Panáček v reality show

Farma SK 3 (5. týden) Duelová sobota s Lulu

13. Říjen 2012 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=5507 w=420] První duelantku tohoto týdne už známe, kdo ji ale doplní v souboji a jaký bude, to se teprve dozvíme. Avizováno je zase nějaké překvápko, tak pojdte koukat a nebo číst on-line.

on-line právě začíná (a snad vydrží až do konce)

– Lulu si po Martinově vyhazovu z farmy v duelantské chatce ujasnila, že chce zpátky – omluví se.
Mário volá všechny do kuchyně a Lulu se omlouvá za všechno co porobila, přiznává si prý chyby, i kozy, chce plnit své povinnosti a být tam s nimi
ale prý se cítila poníženě -říká na kameru
– Silva jí připomíná, že ji urazila hned jak přišla a že se tehdy také omluvila, ale hned zase všechno bylo v původních kolejích – chce aby se vyjádřili i ostatní
– Petr – že všechny urážela stále, Andrea – že je třeba dávat druhé šance, ale by měla cítit (omluvu), jinak by tam neměla lézt. Silva ji vzala podmíněně (?), zadala spoustu práce. Peter na kameru že ji zpět brát neměla, Jana – nikdo jí nevěřil, že tu omluvu myslela vážně. Jako pracovní sílu její návrat ocenil Mário.
Lulu (zmalovaná) na kameru říká, že ráno to byla jen hra – taktika. Chce všecky odtud vyhnat

– Peter a Jana montují postele a dobře se u toho baví. Silvie ale přišla na to, že pro ni s postelí nepočítají – prý je ve farmářském žertují :-)
Lulu vaří, peče kačičku, kapustičku a vraj je jí parádně. Farmáři slintají a zní jen mlaskání u pohyb bublin za ušima. Prý byly kačky výborné, akorát málo masné, říká Silva, Andrejce tak chutilo, že šla Lulinku i Marjánka za odměnu pobozkať

Dorazila Kvetka v modelu kabátku. Lulu prý přemýšlela, mezi Janou a Andreou, sděluje na kameru.
– Kveta se ptá na to, zda se Silvě dávala druhá šance Lule snadno. Silva začala, ale nemůže domluvit, pláče – dotazy coto – prý aj Silviin syn byl taký tvrdohlavý (a zde je ten pláč z upoutávky). Prý to snad Lulu zvládne na druhýkrát také. Na kameru vypráví Silva o tom jak syn padl až na dno a potřeboval několik šancí. že hrál a pil, exekutory napřed platila, ale pak už to nešlo a nechala jej osudu, rok spolu nemluvili.
Baby bečí spolem, Lulu se ale podle mne trochu uchechtává, nicméně možná jen blbý dojem. Silva na kameru říká, že si ráno hleděla s Lulu přímo do očí a že ji přišlo, že je to upřímné a doufá, že ji nezklame.

Lulu bylo dnes fajne a proto vybere Janu. Chci se snažit a chci tu zůstat, tak třeba s Janou síly porovnat.
– Jana opět vesele, Peter chce zpátky Janu a bude jí držet palce.
-Mário říká na kameru, že Lulu mu řekla, že se dokáže omluvit jen lidem, kterých si váží …
-Lulu prý že Silvinine a Andrejčine slzy na ni zapůsobily, je prý ráda, že si to tak pěkně vyjasnily a měla s nimi moc pěkný den.
– Andera se Silvou ji asi uvěřily, ale Jana říká, že Lulu nic nezmění, že ji nevěří.

– prasce se dobyly z chléva von
maďarka otevřela i dveře růžovkám, honil je Števo so Silvou. Jedna sviňa s mladými Silvu zahrýzla jako pitbul do lýtka

– a máme tu druhý – tedy duelový den. Lulu vypadá v pohodě, Jana ovšem taky. Na farmě zatím krouhají kapustu ve velkém (půl tuny). Zpívají si u toho. keď nemají mladé baby, šlape Peter obutý s igeliťácích. trochu se u toho pije červené

Za holčinami do chatek dorazila Kvetka (opět jiný reklamní kabátek – v pořadu jsou umísťovány produkty)
Jana opakuje, že omluvě Luly nevěří, že si myslí, že jí dali šanci jen proto, že se to má. Disciplíny vymyslela takto : řezání, překvapení (tajomstvo), přetlačování
– Lucinka se také usmívá. Kveta mluví, že stále cítí dojmy z debaty u stolu – jak to vnímala? Prý nevěděla co Silva zažila, otevřely jí oči, chtěla se znovu omluvit upřímně, zamyslela se nad sebou. Prý se hrála na velkou bojovnici a přitom je špatný člověk – a už nechce – teď se najde.
V Janě se nevyzná, má dvě tváře, na disciplíny (uhodla) se usmívá

