Panáček v reality show

Farma (12.7.): Noví obyvatelé se zabydlují

12. Červenec 2012 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=4912 w=420]
Libuše se pomalu smiřuje s duelem, Sára ji ignoruje. Dnešní den připomínal mraveniště. Někdo nese klády, jiná veze trakař s hnojem, Kubí soustředěně pleje místo zahrádky před zrcadlem vlastní obočí.

Hospodář a jeho dary

Všichni toužebně očekávají příjezd hospodáře. Někdo se těší na pochvalu, jiný na odměnu, někomu stačí ke štěstí pár zvířat.
Kuba nikdy v životě neviděl tak „gigantické“ krávy. Asi jedinou, kterou kdy viděl, byla ta fialová na obalu čokolády. Jinak by se tak blbě neptal, zda je to holka a kluk.




Zvířat přivezl plnou vlečku, dvě krávy – Malina a Jahoda to vzaly po svých, ale zda se nám zabydlí na farmě, se teprve uvidí. Než vše zkontroluje, zbytek farmářů se může přivítat s nově příchozími. Seznámit, ale ne hned vyhánět z farmy, jako nebohou kozenku. Dvě již zmíněné krávy sebou přitáhly podle Milana minimálně 200 ovádů. Nebyl by to on, aby je s patřičnými komentáři nezačal likvidovat. Chudák kráva, rány které jí dával, si nezasloužila. Mám pocit, že se občas pořádně předvádí a nezná míru. Dalšími obyvateli se stane deset slepic a kohout. V klecích jsou i dvě prasátka, pořádně narostlá, žádné podvyživené chudinky.

[singlepic id=4913 w=420]

Důvěřuj, ale prověřuj

Kdo čeká, že se hospodář radostně rozběhne kolaudovat kravín, má smůlu. Toho ze všeho nejvíc zajímá, zda místo ložnice nevznikl nový chlívek, a proto začíná s inspekcí zrovna tam. Má rád ustlané pelechy, může být spokojený. Postel zející prázdnotou doporučí rozebrat. Zásoby se tenčí, na stole si leží lákavě vypadající lívance, ale Šárku ani nenapadne hospodáři nabízet, přeci jim nebude ujídat. Skleník se větrá, saláty přerůstají, konečně začne kolaudace příbytků. Chlév Milan udělal hezký, ale pár nedostatků se do zápisu dostává – přidat prkna nad koryto, zatlačit vyčuhující hřebíky u dvířek. Slepice můžou být spokojené, u těch to proběhlo bez připomínek.

Konečně kolaudujeme kravín

Pokládka střešních tašek je prý moc natěsno, ale vlastně v pořádku. Možná jen hospodář trochu vypadl z role. Při bližším ohledání zjistíme, že kravín je dílem avantgardních umělců – řemeslníků. Vlnící se hrany střechy, křivé zakončení, okap zbytečně daleko, poněkud užší vchod.

[singlepic id=4914 w=420]

[singlepic id=4919 w=420]

Kam zmizely brambory

Kravín s připomínkami prošel, ale na poli hospodáři zamrzl úsměv. Nevláčeli, pršelo. Bere to jako výmluvu, on přeorával. Je lepší. Farmářka týdne sice tvrdí, že se na pole chystají po obědě, od kontroly je to nezachrání. Hra – kdo najde první bramboru, nebere konce. Vypadá to, že tam snad ani žádné nejsou. Konečně hospodář vyhrabe první kousek a po další pátrací akci zjistí, že se ukrývají ne zhruba co 30 cm, ale mají pořádné rozestupy tři čtvrtě metru a v jiném řádku i metr. Kam se poděly? Majitel má jasno. Farmáři je místo sázení do hlíny, prohnali žaludky.

Přechodné bydliště schváleno

Po celkové obhlídce je rozhodnuto, že cenný rodinný majetek hospodář ponechá na místě. Aby zvířata nehladověla, přivezla si vlastní zásoby. Brambory, pšenici, mrkev, řepu, kukuřici a dokonce jim paní hospodářová dala sebou i deset starých rohlíků. Konkrétně kravičkám takto přilepšila. Milan i Michaela se těší, jak němým tvářím budou ujídat z jejich zásob. A k tomu bude mléko, vejce, nastává období hojnosti.

Odměna

Za práci jim náleží odměna. Je zkrácena o dvacet mincí, za neobdělané pole. Pokud to stihnou do pondělka, mince jim vrátí. Celkově dostávají 80 farmářských mincí a demižon bílého vína. Ten vyvolá největší nadšení.
Pro Milana jsou odměnou krávy. Viděl tisíc porodů, je otázka, zda ten, který se uskuteční na farmě, zvládne bez ublížení na zdraví novorozenci nebo rodičce. Kubí vyhlížel králíčky, touží po mazlení, ale bude si muset najít zatím náhradní řešení, ušáci se nedostavili.

[singlepic id=4915 w=420]

Co se honí Kubího hlavou při dojení

Přednáška o dojivosti, o zkrmování kozího mléka, pastvě atd. Rychlokurzem dojení projdou všichni, ale největším zážitkem je pro Kubu. Asi už je na farmě moc dlouho a má chlupaté myšlenky. Struky krávy mu přijdou měkké, jsou takové „fuj“, něco mu to připomíná. Něco jako od stoletého dědka. Čím víc se to mačká, tím je to měkčí, v životě je to přesně naopak, komentuje průběh dojení Kuba. Je to jednoznačně zatím jeho nejsilnější zážitek na farmě.

Kubí se nám málem předře

Je potřeba ubytovat zbytek zvířat a uklidit jejich proviant. Kuba, který u každé práce víc překáží, než je k užitku, plánuje podobnou taktiku i nyní. Nošení pytlů se rád zúčastní jako pozorovatel. Má však smůlu, než se stihne zašít v davu holek, přistál mu na zádech minimálně pětadvacetikilový pytel. Kuba si tipne jen deset kilo, podle toho víme, že se opravdu práci všeho druhu vyhýbá obloukem i v reálném životě. Roztřepané nožky, málem mu rupne v zádech, není schopen udělat pořádný krok.

[singlepic id=4916 w=420]

Kolem něj jak na promenádě odnáší zbytek mužské posádky další pytle. Náš hrdina cupitá a pytel upustí na zem, ještě že sám nepadne. Se zbytkem sil ho dotáhne na trakař. S tím už je to jednodušší, ale i tak musí na konci nenáviděný pytel dosmýkat do úkrytu.
Po tomto vyčerpávajícím zážitku se rozhodne, že dnes již o práci nezavadí, bude relaxovat a popíjet vínko.

Co v tv nebylo: Hospodář je poučí o hospodaření s vodou. Vysvětlí, jak udělat studánku, ze které budou pít oni i dobytek. Brambory na krmení se musí dělat po více dávkách, minimálně vždy tři. Recept na šrot, rady kolem slepic a hospodář zvedá kotvy. Později je vidět, jak Sára s Jirkou hloubí studánku poblíž pole.

[singlepic id=4918 w=420]

Práce? Ne, zábava!

První jejich starostí je ochutnat víno. Pikniku v trávě je účastna i Líba, jen Milan se straní. Do kádě s vodou neskáčou holky, ale Jirka s Michalem. Práce je jen pro chudé, Michal touží být sponzorovaný. Možná zrovna Šárkou, které na dece masíruje záda.
Milan mele a mele – mouku. Když už má práce dost, rozhodne se předvést postavu v plavkách, což vyvolá u ostatních pobavení. Ředitel vápenky by mu barvu jeho kůže mohl závidět. Hlavní je, že on je spokojený, rodiče byli běloši, nemá se za co stydět.

[singlepic id=4917 w=420]

Co v tv nebylo: Jirka vysvětluje hru na šéfy a bandity. Vystupují v ní prý i obyčejní lidé, takže se dostane na všechny. Michaela vyzbrojená rámy s králičími kožkami leze do velké bedny v kůlně. Libuše s prosíkem posílá Šárku, aby jí donesla hadry. Odkud? Z bedny! Následuje úlek a všeobecné pobavení. Večer nekončí opileckou estrádou Sáry jako minule, ale hrou kámen – nůžky – papír a pantomimou. Hádají se domácí zvířata.

Příště nás čeká Libušina volba soupeřky, chatky a duelový souboj.

Zdroj www.voyo.cz

Anketa

Dejte hlas svému favoritovi, bude zajímavé sledovat, kolik kdo má příznivců.



Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 263
1
Don
Reagovat

Koho baví Jirka, tak tady je jeho poslední deník: http://www.youtube.com/watch?v=s0Gqb2qk3mc&feature=youtu.be

2
Vladus
Reagovat

To jsem zvědavá jak ty telata budou uklízet výkaly. V chlívku se opravy nekonaly a tak se ráno může stát,že vepříci opravdu přeskočí ohrádku a jak budou otevřený dveře-utečou. Tím pádem se na pole opět nedostanou. Farmářka je (jako její předchůdkyně)zcela mimo mísu.

3
Igor
Reagovat

2- s tím teda souhlasím, ještě ke všemu si hraje na hooodně důležitou

4
DD
Reagovat

Ajdo, díky za výborný rekap!

5
dessin
Reagovat

2: pri pozdejsich zaberech jiz byly tramy navysene, tedy opravy se evidentne konaly

Sarka mi lezla na naervy jak s hospodarem flirtovala. Jak bylo neco spatne, sup vyspulit prsa a mrkat rasama…

zviratek je mi lito, jestli je pobere Milan tak potes…

6
Lorinka
Reagovat

Nejkrásnější zážitek bylo, když správce farmy hledal zasazené brambory. Ty telata je sázely metr od sebe, aby neměli tolik práce a zbytek sežrali. Výmluva, že bylo málo brambor, byla debilita. Brambory se sází na větší holínku, tj 30 cm, ale co by potom jedli. Lituji ten dobytek, protože jim farmáři budou ujídat jejich žrádlo. A to ještě neviděli, jakou sílu má nenažrané prase. Hlavně, že vypili demižón vína. Nechci vidět ten rachot ráno, protože zvířata nečekají. Jinak jim přeji hodně úspěchů. Lorinka

7
Han
Reagovat

Snad odstranili i ty hrebiky zevnitr dvirek chlivka,stacilo je prekryt prkynkem. Stejne se mi zda pro dva velky pašíky ta garsonka trochu tesna,uz se tesim jak jim ji budou cistit. Milanovo mlaceni hovad na krave,pochybuju ze takhle by je hubil doma na sve kravicce bez asistence kamer a ostatnich „farmaru“,troska ucty ke zviratum by mu neskodila

8
AndyS***
Reagovat

Asi to tady zase začne, jak dobytek Milan ubližuje zvířátkům.

