co to je. Teď už to vím.
Taky mně vadila celá ta jejich trojka taktizantů, to jejich nezdravé seběvědomí, jak oni jsou ti správní, nejlepší.Dost často to od nich padalo na kameru.
Možná proto usuzuješ na nějakou averzi ode mne k mladším.
Pokud by utvořili stejnou koalici staří a vyjadřovali se tak, jak to bylo u stávající trojkolky, tak bych odsuzovala je. To není o věku, ale o tom způsobu chování se lidem.
Věk v tom roli nehraje.
Asi všichni se občas zmýlíme v odhadech a neposoudíme za ten krátký čas lidi správně
A taky tady si na sebe můžeme dělat z páru příspěvků mylný názor.
Ale pobavil jsi mne, protože zrovna ta včerejší naše návštěva patří k lidem skoro o 2 generace mladším. Bývalý spolupracovník, o hodně mladší se svou rodinou.
Dělala jsem léta s mladými, tehdy studenty a jsem ráda, že i když věkově máme k sobě daleko, tak lidsky jsme si blízcí a rozumíme si dodnes a nějak jsme nikdy neřešili věk.
Musím nesouhlasit s tím, že bych projevovala nepriazen k mladým. To, že to tak chápeš ty může být i zaujatostí k někomu, kdo má jiný názor.

79
Bobina
Reagovat

Ano, je mi divne, ze nema ani jednu kamaradku, vzdyt na vesnici maji k sobe lide bliz a co ja si pamatuju, tak zrovna deti z vesnice kamaradily vice nez z mesta. Mozna bydli nekde na samote, nebo tam maji jen kluky. Jak nekdo psal, je dost mozne, ze s Pacem se domluvili a penize chteli jen oni dva, Jana musela do duelu. ?

80
veverka
Reagovat

75 – dami – vidím to stejně

81
BarBora
Reagovat

72 77 pozorovateľ – prečítajte si moje príspevky od začiatku a možno pochopíte. Mňa táto nekonečná, jednostranná diskusia nebaví. Ak chcete diskutovať len o „zlej“ Božke, Paco je ešte moc mladý a to je Váš argument na všetko, nemá to význam. Myslím, že mňa a veverku obviňujete z niečoho, čo sám predvádzate.

Skúste nám objasniť Váš názor, čo bolo v skutočnosti za duelom J+V.

82
Franz
Reagovat

Dnes na Markize v Ránu Jana.
Řekla, že už teď ví, že když řekla Veronika nebo Paco: „To a to povídala Božka“, tak to většinou nebyla pravda a bylo to vymyšlené. Tak a nakonec i to, že na začátku „něco“řekla Božka Veronice nebyla zřejmě pravda.

Dnes také online rozhovor na webu cas a vybírám pouze jednu z odpovědí Jany:
“ …… veronika je vypocitava ale tak isto aj paco, uz chapem preco si tak spolu rozumeju….“

Myslím si, že to mluví za vše.

83
Bobina
Reagovat

Jeste na online bylo hezke, kdyz Jane rekli, Jano do tebe sel zle a ty jsi mu za to nabidla telefon, proste je fajn, ano, mozna to byla taktika, ale nebyla na ostatni takova hnusna jako nekteri jini na ni. Libila se mi a ze si vzala i tu Susi domu jen plus.

84
BarBora
Reagovat

79 Bobina – Verona hrala hádzanú, je to kolektívny šport, aj tak žiadnu priateľku nikdy nemala.

Celej trojke nevyšiel ťah s Nikou, aby dala ženský duel a za FT potom mladučkého Paca, aby následne mohli vyhodiť Božku (napriek sľubu, že bude v semifinálovej štvorke), silnú hráčku, ktorá v hlasovaní exfarmárov mala veľmi sľubnú pozíciu. Napriek tomu V+P tlačili na Janu, aby aj tak dala ženský duel, lebo im to tak vyhovovalo, aj keď by sa tým ohrozila sama Jana. Lenže, Jana nakoniec podržala ženskú koalíciu, FT sa stala Božka (tým sa stala semifinalistkou) a keďže V+P chceli byť spolu vo finále, bolo sa treba zbaviť inej silnej hráčky, ktorá tiež mala silnú pozíciu v radoch exfarmárov. A … záver poznáme.

Aj takto nejako to mohlo byť.

Přidat komentář