– tož dramatická hudba a otevírá se stodola. Ne všechno bylo podle pravidel a proto se i dnes bude trestat.
Napřed ale rekapitulace týdne. Mária týden vyčerpal psychicky. Peter opakuje, že Lucii nevěří a že on jí druhou šanci nedal. Kveta zas drbe až vydrbala z Petra osobní příběh o druhé šanci od rodičů, matky. Zdá se, že dnes je nejnosnější téma dne páčit z lidí emoce. Tož zase se probírá Silva a její problém se synem. Aby si babičky nebo možná mládež na scestí užili – teď se zas zpovídá Andrea o drogách přítele. Jděte do pérdele, rejžo, tohle sem nepatří !!!

no konečně (bol aj Števo). Duel bude jiný. Lucie nebude bojovat o výhru nad Janou, ale Lucie bude bojovat o setrvání ve hře. Jana se vrátí i kdyby prohrála. Pláčí a děkují. Nesmí to ale nikdo duelantkám ani gestem naznačit. Lucie porušila několikrát pravidla, musí být potrestaná (ale asi mi něco uniklo, když vyhraje tak co? za odměnu bude moci Silvu vyvést z omylu? nebo za trest? )

Usměvavé duelantky jsou tu, z obličej§ přihlížejících nelze vyčíst „vůbec nic“. Števo se culí jak měsíc nad hnojem a sama Kvetka je jako medíček

Pílení – řezání dřeva
Silva Janě radí, Lucie po chvilce se drží za hlavu a za chvilku, že to vzdává – neřeže ani na výzvy Kvety. Jana vydržela až do konce.

tajemství
soutěží se jednotlivě. Prvné jde Lulu – během jedné minuty na sebe musí naložit co nejvíc vajíček a udržet je.
Směje se, nakládá si je na břicho, zespodu přidržuje rukou, jedno má pod bradou. 33 vajec. Nesmí to prozradit Janě.
Ta je právě na řadě se stejným úkolem. Nesmí radit, pojala to stejně, ale má evidentně kratší ruce, ale zaklonila se. Kveta počítá – 21

Stav je 1:1.
Števo na kameru říká, že Lucie v první disciplíně ukázala, že se nezměnila, nebyl rád za vyrovnání.

Přetláčování v dřevěné konstrukci
Jana vyhrála

(ale teď musím jít pryč – kousíček mi ušel)

Kveta oznamuje, že Lucie bojovala za svou záchranu a prohrála – půjde domů.

Mário říká na kameru, že přestal věřit, že se Lulu změní
Lulu se loučí a jde napsat dopis.

Prý až vyjde ven, bude už len dobrá. Omlouvá se za chování příteli a že si chce vyžehliť.

Příště: Silvie reve na Mária, co si to dovoluje, Jana na traktoru, Silvie cosi nečekala a nemá slov.

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 121
Reagovat

on-line právě začíná (a snad vydrží až do konce)

edit 22.34 – zápis přesunut do článku

2
galadriel
Reagovat

Zatiaľ je to krásny prierez Lulu „karierou“ na farme :)

Reagovat

Hmmm … takze slzy Andrey a Silvy nebyly kvuli omluve, ale kvuli necemu jinymu. No tak to sem hodne zvedavej kvuli cemu. Ze by dalsi neocekavany vyhazov nekoho ze starsich farmaru ? :)
EDIT: Aha, tak zase jsou v tom rodinne problemy.

4
galadriel
Reagovat

už to tu máme….

5
Mikes
Reagovat

kruci, co z toho dělají kovbojku, natahují záběry, tklivá muzika, nakonec zpověď Silvy (to je ale vrchol neurvalosti od tý Markízy), připomíná mi to mix průkopnických Ezenštejnových filmů s filmem Tenkrát na Západě. Kristboha, o čem to? a než jsem se stačil vůbec vzpamatovat, už tu je reklama, no nejsou to hovada?

Reagovat

Tak jako na Ceske farme, dojak za kazdou cenu.

