Panáček v reality show

Recept na bohatství: poznejte porotu i moderátory (video)

20. Srpen 2012 | napsal(a): | reality show: Recept na bohatství

[singlepic id=4479 w=420]

Sledovanost: Promo ochtunávka Receptu na bohatství byla včera nejsledovanějším programem dne na Slovensku, s podílem cca 35%.

Již jen pár dní nás dělí od zahájení velmi zajímavého podzimu z pohledu reality show. Jednou z nich, která vtrhne na česko slovenské obrazovky bude i Recept na bohatství. Na Slovensku na TV Joj v České republice pak na TV Barrandov. Podívejte se na dlouhý a zajímavý sestřih představení poroty, moderátorů a emocí soutěžících. Získá si tato show váš divácký čas? Podívejte se na video.

Video, poznejte porotu a moderátory Receptu na bohatství

A na závěr? Z 1500 přihlášených bylo vybráno 472 receptů, které všechny ochutnala odborná porota Receptu na bohatství. Můžeme se tedy těšit na pořádnou porci jídla.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Recept na bohatství

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Elko
Reagovat

Hovorilo sa, že v Česku nemáte dobrých moderátorov (iba Mareša)… prišiel Prachař a tento Peter Vágner vyzerá tiež na dobrý „kvítek“, ako odrovnal Adelu – chceš píchnout… ty vole :-)))

Reagovat

Elko (1) je otázkou, jak dlouho to cvičili a jak bude moderovat živě. Tento týpek je v ČR znám spíše jako herec z Ordinace, ale vím, že i moderuje různé akce.

3
Elko
Reagovat

2 SUNíčko: live bude jenom jedno kolo – finálové kolo, tuším.

Reagovat

Petr Vágner je známý z Očka, je moderátor Frekvence1, dříve Evropa2. Já ho znám víc takto, než jako epizodního herce :-)

Reagovat

Ajda, to bude tím, že F1, E2 ani Očko nějak nesleduji :)

Reagovat

5 SUN,
já taky ne, ale reklamy těchto médií s ksichty moderátorů plevelí noviny a časopisy :-))
Ale přiznávám, Očko přepnu občas jako kulisu při reklamě na jiném programu :D

7
Maxx
Reagovat

Tak já znám Vágnera hlavně z Óčka a rádia, protože tyhle věci sleduju a poslouchám, ale narozdíl od SUNíčka zase nejsem divákem Ordinace. Holt každý má jinou zábavu :P

Jinak si nemyslím, že by v ČR nebyli dobří moderátoři. Pokud jde o moderátory velkých show, tak byl spíš problém ten, že se všude cpal Mareš a ostatní neměli moc šanci. Ale taková Pergnerová, Bouček, Prachař jsou skvělí. A bude jich víc. Na druhou stranu si ale právě myslím, že oba moderátoři těch kuchařských show budou hodně špatní. Vágner je takovej nemastnej neslanej a Peštová jako moderátorka bude děs, protože mi stačilo poslechnout si její strojové moderování v upoutávkách. Gavriely č.2. Modelka by prostě moderovat neměla. Existuje sice pár výjimek, které to zvládnou jakž takž jako Partyšová, Aichmajerová, Abassová, Kobzanová nebo Krainová, ale ani tak to není žádná sláva. No uvidíme…

8
Lukáš
Reagovat

Miluju Adelu a tato show vypadá i zajímavě. Budu se rozhodně koukat. :)

9
Kami
Reagovat

Huraaa, sem s tim. Ale nemam tv, doufam, ze to pujde nekde live ke shlednuti, treba na JOJ?

Přidat komentář