Panáček v reality show

Farma 8: Práce neuteče, ale naštvaný hospodář ano!

7. Květen 2017 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

farma1

Vypadalo to, že bude opět vyřazování v režii žen, nakonec změnily dámy taktiku a došlo na mužský souboj. První duel přežil, při druhém Nikolase opustilo štěstí a balí kufry. Vítězem se stal David. Soutěžícím se podařilo nesplněním úkolu naštvat hospodáře, místo nákupů s mega slevami nedostali ani jedinou minci a Martin odjel z Farmy pořádně otrávený.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 381
1
Eva původní
Reagovat

Ajdo, děkujeme :-) Jsme se rozjeli v minulém týdnu, farmáři nás pěkně vytočili :-))
Výstižný titulek pro tento týden jsi dala! Nejvyšší čas aby se hospodář vrátil a razantně zakročil, tolik škody vniveč, tolik kořalky mohli mít :-)) A jsem zvědavá jak ta práce pokročila… tak vydržme do úterý :-)

2
Vrána
Reagovat

Pokud uvidí hospodář holé kazatelovy nohy na stole, v pekárně, kde se peče chleba, nepřijde už nikdy. Fujtajbl. :-/

3
Wally
Reagovat

Ono se to nerozjelo jen tady. Na ofiko dorazila Hujerova rodina :))))

4
INA
Reagovat

V minulých Farmách dostávali od Martina příděl potravin=pytlíčky mouky,nebo fazolí a nebo rýže, ale mohli vzít jen JEDEN!!! Při výměnném obchodě si mohli něčím přilepšit!Letos mají mouky až 12 kg na týden, tak proč by po večerech něco vyráběli na obchod!!!Tabák dostávají asi pravidelně,bez jakýchkoliv zásluh!!!Určitě Květka a Martin vidí záznamy a podle toho pak reagují po poradě se scénáristy a režizérem!!Skryté kamery by také mnohé ujasnily!!Ještě nebyly večerní a noční záběry,jako v minulých Farmách!!

5
milu
Reagovat

@Eva původní: Naprosto s tebou Evi souhlasím!!!!

6
milu
Reagovat

Ajdo,opravdu výstižný název …děkujeme:-)Přeji krásnou neděličku…☼☼☼

Reagovat

Taky přeji hezkou neděli i pondělí všem diskutujícím :D

8
milu
Reagovat

@Wally: kde na ofiko myslíš??Hezkou neděli….

9
Kara
Reagovat

@Ajda: Moc hezký titulek jsi dala. Snad poprve jsem se při letošní farmě i zasmála :))))) Díky.

10
Jája
Reagovat

Hujerova žena na Fb bojuje s větrnými mlýny a svého miláčka se jí ne a nedaří obhájit:

Ľubica, než jste toho vašeho retarda vypustili do světa, tak jste ho měli naučit základům slušného chování a stolování. Koukat se na to, jak drčí lžíci, mlaská a slintá při jídle je na zvracení. Asi to u vás musí být hezké, když si dáváte nohy na stůl, kde se připravuje jídlo. Kdy zas bude mít diagnozu s klbom? Opět před duelem?

11
Wally
Reagovat

@milu: FB Farma. Ale ony ty komenty dost často mizí. Komentuje tam i Jano.

12
Vrána
Reagovat

Vítězství přeju Mirovi, ale určitě zase zvítězí nějaká náplava, co přišla odpočinutá. :-/ Miro je sice svéráz, ale pracovitý a v životě už něco dokázal.

13
milu
Reagovat

@Jája: našla jsem ji,ale příspěvky z roku 2013….hm….má asi další profil….

14
milu
Reagovat

@Wally: díky…to sleduji…ale asi málo:-D

15
Eva původní
Reagovat

@Wally: – 3 – já si ty Hujerovce tak živě představuji
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mějte se krásně všichni až do úterý do večera, to nám zase hnou žlučí :-( hlavně mně :-(

16
Franz
Reagovat

Tak doháním sledování Farmy a zjišťuji, že jsem o nic nepřišel. Jede to ve starých kolejích podle předlohy. Parta nejpodivnějších zoufalců z celého Slovenska, kteří toho více nakecají než udělají. Mirec to je pěkný magor, když řekne, že volí pánský duel, protože Vladěna je na farmě potřebnější, než David. Tu holku jsem neviděl na Farmě něco dělat, nenápadná šedá myška, která proplouvá soutěží bez jediné újmy. Mirec je silně konfliktní a nedivím se, že v jeho letech je pořád svobodný a stará se o něho jeho maminka. Další případ je Micimutr Alena u které zeslabuji zvuk, protože jsem na tu bábu silně alergický. Doufám, že Lucka bude farmářskou náčelnicí a dá ji za služku. Prostě není tam jediný člověk, kterému bych mohl fandit.

17
Johana
Reagovat

@INA: kéž by to tak bylo, ale já mám pořád pocit, že si Kveta a Martin dle scénáře odmelou svoje a nic jiného je nezajímá. Na Martinovi je teda občas vidět, že je naštvaný doopravdy, ale pak stejně rezignuje a radši z farmy zdrhne, no a Kveta jede slovo od slova dle instrukcí od režie…prostě načančaná umělá inteligence.

18
Aža
Reagovat

@Franz: Promin ,ale naskočil jsi do sledování farmy po delší době a asi proto máš odlišný názor na Mira než někteří z nás.
Díky tomu jsme od začátku prožívali Mírovy potíže a nechutnou šikanu od farmářů, kteří se jen flákají a intrikují. Vytesal sochu, kterou by nedokázal vyrobit zoufalec, Nutí bohužel druhé pracovat a nebere si servítky. Radši za ně všechno oddře sám, ovšem banda debilů ho za to korunuje na DEBILA.
Postupně si Miro získává naše sympatie a že prohlásil, aby Vladka zůstala? Potřeboval hlasovat pro pánský duel, do mu zbývalo .
Těžko si i v letošní farmě vybereš favorita a tak jen se zájmem fandíme (někteří) Mirovi,
alespon je s ním legrace nebo napětí, jinak jsou to jen nafoukaní farmáři.
Tak promin – jedna z jeho fanynek.

19
Franz
Reagovat

@Aža: Fandi si komu chceš, já ti nic neberu. Pro mně je Miro exot, který neumí jednat s lidmi a vždy bude mít v kolektivu problémy.

20
Aža
Reagovat

@Franz: souhlasím s tebou, že Miro neumí jednat s lidmi, asi mu chybí kurs na jednání s lidmi. Umí jen tvrdě pracovat i za druhé .
Za to ostatní farmáři tento kurz asi mají, jednají spolu a intrikují o stošest .Ale jaksi pořádně pracovat už se nenaučili.
Jen můj příspěvek do diskuze, nic ve zlém.

21
Eva původní
Reagovat

No, potom, že bez práce nejsou koláče :
http://farma.markiza.sk/aktualne/1868635_grandhotel-farma-u-nas-si-vyberie-kazdy
@Franz: Miro vybočuje, to je pravda, ale jinak se musí uznat, že pracant je velký a šikovný – jeho nábytek a patron v kapličce – velmi zdařilé. On má problém, že když někdo nejede podle jeho příkazů tak rýpe a nedá si pokoj a stále doráží a to je hned oheň na střeše. Ještě se mi na něm líbí, že nepomlouvá, není to žádný hlupák a nespřádá intriky jako ti ostatní. Naštval mě jednou a to jak zvolil pánský duel do kterého poslal Janka, ten pak vypadl a Miro ronil slzy, nevím zda to bylo upřímné…

22
INA
Reagovat

Nabídka v grand hotelu Farma´=super mňam!! Až na ten hrách s chrobáky!Oproti minulým Farmám mají jídla,co hrdlo ráčí!Ale jsou vysílení nicneděláním!Roman se živí sázkami, aby mohl každý den posilovat ve fitku!Takové řezání dříví na čerstvém vzduchu nahradí celé jeho fitko!Ale bolí ho ramínko!Přejímá názory od pracanta Hujera,který je čím dál tím víc na pořádnou facku!!!A ty jeho hlášky=mě tu nikdo nebude shazovat=jsi humusák prašivý=nikdo nic nepovedal o kvasu /byl u toho,že to bude hlídat/=baby nic nedělají jako my s Romanem…..A ty jeho časté monology na kameru=já,já,já,já,jenom já!!

23
Eva původní
Reagovat

Niko v Teleráně – oholený a bez čepice :-) Slušelo mu to!

24
INA
Reagovat

Zajímalo mě,co vlastně Hujer dělá=INŠPEKTOR VEREJNÉHO PORIADKU=a tak jsem se dozvěděla na netu,že „honí“ neukázněné pejskaře,přiopilé osoby,uděluje pokuty a má PŘÁTELSKY DOMLOUVAT!!!!! Na Farmě se mu to ne a nedaří!!! Ale dost bylo Milánka!!!!Opravdu nevím,komu letos fandit.Za tu pracovitost zatím Miro vede!Uvidíme,co přinesou další dny!

25
milu
Reagovat

@Eva původní: @INA: Zdravím a přeji krásný den…farma a farmáři chybí…..asi dnes vydržím i do těch 23.00….a co vy???Evi,jak je ti??

26
Lady XL
Reagovat

Ahoj.Nejdřív ještě jednou moc a moc díky za páteční reportážní rekapy!! Moc jsem si to užívala a taky pak tu diskusi tady. Teď jsem konečně koukla na záznam, tedy duel už jsem vynechala, protože jsem nějak už ty lidi nemohla vidět!! Fakt šílený. Omlouvám se, že se k tomu zase vracím, už jste tu o tom dost psali, ale prostě mi to nedá. Jak se říká, otvírala se mi kudla v kapse, když jsem je viděla, jak se chovají!! A jelikož to Borisové vidí na záznamech, kameramani mohou referovat, tak prostě nechápu, proč nepřišel trest minimálně aspoň ve stodole! Takhle tam bují anarchie. Každý si tam dělá, co chce, či nedělá to, co on nechce a FT nerespektuje! Ano s Mírou bych dělat nechtěla, je chaotik, nebo se aspoň chaoticky vyjadřuje, organizuje. Řekli to tam dobře – chce, aby se dělalo přesně podle něj, jeho metodou, ale to nejde. Jenže, ruku na srdce. Lecos z toho jsou prostě zase jen výmluvy ostatních, aby nemuseli dělat… Aby ho sabotovali a měli z něj srandu jako posledně. Jenže tentokrát ještě přitvrdili, navíc je jich tam ještě méně (a bez Jana, který tehdy ještě zastal hodně práce za ně) a tak bylo zasloužené, že nedostali žádné mince. Teď by jim ale měli říct, že si je něčím musí zasloužit navíc a ne že je dostanou pak, když vykopou bedýnku…. (já kopu a nic nenacházím…:-) ). Baba jaga je najednou potichu, proč asi? No není FT, je tudíž ohrozená a tak se stáhla do pozadí… Dejte jí funkci a bude zase řádit…. Jo mají tam holt slušnou ponorku, teď kdyby tam přišli další banditi a mezi nimi nová „Alenka“, tak to asi všechny položí :-). Lucie st. řekla dobře – teď jsem pochopila Zuzku…, hmm, pozdě. Zajímavé bylo, jak říkala Sušeň, že je napojená na Romana, že ji nechtěl ohrozit. Nějak jsem si nevšimla, že by se tak kamarádili… Já si pořád myslím, že Roman věděl, že to pak bude nerozhodně 3:3 a myslel, že Miro dá ženský duel (a nebude to tudíž na něm…), zapomněl ovšem (nebo to neviděl v TV), že Miro dává mužské duely… Ale že je náš pobírač dávek a kulturistický nadšenec tak brzy zmožen co? Jo a ještě mne teď napadlo, jestli on ten pobírač dávek vůbec hlásí své výhry v sázení? Vždyť je to příjem…. A nynějším účinkováním taky asi přijde o dávky… :-D, ježíši, jestli on nakonec nebude muset jít, chudák, pracovat…. :-D
p.s. Omlouvám se za ty „vejšplechty“, ale jsem z toho posledního dvojdílu fakt docela rozhozená…

27
Aža
Reagovat

@Lady XL: Při chvilce klidu jsem včera četla diskuzi z posledního týdne Farmy 7 . To je počteníčko.))))
Znovu jsem si uvědomila, jak stále dál farmy jen hluboce klesají i ti farmáři.
Připadá mi, že lidé se hlásí do nové už s tím, že po vzoru minulých farem nějak přežijí , zviditelní se a s prací nepřetrhnou. Ovšem každý ten jeden si myslí, že bude vůdčí
osobou, Ony ty minulé farmy byly také výživné…….)))))
Květka je už jen chodící reklama na konfekci a pravidla jen nadhazuje, Jednou byly ukázky z natáčení farmy a tam bylo vidět, že mezi nimi je delší dobu, připravují se na vysílání a též je vedl štáb.Oficiální natáčení s ní potom dlouho netrvá.

28
Eva původní
Reagovat

@Lady XL: Lady, vůbec se neomlouvej, však je to tak jak píšeš. Dnes musím do těch 23.00 hodin vydržet, jsem zvědavá. Pravda s Mircem, ať je jaký je, ale všimli jste si jak jsou všichni vyžraní z toho nic nedělání a on je jako lunt, čím dál víc hubenější, vychrtlý doslova. A ještě bude potrestaný za to, že těm darmožroutům udělal snídani…
Ahoj Milu, je mi dobře, ještě pořád :-)) Opravdu se snažím držet přísnou žlučníkovou dietu a jde to. Za týden však už bude hůř. No doufám, že toho 16. května v tuto dobu už budu mít po operaci a plně doufám, že v sobotu 20. května už zavítám mezi vás :-) Moc bych si to přála, mějte se všichni co mi držíte palce :-)

29
INA
Reagovat

@milu: Zdravím též Evo či Milu?!Dnes mám uvařeno,po víkendu uklizeno a na zahradě se ještě nedá dělat,tak jsem si znovu přehrála páteční Farmu.Taťka se nedívá a v okolí také nikdo.Nemám nikoho, s kým bych to probrala. Pouze s Vámi,diskutujícími zde!Vždy se těším na Vaše názory.Lady XL=děkuji za moudrý komentář=se vším souhlasím.Tady asi diskutujeme my starší a pokročilí.Na fb Farmy je sice kvantum komentářů,ale podle vulgarismů a pravopisných chyb to píší mlaďoši.Pouze přečtu,nereaguji.Přeji krásný den.

30
Foxy fox
Reagovat

@Lady XL: Hezký den, po velmi hezkém víkendu !v Krkonoších ještě sníh! Souhlasím dost se vším, co jsi napsala. Svým chováním velmi nahrávali FT-Mircovi- který se v roli solitéra nepochopeného opravdu vyžívá. Je to tam sebranka strašná, fandit momentálně nemám komu, mám jen osoby, které snáším více, méně a vůbec. Zujal mne Mircův stesk nad tím, že zase odejde muž. To je dost jasné, že když zvolil mužský duel, že odejde muž. Jinak proti této taktice nic nemám, ale neměl by tolik zapomínat, co dělá. ….Květka a celá romantická linka je více než směšná, to nechápou, že je to velmi okatě umělé? …vzkaz pro Dávida v krému. to jako sotva přišel do duelantské chatky, tak si otevřel krém???? aby v něm našel vzkaz psaný Lulou (btw. velmi dětským hůlkovým písmem)? asi jim licence přikazuje snažit se nějakou romantickou linku vymačkat stůj co stůj. osobně opravdovosti tohoto vztahu nevěřím ani z jedné strany. hujer otravný a patetický jako vždy (uplakaná scénka se skvělým bratem Dávidem, který si ho nevzal do duelu, mě fakt nebavila). V jednom měl ale velkou pravdu: Mirec se dře, ovšem zatímco on přiveze na trakaři 5 klád, Hujer jich pět přinese na rameni…).

31
Foxy fox
Reagovat

Ještě dodatek: koho dá NIko za farmáře týdne? Myslím, že to nakonec bude Lucie. nebo udělá truc a dá zase MIrce.

32
milu
Reagovat

@Eva původní: Drž se holka milá….napadlo mne…budeš mít v nemocnici na co koukat???Myslím,že ne…ale pokud mi dáš č.tel.,a pokud budeš mít náladu….ráda ti nějaké sms pošlu…jen to základní…aby jsi věděla….ale jen,pokud budeš chtít….Myslím,že se nepletu a ti všechny …my starší…budeme držet pěstičky a myslet na tebe!!Můžeš ještě popíjet čajík z máty nebo z meduˇky….máta i žlučník….

33
milu
Reagovat

@milu: @Foxy fox: souhlasím s vámi skoro ve všem…..a kdo bude FT…nevím,,,myslím si,že Míra nedá,protože dal mužský duel…asi to bude Lucie….a pokud ano,koho dá za sluhy???Já na jejím mstě bych dala šušňa,protože ji navedla,aby dala mužský….a z chlapů bych dala darmožrouta….pokud nemá prášky,kterými se jistě cpe…jeho síla bude v pr..li….už ho bolí i řezání dřeva…hajzlíka!!!Pokud už nikdo nový nepříjde a asi ne,protože bude letní farma…bude to zajímavé…já bych byla ráda,kdyby dal Míra….byl by zase chráněný a byl by asi zase mužský duel….a já si myslím,že Míro s holkama by toho také dost udělal….tak uvidíme….mějte se fajn…☼☼☼

34
Lady XL
Reagovat

Já si ještě vzpomněla – vůbec nenahlásili, že začali někteří jíst dřív, než dorazil Miro ke stolu!! Tahle celá scéna, jak ho honili, aby už šel jíst, aby už přestal pracovat – nebo aby aspoň dal lžíci do pusy a pak si prý „může“ zase jít pracovat, to bylo něco děsného!!! A nepochopím, že to zůstalo bez trestu (jasně, Miro to nenahlásil, ale on přímo neviděl, že se tam někteří už cpali)! Jak si vůbec mohou dovolit, oni hlásit zvoncem, že je jídlo? To přece dělá FT po dohodě se sluhy?? A směšné je, že má FT zvolit tresty…,, když ho oni neposlouchají. Má je určit např. Martin… Jedna naděje na jakousi záchranu toho bordelu ještě je, že při jejich návratu z duelu bude na farmě Martin a rozdá jim dodatečné tresty – úkoly za nesplněné úlohy. A já bych začala u těch dvou nadutců – Hujera a nezaměstnaného – např. bych je dala jako kandidáty na sluhy a museli by ostatní vybrat jednoho z nich… Ale hlavně, až by se vrátili, tak by např. zjistili, že nemají tu svou lulku (s malým l …., i když i tu s velkým L bych klidně vyhodila…), nemají další mouku, sebrala bych jim nasbíraná vejce a příští snůšku by museli odevzdávat…. Prostě vzít jim jídlo. Aby jedli 5x denně? Někteří tolik nejí ani doma! Aspoň budou mít víc času na práci. A jednou bylo v jedné farmě pravidlo, že se v kuchyni zdržovali jen sluhové a FT….
Ano, ta „love story“ je pěkně trapná!! Možná je David zakoukaný, ale spíš je do toho vmanévrovaný, ztratil soudnost a přehled a holt jako pravý ješita si fakt myslí, že ho Lula miluje…., prostě manekýn – haha. No a tak klidně tu hru hraje, protože to leští jeho ego. A Lulina to samé, ta má všechno na háku. Mirec mne s těmi poznámkami o vypadnutí mužů taky štve. Chápu, že vyhazuje svoji konkurenci, on taky jediný to např. Zuzaně nevyčítal, ale chápal ji. Ale ať pak nefňuká za ubývajícími mužskými silami – nemá to pak logiku.

35
Lady XL
Reagovat

@Foxy fox: já myslím, že dá Lucii. Doufala jsem, že by mohl dát Mira, ale s ohledem na jeho on-line odpovědi, kde skoro v každé říká, že přeje výhru Lucii, tak dá asi ji, aby ji neohrozil…. On jí snad vážně uvěřil, že by se vyměnila za něj… ach jo, naiva.