7
Jája
Reagovat

Já už taky pláču, ale touhou po odpovědi: Kdo jde do duelu? :-(((

Reagovat

5 – hele reklamy mi neber – teď je nutně potřebuju – za prvné nestíhám psát, za druhé je třeba rodinu ládovat chemií (bobulema)

9
jenkaa
Reagovat

Lulu je dle meho celkem bezcharakterni osoba….¨
Dojak chapu, mam osobni zkusenost a cilova skupina je asi sirsi, nez si kdo spokojeny a neznajici takovehoto realneho zivota, umi pripustit. Proto mam radsi xfactor:-)))

Reagovat

Věří tu někdo na náhlé prozření Lulinky? Lidi se opravdu někdy dokáží změnit, ale takhle a typ Lula? Leda v turecké telenovele

11
galadriel
Reagovat

10 – čo ja viem? Ja by som to aj zobrala z jej strany…myslím, že táto farma jej dáva dosť silné zrkadlo.
Je to mladá baba s prehnanou hrdosťou, ktorá ako tu už niekto písal mala dosť financií na to, aby sa pred nikým nemusela hrbiť…tieto skúsenosti jej akosi chýbajú.

Reagovat

okkvp (10): Nejake prozreni tam bude, ale urcite ne tak velke, jak se nam snazi namluvit.

13
Jája
Reagovat

10 – HA HA HA na stopro :-DDD

14
jenkaa
Reagovat

galadriel, to ja ji neverim ani nos mezi ocima.
A pokud prachy meni charakter, ze se muzu chovat jak cune a pred nikym se hrbit nebudu, o to vic.

15
Jája
Reagovat

špína zůstane špínou. Možná by jí pomohl klášter.

16
DD
Reagovat

10 – já bych jí z očí do očí (čili v reálu) věřila. Ale takhle z dáli jí nevěřím, je to hra.

17
galadriel
Reagovat

14 – prachy síce menia charakter, ale nie v jej prípade. Len vyzdvihli tie zlé vlastnosti v nás, keď sa v mladosti rozhodla zarábať ľahším spôsobom a nebol problém si dopriať všetkého čo chcela bez nejakého veľkého úsilia.
Jej sa charakter ešte len formuje.

18
Jája
Reagovat

Bude se trestat, Lulu pokud se vrátí dostane bobříka mlčení pod hrozbou pokuty 50 tis, eur. :-DDD

19
jenkaa
Reagovat

Ja porad nechapu, jak odpalkovali tu Renatu, a toto je fajn. Vsak divaku RS je dost, ale o co by byla zajimavejsi, kdyby byly stanovena pravidla? Jako za jezeni buchty v prostoru, kde se nema, sance hlasovat o vyhazovum za pic,,,sra…., posilani do ,,libovolne se hodim je v poradku?
ä Radstar, zkoukla jsem minuly dil a nejaky pocit krivdy vuci Mariovi jsem nepocitila,,,,,jen jsem to prolitla, ale co jsem videla, ze pred farmarem Maria chvalila. At uz z jakych pohnutek…ale chvalila.

20
jenkaa
Reagovat

galadriel, tak jinak, at mit prachu hafo, a je jedno v jakemkoliv veku, nechovam se tak, proste ne, zvirata miluji a slusnost take. Neverim ji. I v negativnim chovani se da najit duvod, jenze kazde ma sve meze.
Nevim, rada se zmylim, ale znam paka, ktera blbla, ale v zasade u nich platilo slusne chovani, pristup, minimalne ke zvoratum.

21
galadriel
Reagovat

19 – vyhodenie Renáty bolo účelové. Každopádne, keď niekoho vyradili za porušenie pravidiel, mali vrátiť vypadnutého. V tomto prípade asi … Martinu? Lenže ona si tie pravidlá Markíza prispôsobuje ako chce. Ako každá telka pri RS.

22
Ufonka
Reagovat

Už chápu rozdíl proti naší farmě. U nás byli lidi, kteří měli vesměs všichni zázemí.

Reagovat

Booze muj to je zase dil na bliti. Se tem lidem divim, ze se musej takhle ventilovat v TV.

24
Jája
Reagovat

No, dnes asi duel neuvidíme, máme tam mix turecké venezuelské a několika dalších telenovel.

25
Jája
Reagovat

Když vyhraje Jana Lucie si balí kufry a tradááááá

26
Ufonka
Reagovat

Tedy doplním nejen zázemí ale neměli za sebou pohnutý osud, dno atd.
Nezlehčuji jen mě tak napadá, zda tohle sem patří. To je spíš pošta pro tebe ne?
:/
A teď už snad začne akce, ne? Má Jana šanci?

