Panáček v reality show

Survivor Vanuatu – část 7.

23. Červenec 2006 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Po sedmnácti dnech na ostrově si soutěžící uvědomí, že jim kromě různých pochutin daleko víc chybí kontakt se svými rodinami. Také toho může štáb patřičně využít a třeba pomocí dopisů z domova povzbudit trosečníky do druhé poloviny soutěže.

To ale nebude samozřejmě zadarmo, nejdříve je potřeba tuto odměnu vyhrát v dalším štafetovém závodě. V něm bylo za úkol rozbít kokosový ořech a v mělké skořápce opatrně přenést mléko přes krkolomnou překážkovou dráhu a na jejím konci postupně naplnit skleněnou karafu.
Závod byl po celou dobu dost vyrovnaný, ale přece jen rychlejší byl kmen Yasur, který tím tak konečně přerušil šňůru neůspěchů. Vítězství oslavil v plážové kavárně, kde si mohli dopřát opravdové presso, croissanty, dopisy a fotky od svých rodin. Navíc si mohli kávovar odnést do tábora, takže další ráno už vstávali s vůní čerstvé kávičky (jestlipak je štáb najednou moc nerozmazluje…)

V táboře Lopevi takovýto přepych nemají, tak se raději věnují taktizování. Výborný tah se povedl jedné ze dvou žen v čistě mužském táboře- Julii. Poté, co jí Twila prozradila, že má od seržanta slíbené místo ve finálové čtřyce, okamžitě odpověděla, že to samé tajně slíbil také jí (ikdyž si to právě vymyslela). Twila z toho byla podle očekávání zaskočená a slíbila, že od teď už budou raději držet spolu proti chlapům.

Muži se docela těšili na další soutěž o imunitu, v níž viděli své šance. Bude se totiž střílet z praku a kdo jiný to má přece hodně natrénováno z dětství než kluci? Oba týmy se střídaly při střelbě do dvaceti keramických destiček. Nešlo ovšem jen o přesnost, ale i o taktiku. Podle pozice rozbité destičky se určovalo, kdo v každém týmu bude střílet jako další. V týmu Yasur byl sice jeden chlap, Rory, ale ten se strefoval tak, aby nejdříve pomohl těm ženám, kterým to s prakem moc nešlo. Sebe si nechal až nakonec. A protože střílel jak Vilém Tell, tak celou soutěž pro Yasur vyhrál a posílil si tak svou pozici (alespoň na nejbližší 3 dny).

Poražený kmen Lopevi si tak po delší přestávce musel připomenout cestu na kmenovou radu. Nejmladší člen John K tušil, že je dalším na řadě, snažil se aspoň lobbovat u obou žen, aby hlasovaly pro Chada, ale marně. S drtivým počtem pěti palců se stal osmým účastníkem, který se musel s ostrovem Vanuatu rozloučit.

Pokračování příště.

související články

Survivor Vanuatu – část 6.
Survivor Vanuatu – část 5.
Survivor Vanuatu – část 4.
Survivor Vanuatu – část 3.
Survivor Vanuatu – část 2.
Survivor Vanuatu – část 1.
Trosečník: Vanuatu od 10. 6. na AXN

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
kubalibre
Reagovat

Pozdravte Ivet a Ingrid.ať se drží šťabajzny!!!

2
Borice
Reagovat

Jj tobuž mají v pohodě 17 dnů za sebou a jestli to vým správně tak 39 dnů celkem dohromady což znamená že jím zbývá 22 dnů a aktuálně v tuto chvíly už ani to ne no jsem zvědavej na naše jako celkem no uvidíme jak se budou naši činit a v tuto chvíly vlastně mě napadlo že kecám úplný nesmysl to jsou předtočené díly jen finále má být udájně živě tak fakt nevím jestli jsou už jen poslední 2 nebo fakt nevbím no !!

3
Toony
Reagovat

Tak tento díl pokládám za jeden z nejlepších – nezávidím Rorymu jeho pozici v kmeni, kde jsou samí ženský, které si ještě myslí, že je dohodnutý s původním mužským kmenem – Rorymu z toho aji pěkně hráblo, jak už se chystal na zničení tábora, když ho holky vyhodí, ještě že dostal dopis z domova :-)
a jsem moc zvědavej na příští díl, kdy holky zjisti, že v druhém kmenu chlapy nevyhodili ženskou, ale Johna – jak to naruší jejich paranoiu z toho, že je to ženy vs. muži

4
vyrida
Reagovat

Ja tuhle serii videl mam ji doma na DVD jako ostnich 10 zbyvajicich:-))

Tahle serie je takovy prumer ikdyz se to potom ke konci docela zvrtne a ten kdo vyhraje byste to do nej nerekli:-))

5
Míša
Reagovat

Nemyslím, že výhra bude až tak velké překvapení. Skončí to tak, jak to začalo, ve stylu – vyhodíme silnější, aby slabší měli také šanci. Opravdu překvapující vítěz byl na Markézách.

6
vyrida
Reagovat

POdle mě to vyhral nekdo koho byste ted na vyhru absolutne netipovali…Jak rikam ja tuhle serii uz videl tak vim co mluvim a co se tyce Markez tam zahralo na konci par drobnych situaci ktere byly logicke ze se stanou…

7
patrik
Reagovat

jj… docela hustarna u viteze.Presne v Markezach jsem to pral Kathy a ta trapka Neleh ji takhle vystouchla nejenom tim tričkem a pak jak se domluvili… blee.. Jenze Kathy by porazila ve finale jak Vi tak Neleh.. a to drtive.. uz podle toho jak porota rikala,že by to spise prali KAthy.

8
Míša
Reagovat

Já též vím, kdo vyhraje, ale jak říkám, nepřekvapilo mě to. To už opravdu spíš ty Markézy, kde jsem si ke konci byla jistá Kathy a vůbec mě nenapadlo, že by ve finále mohly skončit (dle mého názoru) nejslabší.

9
Míša
Reagovat

Ještě jsem se chtěla zeptat, nevíte někdo, proč AXN nedává 5. – 8. řadu? Zvlášť ta osmá by mě zajímala, byli tam vítězové a další osobnosti z předchozích trosečníků.

10
vyrida
Reagovat

Misa: Par videii z Allstars najdes na me strance http://www.survivor.ic.cz

11
Míša
Reagovat

Dík, zmérknu to

12
nemesis
Reagovat

Copak tu vážně nikdo neumí česky?!? To je děs, tolik hrubých chyb v několika větách – vypadá to, jako by minimálně polovina přispěvatelů diskuse nevychodila ani základní školu:-((

Přidat komentář