36
Wally
Reagovat

@Eva původní: Počítej s tím, že 24 hodin je fakt hustých. Ale po té době cítíš jak všechna bolest odchází a vše je najednou OK. Domů jsem šla 4 den, naprosto v pohodě, bez bolestí a jedla vše.

37
Skála
Reagovat

@Lady XL:35./ Je to velice průhledné.Život za život,byla jen pojistka toho,aby ji dal za FT. Škoda,že Květa na to nepřistoupila.To by byla sranda,vidět její obličej a jak by se kroutila,že to tak docela nemyslela vážně. :-)

38
Lady XL
Reagovat

@Skála: Přesně to jsem si říkala :-), jak by se tvářila… Buď si to předem zjistila, nebo byla i domluvená s Borisem, že pro dramatičnost to řekne… A hlavní cíl – udělej mne FT a já si zachovám svou tvář…. (neboj Lucie, nezachováš, prokoukli tě všichni…, jen ne Niko, prostá duše).

39
janina
Reagovat

Zdravím všechny diskutující, mě neznáte, protože nepíší, ale pravidelně Vás všechny čtu. A moc mě baví Vaše příspěvky a názory, Souhlasím skoro se všemi . A přidám jeden názor, že kdyby se Miro i na hlavu postavil tak ho poslouchat nebudou. Miro je zvláštní typ lidí, kteří mají tu chybu, že s nimi nejde diskutovat , na otázku odpovídají otázkou a chtějí přesně odpovědět , jinak se budou stále ptát , proč to dělat tak, a ne jinak . Miko vypadl, ale žádná ztráta pro muže , protože když už něco dělal tak jen ženské práce.

40
Aža
Reagovat

@Eva původní: Evi od vánoc až přes velikonoce mě bylo dost zle, žlučník bolel a vše co k tomu patří. Nepomohl ani NO SPA, zhubla jsem 5 kg, bála jsem se něco sníst. Po vyzkoušení toho i toho, mě napadlo asi po 20 letech koupit si Gutalax…)))) Pomohl mě výborně a hned. Tlak na hrudní kosti a nadýmání – nic. Už asi měsíc je to dobré, normální.
Já totiž moji paní Dr nejraději pozdravím, ale navštěvuji málo.
Už abys byla zpátky po operaci na Panáčkovi a zase si pochutnala na dobrotách.

41
Aža
Reagovat

@janina: stejně je zajímavé, že nejvíce je kritizován i chválen Mira. Je vidět, že je to nejzajímavější farmář, at už má uznání nebo výtky. Bez Míry by ztratila farma na zajímavosti a až odejde,ostatní se utlučou v hádkách mezi sebou o duel.
S Mirou měla režie štastnou ruku, stejně jako v Ostrově s Petrou. Neobroušené diamanty,které se během hry vybrousí a baví lidi.
Je tam určitě více lidí, kteří nás většinou otravují a jsou horší na práci než Miro, přesto v diskuzi je středem boje mezi námi právě Miro

.@Eva původní: také jsem si všimla, že zatím co ostatní nemají pro jídlo čas na práci, Miro je vyhublý.

@Foxy fox: Kdyby Milana-radio nevyprovokoval k práci, neodnesl by ani jednu kládu, a jezdil by s vozíkem a kládami jen on.

42
milu
Reagovat

@Aža: Tak já nevím…ale toto bych lidem neradila,vím,že to jen popisuješ,neradíš,ale čte to tady celkem dost lidí…….já jsem celý život pracovala ve zdravotnictví…doktory také nemám ráda,ale potřebuji je,jsem hodně nemocná…ale jakmile se někdo ptá na bolesti břicha…odpovídám jediným slovem….lékař….mohu zkusit mátový,meduňkový či řepíkový čaj…ale současně jít k lékaři….břicho je zrádné….velmi zrádné….Nezlob se,že jsem takto reagovala…musela jsem….A víš,co ti bylo??

43
Aža
Reagovat

@milu: Tak to se omlouvám, že to vyznělo tak, že si nevážím lékařů ,nebo že k nim nechodím. Naopak při rozhovorech se divím, že lidé nechodí na kontroly a zanedbávají své zdraví.
Asi to tak vyznělo, ale naopak, dva roky jsem cestovala po nekonečných vyšetřeních s koleny, prošla jsem tolika lékaři, nemohla jsem ani chodit, ale nakonec jsem v pořádku.
Chodím pravidelně na dvouleté vyšetření a o své zdraví pečuji. Minulý měsíc jsem měla opět celkovou prohlídku. Každému doporučuji se starat především o zdraví
Potíže břicha jsem brala jako přejedení a plynatost.
Vážím si tvé odpovědi a moc tě pozdravuji.

44
milu
Reagovat

@Aža: Aži.,…nebudeme to tady rozebírat….je to téma mimo …jen ti musím napsat,že jsem to tak nemyslela…jsem jako ty…ale bolestí břicha se opravdu bojím….jestli chceš,napiš mi na 1alias zavináč seznam….a nezlob se…hezký večer…☼☼☼

45
Eva původní
Reagovat

@milu: -32 – Hezký večer Milu, jej děkuji za nabídku, jsi zlatá, ale já už zapojila mýho mužíčka, slíbil, že bude koukat, no doufám :-)) Bydlíme ve městě, kde je okresní nemocnice, kde budu a tak za mnou bude denně chodit. No doufám, že budu mít zájem, že nebudu moc úpět. Ale my ženský vydržíme všechno, že??? :-)
@Wally: – 36 – Wally, jaj, jaj, no počítám s tím, bez bolesti se to neobejde, ale věřím Ti, že to bude jen těch 24 hodin, můj práh bolesti není moc vysoký :-(, ale jak výše píšu, vydržím :-)

46
Eva původní
Reagovat

@Aža: – 40 – Aža, s bolestí břicha fakt není radno si zahrávat jak píše Mila. Já po tom zánětu kdy jsem ležela od Silvestra do 6. ledna v nemocnici jsem pak doma 2X porušila dietu. No bolesti šílený a taky jsem doufala, že to přejde, pila čaje, ale houbelec. Večer jsme frčeli vždy do nemocnice. Tam mě vždycky zrentgenovali břicho (klidně by to mohlo být i zauzlení střev a to je pak moc zlý) Dostala jsem jen injekce proti bolesti a šupajdila domů. Jenže druhý den jsem stejně vždycky musela jít na odběr krve a na ultrazvuk pro jistotu, aby nebyl zánět. Dostala jsem za vyučenou a od té doby fakt přísná dieta.
Ostatní nám snad prominou, že odbočujem od tématu farmářského.
Tak za půl hodiny hezké pokoukání a pak dobrou noc a žádné nervíky z fármářů :-))

47
milu
Reagovat

@Eva původní: Zvládneš to Evi….dostaneš éky od bolesti a bude dobře…Tak to budeš mít zprávy z domova…máš hodného mužíčka…a to je dobré…
Už se nám to krát a za půl hoďky budeme vědět,kdo bude FT…se nemohu nějak dočkat….♫♫♫

48
Skála
Reagovat

Prosím,už se ví,kdo bude FT?

49
milu
Reagovat

@Skála: ROMAN

50
milu
Reagovat

@milu: Ahojky Slakáčku:-))Kdyby jsi nevědělo…tak je to darmožrout:-)

51
gajafe
Reagovat

FT- poberač davok

52
Johana
Reagovat

Tak nevím, jestli vidím rudě, nebo babizna má nový přeliv do červena…v kýblu, nebo v té plechové vaně se ji to asi blbě dělalo.

53
milu
Reagovat

@Johana: vidíš dobře….však říkala darmožroutovi,že je Rihana….prý je to hezké..že jí tak může říkat….chiiiiiiiiiiii

54
milu
Reagovat

@Skála: 50. patří tobě:-)

55
JanaH
Reagovat

Tím pádem je jasný sluha a první duelant v jednom…

56
Skála
Reagovat

@milu: @gajafe: Moc děkuji.Já jsem myslel,že to bude Lucie st,Tím jen potvrdil,že měli k sobě blízko.Svůj k svému. :-D

57
Skála
Reagovat

@JanaH: Myslíš tím Mireca?

58
Johana
Reagovat

@milu: dík, já tak trochu přeskakuji některé pasáže v rámci zachování nervové soustavy, tak mi baby kecy kolem toho asi unikly. Ať se mě už nikdo ze štábu nesnaží přesvědčit, že tam někde v zákulisí nemají chudáci farmáři full servis.

59
milu
Reagovat

@Skála: asi ano….bohužel…dobrou noc…jo a už je dokonce i necenz dřevo na skladě…

60
milu
Reagovat

@Johana: chi…ae asi dostala jen barvu…zdálo se mi,že to není nějak dobře nabarvené….červená kůže:-))

61
Skála
Reagovat

@milu: Tak to Mirec jde domů.Dobrou noc.

62
JanaH
Reagovat

@Skála: hej.
Mohl by si vzít Davídka a vyprášit ho. By se Lulina po… a farmári tiež. :-D

63
JanaH
Reagovat

@milu: když chybí porost, holt se nabarví kůže, no. :-)))

64
milu
Reagovat

@Skála: pokud bude mít podporu borisovců….kdoví….a ne všechny ženy chtějí mužský duel….víš….

65
milu
Reagovat

@JanaH: se z tebe picnu….
a kde je Jája…její hlášky tady chybí :-DD

66
Skála
Reagovat

@milu: @JanaH: :-D Můžeme jen doufat. :-)

67
Skála
Reagovat

@milu: Jája,asi teprve nakládá.

68
milu
Reagovat

@Skála: tak utíkej také….já jdu do kanafasu…..dobro♪♪♪♫☼

69
JanaH
Reagovat

@Skála: možná by pomohlo se modlit. :-D Nebo žeby wůdů? ;-)

Šušeň je vyčůraná jak mraky (tedy říkává se to malinko drsněji), ta holka je fakt zmijátko.

Hele, vy nakladači, vám nefunguje archív? Já nakládám jen ncz, ještě dvě minutky…

70
Skála
Reagovat

@milu: Dobrou a sladké sny. :-)

71
Anika
Reagovat

Zdravím všechny,
četla jsem Vaše komentáře a názory na Farmu. No já jsem viděla 5 nebo 6 farem a byla jsem z toho stále více a více zhnusená. Ale teď to je vrchol. Kde se to bere taková sebranka. Líne vši to jsou. No a Janka , toho vyhodili právě proto, aby nemuseli pracovat. A ta slavná angličanka- hm- to byl případ. Janette se chovala jako by pocházela ze šlechtického rodu, měla jsem pocit že snad je urozená. Úžas. A tak je to tam se všemi. Hlavně nepracovat ale penízky chceme. No ale toto je soutěž. A co že se děje v běžném životě?

72
Jája
Reagovat

@milu: @Skála:
Jája stahuje, kouká a sedí si na prstech, protože na Panáčkovi jsou slušní diskutující a já z tohoto společenství momentálně natolik vybočuji … Takže moje prsty teď drží bobříka mlčení a mým královstvím je mouka dvounulka.

73
Foxy fox
Reagovat

Tak Roman je FT, v tom případě má MIrec sluhu jistého, z holek bude za služku asi Lulka nebo baba.

74
Eva původní
Reagovat

@milu: – 53 – baba Jaga Alena – prý Rihana :-) Jí nezbývá než stále nosit ty hadry kolem hlavy, žádná barva od té vypelichanosti ji nepomůže, spíš naopak. No, Milu, já nevydržela, kdo je FT jsem ještě viděla, ale pak při reklamě už chrněla. Tak zase odpoledne repríza. A nemýlím se? Oni se dále poflakují v pekárně, nohy na stole a perou si tam a věší prádlo? Martin už je několikrát zrychtoval a oni ho mají na háku. A co tresty???

75
milu
Reagovat

@Jája: fakt si myslíš,že nějak vybočuješ z řady??? :-DDD Dnes si vyjímečně stahuji nc verzi….po návratu od lékaře si to projedu..
@Foxy fox: Já si myslím,aby hlavně nebyla služka Lucie st….ta totiž dá asi ženský a Míra by byl zachráněný….ale nevím,jestli jsem dobře počítala…Lucie se chce zbavit mamby….no uvidíme….
@Eva původní: Ahojky Evi,oni toho docela dost podělali….houpačka je hotová,jen nějaké úpravy a nařezali dost dřeva…sup holohlavý je vyčuránek…chce mít staré nedodělané úkoly udělané do příchodu Martina…A že jsi nevydržela???Spánek je to nejcennější,co teď potřebuješ…..
@Anika: tak se nedívejte…a není to soutěž…je to RS a to je rozdíl…..

76
milu
Reagovat

a zase jsem zapomněla a oslovila jsem více lidiček….můj koment čeká na schválení….hm…

77
Lady XL
Reagovat

Tak jsem dokoukala a přesně @Eva původní: Koukám jak blázen, oni se povalují na stole v pekárně, oni si tam perou, suší a nakonec se tam všichni koupou!! A hezky pára do všech spár ve stěnách, no tam bude brzy plíseň jedna radost… Jiné dny hezky bosé nohy nebo boty na stole… Proč nám to tv ukazuje, když je za to pak netrestá??! Co hygiena kolem pečení chleba a pečiva, které pak odváží a možná někde prodávají?? A kdoví jaká je hygiena kolem dělání sýra…. Já bych jim pekárnu zamkla a odemkla až v době pečení. A uvnitř bych nechala i to koryto! To je jediná šance, jak zamezit zaměňování pekárny za prádelnu a koupelnu….! Jinak se nám víc a víc lidi odkrývají už z důvodu, že jich tam je méně a holt se to nezaměřuje na Zuzu… Vlastně díky tomu ani nevím, kdy a kde vznikl takový vztah se Sušní a nezaměstnaným…? A jak se zase Sušeň „nebojí“ duelu, ale chce raději pánský…. haha. Ale mám takové obavy, že by jim mohlo fakt vyjít to finále na Vlaďka,Lulu a Roman s Davidem…. No v tu chvíli se přestávám ale dívat. ani jeden si to totiž nezaslouží. A vztah Luliny s Davidem vidím jednak jako chvilkové poblouznění z její strany ale hlavně jako strategický tah i televize, tudíž Borisů. Moc bych za to nedala, že dostali příslušnou „mediální masáž“, jak to pro ně bude výhodné, když do toho „půjdou“…., jak jim lidi budou přát atd. No představte si finále dvou „zamilovaných“. Prostě velká LOVE story…. Haha…. Doufám,že lidi prohlídli včas.
Čekám, že po volbě sluhů pracovní nasazení opět poleví…. A že Mirec, když bude tím sluhou, nebude spolupracovat na případných stavbách…. a že se bude šetřit do duelu, kam by si mohl vzít zase Davídka…. Za služku se asi nechá dát Lula, aby přiměla toho dementa Davida hlasovat pro pánský duel…

78
milu
Reagovat

pořád neschvalují a tak posílám znovu…
@Jája: fakt si myslíš,že nějak vybočuješ z řady??? :-DDD Dnes si vyjímečně stahuji nc verzi….po návratu od lékaře si to projedu..
@Foxy fox: Já si myslím,aby hlavně nebyla služka Lucie st….ta totiž dá asi ženský a Míra by byl zachráněný….ale nevím,jestli jsem dobře počítala…Lucie se chce zbavit mamby….no uvidíme….

79
milu
Reagovat

@Eva původní: Ahojky Evi,oni toho docela dost podělali….houpačka je hotová,jen nějaké úpravy a nařezali dost dřeva…sup holohlavý je vyčuránek…chce mít staré nedodělané úkoly udělané do příchodu Martina…A že jsi nevydržela???Spánek je to nejcennější,co teď potřebuješ…..
@Anika: tak se nedívejte…a není to soutěž…je to RS a to je rozdíl…..

80
Foxy fox
Reagovat

@Eva původní: no taky zírám na prádelnu v pekárně

81
JanaH
Reagovat

Plešatý sup jak si čechrá peříčka! :-DDD Jeho týden bude první, kdy budou splněny všechny resty.

U love story si myslím, že je poblázněný spíš David a Lulina toho využívá. Služku bych jí přála.

Ohledně sýrů, chleba a pečiva pochybuju (a doufám), že někdo se zdravým rozumem by si troufl cokoli z Farmy někde udávat nebo nabízet.

Jo… a hojdačka, to je zase veledílo. :-)

82
Wally
Reagovat

Ona ta pekárna je jedna velká záhada. :DDD
Když tam měli na příkaz Martin hejno kuřat, která prý smrděla tak se na hygienu nehrálo?A když se nepeče a mají to jen na konspirační schůzky a očistu, tak tam není nikde vidět žádné síto, ošatka, prostě nic potřebné k pečení.
Po včerejška chápu AK sympatie k Vladěně. Oni tam žili jen tím, jaký bude duel a kdo do něj půjde. AK v době, kdy byli známí jen sluhové už řešil FT na další týden a to samé dělá Vladěna teď.
Miro je asi jasný sluha, ale ze ženských nevím. Asi se bude rozhodovat mezi Alenou a Lucií.
Hujerova diagnoza je jak ta jejich hojdačka. Jen aby se mu před duelem opět nezhoršila. :))

83
Kara
Reagovat

Já jen doufám, že tam vtrhne Martin nečekaně a tu pekárnu jim zavře. Nejen sebrat vanu. Oni se myjí a perou i v těch dřevěných neckách, kde se pak zadělává těsto na chleba. Hnus.
Nechápu, že jim to pečivo pak Martin bere, i když možná to dají pak někde na zkrmení pro zvířata. Škoda mouky.
Ta slavná semifinálová čtverka jim asi bohužel skoro vyjde. Skoro, ne docela. Doufám že tam bude i Miro, že ho štáb podrží. I když bych první týdny nevěřila, že to někdy budu mít takto postavené a budu si přát aby Miro vydržel do vítězného konce. :))

84
Lady XL
Reagovat

Hmm, to já si myslím, že někde ty chleby i pečivo nabízejí. I tu mouku. Vždy přijde s požadavkem určitého počtu chlebů…. Ne že by se tím vydělávalo, ale jako PR pořadu… Ale je fakt, že je to s tou pekárnou divné…. Oni jakoby vůbec neměli obavu, že se to Martin dozví, že je snad znovu překvapí…. Copak ošatky či síto mohou mít uložené někde ve skříni, ale spíš je tam asi nažene štáb, protože se jim tam dobře točí i skupina lidí… Víc věcí je podivných, když se člověk zamyslí a zbytečně nad tím přemýšlí… Např. už před nějakými týdny zaseli semena, vypleli a udělali zahrádku. Najednou jakoby neexistovala. Copak ji neplejí? Vždyť by musela být zarostlá až po kolena…. No holt nám ukazují jen hádky a taktizování. Hojdačka je celý Miro – velká, komplikovaná a snad vše obstojí… :-).

85
JanaH
Reagovat

@Kara: v semifinálové čtyřce vidím za baby hospodskou a šušně. Za chlapy supa a ? (lidsky bych to přála dredovi, i když by se dál nedostal).
Lulinu nee, neumím si představit, jakým zázrakem by mohla projít přes první dvě jmenované.

86
Kara
Reagovat

@JanaH: Já se bojím, že Lulina proleze taky, místo hospodské. Tu by mohl vyřadit sušeň, ta na to mít bude.
Jinak s chlapy to vidím stejně + Miro.