27
galadriel
Reagovat

20 – Lucia sa chová ako kráááva, o tom žiadna, ale nemyslím si, že je bezcharakterná…..v predchádzajúcej slovenskej farme by ju predstihlo veľa ľudí.
Tam sa zobúdzali x-krát o jedenástej a zvieratám ani neotvorili dvierka do výbehu a podobne a žiadne tresty nepadali. Ja Lulu neospravedlnujem, že dobre nepodojila kozy…ale nemyslím si, že to bolo až tak kritické, ako to nakoniec Silvia opísala pred hospodárom (zapálené vemená)

28
Jája
Reagovat

26 – ono je to dnes jedno, Jana se v každém případě vrací na farmu.

29
galadriel
Reagovat

28- a Lulu určite tiež. Toto si Markíza nenechá ujsť :)

30
DD
Reagovat

okkvp – až teď, když jsem si zase přečetla tvůj souhrn, mi došlo, že Jana se vrátí vždy a Lucie jen když vyhraje.

Reagovat

27 – Silva řekla „skoro“ nebo „aby neměly“

26 – záleží jak se Lucie sebrala – vypadá že dost, což její silové šance zvyšuje, ale Jana má výhodu zkušenosti s atmosférou. Naprosto nevíme jak vypadá ta druhá disciplína a imho záleží jak to naplánoval štáb

32
Jája
Reagovat

29 – Jestli Lulu vyhraje a vrátí se na farmu tak bude Sylvia litovat té druhé šance. Pak nastupuje otázka, kdo bude volit farmáře týdne? Všichni společně?

33
jenkaa
Reagovat

Galadriel, nevim, nakolik ma scenar hospodar dany, nebo kdy reaguje i spontanne, vic si samozrejme myslim, ze ho ma dany, ale Lulu se chovala fakt i vuci nemu blbe, tak ji rekl duvod, proc ji tam nechce….a to zvirata.¨
Faktem je, ze zvirata tady hraji posledni roli,,bohuzel.
Divala jsem se i na minule farmy, ale asi nejsou tak dulezite, k zivotu, pac si nepamatuji, ani zpameti ucastniky, ani jejich chovani ke zviratum.
Ale kez by si mela pravdu, a cloveka by dokazala zmenit takovato situace:-))
Jedno poproseni o odpusteni ve hre o penize:-)

34
Jája
Reagovat

27 – ty zapálené vemena jsou dřív jak nové boty!

35
Mikes
Reagovat

Kruci, ještě nezačal duel a vypadly všechny slovenské stanice, tak budu odkázán na to, co zde napíšete.

36
Jája
Reagovat

34 – aspoň nechytneš nerva :-))

37
jenkaa
Reagovat

mikes, prvni duel Lulu prohrala, pileni dreva, ale vzdala to asi v pulce.
Druhy duel, prekvapko, jeste nevime

38
Jája
Reagovat

Mikeši, čti on-line zkraje, písmenková jede

39
galadriel
Reagovat

teraz povedal Števo dosť podstatnú vec….

40
Ufonka
Reagovat

a Mário bude farmářem…

41
Jája
Reagovat

Tak a teď tam můžou vrátit Martinku, ať je koho vyhazovat :-DDD

42
galadriel
Reagovat

39 – to by bolo jaké prekvapko keby dala Silviu :)

43
Ufonka
Reagovat

41 – přesně mě to teď napadlo taky

44
Ufonka
Reagovat

jako jedno velké prepáč…….

45
DD
Reagovat

Taky bych tipla farmáře na Mária. Teď jsem chtěla napsat, že jsem zvědavá na jeho vládnutí. No a už Mariánko jede.

46
Mikes
Reagovat

tak jsem chytil loučení Lulu, takže to projela. Hm, a její závěrečné slovo (úplné Obrácení Ferdyše Pištory), no fuj, má nás rejža za úplné blbce?????

47
Jája
Reagovat

Že by Sylvie služka? Budou se vracet „křivdy“?

Reagovat

41 – že by Mário málo povzbuzoval? Nebo chce pojistit, že Silvie musí za další týden nasrat víc lidí než jen Mária?
To by se mohla splnit její vize vyhození všech

49
Jája
Reagovat

písmenková DÍK za on-line. Pobavila jsem se nadmíru :-)))

50
Deanka
Reagovat

Jejda, to bylo slz a lítosti, asi tak, v každém životě se najdou kritické chvíle a Silva u mě posbírala dost bodů….

