Panáček v reality show

Survivor Vanuatu – část 10.

13. Srpen 2006 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Kdo sleduje tuto řadu Survivor, určitě nepochybně tuší, jak se bude dál vyvíjet. Aliance žen drží stále pevně při sobě a postupně nemilosrdně vyřazuje jednoho muže za druhým. Zbývají už jen dva poslední a pokud rychle nepřijdou na nějakou novou strategii, je s nimi amen.

Pro další soutěžní úkol o odměnu byl celý kmen Alinta opět rozdělen do dvou čtyřčlenných týmů,
které se postavily na start překážkové dráhy. Každý tým si vybral jednu ženu, která se stala „obětní ovečkou“ a se svázanýma rukama byla připoutána kroužkem k dlouhému lanu. Lano vedlo přes všechny překážky, bylo různě omotáno kolem prolézaček a kůlu a v jednu chvíli bylo zahrabáno hluboko v písku. Úkolem obou týmů bylo v co nejkratším čase provést svou ovečku přes překážky až do cíle. Bez pomoci ostatních členů to nešlo, protože ovečka musela často absolvovat trojité kotouly ve vzduchu, aby celou tratí prošla.

Závod vyhrál tým složený z Ami, Chada, Chrise a Elizy a jejich odměnou byl letecký výlet na sousední ostrov na návštěvu domorodého kmene.
Čekal na ně docela nevšední zážitek, domorodci jim předvedli jejich slavnostní tanec a k pití jim nabídli silný nápoj kava, po němž se třeba Chad začal docela motat a nakonec usnul. Soutěžící se hodně těšili na slibovanou hostinu, z níž se ale vyklubalo pouze pár plátků nedopečeného a neochuceného masa servírovaného na uříznuté kravské hlavě…

Zpět v táboru je čekal opět další soutěžní úkol o individuální imunitu.
Tentokrát záleželo hlavně na fyzické výdrži. Všichni soutěžící vylezli na hladký kmen stromu a měli za úkol udržet se tam co nejdéle. Nebylo to vůbec snadné, po nějaké chvili soutěžící padali jako hrušky. Zůstali pouze Chad a Twila , která se doslova držela zuby nehty (do pomocného lana se pro jistotu zakousla) a která nakonec nad Chadem zvítězila.

Před večerní kmenovou radou pro muže zbyla jen jediná naděje. Scout jim nabídla alianci, ve které by nejdříve vyřadili Elizu a hned po ní silnou Ami. Pro tento plán se snažila získat Twilu, které se to ale moc nepozdávalo, protože lepší by bylo držet se původního plánu a vyřadit nejprve muže,
kteří by je ještě mohli ohrozit v případě dalších podobných soutěžích o imunitu, v nichž by záleželo na fyzické zdatnosti. A jaký byl tedy výsledek kmenové rady? S poměrem hlasů 6:2 se se soutěží rozloučil Chad, který tak usedne v porotě vedle seržanta, jenž na kmenovou radu přišel usměvavý a oholený, rozhodně se mu v táboře štábu, kde nyní bydlí, nežije špatně…

Na další pokračování si ale budeme muset nějaký čas počkat.
Následující dva víkendy totiž televize AXN vysílá maratón seriálu Lost… Pokud někdo ze čtenářů ještě nebyl letos na dovolené a chtěl by ji strávit také na nějakém pěkném ostrůvku, není nic snazšího. Stačí se podívat do nabídky cestovky Invia, určitě tam nějaký pěkný zájezd bude. Odkaz na tuto cestovku naleznete v záhlaví této stránky :)

související články

Survivor Vanuatu – část 9.
Survivor Vanuatu – část 8.
Survivor Vanuatu – část 7.
Survivor Vanuatu – část 6.
Survivor Vanuatu – část 5.
Survivor Vanuatu – část 4.
Survivor Vanuatu – část 3.
Survivor Vanuatu – část 2.
Survivor Vanuatu – část 1.
Trosečník: Vanuatu od 10. 6. na AXN

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Toony
Reagovat

Twila byla dost dobrá, jak se zakousla do lana zuby – vypadalo to, že štáb jim ty sloupy i něčím natřel ;)

2
Toony
Reagovat

a Chad byl hodně blízko imunity … ouu, tohle by mě hodně naštvalo

3
Snoopy
Reagovat

Mam pocit, ze prselo, takze bylo vsechno mokre.
PS: Jak to, ze 2+7 neni 9?

Přidat komentář