Panáček v reality show

Panáčci Panáčkům aneb PF 2012

31. Prosinec 2011 | napsal(a): | reality show: O serveru

[singlepic id=3169 w=420]
Vážení a milí panáčci a panáčkyně, přejeme Vám šťastný nový rok a spoustu dobré zábavy na stránkách, jejichž duší je tento mladý pán.

My všichni píšící autoři Vám slibujeme, že budeme dělat všechno proto, aby se Vám tu líbilo, aby se Vám chtělo číst i diskutovat, prostě aby tu nebyl SUNíčko sám a Panáček v reality show úspěšně vzkvétal dál. [singlepic id=3170 w=420]

Krásný, šťastný a úspěšný nový rok i Tobě šéfe ;-)

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

O serveru

Diskuze k článku

Počet komentářů: 46
1
Radek aka SUNicko
Reagovat

okkvp, klobouk dolů, velmi pěkné překvápko a ty pannáčci s logy RS na hrudi … respekt :))

2
Bazinga
Reagovat

TAK PŘÍSAHÁM! :-)

3
Elko
Reagovat

okkvp: tak to som netušil, že to spravíš až takto dokonale :-), fakt super!
A všem pekný, šťastný a úspešný NOVÝ ROK 2012, nech je lepší ako ten predošlý ;-)

4
okkvp
Reagovat

1:

< **)))><

(růžovou neumim)

5
jenkaa
Reagovat

teda, krasa:-)))

6
Belisana
Reagovat

tak Sunicko obrovskej sympatak :-)
PF vydarena, a to moc casty zjev neni :-)
taky vam vsem preju uspesny rok a ja bych si prala, aby uz nedochazelo k trenicim mezi autory a diskutujicimi. Z obou stran k tomu staci fakt malo.

jestli jsem spravne pochopila, Bazinga, okkvp a Mertas jsou letosni autorska posila, tak hlavne aby meli cas psat dal :-) Mno a kdyby neco psal Koc, tak to by bylo super :-D

Reagovat

Belisano (6), původně jsem tě chtěl opravit, že okkvp tu psala již i loni, abych se sám vyvedl z omylu. První rekap má 6. března 2011. Ten čas tedy letí a jeden pak o něm zcela ztrácí přehled :)

No uvidíme, co nám přinese rok 2012. Jsem optimista, takže věřím, že vysokou návštěvnost (letos byl stanoven nový denní rekord 18 624 lidí za 1 den :), čtivé a čtené rekapy a spokojené autory :)

Co se třenic týká, uvidíme na Silvestra. Nj, něco se chystá a já o tom, na rozdíl o tomto fakt vydařeném PF vím :)

A zajímavost závěrem, za co mohou naši autoři a jejich rekapy:
2010: 807 961 návštěvníků, 2 113 478 zobrazených stránek
2011: 1 952 905 návštěvníků, 5 470 479 zobrazených stránek

8
Belisana
Reagovat

Sunicko jeste dva dny a bude to loni :-DDD
tak jeden autor cosi naznacoval, tak doufam, ze se nemusim bat, pac chvilku jsem se bala… ale na druhe strane – vzdyt o co jde, at je to cokoli :-)

9
Belisana
Reagovat

mno nic, mam silvestrovsky prispevek :-DDD
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GRiH-e1LRJU

10
Belisana
Reagovat

OT
dam to jeste sem, castecne jako odskodneni za predchozi estradu
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/clanek.phtml?id=725302

11
LadyXL
Reagovat

Tady jedna z „panáčkyň“ :-). Děkuji za PF a slibuji, že těmto stránkám zůstanu i nadále věrná, tak jako doposud. Není dne,abych sem nenakoukla a občas i něco nenapsala :-)!!
Jak píše Belisana, pro další rok taky trochu repsektu k ostatním. A víc si važme autorů rekapů! Často tady někteří diskutující zapomínají, že to dělají dobrovolně a nezištně. A že tudíž mají právo (a u Bazingy přímo povinnost…) vyjadřovat v rekapu svůj osobní pohled na pořad :-). A my pak můžem slušně diskutovat, zda s tím souhlasíme či ne a vyjádřit svůj názor. Ale vše slušně, bez toho anonymního napadání.
Tak do toho dalšího roku ještě víc a víc čtenářů a diskutujících, Panáčku!!!