51
Deanka
Reagovat

Farmář? No, mohl by být Mário, byla by to docela mela, si myslím….:-) a o to jde, ne o nějakou miloučkou farmičku:-)

53
Deanka
Reagovat

No fajn, jako červená knihovna:-)

Reagovat

48 – Rádo se stalo
a teď jdu zas do víru svých domácích vzrušení a druhých až stopadesátých šancí, že to přežijem všichni bez závažných ztrát na životech

55
Deanka
Reagovat

53 – nevím, co máš za problémy, ale držím palce….

Reagovat

54 – 80. letou parkinsoničku s vaskulární demencí a chronickou ICHS II

57
Deanka
Reagovat

55 – trochu znám, můj otec měl Parkinsona…..drž se, je to síla…zemřel v 67 letech a byl to 10ti letý boj….

58
Šárka
Reagovat

Ta bezcitná kráva Sylva by se měla omluvit Lucii a Máriovi.Ne Lucie Sylvě.Je jasný,že Lucie je labilní ,hysterická,ale ti demagogové a rádoby moudří a spravedliví farmáři v čele s Květou,jejíž empatie je taky na bodu mrazu,tu holku dostali na úplný dno a to úmyslně.Jak zvířata ve smečce,roztrhali psychicky nejslabšího.Ať vystřelí ten hlupák Petr s bláznivou Janou,kteří tam nedělají naprosto nic.Lucie je mi líto.Neměla tam vůbec mezi tak primitivní verbež lézt.Snad vyhraje Mário.Ten jedinej má úroveň.

59
Jája
Reagovat

57 – nazdar Lulino :-)

60
Pitrýsek 007
Reagovat

57 – ??? %=/

61
Pitrýsek 007
Reagovat

58 – jo, taková asi nějaká „Lulina“ to bude – ha

62
Jája
Reagovat

58 – Pitrýsku klídek, to se ozvala nějaká česká Lulina s vysoce uraženým egem – jediná spravedlivá na tomto světě. :-DDD

63
Pitrýsek 007
Reagovat

Ale jo, Jájo :-) taky jí čekají kopance od života jako ještě Lulinu, nežli na „to“ přijde. Ostatně tak, jako každý…

64
Pitrýsek 007
Reagovat

Jinak – večer mě napadlo jaké by bylo tóčo vsadit jim na Farmu našeho Milana. Ten by se prioritně staral o zvířata a možná by si dobře rozuměli se Silvou.

65
DD
Reagovat

Až mne překvapilo, jak Lulina rychle vzdala to přetahování, tam jsem myslela, že bude bojovat. Podle toho, jak se kasala před Máriem, že je nejsilnější z žen.

66
Franz Ruppert
Reagovat

Ta slovenská Farma je tentokrát nějaká divná. Podivní soutěžící, podivné zvraty v ději a to ještě zdaleka nejsme u konce. Např. teď čekám, že Lulu dá opět za farmářku týdne tu Xantipu Silvii. Proto tolik slz a ven poletí někdo z dvojic Andrea-Jana nebo Mário-Peter. Každý týden jsou sympatie a nesympatie u jiného soutěžícího. Teď např. nesnáším toho „sralkingistu“ Petera.

67
Franz Ruppert
Reagovat

oprava – „stalking“

Reagovat

OT – ze spamu vytažen post č 30, tak je všechno dále o číslo posunuto

Reagovat

65 – Taky, tipovla jsem ji opravdu na tvrdou bojovnici, ale přesně jak říkali její mužští kolegové to věštilo, že to s nějakou změnou nebude nijak horké. Je zvyklá volit nejsnazší cestu a když jí něco nejde, tak buď ječí nebo to rovnou vzdá a hledá chybu všude jinde jen aby si nemusela připustit chybu u sebe. Paradox je, že ty její nejsnazší řešení a cesty jsou vlastně jedny z nejtěžších, nejnáročnějších – ale to v tom křečovitém justovacím stavu nevidí a tak si postupně roztáčí začarovaný kruh frustrace a nasranosti na všechno.
V ncv k čtvrtečnímu dílu se jí to snažil Mário vysvětlit (jak řekla, že řvoucí útok je její obrana proti tomu, aby s ní někdo vymetal- tak se ji snažil říct, že tím si ale sere do bot a o to víc s ní lidi mají tendenci vydrbat)

mimochodem – rekap ze čtvrtka je konečně vyvěšen

70
okkvp
Reagovat

k Silvě – občas se opravdu rozčílí a štěká po někom pěkně z ostra- ale takových incidentů v ncv od počátku vidět jen pár. Většinou jen tak poštěkává a nekouše. Zato mám dojem, že kdyby Silvy nebylo, tak jsou už dávno všichni v perdeli, protože ona je opravdu jediná, kdo tam má ponětí co a jak se má na farmě dělat. Možná se dá lecos vyčíst z almanachu, a tudíž by to nějak do kupy dali, ale při hospodářově nedůtklivosti na zvířata by bylo za vraty asi víc lidí. Jestli i Silva po nocích študuje nevím, ale zdá se, že nemusí zdaleka tolik. Je generálka, ale farma generála potřebuje

