Panáček v reality show

Farma 4 (29.11.): Veronika a?? + rekap

30. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=8060 615]

Dnes rodinné návštevy uzavrieme, príde Pacova rodina. Inak pokračujeme v téme, je priateľstvo Jany a Veroniky úprimné? Alebo len oboch (P+V) využila na to, aby dosiahla svoje ciele? Sledujte dnes o 21:40 TV Markíza, dozvieme sa viac. 

Rekap z 29.11.

Božka všetkým dopraje vyspávanie, záhrada je spravená, nemá prečo ich naháňať do práce. Jediných ktorých štandardne budí sú sluhovia. Nika verí len Pacovi, nie je to človek, ktorý by taktizoval. Všíma si, že Veronika je ticho, keď je pätica pokope. Tá jej naznačí, že by si mala dať pozor pred Janou, aj na ňu bude niečo skúšať. Jana už cíti, že je sama. Veronikin a Pacov odstup pociťuje od začiatku týždňa, Nika sa tiež začala chovať inak, s Božkou si nerozumela nikdy. Na raňajky sa urobí praženica. Jana začína rozmýšľať, či ten falošný článok v reťazci nie je Nika. Jej najviac ide o tie peniaze a cíti sa duelom ohrozená.

Z tohto ich trocha vytrhne príchod Pacovcov na Farmu. Je rád, že prišiel aj otec . Božku to tiež potešilo, myslela že nepríde, Paco s jeho príchodom vôbec nepočítal. Až ho to dojalo, prišla aj mama (vyzerá skôr sestru) a dvaja bratia, otcovi za príchod poďakuje. Rodičia prišli v krojoch, všetkým sa to páči. Je za rodičov vďačný, je vlastne šťastné dieťa. Všetci sú zvedaví, ako je to je medzi Pacom a Veronikou. Poukazuje im  farmu a udiareň. Rozlúči sa s nimi, poprajú mu veľa šťastia.

Veronika sa s Janou nechce baviť, neverí jej ani úsmev. Jana ju pozve na lúku, kde majú rozhovor medzi štyrmi očami. Jana nevie pochopiť zmenu v jej správaní, nič sa nezmenilo, ona by nedokázala 10 týždňov hrať priateľstvo. Veronika jej už však neskočí na jej hry, myslí si, že je veľmi dobrá herečka a ak to tak nie je, tak si to vonku vysvetlia. Jana však na žiadne vonku pri takejto zrade už nemyslí, bude to pre Veroniku neskoro, mohla mať naozaj dobrú kamarátku. Veronike ide o spravodlivosť, vzťahy a priateľstvo sú pre ňu viac ako výhra, peniaze. Jana chce, aby si do duelu vybrala ju, bude pre ňu zadosťučinenie to, aké výčitky bude mať Veronika z tohto víťazstva. Jana si s nimi sadla, nikdy do toho kamarátstva nešla kvôli tomu, aby sa skrývala za ich chrbtom. Paco cíti, že aj on sa dal zlomiť Janinou hrou a robil chyby, ale život ho donútil to takto spraviť a malo to tak byť. Veronika si myslí, že ak sú dvaja priatelia, dokážu si dvaja odpustiť. Pre Janu však toto je podraz, ktorý sa odpustiť nedá, uráža ju to a veľmi sa sklamala. Pre Janu je teraz prvoradé zistiť, kto toto vymyslel, myslí si, že prsty v tom má Nikoleta. Božka všetko sleduje, vidí, že oni dve majú problém, myslela si, že si to vyriešia, ale nestalo sa.  Na obed majú mäso so zemiakmi, Jana je ticho. Čakajú  na Martinov príchod, všetko stihli dorobiť. Domaľovali bránu, umyli kotle. Martin príde s veľkou fľašou, dá ju  na starosť Pacovi. Nestíhali dopiecť len mäso. Božka si myslí, že ho troška so záhradou okabátia, ten na kontrolu príde aj s rýľom. Jedna časť záhrady však nie je spracovaná vôbec, Božka to odôvodňuje tým, že to nechali pre kozy. Suzie sa prechádza po celej farme, Martin sa pýta, či už Jana doma pripravila rodinu, že im do rodiny pribudne mangalica. Má sa o ňu starať, má ju okúpať, škrabkať, musí sa na ňu naviazať. Hospodár Božkine farmárčenie ohodnotí na 35 mincí. Vracia sa k tomu pokusu o podvod s uhlím, len to pripomenie, žiadne sankcie z toho nie sú, len Jana sa musí starať o mangalicu. Nika si myslí, že to tentoraz mala Božka veľmi jednoduché, lepšie ako ona s Pacom.  Nika uviaže Suzie, Jana sa ju pokúsi umyť. Je to veľmi vtipné sledovanie, práca so Suzie nie je vôbec jednoduchá.  Nakoniec však drží jak hluchý dvere, kartáčovanie sa jej veľmi páči. Dievčatá sú s prácou spokojné, z jednej strany vyzerá priam ukážkovo, z druhej sa na ňu pozerať nebudú. Uviažu jej aj peknú ružovú mašličku.  Veronika na kameru vraví, ako jej veľmi chýba rodina, už chce byť doma, v prostredí kde môže všetkým veriť.