87
JanaH
Reagovat

@Lady XL: když je tato řada „mlynářská“, musejí mlít a péct, co jiného by dělali?
Mouku klidně můžou nabízet, ale to ostatní? :-/ Snad jen tomu, kdo je nepolíbený Tv a internetem a neviděl ani minutu z jejich snažení. :-D

88
Aža
Reagovat

Vladka už ztratila titul šedé myši a je z ní šedá zmije.
Vždy před volbou sluhů se farma mění na přátelský klub., Všichni dokonce pracují a snaží se FT snést modré z nebe.
Radio Milan opět jak malý kluk, ještě že nás ušetřili té ukázky. David je jeho bratr, objali se. Nedávno si povídal od srdce s Mirou a za týden po něm plival.
V pekárně asi mohou být., konají se tam „intervjů“ a točí pohádky ze života farmářů. Pekárna se změnila na cukrárnu, jeden se předhání v cukrování před druhým s FT.
Stále čekám, kdy se pokazí počasí, ale zima nedorazila. Zpětně časově by to už snad mělo být?
Roman FT dalo se očekávat, že dvě žehličky budou spolu držet.
V dotazníku po odchodu se ptají lidi Nika, zda je teplý. Tvrdí. že vůbec.
Zajímavé bylo, že Zuzana psala, že po nocích na seníku ví, že Niky není teplý, ale je to Roman. Nevidím žádný problém v těchto lidech, v pohodě. Niko také píše, že nepřišel na farmu pracovat, ale hrát hru. To hodně vysvětluje.

89
Wally
Reagovat

Vladěna je asi v semifinále. na ni v silových nemá a ni jedna. A jako druhou vidím taky Lulu, ta si to prokaučuje jinak :D. Miro se asi do čtyřky nedostane, ale při rozhodování farmářů by měl největší šanci. Všichni, co zatím vypadli, o něm mluvili hezky. Takže jejich sympatie určitě má.

90
Lady XL
Reagovat

@Aža: V pekárni mohou být, to ano, ale neležet na stole i s nohama, nekoupat se tam, neprat tam prádlo….
Jo, neměli tam ta kuřata v době, kdy ještě nepekli? Neuvědomuji si to, ale je to už jedno. Prostě teď, když už jich není tolik a tudíž by si našli jiné klidné místo, by měl štáb zařídit, aby tam vážně neprali, nekoupali se… Ostatně mají tak možnost udělat nějaký twist ve hře v podobě zásadnějšího trestu – pamatuji např. že neměl duelant možnost volby disciplín, že byl pevně jmenován první sluha atp. (to nemluvím o vyhazovu). Ale obávám se, že to teď bude „farma lásky“- ouvej, ouvej…. Ale za pár dní to půjde ostatním dost na nervy, jako to leze na nervy Lucii, která spí hned vedle… Jo a nepřijde nám pošťačka? Že by zase dostal Miňo návod od maminky, jak se má chovat??
Vlaďku lze jedině dostat na almanach a překvapení a doufat, že bude šité na míru protivníkovi Vladěny. Ta je, bohužel, v pohodě odpočatá….

91
Foxy fox
Reagovat

Tak nová rudá barva babe teda dodala šmrnc! podle toho výsledku odhaduji, že to tam babka patlala nějak s ohřátou vodou v neckách nebo v hrnci. Nabarvená na čele a na uších, no fešanda. Co je ještě směšnější, že nějak všude přebývá…nemá se kam přifařit, i když vede alpinistické řeči na všechny strany.
Hojdačka….jak pro nějaké obry, ale hlavně že nespadne.
Love story je trapnost, věřím, že to tak cítí všichni zúčastnění, ale co neudělat pro větší naději na výhru.

92
Foxy fox
Reagovat

@Lady XL: já myslím, že by Lucie slepici na kládě dala, pílit neumí asi ani jedna, tak pak překvapení a almanach, tam záleží, koho si bude chtít režie nechat ve hře.

93
milu
Reagovat

@Foxy fox: také si myslím,že by šušňa Lucie dala…ale s pílením by to nebylo dobré…Lucie je mnohem těžší,výhoda pro šušňa…Ale budeme to probírat zítra…plešatec je nevyzpytatelný a myslí jen na sebe….a fakt nevím,kdo by ho v duelu porazil…podle mne je jasný asi i finalista….od borisovců je to hnusný podraz na všechny…dát tam takového chlapa a ještě na konec RS…ach jo…nějak to tady doklepeme a budeme se těšit na letní….co??

94
Foxy fox
Reagovat

@milu: asi máš pravdu, že na sílu tam Roman nemá konkurenta, ale stačí dát almanach a překvapení nesilové a nemusí být tak jasno, no záleží na režii….ten letní poběží o prázdninách nebo zase od září? taky už se těším na nové lidi, ale ono to nebude o moc lepší…..

96
Johana
Reagovat

Ta sebereflexe Davida a omlouvání se Mirovi za chování, to bylo co?!? Borisovci nejspíš zjistili, že mu klesají preference u diváků, tak mu doporučili zahrát scénku pokání…v tom nebylo za mák upřímnosti.
Všichni po volbě FT makali ( i Šušeň předváděl na kameru pílení ), jen ti dva zamilovani se zašívali a Lula nahlas řekne, že má sup štěstí, že ho mají rádi, jinak by se zašívali ještě víc. Mám pocit, že si každý soutěžící, krom Mira, adoptoval jednoho Borise, jinak si nedovedu vysvětlit, že všem všechno prochází beztrestně.

97
JanaH
Reagovat

@Johana: ještě by se měl kát (už zase :-D) Hujer za toho Hitlera a Stalina. To by byl doják! :-DDD

98
INA
Reagovat

Šušňa=paní učitelka tělocviku= si ohryzává nehty/David též/fujky,fuj!!!Ona se předvádí,jak je silná,co vše umí/záběr gymnastiky na houpačce/,tím zastrašuje soupeřky!Nalepila se na Goliáše, aby ji chránil a plán MY 4 DO FINÁLE/Lula, David,ona a on/ se zdařil!!! Co tomu říká chudák přítel doma připravující svatbu????Finále odhaduji David s Goliášem!!! To korýtko,co si v něm perou,mi silně připomíná to,co v něm mísili těsto!!! A další sluhové=Miro s Hejkalkou! Uvidíme večer!Přeji hezký den!

99
Johana
Reagovat

@JanaH: Hujer se tam plácá v emocích jak pstruzi v hatanici, ale myslím, že je štábu úplně fuk, jak to navenek působí a drží ho tam jen kvůli diagnóze…kdyby se náhodou stalo, že vypadne někdo pro režii důležitý.
Mě právě ta Davidovo neupřímné sypání si popele na hlavu utvrdilo, že se s ním natvrdo počítá do finále.
Kdyby byl David v duelu vypadl, to bychom se nestačili divit, jak by se Hujerovi náhle přitížilo.

100
Lady XL
Reagovat

@Johana: trefné!
Jinak podle ukázky jsem rozluštila, kdo bude sluha! Podařilo se to i vám? Tak bude to …. A jedno velké překvapení – Baba Jaga Rihana v jedné osobě a druhý je – Inšpektór! Dá se to vyluštit v té ukázce s pošťačkou – mezi nastoupenými chybí právě oni dva a pak v jednom maličkém okamžiku jsem zahlédla ji i Milanka v typickém už šedivém oblečení bez čepiček… Tak náš požírač dávek, sázkař je přeci jen trochu chytřejší – kdo by mu dělal se dřevem? A že bude mít roboty dost a dost, to jsem zvědavá na ty mince. Miro sice jakž takž umí, ale hodně dlouho mu to trvá, protože to ke konci dělá jen on sám… A jinak jsem zvědavá, kdo z těch dvou sluhů bude vařit! A prosila bych jednu hrachovou polívku!! :-). Jo a to by si mohla vzít Rihana tu „oblíbenou“ Lulču…..

101
Jája
Reagovat

Začínám být na Hujera vysoce alergická. Opět klasika Hujer mlaští a funí u jídla tak, že jsem místy supovi nerozuměla věty z jeho projevu, dále uplakaná hromádka neštěstí, že ho velký milovník žen objal – toto mu ani vlastný brat neurobil (no ten už s ním nebude mluvit ani po smrti) větší štěstí v životě nezažil ( tak teď zažije po návratu domů rozvod a dcera se ho zřekne – vyměnit štěstí manželka a dcera za pochybné uslintané poplácání…) a Hujer-Herkules 1. zázračně vylečený umírající invalida si vykračuje jako kohout před slepicemi s pěkně těžkým kmenem na rameni a Herkules 2. přilepený na FT takovým způsobem, že supovi budou muset provést po volbě sluhů plastiku rekta.

102
Johana
Reagovat

@Lady XL: šikovná:)
V případě ženského duelu a případného Lulina vypadnutí opět předpokládám Hujerovy náhlé smrtelné potíže…ti dva zamilovaní nás prostě budou otravovat ještě hodně dlouho.

103
JanaH
Reagovat

@Johana: správně, na tanečky Borisů neradno zapomínat! :-)
@Lady XL: vážně? :-O To by bylo supr čupr a o zábavu postaráno. Supovi bych připsala jeden malinkatý bodík. ;-)
Já na ty odkazy neklikám a ukázky na Narkóze taky nesleduju… a pak prd vím. :-D

104
Jája
Reagovat

@Lady XL: Pokud to tak bude, že hejkalka bude služkou, byť se cpala hospodské tam, kde je věčná tma, do duelu si ji nevezme, ze šušně má bývalá sportovkyně co vyhrála kdejakou soutěž (soutěžila ona a slimák?) vítr, co vítr přímo vichřici, o Lulině zatím nikdo nic neví tak druhý duelant Lulina. A protože je mrcha odpočinutá a má těžkou motivaci – co nejvíce využít odkrvený mozek manekýna – tak to má hejkalka spočítané, hubou duel nevyhraje. :) A jak bude ženský duel? Manekýn avízoval – pokud Lulina nebude služkou dává ženský duel a věřím, že hospodská je dostatečně nabuzená a dá ho taky.

105
Johana
Reagovat

@Jája: :DDD…ještě, že se to tam střídá a namáhá se vždy otvor někoho jiného.

106
janina
Reagovat

@INA: Myslím , že služkou nebude baba „Alenka“, že da Lucii za to že dala panský duel a , že vypadl Miko.

107
Wally
Reagovat

Roman palec hore za sluhy. Ale kdo teď bude otvírat bráničku? :DD

108
Jája
Reagovat

@Lady XL: Máš pravdu jsou tam dva šedí trpaslící – farmáři budou mít kvalitní stravu – 3x denně dršťkovou, pardon správně držkovou. :D

109
Aža
Reagovat

Lula sleduje jen jedno, aby hra šlapala podle jejího plánu, Vyjádřila se tak i dnes a věřím tomu, že i láska k Davidovi je součást hry vabank. Už jsem i přemýšlela, že doma svému fešákovi to napřed nahlásila, aby s tím počítal a neměl nervy.Uvidíme, zda dorazí na farmu a při návštěvě jak se zachovají oba. Už myslím taková situace na jedné farmě byla, kdy přijel manžel s dětmi a ona tam měla milého. Ale to musí mít potom hodně silný žaludek.
Milan si pořád načechrává sebevědomí, už roste až do nebe. David prohlásil, že Milana bude ochranovat.
Janko byl pracant a šikovný chlap, ale kdyby tam byl déle, už by také nevydržel a
hádal se s nimi. Byl dost velký netykavka.
Houpačka je na dvoře jak pěst na oko, ale má vydržet i váhu silných chlapů, tak musí být
důkladná. Copak budou stavět nyní, plánky už jsou, esli vyhodí Miru, kdo bude robit?
To je práce a nakonec se to všechno zruší a příjde vniveč. Měli by raději vyrábět něco pro charitu….)))))

110
Lady XL
Reagovat

Uááá, vy mi dáváte – @Johana: :-D.
Fakt jsem ještě jednou a na velké obrazovce kontrolovala onen záběr. Kdo na to klikne, tak dávejte pozor v momentě, kdy manekýn začíná objímat pošťačku. Za ním je vidět vyceněná kobylí tlama bývalé olympioničky a za ní stojí zdravý/nemocný… Na velké obrazovce jsem rozlišila na Inšpektórovi obecní mundúr, akorát to není jeho uniforma „inšpektóra veřejného poriadku“…., ten bude hlídat v kuchyni… No a Rihana je skrytá za plotem, ale má též oblečení do šediva :-). Škoda, že ty protáhlé ksichty uvidím až zítra :-D :-D. Ani jednomu se alpinismus nevyplatil, resp.nebyl nic platný!! Myslím, že Rihaně zazlívá Roman ujž ze zásady to, že mu tehdy nedala imunitu,.. a dala ji bez vysvětlení Lulině. A inšpektóra? No já myslím, že si s ním až tak moc nesedne a možná že chce dát šanci Mirovi, aby si případně vybral disciplíny. Fakt nebude blbej a jak před ním někteří odkrývají karty, co bude dál (kdo pak zvolí koho za FT atd., tak uvažuje dál a dál. No fakt se těším na hejkalku Rihanu….haha

111
milu
Reagovat

@Lady XL: páni…jsi hotový detektív!!!!!A jak víš,kolik budou mít úloh??Já bych si asi přála chlapský duel….Milan by si vzal Míra…a štáb Míra podrží…Milan vypadne a za FT dá koho???Na plešatce bude na…ný,protože ho dal za sluhu…jsou si skoro jako bratři podle Milana…tak dá asi manekýna….ale to dost předbíhám….pádím k jedné dr. a kolem páté se tady podívám,…páá

112
Lady XL
Reagovat

@milu: Ukázky úkolů jsou také v té upoutávce. Jsou tam vidět nákresy, něco budou stavět – že by chlívky?? Každopádně se toho nezaměstnaný FT děsí :-D a Lulinka už tuší, že to asi nedají, když jich je tak málo…. haha. A co teprve, kdyby tam byly samé ženské, jak plánovaly… – jéé, já ale zapomněla, že jim vlastně moc nevadí, zda úkoly splní…hmm. Já si přeji ženský duel a aby si vzala Lulinu a vymetla s ní stodolu… Ale bude-li Milan, nevadí, jen si nejsem jistá, zda si dá Mira, možná taky onemocní… haha.
@Aža: zajímavá úvaha o Lulině. Můžeš fakt mít pravdu! Ona ihned po Davidovi vyjela, pak se snažila vyjet ihned po Nezaměstnaným, jenže tam pochopila, že je to marné…, tak se vrátila k Davidovi. Fakt se to rýsuje, že to byl její plán nejspíš podpořený štábem…. a s klukem doma to bude domluvené. Já jí totiž nevěřím ani to upejpání, že o tom nechce moc mluvit na kameru… Spíš je jí to trapný, že ví, že to je faleš a obává se,aby nepřehrávala… Ostatně vůbec nevíme, jak to tam při natáčení probíhá, jak se domlouvají rádoby dialogy natočené kamerou… Kdysi to někdo povídal, že museli říkat štábu, že půjdou dojit a čekat, až je půjdou přitom natáčet….

113
Kara
Reagovat

@Lady XL: Budou stavět udírnu :))
A jedna vypadlá duelanta už chodí v civilu a i práskla, na čem vypadla. Ale necháme si na páteční večer, která to bude, ať máme trošku drááááma :))))

114
Johana
Reagovat

K té gigahoupačce – Miro to určitě myslel dobře a chtěl, aby se pohoupal i velký chlap Martin:)
Ještě že tam mají někoho takového, kdo používá šedé buňky a trval na zafixování konstrukce. Inšpektor si zas chtěl hrál na Herkulese a že jim tu konstrukci podrží…to by bylo hruškopádů a rozmlácených držtiček.
Já se dnes hrozně těším na ksicht baby Žíhané, až se dozví, že bude služka.

115
Kara
Reagovat

U Luliny si myslím, že je ta farmářská láska je domluvená taktika (možná za to je nějaký bonus od štábu?) už z domu. Přišla na Farmu až co měla možnost 2 týdny sledovat dění v telce, tak může být s přítelem na tom domluvená.
Když přišla, hned hlásila, že Davida přetáhne na svou stranu. Bylo to i kvůli Zuzaně, ale celé to zamilované divadélko mně přijde, jako by ho hráli podřadní amatéři. Od obou aktérů.
Sice hospodská si stěžovala na noci s nimi, ale stejně to vidím jako hodně nepřirozené chování.

116
Wally
Reagovat

@Kara: Lula přišla s AK po 3 týdnech. Ta z Farmy nic neviděla. Ale ta love mi taky přijde jako velká Borisovina. Ona se k němu ani zas tak moc nemá. Jen řečma nebo dopisem.

118
Kara
Reagovat

@Wally: Jo, vlastně ona přišla s Nikem. Spletla jsem si to, že byla až v té druhé várce. Ti mluvili o tom, že už něco doma stihli nakoukat a věděli do čeho jdou. Moje chyba.
Ale přezto to vidím jako divadélko. A tyto farmářské lásky režie cpe každé série, až to začíná být trapné.

119
Lady XL
Reagovat

tak on David tam rozhodně byl nejpohlednější a tak stačilo, že měla plán upnout se na pohlednýho mladýho kluka, tak to pak šlo samo. I s ohledem na Davidovu přelétavost. Z počátku byl ještě se Zuzkou, ale jakmile byla poprvé služkou, tak Lula zahájila frontální útok. Taky myslím, že tam o nic velkého nejde a noci nejspíš tráví chichotáním, a drobným bordelem – i to stačí k rušení noci, když vedle ležíte. Zatím rozhodně ani rádoby „tajná“ kamera skrz okno žádnou velkou vášeň nenatočila. I když si myslím, že David by do toho šel…

120
Kara
Reagovat

@Lady XL: Tak to je síla. :(((

121
Wally
Reagovat

@Lady XL: Do tašky se snad dává už zaplacené zboží. Takže měl pravdu. Třeba to byl jeden z jeho vtipných výstupů, kterých byla Farma plná, akorát nám divákům ji Borisové zatajili. :D

122
Lady XL
Reagovat

@Wally: Uvidíme, zda se scéna bude ještě opakovat :-). No každopádně pokud chtěl odnést cizí – zaplacené – zboží, tak je to i tak síla. Zapomněl, že ho neplatil ON… Jak jsem to četla, furt jsem čekala, že na mne vyskočí další řádek s tím, že je to fór a nebo omyl atp….. Jestli tedy fakt to byl pokus o krádež, tak je to síla a o něčem to svědčí.

123
Eva původní
Reagovat

Zkoukla jsem reprízu a ještě lepší bylo si tu číst :-) – super!!!
Mně už ty jejich spekulace lezou na nervy, hlavně Lulina. S Davidem čuměli z okna jak makají, váleli se, FT zasáhl, tak se poté zvedli, jinak se tam válejí dodnes :-) Ta jejich love story – David – zprava stěna, zleva Lula a Lucie to jistí, na místě Lucie, tak se stěhuji jinam. A Květa radostná z jejich lásky :-) Baba se teda zřídila – Rihana :-) Měla by snad lepší kdyby na palici měla stále ten příšerný klóbrc :-) Hujer, no kdeže jsou ty jeho choré klby? Teda pod tou kládou měl co dělat, ale hlavně, že jim ukázal jak s nimi zamává když si je vezme do duelu. Ovšem možná začne skuhrat, že ho bolí rameno jak se dřel, on se totiž duel opět blíží… Fakt jsem zvědavá jak to bude, já bych možná chtěla ženský a Lulina ať ať už pádí za snoubencem :-))

124
Aža
Reagovat

Co mě dojalo, bylo z ukázky, jak Miro byl dojat při čtení dopisu od maminky. Budou se ozývat hlasy, že není chlap ale baba, Čekal na dopis až mezi posledními a postěžoval si, že se za něj rodina asi stydí. Já mu ten dopis moc přeji.
Jenom. aby to tak neprodlužovali a nenapínali Borisové, ti umí prodat všechno. Stáli s kamerou vedle něj a podali mu i kapesníček. To jim ale nelze zazlívat, je to reality S.
Myslím, že dopis Miru postaví na nohy a bude bojovat
Ne každý frajer vypulírovaný musí mít dobré srdce a být pracovitý.