71
Pitrýsek 007
Reagovat

70 – přesně tak i já mám ten názor.

72
Anta
Reagovat

70 okkvp
Taky ji tak vidím.
Na konci včerejšího dílu, kdy je záběr na Silvu po Kvetčině dotazu a následně její reakce, zda to čekala, jsem měla dojem, že se vracíme v čase, že už to tu jednou bylo, a to když ji farmářkou týdne jmenoval Vlado.
Kvetka se taky mohla ptát na to, jestli čekala, že se jí Lucie i v dopise omluví a se zvolením to vůbec nemuselo souviset.
Závěr včerejška: Jak zlá farmářka prohlédla a odchází napravena a jak všichni mají cos za sebou.

73
Wally
Reagovat

72- myslím, že to bude jen další omluva nebo nějaký jiný výlev k Silvii. Odžito tam má každý i když jiným způsobem tak nechápu to psychologický drámo.

74
okkvp
Reagovat

73 – to drámo je asi pro diváckou skupinu čekající na Horúcú krev

75
LadyXL
Reagovat

OKKVP – moc ti díky za on-line reportáže!! Za pátek i sobotu. Vždy po návratu z hospody jsem to v telefonu hltala :-) a nebyla tak „nervní“ do pondělka.
Viděla jsem včera ukázky a vypadá to, že jim tam zase budou nějak škodit…, že by zase nějací záškodníci? Vysvětlovalo by to např.vyhození Renaty. Ale mohli vymyslet zase něco jiného, tohle bylo ve SF2…
Jinak – byl nějak potrestaný Mário? Vždyť i on jedl, co nedostal od Silvie…

76
Prochor
Reagovat

Lulu je zajímavej týpek. Nejdřív nastupuje jako perfekcionalistka na 100% a ostatní by uhnala a pak následuje zlom a rezignace, kdy by všechny kolem sebe oběsila a nakonec sama sebe.
Zatím co my ostatní máme částečnou rezignaci hezky časově rozloženou abychom si chránili duševní zdraví.
Škoda, že už neuvidíme proces jejího „napravování“.

77
okkvp
Reagovat

75 Lady – nebyl, na druhou stranu je ale třeba uznat, že poslední dny tu „stagnující“ Lulču zastupoval na všech frontách, tak si to asi tak nějak odpracoval. Podle nvc v ten den po večerním zabíjení kaček dokonce podle Silvina zadávání práce měli pomáhat při obstarávání zvěře ostatní, ale vidět to nebylo. Ráno sice pak dorazila Lulu s omluvou, ale to už bylo dost světlo, imho jen upekla kačky a šla do chatky znovu

78
okkvp
Reagovat

Spoiler
………………………………………………………………………………………………….

podle ofika – Silva nebude FT

79
Prochor
Reagovat

Když Lulu zavolala všechny do kuchyně, tak jsem se bál že bude následovat hotel Paradise – Lulu v čele stolu bude číst ostatním nějaký dopis s vážnou tváří. Melodrama s omluvou si s tím ovšem nezadalo.

80
Jája
Reagovat

Páni, ten Mário je ale puk! Hodně svalů – hlava dutá :-)
Máme se na co těšit

http://farma.markiza.sk/clanok/nasa-farmamoralizatorku-silviu-nevie-mario-vystat-je-to-prezreta-stara-zena.html

81
Slámka
Reagovat

80 – nesouhlasím! Mário je kluk šikovný, pracovitý a slušný. Jiný by už Silvii rozbil hubu, a právem.

82
Franz Ruppert
Reagovat

Pokud Lulině na Farmě pořádně hráblo v gebuli, tak dá znovu Haluz za matku pluku a ta se možná konečně historicky znemožní. A pokud Lulině nehráblo, tak náčelníkem farmy bude Mário a ten to staré Haluzy osladí funkcí pacholka. Rád bych viděl tu starou skořepinu pořádně makat a hlavně držet hubu.

