Panáček v reality show

Farma 4 (28.11.): Slečna z mesta a hnoj! + rekap

29. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=8049 w=615]

Pracanti traja, úloha len jedna. Pohnojiť a zryľovať záhradu – všetky jej tri terasy, ktoré tak pracne vytvorili. Jediný chlap v partii je sluhom, budú si teda musieť zamakať hlavne Božka, Nika a Jana. Na pláne sú návštevy aj ostatných rodín, emočne najťažšie to bude pre Niku, ktorá doma nechala tri deti. Nenechajte si ujsť Farmu, dnes o 21:40 na TV Markíza. 

Rekap z 28.11.

Pacovi a Veronike sa ešte nechce vstávať, ešte ani striga nevstala (Božka pomenovaná podľa ranných vlasov). Božka sa sťažuje, že žiadna slúžka nebola taká držkatá, ako Veronika. Všetko musí okomentovať, nič sa jej nepáči. Paco ide pozrieť do kuchyne, zistí, že všetci sú už hore.  Spraví raňajky, podávajú sa škvarky, zabíjačkovú kaša, uhorka a chlieb. Božka mu síce kázala, aby šiel zobudiť Veroniku, on však z dôvodu zachovania dobrých vzťahov radšej raňajky spraví sám. Veronika pátra po čiernych ponožkách, použila ich Jana, ona nemala suché. S Janou sa rozpráva už len málo. Po raňajkách Božka navrhla, aby si šli ešte zdriemnuť, Jana tento návrh privíta, je lepšie vo vyhriatej posteli. Pacovi a Veronike sa to však nepáči. Odmietajú pracovať, keď oni ležia. Jana sa pýta, prečo sa Paco búri, nechce jej však odpovedať. Čakajú, kým im Paco nanosí hnoj, on sa však k tomu nemá, chytí sa toho Jana. Pri ryľovaní záhrady rieši s Božkou, prečo je Paco taký, nechce im pomáhať, nevie to pochopiť.

[singlepic id=8057 w=615]

Po Božkinej rodine príde aj rodina od Veroniky. Prišla mama, otec, aj brat. Nevidela ich dlhšie ako je Farma, nakoľko z domu odišla, toto bol znak toho, že ju rodina podporuje. Pýta sa na Marcela – frajera, vraj jej mame volal, nechal ju pozdravovať, veľmi ju miluje, ale nemohol sa dostaviť, nezohnal letenku. Prevedie ich po farme, celý čas čo tam sú, ju mama drží za ruku a stále ju objíma, Veronike je to veľmi príjemné. Paco si vypočul info o Marcelovi, bol v napätí, či tam bude, alebo nie, zoznámi sa s celou rodinou. Brat si robí srandu z jej a Janinej váhy, jemu sa Paco páči, bol by to vraj dobrý švagor. Veroniku potešila hlavne otcova návšteva, Božke až slzy vyhŕkli aj za Veroniku, keď ho videla. Nakoniec jej pri rozlúčke povie to, na čo čaká, má ju rád. Brat ešte pozdravuje Janku, páčia sa mu ženy s veľkým poprsím, je to jeho typ. Jane je ľúto, že neprišiel Marcel, chcela by vidieť, ako sa bude Paco reagovať, rýpne si, že Marcel je pekný chlap, Nike sa viac práči Paco. Po tejto návšteve sa zapojili aj sluhovia, Veronika ryľuje, Paco nosí hnoj. Veľmi nadšení však nie sú.

[singlepic id=8050 w=615]

[singlepic id=8055 w=615]

Na farmu zavíta nová návšteva, Nikina rodina. Prišiel brat, mama, dcéra, chalani zostali doma, nezvládali jej odchod ľahko, chvíľkové zvítanie by nepochopili. Božka to akceptuje, určite chalani Nike chýbajú, ale je lepšie, že neprišli, zbytočne by sa stresovali. Paco je rád za všetkých, ktorým  rodina prišla, teší sa s nimi, ale je zvedavý, či príde aj jeho rodina. Nika sa so všetkými rozlúči, poprajú jej šťastie. Po ich odchode vysvetľuje v kuchyni, prečo neprišli chalani. Poobedujú, Božka dovolí po obede pauzu, nečakala, že nasadia také tempo, je s nimi spokojná. Nika ešte má za úlohu natrieť plot, ona s Jankou umyjú jeden kotol. Jana sa sťažuje, prejedla sa, je jej zle. Paco nadhodí, že je zástrčkový deň, chýba mu sex, ale už tie dva týždne vydrží. Božka sa pýta Veroniky, či jej nechýba sex, že keby prišiel Marcel, či by na neho neskočila. Určite nie, nemá potrebu na kameru niečo takéto riešiť. Jane vadí, že je Veronika taká uhundraná, myslí si, že sa zmenili, im dvom sa však zdá, že sa zmenila práve ona. Jana si rozumie viac s Nikou, je jej dosť podobná.