9
Lucka
Reagovat

7 Uplně souhlasím s názorem na Milana. Začíná mě tam pěkně sr…. Když tam po zvířatech neřve jak debil, tak do nich mlátí rukama jak střelený.Do toho všeho si hraje na strašně chytrého, takový všudybýlek. Studovala jsem zemědělku a veterinu,dělám v zemědělství a poslouchat ho je na urvání uší. Spoluhráči si myslí jak strašně tomu rozumí, není divu, když viděli prvně v životě krávu. Šárka je důležitost sama. A slavný Kubík si dle mého popletl uplně soutěž do které chtěl jít.
Hospodář má všechny zvířátka za rodinný poklad, přitom si myslím , že krávy, které tam dovezl viděl prvně, nebo na farmě na Žítkové ani nikdy nebydlel.

10
Anta
Reagovat

No mě dostalo, jak Milan začal zabíjet ty hovada na té krávě (myslím zvíře) :-DDDD
Ale při názorné ukázce Kubímu, jak silně plácat to trochu přehnal :)

11
Igor
Reagovat

10 – to mě taky dostalo, že bych nejraději na něm taky plácl nějaký hovado, no a Jakub, ten si opravdu spletl soutěž, možná si myslel, že bude v HP.

12
rejpal
Reagovat

Igor
No, a to je na tom to nejlepší. V HP by jeho hlášky zdaleka tak nevyzněly. Tady se pomalu stává nejlepším bavičem.

13
Jitka
Reagovat

A mně se Šárka jako farmářka celkem líbí. Zastávala se práce všech, splnila úkoly, které jim hospodář zadal a celkem mi přijde, že se tam začalo konečně trochu víc pracovat. Milan je takový zvláštní a baví mě. Myslím, že tím plácnutím té krávě nijak neublížil:-) Je mi sympatický i Jirka, Michal a Mirek. Z holek asi Šárka a Míša. Libuše mi přijde, že se práci na poli vyhýbá a kuchyň je pro ni alibi. Sára s Jakubem jsou telata, nejsou moc na práci a ani na ozdobu. Kuba se opravdu měl přihlásit do uplně jiné soutěže, ale nenapadá mě do jaké. Ten je tam uplně na nic.

14
XMAN
Reagovat

Jak Libuši nemusím, tak to jak o ní Jirka říkal že Sára v neděli uřízne hlavu hadovi, tak to už mi přijde jako trochu silný kafe. Jirku nemusím víc a víc, je to namachrovanej frajírek. Já snad začnu v nedělním duelu víc fandit a přát návrat Libuši, sice ji nemusím ale pro další děj v soutěži a pořádné rozvíření vod je určitě přínosnější než Sára. Šárka mi jako farmářka vůbec nevadí, přijde mi úplně v pohodě, chová se tak jak by se farmářka měla chovat. Kubu komentovat fakt nebudu, ten měl jít do Hotelu Paradise a doufám že vyletí co nejdřív, ve chvíli kdy ostatní tvrdě makají, tak on si vymačkává beďary u zrcadla :-D

15
Majka
Reagovat

Díky za rekap. Kubí je fakt kapitola sama pro sebe a skoro by mě mrzelo, kdyby teď vypadl. Michala bych vůbec nepostrádala, práci moc nedá a zdaleka mě nebaví tolik jako Kubí, když se snažil podojit krávu. No, jsem na ty stachanovce zvědavá, jak budou kydat, krmit a starat se o zvířata. Pokud si dobře vzpomínám, dědovi králíci a kravka toho sežrali docela dost. Ale spíš se mi vybavuje, jak jezdil na louku pro trávu a vracel se s vrchovatě naloženou károu. Mirek vypadal, že mu to s kosou docela jde:-).

16
XMAN
Reagovat

Hlavně že si Kuba na dojení krávy nezapoměl nasadit ty svoje brejličky, aby měl dokonalej outfit.

17
rejpal
Reagovat

XMAN
Bez Kuby to nebude ono. On je dokonalý dada.
Zajímavé je to s tou Sárou. Dost se šíří, že tam nic nedělá – ale ani jeden ze soutěžících nic takového neřekl a sem tam se mihne v rekapu z necenzurováno informace, že to a to s kýmsi dělala (myslím práci -:)). O Michalovi a Kubovi se v této souvislosti objevilo dost narážek zevnitř farmy.
My bohužel nevidíme spoustu věcí. Ještě před pár dny se ze sestřihů zdálo, že tam fakticky vůbec nic nedělají – ale dělali (něco sice pravda blbě, ale na to, s čím dosud přišli do styku, toho bylo docela dost).
Za sebe necítím lítost, ať vypadne kterákoli. Jedna nezvládla svou strategii (jinak myslím dobrou) jít na to přes žaludky druhých, druhá si o duel fakticky řekla, tak snad ví, co dělá (nemyslím jen teď, ale určitě se již dřív řešilo, kdo bude farmářem, kdyby vypadla Jana a stejně tak s Šárkou diskutovaly, kdo bude sluhou). Sára duel s Libuší chtěla, tak ho má. A kdybych se musel jednoznačně rozhodnout, tak pro odchod Libuše – na to, co by se dělo v oblasti gastronomické, bych byl vážně zvědavý.

18
okkvp
Reagovat

Rekap fajn, dík za necenzurované info.
Potěšila „Šumavská vapenka“ – jsem si myslela, že je jen krajový příměr :-)))

Pro mě zážitek dílu Kubí (v celém dílu) a pak hledání brambor

19
Jubla
Reagovat

14 – podle me to uříznutí myslel ve vztahu k disciplíně, kterou si Sára vezme, tedy řezání dřeva. Mně jako frajírek nepřipadá, spíš srandista. V necenzurovaných verzích je vidět, jak vymýšlí většinu zábavy.

20
okkvp
Reagovat

17 – mám to podobně – někteří jsou mi sympatičtější, někteří méně, ale pro hru – iritování ostatních (i pouhou přítomností) jsou do příštích dnů dobří všichni – všichni ještě mají dost potenciálu se náležitě vybarvit, zviditelnit. Pokud Líba zůstane, budou ji provokovat a trápit (a ona může trápit je), když odejde, tak možná začně kolem stravování dobrá bžunda.
Taky mám dojem, že bez starších zástupců by se na Farmě vstávalo někdy k polednímu, což za přítomnosti zvířectva by taky mohla být docela psina – ovšem taky trápení zvířátek.

21
Anta
Reagovat

17 rejpal
souhlas, taky tak nějak :)

bez „starších zástupců“ by tam k polednímu vstávali asi jen někteří, věřím tomu, že i ostatní jsou tam vcelku zodpovědní a nenechali by zvířata bučet, kvičet, mečet a kdákat :))) báli by se trestu a myslím, že by i nějaký přišel.

22
rejpal
Reagovat

Anta
Myslím, že bohové by zasáhli velmi rychle. Už proto, aby neměli problémy s radou pro vysílání kvůli týrání zvířat.

23
Ajda
Reagovat

Šimon a Jiskra účinkovali už u sousedů. Marně přemýšlím jaké to v SKF2 dávali oslíkům povely. Nevzpomínáte si někdo? Znělo mi to jako maďarština, ale oni na to slyšeli. U práce je odměňovali mrkví a pamatuji, že je hospodář několikrát upozorňoval, ať se před ně nestaví, že potom jsou zmateni, kam mají na povel „jdi!“ (jinak řečený) jít, když jim stojí v cestě. Je divné, že aspoň tento návod jim k oslům nedali.

24
Lorinka
Reagovat

Farmáři si stále stěžují, že nemají co jíst. Nevím, jestli jste v televizi viděli toho velkého pravého hřiba a na něm slimáka. Určitě tam bude víc hub, protože stále prší. Na houbovou polévku potřebují něco málo hub, trochu sádla, brambory a mrkev. Všechno tam mají. Někdo by měl uvařit plný kotel bramboračky s houbama a na týden mají pokoj. Čím vic hub, tím lepší polévka. Tak jsem zvědav, jestli někdo půjde na houby. Nebo mají od Novy zákaz, jako kdysi na vojně. Mohli by poslat Kubího, možná, že by košík unesl. Když jsem ho viděl, jak nese pytel, který odhadoval na 10 Kg, tak jsem se smál, až jsem spadl z postele. Prostě něco. Jen více takových Kubíku. Jinak dobrý. Lorinka

25
rejpal
Reagovat

Lorinka
Dobrá připomínka. Otázkou je, jestli se v houbách aspoň minimálně vyznají. A Kubovi by určitě smrděly.

26
Ajda
Reagovat

Až o nějakou houbu někdo zakopne, tak se jim rozsvítí. Jen by jim k almanachu měli pro jistotu dodat atlas hub.

25 rejpal,
nevím jestli zrovna smrděli, ale pro Kubího by byly určitě takové podivně slizké a kdo ví co by mu to připomínalo :-(

27
P.I.Tomec
Reagovat

Hospodář Šámal je jihočech jako hovado. Než jsem si ho vygooglil, tak jsem si dával pozor na jeho mluvu a výrazy typu KAPCA, TEĎKOM a hlavně že kráva je MALINA, mne utvrdily v tom, že je z JČ. Večer skočím na pivko a snad tam bude jeden štamgast, který ( podle mapy ) pochází asi 6 km od Šámala.

http://rejstrik.penize.cz/ares/48230341-stanislav-samal

http://www.kdejsme.cz/prijmeni/%C5%A0%C3%A1mal/hustota/

Muselo dát fušku dovézt postel po babičce tak daleko.

28
rejpal
Reagovat

Ajda
-:)) a to ještě nejspíš netuší, že po nich lezou slimáci

29
Anta
Reagovat

Kubí by ty houby asi ani nejedl, kdyby viděl nějakého slimáka :)

30
rejpal
Reagovat

Anta
A to sem před čase kdosi napsal, že casting se nepovedl. Myslím, že se naopak povedl. Pro mě je tohle daleko zábavnější než akční happeningy nějakých psychoušů a ještě věčně nametených.

31
Tom
Reagovat

Všimli jste si, jak hospodář Šárce osahával zadek? :-D Pravda, asi bych také využil situace :)

32
divačka
Reagovat

xman – šárka se chová tak, jak se farmářka má chovat? To snad ne. Podle mě má farmář farmu vést – čili sledovat, co je potřeba udělat, práci vhodně rozdělit, kontrolovat a hodnotit. Nevšimla jsem si, že by Šárka cokoliv z toho dělala. Jako farmářka je úplně stejně na h…o jako Sára.

33
P.I.Tomec
Reagovat

Na Šárce mi vadí, jak, když je v koncích, využívá svoje bujné vady. Je to ten typ, kdy jednou je to koketa a za chvíli sufražetka – jak se jí to hodí. V jejím věku by se už měla chovat konzistentně.

34
rejpal
Reagovat

P.I.Tomec
Ale třeba při kontrole z kraje to využila ku prospěchu celku. Kontrolní orgán si pokradmu plácnul a očko zamhouřil. Sežrání brambor určených k sadbě je větší hřích než útěk kozy. Tam šlo o nedbalost a nezkušenost, tady o obžerství a projídání budoucnosti farmy.

