Panáček v reality show

Výpadky webu Panáčka v RS při víkendových špičkách

2. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: O serveru

Chceme jen informovat a zároveň se vám, našim čtenářům omluvit za výpadky webu během víkendových špiček zvaných StarDance a Superstar. Nebojte, o problémech víme a snažíme se je řešit jak na straně redakčního systému WordPress, na kterém Panáček v RS běží, tak na straně stroje, na kterém jede webhosting.

Děkujeme za pochopení a vaši trpělivost, snad se nam to brzy podaří vyladit tak, aby se Panáček o víkendu tak rychle nezadýchal.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

O serveru

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Michal V.
Reagovat

Dal by se ciste pro zajimavost nejak vyscislit ten „ddos“ utok co my ctenari panacka o vikendove spicce pusobime?

prijde mi, ze na velky napor lidi php system je uz moc oldschool, co jsem si vsiml tak nejvetsi systemy jako twitch/youtube apod. prechazi na javascriptova reseni komunikace.

2
Jirka
Reagovat

A kdy bude něco o Masterchefu??? Rekap?

3
okkvp
Reagovat

Jen doplním, že problémy se bohužel neváží jen na víkendovou špičku a nepřístupnost, všelijaké občasné problémy se vyskytují i dnes. (například se některé odeslané posty zobrazují později, než jste byli zvyklí). Snažíme se řešit.

4
Michal V.
Reagovat

@okkvp: to spis vypada, ze se stranky nerefreshuji a musi se delat refresh rucne

5
okkvp
Reagovat

@Michal V.: jenomže jenom někdy někomu. I mně se to včera stalo. Jednou zabral až refresh, podruhý stačilo popojet nahoru a dolu po stránce a byl tam – nevšimla jsem si, že se „nedotočilo“ tzn nenačetla se stránka celá

6
dolores
Reagovat

nevyznam sa v tom, ale nebude to nejaky hackersky utok alebo virus?
inak teraz aj ked nefunguje dobre refresh, tak nacitavanie stranky a odosielanie prispevkov ide po dlhom case ako noz cez maslo. :) vidno, ze na tom pracujete ..

7
okkvp
Reagovat

@Michal V.: tyhle problémy mají zřejmě původ v trvající nadprůměrné zátěži spamem. Z téhož důvodu teď občas taky stroj s aktuálně vyhodnocovanou lavinou semele i nějaký nespam.

Snažíme se kontrolovat a postižené z toho spamu vytahovat (naštěstí jich je skutečně jen pár), ale nelze to dělat jinak než nárazově. Předem díky za pochopení.

8
RAINMAN
Reagovat

Zřejmě s tím má problémy i Scalex, že? :D

9
notickas
Reagovat

neodcházejí mi vzkazy do dikuze superstar, co s tím???

10
okkvp
Reagovat

@notickas: v obecném nastavení to sice nevidím, ale nejsi první, kdo u superstar s tím kam vede tvůj odkaz padá do spamu, možná má Vlado nastaveny i specifické podmínky . Vytáhla jsem, upravila a schválila, protože koukám, že Vlado se takovou činností admina neobtěžuje.

Přidat komentář