Panáček v reality show

Farma (10.7.) Farmářka týdne Šárka vybírá sluhy

10. Červenec 2012 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=4641 w=420]

Den na Farmě začíná počítáním mrtvých myší. Milan si na pažbu zapsal 2 zářezy + 1 kus mu nezraněn pobíhá uvnitř klece. Jirka ve spíži zmrtvil tu největší. Mrtví hlodavci byli zpopelněni bez obřadu a tu živou blondýnky vypustily na přilehlém poli v doběhové vzdálenosti od farmy. Předpokládám, že myška se jim odmění tím, že se namnoží a spolu se všemi 24 roztomilými mláďátky se vrátí tam, kde jí bylo tak dobře. Tedy do kuchyně.

Kdo se naopak snaží z péče hospodářů dostat, je mula Jiskra. Využije dlouhodobé nepozornosti Jirky a pak už jen vlaje hříva v dáli. Bohužel (pro Jiskru) je její útěk zpozorován velmi brzy a rychlou spoluprací naháněčů je vrácena do svého příbytku. Tím končí veselé ranko a nad farmou se zatahují mračna.




Výběrové řízení na pozice sluhů vyhráli…

Farmářka týdne Šárka oznamuje svůj výběr sluhů. Zvolí poměrně rázný a energický tón a svou volbou zahájí generační souboj. Za sluhy totiž volí Milana a Libuši, nejstarší ze všech účastníků RS Farma a ti tuto volbu nesou těžce. Slibují zbytku „tvrdý čas sluhů“. Libuše s okamžitou platností vyhlašuje týden skromné stravy. Všem oznamuje, že přestává podstrojovat buchtami, pomazánkami a jinými dobrotami, Milan si nařizuje své vnitřní hodiny a ty mu budík zapípají s kuropěním. V tento okamžik to vypadalo, že minimálně Michal s Jirkou začnou dupat nožičkou a ječet „to není fér, my máme na buchty a pomazánky právo!!“ Ale nestalo se. A stalo-li se, nebylo zaznamenáno. A bylo-li zaznamenáno, tak jen v neoficiální verzi :-)

Po tomto incidentu Šárka ztrácí svou původní rozhodnost, nasadí opět fňuknovskou zástěrku a snaží se minimálně na Milanovi vyprosit si odpuštění. Ve videojournálech se dozvídáme, že vsjo marno, farmářští geronti neustoupí! A Šárce to vrátí i s úroky! Libuše si do duelu vezme Sáru a Milan bude vstávat ještě dřív, aby kuropění byl rozhodným okamžikem pro vstávání toho zbytku.

Přijela kontrola z kraje!

Dosti bylo ale mezigeneračních sporů, na farmu se ve svém zánovním traktoru rozvážně blíží hospodář Šámal. Nepřijíždí s prázdnou, veze spoustu práce. Ale nepředbíhejme.

Nejdříve se jde podívat na ložnici. Vydrhnutá podlaha a ustlané postele ho potěšily. Při pohledu na ně se dokonce tak rozněžnil, že prozradil, kterou postel dostala věnem jeho babička… a už jen chybělo, aby se do role vžil tak, aby svému doprovodu bez uzardění tvrdil, že v některé z nich přišel na svět… no nic, pojďme dál.
Hospodář Šámal se také doslechl, že měli návštěvu a tak se jde podívat, co nakoupili. 2 slepice za 4000 Kč, které mají na snůšku vajec ještě asi měsíc čas (jak nám prozradil diskutující ThyBaumont), ho upřímně rozveselily. Pak se spolu s farmářkou týdne přesunuli do skleníku, kde Šárka prosí o pěstitelskou radu pro papriky. Jsou tam asi mšice… Tak ne, hospodář identifikuje mšice jako plíseň a uděluje dobrou radu k nezaplacení. „Přidejte do zálivky 2 deci kozího mlíka, jestli to jsou mšice, tak to je zahubí“ Šárka je tak rozradostněná, že se dozvěděla jak na neexistující mšice, že se nezeptala jak ale teda na tu plíseň. Není čas na nějaké dlouhé přemýšlení, než jim zadá úkoly na tento týden, ještě je potřeba zkontrolovat políčko s brambory. Hm, tak na bramborech se bude muset pracovat pravidelně… to je pech…

A teď již k práci

Hospodář Šárce prozrazuje, že úkolů na tento týden bude více než dost. Budou muset připravit kravín, vepřín a místo pro slepice. U každého zvěřince jsou farmářce sděleny přibližné míry, hrubý nástin technologického postupu, přesně stanovený materiál, ze kterého jej mají udělat, hospodářovy rady, jaké vybavení pro zvířata by v nich určitě nemělo chybět, no a lidi, kteří na tom budou pracovat, si tam už Šárka dosadí dle své vlastní úvahy. Šárce se po každém zadání úkolu zvětšila o kousek její rozkošná blonďatá hlava a tak při závěrečném shrnutí ,už za přítomnosti všech, ji má jak pátrací balon…

To ale nevadí, jsou přece parta pracovitých lidí a každý se chytne nějaké práce, která jim jde a tu výzvu zvládnou!
A tak jsme svědky jak Tyrš s Jirkou a Šárkou pomlouvají Libuši u stavby kravína, Michal se Sárou pomlouvají Libuši u stavby zábavního parku s několika atrakcemi pro slepice, jen Milan s Míšou a Kubím podlahářem, který v životě neviděl tolik zbytečných podlah, pracují na místu pro prasata takřka bezhlesně. Nebo alespoň bezpomluvně :-). Libuše se realizuje, jak jinak, v kuchyni.

S farmou se loučíme na večer, kdy se Milan stěhuje za Libuší do sluhovského seníku, aby se za zvuků hromů navzájem ujistili, že to té blonďaté bestii s tou její partičkou farmářských adolescentů dají pěkně vyžrat.

Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 156
1
Anta
Reagovat

Bazinga

opět skvělý a vtipný rekap :)

2
anja
Reagovat

24 malých myšátek :DD

3
okkvp
Reagovat

Předsedkyně nezklamala, válím se smíchy :-)))

4
DD
Reagovat

Díky :-)

5
Mikes
Reagovat

Hihihi, Bazi, sledoval jsem na půl voka, takže díly za doplnění vzdělání. Pobavilo. Akorát mám takový dojem, neházela tam ta malá copatice nějakého vzpura? Jako že tohle teda rozhodně nejde zvládnout?

6
Tamzin
Reagovat

Super, díky :-)))

7
rejpal
Reagovat

Kontrola z kraje nemá chybu. A vypouštění myšky na svobodu po dlouhém úsilí získat fungující past už vůbec ne.
Jestli se chtějí zbavit myší, ať si na farmě pěstují hady. Jenže to by zase někteří z nich nesměli mít hysterák, když spatří užovku.

8
XMAN
Reagovat

Tak mám takový pocit , že Sára půjde v neděli do hajzlu :-( Sice ji mám rád a hezky se na ni dívá, ale jak se postupně ukázalo tak s jejím IQ to není moc slavné, takže vědomostní test nedá ani omylem a v silových disciplínách taky nemá moc šancí ( i když pokud by Sára v té hlavě aspoň něco měla, tak nezvolí vědomostní test, ale přece jen řezání pilou nebo přetáhování lanem, protože Libuše má ty šrouby v ruce, tak by měla určitou šanci ji porazit) i tak si ale prostě bohužel myslím že ježibaba se vrátí a Sára půjde domů. Bude jí škoda ale zase kdyby vypadli Mirek nebo Milan, tak by mě to mrzelo daleko víc. Milan mě opravdu baví, to je neskutečný exot, ale v dobrém slova smyslu :-)

9
Petra
Reagovat

Výborný rekap ….no mně začíná čím dál ví vadí Šárka … nějak nám povyrostla holka, přijde mi, že skoro nejmíń ví o životě na farmě , špatně argumentuje ( viz Libuše ) …. , ale důležitá je velice …

10
Sima
Reagovat

Díky za skvělý rekap!
Začíná se to rozjíždět, tak se těším na další vývoj :-)