35
Anta
Reagovat

31 divačka
nesouhlasím :)
ano, Šárka sice příkazy razatně nerozdává, dělá to formou domluvy s konkrétním člověkem (a taky nevidíme vše), tam bych i připustila, že má být rozhodnější, ale práci podle mě kontroluje a i domlouvá se, zda to stačí či ne.
Nedovedu si představit, že bych přikazovala, rozkazovala ve věcech, kterým třeba až tak nerozumím, podle mě zvolila jedinou možnou metodu v její situaci.
Co se týká pánů, tam je to o něčem jiném, oni už to mají v krvi, asi kromě Kubího :) i když, abychom se nedivili :)

30 Tom
všímala jsem si těch rukou :))))
někdo psal, že se nakrucovala, flirtovala ?
co všechno už se dá vlastně považovat za flirt ?

36
P.I.Tomec
Reagovat

34 Rejpal – Jasně, že účel světí prostředky. Já si jen vzpomněl, že když se ke mně takto chovaly podřízené kolegyně, tak mi to bylo vyloženě odporné – stejně jako rektální alpinismus u chlapů. Šámal jí to sežral, protože je asi na hotelu dost nadržený. Pochybuji, že pí Columb…, pardon, Šámalová nechala hospodářství u Jindřichova Hradce bez dozoru.

37
rejpal
Reagovat

Anta
Těším se, až na židli farmáře usedne Kuba. To bude mazec. Šárka myslím není nejhorší.

38
dessin
Reagovat

34: jj, ja, koukala jsem na ni jak zjara. Nejdriv u toho chlivku, pak u kravina, pak u brambor… vzdycky se tak jako prohnula, sepnula u klina ruce a vystrcila vystrih :)))

ad houby: vzdyt tam komentator rikal, ze kdyby je to napadlo hlady nejsou, ale evidentne je nejaky houby vubec nenapadly :)))

39
rejpal
Reagovat

P.I.Tomec
Ta situace je tak tochu jiná. Oni jsou víc v situaci podniku, kam přijede kontrola, než podřízených k šéfům. Co já vím, když někam přijedou třeba finančáci, servilita bují. Má výhrada by byla jiná – to, jak se v něktetrých případech snažila omlouvat svá rozhodnutí momentálním podřízeným. (V případě jsmenování Milana sluhou to bylo ukázkové). Ale zatím bude nejspíš strach, že by jí to někdo mohl vrátit. Kolik lidí tam se NEBOJÍ duelu? Vím o třech.

40
P.I.Tomec
Reagovat

Rejpal. To je dobrý a pravdivý postřeh. Jak jsem psal výše, tak účel světí prostředky a bylo to od ní naprosto legitimní chování, které navíc přineslo své ovoce. Já se jen vcítil do Šámala a rozhodně bych jí to nežral – spíše bych čul nějakou levou a začal více čenichat.

41
anja
Reagovat

hehe no že tam Šárka na hospodáře vytasila svoje ženské zbraně, to jí třeba já nemám za zlé :) Hospodář si jednak o to říkal, flirtu se nebránil ani to neignoroval, a popravdě – holky, vy výstřih a řasy a úsměvy na chlapy nepoužíváte a nevyužíváte? bo já docela jo :DD

42
okkvp
Reagovat

35 – Tvé podřízené tě nejspíš neodhadly správně a provozovaly to amatérsky (přehnaně – odhalitelně). Jinak je umění využívání ženských zbraní velmi užitečné, už jen v tom, že protistrana je lépe naladěna a usnadňuje to komunikaci – proč toho nevyužít. Ostatně muži podobnými zbraněmi vládnou také a mnozí jich vědomě využívají mnohem víc než leckterá žena.

43
rejpal
Reagovat

P.I.Tomec
Vidím to tak, že on je nejen emisarem vnějšího světa, ale i aktivním nositelem scénáře hry (a také hercem, jeho profese je zcela jiná). Když bude potřeba – přidusí, když ne, nasype. Minule přidusil, teď bylo třeba nasypat. Soutěžící to ale logicky vnímají jinak a snaží se získat pro sebe co nejvíc.
Paradox těchto her je, že Šárku, která se nechala potlapkat v obecném zájmu, klidně za chvíli pošlou do duelu, protože pravidla jsou neúprosná a každý musí na jedné straně bojovat za věc všech (aby se lépe najedl, aby nepřišly kolektivní sankce) a zároveň o svou kůži – proti jednomu každému. Ti chytřejší to vědí, a proto jednak nevytvářejí citové vazby, ale také neberou výběr za sluhy či duelanty osobně, jiní tam uplatňují civilní přístup – a obvykle na to dojedou. A pak jsou tam ti, kteří nic takového neřeší, prostě tam jsou a žijí ze dne na den.
A my řešíme také paradox – někdo nám pije krev, ale zároveň je atraktivní. Jiný nám je sympatický, ale skoro ho tam nevidíme.

44
rejpal
Reagovat

anja
A děláš správně.

45
anja
Reagovat

muehehe ovšem geniálně legrační by byla situace, kdyby byl v roli farmáře týdne koště Kubík a rozhodl by se jak Šárka a vytasil by na Hospodáře mrkačky pohledy a culivé úsměvy…. tohle bych chtěla vidět někdy příště třeba :DD

46
Anta
Reagovat

40 Anja
tak tak :)

co se týká výstřihu, tak smůla, měla tam vždycky ten pytlík :-DDDD

oni lidi „menšího vzrůstu“ se snaží více narovnat, aby byli alespoň trochu opticky vyšší, a ona proti Šámalovi je opravdu tintítko :)

47
Scalex
Reagovat

Teď jsem si znovu pouštěl včerejší díl a pobavilo mě vypípávání. Když Milan říkal, jak se posledně někteří ožrali jako prasata, tak slovo „prasata“ bylo vypípnuté. Když se Kubí potácel s pytlem na zádech a hospodář mu řekl: „Nesměj se. Kdo se směje, hovno unese!“, tak „hovno“ zůstalo. 8^)

48
Anta
Reagovat

41 okkvp
souhlas :)

49
rejpal
Reagovat

Scalex
Taky jsem to zaregistroval. Oni prostě pípají, aby nikdo neřekl, že jsou laxní při výchově mládeže před 22 hodinou. Bylo to víckrát, kdy jim slůvko uniklo.

50
okkvp
Reagovat

(krize je, když nutno jednat ženská s podivnou a ještě třeba zakomplexovanou ženštinou)

51
Anta
Reagovat

46 Scalex
taky jsem si všimla a říkala jsem si, že s tím vypípáváním už jsou až hysteričtí :)

52
anja
Reagovat

49 okkvp, aha, no v tom případě mám další zbraň, a to svého muže …… takže ho vyšlu vyjednat a zařídit. Baby na něho furt letí, i zamindrákované :)

53
Anta
Reagovat

51 anja
a měl by ještě působit trochu bezradně, to se doslova přetrhnou :-DDDD

54
okkvp
Reagovat

51 – jsou situace, kdy muže vlastního či podřízeného, kolegu nastrčit nemůžeš – a to je pak sloní tanec mezi vejci (zásada je být za ošklivější a blbější) (součástí mé práce bývalo i dosažení potřebných kulatých štemplů z úřadů)

55
Anta
Reagovat

53 okkvp
podobně jsem to měla se zubařkou v dobách „dávno minulých“, s mužem jsme šli oba k zubařce ve stejný den, mě témeř vynadala ale ve stejné věci se k manželovi chovala jako když másla ukrajuješ, v mé přítomnosti ! :)
Přešla jsem tedy k jinému zubaři – chlapovi :)))

56
Anta
Reagovat

55 je k 54, ještě nejsem schizofrenní :)

57
Tom
Reagovat

V práci také posíláme jednu kolegyni k „závažnějším“ případům. Podobná postava jako Šárka, blondýna, velké oči, na halence stačí rozepnout knoflíček (stejně ještě není nic vidět, ale fantazie už pracuje) a dělá to divy. Jeden klient se po půl hodině jednání omlouval, že není schopný přemýšlet :-)
Na dámské vážnější případy musím bohužel jako nejmladší nastupovat já a to už tak příjemné není :-/

58
Mata Hari
Reagovat

Kuba,totalni idiot. uz davno by mel letet! Vubec nechapu,proc do teto souteze lezl!

59
Mata Hari
Reagovat

Milan je exot,ale fandim mu. Urcite ma svych problemu nad hlavu,ale aspon je trochu akcni a clovek se s nim az tak nenudi,jako s ostatnimi aktery. Proti slovenskym farmarum je to vazne slaby odvar. Jasne,jsme jina mentalita, nejsme tak horkokrevni. Urcite se to nejak rozjede. Doufam,ze brzy to chytne nejakou stavu! Farmari,at se vam dari!

60
Vladus
Reagovat

Já nechápu jedno,co bylo při castinku podmínkou pro výběr soutěžících. Délka nechtů u dívek a u chlapů exotický poměr k práci plus povahové rysy. Jinak si nemohu pomoci,ale takový výběr neboli vzorek naši mladé generace je zoufalství samo.

61
Mata Hari
Reagovat

Cele je to zoufalstvi,ale mladi vpred! Jeste,ze se mame cim bavit. I kdyz je to fraska. Farmari,ukazte,cim nas pobavit… Mozna,ze se budeme divit…

62
esko
Reagovat

Mrzí mně, že ze sžívání se zvířectvem toho moc neuvidíme – do nedělního sestřihu budou muset nacpat volbu druhého duelanta, stěhování na samotky, bezesnou noc, krušné ráno, pak Terezu a volbu disciplíny, kecy prdy okolo a pak duel. Myslím, že kravka si do záběru ani nezabučí, možná jednou chrochtne vepřík a slípky na rozloučenou zamávají křídly.

63
DD
Reagovat

62 Esko – to jako před odchodem na věčnost? ;-)

64
Pedro
Reagovat

57: jen jestli se vám to jen nezdá. Lidi jsou různí a u někoho se to dokonce může minout účinkem .)

65
Tamzin
Reagovat

60.. co máš proti mladé generaci ? jsem ve věku Libuše a Milana a zrovna oni dva také asi neslouží jako reprezentativní vzorek :-)

66
Tamzin
Reagovat

Exhibicionisté napříč generacemi, zaplaťpánbůh za ně, na co by jsme koukali.

67
Vladus
Reagovat

65-proti mladé generaci nemám vůbec nic- naopak,ale kromě Jirky a Mirka neumějí vůbec nic a mám pocit,že se zrovna vykulili maminkám z pod sukní. A to jejich sebevědomí, přihlásit se na farmu,kde musí něco předvést a postarat se nejen o sebe. Zatím mě přesvětčili,že umějí chlastat.

68
Anta
Reagovat

Pokud chcete vidět lidi, kteří se hned umí postarat o zvířata, dokážou vypěstovat brambory a zeleninu líp jak Mičurin a prostě všechno vi a jde jim všechno od ruky, tak si raději pusťte nějaký dokument/y :)))

69
esko
Reagovat

Nebo Akta X

70
esko
Reagovat

Anebo si přečíst Ferdu mravence.