125
Jája
Reagovat

@Lady XL: Když jsem si ten článek přečetla, došlo mi koho mi Hejkalka připomíná a kdoví jakého kostlivce má ve skříni. Vzpomínáte na Přítelkyně z domu smutku? Bohdalová tu roli snad měla napsanou – a výtečně ji zahrála – podle Naší Hejkalky. Stejně ukecaná, rozčepýřená, vymýšlející si rádoby dáma. :)

126
Jája
Reagovat

Tam byla taška, tak jsem si ji vzal. :( Výmluva pětiletého cigána – tam byla u pískoviště koloběžka, tak jsem si ji vzal. Proboha kde jsou základní křesťanské hodnoty? Vždyť desatero je základem práva. Kde je výchova rodičů? To už uznáváme jen my dříve narození? Už je mi zase z té sebranky blivno.

127
Eva původní
Reagovat

@Jája: -126 – No to je vůl, takhle si pokazil reputaci! Se mi teď vybavilo správné pořekadlo: nikdo není na tomto světě zbytečný, i ten největší blbec může sloužit alespoň jako špatný příklad …

128
INA
Reagovat

@Jája: Máte pravdu,ta podoba s Bohdalkou je přesná.V pondělí jsem se dívala s vnoučátky na Dařbujána a Pandrholu a smrťáček jako by Hujerovi z oka vypadl!Aféra Nika s ukradenou taškou to je síla!!!Za každý den strávený na Farmě mají zaplaceno a on musí krást???Při každém blízkém záběru stojí kameraman cca 1m od natáčených osob.Tak si živě představuji,jak nad muchlující se Lulinou s Davidem stojí kameraman,zvukař a režizér a oni si vroucně vyznávají lásku!!Je to prostě šou za každou cenu!Dobrý večer a příjemné chvíle s Farmou.

129
INA
Reagovat

@Jája: Máte pravdu,ta podoba s Bohdalkou je přesná.V pondělí jsem se dívala s vnoučátky na Dařbujána a Pandrholu a smrťáček jako by Hujerovi z oka vypadl!Aféra Nika s ukradenou taškou to je síla!!!Za každý den strávený na Farmě mají zaplaceno a on musí krást???Při každém blízkém záběru stojí kameraman cca 1m od natáčených osob.Tak si živě představuji,jak nad muchlující se Lulinou s Davidem stojí kameraman,zvukař a režizér a oni si vroucně vyznávají lásku!!Je to prostě šou za každou cenu!Dobrý večer a příjemné chvíle s Farmou.

130
INA
Reagovat

Omlouvám se!Omylem se mi podařilo poslat komentář dvakrát!Dobrou noc všem!!!

131
iv
Reagovat

@Lady XL:poslechla jsem si Nikovu řeč na videu celou, není moc co k tomu dodat:(

132
Lady XL
Reagovat

@Jája: Dobré přirovnání s tou výmluvou!
Taky se mi líbí ta představa kameramana,jak si ty dva „holoubky“ šteluje, hlídá světlo… :-)). Tak sledujte a komentujte-já až zítra dopol.

133
milu
Reagovat

Ahojky holky…tak jsem se konečně dostala k netu…početla jsem si komentíky od vás a ani se moc nečílila…snad jen Niko mi hnul žlučí….zloděj…a ani se nestyděl…fuj….Za chviličku nám to začne…
@Kara: vlastně něco mne rozčílilo do ruda:-DDKdyž něco víš…nakousneš…a nepovíš…..to raději o tom nepiš….zlobidlo:-)))Tak jdeme na to
@Lady XL: něco se budu snažit napsat..pokud neusnu ☼☼☼

134
Skála
Reagovat

@milu: Prosím,už se ví,kdo jsou sluhové?

135
milu
Reagovat

@Skála: Ahojky skaláčku….Milan a babizna Alena….ta ani placky neumí….byly málo propečené…dodělával je Milan…

136
Skála
Reagovat

@milu: Díky.Tak to bude dvojka. :-D

137
Lady XL
Reagovat

Díky, tak jsem fakt dobře viděla v ukázce… Jak se tvářila baba Jaga? Joj,to mám radost za sluhy…

138
Wally
Reagovat

@Lady XL: Copak ona, ale Hujer je na mrtvici. A jak pravili hoši, zas dělá divné pohyby. :DD Sám rozhodl Alena je ženská a tak bude v kuchyni. Ona jen mele a mele :))) V Hujerovi to bublá a bublá.

139
milu
Reagovat

@Skála: @Lady XL:

Babizna machrovala,jak vechno zvládne,ale potom ani neupekla placky…byly syrové…na kameru řekla,že je zklamaná,že ji dal Roman za služku…zklamaný je i Milan,ale nedává to najevo…Všichni pracují…ale sluhové zatím nepomáhají….
Dostali poštu,i pálenku dostala Lucie,ale moc neseděli….Roman je honí do práce…je tam celkem pohoda….a ted je raklama…chiii

140
Skála
Reagovat

@Lady XL: Věřím,že „Alenka“ :-) s tím nepočítala.Taktéž jsem zvědavý,jak se tvářila.To bude pohled. A jak jí bude dobře s Mildou na seníku. :-D

141
Lady XL
Reagovat

Najednou je nezaměstnaný hrrr do práce! ..

142
Skála
Reagovat

@milu: Ale néní možné,že je Roman honí do práce.Když je Mirec honil do práce ,tak se mu to moc nelíbilo a měl blbý keci.

143
Lady XL
Reagovat

@Skála: :-)) Nepočítala s tím,tak to musel být pohled!

144
milu
Reagovat

Zatím se nehádají…udělali dost práce….večer pojedli a popili….baba na kameru,že nemá na to,že neumí intrigovat.,…mladým nerozumí…
V ukázce říká Milan,že selhal a pokud bude potřeba,že odstoupí…ale nevím,co se stalo…slyšela jsem,že něco s kačkama…ale to fakt nevím…babizna vzkazovala Davidovi,že pokud dá ženský duel,že si bere Lolu a že ji rozcupuje:-DDDDDD…Také se v ukázce hádal Milan s Mírem….jdu do kanafasu….dobrouuuuuuuuu…♥♥♥

145
milu
Reagovat

@Skála: Je to tak….opravdu tam byla celý den dobrá nálada…..Míro má dobré srdíčko….neumí být jako oni…docela se také smál….jooooo

146
Wally
Reagovat

@milu: Zmizely jim 2 kachny, proto se hádal s Mirem. Před Martinem vzal vinu na sebe a je ochoten odstoupit. Z Aleny je druhá Vladěna, každému nakecá to, co potřebuje, jen aby nebyl ženský duel.

147
Skála
Reagovat

@Wally: A Martin co na to říkal,jaká byla jeho reakce?

148
Wally
Reagovat

@Skála: To vše bude až zítra, bylo to v ukázce.
Dnes to končilo velkou pohodou při stole aj si všichni popili. :DD

149
Skála
Reagovat

@Wally: Tak to by jim šlo,popit a nic moc nedělat. :-)

150
Wally
Reagovat

@Skála: Ale dneska fakt makali. A všichni v klidu. Dostali dopisy, takže tam bylo pár citových výlevů hlavně Hujer a Miro. Hujerovi psala dcera jak je skvělý a pořád svůj. Ale on to popřel, že už je jiný. To by mě zajímalo, co se s ním táhne z minulosti.Jak tam vyprávěl Lucii tak měl nějaké problémy. Jak s manželkou tak sám se sebou.

151
Skála
Reagovat

Jájo,už jsi v peřinách?Máš tu docházkový deficit. :-))

152
Jája
Reagovat

@Skála: Nemám, pilně pracuju jako včelka, ale ty sedíš na dřevo nechodíš a poštu nečteš. :)

153
Kara
Reagovat

Včera mne bavila hlavně Alenka. Těším se z toho, že má možnost ukázat, jak bude všechno v kuchyni tip top. Jedna z kritiček, co všemu rozumí má ring volný a ukáže co v ní je, bez toho, že by všechno jen okecala.
To ale mají možnost předvést všichni, když se dostanou do role sluhy , kdy se nedá schovávat v kolektivních úloháh.
Palačinky byly ale nad její síly. :))))
Roman mne přímo vytáčel. Miro ví, Miro zná, Miro poradí, Miro udělá.
Kde by tento týden byli bez Mira?
A to jak se k němu chovali minulý týden je najednou zapomenuto.
Miro je rád, že ho vzali na chvíli mezi sebe a tak bude makat do roztrhání těla, aby Románek byl nejlepším FT. :)))
A Milánka od vzteku najednou ani noha nebolí. Lítá jak čamrda a na žebřících je jak veverka.
Mohli by nám dát tip na toho doktora, ke kterém ho vzali. Ten ufňukánka dokázal zázračně vyléčit.

154
Eva původní
Reagovat

S výběrem sluhů jsem spokojená. Dalo se čekat, že se Hujer dožere, ten mi je nesympatický čím dál víc. Kéž by vylít! Ovšem mám velké obavy, že pokud bude pánský duel, vezme si Mira, Davida se obává, protože je zbabělec. Předváděl jakou má sílu s tou kládou, ale na Davida by neměl. Evidentně je vidět, že Miro je upracovaný, sedřený a s tím on počítá. No předcházím, ale tuším, že to tak bude. Je mi Miry líto, ta banda ho jako FT nerespektovala a teď je jim na ty úkoly dobrý. Rihana, šmankote jak ta baba žila, že je tak levá u plotny? Ale když by rozcupovala Lulinu v případném duelu, měla by u mne bod :-)

155
Eva původní
Reagovat

@Wally: – 146 – Tak to jsem zvědavá co na ty kachničky Martin. Doposud je za nic nepotrestal a dobře víme jak za ztrátu a úhyn zvířat tvrdě trestal v minulých farmách…

156
Foxy fox
Reagovat

Ahojte farmári! P
tak volba sluhů je dobrá, baba neumí kromě žvanění zjevně vůbec nic.
Mě překvapivě hodně vadí Vladimíra, která nedělá nic extra, služkovala prozatím na podobné úrovni jako baba, ale vše jí prochází.
Plán Vladimíry, Romana, Dávida a Luliny, že oni budou jako ta poslední čtyřka mě zaujal, hlavně tedy, jak to asi provedou? podle mě je finálová dvojka úplně jiná Mirec a Lucie….ale sebevědomí těm líným mlaďochům teda nechybí.
Jak tady bylo naznačeno, že jedna z farmářek už je venku, tak tipuji Rihanu, aspoň jí bude kadeřnice moci ostříhat tu strakatou hlavu, má to jak dalmatin.

157
Jája
Reagovat

Farmár týždňa, farmár týždňa aj my možeme s vami? Ta mrcha jak cítí chlast je k neudržení, ale hlavně, že ona „nepije“. :) Já bych jí nedala s otázkou a ty jsi nalévala sluhům? Za odměnu půl štamprličky. Ty nic protože oběd dělal Hujer. Ta bába by mohla dělat reportérku ČT. Někdo řekne Sobotka v letadle usnul a Hejkalka z toho udělá zprávu dne: Sobotka na služební cestě v letadle zesnul. :D :D :D

158
Foxy fox
Reagovat

Nezdá se Vám, že se nenalíčená Lulina podobá syslovi?

159
Franz
Reagovat

Už to tady s tím Mirem trochu přeháníte. Neříkám, že neumí dělat, ale jinak je to trouba, který se nesnese v kolektivu. Kdyby jste měli takového šéfa v práci, tak by jste brzo dali výpověď. Lucie by se teď mohla dobře zbavit babice Aleny a volit dámský duel.

160
Lady XL
Reagovat

@Kara: Naprosto souhlasím! Dobře jsi to popsala… taky jsem tento díl měla přímo averzi na Romana, kdykoliv zabrali jeho nadšený budovatelský ksicht… A jak byl šťastný jako blecha, když viděl, že Miro nestávkuje. Jo přeskakovala jsem výlevy našeho inšpektóra, ale pořád ho raději vidím, protože on ještě taky pracuje, ale vidět, slyšet tu omladinu…. Lula, Sušeň…. Jak se Lula čertila, že by o ní někdo mohl říct, že málo pracuje??? Nevidí si do h…, No až se uvidí v telce, jak se tam od práce přetrhla Tak mi napadá, že by bývalo bylo fajn, kdyby jim občas poslali výpis z fb stránek, aby viděli, jak je mají „rádi“ lidi u tv, tak jako to bývalo ve VV. Moc by se divili. Ostatní doma se pak diví oni taky. Baba Jaga Rihana zvolila stejnou taktiku jako Vlaďa minule. Jen už ví, jak cíleně zamířit, nemusí chodit za každou ženskou. Prostě rozhlásí to, co by každopádně udělala, že si vezme Lulu. A Davídek se potento a bude prosit Supí hlavu, aby zvolili pánský duel. To tedy bude vděk od všech za to, že jim Mirec pomáhá… Ovšem je možné, že se Milan „zblázní“ a odstoupí …., ale spíš ne, oni ho zase někam odvezou a bude fajn po návratu. No je to chaotické, ale zase o to více zajímavé, co se tam děje. Myslíte, že úkoly splní?? Baba Jaga stojí v kuchyni a nic jiného nedělá. Hlavně že na Zuzu vyřvávala a parodovala ji venku, jak tam stojí s rukama v bok, nebo sedí a houpe se a NIC nedělá, zatímco ona se může strhat, jak pobíhá mezi ostatními, aby jim to sdělila…! Moc škoda, že to někoho nenapadne jí říct, ale třeba na to dojde. Mají jí dost, jen se nechtějí hádat. A jsem škodolibá – hezky je bokem, nikomu vlastně nechybí při práci.

161
hollyoaks
Reagovat

@Foxy fox: po celý máj prebiehaju 1.kolo castingu v juni je 2. kolo castingov do ktorého postupili ti z 1.kola natačanie sa začne v juli v tv to bude asi od augusta možno to potrvá do decembra

162
INA
Reagovat

Přeji všem krásný den! Svítí sluníčko, ale na Farmu dorazila zima/podle oblečení/.Hejkalka prosí Lulu o podporu za to,že ji dala tehdy imunitu,prý jí umírá dcera!!!!????!!!!Smrťák Hujer opět pláče a chce odejít!!! Bude to dnes asi velmi zajímavé ,co jim dobrého navaří,kdo se zase pohádá atd.

163
Foxy fox
Reagovat

@hollyoaks: díky moc za informace, to je super, že nebudu mít dlouho farmový absťák! :)

164
Lady XL
Reagovat

@Franz: Víš, ono u Mira je to s tou přízní díl od dílu jiné. Fakt záleží, jak dělá, chová se a pak taky když do něj všichni šijí a stávkují. Máš naprostou pravdu, že dělat bych s ním nemohla a nechtěla!! Trochu víc nám padl do oka právě v tom díle, kdy byl FT a ostatní více méně stávkovali. Ale on makal i sám. Jeho stavby jsou fakt jako on, ale mívá dobré nápady, jen kolem toho dělá zbytečnou omáčku a pak už ho nikdo neposlouchá. A musí mít pravdu. Teď např. zabodoval s králíkárnami, ušetřil jim tím rozhodnutím o umístění dost práce. Zkrátka jsme mu ochotni teď víc opustit, protože pracuje :-).

165
Foxy fox
Reagovat

@Lady XL: taky jsem si vzpomněla, jak dusila Zuzanu, ta tam oproti ní a Vladimíře při služkování dělala teda jako šroub, ale byla za nejhorší, mohla za všechno, co se nepovedlo, protože přiznala, že je hráčka a naivně to všem vykládala……divím se, že ten shnilý ráž z minulého týdne taky nehodili na Zuzanu.:)

166
Foxy fox
Reagovat

@Franz: ano, Mirec je pro kolektiv nesnesitelný, tipuji i pro život. Momentálně je ale na farmě nejpilnější (alespoň je nám tak prezentován). Vděčí za to osataním farmářům – neschopným, líným, hloupým. Ale souhlasím s tím, že slepé adorování Mirce taky není na místě.

167
Kara
Reagovat

@Franz: S Mirom to mám asi jak všichni, nebo většina diváků. Dělat, nebo žít s ním je nad lidské síly. Život s ním pro jeho okolí musí být těžký, ale přijde mně to podobné, jako když mají v rodině autistu. Taky to nemá okolí s ním jednoduché.
První týdny jsem měla pocit, že ho už musí dát do duelu a vyrazit ho. Přepínala jsem kanál, tlumila zvuk když byl v ráži a měla poprve za vysílání Farem chuť se na tuto vykašlat a počkat až na letní. (A do toho ještě uječený Milánek)
Ale zvykla jsem si na Mira, a oceňuji, že se snaží, narozdíl od mlaďochů, kteří se jen vezou na vlně a čekají na konec s vidinou výhry a mediální slávy.
A protože v každé hře si člověk hledá svého fanouška, tak tady to není jiné. A letos ani lupou není možné někoho najít. Proto asi hodně diváků a i já Mira nepřeceňujeme, ale oceňujeme to, co chybí jiným hráčům. Snaha jen se nevézt, ale i přiložit ruku ke společným úkolúm.

168
Wally
Reagovat

Ono taky jde co nám Borisové dovolí vidět. Na Mira si bývalí farmáři nestěžovali, Jano mu dokonce přeje vítězství. Prý se s ním dá velice dobře povídat, ale hůř pracovat. Ale jak já mu rozumím !!! Když vidí jak někdo dělá věci, které jsou pro něj zcela automatické, naprosto blbě. :DD Tak ho chytá profesní amok.
Podle ušanek a čepic dorazilo velikonoční ochlazení.

169
Eva původní
Reagovat

@Foxy fox: @Franz: co se týče Miry já se neopovažuji odsuzovat co neznám osobně, myslím tím jeho soukromý život, Očividně je jasný, že je pracovitý a o to nám tady asi všem jde, kdo jak maká, kdo je šikovný, kdo se fláka a jen proplouvá v této reality show. Jinak bychom se nepozastavovali nad tím jak jsou ostatní lemry líný a intrikání. Minulý týden kdy byl Miro FT práci flákali a taky dostali kulový ku své škodě Ale aby Mirce tady někdo zbožně uctíval, to teda opravdu ne !!!

170
Johana
Reagovat

Se všemi holkami, co tady psaly o Mirovi, souhlasím. On je ve své podstatě taková .čistá duše‘. Primárně konfliktní není a ani se nedivím, že občas vypění, pokud někdo na něho zaútočí, odflákne práci, mlaská mu u ucha, intrikuje, atd. Není zákeřný a mstivý jak ta banda kolem a inteligence, pracovitost a šikovnost se mu nedá upřít. Že stojí za to mu fandit mě přesvědčil včera, kdy většina .normálních lidí‘ by po zkušenosti z minulého týdne vracela to, co dostala a nebylo by se čemu divit.
…a za šéfa bych ho možná nechtěla, ale za zaměstnance ano.

