Panáček v reality show

Farma 5 (20.10.-24.10.2014): Týždeň ôsmy (video) + priebežný rekap

25. Říjen 2014 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=10565 w=615]

dnu týždenný rekap a duelové zhrnutie od jenkaa :)

Réza ide do duelu. Výber druhého duelanta je známy už od včera, Viktor pôjde tretíkrát do duelu a už asi všetci vieme, ako to dopadne. Nezabudnite, duel sa vracia späť na pôvodný termín, od 20:30 na TV Markíza.

Rekap – 24. 10- 2014 od jenkaa

Pátek, sobota, Viktor, Réza, pátek, sobota, Viktor, Réza……všichni už ví, že pátek a že ..,,,

Ale od začátku. Prý se farma mění na nových a starých…………nevím, kdy předtím došlo k splynutí, ale tento díl ukáže spíše infiltraci starých mezi nové, nové mezi staré, několik ran dýkou do srdce …..

Viktor s Janou a se probouzí do veselého rána, Viki si zpříjemňuje ráno s „techtle metle“ v rámci srandy s Janou, u toho jí nechtíc vrazí loktem do tváře, což Janka vesele okomentuje, že je chuj, a za potlesku Miriam pokračuje radost, smích a zábava.

Asi si pospali všichni déle, neboť v kuchyni bylo veselo, než si dal Viktor „trinken“ a coby správný mluvčí FT vystrčil z jeho zadku svou hřívu, brejličky a vyfuckoval Lenku za kozami. Lenka si svého farmářského tatínka zastává, ale kdyby věděla, jak ji za rohem pomlouvají, coby farmářskou děvečku (děvku), asi by příště, až bude Tibi v sanitce, hrušku použila spíše jako smrtelný nástroj.

Nevím, kolik mají almanachů, když podle sekvencí (možná se pletu) již byli duelanti v chatkách a Iris obracejíc piercingem listy, se na louce válí taky s nějakou bichlí.

Tibi pokračuje s Viktorem v pomlouvání Mortyši……má vulgární slovník, neusmívá se….fuck, dodává Viki. Připájí se k nim Evka, Miriam si prý otočila nové farmáře kolem prstu. Tibeke nedokázal schovat jiskru v očích, neboť dostal ďábelský nápad………………..a na farmu přichází nový člen———-Miriam alias Mata Hari. Ta mu hlásí, jak se ho noví chtějí zbavit, Tibor zadává úkol, má se infiltrovat mezi nepřátele a podávat hlášení.

Novým ještě hoří „vajgel na stanici“ (nedopalek) a tak budou zítra nové holky hovna vyhazovat, Tibi pak zkontroluje, zda si staré farmářky obuly piškoty a v kuchyni tančí Labutí jezero a nové budou kydat a kydat a kydat……diaboľský to plán :).

Střih na Rézu, který vysvětluje, že si vezme Viktora, poněvadž nic jiného mu nezbývá a Vikimu se rosí brýle, jak si to užije u stolu pravdy, trošku jsem zalekla, že koukám na Hotel Paradise a Pandořinu skřínku, toto je pro mě novinka, stôl pravdy :) Réza povídá o jídle a folkloru a tu bych mu věřila, že mluví pravdu. Ale dáme prostor konfrontaci nových a starých.

Lenka vysoká rozebírá hádku s Vikim a Tiborem, a tvrdí, „ že sa to nejak utriaslo“, fakt stôl pravdy jak vymalovanýJ, Tibor se mezitím naučil spisovně číslovky a oznamuje, že získal tridsaťosem minci s hrdostí a slovenštinou hodnou záznamu do archiválií Matice slovenskej. Pak se stôl pravdy začal kymácet pod nánosem pravd Leny vysoké a Viktora…..někdy a většinou dvojhlasně a bez konce hádky,,,,,,až je z toho Kvetke horúco a Tiborovi je zase horúco z toho, že nemůže čumět Květe do  výstřihu….ale bohužel, musí sa k tomu ešte vyjadriť, ehm…. Niekoľkrát :))))

V něčem pravdu měl, v něčem ne. A když už byl v koncích, je dobře vytáhnout, že Lenka vysoká kdesi zapomněla almanach, Matúš kontruje matematikou, při dojení trénuje do duelu a počítá, jedna: nula, dva: nula..hrdě vytasí počet ovci, které vydojili noví a staří. No, počítat umí, ale to je tak zatím vše, co předvedl.

Tibor jak blbec okamžitě nepřímo prozradí, že našel svou Mata Hari, neboť se stěžuje Květce, že ti noví ho chtěj vyřadit. Otázka je, zda to novým a Mata Hari samotné došlo :))

Ajaj, Jana s poker face s radosti potopí svůj starý tým, Viktor a Tibor opravdu podojili méně ovec 3 dny za sebou, Réza ji oponuje….FT si může dělat, co chce, Jana si v duchu říká, počkej zmetku, však Ty vypadneš, hádka k ničemu nevede, tak zasahuje instruktorka Evka, v celku ale ok, tak se Květka rychle vzpamatovala, že přichází o slovo a pro sichr ukončuje debatu po druhé.

Réza si děla prču z výběru duelanta a vybírá jediného chlapčeka, kterého může, Viktorka se tváři neutrálně, neví, zda to je lichotka nebo co jako…..on s tím buzikem nedá pokoj, mam ho poslat na první letadlo…..ne, zkousne to, rum už z krve vyprchal……………..Ted navážno, Réza si vybírá Viktora, do chatky se těší oba. Maj se rádi.

[singlepic id=10585 w=615]

Tibi je smutný. Viktor i Réza si sbalí svých pár švestek a vypráví své dojmy……..až by oko nezůstalo suché, pokud kamera nezabere Rézu a jeho vyhublou postavu v sandálech alias kroksy :))))) Se slovy:  „budem Ťa fandit“, se loučí s Vikim a zjišťuje, že ty papuče so má, už mel Janko, kterého potom sobrali sanitku, potom Paťo, a tak radši, pověrčivý, když už byl při dveře, radši vrátil ty zlobivé topánky farmářům.