72
Bára
Reagovat

ahoj lidi,jsem vás nějak vypustila (nechtěně ovšem)..se chci vrátit k záběru na houbu…a co když v tý oblasti v tu dobu vůbec houby nerostly?? takovej kýčovitej záběr :D nějak se začíná vyklubávat Míša-slečna,začíná mě zajímat,mohla by být adeptka na výhru..Milan mě baví od začátku,škoda,že je tak urputnej ve zvládnutí zvířat,bohužel někdy se mu to vymstí,nemyslím si,že je týrá,vůbec ne,jen omylem nezvládá ;-) Jirka je úlisnej čím dál víc,je šikovnej,ale není mi sympatickej,borec co má doma tu ženu jiné barvy,o.k.,ale tomu nefandím,něco mi na něm nesedí,asi je na mě moc USA :DD ,Míša-kluk takovej hádek,Kubík=“bavič“,ten slečna se v životě hodí akorát k tomu aby zdobil ložnice bohatých starších pánů ( i ty stoletý č….y bych mu věřila :DDD)…Libuše:blbá strategie,ale patří do týhle RS,jen at si to ještě užije,baba jedna,ale vyhrát ne..Šárka a Sára…ani jedna mě nebaví…Sára ale vůbec a u Šárky max to,jaký je „dobrý nový koště“…co dobře mete…ale nic víc! Kdo by měl vyhrát:Milan nebo Michala,ale třeba se mi ještě názor na ně změní ;-))

74
Franz Ruppert
Reagovat

Přituhuje. Farmář Milan drsně vyhrožoval a nadával ostatním
http://prask.nova.cz/clanek/novinky/prituhuje-farmar-milan-drsne-vyhrozoval-a-nadaval-ostatnim.html

Nerozumím titulku. Podle ukázky se „asi“ bavil pouze s Libuší a jako správný cholerik sděloval pouze své pocity, neslyšel jsem v ukázce, že by nadával drsně ostatním.

75
anja
Reagovat

74 hehe to je mamlas, jak se snaží budit hrůzu, cholerik exhibicionista :D….. Libuše na něho prý „nebóóój“ a Michaela v klídku „já ne… /já se z tebe nepose*u/“

Milánek vyhrožuje, ta jeho rozšafná gesta :D…….. a když by mělo dojít na řešení nějakého provozního problémku, trhne mu tou jeho bílou prdelí a celý Milan zdrhne s očima zaraženýma do země plácat si krávu, pidlat dřevo nebo šolichat zrní

76
rejpal
Reagovat

anja
To je takový ve stylu „kde je ten prďola, co tady prodává pivo… no já se jen ptal“. A Míša mu kazí hru, měla se rozklepat strachem -:)

77
Anta
Reagovat

73
no přece Libuš, jako čarodějnice rozkošná :)

78
Franz Ruppert
Reagovat

Ano, je to jásné – to je Milanova hra. Svým způsobem naznačil Libuši, že kdyby náhodou prohrála, ať ho dá za farmáře týdne a on jim tam udělá vojnu, aby se makalo. Kdo chce porozumí, kdo nechce nazve ho třeba mamlasem.

Mně pořád udivuje Kuba. Píše se tady něco o týrání zvířat, ale že v případě Kuby je to také vlastně určité týrání, to už nikdo nevidí. Když jsem viděl jak pod tíhou toho pytle klesl k zemi, nebo co všechno vidí ve vemenu krávy, tak jsem ho už jen politoval a řekl, že tento člověk v takové soutěži opravdu nemá co dělat a nejrychlejší způsob, aby se netrápil je jeho rychlé vyřazení v duelu. Ona by si s ním poradila v přetahováním lanem i ta drobná Šárka.

79
Anta
Reagovat

78
no myslím, že Milanův teatrální projev pochopili snad všichni :)))

80
Franz Ruppert
Reagovat

79 – všichni asi ne !!!

81
Anta
Reagovat

80 ? :)

Řekl, že kdyby se náhodou Libuše chtěla po vypadnutí pomstít ostatním, tak ať určitě zvolí jeho, že si to náramě užije :)
„První křest“ už má za sebou a teď by byl mnohem lepší a vynalézavější :)

82
Anta
Reagovat

81 správně „řekl“

83
anja
Reagovat

78 Franz, tak jistěže Milanovi fanoušci mu budou podsouvat taktické a strategické myšlení a provedení a oslavovat ho jako hráče….

84
Tragické
Reagovat

Panenkomarija, to jsem přesně věděl, že kauza mlácení hovad se rozmázne a bude z toho haló. Ach jaj, zemědělec, nezemědělci některé věci nevysvětlí no.

85
Tragické
Reagovat

83: Ty očividně jeho fanynka nejsi, i tak piš rekap objektivně, dík.

86
Ajda
Reagovat

85 Tragéde,
myslím, že si pleteš jména :-(

87
Tajne
Reagovat

Kuba je gej ??

88
Helena
Reagovat

87: Ano, a nijak se tím už od začátku netají.

89
Anta
Reagovat

86
no jo, když od toho A je nás tady pro někoho hodně, že :-DDD

90
XMAN
Reagovat

http://www.super.cz/13248-prvni-nervove-zhrouceni-na-farme-vime-kdo-nevydrzel-napeti-a-chce-domu.html Proč mě nepřekvapuje že je to zrovna ona? A asi jí zítra vyřadí Sáru……

91
Helena
Reagovat

90: No, ona Šárinka asi moc psychicky stabilní nebude.
To její bleskurychlé přepnutí z ubrečené chudinky na autoritativního generála jakmile dostala funkci, to mi přišlo docela nechutné.

92
rejpal
Reagovat

90,91
Já bych zase ten článek nepřeceňoval. Nejspíš si trochu poplakala a finito. Nakonec celý ten kolotoč rozpoutala ve svatém boji proti hadovi její přítelkyně Jana. S hady se holt musí zacházet opatrně. A volba Milana za sluhu také nebyla nápadem z kategorie mazaných.

93
Igor
Reagovat

91 – to je pravda, taky jsem si to říkal jak najednou rychle vyrostla a smutek utek.

94
yeey
Reagovat

tak sem cely tyden nekoukal na Farmu a nejak mi to vubec nechybelo :-D tak sem si alespon nacetl rekapy, diky moc autorum!

rejpal – zdravim Te! dlouho sem te tu na Panackovi nezaregistroval :-)

95
rejpal
Reagovat

yeey
I já zdravím. Taky jsem rok žádnou RS neřešil. Superstar už našli a Farma je první od té doby, která mě zaujala.

96
Anta
Reagovat

92 rejpal
taky si myslím, že je to zase příliš nafouklá bublina, známe bulvár, že :)))
Na druhou stranu, no co, tak si asi poplakala a stýská se jí, já bych brečela jak želva :-DDDDDDDDD

97
yeey
Reagovat

95 no my 2 jsme Superstar nasli urcite :-) vsak ja taky od Superstar sledoval jen Hlas a Farmu, asi sem nevedomky priznivcem Novy :D

98
Anta
Reagovat

97 yeey
3 :))))

99
rejpal
Reagovat

yeey
já nesledoval ani Hlas. A farmu zkraje jen okrajově, ale pak mě to nějak chytlo, nevím proč. Možná proto, že jako městské dítě bych na spoustu věcí zíral stejně jako oni.
Anta
to jsou jen takové namlsávky, abychom se v neděli koukali.

100
Anta
Reagovat

99 rejpal
vždyť jó, hrozba farma versus chalupáři stále hrozí, tam je taky takový městský kutil :)))

90 XMAN
nebudeš ty takhle trochu zaujatý :-D

101
Anta
Reagovat

yeey,
nechci sem dávat odkaz, ale na předchozí diskuzi č. 256 :)

102
yeey
Reagovat

101 uz sem cetl :-) snad to nak dobre cely dopadne :-)

99 no pro me je vsechno to farmareni taky spanelska vesnice, hur nez ja je na tom snad jen Kubí :D:D

103
XMAN
Reagovat

100: Proč?

104
Anta
Reagovat

103
tak mě to nějak přišlo z tvé reakce na ten článek, ale bylo to myšleno s humorem, trochu nadsázka, ju :)

105
XMAN
Reagovat

104: No já právě proti Šárce vůbec nic nemám tak mě to udivilo. Že je taková psychicky slabší bylo zřejmé už od Jany duelu, takže mě to nepřekvapilo.

106
Bára
Reagovat

Sára údajně na svým FB už asi týden lajkuje a komentí,takže se má za to,že je doma…;-))

107
rejpal
Reagovat

Bára
Já se tam koukal a nic jsem nenašel. (To neznamená, že jsem něco nepřehlédl), ale pokuď jsou lajky pod jménem Sára Sihelská, není to ona, ale jeden z adminů několika spřátelených stránek

108
Elis
Reagovat

Víte někdo, kdo je v tuhle chvíli pořád ještě na Farmě a kdo už je doma? Máte ve štábu někoho známého?

109
Fil
Reagovat

106
Mám Sáru v přátelích, známe se dlouho a rozhodně nic nekomentuje a nelajkuje a pokud vím před farmou dávala heslo někomu jinýmu

110
rejpal
Reagovat

Fil
Tak nám ani neprozraď, až se vrátí -:)).

111
Hans
Reagovat

Se divim,ze mate potrebu zjistovat,kdo vypadl,a kdyz uz nekoho vypadnutyho potkate,nebo uvidite na netu,tak si to nechte pro sebe,myslim ze to vetsinu tady nezajima a nechame se radsi prekvapit

112
rejpal
Reagovat

111 Stejný názor

113
Bára
Reagovat

111 tak to neřeš,já píšu domněnku,nic potvrzenýho :DD ty ani neumíš číst!!! :DDD

Reagovat

Hans (111): Me je to jedno. Me spoilery nevadej, takze klidne at lidi pisou. Tuhle hysterii s prozrazovanim nejak nechapu :)
Kdybych se o to nezajimal, tak nelezu na diskuze. To je snad jasny. Diskuze sou od toho, aby se clovek neco dozvedel. Kdyz nemas rad spoilery, necti diskuze a koukej jen na TV. Jednoduchy jak facka :)

115
Bára
Reagovat

114 líp bych to neřekla ;-))

celá RS má scénář a někomu vadí že se něco „provalí“ :D

116
Anta
Reagovat

Měla jsem „vizi“, že v poslední trojce zůstanou Mírek, Šárka a Kubí. Je tato konstelace vůbec možná ? :)))
Vlastně ani nevím, jak to na konci vůbec bude, jestli o vítězi budou rozhodovat diváci.

117
Bára
Reagovat

v SK Farmě tomu tak bylo:rozhodují diváci smskami ;-)) Konstelace je to víc než možná,proč ne…vyčůraný Kubík může dojít daleko…Šárku tam já nevidím,ani nevím proč…ale když bude ted zase farmářka týdne,tak nakonec proč ne? (dedukce,nic ne-ověřenýho :D)

118
Anta
Reagovat

A smskami rozdují o posledních třech nebo dvou ?

