Panáček v reality show

Survivor Vanuatu – část 6.

16. Červenec 2006 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Po čtrnácti dnech na ostrově, kdy se soutěžící stravují pouze rýží, zeleninou a rybami (pokud vůbec nějaké uloví), přichází ten pravý okamžik, jak je štáb může motivovat k nadlidským výkonům. Stačí jim pouze slíbit za odměnu nějakou báječnou pochoutku. Například pořádné kousky šťavnatých steaků.


K jejich získání stačí jediné: vyhrát další soutěžní úkol. Oba kmeny v něm měli za úkol v bahnitém výběhu pochytat deset prasátek a donést je zpátky do příslušných kotců. Každý soutěžící měl chytit dvě prasátka označené jejich kmenovou barvou a pak předat štafetu dalšímu. Nejvíce se s tímto úkolem natrápila Eliza, které se nepodařilo chytit ani jedno a raději úkol vzdala, ale její tým Yasur tím ztratil drahocenný čas. Vyhráli Lopevi, kteří si pak na steacích pochutnávali tak, až se jim za ušima dělaly boule.

Zato v táboře Yasur zavládlo rozčarování z výkonu Elizy a ženy už se začaly zaobírat myšlenkou, jestli se jí konečně nezbaví. To na druhou stranu potěšilo Roryho, který jako jediný muž mezi přesilou žen byl do této chvíle v ohrožení vyhazovu na nejbližší kmenové radě. Toho se nemusí bát dvě ženy v mužském táboře, protože třeba Twilu lanařil do aliance starších „seržant“ Lea, a Julie si ostatní chlapy získala tím, že se před nimi opalovala úplně nahá (ale netěšte se, televize záběry na její tělo raději rozostřila…)

Další soutěžní úkol o imunitu byl opět dost fyzicky náročný, že po něm vysílením padali i svalnatí muži. Štafetový závod začínal na plošině umístěné na hladině moře, od ní až na břeh vedlo lano, na kterém byly navlečeny dva duté kusy dřeveného totemu. Každý ze čtyř členů štafety měl za úkol do cíle dopravit své dva díly skládačky přes překážkovou dráhu, která vedla střídavě nad hladinou a pod vodou. Závod byl celkem vyrovnaný do chvíle, než se Leann z kmene Yasur zasekla na jedné překážce a nedokázala se potopit do dvoumetrové hloubky. Celý její tým už závod nedokončil a prohrál tak počtvrté za sebou.

Její selhání ale nebyl ještě důvod k vyřazení. Tím se stala neopatrná kritická poznámka Lisy na adresu Ami, která v tu chvíli stála za jejími zády a vše slyšela. V poměru hlasů 4:2 byla večer Lisa vypalcovaná. Jo, někdy je lepší držet jazyk za zuby.

Pokračování příště.

související články

Survivor Vanuatu – část 5.
Survivor Vanuatu – část 4.
Survivor Vanuatu – část 3.
Survivor Vanuatu – část 2.
Survivor Vanuatu – část 1.
Trosečník: Vanuatu od 10. 6. na AXN

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Toony
Reagovat

Jo Julie si tam s něma pěkně pohrává – chlapy do kamery: my jsme nezírali, jen jsme se podívali nic, víc – a pak je kamera usvědčila, jak měli vyvalený oči :))

2
kubalibre
Reagovat

o čem mluvíš??

3
Míša
Reagovat

Asi o tom, jak si Julie sundala plavky. Pro ty chlapy to musel být po 14 dnech větší zážitek, než ten steak :-)))

2+6 je odjakživa 8… to se nedivím, že tu není moc komentářů, když ten váš čítač neumí sčítat :-)

Přidat komentář