12
okkvp
Reagovat

ad 7 – musíme ale spravedlivě dodat, že v nárůstu návštěvníků budou mít drobnou účast (vliv) také místní a bratrské televize, které nám letos předhazovaly onen výživný materiál v míře mnohem vyšší než dřív

Reagovat

okkvp (12), právě že bohužel tomu tak není. Slováci nás stále málo čtou. Přibylo jich za rok 2011 jen o 110 000 více oproti roku minulému. Čechů přibylo o 1 mega :)

14
Nika
Reagovat

PF nádhera :-)) okkvp, klobouk dolů, vkusné a nápadité :-))
Všem autorům i diskutujícím přeji do nového roku veselou mysl, hodně inspirativních podnětů, žádné sváry, toleranci a humor:-))
Autorům děkuji za články, za vytrvalost i obětavost, s jakou reagovali na žádosti a podněty diskutujících, druhým jmenovaným pak za super pokec, pobavila jsem se, zasmála, ale také mnohému novému přiučila.
Do nového roku více článků, více diskutujících a ještě více zobrazených stránek:-))
Veselého Silvestra všem:-))

PS. SUNicko je fakt sympaťák jak hrom:-))))

15
Elko
Reagovat

13: ja ich sem nejako dovlečiem :D
SUNíčko a ako vidím táto PFka má ešte aj inú výhodu, môžeš si spraviť vlastnú zoznamku :D

16
okkvp
Reagovat

13 – já myslela programovou skladbu a že nás díky tomu letos mnohem víc pravidelně lovilo on-line či alespoň streamy slovenských tv. Vždyť byl Farmár, Mama ožeň ma, Šéfka, verze Ano šéfe, US X-factor, koukalo se i na jejich Farmu či jak se to jmenovalo. Celkový nárůst témat je vidět i při srovnání počtu článků loni a letos – loni jaro cca 33/měs, podzim 43-54; letos jaro -26-68/měs, podzim 41-69

17
Nika
Reagovat

15: to by asi byla rvačka:-)))

18
koc
Reagovat

okkvp dekuji za podarenou PF .. jsi sikulka a ja te dnes nekde pochvalim .. nevim kde a pred kym ale urcite to udelam ;-)

19
anja
Reagovat

jeej, peefko je úžasné, okkvp je fakt šikula dizajnová :) no a SUNíčko je krásný chlap, ještě hezčí než jsem si z minulé fotky myslela, je fajn mít takového sexy šéfa, že :)

jen bych měla malou stížnost – proč ignorujete prostřeno? onehdá jsem se chtěla nad nějakým novým dílem rozhořčit a neměla jsem kde, fňuk…

Reagovat

anjo (19), co se Prostřeno týká. Tak jsem to tady zkoušel z materiálů, co posílala pravidelně TV Prima. Pak je posílat přestala a nikdo se výrazněji neozval, že by mu tady tento pořad chyběl. A tak jsem již žádné články nepřipravoval.

21
anja
Reagovat

SUN, no já bych se taky asi neozývala nějak výrazněji, jen mě to teď napadlo. Možná třeba nejsem sama, komu to tady chybí…. Byl by problém tady hodit článek jako to bylo kdysi? Třeba by lidi diskutovali :) Díky

22
LadyXL
Reagovat

Tak já se přidám, taky mi občas chybí, že nemám kde napsat něco „zásadního“ k Prostřeno :-). Bohužel nemám možnost sledovat to pravidelně, ale i to málo stojí občas za to…:-). Tak snad se někdo najde, kdo občas něco nadhodí, doufejme.

23
anja
Reagovat

LadyXL, tak jsem na tebe myslela až jsem tě vyvolala :)) vím, že ses taky účastnila komentářů kolem Prostřeno, fajn. Občas mrknu na diskuzi kolem prostřeno na iprimě, je to tam děs a hrůza, tam se toho nemíním zúčastňovat, tady to bylo v pohodě jako ostatně všechno. Věřím, že nás SUNíčko má stejně rád jako my jeho a nenechá nás trpět a po novém roce sem články dá :)

Všem tvůrcům a příznivcům Panáčka přeji hodně štěstí a zdraví do nového roku!