Nevím, jestli to šéfování Šári vzala za správný konec, ale její inteligenci bych až tak nepodceňovala. Může to být i tak, že „stínového hada“ vidí v Sáře a výběrem Milana jako sluhy (toho tam potřebují a do duelu ho jistě volit nebudou) se snaží realizovat její konec. Ví, že Líba Sáru na 90% stáhne do duelu. Od chvíle, kdy Jana zmínila Hada taky myslela spíš na Sáru, než na Líbu – vždyť Sára Janu poslala do duelu a chtěla, aby skončila a ona měla Šárku jen pro sebe a když Šárka brečela nad odchodem Jany, tak se k ní lísala, ale přitom se v duchu nejspíš radovala, že se jí akcička Jana ven podařila. Já myslím, že to tuší i Šárka, ale nahlas to neříká, ať si ostatní za hada považují Líbu. Možná spekulace, ale uvidíme…

11
XMAN
Reagovat

10: To je možné taky, ale pokud půjde Libuše do duelu se Sárou, tak si myslím že na 99,9 procent Sára končí. Ona Sára až se dostane do duelu vypadne tak jako tak asi s kýmkoliv, tak je vlastně asi jedno jestli teď nebo později, akorát že už si ji tam moc dlouho neužiju…..Z kluků je tam nejzbytečnější Jakub ale ten má oproti Sáře výhodu že se aspoň dokáže naučit almanach a obstojí ve vědomostním testu….Sára asi nezvládne ani to. Nemyslím si ale jak to někdo zmiňoval v předešlé diskusi, že by si chlapi báli vzít do duelu Jakuba, aby jim to bylo nevyčítáno jako Davidovi. Mirek, Milan a možná ještě někdo už se tam několikrát vyjádřili že nejzbytečnější článek který by měl vypadnout je Jakub, takže ho klidně můžou vzít do duelu až bude řada na pánech. Jedině že by chtěli taktizovat a prvně vyhodit ty silnější soupeře, to by se tam pak Kuba mohl udržet ještě docela dlouho.

12
DD
Reagovat

5 Mikeš – dívala jsem se jen na začátek a tak jsem taky byla zvědavá na rekap, kdy Šárka začne protestovat. Že by to v té normální verzi nebylo?

13
rejpal
Reagovat

Sima
Taky jsem si myslel, že hadem je Sára, bohužel tahle detektivní spekulace vzala zasvé poté, co Jana samotná hodila na ofiko facebook informaci, že hadem je samozřejmě Libuše.
X MAN
vidím to podobně. Taky se na ni rád koukám, ale myslím, že z duelu půjde ona. Nevýhodou vymlácení mladých děvčat je, že hra ztratí jednu dimenzi jako možný zrdoj konfliktů – erotické jiskření. Které se musí zákonitě dostavit po delší abstinenci. Libuše je ale pro hru přínosem, kolem ní se bude stále něco točit, stejně jako kolem Milana. Navíc i samotný generační rozdíl je potenciálním ohniskem konfilktů.

14
Jitka
Reagovat

Tak konečně první díl, kde se něco dělo, bylo to i o práci a skoro bez zbytečnejch záběrů, že by se Nova poučila a sledovala tady diskuzi? Ale je i možné, že takový ten poklid a kamarádění ze začátku se začíná měnit na ponorku a hlavně se asi začínaji tříbit charaktery. Nicméně, včerejší díl mě poprové nenutil přepínat, takže asi je to na dobré cestě, snad teda.

15
Sima
Reagovat

K Libuši vzrostly moje sympatie. Ne vždy, ale ve většině případů si myslím, že ti mlaďoši ji napadají neprávem. Každý ženský, co trochu doma vaří je jasný, že to „tajemství“ je jsou jen zkušenosti a improvizace, a to
nejde naučit slovně. Ale o tom jsme tu už hodně psali.
Taky začínám čím dál víc fandit Milanovi, je to rozenej komik, nad jeho deníčky se prostě chlámu, to se nedá :-))
Vedle něj bych asi dlouho nevydržela a ve hře je super, dává tomu šťávu.
Nelíbilo by se mi, kdyby ti mladí (stejně jako ve SKF2) vymlátili starý. Chtěla bych koukat na jiný schéma.

16
Sima
Reagovat

13 – aha, tak tohle mi uniklo.

17
dessin
Reagovat

13 – kdo by tam s kym jiskril?:)))

18
Dominika
Reagovat

Já si myslím, že jediné osobnosti na farmě jsou bohužel všemi nenáviděná Libuška a Milan. Ti ostatní jsou velice nevýrazní a „Kubí“ je tam snad opravdu jenom omylem.
Roman ve slovenské farmě měl aspoň rád zvířátka, ale Kubí se všeho bojí.

19
rejpal
Reagovat

dessin
Nechám stranou Jakuba – a pak jsou možné VŠECHNY kombinace (i když některé obtížněji představitelné).

21
rejpal
Reagovat

Dominika
Ono to může být hodně zkreslené tím, co se dostane do sestřihů. Navíc silná osobnost vůbec nemusí být totéž, co akční osobnost. Ti druzí jsou vděčným tématem do sestřihů, ti první se nemusí až tak moc projevovat, ale ostatní to vědí. Tam, kde rozhodují diváci, je ta akčnost důležitá, ale pokud si účty vyřizují sami mezi sebou, je silná osobnost (nebo někdo, kdo je za ni obecně považován) velkou devizou. Myslím, že ukázkou té první je Mirek (zda je tomu tak doopravdy, to se teprve uvidí, ale ostatní ho tak zjevně berou). Ukázkou té druhé jsou právě Milan a Libuše. Velký respekt zrovna nemají, ale jsou pokládáni za užitečné – jeden kvůli dovednostem, druhá kvůli vaření. A jsou zdrojem zábavy (myslím spíš pro diváky než pro spolubojovníky).

22
rejpal
Reagovat

Jojka
No jo, ale ten včerejší článek nereflektoval, že Jiskra byla odchycena nebo se sama vrátila (v sestřihu okolnosti návratu nebyly).

23
Franz Ruppert
Reagovat

Včera konečně akce a dokonce přidělená i práce. Přesto se už začíná remcat, že jí je hodně. Milan mně pořád hodně baví a kdyby tam chyběl, tak je tato RS v koncích. Milanovi přeji ať se dostane až do konečné trojky.
Pořád nechápu co vidíte (hlavně ženy) na tom Mirkovi. Absolutní přívěsek je tam Kuba a začínají ho tak brát i ostatní soutěžící. Už je potřeba ho zvolit za sluhu.

24
Dominika
Reagovat

rejpal
Je pravda, že Mirek se zdá dobrý, ale člověk si o něm ještě nemůže udělat správný úsudek, protože jak říkáš, je to vinou sestřihů hodně zkreslené.

25
Haha Bimbi
Reagovat

Tak mě to bavilo ze začátku, ale teď po týdenním výpadku jsem se do toho zatím nějak moc nezakousla. Nicméně stále tam není žádná prudce iritující osoba a Milan-žlučovod se docela zklidnil. Tímto se mu omlouvám :-), neboť ty výbuchy můžou mít spojiotost podle mě i s tou jeho cukrovkou, zvlášť jestli zpočátku mo nejedl nebo tak něco

26
Sima
Reagovat

jj, Kubí, rozená slečinka… Ale třeba překvapí. Když si lidi někoho takhle jasně zaškatulkují a on pak chytne slinu z tý škatule vylézt a ukázat jiné dimenze svojí osobnosti, snadno si získá srdce divákovo :-))

Všimla jsem si, že Kubí, a taky lihovarnice, jsou tam za mírové velvyslance, líbí se mi, jak se snaží zahladit každý konflikt… no tak, už toho nechte, už se nehádejte…
Zatímco Jiřík, ten se začíná naopak projevovat jako hlavní přikladač do ohně, sebevědomý kohoutek, jehož hladina arogance v krvi stoupá každým dnem přihnojována jeho křovím (připomíná mi Adama z SKF2), a to si myslím, že ho spláchne.