171
iv
Reagovat

Zítra bych raději viděla ženský duel – Aleny s Lulou. Hlasovat budou tři farmářky a dva chlapi…

172
Lady XL
Reagovat

@iv: taky si ho moc přeji… Jak budou asi hlasovat? Miro by mohl dát ženský duel, Alenu moc nemusí a rozhodně, i když se hádají, upřednostňuje Milana jako pracanta (otázka ale je, jak na něj bude působit ten Milanův výlev okolo kačen), David – rozhodne se podle Luly, které se tedy moc nelíbí, že ji Baba vydírá a když ji někdo uklidní, že Babu v duelu dá, tak do toho půjde, slabší supeřka už tam pro ni nebude, to by si měla uvědomit. A když teď vypadne chlap, tak příště bude na 100% ženský duel, vypadnutý chlap nedá totiž za FT ženskou ale chlapa a tudíž budou pouze ženy duelantky …. Vladimíra Sušeň mluví o mužském dueli, ale jestli si uvědomí to, co píšu předtím o dalším scénáři, tak může změnit taktiku a zvolit ženský, protože si ji Alena nevezme…, Lucie ta podle mne dá ženský duel.
Prostě je to nejisté :-D a jsme tam, kde jsme byli…, prostě uvidíme

175
Eva původní
Reagovat

@Johana: -170 – přesně tak, po zkušenostech z minulého týdne ani památky, dovedl jim odpustit a má snahu, aby se úkoly na tento týden plnily. Líbí se mi na něm, že neintrikuje a hraje sám za sebe…

176
Eva původní
Reagovat

@Kara: – 174 – velmi vtipné :-)))) máš palec nahoru! Teď už Hujer nemusí odcházet, už se ví kde kačery hledat :-)), šmankote, to jsou blázni :-))

177
Kara
Reagovat

@Eva původní: Tak, tak. Hujer zachráněný a může být ženský duel :))

178
Johana
Reagovat

@Jája: ježiši, já myslela ( doufala ), že se to letos obejde bez HLP. V případě ženského duelu budu muset přeskočit to Kvetčino ždímaní emocí před duelovou chatkou.
@Kara: takhle na kačera to má ten beťár Mišo rád, ale netušila jsem, že je obojetný:)

179
Aža
Reagovat

@Franz: 159 ) Franci, stále vyčítáš Mirovi , že se nezapojuje do kolektivu a jak si tedy představuješ jeho zapojení do kolektivu?
Pokuřovat s nimi a vyhýbat se práci? Nebo snad vyléhávat ráno v posteli a povídat s nimi?
Ještě by byla možnost od rána intrikovat a roznášet pomluvy.
Kolektivu se věnuje tak, že připraví snídaně, poklidí za ně dobytek a celý den je jim k dipozici, když potřebují poradit,třeba i na úkor své práce.
Pro volné chvíle jim udělal dámu i člověče nezlob se.Ta nová lavice je moc pěkná.
Připadá mi naopak, že kolektiv s ním vymete vše na co nestačí, nebo co se jim nechce robit.
Inu, ještě zbývá, že by si s kolektivem mohl zazpívat budovatelské písně….))))))))

180
Lady XL
Reagovat

Tak jsem koukla na ukázku a viděla ty mrtvé kačeny. Asi je něco zakouslo. Podle řečí vlastně se ani neví, kdy jich bylo naposledy 8 a tudíž, kdy zmizely. Takže to není jednoznačná vina Inšpektóra, nevěděl, kolik jich má být a kačice mohly zmizet během celého dne…. Myslím, že Martin ho (a ostatní) pokárá, ale víc nic. Ale myslím, že jeho citový výlev, že se obětuje za ostatní způsobí, že někoho přesvědčí na ženský duel :-). Opět se na fb šíří, že Alena je už doma…. – kéž by. A mimochodem, vydírat někoho, že mu umírá dcera…, no to snad leda, že by chtěla šupem domů!?!

181
Kara
Reagovat

@Lady XL: Taky jsem mrkla na ty kačenky a zaráží mne, že je Milan zakopává hned u altánku. To mně nepřijde vhodné místo, když je kolem farmy takový velký prostor.
A taky si myslím, že z toho nějaký větší trest nehrozí. Neobydlené místo a kolem les, tam se predátorům daří.

182
Kara
Reagovat

Ještě mne napadlo, jestli jste si někdo všimli, že by tam byla někde ta kočka, co jim Martin dodal za tu, co zdrhla. Já jsem si nevšimla, že by si tam s ní třeba někdo hrál.
Kdoví jestli taky raději neemigrovala.

183
Jája
Reagovat

Teda pomluvy farmou vládnou. Ta co dře jako kůň (v posteli) byla obviněna, že nemaká a FT ji musí tahat (z postele) do práce a když ji hledá, tak ji najde v posteli – „bo siesta“ a když to náhodou není postel tak je to stůl v pekárně. To pravila ta co chodí za FT na WC a přes srdíčko mu šeptá JPP. Šušeň utekla hrobníkovi z lopaty, už zase chodí a spřádá své soplové pavučiny v domění že je managerem farmy na migraci pracovních sil. Už vyspěla ve své funkci a vytáhla jednu ruku z kapsy aby mohla čoto urobiť. Má smůlu, hospodská je na ni tak nasr…., že jí bude kazit hru. Jen houšť a větší kapky !!!

184
Jája
Reagovat

@Kara: Kočka šla na výlet. Pro její uši je tam moc kraválu. Martin říkal, že ji potkal po cestě na farmu, že už s nima nemohla vydržet. Načež inteligentní pobírač dávek mu při odjezdu řekl, prý až ji potká, ať ji pošle na farmu. :)

185
Dana
Reagovat

On na té kočce je nejvic vidět jejich vztah ke zvířatům.Od prvni chvíle si té kočky nikdo ani nevšiml.Jaký div, že raději odešla domů.Vzpominate na farmu, kde byl Paco? Ten sedával s kockou na klíně dost často.Zvláštní je, že kačky něco zakouslo a neodneslo, třeba umřely hlady.A tomu, že se Miro rozplakal nad dopisem z domova se nedivim.Vždyť to bylo po dlouhé době zase vlídné slovo na jeho adresu.Věřím, ze je těžké s nim vyjit, ale jednaji s nim jak s méně-
cenným dementem.Pak jim je dobrý dokud něco potřebují a když už nepotřebují tak znova.On se sice tváří že mu to je jedno, ale kdo by si tohle nechal jen tak líbit.Alena si stýská ze neumí intrikovat.Nejvtipnejsi hláška dnešního dne.

186
Kara
Reagovat

@Dana: Já vzpomínám taky na Božku z jedné z minulých farem a její ovečku, co za ní chodila pak jako pejsek. Skoro na každé farmě se našel někdo, kdo si některé ze zvířat oblíbil. Ať byli jací chtěli, tak alespoň někteří vztah ke zvířatům měli. Tady ale není jediný, co by se takto projevil.
Jen taktiky a nic víc z nich nevypadlo. Žádná kreativita, kromě Zuzany co na začátku něco vytvořila. Chápu, že mají dost jídla a nic je nenutí udělat něco navíc. Ale pro mne jsou nudní a bez citu. I ta romance mezi Lulou a Davidem je nějaká umělá :)))))))))))))

187
JanaH
Reagovat

@Aža: to jsi napsala moc hezky. ;-)

@Jája: a ty ještě hezčeji. :-D

188
Skála
Reagovat

Milu,co je tam zajimavého?,

189
milu
Reagovat

@Skála: Skaláčku…není mi dobře…zapomněla jsem se tady podívat….nic moc…jen mleli,hledali kačenky….a bavili se o duelu…..trochu řezali…jo a dělali výrobky na asi jarmark:-))

190
milu
Reagovat

@Skála: dřevo dorazilo na skládku….šupky stahovat….dobrou noc…

191
Skála
Reagovat

@milu: Moc děkuji,takže nic nového,klasika.Zítra to bude možná zajímavější.

192
Skála
Reagovat

@milu: Dobrou noc,taky se mě chce spát a tak na dřevo pojedu až ráno. :-)

193
Lady XL
Reagovat

Milu, ať je ti dobře, doufám, že to žlučník… ♡

194
JanaH
Reagovat

Ohledně mrtvých kaček nastane vyšetřování. Martin v ukázce na zítra prohlížel mrtvolky a tvrdil, že někdo z trojice inšpektor, baba a dred nemluvil pravdu, jak to s nimi bylo. Už se špekuluje, kdo jim zakroutil krkem.

195
Jája
Reagovat

Záhada dvou křížů objasněna!!!! Jsou tam dva holubi.

196
Jája
Reagovat

Když už jsme u těch křížů, už by měla ta banda vymytých mozků chystat další kříž. Husa, která si udělala hnízdo v seníku je ve snůšce. Ti dementi ji každý večer z hnízda berou a zavírají a každé vejce jí seberou aby měli co žrát. Až se husa vynese, tj. když má pořád hnízdo prázdné bude nosit tak dlouho až zdechne, můžou kopat další hrob. :((

197
Eva původní
Reagovat

@JanaH: Já jsem si taky hned říkala, že to vypadá jakoby jim někdo zakroutil krkem když Hujer povídal, že nemají žádné viditelné zranění. No to jsem zvědavá jak bude šetření pokračovat …

@milu: -189 – Milu, copak to, čím jsi ochořela? Snad jen jarní únava… a Lady ať nestraší s tím žlučníkem, to Ti nepřeji …

198
Eva původní
Reagovat

@Jája: – 196 – banda hebrejská, nenažraná :-(

199
rudi
Reagovat

Mě bylo hned divné, že ty kačeny byly zahrabané v tom balíku slámy a hezky u sebe, kdyby je někdo napadl, tak byly někde venku a určitě od sebe. A padlo tam v závěru něco o hnusném člověku nebo co, tak jsem zvědavá, kdo to udělal,“aby uškodil Milanovi „?????? Všiml si někdo?

200
Wally
Reagovat

To bylo včera drámo. Pobíhání a hledání jak kdyby se ztratila půlka zájezdu v Prachovských skalách. Hujer chudák celou noc hledal dvě nebohá káčatka, co kdyby
náhodou zaslechl jejich zoufalý hlásek. Nahoru po potoku šel 2x, dolů dokonce 3x. Ale jako správný akční hrdina se obětuje pro ostatní a veškerou vinu za ostatní bere na sebe, „Ano, obětuji se.Já jsem selhal a ponesu veškerou odpovědnost, aby ti to lidé mohli dál bojovat o 75 000“.
Tak selhal a má nést odpovědnost nebo se obětuje. Už by si to měl rozhodnout jak to myslí. A zase má Milánek on tu smůlu, že na místo kam každý den vyváží hnůj od zvířat po 3 dnech najde ještě skoro teplá mrtvá káčata. Záhada Blair Witch 3. Hned je připravuje na důstojné poslední rozloučení. Aby to k nim neměli daleko, tak kope hroby hned vedle altánu. Ale do toho zasáhne komisař Martin, že káčátka neodešla ze světa dobrovolně, ale zákeřnou rukou některého z farmářů. Kdo byl tím podlým vrahem se dozvíme dnes. Podezřelí již byli nastíněni Hujer, Miro a Alena.

201
Lady XL
Reagovat

Dokoukáno…. A docela nuda až pak na ten závěr. Já myslela, když bylo hledání kaček v upoutávce, že se to bude víc řešit v tomto díle a ono to bylo až na konci a ještě nedořešené! … Jsem tedy zvědavá, co se stalo, zda se někdo k něčemu přizná (pochybuji). Neskutečně mi lezl na nervy v ten moment Miro (Franzi,kde jsi?…:-) ), protože náladu pořád zhoršoval svými výlevy. V ten moment to byl ten starý známý nesnesitelný Miro. Už i ostatním s tím lezl na nervy – a to nepochopil, že tu omladinu od jídla nedostane nic? Jen povídačky o duelu možná… Jo kačice vypadaly, jak když mají zakroucený krk a evidentně tam byly prostě pohozené. Divné je, jak povídal Milan, že byly vláčné (bylo vidět), neměly posmrtnou ztuhlost a ani nebyly napadený brouky, co jsem tak nějak zahlédla (kdyby tam ležely 2 dny). Prostě jako kdyby je někdo původně schoval (nebo našel zaběhlé) a usmrtil pak, aby se neprozradil a vyhodil na hnůj. Taky je divný, že by to tam právě neobjevili dřív, když prohlíželi vše…
Baba Jaga je fakt jedubaba – jak nenápadně občas hodila slovíčko, větičku proti Milanovi – „já říkala, že mu pomůžu, ale on nechtěl“, já tam byla až když to měl ve vaku.. atd.

202
Tamzin
Reagovat

U této farmy nevycházím z úžasu. Sluha ráno obstarává zvířata a diví se, že mu nikdo nejde pomoci, dřevo dělají ostatní farmáři. To není farma , ale 1 x týdně mlýn a zbytek diskuzní kroužek říznutý válením v pelechu. Jo a když náhodou zakopnou o nějaké zvíře, tak mu dají možná nažrat. Teď se z toho začíná klubat i detektivka :-)

203
milu
Reagovat

Ahojky farmáři…moc se mi líbí toto oslovení…fakt jooo…Jen jednu větu k mému zdraví….jsem silná bronchitička a astmatička….to zvládnu a bude fajn.
Teď k farmě…je to pořád dokola…supisko tancuje kolem Míra a potom dá mužský duel,aby neohrozil Šušňa…jeden velký HNUS!!!!A kačenky…je mi jich moc líto…nedovedu si představit,že by to udělal Míra…ten má zvířátka rád….Milan…nemá důvod…ale myslím si,že je u něj nějaká diagnoza psychiatra…jen domněnka….A nejvíce podezírám babiznu…je fakt hnusná…pokud ji opravdu umírá dcera,co dělá na farmě a proč není u ní???To nechápu,ale myslím si,že je to taktika…hnusná taktika a vydírání….doufám,že ji to mamba nesežere…Jo a kačenky….co když čarovala s wudu a potřebovala oběti???Ha…co vy na to farmáři??jdu do sprchy a potom se zastavím…♥♥♥

204
JanaH
Reagovat

@Wally: super! :-DDD

@milu: já zatím nepodezírám nikoho. Když už, tak možná Borise. Aby se jako něco dělo. Připomíná mi to kauzu „čižmy“.
Baba před historkou s dcerou tvrdila, že jí neva, když vypadne, že má letenku do Egypta. Taky komusi vyprávěla, že se Zuza rozvádí… Ta už toho nakecala. :-/ Takže jí nevěřím ani datum.

205
milu
Reagovat

@JanaH: …a proč potom Martin říkal,že někdo z těch tří neřekl o kačkách všechno….

206
JanaH
Reagovat

@milu: myslela jsem to jako nadsázku… ;-)

A proč to Martin říkal? Protože čekal, že se někdo přizná? Jako u gumáků…
Budeme uvidět večer (jak by řekla moje vídeňská prababička).

207
milu
Reagovat

@JanaH: také často končím komentíky uvidíme….jsem moc zvědavá….
Nevím,ale je fakt,že se netvářil moc vážně,nazlobeně,když to říkal…a tak….uvidíme večer…dnes to bude napínavé…jak malé gatě na velkou prdel:-))

208
Eva původní
Reagovat

@milu: 203- z FB

Podľa mňa, tie kačky pri upratovaní hnoja s kačína napichol Milan, nechtiac, na vidly a takto ich…a teraz ich chce rýchlo zakopať, aby nikto nevidel, že sú prepichnuté…Predsa vravel, že v kačíne je tma a keď veľa veci robí v psychickej nepohode, tak…ale určite to nebolo naschvál… či?

Milu, i tak by se to mohlo stát :-( Večer jsem zvědavá. No, pokud opravdu bude pánský duel, Miro to má asi spočítané…
Opatruj se! Asi Ti škodí ty pyly teď. Já mám na terase žluto i okna :-(

209
Wally
Reagovat

Ani po 5 týdnech ze Zuzany nenávist nevyprchala – její dnešní koment
Džuzi Hrobáriková · PaSA sv.Marie Goretti Čadca
Tak vam treba .nechcem byt zla ale sami si za to mozte ze ste si tambtu bosorku nechali.dufam ze uz vypadne tento tyzden.nic nevie fuj hanba jej.fuj fuj fuj.ze sa nehanbi na moju osobu v role sluzky dat aj trest ked ona nevie ani ako starsia pani upiect palacinky.je to pre mna totalna hodiaca katastrofa.pekny den vam prajem

210
JanaH
Reagovat

@Eva původní: tak jsem si nález nebohých kaček znova pustila. Nemají žádné viditelné zranění, po propíchnutí vidlemi by nejspíš krvácely. A taky pochybuju, že by zemřely naprosto bez hlesu.
Podivné se mi ale zdálo, že o nálezu inšpektor neřekl farmářům a hlavně Martinovi.

211
milu
Reagovat

@Eva původní: Máme u baráku lán s řepkou…ale na tu alergii nemám….
Při Mírovi by opět mohli stát Borisovci…Milan je už psychicky hodně na dně…..tak ho hodí přes palubu…nebo se Milan vzdá….těším se na večer…snad nepříjde zklamání jako posledně….
Tobě se to krátí….ale už aby to bylo,viď??To čekání je dlouhé….♥

212
Lady XL
Reagovat

@Wally: Upřímně – ani se Zuze nedivím!! Občas si vzpomenu, jakou proti ní najela štvavou kampaň a pak najednou…. (jasně, není FT). Přijde mi to, jak kdyby byla někým na to nahecovaná – myslím na Borise, na někoho z venku, když to ještě sledovala v tv. Stačilo, že jí došlo, že je Zuza silná hráčka, že se rozhoduje sama – to bylo patrné od počátku – a tak do ní šla (hezky odpočatá, plná elánu). Je zvláštní ta woodu baba – A že o tom kouzlení dlouho nemluvila co? Prostě jako by se pokoušela hrát podle scénáře a dost často z něj vypadla, protože zapomněla „text“ :-) (viz její kecy o dceři – pokaždé jiné).
Kačice – s tím propíchnutím by to klidně mohlo být, ale pořád je divné, že vypadají jakoby nedávno usmrcené…., že se už večer předtím hledalo a to určitě dost blízko toho hnoje. Ale je taky divné, že je ihned začal zakopávat! I to „nalezení“ bylo takové divné – po modlitbě… No je to dobrá zápletka pro nás diváky a jsem zvědavá na rozuzlení a doufám, že z toho nebude nakonec nějaký blbý zásah Borisů, anebo že někoho nepotrestají jen jako exemplární případ bez toho, že by mu něco dokázali (zlý úmysl). Protože, pokud kačky se třeba utopily, někdo je našel a chtěl se jich zbavit odhozením na hnůj, tak to není stejný problém jako schválně prořízlé holiny, které nikdo dál neřešil!
Jinak – práce. Pořád tam jsou lidé, co se nepředřou…, ale najednou když Roman mákne, tak jde vše. Jen babě se bojí všichni říct, že h. dělá a h.umí…., jak píše Zuzka.

213
JanaH
Reagovat

@Lady XL: víš, když Zuza ještě na Farmě komentovala, jak baba neumí kynuté těsto, zdálo se mi to od ní přehnané. Teď, když vidím, jak je marná v kuchyni, už se mi to přehnané nezdá. :-D Nebo např. její „šikovnost“ při přípravách na jarmark. Jí fakt jede jen huba, obě ruce má úplně levé.

214
Wally
Reagovat

Zatím to tam asi nejlíp rozehrává Roman. Prohlášením, že při ženském duelu Alena Lulu roznese si zajistil ženský duel.
Vladěna se cítí v bezpečí a dá klidně ženský. Možná i Lula. A páni se jen smějí. Fámy na FB asi budou pravdivé i kdo vypadl.
@Lady XL: Že je na „ženské“ práce levá jak šavle, tak s tím souhlasím. Ale, že h..o dělá , tak s tím ne. Zatím byla první při práci venku, i když ostatní leželi nebo kouřili. Že má u toho keců jak Jirásek, když psal F.L. Věka, to je jiná.

215
Jája
Reagovat

@JanaH: Mluvil o tom s FT (kačky viděla i Šušeň) s tím, ať to zatím nikomu neříká (má zřejmě nějaké podezření), že to řekne sám v pravou chvíli – nc. Celý předchozí den všichni chodili kolem hnojiště a nikdo je neviděl, přitom nebyly ani zaházené, jen tak položené vedle sebe. Plamenná obhajovací řeč já já já Hejkalky, která na něho háže špínu kde se dá, byla až podivuhodně křišťálová. Strašně jsem se smála, když probírali v kuchyni „důležité věci“, načapali Hejkalku jak zvenku běhá od jedněch dveří k druhým, aby líp slyšela. :D :D

216
Jája
Reagovat

@Wally: Jj ten má Lulinu přečtenou. Ví na kterou strunu zahrát tak, aby jí vlastní přerostlé ego zastínilo rozum – že jde jen o určení duelu. Aspoň se nebudeme muset dívat na tu zcela zbytečnou, ulhanou osobu, která by tam měla plnit jedinou funkci ( té by se určitě zhostila s úspechom) – funkci větrného mlýna za bezvětří.