24
okkvp
Reagovat

21+22 – ono je to teď s Primou trošku složitější, člověk si musí anotace a nějaké materiály často sám „ulovit“, čímž se příprava i maličkého článečku protahuje. A navíc se mi zatím nepodařilo rozklíčovat, zda i v lednu pojedou jen reprízy (některé díly opakované už poněkolikáté) nebo zda jde o díly nové. Pokud jsem to občasně sledovala teď v listopadu a prosinci, tak se to nějak střídalo a to co jde v rámci „opakování“ dopoledne je ještě něco úplně jiného než to co jde v „hlavním“ času – tzn pro nepravidelného diváka veselý gulage.

25
Ajda
Reagovat

Super PéeFka, fakt podařené dílo, smekám :-)

26
Monika
Reagovat

Taktez se priklanim k pozitivnim ohlasum na PF prani. Vyborna prace, Okkvp, originalni, legracni, vkusna, hned se pozna autorka rekapu o bydleni :-)) Plus plusove body za odkryti fesaka a sympataka SUNicka :-))

27
Příznivec obecný
Reagovat

Já se taky připojuji s poděkováním za tenhle diskuzní prostor a za PF. Přeju autorskému týmu a všem Panáčkům a Panáčkyním hodně štěstí, zdraví, úspěchů do nového roku a užijte si krásnýho Silvestra.

28
Maxx
Reagovat

Prostřeno se nejlíp diskutuje na jejich Facebooku, tam je to vždycky jízda, tady se zas tolik fanoušků nesešlo, navíc ne každý sledoval vždycky každý týden. Jinak já si od Panáčka k Novému roku přeju hlavně větší zapřáhnutí Merťase, jestli si dobře pamatuju nick, protože jeho články jsou tak nějak nejvíc podle mýho gusta.

29
Katynka
Reagovat

Taky chci přidat trošku do mlýna – milý Panáčku, jakožto Tvoje letošní nová čtenářka slibuji, že o mě už nepřijdeš. Zůstanu věrná a budu číst a psát, jak jen to půjde.

Přeji Ti hodně reality show, hodně dobrých témat, dost kontroverzních účastníků v nich, aby bylo o čem psát a něco nového se dovědět.
Přeji Ti, ať prsty všech, kteří pro nás píší, jezdí po klávesnici tak rychle, jako jejich skvělé postřehy a myšlenky. Ať smích a radost neutichne a internet a televize ještě nezanikne (tím by byl asi konec Panáčka:-((

Tak hodně štěstí a radosti ze srdce přeje Katynka

30
fx
Reagovat

Sice už na Panáčka zajdu diskutovat jen zřídka (práce a kombinované studium mě až moc zaměstnávají), rozhodně ho ale třeba i několikrát za den kontroluji.. Je to skvělý web a do nového roku přeji jen a jen úspěchy.. :-)

Jo a souhlas s komentáři výše, SUNíčko je vážně fešák :-)))

31
Pasithea
Reagovat

Krásné PF. Teď když vím jak SUNicko vypadá, atk už vás rozhodně neopustím :-)
Moc toho tady nenapíšu, ale moc ráda vás čtu a děkuji za to.

32
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Dobrý tah, teď už nikdo nemůže říci, že za internetovými přezdívkami se skrývají jen upocené, obézní kreatury s tupým výrazem, šestnácti dioptriemi a „vyhoněným“ zápěstím:-))) I když, to bych nebyla já, abych něco neměla, já bych onoho mládence trošek potrápila v posilovně, aby u dam slavil ještě větší úspěchy:-)))

33
Radek aka SUNicko
Reagovat

Otýlie (32) jsem se nabízel, že to klidně podstoupím, ale těžko bez kontaktu :))

Jj, od zítřka budou opět fitka plná lidí s předsevzetím :)

34
Belisana
Reagovat

Smatlo zdar! jste mi proklouzla, jen ve zktace PF :-D

35
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Aha, to jste Vy, SUNicko, já si jména nepamatuji:-))))
Ani mi nemluvte, začátek roku nesnáším právě z tohoto důvodu, rozčilují mě zevlující „Mařenky“, které nemají v posilovně nic jiného na práci, než líně šlapat na rotopedu, kontrolovat si co chvíli ramínka od podprsenky a vsázet se, jestli se ten urostlý krasavec při zvedání zátěže posere nebo ne:-)))

Bel, Vám taky, a nejen Vám, všem, co nemají v hlavě vakuum, přeji to, co sami chtějí.

