Panáček v reality show

Survivor Vanuatu – část 9.

6. Srpen 2006 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Jakmile se počet trosečníků v soutěži sníží na devět, nastává čas na novou strategii. Nyní už je potřeba také dávat pozor na to, jak se k ostatním chovat, protože následujících sedm vyloučených soutěžících zasedne v porotě, která nakonec rozhodne o vítězi jednoho miliónu dolarů. Nebylo by proto rozumné si někoho proti sobě zbytečně popudit.

Zbývající tři muži ve spojeném kmeni Alinta jsou ve značně nevýhodné pozici. Proti nim stojí šestičlenná aliance žen a už se nemohou také spolehnout ani na staré spojenectví s Twilou a Julií. Jedinou záchranou je pro ně vítězství v soutěžích o individuální imunitu, ve kterých mohou využít svou fyzickou zdatnost. Jako naschvál ale v této epizodě obě soutěže vyžadovaly spíš inteligenci než svaly.
V prvním úkolu o odměnu šlo o vědomostní kvíz, ve kterém všichni soutěžící odpovídali na otázky týkající se geografie a kultury vanuatských ostrovů. Nejvíce správných odpovědí měla Leann, která si mohla zvolit dalšího společníka, se kterým si mohla užít odměnu. Rozhodla se pro Julii, obě hned nastoupily do helikoptéry na vyhlídkový let nad ostrovem. Potom přistály na vrcholu vyhaslé sopky, kde si dopřály piknik se šampaňským a kuřecími křidýlky.


Jakmile se vrátily z výletu, využily toho, že muži byli na moři lovit ryby, a rychle rozdaly zbylé křidýlka mezi ostatní ženy, které si na nich musely rychle pochutnat, než muži dopádlovali zpátky na břeh. Leann s Julií pak všem popisovaly svůj skvělý výlet a vytáhly ožužlané kuřecí kosti. A muži se i na tyto zbytky hladově vrhli. Tak to bylo opravdu podlé!

Další soutěžní úkol o individuální imunitu byl hlavně o dobré paměti.
Každý soutěžící měl před sebou mozaiku složenou z barevných dřevěných dílů. Moderátor Jeff Probst jim na pár sekund ukázal vzor nové mozaiky s jinou barevnou kombinací a soutěžící měli ve vymezeném čase svou mozaiku přeskládat tak, aby odpovídala vzoru, který si zapamatovali. Kdo udělal při skládání chybu, vypadnul ze hry, ostatním pak moderátor ukázal zase další kombinaci. Mužům se bohužel moc nedařilo, vypadli hned v prvním kole, nakonec zvítězila Ami a mohla si nasadit amulet imunity.

Mužům bylo jasné, že to opět bude někdo z nich, kdo se z kmenové rady večer nevrátí. Snažili se na svou stranu rychle získat Twilu a Elizu, která nebyla u ostatních žen moc oblíbená. Ovšem marně, ženy držely při sobě a v pohodě vypalcovaly dosavadního vůdce „seržanta“ Leu. Překvapivě ale proti Leovi hlasoval i Chris. Že by tušil, na čí stranu je dobré se postavit?

Pokračování příště.

související články

Survivor Vanuatu – část 8.
Survivor Vanuatu – část 7.
Survivor Vanuatu – část 6.
Survivor Vanuatu – část 5.
Survivor Vanuatu – část 4.
Survivor Vanuatu – část 3.
Survivor Vanuatu – část 2.
Survivor Vanuatu – část 1.
Trosečník: Vanuatu od 10. 6. na AXN

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
patrik
Reagovat

ELiza jak byla nastvana pri te soutezi o odmenu..Tento dil nic moc,nebyl vubec nejak zajimavy..

Přidat komentář