[singlepic id=8054 w=615]

Ráno Božka zobúdza sluhov, sú hore zasa ako poslední. Nika melie múku, chcú kašu, Veronika nevie pochopiť načo, veď majú mäso. Jana opäť spomína odcudzenie s Veronikou, nezdá sa jej to, ak sa za toto Veronika s Pacom na ňu nahnevajú, tak nie je o čom! Jana s Božkou a Nikou ryľuje jak drak. Prišla ju pozrieť mama, babka a krstná, Božke sa veľmi páčia, milo ju prekvapila obyčajnosť jej rodiny, čakala niečo viac, povýšenecké správanie. Priniesie im pivko domácej výroby, mame chutí ako vyvarené ponožky, pýta sa, čo je to tam za indiána (Vavro), celá návšteva sa vedie v duchu srandy a príjemného doberania sa. Jana čakala nejaké jedlé darčeky, namiesto toho dostala dva náramky aké vôbec nenosí. Pri rozlúčke povie babka Veronike, aby sa poslúchali, ukáže na Paca. Berie ich už ako pár.

[singlepic id=8051 w=615]

Prichádza Kvetka po meno prvého duelanta. Pýta sa návštevy, všetci opíšu svoje pocity. Jana, aj s Nikou volia tak ako musia, Veroniku. Omnoho zaujímavejšia bude voľba druhého duelanta, Božka si myslí, že hoci sú nejaké problémy medzi  nimi, určite si vyberie Niku, nie Janu. Veronika s Janou idú na rozhovor o samote, Božka ich neskôr zavolá, musia záhradu ryľovať. Paco im povie, že sa musí ryľovať na celú hĺbku rýľu, po zemiakoch na dve. Jana prizná, že niekedy ryľovali len na 1/4 rýľu, ale prekopávať to už nebudú, teraz na konci im to už vravieť nemusel.

[singlepic id=8052 w=615]

Paco prezrádza, že Božka povedala Veronike, že Jana na nich hrala hru. Veronika by jej neverila, ale Janka z jej pohľadu zmenila svoje správanie. Myslí si, že celé priateľstvo na nich Jana len hrala, nakoľko sú oni dvaja najsilnejší súperi, vedela si to zrátať, vyšplhala sa po ich chrbátoch. Nadáva si, že je krava a mala ho počúvať, aby si na Janu dala pozor bola aj v liste od spolužiakov. Zronilo ju, že ju zradila kamarátka. Nika netuší, čo sa jej v hlave tvorí, myslí si však, že keď ju to bude ešte dva dni takto držať, tak sa psychicky položí. Paco si myslí, že by vedeli, keby to Jana hrala, mal niekedy pocit, že to tak je, ale mal aj pocit úprimného priateľstva. Veronika nevie pochopiť, ako môže pre peniaze toto človek spraviť, myslela si, že v Jane má priateľku. Má ich málo práve kvôli takýmto ťahom, ženy sú suky !

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 47
1
galadriel
Reagovat

no tak predsa len prekvapenie. Vyzerá to na duel Veronika, Jana. V tomto celom stojím na Janinej strane. A zasa to bude o tom, že je Jana herečka a podobne, ale…toto by nedala. A Veronika len skočila na Božkin špek.
Uznávam dobrý taktický ťah!

2
Poppy
Reagovat

Tentokrát mne Janka opravdu pobavila – tím, jak přivítala svou rodinu. Je vidět, že mají doma dobré vztahy a neřeší se tam žádné vztahové ani zdravotní problémy. To jí přeju.

No zato Veronika – už zase ten její sveřepý pohled indiánského bojovníka.

3
Bigbrother
Reagovat

Tak a stevove vizionarske tutovky se zroutily jako domecek.Se divim ze Verunu oblbla ta suka Bozka a ted si veme suku Janku.Jestli Janka vyhraje duel vyhraje i celkem .A budete se divit ale ona si vsechny penize nenecha pro sebe na tom vemu jed

4
Tamzin
Reagovat

Fandím Janě, mrzí mě to, co se stalo, měla jsem radost za Veroniku, že se jim to doma srovnalo. Podle mě tohle už není taktický tah, ale čuňárna, Božka jde opravdu stylem účel světí prostředky a po mě potopa.