[singlepic id=8061 615]

Jana po dnešnom rozhovore pochopila, že s Veronikou to už význam nemá, ona je presvedčená o svojej pravde a už s ňou nedokáže pohnúť. Je jej to ľúto, Paca a Veronika brala už ako rodinu. Rozpráva sa o tom aj s Nikou, tá sa snaží byť nestranná. Nevie posúdiť na koho strane je pravda. Paco na Jane nevidí, že by mala zlé svedomie, alebo že by sa nad tým trápila. Veroniku chápe ako to berie, ale je jej to ľúto. Paco vraj Veronike už dlhšie hovorila, aby Jane neveril, ona však bola zaslepená. Celý deň sa už s Pacom ani nebaví, veď keď jej neverí Veronika, on je ešte ťažší oriešok. Ešte nevie, koho si zoberie do duelu. Paco aj Božka to vidí 50:50, môže si zobrať aj Janu aj Niku. Nika má z celej situácie veľký guláš, nevie posúdiť na koho strane je pravda. Jana počíta s tým, že do duelu ide ona, Veronike duel vzdá. Bude mať veľa spomienok, ale všetko sa jej zrútilo.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 90
1
Bigbrother
Reagovat

To byla tedy nuda…

2
BarBora
Reagovat

Náhodou, tá bláznivá mangalica bola skvelá. Kde čosi takéto vyhrabali?
A k Verone zatiaľ len toľko, že či to je scenár, alebo nie, mám jej už fakt dosť. Čo si myslela, keď za ňou Jana po vypadnutí Martiny prišla, že z číreho priateľsta? Také buliky môže vešať na nos akurát Pacovi. Ale je možné aj to, že Jana na takýto scenár pristúpila, to by bola dosť divočina.

3
Poppy
Reagovat

2 BarBora – přesně. Verona si vůbec neuvědomuje, že kdyby ona tam neměla Paca, bude se dívat kolem sebe, s kým se dát dohromady. Teď se cítí silná v kramflecích, ale tehdy a dlouhou dobu jí dobrý vztah s Jankou vyhovoval.

Na druhou stranu Janka se svým přístupem k životu a povrchností by si venku brzo s Veronikou tak jak neměla co říct. To je můj názor.

Jsem docela zvědavá, jak se to dál vyvine. Myslela jsem si, že po vypadnutí dá Janka za FT Niku, protože si teď víc rozuměly. Jenže teď se to zas zamotalo, protože ji podezřívá, že jí to Nika u Verony polepila.

4
veverka
Reagovat

Z Jany a Veroniky by venku nikdy nebyly kamarádky. Každá je jiná a z jiného prostředí. To by je časem zase rozdělilo.
Tady byly ale spojenkyně. Jana se s ní spojila účelově a otevřeně to i řekla na kameru, když V. nabídla spojenectví.
Veronice to podle mne lichotilo,že si ji Jana vybrala. Sama by takové intriky nevymyslela a o to víc se do nich pak vžívala. Ty řeči od ní, jak jsou nejlepší, nejsilnější, ona jak má 6. smysl na lidi a dokáže je odhadnout a i to povyšování se nad ostatní, se škodolibými úsměšky na kameru, nebo lidem tam do očí ukazovaly jeji intelekt.
Když přišla na farmu, vypadala jako milé pracovité děvče. Ta koalice jí ale dala nějakou jistotu a když už cítila, že ji někdo podrží, ukazovala svou skutečnou tvář.
Ty intriky a koalice V+J spojily. Strávily spolu spoustu hodin vymýšlením nových taktik a možná i měly pocit že je to kamarádství.

5
Franz
Reagovat

Právě jsem shlédl vřerejší Farmu. Polovina času se jen řešila Jana a Veronika. Překvapil mně i Paco, který je pořád silně zaslepený a možná procitl až venku.

Divím se jen tomu, že se tu k současnému žhavému tématu Farmy velice málo diskutuje. Copak se stalo? To nám to včerejší finále VV úplně tu Farmu zastínilo, nebo snad někoho silně zasáhla situace na Farmě?

6
veverka
Reagovat

V ukázce na oficu je, že Veronice psala už i babička o tom, že ji Jana využívá. Tak nejen spolužáci a Paco, ale i dříve od babky to věděla. A pokud i Božka jí něco naznačila, tak byla poslední.

A taky mne ještě pobavilo, když vyšlo na povrch, že ta slavná koalice plánovala taky společnou dovolenou u moře.
Tak nejen Božka s kamarády, ale i trojkolka měli stejné plány.
Je jasné a pochopitelné, že by se chtěli střetnou někde ještě společně, kde nebudou pod tlakem a bez kamer.

7
veverka
Reagovat

Mrkla jsem teď na diskuzi na ofico a výborně mne baví ti pozorovatelé naší diskuze.
Můj dnešní příspěvěk – 4 se objevil překopírovaný a vložený pod nickem – karol na diskuzi tam. :-)))))))

Lidská blbost nemá mezí.

9
galadriel
Reagovat

Celá táto situácia ublíži hlavne Pacovi. Myslím, že ako teraz Janini podporovatelia mali prípustného ešte jeho na výhercu, tak teraz už nemá šancu. Toto oni dvaja jednoznačne pokazili. Nechápem :)

10
galadriel
Reagovat

Ja sa priznám, ja som asi v polovici zaspala – cez reklamu, posledný týždeň bol fakt náročný :) Takže….dopozerám a niekedy v popoludňajších hodinách pridám rekap.

11
BarBora
Reagovat

Verona sa bije do pŕs, aký je ona charakter, ale pravda je taká, že nakoniec trojku nezradila Jana, ale ona.
A z môjho pohľadu to bolo premyslené a účelové, tie dôvody si môže strčiť za klobúk. Odrazu jej všetko do seba zapadlo, tesne pred semifinále (v minulej diskusii som dala link, ako to prebiehalo vo Frma 3), tie pseudodôvody boli dobré len na ospravedlnenie, prečo si berie Janu do duelu.
Asi nie je náhoda, že zatiaľ nemala žiadnu kamarátku, „nepochopená“odišla z domu a väčšina exfarmárov ju označila za intrigánku a falošnicu, chudák Paco.

12
BarBora
Reagovat

7 veverka – všimla som si to, asi sa s Tvojim príspevkom stotožnil, len tá forma nie je v poriadku, mal to dať ako citáciu z inej diskusie.

13
veverka
Reagovat

12 – Barora – ať si poslouží cizím názorem. Čekám spíš horší věci od těch, co se bojí vyjádřit svůj názor, nebo mají jiný. Zatím je to v klidu, může být hůř :-))))
Přijde mně to teď jako klid před bouří.

14
BarBora
Reagovat

13 veverka, no, je tu akosi tichúčko, vzhľadom na to zdramatizovanie, asi sklamanie. Rada by som poznala názory našich spoludiskutujúcich, je to dosť „prelomová“ situácia.