119
bong
Reagovat

Pro 114
Pro nikoho by neměl být problém napsat před provalením něčeho „pozor spoiler“

120
Fil
Reagovat

REJPAL
Nehodlám nic říkat, jen mě štve, že to tady takhle řeší..
v SKF2 dostal jeden pokutu za to, že se o něm provalilo, e vypadl dřív než v tv a vy to tady hrotííííte

121
Wally
Reagovat

V SK Farmě nerozhodovali diváci, ale vždy duely

122
Pacička
Reagovat

120 Fil
To by tentokrát měl dostat pokutu ten, kdo uveřejnil na stránkách NOVY hoodně dopředu fotku přihlížejících dnešním duelu, čímž bylo hoodně dopředu jasné, že vypadne Jana.
Jinak na FB mohou farmáři asi až po odvysílání vypadnutí, ale určitě 3 týdny nejsou v izolaci, takže okolí ví, že již vypadlia nikdo jim nemůže zakázat informaci zveřejnit.
114 RadstaR
Naprostý souhlas.

123
Jája
Reagovat

Zatím jediné, co mi na české farmě vadí, že jedou jen na jeden duel a ne na tři vítězné jako slovenská. Tímto jsou duely velice nudné a nezajímavé.

124
Han
Reagovat

Wally ve finále diváci sk farmy hlasovali,ale ten kdo dostal víc hlasů ,tak za to měl pouze 1 bod,další 2 body si museli vysoutěžit v disciplínách.

Jája v jedničce měli taky jen na jeden vítězný,ve dvojce na dva,pouze finále bylo na 3. Ale souhlas že na jeden je to nudné a je možný,že řezání dřeva uvidíme až ve finále

126
Bára
Reagovat

118 nene,jen v tom poslední duelu mezi posledníma dvěma se přihlíželo i k diváckýmu hlasování .. jinak vždy jen duel ;-))

127
Bára
Reagovat

123 tady je krásně vidět kolik lidí má krátkodobou paměť aneb pamatujeme si jen to co chceme…(3.možnost:neviděli obě SK Farmy) ….. jinak mně to srovnávání skoro už ani nedělá dobře :DDDD o.k.,řekni co se ti líbí,ale srovnávat a vidět jen černobíle mi fakt vadí…;-))

128
Franz Ruppert
Reagovat

Jen tak pro upřesnění: v jedničce Farma SK diváci hlasovali pouze pro nejsympatičtějšího farmáře. Ve finále byli dvě ženy a proběhly všechny tři disciplíny. Ve dvojce diváci svými SMS pomohli k jednomu bodu jednomu z posledních dvou. A šlo se na 3 vítězné body a skončilo to 3:2. 4 disciplíny, plus ten bod od diváků.

Ještě k těm informacím, které se ven dostanou těsně před vysíláním. Já to beru, že je to určitá forma upoutávky, aby se diváci navnadili a sledovali určitý program. A v případě naše Farmy bych těch informací ještě přidal, protože sledovanost je žalostná. Nevidím v tom žádné prozrazování, zvlášť když je to vše natočené 3 týdny dopředu. Ve slovenském bulváru to bylo automatické, že 14 dní dopředu napsali, že jeden porušil pravidla a byl z farmy vyhozen. Nakonec na samotné jejich diskuzi se diváci předháněli s informacemi kdo ví co je na Farmě nového. Údajně tam byl i člen štábu, který to vynášel.

129
rejpal
Reagovat

Franz Ruppert
Je to takový jiný svět vzdálený tři světelné týdny. Když se vynesou nějaké informace, kdo co provedl, je to v pohodě, ale pokud víme s jistotou předem, kdo už je doma, protože vypadl z duelu, hra ztrácí jeden z rozměrů. Nic proti tomu, ale dobrým kompromisem je na to v záhlaví upozornit – kdo to vědět nechce, přeskočí, ostatní si to přečtou. A spokojeni budou všichni. Já třeba vždycky tlumím zvuk, když v paralelně hraných zápasech hlásí průběžné stavy toho, co budou vysílat ze záznamu. Není to pak už ono, a tady pak ztrácí smysl i spekulování nad tím, kdo koho vybere a jak to může dopadnout.

130
Ajda
Reagovat

U každé RS je před odvysíláním dílu to nejzajímavější prozrazeno bulvárem. Stačí vzpomenout na FHŽ, nebo VM. U Farmy se drží s podivem dost zpátky, čekala jsem víc.

Rejpal,
titulka u jakéhokoli článku (napříč médii) má vyjadřovat hlavní obsah. Pokud je to navíc zpětné info, nemusí se brát ohled na ty, co zatím nemají konkrétní vědomosti o stavu. Předpokládá se gramotnost čtenáře, pokud sám nechce vědět, nečte.

131
Franz Ruppert
Reagovat

Souhlasím. Např. Blesk se drží hodně, ale hodně zkrátka a ostatní bulvár na tuto RS skoro nereaguje.
Nevím, ale zdá se mi, že nejvíc tu kříčí ti, kteří se stejně na tu Farmu ani pravidelně nedívají.

132
rejpal
Reagovat

Ajda
ale s tím nemám vůbec žádný poblém. Jednak jde o drobné události (když se dovím, že se tam někdo verbálně inzultoval, nemá to na vývoj hry žádný vliv, i kdybych to věděl týden dopředu), jednak je stejně všechno vždycky trochu jinak (bulvární titulky jsou přímo klasika Barnuma a Baileyho). Já měl na mysli jen a pouze výsledky duelu, tedy tu soutěžní stránku věci. Tu vědět nemusím, snižuje to napětí. Raději to hádám, a těší mě, když se trefím -:)).

133
Pacička
Reagovat

Něco pro rejpala:
TAK JSEM ZJISTILA LIDIČKY ,ŽE naše nejmilovanější Libuška je ještě na Farmně …. volala jsem si s jejím přítelem .Její mobil použivá její přítel,kvůli práci,kde Libuš dělala……takže vyčkejte a hlavně jí držte se mnou palce at vydrží dál !!!!!!je to sice soukromé,ale snad nám to nova nestáhne ))
Před 14 hodinami – uveřejněno na FB Farmy

134
XMAN
Reagovat

Asi na tuhle diskusi přestanu chodit když to tu vždycky nějaká slepice musí vyzradit dopředu. Že vypadne Sára jsem si byl sice jistý na 99, 9 procent od chvíle kdy bylo jasné že půjde do duelu s Libuší a tojsem ani neměl žádné info jak duel dopadne ale oficiálně potvrzeno jsem to mít před duelem fakt nepotřeboval :P Fakt je to tady samá hlásná trouba, to je hrůza.

135
Pacička
Reagovat

XMAN můžeš být napnutý až do konce, to 0,1% může být taky to, že z duelu nikdo nevypadne a Sára skončí podobně jako Jana K. Cokoliv se zde napíše, může být nakonec jinak, vždycky můžeš být překvapený. Ale když tě to nebaví, tak sem fakt nechoď. ☺

136
Franz Ruppert
Reagovat

Dotaz: má tento blog nějaké stanovené pravidla ? Pokud ano, tak je dodržujme. Pokud ne, tak nevím proč tolik roztrpčených slov.

137
yeey
Reagovat

114 to je teda peknej nesmysl, co pises!!!! to jako kdyz clovek nechce cist spoilery a videt vse az v TV, tak nema chodit diskutovat na net?? to je pekna blbost…

138
XMAN
Reagovat

137: To je blbost no.

139
Eirin
Reagovat

Taky mi ty spoilery dost vadí.

140
Pacička
Reagovat

pro XMAN
Ota Friml na fb: vypadla Sára a Kuba taky na farmě už neni
pátek v 22:33

141
Anta
Reagovat

Připojuju se, že to taky takhle přesně nechci vědět, na žádný fb nechodím a nezajímá mě, kdo tam co kdo píše! Bulvár výsledky duelu alespoň prozatím neprozrazuje.
To by mohli udělat střih a vysílat díly pouze s denním zpožděním a všechno ostatní vypustit :)
Já vím, že farma je i o tom, jak si tam hráči poradí, tedy než vypadnou :), ale rejpal má pravdu, pak nás to o něco ochuzuje, málo prostoru pro spekulace.
Přeskakovat komenty pro mě nemá moc význam, čtu i „úhlopřičně“ :) a ty zásadní informace prostě vidím.

142
rejpal
Reagovat

Anta
No já hlavně nevím, proč někdo záměrně dělá něco, o co někdo jiný nestojí. BTW – občas prolézám různé fb stránky a taky leccos najdu. Ale zásadně to tady nevytrubuju, každej na to nemusí být zvědavej – a když chce, může si to najít sám.

143
Anta
Reagovat

141 rejpal

mě by stačily opravdu jenom náznaky, s ím se dá ještě taky pracovat :), ale to by ten pisatel musel míti F/fiflipa, že :-D

144
Anta
Reagovat

143 samozřejmě ke 142 :D

145
Anta
Reagovat

143 ach jo :DDDD míti F/filipa

146
rejpal
Reagovat

Anta
Ale fiflip je taky pěknej. Proto slovo by se dalo najít několik zajímavých využití.

147
Pacička
Reagovat

Takže jen Anta s Antou. Tak jo, to je fakt super. Škoda ☺☻

148
okkvp
Reagovat

Mě osobně spoilery u většiny RS nevadí, polovina je stejně jedna paní povídala, a navíc už jsem asi příliš zkornatělá a na RS koukám, neprožívám. Také mám zkušenost, že pokud je zábavný děj, tak znalost výsledků ničemu neublíží. Někdy je naopak zajímavější sledovat jak k tomu vlastně došlo, protože pak si člověk všimne věcí, které by jinak téměř přešel. (z čehož plyne, že mi nevadí ani když mi v detektivce někdo prozradí vraha)
Nicméně snažím se mít ohled i na jinačejší, tudíž sama spoilery moc necpu a pokud se sejde většina, která je v žádném případě nechce, tak je označuju, dokonce i mažu. Uhlídat se to zcela ale nikdy nedá – nikdo z adminů tu není 24/7

149
Anta
Reagovat

148 okkvp
v detektivce to většinou uhodnu sama :)
Kdyby mi někdo dopředu prozradil, „kdo to byl? “ tak ho zakousnu, ale pokud to chci sama vědět, nemám s tím problém a klidně se kouknu :-D

S RS je to tak, že nekoukám na všechny (tedy kromě pěveckých) a proto, když už mě nějaká chytí, tak bych tam chtěla trochu takového toho napětí, jak to dopadne :)

150
Anta
Reagovat

147
„mí pražané mi rozumějí !“ (doufám) :-D
a jsem ráda, že jsem tě pobavila :))))))

151
Ajda
Reagovat

137, to není blbost, to je fakt.

Pokud šmejdíte záměrně po jiných diskusích, tak asi hledáte něco víc, než je tady. Už jsem několikrát žádala u jiných RS – nekopírujte odjinud. Zbytečné! Bránit přenosu informací prostě nejde. A hlídat to tu 24h fakt nebudu, jste dospělí.