Střih do druhého rána, Tibi se nebojí a i přes indicie od Mata Hari, že mu hrozí atentát…….buzeruje a konfliktuje……..on nemá proti nikomu nic, ale oni mají proti němu a to si zadělali na velký problém, noví jedni…….oškliví.

Pokud si divák mysli, že Réza a jeho smolné papuče byl veselý moment, tak teď přichází na dřevěná prkna Tibi…………..a to je Vám zážitek. Tibi se ukázal jako znalec kinematografie a jako pravidelný návštěvník Csfd vzpomíná na 100 % ohodnoceni Troškovo pohádky „..o létajícím sevcvi,,ehm  letajici sevcv, hurá, létajícím s..e..v .c i, a kam se hrabe Květin výstřih proti radosti, když nasel dvojnici pro Iris …..no co, takový dobrák inteligentní.

Dneska není srandy konec a slovo si bere instruktorka Evička, to je taky kousánek, učí nové farmářky, jak vložit krmeni do klece pro králíky s dotazem: „Kolik je jich v kleci?“ Vysoká Lena asi ztrácí poslední chuť k odboji, neboť poctivě napočítá do čtyř——od instruktorky sice sklidí pochvalu, nic méně ta do kamery říká, že to holkám ještě bude několik dnu trvat :))) a jako bonus máme dalšího člověka, dle instruktorky domácí husu Irenku :).

Střih do chatek,,,,Réza nebude almanach vůbec řešit, ale i kdyby chtěl, nemohl by, jak by taky bez světla………a tak Réza 3 hodiny křesal, nikoliv pro almanach , ale kouřil by………..no nic, dneska plíce zanesena mít nebude. Za to Viki, šikulka, si udělal z budky útulnou chaloupku, v teplíčku si pobafává a čte si almanach.

Probuzeni————–

Réza: „Selé dobre, nepodarilo sa zapálím oheň, ale zima nebola“.

Jestliže si myslíte, že tento díl byl již dost výživný, kdepaaaak :)))

Noví pomlouvají Tibora za to, že jim dal práci, kterou chtěli :)))) ostatně se sluní, když přichází Květka a ptá se Vikiho na volbu, ten šokuje, prý aby byla zábava – k tomuto momentu se chci ještě vrátit, Viki si vybírá překvápko, přetahovaní lanem a almanach.

Květka frčí za Rézou,  jeho motivace je taková, že by chtěl začít samostatně podnikat a mluví docela hezky, vypráví o své ex a synkovi, o dluzích a svém snu. Chce zabezpečit sebe i syna, a nikam s připadnou výhrou ze Slovenska neuteče :) Hezky mluví i o multikulturalismu.

Poté valí oči nad výběrem, nechápe a nevěří……….Viktor prý domu nechce, chce dělat show, ale Réza je z toho stejně zmatený. Divák taky, neboť Viki projevoval mezi farmáři jisté známky inteligence a i když neumel 10% roztok (což jako u kadeřníka nechápu) tak přece jenom toto?????????????????????

A už jsme u duelu, klasika, otázka na diváky, koho si přejí zpět, Viktora Tibi, instruktorka a Jana,,,,,,holky asi jen proto, ze z celého srdce nesnáší Rézu….škoda ze jsme neviděli, co jim udělal, ale když Viktor řval ráno na Lenku, tak Jana vypadala celkem spokojené :). Takže to neváženi si žen od Rezy nebude asi zcela ten hlavni důvod. Ale to už je jen fabulace.

Takže pomineme, kdo chce koho zpět a proč a zastavme se u Luboše—–je Vám sympaticky? .))

Rasismus a homofobie slovy vyjádřena jako ……….hentý sú mi————–a hentých rad nemám…….a možná na hentých zmením názor……………….no, s omezenou slovní zásobou v jeho případě kráčí pravděpodobně i omezeny duch. Pořád jsem přemýšlela, zda Ľuba zařadit dle vizáže do ilustrací knihy Štorcha nebo jako squaw Siouxů, ale jestli on to nebude hlupák. Teď už se nedivím, ze pánko je vítěz pouze tým, že v hospodě chroupá se šálem z užovky půllitry.

Jo, ještě jsem zapomněla, kromě Mata Hari a domácí husy se v jednom záběru objevila již déle neviděná MalinaJ)), věřím, že jinak je v dobrých rukách a je tam použita jen jako rekvizita.

[singlepic id=10586 w=615]

Samotný duel byl překvapení, tedy jako první disciplína překvapení (to to trvalo, než to štáb vymyslel, představte si, ze Réza si nezatopil v duelantské chatce ani po třech hodinách, takže překvapení bylo nasnadě, jak jinak, než založit oheň. Viktorovi to jde, tak akci prováděl pomalu a s rozmyslem, a než si zafoukal, Rezoví vzplanul plamen…………1:0

[singlepic id=10588 w=615]

Druhý souboj – přetahováni lanem…………2:0 pro Rezu.  Tibor, Eva a Jana pláčou, Viktor je zmatený – co jsem to udělal?  V sestřihu „zo zákulisia“ v autě to bral sportovně a je vidět, že na farmě jim buď víc hrabe, nebo přehrávají.

