Panáček v reality show

Extrémne rodiny pokračujú i na podzim!

10. Srpen 2012 | napsal(a): | reality show: Extrémne rodiny


Kontroverzná, na druhej strane vysoko sledovaná reality show sa vracia na televízne obrazovky TV JOJ. Tentokrát sa v show objaví len obľúbený Tonko, ktorý si so svojou rodinou získal mnohých Slovákov i Čechov. Extrémne rodiny dostanú na jeseň podtitul – EXTRÉMNE RODINY – TONKOV DOM SNOV! Vo vysielaní Jojky by sa show mala objavovať raz do mesiaca, ako to bolo aj pri jarnej sérií Extrémnych rodín.

Tonkovci dostanú nový dom

Televízia Joj síce dostala za Extrémne rodiny mastnú pokutu, no v úspechu celej show chce pokračovať. Tentokrát sa zameria na príbeh rodiny Tonkovcov, ktorým pomôže postaviť ich nový dom. O čom bude voľné pokračovanie celej show?

Anotácia programu: Hoci zázraky sa nedejú, Tonka a jeho rodinu jeden z nich čaká. Tonko a jeho rodičia sa stali hviezdami kontroverznej relácie Extrémne rodiny. Hoci sú šťastní, ich bývanie ani zďaleka nezodpovedá štandardnej úrovni. A keďže ekonomická situácia celej rodiny nedovoľuje ani malú rekonštrukciu, TV JOJ im podáva pomocnú ruku.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Extrémne rodiny

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Kapi
Reagovat

No tohle. Pojmou to asi zase dost „sverazne“ po slovensky, ale preju jim to dobré a tesim se na tuhle show! :)

2
koc
Reagovat

Jak se stavi sen po slovensku ?

3
Kapi
Reagovat

Mamince určitě udělají i nové brýle a čupr sestřih. Mají spoustu „makeover“ materiálu, myslím, že to bude fajn! :)

4
Kamča
Reagovat

Elko, oprav si titulek – podzim místo poZDim :-)

5
Elko
Reagovat

4 Kamča: :-) díky.

6
N-T
Reagovat

Slovenské televize prostě reality show umí…

Reagovat

Elko,
já toto léto ujíždím na Extrémnych prípadoch! Kvůli Farmě nestíhám, ale poctivě si je nahrávám a když je chvilka přehrávám. No a Súdne siene taky nemají chybu.

8
CarculkaC
Reagovat

Tak to mi udělali radost s Tonkem. Fandím mu i celé jeho rodině.
7) Ajda – já taky. Teprve na začátku léta jsem to objevila, tak to sjíždím z archívu vč Súdne sieně (nebo jak se to píše)….

9
Ivčula
Reagovat

Nový dům je super, ale…. budou tam šťastní?

Přidat komentář