Panáček v reality show

Recept na bohatství již 27. srpna (video)

27. Srpen 2012 | napsal(a): | reality show: Recept na bohatství

[singlepic id=5224 w=420]
Prázdniny jsou za pár dní fuč a televizní podzim je tu. Již zítra 27. srpna začíná na TV Barrandov a TV Joj reality show Recept na bohatství. Vítěz získá 50 tisíc eur a příležitost dostat svůj kulinářský výtvor do obchodní sítě. Než se k této ceně dostane, tak musí zaujmout 3 členy odborné poroty: Pavla Maurera, Libuši Šmuclerovou a šéfkuchaře Michala Rabinu. Jídlo musí nejen chutnat, ale i vypadat. Nezapomeňte 21:30 v pondělí začínáme na TV Joj a už ve 20:00 na TV Barrandov. Tedy pokud nedáte přednost konkureční show MasterChef na TV Markíza rovněž od 21:30.




Recept na bohatství, upoutávka

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Recept na bohatství

Diskuze k článku

Počet komentářů: 21
1
Maro
Reagovat

Docela dost přísní, že mi to místy přišlo až trapné a také nepochopím proč je v porotě Šmuclerová.

Reagovat

Maro (1) spekuluje se, že by Ringier mohl koupit TV Barrandov. Tak možná proto :)

3
pepa
Reagovat

to je teda slabota – čekal jsem víc – má to hodně hluchých míst, a je to strašně blbě sestříhané. To hlavní (porota ochutnává jídlo) je tam z celého pořadu asi ze čttvrtiny.

4
Zuzana
Reagovat

strih je fakt divny…a Adela mi prijde misty trapna (a to ji mam jinak fakt rada)….
ale moc se mi libila pani se syrovym dortem (tak nejak jsem cekala, ze bude cely porad vypadat takhle)

Reagovat

Nechapu .. nevyzkouset neci jidlo jen kvuli tomu, ze se mi nelibej zuby souteziciho ? WTF ?

6
Kami
Reagovat

Ach jo..
Vata, vata, vata, ochutnavka, vata, vata, ochutnavka, vata, reseni necich zubu, vata, vata, jidlo.
Az se budu chtit divat na zivotni pribehy, pustim si Modre z nebe nebo Postu pro tebe.
Mam pocit, ze az prepnu na MasterChiefa, nemuze byt horsi.

7
Čigi
Reagovat

Teda co si ta ubohá Šmuclerová dovoluje jen proto,že je její manžel zubařem?Bylo mi té paní tak líto,jak jí tato tzv.železná lady ztrapňovala před celým národem,že se nestydí.Hraje si na upřímnou a nechce ochutnat jídlo(nepochopila jsem proč) a přitom je ubohá a velmi trapná,afektovaná zazobaná panička.Ta paní jasně řekla,že přednější jsou její děti a zuby počkají,že na to zatím nemá.Hnusnej pořad,dívala jsem se poprvé a taky naposled.Sama Šmuclerová vypadá jak z kozy duch i s jejíma umělýma raťafákama od manžela.

8
Maxx
Reagovat

A co jste čekali, že porota bude nad vším slintat jak bezdomovci nad vyhozeným hamburgrem v kontejneru? Na MasterChefa se podívám v pátek, pak zhodnotím, co je lepší. Mně se to líbilo.

9
haha bimbi
Reagovat

Nevím co si o tom myslet. Maurer se mi líbí, ten slovenskej kuchař taky ví co mluví. Šmuclerová nevím ještě. Ty zuby té paní jí zaplatí ona?? Co mě vadilo byl rádoby vtípek s Vietnamcem, co nerozumět česky (Adéla). Prdlajs! Pro něho je slovenština jako úplně jiný, cizí jazyk než ta čeština, kterou se učí. On neví že „jak“ a „ako“ je jedno a to samý. A Vágner, ten moderátor působí jako narcis, Adéle stejně umí málokdo přihrávat.

