Panáček v reality show

Survivor Vanuatu – část 12.

10. Září 2006 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Na poslední kmenové radě došlo k zásadnímu zlomu ve hře: Chris, Twila, Scout a Eliza rozbili dosud silnou alianci a vyloučili Leann. Nejvíce šokovaná ale byla „královna“ Ami, která měla do této chvíle celou hru pod kontrolou. Její trůn se najednou otřásl v základech a pokud na svou stranu nezíská aspoň jeden další hlas, může to být snadno její konec.


Na začátku další soutěže se moderátor Jeff Probst rozhodl, že jim odměnu raději osobně přiveze – a přijel v novém Pontiacu G6! (takovéto ceny jsou v americkém Survivoru celkem obvyklé, co myslíte, jestlipak si nějaký český trosečník odveze třeba Superba?) Lákavá odměna ale čekala také na toho, kdo skončí na druhém a třetím místě. Soutěžící měli za úkol nejdříve doplavat k dráze složené z plovoucích plošin, kánoí a vratkých lávek,
po jejím překonání doplavat k bójkám a potopit se pro vlaječku. Kdo nejrychleji zpátky na břeh dopraví postupně tři vlaječky, obdrží klíčky od Pontiaca. Hned po startu se do čela závodu dostala Ami, následovaná (už hlady notně vyzáblou) Elizou. V závěru si ale pozice prohodily a Eliza nakonec vyhrála. Napínavý souboj o třetí místo se strhl mezi Chrisem a Julií, ovšem chlap měl přece jen více sil.

Šťastná majitelka nového autíčka tak mohla usednout za volant, vzala s sebou Ami a Chrise a odjeli si vychutnat zbývající část odměny do jednoho malého vanuatského hotýlku.
Tam si mohli po dlouhé době dopřát horkou sprchu (ikdyž Chris brblal, že než na něj došla řada, tak ženské vypotřebovaly teplou vodu), nechali si vyprat své svršky a hlavně se mohli pořádně nadlábnout v restauraci, kde mohli sníst tolik, kolik stihli do zavírací doby… Chvíle odpočinku samozřejmě využila Ami k tomu, aby se snažila získat Elizu na svou stranu, Chrise zase varovala před nebezpečnou Twilou. Ačkoliv Chrise nepřesvědčila, Eliza už začala trochu váhat.

Po jejich návratu zpátky do tábora ostatní ženy oceňovaly, jak jsou čístí a voňaví (zejména Chrise po čichu nepoznávaly…). Ale už se blížila další soutěž o imunitu.
V ní naštěstí nemuseli nikam utíkat, stačilo si v poklidu zahrát stolní hru. Každý dostal šest malých kotoučků, které postupně vrhali po desce stolu s nakreslenou mapou vanuatských ostrovů. Vyhrát měl ten, kdo umístil nejvíc svých kotoučků na zelené siluety ostrůvků. Při hře se ale také mohla vyplatit strategie vyrážet kotoučky soupěřů. Nejlépe se dařilo Chrisovi, který si tak mohl nasadit amulet imunity.

Ami si stále nemohla být jistá, jestli přežije večerní kmenovou radu, proto dál zpracovávala Elizu. Chrisovi začalo být jasné, že jestliže uspěje, mohlo by to znamenat remízu hlasů 3:3
a následně pak značně nebezpečné losování „černého Petra“. Skutečně to k tomu směřovalo, protože Eliza na kmenové radě označila Ami za svoji sestru a se slzami v očích se Jeffovi svěřila, jak moc by jí chyběla. Po sečtení hlasů ale divadýlko skončilo, Ami dostala 4 hlasy (rovněž od své „mladší sestřičky“ Elizy) a soutěž pro ni skončila.

Pokračování příště.

související články

Survivor Vanuatu – část 11.
Survivor Vanuatu – část 10.
Survivor Vanuatu – část 9.
Survivor Vanuatu – část 8.
Survivor Vanuatu – část 7.
Survivor Vanuatu – část 6.
Survivor Vanuatu – část 5.
Survivor Vanuatu – část 4.
Survivor Vanuatu – část 3.
Survivor Vanuatu – část 2.
Survivor Vanuatu – část 1.
Trosečník: Vanuatu od 10. 6. na AXN

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
johny
Reagovat

tak to je slusna mrcha kdyz ji takhle nazve a da ji hlas :))

2
Míša
Reagovat

Slušná mrcha byla i Ami, která jí byla připravená kdykoliv napsat a sestřičkovala až teď, když Elisu skutečně potřebovala. Slušné mrchy tam jsou všechny vč. „stařenek“ nebo Julie. V této soutěži prostě nelze nabýt slušnou mrchou :-))). Profituje na tom Chris, který ani slušnou mrchou být nemusí…

Přidat komentář