Panáček v reality show

Extrémne rodiny 3 dnes na Jojke!

11. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Extrémne rodiny

„Premiérová tretia časť dosiahla ako suverénny líder na trhu podiel 32,4%, konkurencia so svojou ponukou výrazne zaostala.“

Úspešná reality show, ktorá zvalcuje každý konkurenčný program v danom čase, sa vracia s treťou epizódou. Po skončení Geissencovcov dostanú Extrémne rodiny aj stabilný vysielací čas – každý pondelok o 21:30. Extrémne rodiny budú aj dnes extrémne. Tonko dnes pôjde na rande (dnes uvidíme aj bývalú farmárku z Farmár hľadá ženu), Dodo si bude hľadať prácu a gay rodina sa bude opäť hádať. Upútavka vo vnútri článku.




Televízia Joj uvádza na svojom webe, že dnes sa Dodo rozhodne hľadať prácu. Jeho snaha však nedopadne najlepšie a skončí tam, kde vždy, teda v krčme.

K Tonkovi dnes príde na návštevu nápadníčka Katka, ktorú viacerí diváci poznajú ako neodbytnú farmárku zo show Farmár hľadá ženu. Rande má na začiatku správny pozitívny smer, no nakoniec nedopadne podľa predstáv Katky ani Tonkovej rodiny. Viac sa dozvieme dnes o 21:30 na Jojke.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Extrémne rodiny

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
koc
Reagovat

uz aby byl vecer

Reagovat

Oni snad zopakují celý minulý díl, než dají i něco nového
:-(

3
Ivčula
Reagovat

4 gayovia ve městě a vůbec jsou návykoví, já si nemůžu pomoct :))))))))))))

4
Petra
Reagovat

Ta stara s okuliarmi nema chybu, ja z nej odpadnem… :)

5
radek
Reagovat

Tak toto je neskutecna ubohost. Nic horsiho jsem nevidel. Vzit par dusevnich chudaku, delat z nich voly jak v poradu, tak v komentari a doufat, ze se na to budou divat jini dusevni chudaci. Chtelo se mne z toho zvracet a mel jsem co delat, abych se vcera dodival na prvni dil, ktery jsem vubec videl a zaroven vim, ze to byl posledni dil. Porad jsem tak nejak doufal, ze se tam neco stane, ze to neni jen o tom ukazat hloupou a podivnou rodinu, ale nedockal jsem se. Neni se cemu divit, ze zijeme v takovym moralnim marasmu, kdyz se delaji „porady“, jako toto. Je to jen odraz spolecnosti. Doufam jen, ze to ma slednovanost asi do 5 divaku, tedy tech, co sem psali komentare.

6
Elko
Reagovat

Radek, asi ťa sklamem… ale ako som písal, Extrémne rodiny sú úspešná reality show.

Aj včera boli Extrémne rodiny jasným lídrom na trhu. Možno je to pre mnohých divná zábava, ale zjavne si tie postavičky ľudia obľúbili.

„Na obrazovky TV JOJ sa úspešne vrátila šou Extrémne rodiny, premiérová tretia časť dosiahla ako suverénny líder na trhu podiel 32,4%, konkurencia so svojou ponukou výrazne zaostala.“

7
Radek
Reagovat

Nezklames, neni proc. Chapu a zaroven vlastne nechapu, jak se na to muze nekdo divat. Mne je tech lidi lito (souteziciho nemluviciho kluka, ti cigani jsou mne jedno) a vim, ze se uz nikdy divat nechci.
Nemyslim si, ze si lide oblibili ty postavicky, ale ze se bavi na tom, ze je nekdo jeste horsi, hloupejsi atd., nez oni sami, i kdyz si to vedome pripusti jen malokdo.

Vis, kdyby ukazovali opravdu problemovy rodiny, kde jsou decka hajzlove, rodice treba kriminalnici, opilci atd., tak to sice taky nechapu, ale reknu, cert to vem, ale mne vadi to, ze se tam objevuji dusevni mrzaci a to ted nemyslim nijak ve zlem, proste mentalne podprumerni lide, nemocni (ten kluk co sotva mluvi, je toho prikladem) atd., a to se toci. Toto mne vadi. Delani si srandy z lidi, kteri za to nemuzou. Ozralec nebo kriminalnik, si za to temer vzdy muze sam, ale clovek, co se narodi jako polovicni dement (opet nebrat jako nadavku) neni schopen posoudit realitu a nemuze se poradne branit. Tohle mne na tom vadi.

8
koc
Reagovat

Tonko hledal lopatku na perdelce :o

9
koc
Reagovat

pochopil jsem spravne Dodovu matku a chcela z Doda vyhanet dabla ? ;-) .. proc by se jinak ptala na svecenou vodu

10
Jana
Reagovat

Radek : Ale ti lidi do toho šli dobrovolně, mají za to peníze … Tonko se dokonce hlásil do Farmář hledá ženu … a evidentně jim to nevadí …

11
Pattrick
Reagovat

Lidi do toho šli dobrovolně, jejich mínus že jsou za exoty, já se rád pobavím na cizí účet, když je to takhle veřejně :))

12
koc
Reagovat

pro neznale – toto http://www.youtube.com/watch?v=zsdD2FZPDxQ – zpivala Tonkovo rodina pri vitani napadnice

Přidat komentář