5
galadriel
Reagovat

Ahoj Tamzin,
Paco síce povedal, že ju načala Božka, ale skôr to vidím na ten list od spolužiakov. Je fakt, že Jana zo začiatku mala také reči, ale nakoniec sa naozaj skamarátili a myslím, že to bolo úprimné. Ale kto vie, kedy písali spolužiaci list?
Toto bolo fakt nezaslúžené, škoda toho, ale aj toto sa v hre stáva. Snáď Janka nevypadne, ale ak hej, tak dúfam, že nebude chcieť za každú cenu dokázať Veronike, že sa mýlila, ale ochráni Niku.

6
veverka
Reagovat

Včerejší zvrat byl překvapením a netajím, že pro mne příjemným.
Pokud bude duel V+J, tak mám radost že z toho vyjde dobře Nika.
A aby došlo k tomuto duelu si přála i spousta diváků v době, kdy trio taktizantů bezohledně jeli proti makačům. Už jsem začínala být zklamaná, že 2 největší taktizanky se nestřetnou v duelu proti sobě.
V tomto zvratu vidím ale i trošku prsty štábu. Takový duel přitáhne daleko víc diváků, než V+N.
A souhlasím s galadriel – list od spolužáků měl velkou váhu v prozřetí Veruny, Paco jí to řekl víckrát a teď ještě i Božka. I když mám pocit, že ta ji na to upozorňovala před pár týdny už jednou.
V tomto duelu bych určitě fandila Janě. Je pro mne i přez to taktizování daleko víc lidská, než Veruna.

7
Poppy
Reagovat

6 veverka – vidím to podobně. Při tom, jak se dívala Verona na Božku, pochybuju, že by dala jen na její poznámku o Jance. J+V teď spolu už druhý týden nepracují a nemůžou kout pikle a tak je to oddělilo. A ještě k tomu ta Veroničina nálada – i Paco radši za ni udělá snídani (či co to bylo) než aby jí čelil. No a Janka prostě má ráda veselé lidi :-) takže Nika je jí blíž.

Já bych byla nejradši, kdyby se do finále dostala Nika a Božka a změnila jsem preference na vítěze – přeju ti Nice, ale na to je malá naděje.

8
77 - pozorovateľ
Reagovat

– počkám si na názor Božkiných skalných -Barbory ,Bobiny,Franza a mnohých ďaších. Ale pozor! – máloktorý zápas sa vyvíja podľa želania jednotlivých fandov. A toho sa myslím drží aj scénar tvorený viac – menej za pochodu a réžia. Aby udržali divákov v napätí až do samého konca.Ale , aj tak si myslím že víťaza si už pripravili dopredu, možno s jednou, alebo dvoma verziami.

9
veverka
Reagovat

Poopy- To roztrhnutí J+V má taky velký podíl na tom vývoji na farmě.
Jana vypadá spokojeně při práci s Božkou a Nikou a Veruna je díky sluhování trochu bokem.
Nemůže jí být příjemné dívat se na to, že její kamarádka teď v pohodě bez nějakých konfliktů spolupracuje s Božkou, která byla tím jejich společným největším nepřítelem.
Čím víc je Jana v pohodě, o to víc je Veruna rozhozena pak i protivná. A to se zase nelíbí Janě.
Dostaly se do kruhu, který je rozděluje.

10
veverka
Reagovat

8 – Hlásím se z okruhu Božčiných fandů, i když si myslím, že žádný skalní tady není. Alespoň co jsem si všimla, tak většina, jako i já jsme Božce začli fandit až v posledních týdnech, když se okruh hráčů hodně zůžil.
Z toho co tam zbylo mně tedy Božka vyhovovala jako favorit nejvíc.
A jsem realista , takře nevěřím že to vyhraje.
Tvrdím celou dobu, že vítěz je více, či méně daný dopředu. Jen nám ho musí předložit ve více úhlech, aby pro něj získali co nejvíce fandů a dají k němu do finále člověka z druhé strany soupeřů. To zaručí ve finále maximum SMS, aby jako hlavní vítěz z toho vyšla Markíza.