Trochu konspirace na závěr :)

Vzhledem k tomu, že Viktor volil disciplíny zcela nelogicky a přitom měl chuť zůstat, vzhledem k tomu, že jako překvapení byla zvolena disciplína založení ohně, která Rézovi nešla ani po třech hodinách, vzhledem k tomu, jak bohorovně a sebejistě Viktor přistupoval, co se tempa týče, k této disciplíně, co když bylo Vikimu napovězeno, jak má disciplíny volit? Co Vy nato?;-))

Rekap z 23.10.2014

Pokračujeme vo voľbe prvého duelanta. Jana volí Rézu, vadí mu jeho správanie k ženám. Viktor označuje Evu, nechce sa ohroziť, ale má ju rád. Lenka dáva Rézu, prestali si rozumieť, keď sa ale vráti, budú si lepšie (to som nepochopila….). Miriam má zasa preslov, oboch má rada, je jej ľúto, že musí niekoho označiť. Hovorí dlho, nakoniec odvolí Rézu. Strach nemá, na nikoho nie je nahnevaný, povedali pravdu, ospravedlnil sa, dúfa, že ak sa vráti, bude to lepšie. Kvetka sama uzná, že má na výber len Viktora. Ten sa už psychicky pripravuje, nebojí sa. Kvetka pred odchodom pozdraví nových, dúfa, že sa tam budú cítiť dobre a odvedú kus dobrej roboty. Réza zapáli sviečku pri soche panny Márie. Jana by sa najradšej zbavila všetkých chlapov,  Lenka si je istá, že sa vráti Réza, poslala by najradšej domov Viktora. Réza má zmiešané pocity. Pri večeri sa Tibor vysvetľuje Ľubovi nočné zmeny pri ovečkách, dnes je rada na ňom. Miriam dúfa, že tá vzácna návšteva, o ktorej rozprával Martin budú vypadnutí farmári.

[singlepic id=10559 w=615]

Ráno sa Jana chystá robiť chlebové placky. Réza jej do toho vraví, ako by to mala robiť, je na neho nahnevaná, lebo si zobral namletú múku a urobil z nich placky na raňajky. Do sporu sa dostane aj s Evou, tej zasa zobral pripravené hrušky. Eva poriadila všetky zvieratá, kým on nedokončil ešte ani raňajky. Ženy sa na Rézu sťažujú, Tibor sa ich snaží ukludniť, nechce, aby sa tam niekto hádal. Réza vraví, že sú tam falošní ľudia, ktorí na neho zle hovoria za chrbátom. Eva s Miriam pri robení oštiepkov rozoberajú, že nie je porobené, záhrady sa ani nechytili. Na rýchlo tam pošle Evu, na spodnú časť naženú kozy, aby to trocha zakamuflovali.

Príde Martin, Tibor im predstaví nových farmárov a idú sa spolu pozrieť po farme. Namaľované ornamenty sa mu páčia, aj okná sú hotové. Nepáčia sa mu špinavé okná, keď vojdú do izby, nie je spokojný ani s poriadkom. Pýta sa Tibora, či dal ženám dovolenky. Na kameru Tibi rozoberá, že ani jedna žena sama od seba neurobila poriadok. Ukáže mu aj záhradu, potom sa presunú do koliby, kde mu ukáže oštiepky. Vraví mu, že by mali dať vyššie palicu, na ktorých sa sušia, takto nízko im popraskajú. Spravený je len jeden chlieb, druhý sa pečie, tretí je vykvasený. Dostane 35 mincí. Do kamery vraví Tibi, že očakával menej a dosť mu pomohli aj noví farmári. Martin dá Jane pietu, má ju uložiť na miesto na to určené. Za chvíľu príde, majú sa obliecť do krojov a urobiť nedorobky. Tibor im nakáže narýchlo ešte poriadky spraviť, potom sa všetci umyjú, vyobliekajú a čakajú na tú vzácnu návštevu. Iris miluje všetko okolo slovenských tradícii. Na voze poháňaného koňmi prichádza Florián. Martin im predstaví nových, s Lenou 2 sa tiež zoznámi, nazve ju Lenuš. Všetci sa stretnú pred kolibou, idú porátať ovečky. Rátajú podľa starých tradícií, majú 225 ovcí a 5 baranov. Zapíšu to do knihy. A začína program. Zahrajú na roh, poplieskajú bičom, všetci na to pozerajú s obdivom. Oslavujú sv. Demetera. Jana hostí ponúkne chlebom a soľou, Réza v kroji kalíškom. Aby sa riadne oslavovalo, Martin im odkryje stôl hojnosti. Réza to porovnáva s vyzlečením krásnej baby, vraví, že toto bolo ešte 100x lepšie.

[singlepic id=10560 w=615]

Zasadnú ku stolu a hodujú. Majú však stiahnuté žalúdky, Tibor sa smeje, ako sa všetci do toho pustili, veľmi skoro však skončili. Smejú sa aj na tom, že Réza je bravčové mäso, ale, Alah tak ďaleko nevidí. Lenka je nadšená, veľmi sa najedli, ale veď si aj zaslúžia. Hostia zahrajú na fujary a spievajú ľudové piesne. Jana sa cítila, ako keby bola so súborom. Viktorovi je ľúto, na takéto oslavy chodieva vždy s osobou, ktorú ľúbi. Martin vyzve Janu do tanca. Lenke sa páči, že sa tam nikto s nikým nehádal, všetko je tak, ako má byť. Zaspieva im aj Florián, nikto ani nemukne. Všetci sledujú aj jeho hru na fujare. Evka vraví, že toto bola najkrajšia bodka programu. Floriána každá vybozkáva, Lenka mu poďakuje a dá mu riadnu pusu na pusu. Florián bude rád, ak si niečo také ešte zopakujú. Pred odchodom sa ešte pobavia na Rézovom vtipkovaní, zaspievajú si „Na čo pôjdem domov.“ Martin im za túto kultúrnu vložku dá ešte 3 mince, hostia spolu s ním nastúpia opäť do voza a poberú sa za spevu preč z farmy.