83
Jája
Reagovat

82 – farmář týdne Mário a už se chytil na vlastní blbost, viz 80

81 – Já taky neříkám, že není pracovitý, slušný, no, i šikovný. Já říkám (viz ukázka), že je hlava dutá. Hubu má, ale asi jen na jídlo a hádky (byť „slušné“).
Takže Slámko, koukni na ukázku a pak se nediv mému komentáři.

84
haha bimbi
Reagovat

No slušný… otázka je, jestli to, že se nedovede moc vyjádřovat a tudíž pokud zrovna nepomlouvá Silvii tak mlči, jestli tohleto znamená, že je slušný. Podle mýho názoru to spíš znamená, že je blbý :-DDD

85
Prochor
Reagovat

Mário je fajn ale tak trochu narcis. Podle mně kdyby Silvie dostatečně ocenila a pochválila jeho práci (vepřín) přede všemi a hodpodářem, tak by vrněl blahem. Jenže pro Silvii je to jen sobec, který všem sežere kaši – takže muselo nutně dojít ke kontraverzi.

86
Prochor
Reagovat

Mimochodem – slováci – co znamená PREZRETÁ žena ?

87
okkvp
Reagovat

81 – právem svalnatějšího?

88
okkvp
Reagovat

86 – vyzobaná slunečnice (přezrálá)

89
Jája
Reagovat

Ahoj písmenková, bude dneska zase on-line? Prosíííím :-)

Reagovat

85 – s Máriem je potíž, že si tam podle všeho o všech myslí, že jej chtějí přehrát – dosáhnout lepšího výsledku, vyhrát a to za každou cenu – tz že tam nikdo není rovný a upřímný, že všechno je od nich taktika. Tudíž kdyby jej Silva vychválila až do nebes, tak se sice potěšeně nadme, ale zároveň ji v deníku osočí z prefíkané taktiky. A nejen Silvu, už se totiž podobně vyjádřil vlastně na adresu všech.

Reagovat

91 Jája – uvidíme, ono je to pro mě jednodušší, než týrat básnické střevo, ale zas si z těch dílů téměř nic nepamatuju a vlastně si nedokážu udělat názor, dokud si to nepustím znovu. Hlavně ale tady není nikdy jisté co bude za půl hodiny, tož když to bude vypadat, že budu mít čas tu sedět, tak on-line bude. Pod novým „chlívečkem“

92
Wally
Reagovat

takže prezretá je stará rašple :)

93
Jája
Reagovat

91 – Díky mnohokrát :-))

Pro mne (nevím jak pro jiné) je zase mnohem zajímavější napřed si to přečíst jako od reportéra, pak na to kouknout – už se víc zaměřuju na podrobnosti – a nakonec to dorazit (byť třeba se zpožděním) tvým rekapem. No je to pošušňáníčko. :-)))

94
Jája
Reagovat

92 – no, stará rašple může být i protivná ženská ve 30-ti
:-DDD

95
Franz Ruppert
Reagovat

Toto je vzor staré rašple:

inzenyrka Kačanová
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NAynANkeuEg

96
Jája
Reagovat

95 – Inženýrka, magistra, ekonomka, zbožíznalkyně celosvětově uznávaná, no to má Sylva co dohánět :-DDD
Na tuhle rašpli opravdu nemá !!! HA HA HA

97
Anta
Reagovat

85 Prochor
Máš pravdu, zapoměla na jedno zásadní pravidlo, chlapy je potřeba chválit, chválit a chválit :-DDD tedy alespoň občas a hlavně ty hodně ješitný :-D

98
Anta
Reagovat

91 okkvp
Připojuju se k Jáje (93), mám to stejně :)

99
DD
Reagovat

Já se dívám jen na to, co je v televizi – ncv a deníky nesleduju. Takže až takový přehled nemám. Nicméně z té ukázky od Jáji (80) je vidět, že Silvie je na Mária nabroušená až moc. Prostě si tam leckteří lezou na nervy.

Jsem ráda, že Lulina dala za farmáře Mária. Bohužel to bude znamenat, že Silva bude služka a nedostane najíst, ale hlavně jsem zvědavá, jak to Mário ukočíruje. Aby se brzo nelitoval, jak Lulu.