10
Maxx
Reagovat

Adéla byla dobrá, mam ji rád. Máme trochu podobnej humor :D Nejlepší je, jak řekne totální kokotinu s naprosto vážným výrazem. Bohužel mi ale přijde, že je čím dál ošklivější. Ale za to samozřejmě nemůže, nechci bejt hnusnej.

11
Macík
Reagovat

…nejlepší byla olašská exšpertka s gumovou slepicí. s rómským chlebem tuhosti „žula“ a s mentálním výlevem IQ nula :-DDD

12
Elko
Reagovat

11 Macík: :-))) ty budeš rekapistka?
Strašne veľa strihov ako je rejžo Ňunéz zvyknutý (už pri Superstar to bolo zlééé a prvky zo Superstar si zobral do Receptu, tie sa tam nehodili), nápad show je však zaujímavý – to prepojenie so supermarketom, ale ukazovali až príliš veľa „materiálu“ (ale fakt dobrého materiálu, to musím uznať :D), ale mohli ponúknuť viac takých ľudí ako pani so syrom, pán s lístkovým cestom a pod… ale oproti MasterChefu som nemal pocit, že toto je hrané.

13
Macík
Reagovat

12) ahóój Elkoó !:-DD…ráda tě slyším :-D…rekapistka nebudu, možná občas něco vokomentuju…, jestli to bude stát zato :-D…jinak jsem včera přepínala z šéfa na recept, z receptu na šéfa, takže jsem viděla z každého formátu kousek a stejně nevím, jaké RS dát přednost ??? …obě sledovat je už moc…poraď !:-D…navíc ten Ňuňéz ??? :-D

14
Elko
Reagovat

13: Aj ja ťa rád vidím. Tú pani so slepicou si opísala na jedničku :-) ešte teraz sa chechtám.
Ak ti mám poradiť, tak kde sa dvaja bijú vyhráva: Farmár hľadá ženu na Jojke od 8.9. :-)
http://reality-show.panacek.com/21071-farmar-hlada-zenu-bitka-prve-bozky-plac-ziarlivost-ci-zurivost.html

A to ver, že tu bude maximálna zábava aj na Panáčkovi :-)

15
Macík
Reagovat

14) jóó, tam bude ta kleopátra z Turca, že ? :-DD…jééžíííš, to je masakr…muhehehe…vypadá to na vycinkaný zuby :-DDDDD… no, sice se u nás bude vysílat i mega RS „volby“, ač uvědomělá volička, nemám zrovna chuť si nechat krmit uši… tos mě teda navnadil, se tady tlemim jak tichej blázen :-DD…tak to si nenechám ujít !!!…Budeš rekapista ty ???

16
Jackolo
Reagovat

Nevybíravá rekapitulace prvního dílu Receptu: gorilla.cz/article/12164-recept-na-bohatstv-1-dl-nechutn-etuda-se-zkaenmi-zuby.html

17
Elko
Reagovat

15: ne, ne rekapistka bude Bazinga… to je odborníčka, ona má hlášky jako ty :D
Prvé dve série Farmára boli čistý úlet a hardcore, ale táto tretia bude megahardcore :D

Ale inak vám sa Recept a Master nekryje, takže sa môžeš pozerať na obe show, ne? A podľa ďalších epizód sa rozhodneš, čo ťa bude bavit víc.

18
Macík
Reagovat

…no, jasně :-DD …přesouvám se na FHŽ :-D

20
haha bimbi
Reagovat

Scalexovy rekapy mě osobně ještě nikdy nezklamaly, děkan Scalexi! :-) Všiml sis stejnejch věcí jako já, což vždy potěší :-D
A jinak holt uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál…

21
patrik
Reagovat

Zdravim prosim Vas, neviete ako sa vola ta pani co nemala tiez zuby? Ak to niekdo vie mohol by sa mi ozvat na mail? korki252@gmail.com

Přidat komentář