Panáček v reality show

Přehled: Finalisti show MasterChef 2012 (+fotografie uvnitř!)

10. Září 2012 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

[singlepic id=4802 w=420]
Podzimní kuchařská reality show MasterChef, kterou pravidelně vysílá česká Nova a slovenská Markíza, již zná dvacítku svých finalistů. A Panáček v reality show pro vás má jejich přehled, pro jistotu i s fotografiemi, abyste si snázeji mohli vybrat svého favorita. Kdo jím bude?

Hyperaktivní extělocvikářka, majitelka domova důchodců nebo Jihoafričanka zamilovaná do Slováka? Svěřte se v diskusi!





Petr

Půl hodiny jsem přemýšlel, co sem napsat a pak jsem si uvědomil, že na Panáčka píšu tak zřídka, že je to celkem jedno.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
maja
Reagovat

To snad ani v CZ/SK reality není možný, ale jsou to samí sympaťáci… možná proto, že něco umí… mně je zatím moc příjemný Patrik Janko

2
Katynka
Reagovat

To je super – děkuju za ten přehled. Sice jak tak koukám, jsem dost pobrala, kdo postoupil, ale nepochytala jsem jména. Jen škoda, že tam nejsou města, odkud pochází. Ale opravdu perfektní přehled. Taky je mi jich dost sympatických, takže uvidíme v dalších kolech, jak se budou prezentovat a jak se jim bude dařit vařit. Já nejvíc fandím paní tělocvikářce Kataríne Beranové – byla precizní, no a jak jsem psala – sympatie mám snad ke všem, takže uvidíme dál.

3
JanaH
Reagovat

Díky. Dobrý nápad to sem dát.
Jasné a přehledné.
Konečně je možnost vidět všechny postupující pohromadě, navíc s fotkou. :-)
Teď nezbývá než doufat, že se i v Tv objeví už pokaždé popisek se jménem soutěžícího tak, jak jsme zvyklí u originální verze.

4
Majka
Reagovat

Super. Díky. Já jsem ráda, že postoupila Oktavia, ale vyloženě nesympatický mi také nikdo není.

5
milo
Reagovat

Octavia je dobrá sympa, taky jsem za ni rád. Jsem zvědavý jak si povede. Vyloženě nesympatický se mi tam zatím nejeví nikdo, ale jak to bývá i originální verze, tak nějaký nabubřelec, kterému budeme přát brzký odchod se určitě projeví :D

6
milo
Reagovat

tak po minulé hrůze s chaotickým střihem, jsem se skvěle bavil. Můžu říct, že pomalu stejně jako u americké verze, která se mi zdá, že s 3. řadou trochu upadá. Zajímavé jsou i změny oproti US konceptu, kdy se z bottom 3 nevypadne, ale postupuje do jakési eliminace. Na tento twist v pravidlech jsem zvědavý…

Akorát Peštová je tam taková, no prostě zbytečná. Měla pár dobrých momentů, kdy třeba se při rozpravě porotců zapojila, ale jinak tam jen stojí a její práci ji bere porota..

7
Prochor
Reagovat

Peštová je dokonce ještě horší než Gavrieli a to jsem nevěřil, že je vůbec možný. Peštová působí dojmem loutky na provázku – absolutně nepřirozeně.

8
Pattrick
Reagovat

Peštová je tam tak k ničemu :( Vadí mi to překombinovaní pravidel, pevně věřím, že to takhle nebude pořád s nějakou stěnou fotek a blablabla..

9
Jana
Reagovat

Ja zeru Vaclava!:)

Přidat komentář