15
veverka
Reagovat

Když jsem si poslechla na oficu celý rozhovor J+V, tak začínám mít pocit, jestli tento tah na Janu není společná intrika P+V.

Paco- prohlašuje i s V. že Janě nevěřil dlouho.(proč tedy využíval výhod trojkolky ve svůj prospěch, když je takový charakter?)

Veruna- už dlouho od více lidí dostávala vzkazy, že ji Jana využívá. Neřeší nic a dál využívá trojkolku, protože z toho má prospěch.

Rozpad zinscenovala až těsně před koncem, když si uvědomili, že Jana by mohla skončit už ve finále s Pacem. A vzhledem k široké základně Janiných fanoušků by Paco těžko obstával. Utřeli by nos a tak zvolili tento tah. Zbaví Jany už teď.

Návštěvy zvenku mohly hodně napovědět a hlavně ty dopisy, co dostal Paco od rodičů. Mám pocit, že v nich mohlo být něco, kvůli čemu tak nečekaně rozpouští trojkolku a hází Janu přez palubu.

16
BarBora
Reagovat

15 veverka – dobrý rozbor. Toho „chudáka Paca“ som myslela tak, že aj na Janu bola pricucnutá a ako to skončilo. Ona v hlasovaniach nemá takmer žiadnu šancu, Paco je jej jediná šanca k prilepšeniu a možno je to len vec prestíže, niečo si dokázať. Uvidíme.

17
Ceco1212
Reagovat

Jana je inteligentná mladá žena vie čo chce na rozdiel od Veroniky. Jana sa pridala k Veronike potom ako odišiel ten Košičan. Vtedy všetci boli proti nej. Nemohli zniesť že je druhý raz GT. Dokázala si získať Martinu ktorá bola jej najväčšou nepriatelkou vtedy začali taktizovat vrámci trojky. Potom to bola opäť ona ktorá vymyslela ženskú koalíciu. Verona by už bola bez nej dávno doma. Len teraz nevedno ktorá vypadla lebo včera tu boli fotky Falošná suka vypadla a zrazu dnes pustili spravu že Jana nazvala Veroniku falošnou sukou. Teraz ktorá z nich vypadla?

18
Poppy
Reagovat

15 veverka – nějak mne pořád nemohl napadnout důvod, proč by se Verona teď zbavovala Jany. Verona je silná a cítí se být silná. Když šla s rodinou kolem toho pole, připadala mi jak kyrysar, tak si zeširoka vykračovala.

Proč právě teď, když signály dostávala už dřív? Napřed jsem si říkala, že by to mohla být intrika od štábu (tos vzpomínala ty, veverko). Ale teď mne napadl jiný důvod a ten by mi na Veronu seděl. Jana vymýšlela pikle a s úsměvěm je prosazovala. Dost jsem se divila, že právě ona šla minulý týden za Nikou říct jí, že ji obětují, Verona to nechala na ní. No a napadlo mne, že ta trojka je domluvená na dělení na třetiny, pokud někdo z nich zvítězí. A teď se Verona může cítit na finále a dělili by se jen s Pacem, jen je třeba zbavit se Janky. To by mi na Veronu sedělo.

19
Poppy
Reagovat

17 – já myslím, že vypadává Jana. Na m.topkách byl vždy ten vypadávající farmář.

20
veverka
Reagovat

Ceco1212 – Na m. topky.sk byla fotka odcházející Jany. i název připravovaného článku. A i jedna fotka z jejich duelu. Už to tam ale není, nejspíš to stáhli.
Kdyby se něco změnilo, muselo by to být až po duelu a moc nevěřím, že by se ten duel neodvysílal a neplatil.
Spíš se to stáhlo, protože je to od topek únik informací a víc si to museli ošetřit, aby to nevycházelo ven předčasně.

21
veverka
Reagovat

18 – Poppy – Taky dobrý názor. Mohlo by to být i tak.
I když Janě nešlo třeba o peníze, tak určitě touží po tom, aby byla vítěz a ta sláva kolem toho by byla pro ni největší odměnou.

Většinu z toho co si tu píšeme jsou naše dohady podložené tím co a jak zrovna vidíme a je nám naservírované. Je fajn, když si to můžeme porovnávat a doplňovat si své postřehy.
Ještě že nevíme dopředu celou pravdu, to by nikoho nebavilo se na to dál koukat a nebylo by ani o čem diskutovat :-)))))

22
BarBora
Reagovat

Pred chvíľou som si pustila video Verony z duelovej chatky, je to jasné, to dievča nie je celkom v poriadku. A finále s Pacom chce, aj keby išla cez mŕtvoly.
Dopozerať to video bolo takmer nad moje sily, pripadala som si ako masochista.

23
veverka
Reagovat

22 – BarBora – díky za připomenutí toho videa. Já jsem ho přehlédla.
To je ale síla. Až mne z toho mrazí. Kdybych byla na místě Jany a ukázali mně ho před duelem, tak do té stodoly ani od strachu nevkročím. Ta Veruna opravdu není v pořádku. A už se ani nedivím, že má problémy i doma.
A to ještě říká, že jsou s Pacem stejní.

Bude zajímavé, jak to bude na farmě vypadat po duelu.Chudák Božka a Nika.
Už aby došli zpět vypadlí farmáři.

24
galadriel
Reagovat

Tak mi príde Veronika ako typ človeka, čo keď si niečo zaumieni, že tak je, tak to tak proste je aj keby….aj keby traktory padali. A to fakt musí byť sled maximálne nevyvrátiteľných dôkazov, aby ju niekto presvedčil. Ale koho by to bavilo ??