27
XMAN
Reagovat

Mě tam Mirek přijde ze všech nejrozumnější a nejvyrovnanější člověk, navíc i inteligentní a to jsem chlap. Je to prostě velký sympaťák a v hlavě to má srovnané, pokud má nějakou taktiku, tak je to jedině dobře, přišli tam hrát o peníze a ne se jenom kamarádit. Rozhodně je mi daleko sympatičtější Mirek než namistorvaný mladý všehoznalý frajírek Jirka, který sice na práci může být šikovný ale měl by si trochu hlídat své přemrštěné ego, protože nevím zda jenom mě nebo i dalším začíná být docela nesympatický a nebo Kuba, který fakt asi chtěl vyplnit přihlášku do Hotelu Paradise a v téhle show je fakt omylem. Mirek u mě co se týče kluků zatím v sympatiích jasně vede, těsně za ním jsou Milan a Michal. Milanovi bych přál taky nejméně poslední trojku, bez něj by to tam bylo vážně o ničem. Můžeme se jen modlit aby nevypadl dřív, protože bez Milana by už Farma nebyla Farmou.

28
Sima
Reagovat

XMAN – zatím zcela sdílím tvůj pohled na věc. Milan do show vnáší něco typicky českého – cimrmanovský humor, a je o to kouzelnější, že z jeho strany je nechtěný a neplánovaný (alespoň mě to tak přijde). Go, Milan, go!

29
rejpal
Reagovat

XMAN
Až na to, že se bráním dělat nějaké ostřejší soudy o tom, kdo mi je sympatický nebo ne, souhlasím.
Mně tam zatím nevadí nikdo, ani ta Libuše. Ona kus své pravdy také má. Nakonec i když se tam někdo fláká nebo si spletl reality show, ostatní mají možnost ho vyšoupnout, aniž by jim zmařilo úsilí hlasování diváků ovlivněné sestřihy. Pokud chlapcům začíná vadit línej Kuba, mohou přestat vyvražďovat dámy a zařídit mu pohřeb s fanfárami. Třeba již teď – stačí poslat do duelu Milana, ten by nejspíš jeho trápení ukončil.

30
Tamzin
Reagovat

26,27 – tak na začátku mi byl Jirka jen mírně nesympatický, ale teď mám kopřivku jen když se ukáže na obrazovce, ani dívat se na něj nemůžu, nevím proč

31
anja
Reagovat

27 XMAN, já ti nevím, ale pořád nemůžu najít na Milanovi něco humorného, zábavného a už vůbec ne cimrmanovského…….. fakt se snažím :)) už kvůli tobě, protože povětšinou máme stejný vkus…… ale Milan se mi těch xdílů jeví jen jako starý, nepěkný, cholerický, nedůtklivý, vztahovačný chlap, který na co se podívá, to před ním zdrhá anebo zplesniví – viz ten skleník, o kterém tvrdil, že se o něj stará jen on

vůbec by mi tam nechyběl, imho to tam jen brzdí, protože ti ostatní pak nějak podvědomě na toho starého moorouse berou ohledy a nejdou se až tak projevit

no asi jsem tady sama s tou svou kopřivkou z Milana, ale co už…..

32
dessin
Reagovat

Libuska – vadi mi to jeji bonzovani na kameru, to jsem ji neodpustila. A taky ze je porad neucesana. A co mi vadi nejvic je jeji kecani jak nebude varit a jak se ukaze prace – sup do kuchyne. Copak se da z cibule a brambor varit 12 hodin denne? :)

Milan – joj, at se bavi, je s nim sranda. Doma bych ho mit nechtela, ale na koukani dobry. Like!

Mirek – seda eminence, vi co dela a pozoruje z povzdali, co mi ale pije krev je jeho – falesnost? :) proste ze na kameru ma silny reci, ale nikdy to nikomu nerekne do oci jen stoji a kouka, a na kameru pak vede silacky recicky.

Misa – ja nevim, sakra dela tam neco?:)

Sara – ta je mi krajne nesympaticka, takovej malej sobecek dup dup dup nozickou a par slzicek. Viz jeji vykladani o Libusi – kdyz nevedela jak farmarit, to ji byla Libuska dobra, ted uz neni farmar a hura pomlouvat.

Sarka – ja nevim, jsme z ni dost zmatena. Chvili je rozhodna a energicka, pak zase uknourana a ubrecena… bud je schizofrenik, nebo dobra herecka.

Jirka – sezerte me, me se libi. Neboji se to rict lidem do oci, umi makat, proste dobry :)

Michal – snad, snad se zapoji do prace a bude trochu fungovat, jinak na nej jsem bez nazoru, at tam je nebo neni je mi to fuk

Kubíííí – ten je nasazenej a nikdo mi to nevymluvi. Jinak neverim ze takovy lidi muzou existovat. Resp. nechapu proc tam lezl… spletl si castingy, jedine. Nedela nic, jen se usmiva a kouka.

jestli je tam jeste nekdo, tak ho neregistruju :)
Ale i tak je pro me skoda Jany S.

33
Franz Ruppert
Reagovat

31 – samozřejmě každý má svůj názor na soutěžící, ale s tím Milanem to budeš asi opravdu jediná. Takový lidé jako Milan dělají show a znovu budu tvrdit, že pokud tam Milan nebude, tak tato RS bude už úplně o ničem. Co tam brzdí ? Že má o pár roků více než ostatní ? Každý jednou budeme v jeho věku, bez vyjímky.

34
Scalex
Reagovat

Milanův humor se mi fakt líbí. On občas tak úplně nevyzní, protože by potřeboval stejně laděného protihráče, se kterým by mohli udělat pěknou přestřelku. Ale když mluví sám, ať už vede monolog před ostatními, nebo povídá na kameru, tak si hezky hraje se slovíčky. Myslím, že kdybych byl na Farmě, s ním bych si asi rozuměl nejvíc. On se mnou ne, protože má rád pracovité lidi a já jsem absolutní netáhlo, proti kterému je i Kubí stachanovskej dříč.

36
anja
Reagovat

34 se slovíčky si hraje, to je fakt… zdá se, že i toho Cimrmana má v oblibě……. ale když dva dělají totéž, není to totéž. Milan je spíš parodie na Cimrmana, Švejka a kutila Tima dohromady

a s tou jeho pracovitostí to vidím tak, že je to týpek, co se zavírá do své kutilské dílničky, tam pořád něco kutíí a trvdí, že pracuje a výsledek nějaký hmatatelný nikde a kolem něj jen spoušť…….. prostě taková hračička chlap, který se baví tím jak je zábavný, v tom mi teda hodně připomíná baviče Petra Novotného……..

37
rejpal
Reagovat

ad Milan
zdá se, že o jeho dovednostech se v názorech dost lišíme. Tady asi bude dobré brát v potaz názory hráčů – pije jim krev (aspoň někdy některým), ale oni ho na tomto poli berou (většinu jeho aktivit nevidíme, kdyby jen pouštěl kozu a kopal do prken chlívku, asi by to viděli jinak). Navíc mám pocit, že on je jediným, který nepřišel výslovně hrát o výhru, ani to jen přežít co nejdéle, ale užít si to, vyblbnout se (a třeba něco dokázat sám sobě). A z některých náznaků se zdá, že ostatní prokoukli, že není despotou, ale spíš místním komikem a berou ho s nadhledem. Třeba Kuba to asi taky nepřišel vyhrát, vypadá tam jak Alenka říši divů, čímž je komikem, ale spíš nechtěným.
Já Milana docela obdivuji – jsem jeho generace, ale tolik vitality a schopnosti snášet nepohodlí, to klobouk dolů. Viděl bych ho podobně, jako Scalex. A taky bychom asi byli v častých střetech.