36
Merťas
Reagovat

Kolegové i čtenáři,

také Vám přeji, aby rok 2012 byl pro vás rokem plných osobních i pracovních úspěchů. Doufám, že to bude rok zajímavý a přinese nám spoustu zajímavého. :)

Přeje Vám Merťas

37
Radek aka SUNicko
Reagovat

Otýlie (35), takže kdy začneme? :))

38
anja
Reagovat

37 SUN, opovaž se!!! fakt nechápu, co tě na tom experimentu tak láká……..

39
anja
Reagovat

Jo a SUN a Otýlie, kdy to tak v těch fitkách ta povánoční euforie pomine? Tak kolem patnáctého? :D

40
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

SUNicko, maximálně Vám tak mohu každý den sepsat svůj tréning, Vy byste jej pak absolvoval, úplně ten samý, tedy až na nějaké drobné úpravy, jelikož některých výkonů byste patrně nebyl schopen:-))) Dále Vám mohu uštědřit něco rad stran jídelníčku a na Vás by bylo, abyste se každý týden vyfotil v trenýrkách a ukázal výsledky zdejšímu osazenstvu. Odměnou Vám budiž neutuchající obdiv dam všeho věku (vyjma mě):-))))

Anja, bohužel některé vydrží i měsíc, a to mě děsí. Nejhorší jsou ty, co navštěvují lekce aerobiku a zumby, přesně takhle skupina vykazuje řadu nesnesitelných a pro normálního „chlapa“ neakceptovatelných společných znaků. Pištění, klevetění, hihňání, stupidní rozhovory o velikosti přirození současného partnera, o slevách v Kenvelo a všudypřítomná věta: „Vždyť já ale skoro vůbec nic nejím, nechápu to.“:-)))

41
anja
Reagovat

ups, moment, já myslela, že SUNíčko stále přemýšlí o tom experimentu nabrat kila a tuk, prostě ztloustnout a ztratit kondici a pak se dostat zpátky do formy, a tohle vše provést formou RS zde na panáčkovi. Tak to fakt teda neschvaluju.

Otýlie, tak ale aspoň vám do fitek přinesou prachy. Nakoupí si horlivě permanentky, které stejně pak nevyužijou a vy máte i tak klid. Pár mých kamarádek to takhle dělá :D

42
Radek aka SUNicko
Reagovat

anjo (41) tak o ničem podobném fakt neuvažuji, nejsem blázen :))

Otýlie (40) vy, cvičíte denně? Respekt. Mám problém se dokopat k rytmu 3x týdně fitko (různé spinny, squashe apod. okolo nepočítám :)

Jinak si myslím, že do Valentýna bude opět po všech předsevzetích dotyčných dam a pánů :)

43
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Cvičím většinou šestkrát týdně, z toho tři dny těžký, kulturistický tréning, zbytek fullbody, strečing, plyometrii. Kardio minimálně, nebaví mě, ale abych nezakrněla, hodlám se připravit na letošní půlmaraton:-)))

Nakoupí, nakoupí, ale kdo to má vydržet a nechytit v šatně plné odéru laciných deodorantů a obalů do tamponů hysterický záchvat:-))))

44
romantička
Reagovat

tak ať nám vydržíš ;)

45
Honzad
Reagovat

SUNíčko: tak to se mi určitě nezdá, ale tvoje tričko je rozhodně značky UAX :-)) (znám to výborně, firma sídlí a tvoří v Bernarticích, jen 2km od „mého“ Nového Jičína na Severní Moravě. Viděl jsem je prodávat na hlavním vlakovém nádraží, ale jinak nikde, kromě samozřejmě mé oblíbené prodejny v Bernaticích /viz asi 8 triček u mě v šatníku/).

46
Ajda
Reagovat

45 Honzad,
pokud je to UAX, tak mají prodejnu i v ostravském LASU :)
Jinak je prodává celá síť prodejců, třeba HUDY sport, Rock Point atd.

Přidat komentář