A mohl by jsi nám napsat i svůj názor během hry. Čekat jen za bukem jako pozorovatel je podle mne malé hrdinství.
Víc si považuji těch, co tady píší své názory, ať už fandí komukoliv. I když fandíme různým hráčům, tak neurážíme protivníky a díky tomu se tato diskuze dá číst. Kdyby to zůstalo jen na pozorovatelích, tak by tu byla jen bílá stránka.

11
Poppy
Reagovat

veverko – docela mne překvapilo Pacovo vyjádření k Veronice ve smyslu, že V. teď vidí, že vztahy jsou důležitější než peníze. A v kombinaci s tím, že ona chce vyhrát nejen proto, že chce otcovi dokázat, že něco umí, ale taky s tím, jak říkala, že to u nich doma teď neklape a když vyhraje peníze, tak vztahy se zlepší – má to v hlavě docela pomotané. A už si jen vzdychnu, že sama říká, že nikdy neměla kamarádky!. Chudák Paco, jen ať Verona zůstane u svého hezounka Marcela.

Já bych ale nechtěla, aby to vyhrála Janka. I když to nevyhraje, ona bude spokojená, že se dostala (přes svou lenost) daleko.

U Niky je mi líto té její malé dcerky. Vím, že za to Nika nemůže, ale zřejmě se doma všechno točí jenom kolem těch nemocných chlapců a malá má smůlu. A ještě k tomu nový tatínek.

12
veverka
Reagovat

Poppy – veronika – souhlas, až na Paca. Mu ji přeji. Vadí mně, že hlásal, jak ho bolelo, když mu přítelkyni někdo přebrala on by to samé nikdy neudělal tomu Veroninému příteli. Ale byly to jen slova, aby se ukázal jako šlechetný.

– Jana, naprostý souhlas
– Nika – té je mně líto a chápu ji i v tom, co sice někteří odsuzují. Že odešla od nemocných dětí na farmu. Kdo nezažil, jak je psychicky ubíjející dennodení starost o nemocné děti, nepochopí.
Ona opravdu potřebovala na nějaký čas změnit prostředí, aby zase načerpala síly a mohla se vrátit zpět odpočatá od toho psych. vyčerpání. I když třeba ví, že na výhru nedosáhne, tak nějaký plat tam dostane a není tam zadarmo. A to vypnutí je pro ni hrozně důležité.

13
Pertule
Reagovat

Už proto, že farmáři vidí před sebou finále, ve kterém by se rádi viděli, napětí stoupá a to hlavně mezi těmi, kteří se mohou ohrozit (Veronika – Božka). Božka udělala taktický tah – Veronika je 2 týdny služkou – oddělila ji od Janky, zasela nebo prohloubila nejistotu ohledně upřímnosti jejich „přátelství“ a Veronice zůstal do ní zamilovaný Paco, který ji bude podporovat i v její špatné náladě a hudrování což nepomůže uklidnění vztahu mezi holkama.
Je na to i přísloví – když dva se perou (J+V), třetí se směje (B)
A teď s chutí do mě :))

14
iris
Reagovat

Pertule-tvoje diskuzie si rada precitam….prajem pekny den!

15
Pertule
Reagovat

14 – Iris – díky :)
Veronika tu má celkem negativní obraz, v rekapech nepůsobí ani moc mile a sympaticky, nemá takové to charizma co třeba Janka nebo i Števo, kterým spousta věcí prošla a v životě projde, protože prostě jsou to ONI a k nim to patří :), u ní je to spíš naopak, jenže tím že nepustí nikoho k sobě moc blízko si dost škodí. A není to asi jen o výchově v rodině, to je náturou, znám takové typy lidí, jsou tvrdí nejen k ostatním, ale i k sobě. Tím jsem jen chtěla říct, že když teď byla protivná, hudrala a komentovala příkazy k práci služky, já v ní to zlo stále nevidím. Spatřuji ho spíš v těch, kteří se možná usmívají a dokážou používat líbivá slůvka …. ale mě neoblafnou :))

16
Tamzin
Reagovat

15 Pertule – souhlasím s tebou, co se týká Veroniky, jenom to neumím tak dobře napsat. Pořád držím palce Pacovi, Veronice i Jance, Nika by také nevadila :-)

17
Tamzin
Reagovat

5 Ahoj Galadriel, myslím, že Veronika je nazlobená, že je druhý týden služka a sluhové jsou vždy trochu bokem. Já jsem fantasta, chtěla bych, aby vyhrál Paco, nebo Veronika a Nice něco dali pro děti :-) Už proto, že tam jsou od začátku a oba dobře pracovali.
Jenom nevím, kde se bere názor, že je Božka nejpracovitější, mě tak vůbec nepřipadala.