39
ThyBaumont
Reagovat

36.. mně teda taky přijde jako nemehlo, evidentně se připravoval a koukal na bezpočet Přemků Podlahů, dokonce tam i pár nápadů určitě poslal, ale baví mě jak se s tím pere. Když mu něco nevyjde a vypadá jako trubka, tak se můžu umlátit smíchy jak si sám zdůvodní, že vlastně za to nemůže. Vadí mi spíš ten Jirka, nevím čím to je, ale na tyhle typy reaguju tak, že je mám nutkání nějak trápit:-)…a mimochodem dneska zabijou první kuře, chůdě, nedali mu možnost dospět a začít snášet. To si spíš měli koupit to maso.

40
Wally
Reagovat

Opět perfektní čtení, škoda času sledovat Tv, stačí počkat do druhého dne :D

41
keira
Reagovat

já bych si tam taky milana pěstovala, být na místě jeho soupeřů. místo večerní zábavy a přástek ho mohou vískat ve vlasech a z té jeho chocholky v týle mu uplést desítky malých copánků, případně jeden velký dred, kterým může míla šlehat ty ze svých kolegů, co odmítnou vstát za kuropění a zvuku jeho polnice či čím to tam vyhrožoval.
hladinu ovšem víří i kuba a jeho outfity.
jinak jsem pravděpodobně ve velké menšině, neboť fandím míše… nicméně jsou tam i další lidi, co mi přijdou v cajku, tentokrát se žádné ultrapanoptikum (jehož nejspíš nepřekonatelným vrcholem bylo „mama, ožeň ma“) nekoná.
je fajn, že vysmah pan podnikatel z brna. ten se mi ekloval silně… po všech stránkách působil jako člověk, co má v oblibě píseň „bílá, bílá, bílá, komu by se nelíbila.“

42
Franz Ruppert
Reagovat

Myslela Libuši a po shlédnutí záznamu určitě změnila názor na Sáru. Ta byla ten „had“, který ji dostal pryč.

43
keira
Reagovat

38: ano, blesk předvedl svou standardní seriózní novinařinu :))) nejspíš pro ně pracuje jolanda a její „cigánský karty“, nebo si redaktor věští z i-ťingu, nebo obojí. každopádně evidentně čte janě z mozku jako z knížky. omg :)))

ale ta koláž s libuškou a hadím tělem (a ten jazyk! :D) je mástrpís, to se blesku musí nechat.

44
Pedro
Reagovat

Současní sluhové jsou silný tým a jsem rád, že jim zrovna v týhle sestavě naložil hospodář tolik práce. To budou mladí farmáři čumět. Doteď si tam šmrdlali úkoly pro pětiletý děti (nasázet brambory, udělat okap… pche) a teď přišla pořádná práce… těším se na dnešní díl!

45
Sima
Reagovat

Z mého pohledu vidím farmářr zatím takto…

LÍBA – zkušená praktická ženská, která se podle mě uplatní nejen v kuchyni, ale bohužel dost nasírací. Nasírání kamufluje, ale nezakamufluje.

MILAN – má největší potenciál šoumena. Řekla bych, že není až takový nešika, naopak, ale zrazuje je jeho výbušná cholerická povaha.

MIREK – rovný chlap, ale taky Hráč No1, to se nevylučuje. Inteligentní, nenápadně ovládá děj. Pokud nepřetaktizuje, dobrý adept na vítěze.

SÁRA – pubertální trdlo, když se napije neřízená střela. Ale její intelekt blondýnky bych rozhodně nepodceňovala.

ŠÁRKA – příliš emotivní, nejistá a měkká pro hru. Chybí ji sebevědomí – viz. včera – určí sluhy a pak chodí a omlouvá se jim za to.

KUBÍ – slečinka, která baví, tím, jak je absolutně mimo. Ale pát procentíček si ponechávám, může překvapit.

MÍŠA – strašně hodná bezelstná holka, z necenzurovaných verzí myslím, že i pracovitá a znalá mnoha věcí na farmě. Chybí jí však sebejistota . Nevím proč, ale tuším u ní i jiné, ráznější, polohy její osobnosti. Uvidíme…

46
Nehad
Reagovat

Fandím Milanovi, Mirkovi a nemusím Michala, ten je akorát hezký, nic, ale NIC víc.

47
Sima
Reagovat

ja a …
MICHAL – toho taky nemusím, v tom souhlasím s Líbou – je to floutek a nemakačenko.

48
rejpal
Reagovat

Sima
Míša by mohla být dobrým kandidátem na finále, kdyby si víc věřila. Bohužel sestřihy ji ukazují dost málo (kromě situací kolem duelu) takže na pohled vypadá, že tam skoro není. Ale asi je nekonfliktní, takže ji tam dost berou.
Ale ten sudokopytník byl docela úlet, říkal jsem si, že tohle tam ví každý.

49
XMAN
Reagovat

Já hodnotím lidi podle sympatií a Michal je mi tam zatím po Mirkovi a Milanovi nejvíce sympatický a vůbec nic proti němu nemám. Že se na Farmě nenadře to může jen tak vypadat vinou sestřihu a taky Libuše, která se o tom snaží všechny přesvědčit a vyšachovat ho ze hry. Rozhodně je tam užitečnější Michal než Kubík. A Míša lihovarnice, jak mi přišla ze začátku nevýrazná, tak teď je mi taky čím dál tím víc sympatická, fakt taková bezelstná hodná milá holka, možná nejčistší duše ze všech co tam jsou, ta by nikoho nepodrazila.

50
Franz Ruppert
Reagovat

Michala je zatím nejsympatičtější ženská na Farmě. Někdo tady už psal, že byla vidět venku. Je to škoda, ta holka to měla daleko dotáhnout. Předpokládám, že střevo Kadeřávková se tam asi vrátí nebo přijde ještě někdo nový.

51
keira
Reagovat

to, jak míša na diváky působí, je „zásluha“ střihače + její nelehké situace (ono i to nízké sebevědomí a jistá zakřiknutost pramení z jistých věcí, že). na druhou stranu se mi zdá, že už v sestřizích dostává o trochu víc prostoru, a očividné je, že ve srovnání se začátkem soutěže se rozsvítila… víc se usmívá, vypadá klidněji, spokojeněji. a u svých spoluhráčů je zjevně velmi oblíbená. holt jen není (v porovnání s panem fistulkou např.) dostatečně kontroverzní, případně dostatečně blond/okatá/hubatá, takže ji tývý, minimálně zpočátku, opomíjela.

53
Nehad
Reagovat

51: Možná to pro ni bude dobře. Skoro každý, kdo je od začátku moc vidět se divákům časem přejí. Lepší po malých dávkách a dlouho. Snad se tam udrží :)

54
Nehad
Reagovat

Píšou, že dnes budou zabíjet slépku. To to moc dlouho nevydrželi.

55
keira
Reagovat

Nehad: vzhledem k tomu, že tu kdosi psal, že ji před nedávnem potkal, tomu moc nevěřím (i když jde o info „jedna tetka povídala“). kdyby to nebyla pravda a náhodou by vyhrála, přála bych jí to moc. toho jejího lihovaru je škoda z mnoha důvodů (a v neposlední řadě je to krásná budova). fandím malovýrobcům, ačkoli v dnešní době bohužel většina z nich bojuje s větrnými mlýny :/

56
rejpal
Reagovat

keira
Taky bych jí to přál.

57
Lorinka
Reagovat

Nejvíce rozumu a vědění o práci na farmě má Milan. Pokud vypadne, tak mladí farmáři si ani neprdnou. Nevědí, která bije. Už vidím, jak pražanda dojí krávu a jde mezi prasata. Pokud jim dají zvířata, tak jsem zvědav, jak se oně budou starat. Kdo jim naseká trávu. Kosu jaště nikdo, kromě Milana neviděl. A krávy toho zežerou. Přeji jim mnoho úspěchů a Milana si hýčkejte nebo zahynete. Lorinka

58
estor
Reagovat

Milan a Líba dobré postavičky…byla by jich škoda po všech str.,oba dobří komedianti,ale oba po svém pracovití,což se o všech říci nedá…Jirka je nesympatickej cumploch,Michal línej a levej a Sára prvotřídní mrcha…Míša a Mirek normální lidi a Šárka,tak to si ještě nejsem jistá. :-)) Kuba je kuba…co více dodat..jinak se těším na dnešek. :D

59
Sima
Reagovat

Taky se těším… Zvlášť na Milanův ranní buzer budíček. Snad nezklame :-))

60
Sima
Reagovat

57 – souhlasím, že si to mláďata nedovedou představit. A to ještě budou mnohému starání ušetřeni díky tomu, že můžou zvířata pást na zeleným. Ale kromě Milana se myslím dost vyzná i Míša lihovarnice.