Pokud někdo neprozrazuje REALITU dopředu, což ani nejde, protože voyo narozdíl od VM díly dopředu nezveřejní, jsou to infa z agentury JPP, tak co jako?
Osobně tedy jako jediné řešení vidím uzavřít diskusi a otevřít ji po odvysílání dílu. Ale s tím nesouhlasím. Opravdu mi někteří přijdete jak ukřivděná děcka, co jim berou hračku.

KDYŽ NECHCI NIC PŘEDEM VĚDĚT, VLEZU NA JAKOUKOLI DISKUSI AŽ VE CHVÍLI, KDY DÍL VIDÍM, JAK JEDNODUCHÉ!

152
spammer
Reagovat

Nechápu, co máte proti spoilerům, stačí dodržovat pravidla slušnosti, spoilery oznámit a zakrýt některou z obvyklých metod. Když už na to nemá diskuse speciální funkci, tak tam kde je možnost formátování, spoiler obarvit třeba žlutě, tam kde ta možnost není, není nic jednoduššího než zakódovat text rot13 s odkazem na online službu k dekódování. Třebas takto:

SPOILER:

Wr gb wrqabqhpué.

http://rot13.com

153
yeey
Reagovat

151 ja s tebou souhlasim v podstate, taky se ze spoileru nesesypavam, ale ta capslockova hlaska na konci je naprostej nonsens – vzdyt napr. tahle diskuze je o ctvrtecnim dilu… takze kdybych tu teoreticky chtel o nem diskutovat, tak si stejnak od nejaky Báry prectu, jak dopadne ten nedelni… mne je to jako vice mene jedno, ale dokonale chapu,ze to muze nekoho nastvat…

154
Lea
Reagovat

Jaké spoilery? Někdo snad už duel viděl? Tady se vždy probíralo co je a bude v pohodě. Teď je tu pár nových křiklounů, jsou tu ve dne v noci, aby jim náhodou něco neuteklo, a svojí omezeností otravují atmosféru.

155
Ivory
Reagovat

Mě to teda rozhodně nevadí. Já právě to napětí nemám ráda a nemám čas ani chuť prolézat ostatní diskuze. Takže sem ráda když sem někdo dá nějaké info. A jak praví okkvp aspoň si pak všimnu v ději něčeho navíc.

156
Ajda
Reagovat

153 yeey,
opravdu je jen o čtvrtečním dílu? Takže ji mám v tuto chvíli uzavřít a nechat vás diskutovat až kolem půlnoci, kdy zde bude rekap dnešního dílu?
Od prvního dílu se vždy diskutuje i o díle dalším, a nejen o něm, až do chvíle, než je aktuální díl zveřejněný a otevřená nová diskuse. Navíc, pár dní po odvysílání je vše probráno a dokonce se toleruje i nějaké to OT. Takže tak.

Mám pocit, že by jste vy nespokojení měli sepsat petici a žádat po Nově, aby odpadlíky drželi v izolaci do konce soutěže, aby vám nekazili napětí. Nebo je rovnou žalovat pro psychickou újmu.

A stojím si za svým názorem – nechcete znát nic dopředeu, vyhýbejte se diskusím. Já mažu jen vulgarity a rasistické urážky.

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-a-reality-show/178057/drama-na-farme-soutezici-se-hrouti-pro-jednu-musela-prijet-zachranka.html

157
Anta
Reagovat

155 Ivory
je rozdíl mezi nějaké info a info o výsledku duelu :) obecně se informacím vůbec nebráním.

156 Ajda
To jsem tedy ale měla velkou drzost zde podotknout, že výsledek duelu dopředu znát nemusím, co? :)))
Já se z toho ale nezhroutím a klidně si je pište, rozhodně ostatním nechci bránit v rozletu :DDD a tím už jsem na toto téma skončila :) howgh

158
Ivory
Reagovat

Tady je to už jak o červené pančošce :-)

159
Prochor
Reagovat

Hlavně se nepoperte když to s nějakou princeznou špatně dopadne :-)))

Reagovat

Ajda (156): Pekne napsane.

161
yeey
Reagovat

156 Ajda – nuze takto – velkej respekt za to, ze se delas s clankama (asi nejen) o Farme, sem rad, ze tu muzu diskutovat, klidne i predvidat, co a jak se bude dit… kdyby ses trochu zamyslela, tak pochopis, jak jsem to myslel… de jen o to, aby tu nekdo zbytecne bezostysne nespoiloval, jako to udelala Bara (nehlede k tomu, jestli to byla pravda nebo ne, je to o elementarni slusnosti k ostatnim, kteri se treba chteji nechat prekvapit)… to nebyla zadna kritika tebe, ze to nemazes… opravdu nechapu proc si to beres tak osobne, kdyz to navic vubec neni namireno proti tobe… takze na urovni vzteklyho decka (nebo cim si nas to pocastovala) je leda tak tvoje reakce a mysim, ze neni k takovy otravenosti duvod…

162
yeey
Reagovat

157 taky koukam, jak nas mistni rekapistka asi vubec nepochopila… :-/ normalne koukam, od Vlada nejsem zvyklej, ze by na me autor clanku takhle startoval…:-)

163
Ajda
Reagovat

161, 162 – Neberu to osobně, jen upřesňuji, že proti infu není obrany a děláte si to tady sami. Tomuto stavu se nedá vyhnout nikdy, vždy se najdou informátoři a také ti, kteří jejich info vítají a ocení (tipuji, že jich je většina) a ti, kterým budou trnem v oku. Proč hned všemu slepě věřit? To je realita diskuse, taky by to mohlo být i horší, zatím je to brnkačka a nevybočuje to z normálu.
Zvykej si, jsem zvyklá si diskusi očkem sledovat :-)

164
Anta
Reagovat

162 yeey
:-)))

165
yeey
Reagovat

163 – ok no ja uz priste budu radsi drzet jazyk za zuby a svuj nazor si necham pro sebe, abych nekazil „diskuzi“ :-)

166
Jonatána
Reagovat

Tak já se k nějakým spoilerům vyjadřovat nebudu, protože netuším, co řešíte, nemám čas to celé číst. Středu a čtvrtek jsem neviděla, tak jsem si teď přečetla rekapy a napůl čtu Zaklínače a napůl koukám na telku. Takže v reklamě jsem skočila sem s tím, že tu bude něco k dnešku, třeba a zatím jsem natrefila na spoilerování. Jsem zvědavá,která to vyhraje. Jak je Libuše falešná čarodějnice, tak by mě celkem pobavilo, kdyby se jim tam vrátila. zas na druhou stranu – když vypadne, budu se asi bavit tím, jak budou dávat vaření. Těšila bych se na Jirku v roli šéfkuchaře: ingredience smíchám dohromady bez ladu a skladu a bude to :-))).

167
Ajda
Reagovat

yeey,
mě zase udivuje, jak jste někteří vztahovační :-)

168
yeey
Reagovat

167 sakra to uz tu o mne tvrdili i u Hlasu, zacinam se bat, ze na tom asi neco pravdy bude :-)) kazdopadne mi prijde od autorky clanku zvlastni, kdyz ostatni okrikuje za jejich nazory, kdyz by melo byt predevsim v jejim zajmu, aby byla diskuze co nejbohatsi :-)

169
Lea
Reagovat

Ajda je admin, má právo korigovat jak chce. Yeey, jaká bohatá diskuse, když tu řvete proti druhým? Mě zajímají i drby, to je bohatá diskuse

Reagovat

Jezis, kdo te Mise maloval pusu. To je des :)

171
Pattrick
Reagovat

Ten vepřík co to mele, půl hodinovej proslov úplně o ničem :D

172
Jonatána
Reagovat

171 Jaký vepřík? Jako vepřík kvičí Milan, myslíš jeho?
To přece bylo jasné, že si veme řezání. Na nějaké ohledy se v duelu nehraje, chce se vrátit, Líba má šrouby v ruce (jsem to někde četla, myslím), takže to bylo logické. Mi to vadí, ale fakt je, že bych do něčeho takového nešla, protože bych nechtěla být za svini (nebo „hráčku“), která využívá zdravotního stavu soupeře. Ovšem je to logické, tak jí to nelze mít za zlé. Myslím.

173
Pattrick
Reagovat

ne, Jiří, to je takovej vepř v tom obličeji :))

174
Jonatána
Reagovat

Co to je za dementní otázku, jestli to Sára udělala Libuši schválně? A co ty její kydy, že ne? Bože, proč se na to vůbec ptá? Libuš, do tohooooooooo. Nevěděla jsem, že jí Sára tu ruku ještě pohmoždila.

175
Jonatána
Reagovat

173 aha :-)))

176
koc
Reagovat

komedie :)

177
okkvp
Reagovat

Líba respect

178
Pattrick
Reagovat

jéééééééé :D :D To jsem chtěl, konečně za těch x týdnů něco potěšujícího :D

Reagovat

Hahaaaa, tak ted me vyhra Libusky fakt pobavila :)

180
Ája
Reagovat

všechny po delší době zdravím…ač Libuši nemusím, tak Sára mi poslední dobou taky lezla na nervy a líbí se mi, jak jí Libuše s naprostým klidem v řezání porazila

181
Prochor
Reagovat

Konečně je to mladý pako venku.

182
Jonatána
Reagovat

Tak tohle mě nesmíííírně pobavilo. Co tam ta Šárina ječí? Libuši to kvůli jejímu handicapu nesmírně přeju, bez ohledu na to, jaká to je babizna.

183
Ivory
Reagovat

No jo malý děcko, prohraje tak se rozeřve :-D

184
Anta
Reagovat

Sára tedy moc prohrávat neumí. Libuše jela :)

185
Pattrick
Reagovat

Škoda, že nedala přetahování lanem, by tam Líba s ní mrskala po zemi :D Ale i tak se tohle povedlo :D

186
Ivory
Reagovat

Teď se jí rozmázne make up :-)

187
Ivory
Reagovat

185- tady s ní taky mrskla :-D

Reagovat

Ivory (187): To teda jo. Hodila hubu peknou. Sem i rad, ze tentokrat ji Terka neokrikla, at se posadi normalne :D

189
koc
Reagovat

Ach, kdyby jste jen vedeli – :D a slozil jsem se jak zaviraci nuz :D

190
koc
Reagovat

to to nemohl ten rejza otocit .. delalo se mi blbe :o

Reagovat

Aaaaaa koukam, ze tu mame Evicka syndrom :D
koc: JJ moc slozita prace pro strihace ::D

192
Pattrick
Reagovat

Radstar.. No, taky jsem se lekl :D

193
Jonatána
Reagovat

Jak mi ta Šárka vadí? sama nevím, proč tak moc, na začátku se mi líbila, teď mi vadí, strašlivě. Brr. A Libuši to opravdu moc přeju. Ježišku, co tam ten Kubíček plakinká? a tulí se k hadovi?