217
milu
Reagovat

http://farma.markiza.sk/aktualne/1869551_farmari-maju-strach-uvalila-na-nich-alena-kliatbu

Tak nevím,ale když vidím babiznu se zkříženýma rukama….jde z ní opravdu strach….tak šošeň volí ženský….hm…

218
milu
Reagovat

* šušeň

219
Lady XL
Reagovat

@Jája: Nepřu se, ale úplně nesouhlasím. Píšu o tomto týdnu, kdy na nic jiného nemákne (tedy co vidíme). Je ale pravda, že když tam přišla odpočatá, tak se vrhala do práce a často tam byla sama s Mirkem. Ale už jako FT víc mlela, chodila po lidech a kecala, než dělala. Já to chápu – věk nezastavíš a podle mne jí dochází síly a taky proč by se dřela, když mladí se zašívají…
Jinak super postřehy Jájo! A je fajn, když přihodíš něco z nc verze… Vše pak dostává jiný rozměr. A vidět babu, jak běhá od dveří ke dveřím :-D :-D….
Mě ještě napadlo ohledně kačen, zda se jim něco nestalo při snášení dřeva. Vždyť ten hnůj leží blízko toho přístřešku na dřevo, kde celý den předtím dělali minimálně 4 lidi!
No jsem fakt napnutá – a bohužel, opět budu mimo. Moje obvyklá prosba – že mi sem hodíte informace?? Ráda si je opět počtu…. Jen mi štve, že nikdo v okolí to nesleduje a já tak nemám s kým o tom např. v hospůdce hodit slovo…:-(.
Hezký víkend všem!!

220
Prochor
Reagovat

Nemám nervy na to koukat ale jak čtu vaše komentáře tak je to tam pěkná banda. Jeden pobírá dávky, druhý sotva vyleze krade v obchodu, další dívenka zahýbá před kamerami svému miláčkovi , další stojí při bráničke jako pes, který vyhlíží páníčka a každému leze kamsi. Nad vším dohlíží jakási svazácká dorostenka plná optimismu. Všichni ovšem svorně nenávidí a chtějí vyhodit Mirce, který jediný (i za ně a pro ně) něco dělá. Aby jim Pánbůh požehnal – tomu říkám casting. Snad se ten na letní sezónu vyvede lépe aby se na farmu dalo koukat.

221
Foxy fox
Reagovat

@Eva původní: Milan před úklidem kačína kachny i kuřata vyhnal, počítala jsem kachny a z kačína jich odkráčelo osm. pochybuju, že to má na svědomí kdokoli z farmářů, v každé Farmě dojde k „úhynu“ – pak se to řeší, licence je holt licence.

222
Foxy fox
Reagovat

@Prochor: upřímě řečeno, o to v RS jde především vybrat co nejrozdílnější a nejpestřejší charaktery, a myslím, že v této řadě se to relativně povedlo. Těžko by diváky bavilo sledovat, jak prima parta svorně řeže dřevo, orá pole, radostně skáče z práce do práce. To by asi sledovanost dost klesla. Pořád je to jen televizní pořad, tedy obal na reklamu. O nic jiného nejde.

223
milu
Reagovat

@Foxy fox: souhlasím s tebou a už jsem to tady i psala…není to soutěž…je to RS a tam vzrůšo prostě být musí…RS rozhodně není nuda…Také se mi chce občas zvracet…ale i to k tomu patří….bude tedy asi ženský duel…ale koho si babizna vybere??Myslím,že ji dají všechny ostatní ženy….mohou si vybírat disciplíny,…..tož…uvidíme:-)

224
Wally
Reagovat

Ty truhlíky už mají zaschlé? Kdyby jim tam něco rostlo, tak by to už muselo být dost veliké.
Borisové se letos asi hodně báli o krávy. Pro jistotu jim tam natáhli elektrický ohradník. :-D

225
Jája
Reagovat

@Foxy fox: Máš pravdu, to bychom se rovnou mohli dívat na budovatelské filmy pro pamětníky :))

226
Eva původní
Reagovat

@JanaH: @Foxy fox: No, je to záhada s kačičkama :-( Já jsem si vzpomněla na dětství – moje babička takhle měla já už nevím kolik housátek a o pět přišla, protože můj malý bratranec se s nima mazlil, ona byla taková krásná žluťoučká :-) a jak je bral do ručiček a stiskal :-( bylo dokonáno. Naštěstí babička přiběhla včas… No Hujer asi sotva se s nima muckal :-)
Uvidíme večer zda se záhada rozluští…

227
Eva původní
Reagovat

@milu: – 211 – už mám sbalíno, jojo blíží se to, blíží …
Jsem si psala s jednou paní, která byla v úterý a docela mě povzbudila, ani neměla velké bolesti, obešla se bez prášků a ráno jí už dali rohlík, máslíčko i medík :-) V sobotu jde domů, tak snad i já takhle dopadnu…

S tou babkou vúdú to je síla, asi bych taky od ní nechtěla nic pozřít, ty její blivajzky co vaří a kdoví jaké kouzelné býlí do pokrmů přidává :-) Jinak na pohled strašidlo řádné :-)
Tak večer …

228
milu
Reagovat

@Eva původní: Evi,tak to je to nejlepší…povzbuzení od někoho,kdo to má právě za sebou….měj se a večer:-))

229
Jája
Reagovat

Tak je to jasné, kdo jde do duelu. Nečti, pokud zatím nechceš vědět. :)

https://www.cas.sk/clanok/546800/lula-sa-konecne-vyjadrila-k-romaniku-na-farme-slova-ktore-davida-zabolia/

230
Aža
Reagovat

v RS Ostrov dostali slepici, do rána jim uhynula. Měla být k jídlu, tak dostali jinou. Ráno bylo vidět, jak je slípka ztuhlá. Kačky musely uhynout před kratší dobou..
Proč Milan neoznámil nález kačen, když je všichni hledali, proč se jich tak rychle zbavil a zakopal, opět s kamerami za zády?
Po modlení u sochy hned odešel na to správné místo, v doprovodu kamery.
Já si myslím, že štáb už věděl co se na dvoře stalo z kamer a jen vhodně natočili příběh.
Ještě lepší pohádku nám podají zítra, jak kačenky šly na vandr a zlý farmář-ka jim to překazil-a.
Milu hodně zdravíčka.
Miro by měl ještě stačit udělat bustu mlynáře, když ho vyhodí, kdo splní úkol?
Možná— když vydrží do konce, stačí udělat ještě bustu Květušky……..
Jen se bojím, aby se duch mlynáře nemstil za propíchnutou holinku

231
milu
Reagovat

@Aža: děkuji za přáníčko,jsi hodná…
Jinak po čtení tady a jinde/odkaz Jáji/si myslím,že bude jasně ženský…to jsem psala…a babizna si vybere mambu….a kdo vyyhraje???Já si myslím…jak jsem už také psala….že babizně nepomohou ani čáry,máry fukkkkkkkk -D

232
Eva původní
Reagovat

@milu: Milu, babizně opravdu žádné čáry nepomůžou, čaroděj Čáryfuk zemřel! Před chvíli jsem četla v novinách…Tak pokud duel bude takový jako se už zvěstuje, jsem ráda :-)

233
JanaH
Reagovat

@Jája: aha, díky. Já jsem zatím ncz verzi neviděla, nestíhám. :-)))

234
INA
Reagovat

Na Oskara za nejlepší herecký výkon ve včerejší Farmě byli nominováni: Smrťák Hujer za roli detektiva v hororu Vražda kačiček = Babka Hejkalka za roli super kuchařky v komedii Já nejsem intrikánka = Lula s Davidem za role vášnivých milenců v erotickém filmu Už je to uděláno,už je to hotovo!

235
Peťan
Reagovat

Na večer se musím připravit psychicky,nezvládám totiž ty reklamy,jsou snad každých 10 minut o potom ještě ukazují i to co už jsme viděli.Tento týden jsem nedokoukal ani jednou.Reklamy mně štvaly víc než farmáři.Ať je Miro jaký chce,přeju mu tu výhru nejvíc,ale pokud ho vypadnuvši (možná) Alena nedá za FT,tak to má bohužel příští týden jisté.

236
Wally
Reagovat

@Peťan: Nemusí, chlapů bude o 1 víc a záleží kdo bude FT.

237
milu
Reagovat

@Wally: máš pravdu…ale já si myslím,že jedině Míru může dát….supisko ji zradill už tím,že ji dal za služku…..a jinak???Fakt nevím….sázím na Míra:-)

238
milu
Reagovat

už je reklama…asi t budu stopovat…kruciš….zatím se vše točí kolem kačenek….ale nikdo nic neví…šlo se mlet…má to a povel Lucie…..a mamba se sušněm zase kibicují o duelu….

239
milu
Reagovat

skoro všichni tušíme…i víme…první duelantka je babizna…..a prý se na nikoho nezlobí….snad jen na Romana….že ji dal za služku….Milan za všemi chodí a děkuje.,..za kačenky dá trest nebo vyřešení Martin….a už je zase reklama:-(((((((((

240
milu
Reagovat

velmi krátká reklama!!!!!!Teď mají všichni strach,že jim dala něco do jídla…prý jim všem bylo zle…..a baba napekla spálené placky….Milan byl zase geroj…co vše spraví…..Lucie st. to vše prozradila babizně…hlavně,že se jí mamba bojí….babizně se to líbí….

241
Lady XL
Reagovat

Díky za info!! Sleduji a hurá za duelantku!!

242
Wally
Reagovat

Hujer odmítá říct, kde našel mrtvoly. Nakonec to řekne jen Romanovi. Alena sedí na místě FT!! a řeší s Mirem kachny.Komisař Martin – kachny se neutopily ani nezmrzly. Čas smrti se určí večer. Pokud ztuhnou byly zavražděny dnes, pokud ne mají to za sebou už dýl. Hujer prý za to není odpovědný, ale všichni farmáři. Budou tresty od Martina.
U stolu Miro -ženský, Vladěna-ženský, Lucie- pánský, Lula-ženský,David -ženský
Hujer to bere jako svoje vítězství a že ho všichni milují.
V mlýně David, Lula a Lucie jako právoplatná mlynářka , sama vede mletí. Dostali 9 kg chlebové mouky.
Kachny jedou na pitevnu.
Mají péct na jarmark koláče. Ráno je všem špatně. Mysli si, že je Alena otrávila.Miro má z toho srandu i Lucie. Lula jim dává antináramky proti Aleně.
Přijel Martin, Z Mirka, Aleny a Hujera prý někdo ví o kachnách víc. Mají mu to po kontrole úloh říct. Kuřince líbí,

243
milu
Reagovat

přijel Martin….na kontrolu úkolů….a Mírovi,babizně a Milanovi řekl,že někdo z nich neřekl o kačenkách všechno…..kačenku vzal na veterinu….to jsem zapomněla napsat a už má výsledky….a už je zase reklama:-((

244
Wally
Reagovat

A Cuky a Luky a chobotnice. Pomooooooooooooooc.

245
milu
Reagovat

@Wally: dáváme to dobře dohromady:-))

246
Lady XL
Reagovat

Chrochtam blahem za informace… A jsem napjatá, co bylo s kachnami.

247
Skála
Reagovat

@milu: Milu,moc,moc díky za info.Paráda.

248
milu
Reagovat

Supisko při kontrole úloh stále jen Mirec…a zase mirec….babizna začala o tom,že kačenky mohly zabít dvířka….ale nikdo se nepřiznal…nic neřekl…babizna prosila všechny,at se přiznají….Ulohy byly bez chybičky….a supisko dostal 502 mincí….poděkoval všem,ale vyzdvihl púráci Míra…a ten se tetelil….hezky se usmíval….

249
milu
Reagovat

společně s wally vám to jde!!!a oprava…samozřejmě 50 mincí☼☼☼

250
Wally
Reagovat

udírna líbí, Augustýn se taky líbí, rež OK, věci na jarmark prý málo, ale pěkné.
Kauza kachny- Hujer o ničem neví, Miro taky nic neví, viděl je naposledy v pondělí, Alena mluví o dvířkách, které je mohly zabít. Hádají se s Hujerem. Na kameru podle Aleny je zabil v pondělí Hujer, prý byl vzteky bez sebe.
Dostali 50 mincí. Roman děkuje hlavně Mirovi. Dostali udice, mají chytit 5 pstruhů a vyudit je na jarmark.
Hujer si stěžuje, že Alena hází vše na něj. Jdou na ryby. Hujer je prý pochytá do ruky.
V kuchyni se hádá Lulu s Alenou a Mirem. Dámy jsou pomalu na pěstní souboj.

251
milu
Reagovat

společně s wally vám to jde!!!a oprava…samozřejmě 50 mincí☼☼☼
Kac hny…martin říkal,že bude chtít satisfakci za jeho majetek….ale nevm,zda něco říkal…
Wally,víš??Martin jim dal udice,mají chytnout 5 pstruhů a na jarmark je vyudit…podařilo se…babizna s mambou se pořádně hádají….a bude volba druhého duelanta….po reklamě…chiiii

252
milu
Reagovat

do teď mi nešel Panáček….a ted mi blbne Markíza:-(

253
Wally
Reagovat

Hujer se málem po…., že není duelant. Alena prý viděla jak Hujer v pondělí kachny zabil, ale řekla to jen na kameru.
Mají chytit 5 pstruhů a vyudit je na jarmark. Hujer je prý nachytá rukou.
V kuchyni se hádali Miro a Alena s lulou. Začalo to kachnama a končilo, že si má po sobě uklidit to co pekla. Chvílema to vypadalo na pěsti mezi dámama.
Klasický jarmark mění svoje za zeleninu, slaninu, maso, chlast, zákusky jako vždy ve všech farmách.
Když se vrátili tak oslavovali slívkou, to se nelíbilo Hujerovi, prý se nemusí do půl hodiny opít.
Lula zas řeší s Alenou co kdo nich říká. A přišla se jí omlouvat. Pak vynadala Lucie Lule, že chodí a pomlouvá ostatní ženské.Prý až bude Lucie FT bude Lula služka
Alena šla za Davidem, že chtěla dát Vladěnu za druhou duelantku, ale teď už ji nedá. Prý dá Lulu.Když se 3 perou tak se Vladěna směje.

254
Wally
Reagovat

@milu: neříkal nic
ale neodchází mi komenty, prý panáček neodesílá data

255
milu
Reagovat

nejede mi Panáček…píši to u alespoň 10x a nic:-.(

256
Lady XL
Reagovat

Stránka je přetížená, padá mi to…

257
Wally
Reagovat

Snad to tam už je vše :)))
U stolu se zas řečí kachny, nikdo nic neví.
Alena si chtěla vzít Vladěnu, ale po hádce si bere Lulu.

258
milu
Reagovat

tak pokud se to odešle….babizna si vzala mambu….ta něco blekotala,že se vrátit nechce…..a tak nevím….

259
milu
Reagovat

jede to!!!!!!Už jsou v chatkách……jsem zvědavá na duel…jinak,co se neodeslalo…na jarmarku vše prodali…napúili se…potřancovali,zazpívali…..Jarmark nebyl u nc,ale na hradě…spíše zřícenině….Ted mamba řekla,že bude přemýšlet,jestli bude či nebude bojovat…a tak uvidíme….

260
Skála
Reagovat

@Lady XL: @milu: Holky,alespon vidíte,jaký je o Vaše informace zájem.Zavařili jste Panáčka. :-D

261
Wally
Reagovat

S Alenou se loučili Lucie a Miro,s Lulou ostatní.
David ji miluje víc než ona jeho. V normálním životě by ji nezaujal. Frajerovi venku dala ještě jednu šanci než šla na farmu.Asi mu je líto jak se k ní choval. Až se vrátí nebude se ohlížet na druhé bude se zabývat jen sama sebou. Alenu jako zlo chce porazit. Alena prý chodí a pomlouvá po farmě a nevěří jí ani nos mezi očami.
volí: 1- překvapení
2- almanach
3 – pílení

262
milu
Reagovat

babizna vstala…protáhla se…a že se už umyla…chi…asi jako na farmě……chiiiiii
Květka vyzvídá od mamby….hezky o tom povídá….to ani nebudu popisovat….ale asi ji partner doma ubližoval…mám pocit,že mu něco vrací…..neřekla bych,že tak hezky bude povídat….moc rozumně vypráví….
Disciplíny….1.překvapení….2.almanach…3. řezání dřeva

263
milu
Reagovat

@Skála: spíše si myslím,že se jim moc nelíbilo,co a jak rychle s Wally píšeme:_)

264
milu
Reagovat

už je u babizny…ta mluví páté přes deváté….je zvláštní…je jí 57 a má v hlavě zmatek…
a je opět reklama:-))

265
Skála
Reagovat

@milu: To určitě né,Panáček to občas dělává.Když je toho na něho moc,tak stávkuje. Už je lenivý jak farmáři. :-D :-D

266
Lady XL
Reagovat

@Skála: Máš pravdu,ale už dlouho jsem to nezažila:-) !!

267
milu
Reagovat

koho tipujete na vítěze??Já sice mambu…ale nikdo z nás neví,co je v babizně…neviděli jsme ji nikdy řezat,ale ani jinou těžší práci….hm…je těžké někomu fandit,když ani jednu nemám ráda…ale mamba mne rozhovorem s Kvetou překvapila….

268
Skála
Reagovat

@Lady XL:266./ Je tam malinký rozdíl,Panáček stávkuje občas,kdežto farmáři stále a pořád. :-)

269
milu
Reagovat

babizna mluví,jako by se měla vrátit….doufám,že ji panenka nepomůže…..hm….vrrrrrrrrr

270
milu
Reagovat

…a už přicházejí farmáři….všichni doslova „milují“ supisko….ten jue s úsměvem od ucha k uchu…jako Bílá či Roberts:_)Návrat mamby si přeji David,šušeň.Lucie chce babiznu…Milan opět neví….supisko chce mambu….Míro také neví….vždycky věděl…

271
Aža
Reagovat

Velké díky Milu i Wally, je to poprvé co čekám v noci jak to dopadne. Dnes je to napínavé jak zápas v hokeji. Dobrou noc.
Jen pořád nevím, jak do toho zamotali Mira.

272
milu
Reagovat

už jsou i duelantky ve stodole…
prekvapení je přenášení zrní z jednoho pytle do vědra…vyhrála mamba!!!

273
milu
Reagovat

@Aža: Míra FT vychvaloval do nebes…

274
Wally
Reagovat

1- přenášení 10 kg obilí v dlaních — Lula
2- almanach — Alena

a pílení vám řeknem s mili až zítra

275
milu
Reagovat

následuje almanach….vyhrála ….babizna:-((((

276
Lady XL
Reagovat

Neee :-) chceš mě mít na svědomí???

277
milu
Reagovat

rozhodne řezání dřeva……vyhrála MAMBA!!!!!

278
Wally
Reagovat

tak to dopadlo tak jak se psalo na FB Farma, ale všichni budete mít radost ::DD

279
Skála
Reagovat

@Wally: To snad né,až zítra.To nás chceš nechat do zítřka v nejistotě?V pílení je Alena svou váhou v nevýhodě,takže snad vypadne,už se na ni nedalo beztoho dívat.

280
Lady XL
Reagovat

@Wally: @milu: oběma metál za reportáž. Panacek by vám měl dát odměnu,zvýšily jste mu sledovanost ♡ :-) Děkuji!!

281
milu
Reagovat

Alena hezky psala…a za FT dává toho,kdo si to nejvíce zaslouží!!!Podle mne Míra….však ji dal při loučení dvě pusy!!!!Na tváře:-)Dobrou noc a hezké sníčky….

282
Wally
Reagovat

A za FT dává toho, kdo si to nejvíc zaslouží. Tak a můžem začít mudrovat :D

Dnes jsem byla poprvé ráda, že jsou dlouhé reklamy. Aspoň jsem měla čas připravit fakany na do boje na Slivici :-)))))

283
milu
Reagovat

@Lady XL: díky za pochvalu….jistě si to obě považujeme….a prozradíš,jak píšeš to srdíčko??