61
rejpal
Reagovat

Měl by to vyhrát Kuba nebo Michal. První proto, že by to bylo dokonalé popření principu, na kterém celá hra stojí, a druhý proto, že by se prokázalo, že lenost je hybná síla pokroku. nebo kdokoli jiný. U každého by se našlo pro i proti. A není tam nikdo, ke komu bych cítil averzi.

62
rejpal
Reagovat

Sima
Jen aby sám nezaspal. On mi čím dál víc připadá jako ten příslovečný pes, který štěká, ale nekouše. A mám i pocit, že to dobře ví a baví se vlastními kreacemi.

63
Bazinga
Reagovat

62 :-)), to bylo přesně to, co mě napadlo, když nahlásil tu plánovanou změnu denního rytmu :-)). Já ale Milana žeru, a strašně, ale opravdu strašně moc, se mi líbí jeho videojournály :-)

64
rejpal
Reagovat

Bazinga
Mně baví. A je to docela i sympaťák. Jen ho beru s rezervou

65
Pedro
Reagovat

61: to o lenosti a pokroku bývá myšleno trochu jinak. Nevšimnul jsem si, že by Michal vynalézal nějaký zlepšováky nebo že by na farmě optimalizoval procesy :D

66
Bazinga
Reagovat

65 :-)), to přijde. Prozatím z almanachu pečlivě zjišťuje, jak to vlastně celé funguje :-))

67
Hans
Reagovat

57 Milan tam o praci hodne navyklada,ale to je tak asi vsechno,urcite by si tam bez nej poradili,u stavění čehokoli ho moc videt neni,maximalne rozkopat chlivek,a to mu taky moc neslo. Jirka nebo Mirek jsou pro farmu urcite prinosnejsi.

68
Kapi
Reagovat

Ach jo, Farma se uz proste nezvedne…

Cim dal vic to zabiji tim, ze se JEN a JEN soustredi na vypovedi farmaru na kameru a do toho sem tam prostrih z realu!

Chapu ze je to pro ne jednodussi – nekdo celou situaci popise na kameru a oni do toho daji dva tri zabery do podkresu a hotovo- situace bvyresena, kdo by se s tim strihal z natoceneho materialu… A tohle je zacatek konce „verohodnosti“ cele farmy na Nove. Spatny finalni sestrih!

Pritom by to melo byt uplne naopak (ano, jako u slovenske Farmy) – mel by byt kontinualne sestrihany natoceny dej a do toho sem tam na doplneni kratka vypoved na kameru!

69
okkvp
Reagovat

67 -obávám se, že by se bez Milana, Lihovarnice a Líby obešli dost stěží. Postavit cosi z prken není na farmě zas až tak nejdůležitější práce. Potřeba je vědět co a jak se zvířaty, co kdy jak na poli a dtto v kuchyni. A v tom všichni ostatní nemají imho ani anung

70
rejpal
Reagovat

Na Michala by sedl ten Spáleného song „nejraději jím a spím, nejneraději ráno vstávám“. Čímž tam reprezentuje významnou část obyvatel.
Jinak, bylo by dobré otevřít soutěž o nejpitomější výrok nebo počin. Už bych měl dva tipy:
Jirka a jeho proslov o nutnosti znát ingredience v pokrmu a na postupu nezáleží
a Sára se Šárkou, vypouštějící myš do přírody.

71
rejpal
Reagovat

Kapi
Ono by se asi našlo výhrad víc (mně chybí, že o spoustě věcí se člověk dozví až ex post), ale přes všechno má hra potenciál a lepší se. Včera jsem se bavil velmi dobře. Je to po hodně dlouhé době zase RS, na kterou se těším. A to jsem si na začátku (slovenskou Farmu jsme neviděl) myslel, že to bude ptákovina.

72
Anta
Reagovat

70 rejpal
jo, ty byly dobrý :)

ještě bych přidala:

Kubí: …už se jenom děsím, aby i kráva nechtěla podlahu… :DDD

73
Bazinga
Reagovat

68 :-) Kapi. Prosím, ještě tu informaci o tom, že Farma SK byla o mnoho lepší, doplň v diskusích u rekapu z 8.7., 4.7. a 3.7., je fakt, že jsem to jenom prolítla,ale tuším, že u všech ostatních devíti by to mělo být v cajku :-).

74
rejpal
Reagovat

Anta
jj, souhlas. A on určitě najde ještě lepší (mně fascinovala i ta panická hrůza z užovky)

75
JanaH
Reagovat

73 Bazinga : se picnu, ale už doopravdy! :-))))))

76
Anta
Reagovat

Na Farmě nejsem „zatím“ :) na nikoho alergická, ale pomalu a jistě začínám být alergická na výroky typu Farma SK1,2 (akdovíkolikještě) byla lepší :)

77
JanaH
Reagovat

Rejpal, Anta : a co rozšířit seznam ještě o nejvtipnější výroky?

U mě bodoval Milan se svým : „Seru na ni“ (na cujrovku).:-)

78
JanaH
Reagovat

76 Anta : se tady tak dobře bavím, že skrz slzy nevidím na klábosnici, tudíž píšu nesmysle, výše jsem pochopitelně měla napsat „cukrovku“. Doufám, že všichni pochopili a kdo ne, tak ať si trhne. :-)))

79
Kapi
Reagovat

73 – Bazinga.- divim se, ze zrovna ty sis nevsimla, ze ta poznamka v zavorce byla myslena prave s touhle nadsazkou… :)

Jinak „oslove“ jsou ti sami (podle jmena) co byly v SK Farme ;)

80
Anta
Reagovat

74 rejpal

mě taky, ale z důvodu, že být tam já, tak bych asi taky přemýšlela jestli zdrhnout a nebo dělat jakože nic :-D

Ale pokud by mi ji Milan chtěl dávat kolem krku, tak panický pohled mám taky (strach ne), dotýkat se jich opravdu nemusím (a ušetře si výklady o tom, že hadi jsou na omak příjemní! je to zbytečné :-DDDDD)

81
Kapi
Reagovat

76 – tak se na SK Farmu 1 a 2 podivej a prestane te to sejrit, protoze nejsi v obraze :D ;)

82
anja
Reagovat

70 – tak Jirkovo „dej sem seznam ingrediencí, smíchat si to už umím sám“ skutečně nemělo chybu

myš vypouštěná do přírody, to je humorné taktéž, ale jen s Bazingy dovětkem, že se myš spolu se svými 24 myšátky vrátí tam, kde jí bylo dobře :D

za sebe bych přidala Milanovo „jsem poloviční veterinář“….. když vemu v potaz kulhajícího osla a zdrhlou kozu, kteréžto má Milan na svědomí, dovolím si dodat : ano Milane, ale jen od pasu dolů

83
rejpal
Reagovat

JanaH
Proč ne. Ten by se určitě líbil i Milanovu diabetologovi.
Anta
No, dávat si hada kolem krku, když to člověk neumí, je jedna věc (užovky jsou dost kousavé a není žádná radost, když se to blbě hojí), a utíkat k neumětelům, když had je metr daleko, to jsou jiné situace. A když je člověk explicitně v přírodě, kde je havěť všelijaká. má to svou situační komiku, ne že ne.
anja
Svou kvalitu měl i ten klíč na utažení šroubu, to se Sáře opravdu povedlo, černého humoru není nikd dost.

84
Kapi
Reagovat

Smiřte se s tím,ze s CZ Farmou dostavate druhou ligu a ojeb od Tv Nova v porovnani s SK Farmou.