Nastáva večerné dojenie. Viktor vraví, že sa ľudia skupinkujú noví a starí farmári. Lenus Mortiša (Morticia) vyvoláva hádky. Matúš sa nechce hádať, ale na kameru vraví, že najťažšie roboty robia iba noví, niektorí nerobia nič. Problém je ten, že sú štyri dvojice, jedna dvojica maká, druhá sa len vykecáva. To jej vadilo a tak to aj povedala. Rozumie tomu, že sú tu dlho, odpracovali si už niečo, ale nepáči sa jej, že sa takto k tomu stavajú. S Tiborom si vymieňajú názory, skáče do toho Iris a Viktor. Eva to uzavrie, majú ukončiť debatu, majú popratať a pripraviť sa na spánok. Toto však nikto neakceptuje, rieši sa ešte, kto ide vystriedať Miri pri ovečkách. Ľubo bol včera, nerád by šiel aj dnes. Tibor určí Iris, tá nechce ísť strážiť sama. Požiada Maťa, na to ju Tibor informuje, že majú chodiť strážiť po jednom, ak si teraz niekoho zavolá, môže toho druhého on určiť na ďalší deň na stráž.  Opäť si trocha povymieňajú názory. Maťo, Eva a Réza si celkom dobre rozumejú pri peci, vykecávajú sa, kým ostatní z princípu riešia stráženie a dojenie.

Rekap z 22.10.2014 

Začíname pekne zostra, duelom. Stretnú sa na na lúke pred stodolou, Rézovi sa nepáčia ani jedna z nových dievčat. Kvetka mu povie, aby sa povyzliekal tak, aby mu nič nezavadzalo, to isté žiada od Matúša. Lenke noví nevadia, budú nové pracovné ruky, duelov sa nebojí, bude pracovať na plné obrátky. Chlapi sa proti sebe postavia, budú zápasiť. Kto prvý súpera položí na lopatky vyhráva bod pre svoj tým. Povzbudzujú aj Rézu, aj Maťa. Zo začiatku má dosť navrch Maťo, Réza sa mu však vyšmykne, veľmi mu pomáha Eva, radí mu ťahy, avšak nakoniec, ako Réza prehadzuje Martina cez seba, sám sa položí na lopatky. Lene 2 sa nepáči, že raz Réza Maťúša chytil dosť neprimerane. Ubúdanie síl badať na starých farmároch, Evka však Rézu pochváli, bojoval z plných síl. Aj sám Maťo uzná, že to bol ťažký boj.

[singlepic id=10538 w=615]

[singlepic id=10539 w=615]

Druhá disciplína je pre najšikovnejšie ženy Lenku 2 a Evu. Sú dva košiare, majú ovečky zahnať zo svojej polovice tej k súperke. Eva je v hornej časti, Lenka 2 v dolnej. Ovce sa automaticky ťahajú hore, preto táto disciplína nebola veľmi fér, vyhrala Lenka 2. Starí farmári nie sú spokojní, protestovali, žiaľ, nič im to nebolo platné. Posledná disciplína je pre Janu a Ľuba – najväčších jedákov. Ľubo im chcel nechať jeden bod, ale ostatní mu to zamietli. Pred nich postavia každému liter žinčice, ich úlohou je vypiť čo najrýchlepšie túto tekutinu. Jana nemá rada žinčicu, ale zaprie sa a vypije skoro všetko, ale Ľubo bol rýchlejší.

[singlepic id=10540 w=615]

Valasi vyhrali jednoznačne 3:0. Hoci farmári nevyhrali, Kvetka im odovzdala miešok, v ktorom boli dve fľaše páleného a droždie. Valasi sa týmto duelom stali farmármi a výhrou získali niekoľko výhod. Tento týždeň majú všetci štyria imunitu a zároveň budúci týždeň farmárom týždňa jeden z nich. Kvetka oficiálne privíta farmárov, majú sa ubytovať a oficiálne spojiť stádo. Lena 2 si myslí, že to budú mať ťažké, preto sa bude držať svojej partie. Jana odhaduje, že Lenka 2 bude drsná, Iris bude viac v pohode. Valasi teda zoženú stádo a privedú svoje ovečky (53ks). Lenka odhaduje, že budú dojiť do polnoci. Viktorovi sa to nepáči, neboli tam, keď sa znozuzrodila farma, nič si neodpracovali. Tiborovi sa pozdáva Ľubo, odhaduje, že Maťo sa nebude vedieť tak chytiť roboty. Štvoricu prevedú po farme, Réza sa znova sťažuje, že tam nie sú pekné dievky, jediný normálny je tam asi Maťo. Rozpráva sa s Viktorom o tom, ako spolu pôjdu do duelu. Miri poslali dojiť kozy, ostatní sa chystajú na prvé spoločné dojenie. Jednoznačne je im najviac nesympatický Tibor. Miri nechápe, prečo ju stále posielajú dojiť. Ovce, kozy, nie je nadšená, že tam Tibor nepošle niekoho s malými nohami. Tibor však vraví, že jej nie je nič dobré, ak by ju dal dojiť, zasa by sa sťažovala, že dlho sedela. Pred večerou požiada Tibor Janu, aby šla vystriedať Miriam. Tá príde celá zničená, rozplakala sa pri večeri. Vadí jej, že s nimi nezasadá ku stolu pri jedle, je vraj ako posledný vydedenec. Tibor pred jedlom vysvetlí pravidlá farmy pre nových, mali by sa držať pravidiel – pracovať a neodvrávať. Z reči pre nových nakoniec vznikla reč pre Miri. Maťovi vadí, ako sa p. Repa správa a ako rozpráva (ako Pišta Lakatoš z reklamy na FUN Fón). Rieši sa, s kým Jana pôjde na večerné stráženie oviec. Lene to zatrhne, má zdravotné problémy, Lene 2 ani hnačka nezabráni v plnení úloh, ak jej to farmár týždňa prikáže. Lena 2 nemá dobrý pocit z tohoto pobytu, Viktor sa jej pýta, či je nahnevaná. Tá vysvetľuje, že ak bude nahnevaná, tak si to určite všimne, teraz je aktuálne ok. Jana je rada, že sa valachom nepozdáva Tibor.