194
haha bimbi
Reagovat

Jo! Libuši se povedl majstrštyk! Pobavilo mě děcko dupající nozictama a smutná kamaládka s medvidkem :-DDD

195
jenka
Reagovat

Dnešní duel byl fakt príma. Sára si byla tak jistá vítězstvím, Libušce palec nahoru.

196
Tamzin
Reagovat

Mě Sára nevadila, trošku fracek, ale kdo ve dvaceti nebyl…určitě nadělala víc práce než Kubííí a rozhodně byla upřímnější než on

197
Tamzin
Reagovat

Jsem zvědavá, jak teď bude Libuš kmitat po farmě

198
Naty
Reagovat

Hej, tak dnesni dil byl snad to nejlepsi, co jsem v ramci ceskych RS videla!!
Na diskuze moc nechodim, takze spoilery nectu (a moooc bych se primlouvala za to, aby ti co vedi neco navic, si to nechali pro sebe…).
Libuse mi byla sympaticka uz od zacatku, je na ni videt, ze je to rozumna zenska, a me prijde prave i takova hodna a ferova, nevim proc tam vsichni zase operuji s tim slovem „falesna“. Namachrovanou Saru jsem moc nemusela. No a kdyz jeste zneuzila slabosti svoji souperky…
No a to finale bylo grandiozni. Uplne me to vtahlo a pak jsem 10 minut skakala po byte :-)

199
okkvp
Reagovat

Já bych Líbu nepodceňovala, padesátky už jsou zvyklé jet v tahu mnoho hodin – na rozdíl od mladých sólistů, kteří stále pokukují po relaxu – ne, že by jej potřebovali z titulu únavy – ale ještě si jej nedokáží odepřít.

200
Tamzin
Reagovat

Sára vlastně ani neměla jinou možnost, než dát řezání, almanach si Líba našrotila při vaření, měla na to dost času.

201
Majka
Reagovat

196) Trošku dost fracek a toho dnešního padáka si zasloužila. Nezazlívám jí výběr souboje, spíš to, jak se zbavila Jany, aby měla Šárku pro sebe a nakonec tam zůstala jenom o týden dýl a to ještě Šárka byla farmář týdne:-). Takže jak Libušku nemusím, dneska jsem jí držela palec.

202
Pacička
Reagovat

Milana jsem tentokrát vůbec nepochopila, když zdůvodňoval, proč chce návrat Sáry. Podle toho by si měl přát, ať vypadne i on, protože má dost zkušenosti, a je tam dost ostatních, kteří by je měli získat. Já si myslím, že zkušenosti si mají nejdříve získat v normálním životě, proto Sára domů, stejně jako Kuba a Michal, a získávat zkušenosti. Je tojen pro jejich dobro.
Libuše jim to natřela všem.

203
haha bimbi
Reagovat

Děvenka opravdu moc tlačila na pilu a když jí Tereza řekla, ať si sedne na ten trámek zpátky, tak to byl začátek jejího konce :-D

204
JanaH
Reagovat

Tak to se Libuně povedlo! :-) Se Sárou pěkně zametla zrovna v disciplíně, kde si nanynka tolik věřila. :-))) A po duelu Libuši všichni opravdu „upřímně“ gratulovali…

205
Tamzin
Reagovat

Slabost soupeřky to je sporné, šla do soutěže, tak to musela brát se vším, na závodech se také nikdo neohlíží na handicap soupeře, buď to vzdá a nebo závodí.

206
haha bimbi
Reagovat

A může bejt podle pravidel Šárina opět farmářem?? Zřejmě jo, v upoutávce to tak vypadalo

207
Vladus
Reagovat

Teda to byl kus trámu,klobouk dolů,holky se teda nadřely.Ještě že nespadla Libuše,nevím nevím jak by to dopadlo.To byl blbej nápad od režie,to smrdělo pořádným úrazem!!!Snad to někoho na příští duel napadne a změní se to. Jinak se mi nelíbilo,že ostatní Sáře radili i když zbytečně.

208
JanaH
Reagovat

206 haha bimbi : nevím, ale to by byla ženská sebevražda.
Myslím, že ji Sára nedá, to nás Terka jen napínala. :-)

209
ThyBaumont
Reagovat

Docela se těším na zítřejší dopis, z něj bude ta žluč přímo kapat. Starej dobrej kombajn Líba fakt překvapil.

210
okkvp
Reagovat

Jsem si trošku rekapitulovala v duchu Líbu v obrazech a vlastně nevím, proč si všichni mysleli, že bolavá levá ruka je takový handicap, když je pravačka.

211
Angel
Reagovat

Super, Libuše to Sáře pěkně natřela! A ta reakce Sáry byla fakt ubohá, málem z toho dostala záchvat, že prohrála.

212
Tamzin
Reagovat

Nelíbilo se mi, jak Terka na konci ještě všechno rozpitvávala a zdůrazňovala, jaká je Líba vlastně chuděra znevýhodněná

213
rejpal
Reagovat

Já si nemyslím, že je Libuše čarodějnice a stejně tak si nemyslím, že je Sára namachrovaná. Ale doplatila na to, že se jí nechtělo nic učit. V almanachu šanci měla. Tam záleží na otázkách, na logice (vybírá se z variant) i na paměti. Když zvolila řezání, myslel jsem, že s tím má nějaké zkušenosti, ale zjevně neměla. A pak tu porážku bohužel ani nezvládla. A nezvládly se Šárkou (a nakonec ani předtím s Janou) celou věc takticky. Rozhodující chybou bylo jmenování sluhů. Kdyby vybraly Míšu, mohla se hra vyvinout jiným směrem, protože chlapci už po duelech docela touží.
A když přičtu i handicap Libuše, pak to dopadlo spravedlivě. Jen tiše doufám, že už se na vaření opravdu vykašle (což asi neudělá). A tipuji, že delší dobu se jí duely vyhnou.

214
irena
Reagovat

Zaujal mě ten plačící Kubííí. nenapadá mě jiný důvod než že se stal farmářem. Skučel něco jako ..já nemůžu…

215
Anta
Reagovat

Podle řeči bych si tipla, že Sára zvolí Mirka a né Šárku.
Asi tak od poloviny bylo vidět, že to Libuše s největší pravděpodobností dá, Sára neustále přesedávala, pila se jí kousala a to zpomaluje.
Libuše zařízla a jela a jela a jela, chce to rovnoměrnost, šla na to dobře a zaslouženě vyhrála, a když ji moc nemusím, tak jsem jí to přála, já teda nemusela obě dvě :)

216
Tamzin
Reagovat

202..já si naopak myslím, že farma je hodně dobrá zkušenost, v mnoha ohledech ..

217
rejpal
Reagovat

okkvp
Je to handicap, hlavně když člověk nemá gríf. Přišlo mi, že Libuše už pilu a řezivo párkrát v životě potkala. Sára asi ne.

218
Mikes
Reagovat

Hele, koukám, že mladá to projela … hurá. To ji přeji, podle zvolila disciplínu, kde byla soupeřka handicepována, a nakonec dostala nakládačku – taky z toho byla celá paf. Jojo, to je vidět, že nikdy nic pořádného nedělala a nejspíš to bylo její první řezání dřeva. Kudlila to dřevo tedy pěkně, moc tlačila na pilu, následně samozřejmě uhnula a pak už se místo řezání přetahovala s pilou. Libuše to holt brala zkušeně, hladce řezala a jela. Bylo vidět, že je zkušená, že už to dělala.
Chvíli jsem trochu spekuloval s myšlenkou, že jí dali tupou pilu, jenže ta právě neuhne, tak si to slepička projela sama.

219
JanaH
Reagovat

212 Tamzin : no znevýhodněná byla, protože na farmě nikdy dřevo neřezala, zato Sára mockrát.
Ale Líba se znevýhodnila sama, když se zaměřila jen na kuchyni. Jsem fakt zvědavá, jak dlouho jí odhodlání dělat taky něco jiného vydrží.

220
Angel
Reagovat

214 irena
Jo, to by bylo dobrý, Kubííí farmář :)
A Šárka v kuchyni

221
JanaH
Reagovat

220 Angel : nejsi škodolibá, že ne? :-DDDDD

222
Jonatána
Reagovat

Kubí farmář, tak to by byla pecka. a sluhové…co třeba Šárka a Michal?

223
Pacička
Reagovat

Šárka byla opravdu super farmář týdne, když musela napomínat sluhu, ať je neruší svou prací při relaxu. No jestli bude další týden, půjde to s farmou s kopce.
Taky mne zaujalo, že Tereza řekne Sáře, ať se o disciplíně s nikým neradí a pak ji Sára sdělí, že její výběr řezání nikdo Libuši kromě Milana neřekl. To je nějaké postavené na hlavu.

224
Angel
Reagovat

221 JanaH
né, kdepak :)
byla by určitě dobrá zábava

225
rejpal
Reagovat

Pacička
Vlastně od okamžiku, kdy byla Libuše jmenována sluhou, se připravoval duel se Sárou, ty informace o volbě zbraní jsou nejspíš z té doby. A do výzvy může každý s každým konzultovat cokoli.

226
esko
Reagovat

Nemusím ani jednu – ale bylo vidět, že starší už umí zatnout zuby a jet, porvat se s nevýhodou, neustoupit… Mladší se počáteční vervou vyšťavila a při prvním náznaku neúspěchu už mlátila celým tělem a ukazovala, jak pro to dělá maximum, ale pila s kládou se snad proti ní spikly, nebo co…až se zhroutila – dobrá škola!!!

227
rejpal
Reagovat

esko
V tom jsem s ní docela cítil, když jsem jako kluk začínal s přípravou topiva, vypadalo to úplně stejně. A pak se člověk rychle unaví. To není zdaleka jen o síle a vytrvalosti, ale možná nejvíc vědět jak. A Sáře to nedocvaklo – což je hrubá chyba.

228
jeny
Reagovat

No mně teda připadalo, že Líba už jela z posledního. Sotva to dořezala, byla rudá a už podle mě nemohla. Já spíš obdivuju Sáru, že to takhle dala ve dvaceti, v přetahování neměla šanci a v almanachu taky ne. A Líba tam snad se šroubama v ruce už přišla, tak co a že se jí hnuly, za to si může sama, honily se Sárou vzájemně. Už vidím, jak okopává brambory nebo kydá hnůj. Mně tam teda Libuše vadí, na Sáru se aspoň hezky koukalo.

229
Lenka
Reagovat

Tak jsem neviděla pár dílů v týdnů a neviděla jsem ani dnešní duel ☺
Protože mě zajímalo, jak dopadl – jukla jsem sem … a vím ☺
(„proklínané“ spojlery před odvysíláním beru ve stylu JPP + pokus/omyl, po odvysílání jako info,pro které si přijdu… aneb když nechci vědět, jak dopadly díly odvysílané, nelezu na panáčka ☺)

230
okkvp
Reagovat

217 – mě překvapilo, že to jako velký handicap brali i kluci, že to podcenila Sára, která tam převážně řezala jen ve dvojici- což je trochu jiné, mi nepřekvapilo.