Nashledanou u jine show, touhle oblbovackou dale ztracet cas nehodlam – stejne jako u Hlasu.

Vivat Pláž 33. Peace ;D

85
okkvp
Reagovat

82 – kulhajícího osla ale Milan nemá na svědomí – pravda bylo to asi v necenzzurované verzi, ale osel kulhal, protože mu kopýtka obrousil do špatného úhlu už někdo před tím, než přišel na farmu a prohlížel jej kvůli tomu i veterinář (v neděli před návštěvou šámala su kulhajícího)

86
Franz Ruppert
Reagovat

Jen trochu odbočím s informací o RS Pláž 33, kterou reprízují na Markíze každý den v poledne (proč česká Farma nemá reprízu ???). Tato RS asi slovákům zatím moc nejde. Stejně jako u nás před 6 lety „Bar“. Po sobotním ohňostrojovém úvodu další dny žádná velká zábava. Resp. ono uměle vytvořené občerstvovací zařízení s pískem a bazénem je jenom pro slovenské VIP a zámožnější. Po sobotní „žúrce“, kdy hlavní roli měli „celévriti“ ze slovenské Farmy, se tam konají většinou soukromé párty. Jako poslední soutěžící tam byl Markízou nasazen zubatý Adam a jeho přítelkyně Lulu Frčková ho tam denně kontroluje i se svou matkou, kterou pořád zaměňuji s nějakou šéfovou od kolotoče. Soutěžící mezi sebou začínají už vědomě intrikovat a dělat si problémy. Mně osobně se nelíbí jak mají udělaný zvuk, záznamu z odpočinkových prostorů není vůbec rozumět a většinou je to samé pípání. Takže závěrem, tato RS mně vůbec neupoutala a rozhodně ji nebudu pravidelně sledovat.

87
XMAN
Reagovat

Já už sem na ty výroky Farma SK tady taky alergický. Nic takového jsem nikdy neviděl a ani vidět nechci, protože mě to absolutně nezajímá. A vsadím se že i kdybych to viděl, tak by mě to vůbec nebavilo a byla by pro mě daleko lepší naše Farma, protože už jsem prostě na ty naše soutěžící zvyklý a jsem s nimi sžitý. Když se na to nechcete dívat, tak se na to nedívejte, ale přestaňte už proboha pořád jen srovnávat a kritizovat, to dokáže každý.
84: Tak se měj, rozhodně tu nikomu stejně chybět nebudeš tipuju :-D Mimochodem ta Pláž je jako co? Ne že bych to chtěl sledovat, to fakt ne, taky nemusím vidět úplně všechno, jen že jsem to v životě neviděl a ani vůbec nevím a netuším kde to vysílají :-D

88
JanaH
Reagovat

83 rejpal : s těma užovkama máš recht, dodneška mám z dětství jizvu na ruce. :-)
Jinak hady obecně miluju, líbí se mi a jednoho jednou určitě chci! Zatím jsem doma v menšině a páč jsem mrňavá a moc nevážím, tak mě všichni přeperou. Ale jednou… :-)))

85 okkvp : taky bych řekla, že v tom Milan nemá pilník.

86 FR : nedávno tu někdo…sakra nemůžu si vzpomenout kdo :-)…psal, jak je to super. Jsi dostatečně objektivní? :-)))

87 XMAN : :-))))))

89
rejpal
Reagovat

Franz Ruppert
Mě nechytla ani česká verze Bar. Každý holt máme jiné gusto. Co se mi vlastně na téhle RS líbí? I když je to „jen“ reality show, má to svůj příběh a řeší se reálné věci. A líbí se mi i casting. Každý je tam trochu cáklý, ale nikdo nevybočuje z mezí nějakého normálu. Tudíž konflikty vzniknou z povahy věci, ne kvůli tomu, že je tam sbírka psychopatů.
A co by mohla Nova udělat, kdyby si chtěla dát práci: když dojde k nějaké konflitní situaci, mohla by udělat jakési retro vystihující příčiny toho konfliktu. Já třeba doteď nevím, proč chce Libuše vysalašit Sáru. Taktika? Vendetta za klíč? Nebo Sára někde něco plácla a a Libuše to ví? Každopádně proměna v krátkém časovém úseku od dvou ženských rozverně na sebe lijících putny vody, po dnešní stav, má význam pro vývoj hry a rád bych věděl víc. Stálo by to pár minut vysílacího času (místo broučků a letících mraků) a hodně by to pomohlo (Nova tuhle techniku kdysi použila při BB a při jinak nic moc pojetí tohle byl hodně dobrý nápad).

90
Nehad
Reagovat

82: Ale prosím Tebe, to bys koukala, co se stává ve veterinářských ordinacích. Ty jsi na něj prostě zasedlá :)

91
anja
Reagovat

85 okkvp, ok, beru, Milan nemůže za nic :)….. a tak třeba ani za ty plesnivé papriky ve skleníku, že milan špatně a málo skleník větral? :DD

92
anja
Reagovat

90 Nehad, eee brrrr, v životě bych si na takového šeredného chlapa nesedla…….. :o)

93
rejpal
Reagovat

JanaH
Měl jsem příbuzného, který doma měl víc jak čtyřmetrové krajty. Dodnes mám fotky, kde si s nimi hrají jeho předškolní děti (taky měl terárium s asi 40 kousky zmije řetízkové, ale těch jsem se bál). Ale chápu, že každého to neosloví. Nicméně Kubovu reakci pokládám za druhý extrém. A bavím se tím.
Taky by mě zajímalo, jestli se farmáři bojí bouřky, to může být také zdrojem zajímavého materiálu.

94
anja
Reagovat

83 rejpal, tak klíč byl brutální :) akorát je třeba ho přisoudit Janě S :D Sárinka jen papouškovala

95
rejpal
Reagovat

anja
ještě brutálnější by bylo přinést pilu s poukazem, že na farmě je nedostatek šroubů. Ale dobrý bojovník takové věci vezme. Já jednou na chmelu letěl z plné fůry po hlavě dolů a kolegové to doprovodili: „tak už se ti konečně podařilo z toho chlastu úplně zblbnout“. Tomu se nedalo nesmát.

96
anja
Reagovat

84 no asi se tomu srovnávání se slovenskou farmou tady nevyhneme. Kapi to vypsala dost jasně, rozumím jí, že je znechucená. Podobně znechucených lidí mám kolem sebe pár, sledovali slovenskou a českou po těch pár dílech už i vzdali

97
anja
Reagovat

95 rejpal, tak v té šroubové situaci měla Libuše problém ten, že byla střízlivá, když všichni měli popito. Kdyby byla připitá taky, brala by to s humorem :)

98
Anta
Reagovat

POZOR, POZOR !

UPOZORNĚNÍ :)

Kdo sledoval Farmu SK1,2, tomu se nedoporučuje sledovat Farmu CZ !!!!

a naopak :-DDD

99
rejpal
Reagovat

anja
jj, špatně je střízlivému mezi opilci.

100
Adéla
Reagovat

Slovenskou Farmu jsem neviděla a česká se mi docela líbí. Je to taková prázdninová oddechovka, hezky si to pomalu plyne a nechodím spát vytočená. A zatím nemám ani na nikoho alergii, směju se Milanovi. Takže tak.

101
Pacička
Reagovat

Názor Jany S. z fb:
„Tak tam je to mazec jak si sluha může dovolit vytahovat se na farmáře hořim . Doufám že Šárka nátlak vydrží! Nechápu jak se Milan může bouřit Farmář byl vyskoušel si asi jako jedinný všechny funkce spal s náma v ložnici jako ostatní a ted je sluha . At si veme diazepan :D“

102
Franz Ruppert
Reagovat

Tento týden se dojíždí třetí týden, kdy na Nově nemohli vědět jaká bude na českou Farmu reakce od diváků. Pokud mají zájem o diváky, tak příští týden by jsme mohli zaznamenat snad nějakou změnu. Pokud zájem o diváky nemají, tak to zůstane vše při starém a celá tato RS nějak doběhne v režii Novy. A ta po skončení tohoto RS řekne, že o pořad nebyl zájem, tak ho už vysílat dál nebude. Což předpokládám se tak stane.
Na Farmu mi chybí více upoutávek, reklama např. v Snídani s Novou, nebo v pondělí pozvání vypadnutého soutěžícího.