18
gabi
Reagovat

18 Tamzin – neviem, kde si sa docitala, ze Bozka je najpracovitejsia, myslim, ze tu to nikto nenapisal, podla toho, co nam stab ukazuje, tak veru nie je, ale to ani Veronika, ta ma totiz svoje stavy, raz maka a raz je uhundrana a odmietajuca pracovat na. Co je pravda? To vie iba stab hehe

19
iris
Reagovat

17Tamzin-suhlasim!prajem aj tebe pekny den!

20
Tamzin
Reagovat

18 Gabi – s tím štábem máš pravdu, stejně nevíme jak je to ve skutečnosti, někdy si říkám, že jsem střelená. Já se vášním u PC a na farmě jsou docela v klidu :-)

19 Iris – díky, také hezký den :-)

21
iris
Reagovat

17 Tamzin-Mam podobny nazor,ale ja by som rozdelila vyhru,kazdemu po 10 tisic je to dost aj na kupele pre otca P.,na dokazanie,ze sa viem o seba postarat V.,na dovolenku z detmi B.,na liecenie pre deti N.,aj pre J.,lebo dobre zabavala…je to moj nazor vam ten vas neberiem…maje sa pekne!

22
gabi
Reagovat

21 iris – zial, takto to nefunguje

23
iris
Reagovat

23 gabi-ja viem…

24
Franz
Reagovat

Trochu dnes pozdě, ale přece.

Já se také hlásím k fandůmi Božky. Nevidím proč Božce dávat na zlé, že něco řekla Veronice. Takto tam hrají všichni a ty dvě taktizantky J+V toho podobného provedli daleko více. Já osobně předpokládal, že k něčemu podobnému brzy dojde.
Teď spíš je otázkou je tak křivá a podrazácká Veronika (která neměla nikdy kamarádku), nebo to byla opravdu taktika Jany, která se pomocí těch dvou chtěla vyšplhat k vítezství? No myslím si od každého trochu a děvčata to maximálně překombinovaly.

Ještě se vrátím k včerejší návštěvě. Myslel jsem si, že Jana má daleko mladší maminku. Podle mně je pomalu před důchodem a teď mně tedy zapadl další střípek do mozaily o Janě. Dítě starších rodičů, které je značně rozmazlené, doma nemusí nic dělat a snáší se mu modré z nebe.
Něco podobného máme v rodině a je to bohužel smutné.
Tak snad když se podle Topek Jana na Farmě zázračně vyléčila z alergie tak se také naučila něco užitečného i do života. Přeji ji to, protože je mi daleko více sympatická než ta Verona.

25
Franz
Reagovat

A je to tady.
„Falošnú suku vyradili“.
Duel Verona vrs. Jana.

26
veverka
Reagovat

25 – Franz – tak taktika nevyšla, jak měla. Jen je škoda, že nešla ven ta druhá.

27
Franz
Reagovat

26 – veverka – no, ta druhá se asi finále také nedočká.

28
Poppy
Reagovat

25, 26 – no to je ale i dobrá zpráva. Doufám, že ta „falešnice“ dá za FT Niku. Božka bude sice ze hry, ale jedna z nich musí vypadnout. Hlavně že nebudou ve finále J+V.

29
veverka
Reagovat

27,28 – Jo, Božka nebo Nika budou ve finále. Božka by musela mít hodně štěstí, aby tu 2. suku porazila. Ale vypadlí farmáři suku snad vyřadí a finále by mělo být překvapivé. Paco – Nika. :-))))
Poppy, máš pravdu, hlavně že tam nebude J+V.

30
Franz
Reagovat

Myslím si, že zítřejší duel bude rozhodně zajímavější než duel s Nikoletou.
Ale dám za pravdu Pertule, že když dva se perou, tak třetí se směje.
Nebo taky mně teď také napadla hláška z filmu Slunce, seno a pár facek: „Už se perou“?

