Panáček v reality show

Recept na bohatství se přesouvá do noci, budou české filmy

4. Září 2012 | napsal(a): | reality show: Recept na bohatství

[singlepic id=4479 w=420]
Po prvních dvou dílech Receptu na bohatství, které měli skutečně mizernou sledovanost (144, potažmo 131 tisíc diváků) na české televizi TV Barrandov se její vedení rozhodlo pro změnu. Tuto gastro reality show přesunou z pondělní osmé hodiny večerní na 21:45. Od osmi půjdou na TV Barrandov staré české filmy. Minimálně po následující 2 pondělí. Zlepší se výsledky Receptu?

Aktualizace:
Kuchárske show nelákajú divákov ani na Slovensku. Po piatkovom neúspechu MastarChefa a pondelkovom slabom výkone Receptu na bohatstvo sa rozhodla TV JOJ ako prvá konať. Kuchársku show presúva na sobotu o 22:00, kde mu bude pomáhať Farmár hľadá ženu. V pondelok sa rozhodla o 21:30 vysielať filmy.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Recept na bohatství

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Scalex
Reagovat

Kurňa, se zas nevyspím. 8^)

2
Maxx
Reagovat

Barrandov si vytvořil image televize pro důchodce. Takže tam bodují příběhy Bartošové, české filmy, Videostop a tak. Takže se ani nedivím, že to tam propadlo, protože jejich typičtí diváci o to nestojí a mladší diváci nevědí, že to tam běží. I když, on stejně tak propadl i Master Chef, spíš je asi vidět, že už ta záplava kuchařských show nudí (hlavně u nás, na Slovensku jich ještě tolik není). Si vemte, že přes léto Prima vysílala denně 3x Prostřeno – dopoledne, v podvečer a večer VIP verzi.

3
desin
Reagovat

presne jak jsem rikala :(

4
Viktor
Reagovat

TV Barrandov se ani neobtěžuje vložit video na své stránky, na první díl jsem čekal několik dní, na druhý díl čekám znovu. Pokud oni sami nemají zájem…….

5
ajta
Reagovat

nikdo na to nekouká, se nedivim..není na co. mastrerschef je lepčí

6
Jackolo
Reagovat

Zachránily dezerty úroveň Receptu?

.gorilla.cz/article/12248-recept-na-bohatstv-3-dl-sladk-teka-na-zatku.html

7
Kamca
Reagovat

Vagner vzhledove ujde, ale svym projevem je odporny slizoun.

8
Jackolo
Reagovat

Kvalita Receptu na bohatství pořád klesá a klesá:

rilla.cz/article/12298-recept-na-bohatstv-4-dl-emu-se-to-chudk-adela-bansov-upsala.html

9
Anonymní
Reagovat

no koukám, že na to nikdo nekouká … já koukla a pohled na špidlatý nos paní porotkyně s tím květákem na hlavě , zabořený do masa na talíři ve mě okamžitě evokoval scénu z Kurva hoši … paní psycholožka si objednala „míídium“ biftek :-)

Přidat komentář