Panáček v reality show

Trosečník: Vanuatu od 10. 6. na AXN

3. Červen 2006 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

logo Trosečníka Ne, skutečně jsem se nespletl a ani TV Prima nezměnila své plány. Český trosečník se bude vysílat na podzim na Prima TV, ale již nyní se můžete pro větší přehled o tom, o co v Trosečníkovi (Survivor – někdy nazýváno také jako Poslední Trosečník) jde, podívat od 10. června na kabelovou televizi AXN, kde se rozběhne 9. řada amerického Survivora odehrávající se na Vanuatu.

V deváté řadě této reality show se nechá 18 odvážlivců odvézt na ostrov Vanuatu v jižním Pacifiku, kde se rozdělí na dva kmeny – mužský a ženský. V první epizodě budou všichni vysláni pod rouškou noci do terénu, aby se sami zorientovali a našli tábořiště, kde mají rozdělat oheň a postavit si přístřeší.

Láká Vás to? Tak od 10. června na AXN :)

související odkazy

oficiální web Survivor 9: Vanuatu

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
Petr
Reagovat

Vanuatu je rozhodně jedna z těch lepších sérií, takže doporučuji se určitě dívat!

2
patrik
Reagovat

Tak to je super ja na ni koukal na int.a je fakt super holky jedou,ty jim davaj

3
Jirka
Reagovat

Dávat odkaz na oficiální stránku, kde každého hned praští do očí, kdo to celé vyhrál, je opravdu moc dobrý nápad. Já jsem Vanuatu viděl, ale ti, kteří se na to budou chtít dívat na AXN, vám fakt poděkují.

A překládat „Sole Survivor“ jako Poslední trosečník je trochu mimo mísu.

4
Toony
Reagovat

Jirka: „Poslední trosečník“ je oficiální název, který u nás použivá pro Survivor televize AXN, podobně jako Nova ho přejmenovala na „Kdo přežije“.

5
Butternut
Reagovat

…také jsem se nedostal mezi tu „padesátku“ lidí co absolvovali ty zátěžový testy. Dostal jsem se před kamerový zkoušky a jsem sportovec a mám speciální vojenský výcvik – právě proto si myslím, že jsem nebyl vybrán, protože bych to zvládal bez nějakých větších problémů a to by pro ně pochopitelně nebylo zajímavý, potřebujou lidi na který to „dopadne“, ale vůbec se mi nelíbí, že je tu spoustu jedinců, který se hlásili do psychicky/fyzicky náročné soutěže a přitom sami nedokáží „ustát“ to že nebyli vybráni do úžšího výběru a uráží tu lidi, který byli vybráni „nějakou“ komisí z TV Prima. Spíš by mě zajímalo – jak probíhaly zátěžové testy… …joo a pokud se někdo cítí být zklamaný už teď tak si uvědomte že bylo vybráno 50lidí a do soutěže pujde jen 16 + asi dva náhradníci. 32lidí nepojede nikam a přitom byli tak blízko – to musí nasrat ;-)… …těm co postoupí přeju silné nervy, protože nepujde o legraci ani o dovolenou. Pocit euforie z toho, že jste se tam dostali zkončí po týdnu a pro mnohé mnohem dříve, po 3 týdnech bude největší krize – a pro mnohé zbylé se stane ze soutěže peklo (věřte, že vím o čem tu píšu), které navíc bude bavit tisíce lidí u obrazovek – znemožnit se před národem lze i v jednoduších případech než je tato RS. Přesto Vám držim palce a chtěl bych vám dát na závěr jednu malou radu – celá soutěž má účastníky „nalomit“ v tom, že budete mít nedostatek potravy – hlavně proteinů – nevěřím tomu, že je někdo z vás (z tý padesátky) schopný najít si ten správný hmyz a potom si na něm pochutnat, – proto budete žít jen z „přídělů“ (rýže), o které budete soutěžit. Proto se před odjezdem pokuste přibrat minimálně 5kg!!!

6
Borice
Reagovat

Bude to hukot co jiného dodat :-)

7
patrik
Reagovat

kde to sebrali??jsem se koukal na axn a tam o tom nic nepisou!!v sobotu davaj 3,ale o devitce ani zminka…takže jsem zvedavej.¨…

8
patrik
Reagovat

njn…tak to davaj….každou sobotu od 19.30 a pak opakovani…v 9:30..tak se moc tesim

Přidat komentář