25
ála
Reagovat

Ach jo. Tak už jsem asi jediná, kdo Veronice fandí a nevidí ji jako falešnou a zákeřnou mrchu. Naopak mě překvapila Janka, jak hned po vypadnutí Števa začala vyhledávat raději Niku a honit si u ní kladný body, aby po předpokládaném vypadnutí Niky získala post farmářky týdne. Byla to Janka, kdo otočil a najednou Veroniku označil za nudnou, ufrflanou a i Božka jí najednou nepřijde tak hrozná:-) No, fakt je Janka pohotová a umí se vlichotit v pravou chvíli do přízně. Koulí to s chlapama i se ženami, holt v tom umí chodit. Ale nečekala, že Veronika to vycítí a zareaguje. To se jí imho vymklo. V tomhle směru Veroniku podcenila. Já mám z Veroniky pocit, že je v mezilidských vztazích spíš dost těžkopádná, neobratná a nedůvěřivá. Ale falešná, bezcitná a křivá? Opravdu nechápu, z čeho tolik lidí tyhle soudy vyvozuje.

26
ála
Reagovat

A ještě mi přijde Veronika už psychicky vyšťavená a mele z posledního. Už neví čemu věřit, má strach, že Jance křivdí ale bojí se jí věřit. Asi je i unavená z toho vztahu k Pacovi a citového zmatku. Musí se to v ní vařit jako v papiňáku. Uf, mají tam toho farmáři tentokrát už nad hlavucelkově všichni.

27
galadriel
Reagovat

25- ja nehovorím, že je falošná. Ja si len myslím, že Janu v tomto obvinila neprávom a celé si to bude vyčítať presne tak, ako to Jana povedala. Mýliť sa je ľudské, už to tam padlo.
A čo sa Jany a odklonu týka. Oni sú tí sluhovia dosť odstavení od ostatných. Jana sa s nikým nebavila napr. keď bola slúžka. Proste si robila svoje v kuchyni a ostatných neriešila. Božka toto fakt dobre odhadla a odstavila Janu od Veroniky. Toto jej jednoducho vyšlo.

28
veverka
Reagovat

ála – je fajn, že jsi se taky podělila o svůj názor. Každý to vidíme svýma očima a Veronika už asi nemá moc fanoušků a tak každý, kdo za ní ještě stojí je pro ni dobrý.
Mně nesedí ona už skoro od začátku a nechtěla bych ji mít ve své blízkosti, ale to neznamená, že bych jí nepřála fandy.

29
Tamzin
Reagovat

Božka je asi šikovná manipulantka, na kameru vykládá, že neví, co se mezi V+J stalo, ale V ty lži o Janě řekla ona, na profilu má u sourozenců, že sestra zemřela a přitom má zřejmě ještě jednu, jak se prokecla při zabíjaččce a s těmi dětmi to bude asi také jinak, jak dne píše čas.sk

30
Franz
Reagovat

veverka – ano, až teď jsem to našel, že ten tvůj příspěvek někdo zkopíroval a dal na ofic. stránky. Jenže to byl nějaký chudák, který nick uvedl ve slovenštině (karol) a text je od tebe v češtině.
Oni si tam ty děcka, ale převážně mezi sebou hlavně kradou ncky. Narazil jsem tam např. asi před týdnem na nick Franz Ferdinand, což já používám první část. Franz Ferdinand je skotská rocková kapela(nebo také arcivévoda Franz Ferdinand d’Este). Ale také to byla možná jen náhoda.

BarBora – také se divím, že dnes tu ještě nenapsala svůj názor např. Tamzin, ála, Pertule nebo iris, která si dovede vymyslet webovou adresu snad na každou věc na světě.

31
Franz
Reagovat

29 – už mně tvůj příspěvek i chyběl a také jsi ničím nepřekvapila. Za všechno může Božka a asi i za to, že je tráva zelená.

32
Tamzin
Reagovat

25 Ála – nejsi jediná, pořád Veronice, Janě i Pacovi fandím a přeju holkám, aby si to mezi sebou srovnaly.

33
BarBora
Reagovat

Tamzin – a čo si myslíš o včerajšku, nemám na mysli Božku, o nej to nebolo.

34
Tamzin
Reagovat

31 – Franz, neber to tak vážně, klepne tě :-) Prostě mi Božka lidsky nesedí od začátku a neměla jsem zatím důvod názor měnit. Mě se zase nelíbí tvé názory a je mi to jedno, co si myslíš. A věř, že překvapovat tě určitě nechci.

35
ála
Reagovat

27 já právě myslím, že to obvinění neprávem nebylo, mám pro Veroničiny pocity pochopení.
Navíc je dva týdny vlastně izolovaná tím slouhováním a slyší Jankyn smích a asi trochu i žárlí, že si tam bez ní vesele laškuje i s Božkou. Hra se blíží ke konci, výhra nadosah, únava, našeptávání ze všech stran a paranoia je na světě. Určitě by mi tam v tuhle chvíli už pěkně hrabalo :-))
A nemyslela jsem svůj předchozí příspěvěk na nikoho konkrétního, sleduju celkovou atmosféru tady na diskuzi a vnímám svůj dojem z děje jako odlišný od toho, jak to vidíte vy ostatní.
A váš názor tady na Panáčkovi mě vždycky zajímá:-)

36
Tamzin
Reagovat

33 BarBora – abych pravdu řekla, tak i tady v tom asi měla Božka prsty, to muselo Veroniku hodně ranit, co jí řekla, že údajně povídala Janka. Uvidím, co se z toho vyklube. Jinak já hodně nerada píšu, jsem spíš čtenář , takže žádné rozbory ode mě nečekejte :-)

37
galadriel
Reagovat

31 – Franz, veď každý tu môže napísať čo si myslí….

Najskôr tu píšete, ako Vám chýba, že sa druhá strana nevyjadruje (ja som to dopozerala až pred chvíľou), a potom takéto zbytočné reakcie.
Trochu nadhľadu :))
O dva týždne to končí :))

38
veverka
Reagovat

Tamzim – Proč pořád vytahuješ ty děti,když na netu je článek o Božce a i o nich. Asi z doby kdy byla vyřazena z duelu. Takže dost dlouho, kde je psané i té druhé sestře a jejich 2 dětech. Jsou to 2 kluci, o málo starší než ty děti mrtvé sestry. Jsou tam i jejich fotky.
Stačí si to dočíst, mohla jsi to přehlédnout.
Pokud se má posuzovat hráč v reality show, má se řešit jeho působení tam a ne jeho rodina.

