Panáček v reality show

Panáček v RS to zkouší na Facebooku

8. Září 2013 | napsal(a): | reality show: O serveru

[singlepic id=6986 w=420]

Tak nějak jsme se rozhodli, že není od věci, zkusit využít potenciál facebook stránky i pro potřeby Panáčka v reality show. Co na něm naleznete? Především odkazy a krátké zprávičky z oblasti reality show, které se nevyplatí rozepisovat do podoby blogpostu sem na web.

FB stránka Panáčka v reality show: https://www.facebook.com/panacekRS

Samozřejmě neočekáváme žádný raketový nárůst fanoušků, tak jak se děje u FB VyVolených, ale věříme, že se nám tam podaří pracovat nejen s naší současnou komunitu z webu (ač víme, že všichni nemáte FB, stejně jako FB nemají všichni autoři Panáčka), ale že zabloudí i nějaké nové duše, kterým zatím zůstal Panáček skryt.

Své náměty, o čem by FB stránka Panáčka v reality show být můžete psát do komentářů a samozřejmě se nezapomeňte přidat :) Děkujeme.




SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

O serveru

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!