31
BarBora
Reagovat

Ide o postup do semifinále, potom prídu exfarmári a budú hlasovať o 1 vypadnutom. Vraj, FT má imunitu a postupuje priamo do finále, aká náhoda, že teraz sa V+J rozkmotria. Božka už je v semifinále, Paco prakticky tiež, zostávajú 2 miesta pre N/V/J.
Nielen Jana hrala na seba a trojka bol prostriedok, presne tak V+P, neviem o čom Verona zas hudre, veď ona má ňufák na ľudí. Kto vie, čo všetko sa dozvedela pri návšteve, možno aj to, že Paco si s Janou konkurujú v sympatiách divákov a ona ťahá za krátky koniec. Verona s Pacom mali Jane za zlé, už keď nezvolila ženský duel, aj keď oni to tak chceli. Nechuť k nejakým udobrovačkám je skôr z Veroninej strany a réžii to takto musí vyhovovať, veď Nika bola jasná 2. duelantka, veľké zdramatizovanie, uvidíme, či V dá Janu. Ak nie, tak to bolo len teátro (podľa mňa).

32
Poppy
Reagovat

BarBora 31 – Franz už o duelu napsal (25).

33
BarBora
Reagovat

Jaj, zabudla som sa pozrieť čo a ako, takže už je to jasné. Tak som si aspoň zafantazírovala.

34
Franz
Reagovat

Tak trochu mně Jana bude chybět, už nebude mít o čem psát. :)

35
BarBora
Reagovat

Nie som si celkom istá, o čom všetkom hlasujú exfarmári. Zdá sa mi, že o 1 vypadávajúcom a 1 priamo postupujúcom do finále a zvyšní dvaja sa pobijú v dueli.

36
Franz
Reagovat

BarBora – mám dojem, že ten jeden do finále je opravdu daný tím, že je FT a exfarmáři rozhodují mezi dvěma, kdo ho doprovodí do finále. Takže podle mně bude ještě příští týden jeden duel, protože tam po neděli budou ještě čtyři.

37
BarBora
Reagovat

Franz, aj tak je možné, ale mne sa zdá, že prichádzali, keď zostali poslední štyria, týždeň tam vegetili a potom hlasovali, minimálne o vypadávajúcom, ale nie som si stopro istá..

38
Poppy
Reagovat

37 BarBora, já si jen matně pamatuju nějaké hlasování, ale otázka je, jestli nebude zas nějaká inovace. Kdyby to totiž bylo pokaždé stejné, to bychom si už asi zapamatovali.

39
BarBora
Reagovat

Poppy, veď hej, neviem prečo, stále mám tú poslednú štvorku v hlave. Môže byť aj zmena oproti minulým radám, bolo by to prekvapenie hlavne pre ten zostatok farmárov.

40
veverka
Reagovat

Taky si nemůžu vzpomenout, jak to bylo přesně. Měla jsem pocit, že farmáři vyřazovali když tam byli ještě 4, ale pak mně to zase nevyychází. Plete se mně do toho ještě ta nabídka peněz za odchod. Ta byla asi 2x.
Mám pocit, že kdyby tu nabídku použili i teď na Niku, tak by to asi vzala.
Budeme muset ještě týden počkat a uvidíme.

41
Franz
Reagovat

Dámy, ale finále je až za 14 dní v neděli a to klidně může proběhnout ještě jeden duel.

42
veverka
Reagovat

Franz – no právě to mně nijak nevychází :-)))))
A nějak se řešily i ty peníze co mají v truhlici. Nabízely se za odchod, nebo mám dojem že i kdysi určovali farmáři, komu se dají.
Taky si nemůžu vzpomenout jak to bylo. :-((

43
Bigbrother
Reagovat

Dnes v noci se Paco vychrape s kazdou sukou.Podle overenych zdroju v poradi Veruna,jana,bozka a nika.

44
Poppy
Reagovat

Já si myslím, že hlasování přichází, když jsou tři a pak jdou dva do finále. Takže to vychází.

45
galadriel
Reagovat

44 – Poppy, presne takto to bolo a dúfam, že aj bude. Že zostanú v starom systéme. Len ma mýli Jana, lebo stále spomínala finálovú štvorku…a Jana predsa mala vždy všetko zistené :))

46
BarBora
Reagovat

Nedalo mi to, pozrela som rekapy z Farma 3, dávam link, tie sluhovské dvojice mi úplne vypadli.
Dobré je si pozrieť aj rekap predtám.

http://reality-show.panacek.com/23805-farma-sk-3-14-tyden-vzhuru-do-bezvedomi-aneb-ted-uz-to-doklepeme.html#more-23805

47
BarBora
Reagovat

Pardón, rekap po tomto, je tam priebeh vytaďovania.

Přidat komentář