Lenky sa porozprávajú, Lenka sa zaujíma o život Lenky 2  a tá neskrývane porozpráva o zlých rodinných vzťahoch. Ľubo venčí capa, ten ho povláči po lúke. Prichádza poštár. Lenka dostala pozdrav aj ružu, list dostal aj Tibor a Janka. Každý z nich dostal k nemu aj balíček, Janka ho mala najväčší. Lenka prečíta list od rodiny, nakoplo ju to, chce sa v určitých veciach zmeniť. Dá prečítať list aj Evke. K listu jej pribalili aj sladkosti. Janke tiež poslali list z domova, žiadajú ju, aby sa s nikým nehádala a nenechala sa vyprovokovať. Na Lene sa vraj všetci smejú, aké somariny trepe. V mechu si našla teplú bundu. Tiborov list je od mamy. je rád, ale radšej by bol, keby mu napísali dcéry. Rozcíti sa, aj slzička vypadne. Je mu ľúto, že sa s nimi nemohol rozlúčiť, ex-ka mu to nedovolila. Lenka ho objíme, ukáže mu listy od rodiny a priateľov. Jana vraví Rézovi a Viktorovi, čo jej písali v liste. Viktor sa nevie vyvoňať z jej nového svetra a bundy. Tibor sa ostatným pochváli so šteniatkam, mama mu poslala ich fotky. Všimol si však, že Miri prenáša svoje zlé zvyky na nových farmárov. Sťažuje sa Jane, zjedla časť syrov. Rieši to aj pred všetkými v kuchyni, Miri zatiaľ nie je prítomná. Robia si z nej srandu, Miriam sa bráni, ona si zo syra neodkrojila. To, že zjedla kúsky, ktoré odpadli pri jej výrobe, to spravila, ale zo syra neodkrojila. Tibor o tom debatuje bez Miriam aj vonku s Ľubom.

Do toho vstúpi na farmu Kvetka. Pýta sa nových, ako sa zabývali. Lena 2 je zatiaľ spokojná, Ľubo nečakal, že to bude také drsné. Tiborovi sa tento týždeň farmárči lepšie. Chce riešiť jednu vec pri stole pravdy, ano, pretriasa sa úbytok syra. Miri opäť odmietne, že by si zo syra odrezala. Volí sa prvý duelant, voliť budú len starí farmári. Janka dáva hlas Rézovi, v posledné dni sa ukazuje tak, ako by sa nemal a aj on ju v predchádzajúcej voľbe označil.

Rekap z 21.10.2014

4 valasi sa už tešia na farmu. Lenke veľmi neprospel takýto pobyt v prírode, cíti sa chorá. Navrhne, aby sa presunuli smer farma. Pobalia si veci, zložia stan, naženú ovečky na cestu. Pochod veľmi nezvládli, rozutekali sa, sú rýchlejšie, ako oni. Na farmu je ďaleko, veru si riadno zamakajú, kým prídu na dohľad. Tibor medzitým za sluhov zvolil Evu a Rézu. Volí ich preto, lebo ešte neboli. Nechce počuť hádky. Miriam spokojná nie je, želala si Janku, ak by bol ženský duel, na ňu sa cíti, Eva je pre ňu však veľmi silná súperka. Rézovi nevadí, že je sluha a vie, že bude aj duelantom. Eva nie je nadšená partnerom na slúženie, ale zvládne to. Bude ho tolerovať, ale kamaráti nie sú, nezabúda. Réza vraví, že radšej bude spať v kuchyni, tam hore by zamrzol. Miri s Tiborom v kolibe robia syr. Tibora chcela Miri ovplyvniť, koho dať za sluhov. Želala si Viktora, Tibor mu to povedal, ten je z toho veľmi rozčarovaný. Mira je zákeráčka, bude jej také veci robiť…. Evka mu len odpovie, „čo Ti na to poviem?“ Miri sa ho vraj snaží zdeptať, on je však na ňu pripravený. Mangalice sa nasťahovali do dielne, narobili tam bordel. Valasi už melú z posledného. Rozbalia si stan v blízkosti farmy a pokúšajú sa zapáliť oheň. Ľubo by zvládal takýto život od jari do jesene, v zime by takýto kočovný život nechcel. Ostatní by nezvládali ani toto obdobie.

[singlepic id=10535 w=615]

Na farmu prichádza Martin. Pýta sa Tibora, či si trúfa, keď je tak vysoko nastavená latka. Majú zohriať 10 litrov vody a do jednej putery studenej vody majú spraviť 10% -ný slaný roztok. Trocha sa Viktor potrápi v matematike, nakoniec však spočíta, ako na to. Majú dorobiť okná. Priniesol im sklá aj git a farby na ornamenty. To Tibor plánuje dať Viktorovi, on je vhodný na takúto precíznu prácu. Tiež majú zo záhrady všetko zúžitkovať, niečo im, niečo zvieratám. Dôležitá vec je poriadok, všetko majú dať na hromadu, koncom týždňa sa tam udeje mimoriadna udalosť, preto musí byť farma vyupratovaná ako nikdy.  Farmári sa zgrupia v kolibe, Martin im vysvetľuje, ako sa robí oštiepok. Vyskúša si to Réza, baví ho robiť niečo takéto tradičné slovenské. Viktor je nadšený, je to ľahké, podľa Martinového návodu to v pohode zvládnu, ešte bude na tom do konca farmy ryžovačka, že sa na zlate tam budú válať. Na koniec týždňa majú nachystať 3 chleby a 15 placiek chlebových. Priniesol obilie, majú si spraviť kvások. Spraví znova rekapituláciu. Okná a ornamenty, záhrada a poriadok. Tibor vraví farmárom, či si to zapamätali, predvádza sa pred Martinom. Valasi medzitým zúžitkovali hríby, ktoré našli cestou, horúca hubová polievka zahreje.