39
ála
Reagovat

32 – já taky od začátku přeju Veronice, Pacovi i Jance (proto mě teď nepříjemně řekla bych až zaskočila). A v posledních týdnech se mi líbí i Nika, i když mám pořád před očima tu scénu s hadrem. A souhlasím s tebou i v tom, že Božka je teď nad věcí, vše běží dle plánu. Ale jasně si ji pamatuju, jak odkrývala svou povahu, když se jí děj vymykal zpod kontroly:-)
Ale když Božka vyhraje, taky mi to vadit nebude, jen jsou tam lidé mému srdci bližší:-)

40
Franz
Reagovat

34 – no vidím, že jsi se na moje pichnutí chytla.
Teď trochu i vážněji. Já respektuji i tvůj názor, a to, že dva ho nemají stejný je také normální věc. Byl jsem jen zvědavý jak se k tomu vyjádříš(tvoje reakce), abych si popřípadě mohl říci je dobrá a dovede přiznat porážku. O to mně více mrzí, že jsi se pouze dovedla snížit k podobným řečem těch děcek na ofic, fóru, kteří ihned naivně všechno hodili na Boženu. Je to dost ubohá výmluva.
Pokud jsem se tě nějak dotknul, tak se omlouvám a už opět nemusím na tebe dále reagovat.

A neboj se o mé zdraví, já jsem v pohodě. :->

41
Franz
Reagovat

37 – já nikomu nebráním v jeho názoru

42
Tamzin
Reagovat

38 Veverka – tak ten článek jsem nečetla, až teď a až teď jsem se dívala na její profil. Já to uváděla jako příkald Božčiny falešnosti, proč se tedy nikdo nepozastaví nad tím, co nakecala Veronice? To už je snad nad rámec taktiky, to může hodně ublížit.

43
BarBora
Reagovat

Tamzin, škoda. Verona, zdá sa mi, že Božku ani nespomínala pri vypočítavaní Janiných prehreškou. Ona chce do finále s Pacom, to je celé

44
Tamzin
Reagovat

Franz – pořád píšeš oděckách na ofiku, jak víš, že jsou to skutečně děcka ? …. To víš, já mám mladé myšlení :-)

45
veverka
Reagovat

Tamzin – zkus hledat na Topkách článek o Božce a mrkni i na fotky. Je tam se všemi 4 dětmi od sester, jen se omlouvám že ty 2 kluky jsem udělala starší. Jsou mladší.

46
Tamzin
Reagovat

43 – říkala to Pacovi na seníku

47
galadriel
Reagovat

41 – začínaš mi pripadať troška fanaticky. To, že niekto nemá rád Božku je asi také normálne ako to, že ju niekto rád má. Ja si tiež myslím, že medzi svätice určite nepatrí a je to človek s nie dobrým charakterom.

48
Franz
Reagovat

Ježiši, to je naivita. Pokud by ta svatá trojka byla tak silná jak si namlouvali, tak je přece nerozdělí nějaká věta od Božky. A co když měla Božka pravdu a někdo to opravdu řekl. Paco to už dříve řekl, že Janě nevěří. Dostane dopis od spolužáků a babky, kdoví co ji řekla ta její návštěva, atd, atd.

Tamzin – kdybych chtěl být neslušný, tak ti na tvoji otázku odpovím: „ty děcka jsou vymyšlené a na Farmu přišli vypujčené sousedovic děti“. Já nevím proč pořád píšeš o dětech. Ty nesoutěží, soutěží Božena. Že použila na diváky jjich osud je na každého z nás, jak si to přebereme.

49
veverka
Reagovat

42 – Tamzin- Ale není zvláštní, že Veronika o Božce nemluví jako o nějakém informátorovi, ale hodně otevřeně vyjmenovává lidi a důvody, jak došla k tomu rozhodnutí.
Božku nikde nevystrčila, že by měla nějaký vliv na jejím rozhodnutí. A to jsem shlédla ty veroniny zpovědi poctivě.
Není to náhodou tak, že prostě Boženu nesnášíš a potřebuješ hledat k tomu další důvody? Mám pocit že i na tento kladeš větší váhu než třeba Veronika sama.

Bylo by prostě jednodužší jen napsat že Boženu nemáš ráda. To se pochopit dá. Každý máme víc, nebo míň rádi některé lidi, ale nemusíme na ně hledat za každou cenu nějaké špatnosti.
Člověk který mně není sympatický z nějakého důvodu nemusí být zrovna zločinec.

50
Tamzin
Reagovat

48 – nepochopil jsi mě, ty pořád píšeš o komentářích na ofiku, že je píší děcka a Janiný kamarádi, to jsem myslela, že nevíš nic o jejich věku. A dohadovat se s Tebou opravdu nebudu, mám svůj názor a ty taky svůj, tak zůstaňme u toho.

51
galadriel
Reagovat

Franz. Takže….Božena s ich osudom vyrukovať môže, môže ich používať ako príbeh na ovplyvnenie verejnej mienky a my sa tu o tom nemôžeme rozprávať ??

52
BarBora
Reagovat

46 Tamzin – možno áno, ale aj Veronina babka, Janiny spolužiaci, Haklová…. a na záver som si nechala samotného Paca, ale na vine je opäť Božka.

53
Franz
Reagovat

Tamzim – aha já to hned nepochopil – „ty děcka“
No jasně, že tam můžou psát i starší, ale většinou jsou to na stopro mladší. A já beru už mladé i ty 18 leté.
Promiň já hned nevzal tvůj dotaz. To je tak, když čteš Panáčka a hledáš ještě něco ještě na jiných stránkách a do toho ti volá někdo na Skype.
Omlouvám se.

