Panáček v reality show

Recept na bohatství, federální reality gastro show

17. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Recept na bohatství

[singlepic id=4479 w=420]
Na české a slovenské obrazovky sa dostane na jeseň ďalší federálny projekt. Pôjde o česko-slovenskú kulinársku show s názvom Recept na bohatstvo, resp. Recept na bohatství. Show nespojí tentokrát Jojku s Primou, ale Jojku s najmladšou českou stanicou TV Barrandov. V originálnom znení ide o reality show Recipe to Riches. Jojke sa podarilo ukradnúť na režisérku stoličku aj Petra Ňunéza, ktorému skončila exkluzívna zmluva s Markízou.

O aký formát ide?

„Ide o formát, ktorý je skutočnou novinkou, je neopozeraný a prináša pohľad na to, ako sa úspešný recept môže stať hitom a dostať sa až na pulty supermarketov. Recept na bohatstvo je vlastne šou o ceste za úspechom prostredníctvom receptu – či už vlastného, alebo rodinného, či prevzatého. Zúčastniť sa môže skutočne každý, nemusí pritom vedieť variť, nemusí byť profesionál, stačí mať originálny recept a vedieť ho pripraviť,“ povedal pre média hovorca TV JOJ, Jozef Gogola.




Kto a čo bude rozhodovať o víťazovi?

Odborná porota vyberie tie najlepšie recepty, ktoré cez siete supermarketov ochutná celé Česko a Slovensko. Diváci show a zákazníci siete supermarketov rozhodnú, ktorý recept je ten najlepší a kto si odnesie výhru 50 000,- eur, resp. 500 000,- Kč a možnosť predávať svoj recept po celom Česku a Slovensku! Malo by ísť o reťazec, ktorý pôsobí v Česku aj na Slovensku, do úvahy tak pripadajú Billa, Tesco, Kaufland či Lidl.

V tojčlennej porote majú sedieť uznávaný šéfkuchár, marketingový špecialista a expert na vývoj nových výrobkov. Hosťujúcim členom poroty bude zástupca siete supermarketov. „Pôjde celkom určite o známe, úspešné a rešpektované osobnosti,“ povedal hovorca Jojky. Recept na bohatstvo bude moderovať zmiešaná česko-slovenská dvojica.

Kastingy v 4 mestách, prihlásiť sa môžete už teraz

Prihlásiť do show sa môžete prostredníctvom slovenského kontaktného formulára alebo vyplnením českého kontaktného formulára.
Televízia JOJ a Barrandov vyhlásila aj kastingy, ktoré sa uskutočnia v štyroch mestách: Praha, Brno, Bratislava, Košice. Termíny kastingov upresnia obe televízie na svojej webovej stránke.
Informácie o show sú dostupné aj na slovenskej FB stránke, ktorá aktívnejšie pracuje s novými fanúšikmi oprotičeskej FB stránke.

Česká upútavka

Slovenská upútavka

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Recept na bohatství

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Bobby Brown
Reagovat

50 000,- eur, resp. 500 000,- Kč???
Něco mi tu nesedí.

2
Elko
Reagovat

Bobby: tak, keď vám v Česku kradne peniaze Rath, sa nečuduj :D

Reagovat

Bobby Brown (1) tu cenu pro vítěze jsem taky nepobral. Když Barrandov nemá peníze, tak proč pořádá reality show? :)

4
okkvp
Reagovat

Třeba to jsou ceny pro první dva

5
lena
Reagovat

Takže režie Peter Ňunéz a česko-slovenská moderátorská dvojice? Tak z toho mi plyne, že na podzim bychom opět mohli vidět mou oblíbenou Adélu.

Reagovat

okkvp (4) to nedává logiku, proč je na CZ inzerovaná jiná hodnota první ceny než na SK. Leda, že by v rámci tvé teorie bylo už předem určene, že Slovák musí být první a Čech druhý :)

7
Bobby Brown
Reagovat

No tak to je jasná dyžgrimynácija!

8
Elko
Reagovat

5: Ňunéz sa pre jeden časopis vyjadril dávnejšie, že vybral pre Adelu veľmi zaujímavú cooking show. Je možné, že je to táto reality show.

9
lena
Reagovat

8: No tak tím se to jenom potvrzuje, to určitě bude právě tato show.

10
Edita
Reagovat

Vážená redakce, včera jsem měla možnost vidět Váš nový pořad o gastronomii, vaření, kulinářství, nebo nevím jak bych to nazvala. Patřím mezi lidi, kteří velmi rádi vaří, zkouší nové recepty, zajímám se hodně o gastronomii, nejenom proto, že mám ráda jídlo, ale zejména chci vědět vše nové a staré o vaření, o zdravém jídle, vyzkoušet staré zapomenuté recepty, což se mi doopravdy daří. Ale, promiňte, to co včera předvedla televizní show je pro mne jeden velký otazník. Připadá mi to jak hon na čarodejnice, za každou cenu se předvést i když ty ukázky nemají nic společného s dobrou kuchyní. V žádném případě nepodceňuji přihlášené lidi, ale oni „nevaří“, oni chtěji za každou cenu vyhrát. No, ale to je jejich věc.
Pane Maurer, Vás a Vaši manželku léta obdivuji, gastronomii máte v malíčku, Vaš foodfestival je na vysoké úrovni, gastronomické cestování, úžas, no a proto nechápu, proč této soutěži jste nedal řád, vždyť je to ztráta času, totéž se ptám pana Rabina, vynikajícího šéfkuchaře, kulináře, vždyť jste se pohyboval v michelinkách, nezlobte se, ale pro mne je tato show totálné ponížení gastronomie, vy sami musíte vědět, že více než 2/3 zúčastněných nemají s vařením nic společného. Pani Šmuclerová je vynikající manažerka, má zkušenosti, tak proč se tyto vlastnosti vážené poroty nevyužili, proč se to nepřipravilo na vyšší úrovni? To jsou otázky na které si neumím odpovědět, je smutné, že za každou cenu chceme „něco“ organizovat, předvádět. Promiňte, ale musela jsem Vám to napsat, i když nejsem si jistá, zda to bude někdo číst.
Srdečně Vás zdravím, přeji hodně trpělivosti, nebudete to mít lehké. Myslím na všechny vynikající kuchaře, kteří to občas uvidí. Jsem ráda, že to neuvidí můj syn, který je vynikající kuchař, vaří ve Vancouvru v prestižní restauraci, dostal by z toho asi kopřivku.
Přeji krásné slunečné dny.

Přidat komentář