284
milu
Reagovat

@Wally: kam jsi je připravovala???Fakany??

285
Skála
Reagovat

@milu: @Wally: Moc Vám děkuji za dnešní reportáž.Díky,byla to paráda.

286
Wally
Reagovat

@milu: Na oslavu posledních bojů války. Slivice u Příbrami.

287
milu
Reagovat

@Skála: díky za pochvalu…jen kdyby Panáček nezlobil….dobrou…

288
milu
Reagovat

@Wally: Tak už vím…měj se hezky a dobrou noc Wally…

289
Wallys
Reagovat

@Skála: Dnes to byl hlavně boj s technikou. Než jsem to celé nadatlovala, tak mi to nakonec zmizelo :(

O kachnách nebylo už nic, asi se čeká co na to řekne Kůstka s Bůtem.

290
Skála
Reagovat

@Wallys: 289./Já to dělám tak,že než to dešlu,tak si to zkopíruji a když se to ztratí,tak to tam vložím,aniž bych to musel znovu „datlovat“

291
milu
Reagovat

@Wallys: dělám to také tak…nebo si napíši mimo a potom zkopnu a vložím…..ale někdy také zapomenu a datluji znovu….

292
milu
Reagovat

@Wallys: jsi Wally nebo Wallys??Hm…

293
Wally
Reagovat

@milu: Jasně, že Wally, to „s“ asi už byla jen taková tečka za tím celým dnešním dnem :)))

Radíte mi všichni určitě dobře, ale tak zběhlá nejsem.

294
milu
Reagovat

@Wally: myslíš jak kopírovat???Zmáčkneš levou szranu myší….kurzor přiložíš ped písmenko,odkud chceš kopírovat…jedeš pořád až k písmenku,kde chceš kopírování ukončit…vše by ti mělo zmodrat…potom klikneš pravou stranou myši do toho modrého najdeš kopírovat a je to…máš to jako uložené….potom klikneš do prázdného políčka pravou myší a klikneš na vložit….rozumíš??

295
milu
Reagovat

*levou stranou myši…..

296
Wally
Reagovat

@milu: Ahááá :-D
Tak takhle kopírovat umím, ale nikdy mě to nenapadlo. A podle vašich rekcí jsem myslela, že bych to měla někam přetahovat.

297
milu
Reagovat

ono se tomu říká i přetahování….někde zkopíruješ a vložíš/přetáhneš/ jinam….dobrou noc Wally..

298
JanaH
Reagovat

Tak dneska jsem vás v jednom okamžiku přestala číst, abych byla napnutá. :-D Navíc se Narkóza crcala s tím, než to šoupli do archivu.
S výsledkem duelu jsem spokojená, baba si nic jiného nezasloužila, než udělat pápá. Ještě spokojenější budu, když totéž udělá příští týden mamba Lulina. :-DDD

Kauza scíplých kačen nedořešena pro nedostatek důkazů… zatím… či?
Jsem vážně zvědavá, s jakou vstanu do procesu, to bude za pár hodin masakr. :-)

299
JanaH
Reagovat

A nedá se sem psát, to mě neba. :-/

300
Lady XL
Reagovat

@milu: – 283 – ♡ tak tohle mám v mobilu… mimo kancl chytám net jen přes mobil.. a jsem ráda,že ta písmenka vidím :-) a pak mne nas…,když to klekne… Dobrou (pes mne vyhnal na dvůr,proto jsem vzhůru..).♧

301
Eva původní
Reagovat

Jsem ranní ptáče a hned jsem letěla sem na Panáčka :-) Wally a Milu, jste úžasné a moc Vám oběma děkuju. Opět jsem kus vysílání zaspala a tak jsem si přečetla o co jsem přišla. Vzbudila se na chytání ryb. No, a musím napsat, že kupodivu jsem fandila babě vúdú. Černá mamba, fakt velice příhodnou přezdívku ji zde někdo dal (už nevím) mě hrozně štvala svým chováním celkově a k Aleně obzvlášť. Vím, že jsou obě mrchy, ale přeci jen je vúdú starší, dala ji imunitu, tak na Alenu tak drzá být neměla.Čekala jsem jak dopadne kauza kačeny, ale nic, v pondělí už neuvidím, ale snad požádám v nemocnici primaře, aby mě v pátek pustil domů na duel (no, to teda hodně předcházím :-)) a holky zlaté Wally, Milu. Lady, Jájo a další pište!!!! Mysllím, že můj chlap se na to vybodne i když slíbil, že koukat bude a mě pak informovat, ale jsou hokeje a on bude asi koukat v hospodě, no co nadělám … Ještě v neděli večer přijdu a pak pááá :-))

302
Franz
Reagovat

Volejme sláva a pět dní se radujme, vypadla ta protivná bréca. Tu babu když jsem jen slyšet, tak mně ruka cukala. Nevím, ale tak nesympatická soutěžící už dlouho na Farmě nebyla. Teď by mohla ještě vypadnout mužatka Vladěna.

303
milu
Reagovat

@Lady XL: Tak to máš fajn….já z mobilu bch toho moc neviděla…mám klasický pc a v pondělí budu mít i noťas…abych mohla hezky z pelíšku….U nás je krásně slunečno…..bude krásně…snad mi kašel dovolí jít na malou procházku….<3

304
milu
Reagovat

@Eva původní: Ahojky Evi…babizna ji dala imunitu jen z vypočítavosti…schovávala si ji do duelu…ale to si myslela,že si bude vybírat disciplíny…mně se mamba ze dvou zel líbila teď více…také,jak mluvila s Květou…na 22 let velmi rozumně….babizna a její intriky s tím,že jí umírá dcera a jiné…o tu bych si neopřela ani kolo…opravdu ne…i když v reálu asi nebude zlá….jo,taktika a výhra…kdoví,co by to udělalo s náma:-D
A jinak….no,blíží se ti to….pokud nebude Panáček zlobit jako včera…já za sebe…budu psát…a p.primář tě jistě pustí….na sledování duelu…jen mu to tak hezky řekni….chiii…ne,pokud nebudou komplikace a jistě nebudou…v pátek tě jistě pustí…a ještě bydlíš ve městě,kde nemocnice je….bude fajn…uvidíš:-))

305
Jája
Reagovat

Kauza kačeny – snad nám v pondělí při zadávání úkolů Martin sdělí výsledek pitvy. Jinak jsem si všimla jedné věci – Hejkalka vždy když mlela pantem někoho přesvědčit, s někým se hádala, Martinovi podlézala, dotyčného přišpendlila očima a z oči v oči do něho hustila svou pravdu. Při vystoupení tří, kdo ví něco více, se očima zavrtala do země. Nechci tvrdit, že je úmyslně zabila, ale … Jinak kvituju jak to dala v kuchyni při hádce Lulině vyžrat. Škoda, že u toho nebyl manekýn. David za tebe umyje nádobí, Davida za mnou pošleš prosíkat, Davit to a David hento, ale ty nic. A hele to už zase Lulinu špendlila očima.

306
Wendelínka
Reagovat

Občas mrknu na Farmu a taky si chodím sem počíst. Takže nejsem zase až tak v obraze, ale moc mě překvapuje ta vlna nenávisti vůči Aleně. Mě nevadí v ničem a kdybych byla účastníkem Farmy, asi bych se přiklonila spíš k ní, než k tomu zákeřnému spratkovi Lule…Ta mi přijde občas na pořádnou facku (teda skoro furt :-))) ). O tom Milánkovi netřeba mluvit – to je kapitola sama pro sebe.I chlap může být citlivý, ale on to přehání a je to spíš ufňukánek, kam vítr, tam plášť. Miro – to je taky kousek,ale zatím se mi líbí nejvíc. Je to pracant a kdyby ho tam neměli, tak pohoří skoro se vším. A na jeho chování je nejlepší nereagovat a on se zklidní. Když mu začnou odpovídat – a ne příliš klidně – tak ho vytočí a on bude jak kolovrátek pořád mlít to svoje….. Ale ve své podstatě mne zaráží na těchhle typech RS ta skutečnost, že se upřednostňují všelijaké podrazy, intriky, lhaní atd. Největší lhář, intrikán a nemakačenko nakonec bývá vítězem. Čiže – naše děti a mládež se ubezpečují v tom, že ne práce, slušnost a ochota pomoci , ale podrazáctví, lhaní, intrikování, je dovede ke kýženému cíli….A toho se tak trochu děsím.

307
milu
Reagovat

@Jája: Tak těch očí jsem si také všimla….jen Míro se díval přímo…a vlastně i Milan….babizna se ani jednou nepodívala od země….a ještě i když byl videodeník…jak jsem v jedné ukázce postřehla…ani tam se nedívala do kamery….a je zajímavé,že právě ji napadlo,že by na ně mohla spadnou dvířka…Martin nám to jistě řekne…A ještě…v tom videodeníku jak házela na Milana špínu…že nadával zvířátkům…že by jim i ublížil…a v kuchyni…dávajte na toho Milana pozor….LUDIA!!!!Jsem ráda,že je pryč a jsem docela zvědavá,jak se bude prezentovat na veřejnosti…dobrou chuť přeji:-)

308
Jája
Reagovat

@Wendelínka: To není nenávist, jen takové lidi většina z nás nesnáší. Ony jak Hejkalka tak i Lulina jsou obě na přeshubu – jedna stará co si hraje na diblíka a jedna mladá nevychovaná, myslící si, že sežrala moudrost světa a v životě má bordel jak v tanku (tankisté promiňte).

309
milu
Reagovat

@Wendelínka: ahojky…máš pravdu skoro ve všem,také vnímám,jak to působí na děti…ale je jim potřeba vysvětlit,co to je RS…tam bohužel u většiny neplatí pravidla slušného chování…a asi by to byla i nuda se na to koukat…Kdyby byli všichni slušní…neměli bychom na co nadávat….měnit v průběhu RS názory….
K Aleně….možná jsi neviděla,co ona dělala proti Zuzce…to byl opravdu hnus!!!!!!!A jistě se snažila hrát…ale moc se jí nedařilo….
Mamba to s taktikama často přehání….,to,co ona řekla Zuzce…za to bych ji hnala a kopala do zadnice hodně dlouho…

310
Jája
Reagovat

@milu: Prezentace? Jediná pravdomluvná, spravedlivá, to všechno oni. Zcela určitě budouv NČ otázky na kačeny a jsem zvědavá jak na ně odpoví – jestli vůbec. Tak teď by měla letět Lulina – na seník s ní a ven! :D :D

311
milu
Reagovat

@Jája: Jasně,že je na řadě mamba….potom šušeň,ta si je jistá,že všechny porazí….ale myslím,že Lucie si s ní poradí,uvidíme…obě půjdou asi do silových a Lucie je přece jen kus baby….
K babizně….o kačenkách jistě mluvit nebude,protože Marti vše oddtajní….já bych malinko věřila,že bude jiná…že jen hrála…no,uvidíme.,…k nám se blíží bouřka…☼

312
Johana
Reagovat

To, co se nám babizna snažila namluvit o kachnách a dvířkách není možné provést ani teoreticky, ani prakticky. Nedovedu si představit polohu, v jaké by kačena musela být – jedině naštelovaná na zemi s nataženým krkem a bez hnutí čekající na smrt.
Pokud by baba měla čisté svědomí, nevymýšlela by nesmyslné teorie jak se to mohlo stát. Myslím, že právě ona je ten typ, který klidně udělá takovou sviňárnu, jen aby někoho poškodil – v tomto případě Milana.
Ráno vstávala první a zakroutit krkem malé kachně zabere pár vteřin…no a pak šup s nimi pod sluhovskou zástěru a někam ukrýt, než se za dva dny zničehonic objeví na hnojišti. To, že kachny nebyly ztuhlé svědčí nejspíš o tom, že s nimi bylo po smrti nějak manipulováno – měnila se jejich poloha, byly přenášené z místa na místo a pod.
Uvidíme, jestli se někdy dozvíme celou pravdu.

313
Wally
Reagovat

@Johana: Na dobu vraždy vydal komisař Martin jasný verdikt. Jestli do večera nastane rigor mortis, došlo k činu dnes. Jestli ne, bylo to dříve. Do večera se tak nestalo a tak nebohá káčata byla odvezena k důkladnému prošetření jejich skonu. . (Teda já už pak viděla jen jednu).

Alena hlavně mluvila i Hujerově vzteku a křiku v pondělí ve chlívě. Ale jak se přiblížila, tak ztichnul. Myslím, že takovým káčatům k smrti stačí jeden prudší kop. Což by mě u toho neurotika ani moc nepřekvapilo.

314
Jája
Reagovat

Pořád mi vrtá hlavou, proč Hejkalka mluvila o dverkach. Že ona ta brzo vstávající slepice šla čumět na kačenky a pomazlinkovat se! Když odklopila dvířka, kačky se začaly tlačit ven a ona ta dvířka zpátky přibouchla a kačkám ztrhla vaz.

315
Johana
Reagovat

@Wally: Milan je emoční labil, ale moc nevěřím, že by si zuřivost vybíjel tímto způsobem….i když možné je všechno.
Já babizně nevěřím ani slovo, lhala prakticky vždy, každému a ve všem. Včera jsem viděla kousek z Dr.Kellerové a byla tam zmínka o histriónské poruše osobnosti a mě okamžitě napadla Alena.
http://www.psychotesty.psyx.cz/texty/histrionska-porucha-osobnosti.htm

316
JanaH
Reagovat

@Wendelínka: no nevím… např. Mario, Paco nebo třeba Lenuš nebyli zrovna lháři, intrikáni a nemakačenkové.
Vlastně za sebe můžu říct, že s každým vítězem Farmy jsem byla spokojená.
Ti na druhém a dalších místech byli někdy pěkní dárečci. Takový áno Tiborko, Mokráňka, Haluzka. :-/

317
Eva původní
Reagovat

Mně se po vás fakt bude stejskat :-( zase jsem si tu početla a souhlas s komenty. K babě vúdú – já jsem si přála její vyhazov až za týden, teď jsem chtěla vyhazov Luliny. Záhada kačince a v něm mord kačenek to vejde do dějin RS Farma.
Milu, jsem se nachechtala jak píšeš abych panu primáři hezky vysvětlila proč musím být velmi nutně už v pátek doma :-)) Možná by pan primář doporučil abych se ještě stavila na psychiatrii :-))
Farmáři pěkně vypadávají a jsem zvědavá na kdy vyjde finále a kdo z koho? Taky jsem si říkala co se pak zase stane s mlýnem, je tam tolik věcí co farmáři zhotovili. Hlavně po Mirovi tam aspoň něco zůstane – třeba ty vyřezané sochy, nábytek, i po Jankovi, to nesmím zapomenout. Po většině ostatních, bohužel, jen pozůstatky v latríně :-))

318
Jája
Reagovat

@Eva původní: A k poslední větě – které opětně vynese ten nejstarší protože mladí by se poblili. Mají to udělat jako za Tomina – každý min. dvě lopaty a pěkně na střídačku a Lulina s Šušněm dvojitou dávku. :D :D

319
DANA
Reagovat

Pořád mi leží v hlavě kauza „kačky“ a myslím, že Jája s těmi dvířky bude nejblíž pravdě. Jen bych myslela, že hlavní vina bude v tom, že někdo z těch tří se šel na ně podívat, ráno, dřív než druzí dva. Baba otevřela proto, aby se podívala, jestli Milan dobře pečuje, aby na něj mohla hned žalovat, Miro kouknout jestli je postarané a Hujer by otevřel, že se postará. Kachny se nahrnuly ke dvířkům, lekl se, že utečou ven, dvířka přibouchnul a dvěma z nich zůstala hlava venku. Dvířka jsou těžká, tohle by klidně zastat mohla. To, že je tak usilovně hledal Milan až je našel i tam kde už několikrát byl je podivné. Když ale chodil venku a pořád je tzv.hledal, nikdo jiny ven jít nemohl a dát je tam. Jedině k ránu nějaký návštěvník WC, když všichni spali. Stejně se nepřijde na to kdo, maximálně jak. V rámci kolektivní viny jim možná Martn nedá namletou mouku, nenapadá mě, co by jim tak jinak mohl udělat.

320
Eva původní
Reagovat

@Johana: – 315 – tak ta porucha na babu Alenu fakt pasuje…

321
JanaH
Reagovat

@Eva původní: mlýn byl určitě funkční a ne, že tam padesát let lidská noha nevkročila. Jen uměle zabordelený. Takže asi po Farmě zlikvidují ty jejich stavby a hlavně vyvezou latrínu. :-) Sochy si možná odveze Markíza do fundusu, možná je nechá majiteli mlýna na památku. On se zas určitě někdo najde, kdo to pak vyfotí nebo natočí, stejně jako předcházející Farmy.

322
Aža
Reagovat

Hezkou sobotu všem.
Dnes je tady opět počteníčko, Na hádky Luly a baby Ály nemám výdrž, často jdou kolem mě. Ale ráda si přečtu o čem byla řeč.
Lula si omotala Davida, s Květkou mluví jinak a pak hned ve stodole opět dává Davidovi okatě naději, že ho miluje,.Potřebuje oslíka, který jí poslouží do konce farmy. Pro život venku je ale prý nepoužitelný ……..
David je chlapec dobře živený, ale po pár hodinách práce ve mlýně si stěžoval, jaká je to těžká práce, že je unavený. Nejlépe bude, když zůstane v postýlce s Lulou, tam se neunaví. Však mu už síly nestačí ani na účes, kam se hrabe s tím hnízdem na hlavě na Miru.
Příběh s kačkami mě vrtal hlavou a napadla mě možnost, že štáb viděl z kamer co se děje s kačkami (Milana) a poslal nic netušícího Mira na kontrolu spočítat kačky.
Celou situaci tak Miro rozjel a štáb pak jen přihlížel a rozvíjel příběh.
Nic bych nedala za to, že na vině je Milan. Je psychicky labilní a protože si už dost užil s kačkami, Borisové se drží zpátky s objasněním, aby to Milana nepoložilo. Martin ho uklidnoval a vinu dával všem. Být to někdo z farmářů, byl by ohen na střeše.
Pitva není tak důležitá, jako kamerový záznam, ale uvidíme jaké bude vysvětlení.

323
Jája
Reagovat

To zase bude na farmě křiku a nadávek. Právě jsem dokoukala nc duel a Hejkalka si opět nedala pokoj. Všichni na začátku dostali fajfky a tabák. Jenže ona nekuřačka, stejně jako Baracka hamonila tabák Hejkalka ho hamonila taky a fajfku si schovala ALE … při odchodu sčořila ještě jednu už zakouřenou fajfku (kdoví komu patřila?).

324
JanaH
Reagovat

Vzpomněla jsem si na nedávnou debatu o tom, jestli sýry, chleby a pod. konzumují lidé nebo nějaká zvížátka.
Při pohledu na hospodskou u výroby sýra, kdy si máčela ruce v syrovátce i s červeným pleteným náramkem, přeji případným konzumentům dobrou chuť. :-)

325
Aža
Reagovat

@Jája: Jaji, to je paráda, že nám napíšeš co je k vidění v nc verzi.Díky.
Bude bouřka na farmě, vždy se něco najde. Kdyby byl klídek,byla by nuda- ))))))))

326
Wally
Reagovat

Jak vás napadlo, že Alena má histrionskou poruchu? Jestli se tam k tomu někdo jen trochu přibližuje tak je to Hujer. Nepřála bych vám takovou osobu zažít. Tam nejde ani o tu lhavost, ale o střídání nálad a důvodů, proč vás citově vydírá. A k lhavosti Aleny bych jen chtěla připomenout, že většina „jejich lží“ vyšla od Luly. A to co ona pustí dál, já osobně filtruju tak 1:10 :-D. Víc jak desetinu ji nevěřím.

Zuzana,se opět rozjela na FB a začíná mě utvrzovat, že Borisové jim do toho asi zas tak moc nekecaj. Přece by pak nemohla být tak zlá a nenávistná, kdyby věděla, že to je scénář.