[singlepic id=10536 w=615]

Farmári idú dojiť, Dunčo naháňa ovečky, vešia sa im na chvost. Jedna ovca narazila do košiara, zlomila si nohu (nakoniec sa zistilo, že nie je noha zlomená). Dunčo ju naháňa, Lena hučí po Viktorovi, schytil Dunča za srsť medzi lopatkami a dotiahol ho k nej. Ten sa však opäť pobral k Viktorovi, Lenkine pokyny k nohe nepočúval. Viktor teda znova zobral Dunča, Lenka kričí, že s ním hádže. Tibor sa hnevá, nemôže ich nechať bez dozoru, vždy sa niečo stane. Dunča k ovciam dávať nemajú, je to ešte nevychované šteňa. Tibor rozhodne, že Dunčo bude chodiť k ovciam až tie budú zakošiarované. Lena si myslí, že je všetko v poriadku, pej ju počúva….určitým spôsobom. Večer sa valasi poberú na farmu. Svietia si na cestu faklami. Tie spozorujú ešte stále dojací farmári. Sú prekvapení a Viktor má strach. Réza sa smeje, že sú to kanibali. Matúš hrá na lesný roh. Lenka sa potešila, pán Boh ju vypočul, nový farmári idú. Jana nie je nadšená, znova si bude musieť zvykať na nové charaktery. Lenka 2 s Ľubom prídu ku strunge. Sú potulní valasi a prišli si popýtať jedlo a prístrešok. Tibor im povie, že zadarmo nič nebude, musia im v práci pomáhať, až potom sa podelia. Po oznámení, že aj ovečky prinesú, Rézovi padne sánka. Dohodnú sa, že zajtra prídu spolu aj so stádom a začnú pomáhať. Po príchode k Matúšovi a Iri Lenka 2 vraví, že budú to mať veľmi ťažké, farmárom je Tibor, bez práce im jedlo nedá. Na kameru vraví, že Tibor jej je od začiatku veľmi nesympatický. Celkovo v tejto partii nie je veľmi obľúbeným farmárom.

Na farme sú všetci v pozore. Budú strážiť kolibu, salaš, ovečky, uschovali syry aj mliečne výrobky. Rozoberajú nočné stretnutie, sú nepokojní, boja sa o jedlo aj zvieratá. Jana nadšená nie je, želala by si, aby šli tam, odkiaľ prišli. Viktor s Rézom strážia v noci ovečky, Réza si robí srandu, Viktor sa bojí. Ráno všetko skontroľujú, nič sa neudialo, nič nezmizlo. Ráno opäť rozoberajú nočnú návštevu, Evka vyvedie Malinu. Valasi majú zvláštne pocity, Lenka 2 má obavy, farmár je p. Repa. Naraňajkujú sa, Lenka sa bojí, že sa tam s Odporákom (prezývka p. Repu) hneď pochytí. Tibor si však na nich pripravil vstupný test, každý z nich musí najskôr povedať, čo vedia robiť. Za valachmi príde Kvetka, s každým si podá ruku a predstaví sa. Predtým, ako vstúpia na farmu, musia podstúpiť duel. Ak vyhrajú, môžu získať výhody, ktoré neskôr zúžitkujú. Majú spomedzi seba vybrať jedného silného (Matúš), jednu šikovnú (Lenka) a jedného jedáka (Ľubo). Kvetuš príde aj na farmu. Pýta sa ich, akú mali noc. Tibor jej vraví, ako prebiehala nočná návšteva. Majú si tiež vybrať spomedzi seba najsilnejšieho chlapa (Réza), najšikovnejšiu ženu (Eva) a veľkého jedáka (Janka). Za najväčšieho jedáka bola síce označená Lenka, ale nakoľko sa práve necíti najlepšie, dali Janu. Réza sa cítil silný keď prišiel na farmu, teraz je tak -30%. Na farme sa schyľuje k valašskému duleu. Rozhodne sa v ňom o podmienkach, za akých nastúpia valasi na farmu.

Rekap z 20.10.2014

Miriam sa dobre spalo, konečne je na svojej posteli. Je plná energie. Lenka jej káže, aby si šla pripraviť veci na syr. Jana začína veriť tomu, že sa dostane ďaleko, prekvapuje všetkých. Miri si uvedomila sama sebe, že keď bude chcieť, môže robiť divy. Povedala farmárom, že je pripravená zastúpiť Betku na 100%. Tibor vraví, že si šetrí energiu vždy do duelu. Štyria valasi schovávajúci sa v lese sa snažia podojiť ovečky. Zistia, že to nie je zas až také jednoduché, ako sa im pôvodne zdalo, ich improvizovanú strunku ovečky ľahko zdolajú a utečú. Eva s Viktorom pri maľovaní okien rozoberajú, že ak bude Tibor farmár týždňa, Eva bude slúžka. Tolerujú sa, Miri znova, Viktor tipuje za slúžku Janu. Najšťastnejšia z Kvetkinho príchodu je Lenka, rada už sa zbaví farmárčenia. Miri sa Kvetke zdôverí, že mala obavu z príchodu, vie, že viac chceli príchod pracovitej Betky. Bude sa snažiť nahradiť jej pracovité ruky, chýba jej, neteší ju, že ju musela poslať práve ona domov. Tibor sa toho chytí, bude teda pracovať s ním. Šancu jej dá, uvidí, ako sa chytí. Jana aj Eva si myslia, že za farmára týždňa dá Tibora, alebo Viktora. Tibor by si prial, aby to bol Viktor, veľmi by mu pomáhal. Kvetka prečíta list na rozlúčku, Tibor označí za dobrého chlapa, Miriam nemá zabúdať. Je rada, že spoznala Lenku, ale nemá toľko stresovať. Jane napísala, aby rozmýšľala a že by od detí nikdy neodišla, mama je len mama. Viktor má bojovať, je mladý. Réza má nechať paragrafy na pokoji. Evka sa nemá vadiť s Rézom. Za farmára týždňa dáva Tibora. Tibor povie vďaka, mykne plecom, nebráni sa tomu, je rád, funkciu prijíma.