54
Tamzin
Reagovat

49 veverka, Veroniku ranilo, když jí Božka řekla, že je s ní kamarádka jen z taktických důvodů a že je nudná. Potom si začala Veronika hledat i další indicie. Rozhodně to není můj výmysl. Proto mi vadilo, když se Božka hrozně překvapeně divila, co se to děje. A už o tom fakt nebudu diskutovat, stejně to nemá cenu.

55
Jája
Reagovat

Nedivte se, že diskuse je tu malá, byť dění na farmě by se dalo komentovat ažaž. Jenže, ti co se dívají jako já (spíše jsou odkázáni na dobročinnost na úložišti) těžko budou diskutovat 2-3 dny zpětně. V každém případě já si vás jako vždy s radostí pročítám a i to kafe je chutnější. Díky vám všem :-)

56
Franz
Reagovat

galadriel – nemyslím si, že Božka ovlivnila názor tolik diváků (rozhodně ne mladé). Jsem spíše přesvědčen, že názory se teď ovlivňují např. na internetě a to neustálou masáží diskutujících. A to myslím ty Janiny kelly family zvládly dobře.

57
BarBora
Reagovat

galadriel – dobre vieme, že Farma nie je o príbehoch, nikdy žiadny „príbeh“ nevyhral. Sa čudujem, že ste na B ešte nevytiahli tie zaručené infá z ofika.
Veď si začnite viac všímať svojich obľúbencov a nie všetko prekrútiť na B.

58
galadriel
Reagovat

Ťa tu obvinil niekto, že si naivka, že tak Božke veríš?? Veri si komu chceš a nechaj veriť aj ostatných.
Píšeš: Byl jsem jen zvědavý jak se k tomu vyjádříš(tvoje reakce), abych si popřípadě mohl říci je dobrá a dovede přiznat porážku. O to mně více mrzí, že jsi se pouze dovedla snížit k podobným řečem těch děcek na ofic, fóru, kteří ihned naivně všechno hodili na Boženu. Je to dost ubohá výmluva.
Sorry, toto ma tu nadvihlo. Myslím, že tu na P. tí, čo fandia trojici sú ešte v kľude. Na Janu sa tu nakydalo toľko, ale zobrali sme to.
To mám teraz akože čakať: jééééj tak to že som hovoril/a o tom, že je to celé robené tak, aby vyhrala Jana som sa asi zmýlil/a, nie je to tak.
Veď tak to tu celú dobu je prezentované. Výhra pre Janu, celá šou pre Janu, Jana je istý víťaz, Jana ide podľa scenára a tak jej tú výhru dajú…. bla bla bla.

59
veverka
Reagovat

Tamzin 54 – Kdyby Veronice řekla toto jen Božka, tak by určitě šla za Janou a Božce by se společně vysmály. Vždyť pořád říkala že je ta jejich koalice tak pevná.
Jenže Veronika informace měla už dlouho předem od jiných lidí a od Božky se nedověděla nic nového, co by ji muselo rozhodit. To už by ji musel rozhodit dopis od babičky, Haklová, Paco, který jí to říkal dlouho atd.

A že se Božka diví co se děje? Kdo by vydržel poslouchat dokola ty výlevy od Veroniky, z druhé strany Jany, mezi tím se plácá v tom i Nika.
Božka ani Nika nebývaly přítomny všem těm poradám trojkolky a nemohly ani vědět vše, co ti 3 mezi sebou měli. Tak se nedivím, že když se to tam začlo najednou probírat, tak že jim šla hlava kolem a nechápaly ty zvraty.

60
Poppy
Reagovat

54 – Tamzin – prosím tě, prober se. Veronika považuje Božku za zákeřnou a pak uplně kvůli ní změní svůj názor na Janku???
A taky ty děti sestry. Prostě řekla, proč tam šla. To řekl každý, i Verona má své důvody a nad těma se nepozastavuješ. Nechce se mi to vyjmenovávat, ale jen pár lidí tam šlo robotit do bahna, zimy a chladu kvůli tomu, aby „si jich někdo všiml“.

61
galadriel
Reagovat

BarBora a toto je asi rozdiel. Nemám potrebu obviňovať Boženu. Ale keď sa niečo odvysiela (a Paco to v tom senníku povedal), tak to tu proste niekto napíše.
Alebo mi chceš povedať, že to nepovedal??
Nemyslela si si aj ty, že sa Božka stará o tie deti ona sama?? Tak keď to tak odrazu nie je, tak chcem vedieť ako to je. Ja som si myslela tiež, že mala len jednu sestru. A zas už má aj inú (kašlať do toho že ju má, nemá to vplyv).
Keď Martina dala Janu za FT, tak si pamätáš ako ste tu s Janou utierali podlahu, čo jej sľúbila? Božka ostatných sľúbila dovolenku….tým svojím. To je už ok ? To preto ju volili za FT??
Nemáte rovnaký meter. A to je škoda.

62
galadriel
Reagovat

60 – Poppy, Paco to tam fakt povedal.
Doslovne, že Veronika začala na Janu meniť názor, lebo jej Božka povedala….
Božka začala, potom si Veronika niečo pozliepala dokopy a ako som tu už napísala, tak keď sa ona zatne, tak konec.

63
Franz
Reagovat

galadriel – neutíkám z diskuze, ale omlouvám se, nemám čas, čekáme návštěvu.
Odbočím mimo téma – s kamarádem řešíme dárek pro jeho ženu. Ebook čtečku.

64
Poppy
Reagovat

Galadriel, moje sympatie se přelévají. Teď mi janka nevadí, ale ze začátku az do pǔlky jela nekompromisně a konspirovala uspěšně. Já jsem nikdy nechtěla, aby vyhrála, ale v poslední době, kdy nebyly spolu s V. už jsem se nad ní i zasmála. Ať si dělá reklamu, snad ji to i změnilo, taky obdivuju, že se s tím tam dovedla poprat. Ale peníze přeju těm, kteří to potřebují (Paco, Božka, Nika). Ale to je můj postoj, já ty prachy nerozděluju. Jen budu ráda, když je vyhraje někdo z těch tří.