100
Prochor
Reagovat

Děkuji za vysvětlení pojmu PREZRETÁ. Trochu jsem mysle pžezíraná. Reakce na Mária – vzpomínám, jak jsem jako začínající šéf skupiny dostal nalejvárnu o diferenciovaném přístupu k podřízeným různých povah. Takže |Mário je schopný aktivně udělat pro ostatní něco navíc ale čeká, že šét to alespoň uzná. Správné je ho i zváhodnit – postavením v týmu, prachama. Jenže Silvie je v tomhle bohužel slepá a přes svoje brejličky to nevidí. Já osobně bych Máriovu trpělivost neměl a asi bych nasadil pasivní rezistenci – čili udělám jen to co mi řekneš i když to bude kontraproduktivní tak následky si přičti sama.

101
Prochor
Reagovat

Pardon, relaxuji a jsem líný po sobě opravovat překlepy:-)))

102
okkvp
Reagovat

100 – Pasivní rezistenci Mário přece už nejméně týden halasně proklamuje. Jenže ego nedovolí, on nedokáže nefrflat. Je pravda, že musí bojovat proti alianci starousedlíků, ale on se z nich od počátku sám vyděluje – povýšeností a ublížeností zároveň.

103
Prochor
Reagovat

odvk – Mário je příliš „hodný“ na pasivní rezistenci což znamená, že je mi sympatický. On bude stále sám sebou.

104
Prochor
Reagovat

Ještě řeknu jeden názor, který vás vytočí: Ten kufr, který letěl za plot farmy by neby Lulu kufr ale vyrazil bych parazita Janku, která se na Lulu nalepila by se mohla flákat. Tyhle „veselé“ děvy nemusím.

105
Mikes
Reagovat

A řídíš se tím, jóóó? Pak si ofšem úplný poklad!

106
Mikes
Reagovat

Jejda, to patřilo k Antě 97

107
Jája
Reagovat

104 – No nevím, nevím …

108
Jája
Reagovat

105 – si piš! A jak to funguje! :-)

109
okkvp
Reagovat

104 – Ale to jsi se špatně díval – Lulu si Janku zavolala aby jí dělala v její uraženosti společnost a pasovala ji na svou asistentku. Jana se nijak nebránila, flákne se ráda. Navíc nutno vzít v úvahu, že k sobě mají mnohem blíž, než Jana k zbylým babám (Andrea je sedmapadesátiletá čtyřicítka)

110
Anta
Reagovat

105,106 Mikes
Budeš se divit, ale docela dobře to funguje :)
A jestli se tím řídím ? No jasně !!! :) By ses divil, co všechno dokáže ve správný čas správně dávkovaná pochvala :-DDD

111
Prochor
Reagovat

Silvie se nám dost odkopala co? Pěkná mrcha. Když byla ona farmářka, tak Mário proti ní nebrojil a makal. Ona ho chce programově potopit.

112
Prochor
Reagovat

Teď jsem nadšený – Markíza rozjíždí Superstar 2013. Já – vím , je to mimo.

113
okkvp
Reagovat

111 – hele já nechci být Silivina advokátka, ale nechodíš náhodou taky 5x týdne do fitka? ;-) chci podotknout, že M. se sice více projevil v denících, ale v tv verzi vyjevil svou pozici vůči Silvě už po předchozím duelu, kdy odešel Vlado.

114
Anta
Reagovat

111 Prochor
Pokud ho chce programově potopit, tak to je vpořádku :)

115
Prochor
Reagovat

Kdyby jsi mně viděl(a), tak pochopíš, že se s fitkem nekamarádím. Bru to jen z morálního (i když ye svého) hlediska.
P.S. Nejsem ani gay-)

116
Tamzin
Reagovat

Tak Silva mě začíná sr….

117
Tamzin
Reagovat

Ona taky musí respektovat ostatní, i když jsou mladší

118
Prochor
Reagovat

Já tušil že PREZRETÁ žena nebude jen tak když nevím, co to znamená. Mário- ty to odsrat.

119
okkvp
Reagovat

Vážení – k dnešku je nový článek – ráčejte se přesunout, pokud chcete.

Prochor – to byl pokus o vtip

120
wllw
Reagovat

Musím uznat,že se Mário dnes choval slušně.Silva mě svým chováním zklamala na celé čáře.Doufám, že to vyhraje Štefan nebo Mario.Nejsou konfliktní,makají. I když by čistě koukání na ně nebyla taková zábava,jako na zbytek osazenstva farmy,nejsem snad sama kdo jim momentálně fandí.I u mě se oblibenost farmářů mění.Ze začátku mi byla sympatická Andrea,teď ji nemůžu.

121
fuk
Reagovat

Silvia si léčí komplexi

Přidat komentář