Miri dúfa, že Tibor už nebude taký benevolentný. Tibor si zasadne za vrch stola a pýta sa Lenky, či zažila, že keď mu niečo ako farmárka týždňa povedala, aby jej odvrával. Lenka vraví, že nie a to by mohol byť jej otec, ani neležal v sene, ani neviem čo, pracoval. Jana si nemyslí, že by mu nikto podkopával nohy. Tibor vraví, že musia niektoré veci prekusnúť, majú pracovať, dostane každý svoju prácu, nikto mu nemá podkopávať nohy, bude dávať záležať hlavne na zvieratá. Štyria valasi z lesa tiež majú svoje stádočko. Ľubo doma chová, Lenka 2 nikdy nemala k takýmto zvieratám bližší vzťah, ale je to nová skúsenosť, klobúk dole všetkým farmárom. Opäť sa snažia podojiť ovečky, nedarí sa im však. Nakoniec nájdu systém, Irena to však hodnotí ako fiasko, časť ovečiek im zasa utečie. Na farme sa v domčeku farmára týždňa strieda Lenka s Tiborom. Lenka ráta pokladnicu, Tibor je rád, že strieda takú úspešnú farmárku. V pokladnici má byť 166 mincí. Lenka mu praje, aby to bolo aj 50 mincí, ďakuje mu, že ju toľko vecí naučil, bude sa snažiť veľmi makať. Tibor má problémy s tlakom, niektoré veci sú mu ľúto, nie dobre na neho niektoré veci vplývajú. Išiel si dať zmerať tlak, rozpráva na kameru, že je silná vojna, keď má fungovať s kolektívom, ktorý mu len podráža nohy. Réza si pasie ovečky, Dunčo mu nepomáha, schováva sa pod králikárňou, boja sa, aby im nejakého zajačika nezožral. Miriam sa sama pýta do práce, zoberie motyčku, čistí odtok vody. Tibor sa chváli, má Miri pod sebou, prerobila sa, pýta si prácu, neodvráva, načisto sa lepší, nebude ju hodnotiť ale po každom dni, až na konci týždňa, inak by po prvom dni s takýmto výkonom skončila. Lenka s Janou maľujú obvodové múry, Lenka si myslí, že keby Jana s Tiborom trávili viac času, aj by si rozumeli. Kolektívne sa teraz snažia, aby spolu všetci vychádzali, dohodli sa tak. Viktor si robí srandičky, pofŕka Janu, Jana jeho. Tibor s Miri robí syr a srvátku. Rozumejú si, Miri si chváli, aký je dobrý. Podloží jej stolíček, Tibor je ochotný byť s ňou taký kamarát ako bol s Betkou, nemôže však klebetiť a vynášať info. Viktor si myslí, že najväčšia zloba na farme je Réza. Raz rozpráva tak, raz zas inak. Eva vraví, že jediný kto je schopný s ním normálne komunikovať je Miriam a Tibor. Na Tibora sa nelepil, usmieva sa na neho. Réza vraví, že sa teraz veľmi nudí, je tu už skoro mesiac, skoro sa už nemá s kým baviť, nie sú jeho tipy. Jediný človek, ktorý bol top, bol malý cigán Paťo.

Valasi z lesa sa chystajú na príchod na farmu. Myslia si, že keď tam prídu, budú dva tábory, noví a starí farmári, ale budú sa snažiť zapojiť. idú na kraj lesa pozrieť na farmu. Zajtra prinesú ovečky a usídlia sa na farme. Matúš sa už teší na farmu, na postel a normálne jedlo.

[singlepic id=10529 w=615]

Farmári sa chystajú dojiť, vyruší ich príchod sanitky. Viktor to príde povedať Lenke, tá sa o neho bojí a hlavne o jeho návrat, verí však, že ich neopustí. Ostatní tiež pozerajú za ním s vystrašeným výrazom. Viktor ak by mu už zobrali aj Tibora nevie, čo by robil. Lenka si uvedomila, že Tibor je jediný chlap, ktorý ju má rád a to s ním nemusí ani spať v posteli, alebo jej dávať pusu. Veľmi sa rozcíti, zle sa jej dýcha, Miri ju objíma. Sanitka je stále na farme, vnútri sedí Tibor, všetci vyčkávajú na priedomí, či ho odvezú. Eva Lenku povzbudzuje, nemá sa sypať a dramatizovať, len ho vyšetrujú. Lenka nevydrží, nakoniec vojde do sanitky, Tibor sa na ňu usmeje, tá mu podá hrušku, vráti sa na farmu, nemá sa báť. Je nahnevaná, on sa tam rehoce na lehátku a ona je v prdeli. Zasa sa rozplače, objíma sa už aj s Janou.

Lenka 2 si nevie takýto život na stálo ani predstaviť. Nemenila by život aký má, ľahnúť si večer do postele so psom. Ostatní ju hodnotia, že je taký riaditeľ, rozhoduje o dianí v skupine. Irene prekáža, keď budú na farme, bude sa ju snažiť podľa nej vyradiť. Chlapi už prišli na systém pri dojení ovečiek. Matúš si rozumie s Iri aj Ľubom, najmenej s Lenkou, je to taký dirigent, myslí si, že ich ako prvá podrazí po príchode na farmu.

[singlepic id=10530 w=615]

Sanitka odchádza z farmy bez Tibora. Nič mi nehovorili, on tam šiel len z prevencie. Janka ho nemá rada. Réza sa veľmi nudí, je to horšie, ako v base, je to pre neho zlý sen. Sú tam podľa neho chorí, psycho ľudia. Miri predpokladá, že opäť bude služkou, majú si dať však na ňu baby bacha, jedna z nich poletí domov. Štvorica v lese prežíva druhú noc. Baby sa boja, aj zima je veľká. Ráno už doja v klude. Chlapi doja, dievky dávajú len pozor. Chlapi tiež vravia, že už by uvítali posteľ, je chladnejšie, už aj hlad je veľký.