231
esko
Reagovat

227 – No jo, jenže mi už od deseti tatík ukazoval, že u každé práce se máš zaměřit jen na ten pohyb dúležitý pro daný úkon a vyvarovat se všeho ostatního poskakování, otáčení, prostě zbytečností. Sára neuměla systematicky ani zdvíhat sklínku!

232
Lenka
Reagovat

230 okkvp
zatím to sice vím jen odtud, ale nesmírně mě to pobavilo… Sára se musela zbláznit, když zvolila proti Líbě řezání ☺
přetahování by taky bylo pro ni mínus a lexikon kouzel na farmě?
no, v kuchyni na něj bylo víc času, ale měla se holčina učit… když si (pokud si vzpomínám) dokonce přála, aby si to mohla s Líbou rozdat ☺
mmch – na sk/farma jsem viděla díl, kde byla „ženská“ disciplína vyjídání talíře s nudlema s mákem… taky to bylo dobrý

233
Pacička
Reagovat

216 Tazmin Musím polemizovat, Sára, Kuba a Michal nemají žádné pracovní zkušenosti ze života venku a pro ně Farma žádným přínosem nebude, oni pracovat nechtějí. Ve Farmě se chtěli jen zviditelnit, případně jako bonus i vyhrát. Sára chce studovat VŠ, ale zřejmě si jen věří, že to nějak zvládne, stejně jako si to myslela u řezání, možná si z toho vezme ponaučení, že jen věřit si nestačí.

234
Lenka
Reagovat

Ale kdyby se soutěžilo v disciplíně „ukaž kozy, vyšpul záď“, tak to by Sára dala… ☺

235
haha bimbi
Reagovat

Kdyby řezaly tak nějak nastejno, tak Sára byla opět ve výhodě, protože Libuše by přelomila ten trám asi o chlup dřív že ano:-), takže prostě to Sári opravdu přepálila. Libuše má teď velkou výhodu tak snad jí šikovně využije.

236
rejpal
Reagovat

jeny
Já bych se taky rád na ni koukal dál. Jenže ona (a její kámošky) si celou tu věc uvařily samy, nebyly obětí komplotu nebo smůly. Nejenže se místo přemýšlení o tah napřed vydaly na lov hada v trávě v sandálech a bez brejlí, Sára navíc totálně selhala při vlastní hře. Měla na své straně prakticky veškeré výhody (hlavně volbu zbraní, ale i podporu většiny – to může soupeře rozhodit). Prostě přestřelila prázdnou bránu ze tří metrů a domácí prohráli. To člověk musí sportovně uznat.

237
Lenka
Reagovat

233 Pacička
tak info, že by tato slečna (s IQ které téměř rovno jest dnešnímu datu) šupajdila směr VŠ mě dostala ☺

238
okkvp
Reagovat

232 – ale jako bys to neznala – podcenění – ve dvaceti se přece padesátník zdá být osobou už téměř těsně nad hrobem. Navíc, když si vzpomenu na sebe, taky jsem si párkrát pomyslela že na mě nějaká stará baba nemůže mít … taky mi život následně párkrát v tomto duchu vytřel zrak :-)

239
rejpal
Reagovat

Lenka
Kdyby bylo mužskou disciplínou požírání klobás, to bych se duelů nebál.

240
Lenka
Reagovat

238 okkvp
to víš, že vím ☺
(taky si to dobře pamatuju)
jestli se můžu optat – jakpak přivítali Libku po duelu zpátky na farmě?
(omluva za vyzvídání, ale já to dneska neviděla)

241
esko
Reagovat

233 Přínos bude, že budou s naprostou jistotou vědět, co do teď jenom tušili – že práce rozhodně není to, čím by se chtěli živit. Jak podotkl Michal …práce je jen pro chudé! Mít ho po ruce…!!!

242
Lenka
Reagovat

rejpal
236 – krásně výstižně napsané ☺
239 – jj, ale babám dali nudle s mákem a ručky za zády a z misky vyďobávat, vylizovat, baštit… (tam dojela na ozdobený ksichtík jedna fiflenka a naopak ta, co se nebála, že bude jako „prase“, vyhrála ☺)

243
Anta
Reagovat

237 Lenka, IQ157 zase není tak špatné :-D

244
jeny
Reagovat

rejpal
Ale ona byla vyzvaná, i když to asi čekala. Sama řekla, že je to asi jediná disciplína, ve které ji může porazit. Almanach by se za tak krátkou dobu nenaučila a navíc Líba má výhodu v životních zkušenostech. A přetahování ? Já tedy nevím o co jde, oni ano, ale Líby je kus baby a Sára je proti ní tintítko. Prostě si věřila, bohužel, ale na farmě náhodou makala. No co, je pryč, podle mě tam Líba bude až do konce, taže ti co jí přáli vítězství, si jí ještě pěkně užijí. Jo a farma se mi fakt líbí, je super, kde se dá zjistit sledovanost? Je to zas něco jinýho.

245
Pacička
Reagovat

237 Lenka Je to informace z představování farmářů na stránkách Novy: Kde se vidíte za pět let?
Úspěšně dostudovaná vysoká škola, začátek skvělé kariéry.
Doufám, že to nebude vadit, že to uvádím, nyní po duelu je tam uvedeno: Čeká jí hledání zaměstnání a možná i studium vysoké školy, na kterou se hlásila. ☺

246
Lenka
Reagovat

243 Anta
jsem přející, takže bych jí to přála ☺
ale kombinace Sáry a Mensy mi moc nejde dohromady

247
Anta
Reagovat

246 Lenka
no to mě taky ne :) ale zrovna jsem se podívala na datum a tři čísla mě mrskly do očí :-D

248
Lenka
Reagovat

245 Pacička
to víš, že to nevadí,když to uvádíš ☺
tady se nikdy moc nepěstovaly šílenosti ve stylu „bacha info“, „bacha spojler“ ☺
ani u RS vysílaných 1x týdně, natož u RS, která běží 5x týdně a do toho dost vykecává i bulvár (i když je fakt, že se zatím docela krotí – asi nestíhají ☺)

249
esko
Reagovat

Na almanach neměla jenom jeden den – ostatní si ho čtou ve volných chvílích jen tak, aby byli v obraze. Ona prostě věděla, že do hlavinky stejně nic nenacpe.

250
JanaH
Reagovat

234 Lenka : doplnila bych o : vypij na ex. :-D

251
esko
Reagovat

No Michal dobře věděl, jaký potenciál mu odchází…

252
Lenka
Reagovat

250 JanaH
to bych jí ani tak nevyčítala ☺
aneb kdo z nás někdy nepil na ex….
ale to následující obnažování se je trošku nadstandart, to zas tak obvyklé není (ale holt proti gustu žádnej dišputát ☺)

253
Pacička
Reagovat

249 esko Pravda, pravda, Mirek s ním šel i do kadibudky, až jsem měla obavy, aby některé listy nepoužil a tím nehendikepoval soupeře. Ví někdo, kolik výtisku almanachu mají k dispozici?

254
JanaH
Reagovat

252 Lenka : já jí to nevyčítám, jen uvádím na pravou míru, jak to začíná. :-))) A pokračuje to tím vystrč a vyšpul. :-D

255
Lenka
Reagovat

254 Jana
já tě pochopila ☺
ovšem bavilo jí to, to bylo vidět ☺
kdyby holt víc trénovala místo toho pilku, dostala by Libku

256
JanaH
Reagovat

255 Lenka : Leni, Sára trénuje vzpírání a následné disciplíny s velkou vervou prý každý pátek, jak tady kdosi podotknul. K její škodě o tomto duel není… :-D

257
hrcprc
Reagovat

Hlavně, aby už šli do duelu chlapi. Vadí mi, že Sára vypadla z jednoho prostého důvodu a to jsou milostné pletky :P :). Takhle to vypadá, že nic nebude s nikým. V obou SK famrách to minimáně jiskřilo (ve 2 šuk*li jak králíci).

258
okkvp
Reagovat

almanachy mají 2 výtisky (minimálně)

259
Lenka
Reagovat

asi před hodinou FB:
„Sára Sihelská
Ahojte lidi.. Chtěla jsem Vám poděkovat za podporu.. Je to hrozně příjemný !! Žádosti o přátelství na můj osobní profil bohužel nebudu schvalovat, protože jich je hrozně moc! Ale pokud chcete napsat ať už se na něco zeptat nebo jen pokecat, tak můžete na stránku : http://www.facebook.com/SaraSihelska Když jsem tu nebyla, starala se mi o to kamarádka, teď už tam budu jen já. Jak už jsem říkala chci poděkovat za podporu a za pozitivní reakce na mojí osobu a na mojí účast na farmě.. a ty záporný reakce vypouštím a nepamatuji si, takže už i třeba urážení od Milanovi manžely – Zuzana Buriánková – neberu vážně a chtěla bych Vám jenom vzkázat, jestli si myslíte, že tanečký pod vlivem u Milana byly myšlený vážně, tak jste na omylu.. jinak nevidím jiný důvod proč mě tu urážíte a říkáte o mě, že jsem kráva.. To co jsem slyšela já z vyprávění , tak to bych mohla říkat spíš já Vám, ale nejsem tak primitivní a nebudu nikoho za počítačem urážet a kazit si den..Takže Zuzanko.. přeji krásný den!
Vám ostatním přeju krásný prázdniny a užívejte si je!! ale bacha na domácí pálenku pít jí e čtyřech se nevyplácí! :D A taky bych vám chtěla říct, že hrozně řešíte, která farma byla lepší a máte ke všemu výtky.. třeba sk farma byla taky na jeden vítězný duel a nikdo si nestěžoval a pokud se to nepovedlo, tak jako na slovensku, podle Vás, tak na to nekoukejte, vždyť nejste nucení..
Jooo a ještě bych chtěla objastnit trošku to, jak tu vykládáte, že jsem chtěla mít Šárku jen pro sebe, tak proto jsem dala Janinu za sluhu.. Tak z tohohle důvodu to absolutně nebylo.. Měla jsem dva důvody.. 1.zbavit se soupeřky,která by jsi mě, pokud by měla šanci,hned vzala do duelu a za 2.nevzala by si do duelu šárku a tím jsem ochránila i šárku.. Žádné lesbické a majetnické náklonosti v tom nehledejtee.. a ještě TO CO MÁM NA PUSE ROZHODNĚ NENÍ DLOUHO NEHOJÍCÍ SE OPAR (:D) ALE ZNAMÍNKO OD NAROZENÍ. Mějte se skvěle a ještě jednou Díky!“

260
Mikes
Reagovat

uaaaáááááá

261
Ajda
Reagovat

To ti někdo šlápl kocoure na ocas? Snad mňáááááááu!

262
Gasparek
Reagovat

To by mě zajímalo co bude s těma zvířatama až tam už soutěžící nebudou.Vypadá to že je tam nechají vhladovět a zkončí to.Kdo se bude starat o ten dobytek?Až soutěžící vyžene hlad.

263
Martina
Reagovat

Kdo byl prvnim Farmářem ?

Přidat komentář