65
veverka
Reagovat

61 – Galadriel – nerada se pletu do toho, ale dovolenku si domluvila i trojkolka.
A to, podle čeho a jak posuzuje divák hráče se tu taky ukazuje. Někteří se šťourají víc v jejich rodinách, když nemůžou najít chyby v konání na farmě. To je slušně řečeno nefér.
A že to dělá i moderátor diskuze je k pozastavení.
Takové věci by se dít neměly a měly by být usměrňovány, aby se diskutovalo k věci. Hráčům a dění na farmě.
Pokud by se tu někdo šťoural v rodině Paca, bral si na paškál jejich rodinné poměry, nebo třeba Veroniky a probíraly se tu problémy v jejich rodině, tak by jsi to strpěla?
Myslíš si že je profesionální toto podporovat a vést diskuzi tímto směrem?

66
BarBora
Reagovat

61 galadriel – už som to x krát spomínala, toto nie je o príbehoch, ja si všímam niečo iné, majú dať nejaký príbeh, tak dajú, ale to nie je podstata tejto hry. Ako si si mohla všimnúť, nikdy som tie príbehy nekomentovala.

Vo všetkých radách boli nejaké dohody, dovolenky, delenia, okrem tej minulej – Mária, ale tam si to pohnojila sama Silvia, deliť sa chcela až po opustení farmy, keď zistila situáciu a to už sa zas nechcel deliť Mário.
Martina bol veľmi zvláštny prípad, iste si pamätáš, ako mala Janu „v láske“, FT sľúbila Božke a nakoniec dala Janu, to skutočne prekvapilo a vyvolalo dohady, zvlášť, keď si ju Jana vzala do duelu, vyradila a následne sa stala FT.

67
galadriel
Reagovat

Poppy, mňa Paco a Veronika sklamali. Ale nevadí, život ide ďalej. Nikdy sa s nimi nestretnem a hádať sa tu kvôli nim ?? :) To určite nie. Nech si to vyriešia sami, ale Jana mi tam bude chýbať. Prvý týždeň bol fakt kritický, správala sa fakt divne, ale postupne sa menila (tí, čo si všímajú jej správanie vidia, že to bolo postupné, nie odvtedy, čo sa vrátila z domu – ani to som sa nehádala, keď si to niekto myslí, tak si myslí).
Tie rekapy píšem tak, ako sa odvysielajú. Tak ako to tam povedia, nepíšem tam svoj názor (chcem tak písať svoje rekapy). Tak si ho chcem povedať aspoň v diskusii :)) A keď s tým názorom proste niekto nesúhlasí, tak fajn. Ja nesúhlasím zas s jeho, o tom dá diskusia je. Načo naivka a spol?

68
Poppy
Reagovat

Galadriel, Paco to mohl říct, nehádám se. Ale on jí to říkal dávno, to nebrala, jiní jí to psali a ona Jance furt věřila a najednou má Božka pro ni takovou váhu, že zanevře na kamarádku, snad první v životě. To mi připadá trochu za vlasy přitažené.

Víš, mně překvapil ten jejich rozhovor na louce. Předtím jsem si myslela, že je Veronika zdrcená nad Jančinou „zradou“, ale jak to tam spolu řešily na louce, tam se prostě verona zbavovala Janky jako přítěže a konkurentky, se kterou by se musela dělit.

Už jsem to tu psala, já si myslím, že když se jim nepodařilo zbavit Niky s tím, že by Nika dala za FT Paca (či jak to měly vymyšlené), začala být pro ni janka přítěží. Verona sama je silná a už nikoho nepotřebuje, na všecky soupeřky má. Později by se janky hůř zbavovala.

69
ála
Reagovat

Zaznělo tu, že Božka má poslouchat dokola Veroničiny výlevy. Na mě to spíš dělalo poslední dva dny dojem, že na farmě zavládlo ticho před bouří. A bylo to i vidět, že nikdo s nikým nemluví ani při práci.
A pak mě pobavilo, že by někdo z diskutujících měl uznat porážku. Já nevěděla, že se tu soutěží:-) Já si sem chodím srovnat vlastní pocity ze zhlédnutého. A zajímá mě, co jste postřehli vy a co mně třeba uniklo. A pak taky jak odhadujete další vývoj situace. A komu fandíte a proč. A proč někoho nemáte rádi, nebo proč je vám nesympatickej. Přijdu si trošku jako prdlouš, že mě to pořád baví, ale je to tak. A dokonce čím dýl soutěžící znám, tím víc mě to bere:-))

70
galadriel
Reagovat

65 – veverka. Pokiaľ by Paco prezentoval, že ide na Farmu kvôli tomu, že chce pomôcť svojej rodine, lebo majú pokazenú strechu a nakoniec sa prekecne, že práve postavili novostavbu, tak by som bola prvá, ktorá to tu rozoberie. Veronika detto, Jana detto.

71
gabi
Reagovat

61 galadriel – myslim si, ze ani jedna strana nema rovnaky meter, v podstate obe strany si navzajom slubuju min. dovolenky, je jasne, ze rozni ludia vidia veci rozne, jednym sa nepacila Jana ako sa dehonestujuco chovala na zaciatku k ostatnym, druhym zas chovanie vyprovokovanych farmarov k nej /Jano, Jindra/ a takto by som mohla pokracovat dalej…nema to vsak ziaden vyznam, nakolko kazdy z nas vidi farmarov svojimi ocami, cez svoje skusenosti a povahu, mrzi ma, ze sa tu zaciname napadat uz ako na oficu, chvalabohu aspon zatial bez vulgarizmov

72
ála
Reagovat

71- Gabi, neboj, to je jen vášnivá diskuze:-) Jak se někdo dlouho neozve, hned nám tu jeho názor chybí. Bez oponentů by to byla pruda:-¨))

73
galadriel
Reagovat

68 – Poppy, ja prvá som odpovedala Tamzin v minulej diskusii, že Božka ju síce načala, ale najväčšiu váhu mali asi listy od spolužiakov, ktoré ani nevie z akého obdobia sú. Ale byť tam proste bola. A teraz prezentovala na kameru, že ani nevie čo sa stalo. Jasné že vie. Som zvedavá, či určí Niku za FT. Tej by to pomohlo.

