Panáček v reality show

Ohrožené natáčení: Tonko nechce nový dům snů!

21. Září 2012 | napsal(a): | reality show: Extrémne rodiny

[singlepic id=5344 w=420]
Ako sme vás už informovali televízia Joj pripravuje voľné pokračovanie Extrémnych rodín s podtitulom Tonkov dom snov. Tonkovci však nový dom nechcú, podľa najnovších informácií by extrémna rodinka chcela bývať v pôvodnom dome, ktorý chce, aby televízia opravila. Tu je však problém, odborníci sa zhodli, že dom je v absolútne dezolátnom stave a akékoľvek úpravy v tomto prípade vôbec neodporúčajú. Nakrúcanie show je tak ohrozené.

Tonkovci: chceme opravený dom!

Rodina je na svoj dom, v ktorom žije, zvyknutá. Nepripúšťajú si, aby sa dom zbúral a postavil nový. Tomu sa vyslovene bránia. Tonkovci si stoja za svojím a pomoc od televízie JOJ za podmienok, že sa ich dom má zbúrať a postaviť nový, odmietajú.

Odborníci Tonkovcov: váš dom treba zbúrať!

K problému ohľadne nového domu pre Tonkovocov sa vyjadrila pre Nový Čas aj TV JOJ „Prísľub, ktorý sme rodine dali, samozrejme, dodržíme, jeho konkrétne načasovanie však nebudeme prezrádzať,“ povedala PR manažérka Jojky Perla Žinčíková.

Nového Času sa vyjadrili aj odborníci, ktorí vykonali obhliadku domu: „Dom je absolútne v dezolátnom stave, v dôsledku čoho sa rekonštrukcia neodporúča. Pravdupovediac, je takmer nemožná.“

Zdá sa, že ide o začarovaný kruh a otázne je či sa práve nové časti Extrémnych rodín dostanú na televízne obrazovky ešte túto jeseň. Čo by ste odporučili Tonkovcom vy?

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Extrémne rodiny

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Můj názor
Reagovat

Nechtějí? Ať shnijou v té kuči. Běžte natáčet jinam.

Reagovat

Mohli byste pls, dát ten článek do trošku širších souvislostí pro ty, co ten pořad neviděli? Třeba proč jim chce JOJ opravovat dům? Moc se nechytám O:-)

3
Elko
Reagovat

Nick Flyer: Tonko je niečo ako Kleopatra z Turca, nemyslím vlastnosťami, ale vysoko sledovaná postavička :)
Kukni si prvú epizódu Extrémnych rodín http://extremnerodiny.joj.sk/extremne-rodiny-archiv/2012-03-02-extremne-rodiny.html, žijú fakt extrémne, stačí si pozrieť prvé minúty :)

Keďže Extrémne rodiny sú úspešný formát, tak Jojka chce využiť popularitu Tonka a jeho rodiny.

4
koc
Reagovat

2 – to jsi o dost prisel :) a nejen o Tonka

5
Petra
Reagovat

Hroza, hroza, hroza, nech ich nechaju na pokoji konecne, TV HNOJ…

Přidat komentář