327
JanaH
Reagovat

@Wally: jak? Nejspíš tak, jako někoho jiného napadlo si zašpekulovat, že kačkám přerazila krk baba vrátkama nebo že je ukopal Hujer. :-D

A já si zašpekuluju, že Martin přijechá od veta s nálezem nějakého kachního bacilu, který je umořil, a tím bude kauza kačky zapomenuta a farmáři „neztratí tvář“. ;-)

Plkáme a čekáme na pondělní dí, ne?

328
Jája
Reagovat

@JanaH: tak tak, copak musí kombinovať a intrigovať len farmári? Kdyby to borisové tak blbě nestříhali a dávali toho více nemuseli bychom plkat bludy. Ale co, občas nám to vyjde, ne? :D :D

329
JanaH
Reagovat

@Jája: ještě, aby nevyšlo, když se tady proberou všecky možné a hlavně nemožné kombinace. Akorát já se dycinky seknu. :-D

330
Jája
Reagovat

Jak nám Hejkalka plácala, že nevěděla do čeho jde, že ani jednu farmu neviděla – tak proč má v přátelích Miri Pribanić ? A takových lží ještě vyleze na světlo boží. Víte proč se těším na pondělí? To ticho, už nám tam „farmářská mama“ nebude hejkat a já nebudu muset s myší sedět na volume. :)

331
Wally
Reagovat

@Jája: Bych se zas tak neradovala. Co když do dopisu na rozloučenou popsala dopodrobna Hujerovu vraždu káčat. :D To ti bude myš na nic, to by bylo na vypnutí repráku.

332
milu
Reagovat

@Jája: TEĎ JSEM SE DOBŘE POBAVILA…JSI DOBRÝ DETEKTIV!!!!!!

333
Jája
Reagovat

@Wally: …žíš nestraš :D Ale pochybuju, ten dopis vypadal krátce, jedině, že by napsala: Ty kačky jsem mezi dveřma trhla já a za FT dávám…

334
Jája
Reagovat

Joj něco tam bude, protože do dopisu nakreslila zuby – stoličky :D :D

335
Wally
Reagovat

@Jája: Že má v přátelích Bubicu je naprosto normální. Oni se všichni farmáři myslí, že jsou velké sélebrity a žijou svým účinkováním několik let. A druží se napříč všema řadama. Zuzana ji tam má taky i Frčkovou, možná i víc, já si je všechny nepamatuju. :DD

336
Skála
Reagovat

@Wally: 331./ Jenom to né.Hujer by se zhroutil a odvezli by ho a baba jaga by se namísto něj,vrátila nazpátek.Hrozná to představa. :-)

337
smrček
Reagovat

.. něco mně zde nehraje..
Baba otevřela proto, aby se podívala, jestli Milan dobře pečuje, aby na něj mohla hned žalovat, Miro kouknout jestli je postarané a Hujer by otevřel, že se postará. Kachny se nahrnuly ke dvířkům, lekl se, že utečou ven, dvířka přibouchnul a dvěma z nich zůstala hlava venku. Dvířka jsou těžká, tohle by klidně zastat mohla.
—-
Když dával Hujer kačeny z chlíva do venkovního kačáku, nesl je přikryté nějakým modrým hadrem ve velkém koši. Pak je do toho nového kačáku pouštěl. Šlo to při té činnosti spočítat. My jsme jich napočítali šest. Takže se museli ztratit z chlíva, nebo při přenášení jim něco udělal. Zkuste se na to zpětně podívat.

Jinak díky všem za počteníčko, mladej včera čuměl na živo, tak jsem také za ním chvíli od komplu šel, ale jak říkám: Nemám nervy na sledování těch jejich upoutávek protože v SK mají reklamy. Za duel 3x po 15ti minutách. Sledování na YT den po té je přece lepší…
Majte sa pekne.. Smrčkovi

338
milu
Reagovat

@Skála: Skaláčku…zkusila jsem to jak píší Smrčkovi na YT…jede to krásně….zkus to…

339
Wally
Reagovat

Hujer se od začátku bránil jakékoliv pomoci. I Romanovi zakázal, aby ho kontroloval. A kdyby je Miro nešel zkontrolovat tak by zmizení prošlo. A s tím i možná počítal a měl je někde v chlívku. Sám říkal, že tam je tma jak řiti. :-DDD

Stejně nechápu, proč je jakýkoliv pachatel jednoduše nehodil do potoka. Vody tam je dost, tak byla šance, že odplujou do Dunaje. I kdyby je našli, tak by to nebylo také drámo.

340
JanaH
Reagovat

@smrček: s počtem kačen máš rech. Ale když ty spekulace tady jsou zábavné, no řekni, že ne. :-D
Já sleduju ten samý den z archivu Markízy, to taky není marné. Taky bez reklamy. Většinou je díl k dispozici brzy po odvysílání v Tv, akorát v pátek se s tím crcají. Ale zas než dokoukám díl, je tam hnedle duel. ;-)

341
smrček
Reagovat

@JanaH: jj.. Je to bezva si zde počíst a kolikrát se člověk tady i od srdce zasměje. Spekulace jak ve Farmě :D takže prostor pro všechny a pro všechno.
Jinak na TV vůbec nečumím, zaujali nás nyní jen tito „pacienti“.. :D
Stran M-archlívu? je to zpoplatněno, nebo je to volné? Synátor mně nedávno tvrdil, že se za čumendu z archívu platí. Zdar, už půjdu na hadr. Smrk.

342
JanaH
Reagovat

@smrček: zpoplatněno nee, ale loni tam na mě vyskočilo, že prej sledovat můžu jenom na území SR. :-O
Tož jsem si nainstalovala jeden takový šikovný doplněk… a je to.
Ten doplněk se nazývá H..a, synátor bude určitě vědět. ;-)

343
smrček
Reagovat

@JanaH: OK dík za info.. Ale lepší pro nás je se na to dívat přes den, než na to čučet v 11 večer.. Dobrou..

344
Tamzin
Reagovat

@Wally: Taky se mi to zdá jako pravděpodobné, Aleně pomoc taky zakazoval. A že by nevěděl, když kačeny přebíral, že jich je 8, to se mi také nezdá. Je to rapl a když má vztek, mohl je nakopnout.

345
INA
Reagovat

Lula je dost úspěšná youtoberka ,velmi suveréním způsobem radí s makeupem,stříháním vlasů apod,co mláďošky zajímá.Má tisíce shlédnutí a je ostřílená héééééérečka!!!Za reklamu dostává dobře zaplaceno.Vzpomínáte na konflikt s Janem,co si mu dovolila drze říct,až ho to rozplakalo!A následně ho objímala a za vše se mu z taktických důvodů omluvila(jak pak na kameru řekla,že to bylo divadlo!!!). S Davidem to také dobře hraje a vlastně se všemi,až na Lucii!Výhru jí nepřeji!!!

346
Wally
Reagovat

@INA: No, úspěšná. K počtu shlédnutí a odběratelů to tedy moc nevypadá. Nevím jak na Slovensku, ale tady by si nevydělala ani na rohlík. Žádná firma by si ji nevšimla. Ona si tam propaguje hlavně ty svoje umělé řasy.
A že to je hééérečka a čůza vyč…á o tom žádná. Jí už nevěřím ani nos mezi očima.

347
ivanecka
Reagovat

Dívám se na nc verzi z 12.5..Kdo tady psal o histronické poruše v souvislosti s Alenou,ať bedlivě sleduje slizouna Milana.Jeho verbální a hlavně neverbální projev,to je panečku materiál.Nikdo mi tam není odporný tak jako on.A kačeny má na triku taky on.

348
Eva původní
Reagovat

@ivanecka: 347 @Wally: 326 – a jéje, tož se Aleně omlouvám, že jsem ji zařadila mezi histroniky, já ten článek přečetla fofrem a nijak zvlášť jsem neštudovala. Milan no, zdržím se komentáře, nekalý člověk :-))

Jinak, farmári, pište, pište ať si pak tu počtu, mějte se fajn a snad za týden se vrátím :-))

349
milu
Reagovat

@Eva původní: Už jsem tady psala o Milanovi,že má jistě nejméně jednu psych. diagnozu….pokud dala babizna za FT Míra,protože on si to nejvíce zaslouží….mohl by jít někdo z mladých za sluhu a v mužském duelu si vzít Milana…a byl by na chvíli klid….pořád se obávám,že Borisovci zařídí,aby šel Milan domů a babizna se vrátí…to by bylo,co???
Evinko…tak ty se tady dnes už neukážeš?? Tak budu na tebe myslet a držet pěstičky…. a v pátek tady,ju??☼♥☼♥☼♥

350
Hanka
Reagovat

@Eva původní: Tak hurá do toho a hlavně se nestresuj. Držím všechny palce. Mně s těmi kýlami taky svitla naděje, jsem objednaná k tomu děčínskému specialistovi, tak uvidím. Pa

351
milu
Reagovat

@Hanka: Tak aby ti pomohl!!!!Také držím pěstičky i palečky!!!

352
iv
Reagovat

Možností režie, jak pokračovat v ději, je teď vícero… Souhlas se všemi posledními komentáři k Milanovi a Aleně. Občas mě přes obrazovku skvěle baví, jindy lehce děsí.

353
Johana
Reagovat

@ivanecka: Milan je bezesporu případ pro psychiatra, ale proč by zabil kačeny právě v období svého sluhování. když každý věděl, že zvířata si vzal dobrovolně na starost on a tím pádem by se stal hlavní podezřelý?
Nešťastná náhoda?…možná, ale dvě kachny najednou?

354
Jája
Reagovat

My tady špekulujeme, plkáme a vůbec nám není divné jak filmově „Hujer kačky našel“ ?
Kamera dlouhý záběr na Murka u hnojiště a jeho pomalá cesta k místu nálezu, střih Hujer se dlouze zahledí do dálky na Murka a rozvážným krokem kráčí k hnojišti, střih Murko z hnojiště odchází, střih, Hujer k hnojišti přichází, poklekne a srdceryvně hladká jednu kačičku po hlavičke, načež provede figuru truchlícího vdovce a kačky sebere a odnáší. No řekněte není to nádherný šot ze života farmáře? Přímo na cenu pro nejlepší film roku.

355
Aža
Reagovat

@Johana: již tím co píšeš si dáváš odpověd na svou otázku.
Milan má nervy na hadry celou farmu a nyní v období sluhování asi udělal průšvih.
Povedlo se mu přijít o 2 kačky, at již v neovládané zlostné reakci nebo nerad.
Jak píše Smrček, nesl je tajně přikryté do potoka a to už jich bylo 6.
Dobrovolně se proto nabídl , že se postará sám a nikoho k sobě nepouštěl, aby se neukázala pravda, že uhynuly.
Už jsem jednou psala, že asi štáb chtěl upozornit na počet a tak navedl ke kontrole Miru. Ten okamžitě vyjel na Milana i ostatní a chtěl je jít hledat. Farmáři obědvali a nikdo
nechtěl jít. Došlo tam tedy k hádce a Miro vyrazil sám. Proto nevěřím, že on zavinil něco s kačkami. Měl svou práci jinde.
Co už dokázaly dohady kolem kačen tady v Panáčkovi, je zajímavé, tolik názorů ….prima .Možné je, že se ani pravdu nedozvíme, nějak to půjde podle scénáře Borisků.

356
Aža
Reagovat

@Jája: Bylo to velmi nervy drásající a neočekávaně narafičené….)))))
Kámen by se rozplakal, ale studené srdce vraha káčátek se ani nepohnulo, nepřiznal se.
Inu nejsme v americkém filmu, ale na farmě. ))))))

357
Johana
Reagovat

@Aža: já netvrdím, že to Milan neudělal a nevěřím mu, že si nevšiml, kolik jich je při přenášení. Podivné ale je, že když už se to stalo, proč je do hnojníka nezahrabal hlouběji, aby se vůbec nenašly…času měl dost, chodil kolem farmy a hledal kachny celou noc.
Celé to vypadá tak, že se ty kachny měly najít a právě to mi na Milana nesedí.

358
Anina
Reagovat

Dobrý den vespolek. Ráda sleduji Farmu a to již od té první, kde mě neskutečně vytáčela ta těhotná paní (nevzpomínám si na jméno). V dalších dílech „!Rakušanka“, již vzpomínaná Petina Květina a v neposlední řadě Mokráňová. Určitě jich bylo víc, ale to snad stčí. V letošní řadě to byla již vypadnuvší Jana a Alenka. Vladněně snad přirostly ruce k tělu Lulina je hérečka k pohledání. Mám ráda Lucii, která asi získala na oblibě po vypadnutí Angličanky. Pro paní Evu – paní Evo před několika roky jsem prodělala operaci, na kterou se chystáte.V neděli odpoledne jsme byla přijatá , v pondělí dopoledne proběhla opera a ve středu ráno v devět hodin jsem byla doma. Vše proběhlo bez medikamentů a bez velkých bolestí . Držte se. V páte určitě budete doma.

359
Anina
Reagovat

Omlouvám se za to, že jsem vtrhla mezi Vás. Hlavně jsem chtěla potěšit paní Evu. Pokud se mi to povedlo, budu velmi ráda. A je mi stydno za chyby v předešlé příspěvku.

360
Aža
Reagovat

@Johana: Když už se tím bavíme tak ještě se přidám s poznámkou.
Už tu někdo psal. že je Milan mohl po smrti schovat bud ve chlévě nebo poblíž.
Bál se přiznat a tak je hledal a budil zdání, že o nich neví, Je to prostě nervák.
Tím, že jsou sledováni, byl viděn a štáb honičku na kačky chtěl ukončit. Kačky zahrabali na povrch do hnoje.
Potom scénka u svatého a s kamerou za zády následovala cesta na hnůj.
Konec káčátek krásně popsala Jája v jejím úspěšném scénáři – ošklivé káčátko, aneb ošklivý farmář Milan..))))))))))

361
Johana
Reagovat

@Aža: Agatha Christie by z nás měla radost:)
Ty myslíš, že někdo ze štábu něco viděl, nebo dokonce natočil? Přála bych si to, ale myslím, že i kdyby Borisové něco věděli, nepustí k divákům nic konkrétního ( teda pokud to byla vražda z afektu ), aby ten dotyčný viník mohl zpátky do civilizace.
Fakt jsem zvědavá na rozuzlení, tak snad to nedopadne jak záhada prořízlé holínky.

362
INA
Reagovat

Bouřka mě vyhnala ze zahrady,kde si hraji na farmářku! Pouštím Panáčka a ráda si přečtu nové komentáře a souhlasím!Všímám si různých detailů např. všichni ťapají v řadě za sebou z duelu,kde strávili i s cestou nejméně 3 hodiny a z komína stoupá hustý modrý kouř,topí duch mlýna?Je mi jasné,že tam někdo je=štáb,co natáčí vypadlého duelanta!Mlýnské kolo se točí i když se nemele zrní a voda teče rourou na kolo z prvního patra vedle okna stavení??!!Kde se tam ta voda vzala? Přijíždí Martin a všichni už stojí a mají pytlíčky s mikrofony na krku.Bouřka je pryč,běžím sázet do foliovníku!Přeji hezký zbytek neděle!

363
Eva původní
Reagovat

@Anina: 358 Anino, no to mě moc potěšilo, děkuji :-))

364
Eva původní
Reagovat

@milu: 349 – Milu, díky, díky, tak tu ještě jsem, ale už opravdu naposledy a doufám, že v pátek tady, Anina mě taky potěšila, tak děvčata mějte se krásně, páá

365
milu
Reagovat

@Eva původní: těšíme se na tebe Evi všichni….tak v pátek….možná i ve čtvrtek….kdoví….DRŽ SE!!!!!!♥

366
Lentilka
Reagovat

Ahojte ….Dnes som čítala článok o farmárskom mlyne – Ruženke a mlynárovi ktorý im tam pomáha.Zopár riadkov napíšem aj vám skalným fanúšikom farmy. Volá sa Jozef Bartík a v mladosti sa vyučil za mlynára. Aj keď sa v súčasnosti tomuto remeslu nevenuje,práve reality show farma ho opäť na chvíľu vrátila do čias ,keď spolu s niekdajším majiteľom Augustínom Magulom obsluhovali známy mlyn neďaleko Krupiny.
V susednej dedine bol mlyn , ktorý sa po prevrate v roku 1989 začal opravovať, tak som tam pomáhal a potom zostal pracovať.Zaúčal som sa priamo u Augustína Magulu ,ktorému mlyn patril. Vyučiť sa za mlynára nie je podľa neho ťažké.Farmári to však majú o to zložitejšie,že pracujú v malom mlyne.Musia teda ovládať všetko. Vo veľkých mlynoch sa napr.robia iba dva druhy múky.V tomto malom sa vyrába hladká,chlebová,špeciál,polohrubá,krupica,celozrná.Preto je to náročné,treba nastaviť valce na potrebnú hrúbku,vo veľkom mlyne to ide automatický – rozpráva farmársky mlynár.
Dnes sa už tomu nevenuje,svoje milované mlynárske remeslo oprášil až v televíznej Farme. Starostu Horného Badína kontaktovali z televízie,že kto by vedel spustiť starý mlyn, aby bol funkčný.Bol vo veľmi zlom stave.Našťastie sme našli po pánovi Magulovi zápisník,kde si všetko značil.Dva mesiace nám trvalo,kým sme mlyn spojazdnili – rozpráva pán Bartík.
Ktorý z farmárov je podľa odborníka najlepší mlynár? Najviac to asi zaujíma Davida a celkom mu to ide. My sme sa učili pol roka ,aby sme vedeli samostatne mlieť a to sme mali neustále za chrbtom mlynára,ktorý nás kontroloval ,či to robíme dobre.Na Farme však melú iba jeden krát do týždňa,tak sa to nedá úplne naučiť.
Ženy podľa jeho slov mlynárky nikdy neboli.Vždy len piekli chlieb.
A kto by podľa neho mal vyhrať mlynársku Farmu? Miro a David majú veľkú šancu,sú to pracanti zo žien Lucia.

367
Jája
Reagovat

@Lentilka: David je pracant? Húúúú :D :D Jo jen z pohledu, že ho vidí občas dělat ve mlýně a tam postel není. :D :D Po osmi nebo devíti? týdnech špatně sešije pásy a byl tam zatím asi 3x.

368
smrček
Reagovat

Vážené paninky a slečínky.. :D Cítím to v mých kostech..
Lulina bude první, Roman druhý a Šušeń třetí..
Černá mamba má pořádně našlápnuto!
Spokojnoj noči, Smrk..

369
Wally
Reagovat

Velice zajímavý FB Luly. Už je doma?

370
milu
Reagovat

@Wally: já mám s tím posunem co je v reálu a co na farmě problém…..ale má tam příspěvky z 25.dubna…..tak fakt nevím….

371
Wally
Reagovat

@milu: Koukni na nově přidané přátele.

373
milu
Reagovat

@Wally: Asi jsem někdejinde než ty……fakt tam nevidím přátele…je to jiná stránka jak mám já…

375
milu
Reagovat

mezi novými nevidím nikoho známého…ale už jdu spát….dobrou noc Wally…

376
Wally
Reagovat

@milu: Žaneta, Jana, Roman – dobrou :-D

377
milu
Reagovat

@Wally: díky…má tam více stránek…..musí být už doma….jak jinak by si tam nové vložila…ale nemá tam Davida….už opravdu dobrouuuuuuu

378
smrček
Reagovat

Děcka.. to neřešte! Lulina si s každým vytře jen prcinu! Jsem sice nerad, nefandím ji, ale největší bestie se jen na konec smáti bude.. Davča, tenj jí také ricinu utře a velmi rád.. hlupák.

379
Wally
Reagovat

@milu: A Nikolas

380
milu
Reagovat

@Wally: jooo…už jsem je viděla….i na stránky ostatních se podívala…páá

Přidat komentář