Panáček v reality show

Survivor Vanuatu – část 8.

30. Červenec 2006 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

V českém Trosečníkovi soutěží hned několik krásných blondýnek. Jaká strategie se také třeba může vyplatit, to jim v Survivor: Vanuatu ukázala 23-letá Julie, která se v mužském táboře opakovaně opaluje zcela nahá. Chlapy si tak naprosto omotala kolem prstu, dokonce i jejich šéf, „seržant“ Lea, podlehl a z legrace se k ní přidal a vystavil na odiv své pozadí…

Ale dosti lenošení, zpátky k soutěžím o odměnu. V té další se oba kmeny postavily na start štafetového závodu, v němž první člen běžel na pláž nabrat vodu do kbelíku, ten pak hodil kolegovi, který ho hodil zase dalšímu atd. Předposlední člen neměl ovšem za úkol hodit celý kbelík, ale vychrstnout vodu směrem k poslednímu kolegovi, který se měl pokusit co nejvíce letící vody zachytit do svého kbelíku. Pokud mu po této štafetě vůbec nějaká voda zbyla, vylil ji do vědra na dřevěné konstrukci.
Po naplnění celého vědra se pod jeho tíhou zvedla do výše pochodeň, která zažehla oheň. Závod to byl docela zábavný, po chvíli nebyla na nikom ani niť suchá, zejména ti poslední si opravdu užili své (Rory, soutěžící za ženský kmen Yasur, do svého kbelíku nakonec ždímal vodu i ze svého trička a bermud). Rychlejší byli ale Lopevi, takže si mohli dopřát odměnu: chlazené mléko, sušenky a velký čokoládový dort.

To bylo ale naposledy, co soutěžily dva kmeny.
Hned příští den jim moderátor Jeff Probst oznámil, že se oba tábory spojují, a další soutěž už nebude o kmenovou imunitu, ale o nesmírně důležitou individuální imunitu. Jednalo se o závod v plavání k dřevěné konstrukci, na níž byly tři vlajky, které se postupně měly dopravit zpátky na břeh. Soutěž to byla nesmírně fyzicky náročná, nejrychleji ji ale zvládl Lea, který tak na nejbližší kmenové radě může být v klidu.

Nový kmen se pak vydal do tábořiště Lopevi, kde už na ně čekala bohatá hostina na oslavu spojení.
Také si vyrobili novou vlajku a pojmenovali se Alinta, což v domorodém jazyce znamená „lidé ohně“. Ihned se ale začaly vytvářet aliance. Rory si postěžoval ostatním chlapům, jak trpěl pod nadvládou Ami, kterou by bylo dobré co nejdříve vyloučit. K tomu ale potřebovali přesvědčit Twilu a Julii, které se přece alianci s muži posledně nebránily. Jenže ostatní ženy zase počítaly s tím, že se obě jmenované vrátí k původnímu spojenectví žen, a společně vypalcují právě Roryho a pak postupně ostatní muže, kteří by ve fyzických soutěžích mohli mít převahu. A tak se také stalo, všech šest žen hlasovalo svorně pro vyloučení Roryho a ze skupinky mužů se tak stala lovná zvěř, která to bude mít asi brzo spočítané.

Pokračování příště.

související články

Survivor Vanuatu – část 7.
Survivor Vanuatu – část 6.
Survivor Vanuatu – část 5.
Survivor Vanuatu – část 4.
Survivor Vanuatu – část 3.
Survivor Vanuatu – část 2.
Survivor Vanuatu – část 1.
Trosečník: Vanuatu od 10. 6. na AXN

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
patrik
Reagovat

Jsem Rorymu fandil… ale jak se zachoval k Mie(ktere fandim vice) me zklamal.. vzdyt ho vuubec nepeskovala,tak co ze sebe delal..

2
Toony
Reagovat

hmm, tak tento díl jsem nevyděl – taky jsem Rorymu fandil, ale je to holt cholerik

3
Míša
Reagovat

No, v předchozím díle mu řekla upřímně a z očí do očí, že příště je na řadě on. Připadalo mu to nespravedlivé, protože v Yasuru dřel, jak se dalo. A tu upřímnost tak nějak nezkousl (že by mu bylo milejší, aby se baby dohodly za jeho zády?). Mně se naopak ta upřímnost líbila víc, jak to všudypřítomné intrikování.

4
rýpal
Reagovat

Co to melou o 39 dnech???Patriku….ty jsi kok…. 4ho končí.a v telce to natáhnou klidně na 100dní.6ho jsou doma!!

5
patrik
Reagovat

Soutez na ostrove trva 39 dni.. Jestli si nevidel Americkou verzi.. tak jsou upoutavky.. 1 survivor.. 39 dni.. Ty pako.. a dneska to neni 39 dni.. je to 30-29 .. debile.. Tady je nekdo chytrej, jak radio.. A v TV budou davat 1 tejdne vzdy 3 dny na ostrove.. kretene

Přidat komentář