Reagovat

Doufam, ze tam Michaela jeste alespon tyden vydrzi. Je to jedina osoba kvuli ktere na to cumim, hodne me zaujala :) Jinak je to cele o nicem. Pravda, obcas me pobavi Milan, ale jinak … nuda a fales + sestrih stojici za …
Fakt skoda mluvit. Clovek se az divi, ze na tom fakt pracuje stejnej tym, co na SK farme. Jako by to nekdo zamerne sabotoval aby snad divaci meli vetsi chut koukat na 3. SK radu :)

104
Anta
Reagovat

http://farma.nova.cz/clanek/novinky/exkluzivni-ochutnavka-na-farme-tekla-krev.html

Milan je teda „hustej“ :)))))

jak se s tou slepicí mazlí a div že nežašišlá :-DDDD

105
Corky
Reagovat

Zdar, porad jsem si rikal jak tu lidi pisou,ze SK farma byla lepsi a podobne, ze kecaji ale ted sleduji dvojku tu- zimní a musim rict je to tak. Podle me je to ale taky trochu jinou povahou slovenskych lidi, kteri se mi zdaji otevrenejsi a emotivnejsi. A pak taky hodne střihem samozrejme, ma to proste energii a náboj kterej český Farmě chybí ale i tak ji budu sledovat.

106
Sima
Reagovat

Corky – jsem na tom stejně, slovenská F mě dostala. Ale ráda sleduju i aktuální českou F, zvykám si na jiný pojetí. A zaplaťpánbu už se trochu začíná rozjíždět. Srovnáváním nehci nikoho dráždit (pár lidí tady na páníčkovi už je na to alergických ;-)), jen doufám, že ty postřehy můžou poskytnout nějaký ten užitečný impuls pro tvůrce české F, pokud sem zavítají. Trohu lepší zpracování by si určitě zasloužila.

107
Anta
Reagovat

…….Sára mě chce dostat pryč, se Šárkou….. no vidíš jak jsou holky šikovný…..ale dou sami proti sobě, oni to nechápou….chápou možná lépe jak mi, jsou dospělý svéprávný….

rozhovor Libuše s Milanem na závěr mě pobavil :)))

108
Anta
Reagovat

…..tak čau, jsem sluha, prší, jsem nasranej a nechci bejt sprostej :-DDD fakt mě baví :)

109
koc
Reagovat

Zuza vcera videla v jednom baru v Praze Saru .. nebo nekoho kdo ji je pekelne podobnej

110
Anta
Reagovat

Kubí je mimozemšťan :)

111
DD
Reagovat

S překvapením jsem si všimla jednoho plus téhle Farmy – není třeba neustále něco vypípávat. A uvědomila jsem si to, když jsem si v poledne na chvilku pustila Pláž 33 s Adamem :-)

112
koc
Reagovat

nevim nevim ale na sklon te strechy se tasky vubec nehodi

113
rejpal
Reagovat

To jsem fakt zvědavý, jak dlouho přežije ta druhá slépka. Vejconosnou balouni sežrali, a tak teď bude důvod ke kontumaci i té druhé. Ovšem Kuba, tomu páchne slepičí polívka po slepici. To je fakt boží tvor.

114
JanaH
Reagovat

113 rejpal : no asi by měla vonět po fialkách, nejspíš. :-)

Jsem si všimla, jak byla Šárka důležitá, jak sáňky v létě…

115
ThyBaumont
Reagovat

hmm, jsem se seknul se stářím tý slepice:-D Odhadoval jsem dle hřebínku, pokleslý hřebínek nese. Bohužel tohle bylo asi z fakt z drůbežárny, kde ho mají obroušený od klece či vyklovaný od kolegyně. A nebo byla mladá ta druhá a sežrali tu nosnou :-)

116
okkvp
Reagovat

Puchejř má sakra sebevědomí, bylo by fajn, kdyby ji Libuš vytřela zrak

117
JanaH
Reagovat

116 : asi vytře. :-)

118
okkvp
Reagovat

Kubí mi sice poměrně sere, ale zároveň tím mimoňstvím rozesmává až k pláči – tož ať nám hoch taky ještě dlouho vydrží :-)
Šárka se ukázala jako hloupá hus

119
haha bimbi
Reagovat

asi takle: mezi Libuší a tou malou rádoby intrikánkou volím stopro Libuš!

120
Pacička
Reagovat

Jakou disciplínu si ta Sára vybere, že by něco silového? To abych si teď myslela, že ji tím kbelíkem praštila schválně. Doufám, že Libuše duel vyhraje. Šárku fakt nechápu, ať mluví cokoli. Kuba udělal chybu, měl dát Milana a jeho utrpení mohlo skončit, když ho to nebaví.

121
Anta
Reagovat

117
A pokud vytře, koho určí Sára za farmáře týdne?
Zkusila bych si tipnout Michala, nevím, jestli pravidla dovolují, aby byla táž osoba 2x po sobě farmářem týdne, taky by mohla dát Šárku, anebo by mohla dát Kubího, alespoň by se pořádně vyspal :)

122
rejpal
Reagovat

ThyBaumont
Budou ji muset sežrat rychle, protože kdyby vypadla Libuše, museli by jí pozřít zastudena.
Jinak mě příjemně překvapili Mirek a Jirka. Konečně se někdo na celou situaci podíval z hlediska hráče, postavení duelantů a toho, že pro výhru je nezbytné umět osobně vyřadit velkého soupeře. A trochu i Sára tím, že do duelu jít chce, jenže tam to bude asi mít nějaký osobnější důvod. Jen stále nevím jaký. Buď já nebo ona, to je výraz slušné averze (připomíná mi to řeč Michala k Regině v 1. VV – pro nás dva tady není místo).
A Kuba, ten stále víc vypadá, jako když ho ufoni omylem vysadili na farmu místo do lázní. Bez něj by to tam nebylo ono.
Šárka svůj stín nepřekročila a zřejmě chápe boj s hadem jako posvátnou misi.

123
haha bimbi
Reagovat

Na tu disciplínu jsem taky zvědavá, ale Libiuše má čas na šprtání v kuchni a „pílení“ by zřejmě tak asi trhla :-), o přetahování nemluvě :-DD

124
JanaH
Reagovat

121 Anta : Kubí by byl supr farmář týdne, když ten hoch neví, která bije. :-)
Jak dojil tu krávu bylo mi ho skoro líto…

125
Ajda
Reagovat

Mám skluz, musím to dokoukat a dočíst, ale v tom chlévě srovnali podlahu? Ještě jsem zaslechla hospodáře, jak mluvil o jakýchsi polštářích a potom teprve položit podlahu.

Po duelu Šárka hystericky brečela a najednou ji pěkně narostl hřebínek. Bez Janiny nápovědy ani ránu, vlastní názor nemá.

126
rejpal
Reagovat

haha bimbi
Já to mezi těma dvěma nevidím tak jednoznačně. Ani co do výsledku duelu ani co do přání. Na jednu stranu je Libuše zdrojem zábavy diváka. Na druhé straně to může vykompenzovat nastalá situace, kdy se budou stravovat podle návodu Jiřího. A na Sáru se rád koukám. Tak to nechám osudu a budu se na oba výsledky dívat z té lepší stránky.

127
haha bimbi
Reagovat

122 Šárka když je nejhlůř, tak volí pózu nebohá slaboučká blondýnečka

128
JanaH
Reagovat

123 haha bimbi : Libuna je pravák, pokud se nepletu a šrouby má v levé, takže v silové disciplíně by si s chrastítkem taky poradila.

