Panáček v reality show

Extrémne rodiny 2: začínajú extrémne!

8. Září 2012 | napsal(a): | reality show: Extrémne rodiny

Extrémne rodiny na Jojke (25,8%) sa vrátili ako jasný trhový líder, keď s vysokým náskokom porazili konkurečný MasterChef (16,6%).

Nové rodiny, nové prípady, nová séria. Televízia JOJ po úspechu prvej jarnej série, pripravila aj druhú sériu kontroverznej reality show, v ktorej sa objaví aj rodina Tonkovcov, ale aj nové extrémne rodiny, vracia sa novozniknutá gay rodina či rodina bezdomovcov. Druhá séria odštartuje v piatok 7. 9 o 21:30 vo vysielaní sa bude objavovať raz do mesiace, o týždeň Extrémne rodiny vystrieda americký X FACTOR. Čo divákov čaká v piatok + upútavku s rodinou Tonkových nájdete vo vnútri článku?




Tonkovci majú problémy s domom a elektrinou, prichádza ich navštíviť aj Roszika z ďalšej úspešnej show Mama, ožeň ma!, ktorá sa im pokúsi vyveštiť ich osud. Svoj príbeh rozpovedia bezdomovkyne, ktoré žijú v chatrči spolu s dvoma mužmi. Gay rodina sa vracia, uvidíme však iba Laca a Aja, ktorí si privedú svojho kamaráta Erika Hilár Lakatošovie (víťaz Vyvolení 2).

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Extrémne rodiny

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
koc
Reagovat

pojdme na to :)

2
mir
Reagovat

to je hnus vase velebnosti…

verim ze Rada pre rozhlasove a televizne vysielanie ulozi pokutu aspon milion eur.

3
CarculkaC
Reagovat

Už aby byl pátek.

4
Lejla
Reagovat

Ja sa rada bavím na jednoduchých ľuďoch, ale robiť si srandu z retardovaného chlapca je už aj na mňa príliš. Ale pozerať to budem…

5
koc
Reagovat

4 – TONKO neni retard .. je jen jiny

6
CarculkaC
Reagovat

5) přesně. Myslím, že spíš než posměch sklízí Tonko a jeho rodina sympatie.

7
Elko
Reagovat

Doplnená druhá upútavka aj s Gay rodinou.

8
Pattrick
Reagovat

No já z toho nemůžu !!! :D :D opravdu jsem se takhle dlouho nepobavil :D :D Jojka do česka :D

9
Blem007
Reagovat

fakt super díl, to zase JOJ dostane pokutu :-) ale u těch bezďáků mi to přišlo dosti přibarvené štábem … dobrý střih :-D …

10
Kapi
Reagovat

U Tonka to byla takova pripravka na jeho „Makeover“ epizody?

Bezdomovci byli fajn, trochu pohazeny strih napomocny efektu byl znat, ale presto zabava. Nic extra prekvapujiciho v porovnani s predeslymi , ale i tak porad zabavnejsi a drsnejsi nez cokoliv z CZ RS.

Přidat komentář