74
Poppy
Reagovat

72 ála – pravdu díš. Mně tady chybí LadyXL, ta to hrozně fláká.

75
Poppy
Reagovat

73 galadriel, já vím. Já teď nejvíc držím palce Nice, ale tu podezřívá Janka, že v tom má prsty (vidíš, je zajímavé, že Božku ne).

76
ála
Reagovat

Hlavně žádné omezování diskutujících, z jakého pohledu soutěžící hodonotit smí a z jakého by se jim to mělo zatrhnout. Nikdo přece nikoho nenutí jeho názor přijmout. A že se na něčem shodne většina ještě neznamená, že mají pravdu .-)

77
Poppy
Reagovat

73 galadriel, dodatek: držím palce Nice a Pacovi.

78
galadriel
Reagovat

To že tu má niekto priznať porážku a naivka ma naštartovalo. Ak som niekedy niečo podobné prehliadla, tak ma to mrzí, nie som tu však 24 hodín.
A veverka – mrzí ma, že to takto berieš. Snažím sa tu byť na diskutujúcu, nie za nejakého moderátora. Myslím si, že sme tu dospelí ľudia a dosť inteligentní na to, aby tu musel niekto niekoho usmerňovať.
Ale ok, budem len dohliadať.

79
ála
Reagovat

galadriel – nenech se rozhodit. Máš naše uznání za bezva nestranné rekapy, to už tu zaznělo mockrát. A já jsem ráda, že si tu můžu pročítat všechny názory (s tím tvým se velmi často shoduji), když už sama nemám toli času a sil napsat sem pokaždé ten svůj.

80
BarBora
Reagovat

galadriel, ále no, snáď to tu pred koncom nezačneme vzdávať, mňa tiež nebaví – dokolečka dokola – ako je to v Božkinej rodine a že nech sa stane čokoľvek, vždy buď Števo alebo Božka … sú takí a všelijakí, akoby tam zrazu boli len oni.

81
veverka
Reagovat

galadriel – myslím si že víš, jak jsem to myslela. Diskuze na Panáčkovi jsou vždycky výborné, moderátoři bezvadní a schází se tu bezva lidi. Jen šťourání se do věcí soukromých, které nejsou povinni hráči zveřejňovat a jsou jejich osobní věcí začínají být občas za hranicí etiky.
Urážet se nemá smysl.
To už by jsme pomalu museli končit tady všichni.Každý z nás se snaží brát názor druhých s nadhledem.

82
iris
Reagovat

Aj ja fandim Pacovi,Veronike to ,ze hned nepisem neznamena,ze nechcem diskutovat.Teraz som cestovala do Nemecka tak som presla celu vasu aj pol nasej republiky to ,ze su obe krasne vam nemusim ani pisat.Pekny vecer!

83
iris
Reagovat

Franz-ta web.adresa existuje ja nie som za to ,ze ju nevies najst…

84
Bigbrother
Reagovat

Nevim co tady nekeri resite.Venku se budou setkavat maximalne pulroku i to jenom kvuli reklame a ze si neco vydelaj pak pujde kazdej vlastni cestou.O pul roku nikdo nebude vedet ze byli nejaci farmari.Jedine Jana se mozna proda ,mozna Stevo ale ten uz byl snad krome bakalaru vsude.

85
veverka
Reagovat

Dočetla jsem si na novém čase.sk článek o Božce a taky diskuzi. Koho zajímá,co píše bulvár o tom, jak je to s ní a dětmi, má možnost si to přečíst.
A taky něco napovídá krátká diskuze pod ním.
Názor na to, co je pravda je ale už na nás.
Bulvár si na farmářských celebritách chvíli smlsne a pak upadnou v zapomnění.

86
novinar
Reagovat

Sledujem tuto diskuziu a chcem vas upozorniť na članok http://www.cas.sk./článok 8970

87
veverka
Reagovat

86 – novinar – to je to, o čem píši. A je tam i docela zajímavý příspěvek v diskuzi. Tomu já věřím, protože jsem si podobný názor o Božce už udělala. Ale nevnucuji nikomu můj názor. Každý si to můžeme přebrat, jak chceme.

88
W - ten správny
Reagovat

Pfu, tak ten ich spor je volajaky divny, teda, najma Veronika je divna. Tento tyzden som Farmu nesledoval, okrem vcerajska. Osobne to neznasam, ked sa k niekomu dostanu dake reci a namiesto toho, ze si to overi, tak im rovno podlahne. V tomto mi je fakt luto tej situacie, v ktorej sa nachadza Jana.
A prekvapeny som aj z Paca, kedze si nepamatam, aby sa vyjadroval o Jane nejak s pochybami. A neverim, ze to napisem – ale ak ma Jana pocit, ze s Pacom boli kamosi a Paco tvrdi, ze Jane nedoveruje, tak potom mi vychadza, ze prave Paco je tam falosny. A to mi nejak nesedi, lebo Paco na mna neposobi, ze by mal potrebu vytvarat nejake falosne dojmy. A zase, neposobi to na mna ani tak, ze by to hrali. Som zmateny :D
No kazdopadne skoda dobre rozbehnutej taktiky, ta ma bavila viac, nez tento problem. Iste mam len to, ze ma Veronika sklamala jej pristupom – dostanu sa ku mne blbe reci, tak im rovno uverim.

89
Poppy
Reagovat

Ještě že jste upozornili na to video s Veronou z duelantské chatky, teď v Tv z toho prakticky nic nebylo. Na tom video mi Verona připadala jak z nějaké sekty.

Tak já nevím, Janka se teď dušuje, jak považovala Veronu za dobrou kamarádku. Já si toho moc nepamatuju, co kdy řekla, ale v paměti mi přece jen uvízlo, jak prohlásila, že „Paco by si zaslúžil nejakú lepšiu“.

90
Bigbrother
Reagovat

Tak uz vypadlA Veruna mam vsazeno .dik

Přidat komentář