129
Anta
Reagovat

122 rejpal
no právě, tím jak postupuje, si Šárka zřejmě asi zadělá na sluhu a případný vyhazov :)

Přijde mi, že šedé eminence Mirek s Michalou se dostanou hodně daleko :)

130
rejpal
Reagovat

haha bimbi
No zatím vše nasvědčuje, že jako hráč je na tom nejhůř ona. A nemá ani autoritu (pochybuji, že Mirkovi by se nějaký sluha vůbec odvážil odmlouvat).

131
haha bimbi
Reagovat

126 rejpale, já si vyloženě užívám, že tam nikoho nenávidím což se mi snad ještě nikdy u RS nesalo :-DD, tudíž případnou ztrátu Libuše asi oželím, ale zkrátka jí trochu víc fandím, ta malá je na nic a hloupá. Akorát by se Libuna fakt mohla někdaay přičísnout

132
JanaH
Reagovat

129 Anta : Míša asi ne, někdo tady už psal, že ji potkal. Pokud nekecal. Což by byla škoda, ta holka má moje sympatrie a v hlavě nemá vymeteno, na rozdíl od blondýn. A umí vzít za každou práci, zbytečně u toho nekecá a neklevetí.

133
Anta
Reagovat

124 JanaH

no tím lépe pro nás :-DDD
sem psala, že je to mimozemšťan :)

134
haha bimbi
Reagovat

132 souhlas! Míša z lihovaru mi byla sympatická od začátku

135
Anta
Reagovat

132 JanaH

když to je zase otázka sestřihů, já jsem zase viděla, že Šárka dělala s klukama na kravíně, za práci vzít dovede, to že klevetí, no, vždyť tady klevetíme všichni :-DDDD

136
JanaH
Reagovat

135 Anta : jasnačka, že klevetíme, ale my jsme tadyk od toho! :-)))

137
rejpal
Reagovat

Anta
Taky bych to tak viděl. I když každý asi z jiného důvodu.
haha bimbi
Já taky nemám problém s nikým. Každý má něco, čím je zajímavý.
A k Sáře – nepřipadá mi hloupá. A není ani srab. Podle všeho byl tenhle duel se Šárkou domluvený s tím, že ona s Libuší do duelu jít chce. To je z hráčského hlediska správný krok. Uvidíme, jaké zbraně zvolí a jak se projeví. Tady bych zatím nechal otazník. Já vidím šance obou 50:50.

138
Anta
Reagovat

135 JanaH
spíš jsem měla napsat, že TAM klevetí všichni, kromě snad Mirka, toho jsem neslyšela, pouze mluvit na kameru :)

139
estor
Reagovat

125 i můj názor..za sebe jen vyhýbavě blekotala,nic podstatného neřekla,jen plnila přání Jany..těch hadů tam vidím více..bude to ještě zajímavé,ten duel dvou hadic :DD

140
rejpal
Reagovat

JanaH /132/
Mohla to být podoba, pravda, stejně jako hoax. Mně zase přijde, že tohle bude na nějakou dobu poslední ženský duel. I pánové začínají toužit po vyřizování účtů a mají rozhodování ve svých rukou a zdá se, že genderová taktika už nebude platit. Ten dotyčný to psal více než před týdnem. Čili Michaela by musel vypadnout v příštím duelu a být čerstvě doma (je-li zpoždění třítýdenní).

141
irena
Reagovat

Dneska mě asi nejpříjemněji překvapil Jirka, jako jediný dokázal Milanovi vytknout jeho chování když ho zvolili za sluhu. To mi tam nějak chybělo u ostatních – říct jasně že když je jednou někdo sluha tak má plnit povinnosti a ne se vztekat a vyhrožovat. A kupodivu i Kubí, který jinak uteče i před housenkou dokázal svoje výhrady k Libušce jasně formulovat. Je to patrně docela chytrý kluk, jen ten casting si asi opravdu spletl…a to ještě bude hůř, zatím ho všichni šetří

142
estor
Reagovat

Líbě bych doporučila kašlat na ně..nevařit..nechat vyhladovět..ať jim spadne hřebínek :-DD Míša zatím karakter :-)

143
okkvp
Reagovat

141 – jenže Jiřík Milanovi vytýkal akorát nepodstatné kraviny a cosi, co bych otipovala na odraženou ješitnost – jak si takovej nýmand starej může dovolit otravovat nás veličenstvo hlukem a schválnostmi. Proč by nemohl, svou práci sluhy evidentně plní na 120%

144
estor
Reagovat

141 tak to já Kubíčkovi dnes netleskám..podivná kudla do zad..bylo jich na Líbu hodně..jednoduše se chtěl zalíbit většině..

145
JanaH
Reagovat

140 rejpal : četla jsem to tady prvně v pondělí, to o vypadnutí Míši.

146
JanaH
Reagovat

143 okkvp : tak nějak podobně jsem to viděla taky. Od té doby, co Jiřík ječel na Libunu, že je POVINNA prozradit svá tajemství stran kuchyně a to teď hned, tak jsem u něj ostražitější.

147
rejpal
Reagovat

JanaH
Já měl pocit, že to bylo dřív, ale přít bych se rozhodně nechtěl. Lidská paměť je ošidná věc. Možná je lepší to neřešit a nekazit si radost ze spekulací -:))

148
irena
Reagovat

143-jasně, Milan maká ať je sluha nebo ne, ale po zvolení sluhou se choval jak hysterické děcko (teda on se tak choval i jako farmář), takže pokud pracuje sám je to dobré, ale nadřízenost a podřízenost evidentně nezvládá. Nicméně mě jeho proslovy stejně baví.

149
Bazinga
Reagovat

rekap visí :-)

150
okkvp
Reagovat

rejpale, ty zapomínáš, že tam není každý strategicky uvažující hráč. Blondýnama lomcují emoce a jako strategie se to jen zdá

151
JanaH
Reagovat

147 rejpal: já jsem si to mezitím i našla, fakt to bylo až v pondělí, ale nebudu ti kazit radost a nezkopíruju to. :-)))
Ale spekulovat můžem klidně dál, on to mohl být záškodník, který nám tu radost zkazit chtěl, páč jsme se všichni radovali, že se Míša vrátila z duelu. :-)

152
okkvp
Reagovat

149 – předsedkyně co jíš, že jsi tak rychlá – to snad ani neni možný

153
JanaH
Reagovat

149 irena : mě hlavně baví Milanovy deníčky, ty jsou! :-)

154
Bazinga
Reagovat

152 – dneska je to trochu kratší, tak proto :-)

155
rejpal
Reagovat

estor
A co když jednoduše hrál o svou kůži. V něm se jeden nevyzná. Kdyby chtěl opravdu odejít, Libuši by nevolil a dal by si šanci na duel. A protože nechce, tak se zase na týden zachránil.
Tady prostě obvyklá kritéria cti neplatí. Hlavním cílem je eliminace ostatních a kopance pod koleno k tomu patří. Oni mají navíc výhodu, že jim do toho nekecají diváci a nemohou tam zlomyslně nechat někoho, koho nechtějí, takže tam platí přímý vztah akcí a reakcí. Když Milan prudí, musí počítat s tím, že ho pošlou do duelu a naše hlasování ho nezachrání. Tím ani štáb nemůže ovlivňovat hru tím, jak dělá sestřihy – oni tam jsou a vědí své. Samozřejmě nevíme, jestli nedostávají od vyšší moci nějaké instrukce (to už v různých RS bylo). Ale s tím nic neděláme, pokud se to děje.
Oni jsou v dost schizofrenní situaci – na jedné straně je každý každému soupeř a musí od sebe čekat jakoukoli „zradu“, na druhé spolu musí nějak vyjít, aby neohrozili společné zájmy, kterých je dost. To není jednoduché.

156
rejpal
Reagovat

okkvp
Nezapomínám, ale snažím se situace posuzovat z tohoto pohledu a taky nechci nikoho podceňovat. Na konečný závěr je ještě brzy. Ale z tohoto hlediska mi přijde, že Sára je mnohem dál než Šárka, u ní to asi opravdu je jen hra emocí.

Přidat komentář