Jana sa bojí Maliny, šibe jej v poslednej dobe. Réza jej preto ide pomôcť, má čo robiť, aby ju udržal. Miri je už zima cez noc, chváli si kožušinu, čo Martin priniesol, tešila sa na ranný čaj. Bude to už len horšie a horšie, teplé dni na farme skončili. Všetci sú už hore, Tibor zasadne za vrch stola, ide určiť sluhov…..pokračovanie už dnes :)

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 747
1
galadriel
Reagovat

ako som písala to o horúcom kandidátovi a o kúsok menej horúcom Viktorovi, tak som sa normálne v tých teplotách skoro zamotala :D :D Príjemný nový týždeň s farmou prajem…

3
janislava
Reagovat

jo jo odvezla,už minulý týden jsem pisala,že se jedná o vysoký tlak,ale už jsem si všimla v jedné ukázce,(jak tam byli bandité)Tibi se vrátil měl zelenou mikinu,takže navrát Bětky nebude-škoda.

4
veverka
Reagovat

Dívám se na Betku v teleráne a je zajímavé, co odpovídá na dotaz, jestli už viděla rodiče, pro které měla být ta výhra..
Je doma prý 4 týdny, za rodiči ještě nebyla a neviděla je, ale volaj jí bratr. V tom domku už prý nebydlí. Dostali od obce nějakou místnost, kde můžou bydlet.
Moc nechápu, že šla do takové RS kvůli výhře pro rodiče a po tolika týdnech co byla na farmě a neviděla je, ještě uplynou další týdny a ona nemá potřebu za nimi ani zajet a vidět je.
Celý ten její příběh o pomoci rodičům je pro mne od ní nefér.
Dost v mých očích klesla.

5
Franz
Reagovat

@veverka: Ano, také jsem se díval na Teleráno, jak tam Beta klidně „prozradila“, že je doma už 4 týdny.
Bohužel, byla pro mně nejnudnější soutěží a po právu vypadla.

6
veverka
Reagovat

@Franz: Mně tam už taky nebude chybět, ale asi nejvíc ji bude postrádat Tibor. Čekám, že se k němu teď zase vrátí Lenka a bude jeho věrným stínem. Pokud ji nezaujme některý z banditů. Rezu už zavrhla a bez chlapa vedle sebe dlouho nevydrží.:-))))

7
Tamzin
Reagovat

@veverka: já se ji nedivím, zřejmě s rodiči není moc v kontaktu, strčili ji a bratra do děcáku, protože pili, ale ale asi se zřejmě podle toho co říká, stydí za ten barák, kde bydlí, asi dělá ve vsi ostudu.

8
Tamzin
Reagovat

Tiborovi budou chybět ruce, které za něj počas jeho přednášek pracovaly :-)

9
Franz
Reagovat

„Farmár Repa za svoj zdravotný stav viní ostatných súťažiacich, ktorí však neskrývali obavy o jeho zdravie“.
To je vůl. prý za jeho zdravotní stav můžou ostatní. To se opět projevila jeho konfliktní povaha. Za svůj zdravotní stav si může hlavně on sám. Ať raději odejde ze hry a vymlouvá se na něco jiného.

11
Bobby Brown
Reagovat

@veverka: Víš, tohle je strašně snadný odsoudit, ale pochop, že ona je z úplně jiného prostředí, než my. Vyrůstala v děcáku, rodiče chlastali atd.
Třeba mluvila o pomoci, ale spíš myslela na to, aby už nebyla ostuda, v jakém prostředí oni žijí, byť si za to mohou sami.
Ty vztahy mezi nimi jsou úplně jiné, než mezi námi a našimi rodiči. Těžko se to srovnává.

12
Franz
Reagovat

@Prochor: Já nevím, ale takto Lucie se jeví jako nějaká modelka. Ale foto může někdy klamat. Malování, mejkap a hlavně úprava fotografie by udělala i z Betky Miss sajdkára (nebo co to Lucie je). Podruhé když se Lucie vrátila na Farmu, tak to byla taková šedá myška, tedy obyčejná holka, která by na ulici nevyvolala žádnou pozornost.

13
Bobby Brown
Reagovat

@Prochor: No vidíš a mně třeba tenhle typ vysušených fitnessaček s plastikovými kopečky na hrudníku a umělými vlasy nic neříká. :-)

14
Prochor
Reagovat
15
Ananas
Reagovat

@veverka:
Ona může přes to všechno cítit vůči svým rodičům povinnost. Ale už ne lásku.

16
JanaH
Reagovat

V novém videu na ofiku je vidět, kdo první jedl dřív než farmářka týdne Lenka, Jana to nebyla, Tibko ji o milisekundu předběhl a vyhrál první cenu. :-D

Jak pak začal nenápadně vrtět klikou mlýnku mne málem zabilo. :-)))

17
Bobby Brown
Reagovat

@JanaH: Jako první se k tomu měl Reza, ale včas se zabrzdil. Proto si pak vychutnal Janu, kterou napráskal. Tibiho možná viděla Betka, ale ta s ním pekla, takže to nechala tak.

18
Ananas
Reagovat

Kvetka:“Lenko a Jano, po odchodě obou duelantek převezmete povinnosti sluhů…. a teraz nám prvá duelanka prozradí jméno druhé duelantky…“ :-))

19
Franz
Reagovat

@JanaH: Mohl se pantáta přiznat, ale má z těch spolu soutěžích zvýšený tlak, tak použil jeho obligátní zatloukat, zatloukat.

20
JanaH
Reagovat

@Bobby Brown: Reza jen naznačoval, že jí – s komentářem, že takto ne, paragraf 356 a že se musí čekat na FT. Betka v době, kdy začal Tibko dlabat, podávala Lence sůl a jeho směrem se nedívala, nezdá se mi, že by ho viděla.

21
Franz
Reagovat

Betka se nám na online nějak obrací. Asi se za ty 4 týdny podívala jednotlivé díly Farmy a už by výhru nepřála Tibimu, ale Rezovi. A pořád tam mluví o Rezovi. Kdoví zda nám Tibko během těch 4 týdnů už nevypadl. :o

22
Ananas
Reagovat

Nevim, jak moc velký vliv to mělo na výsledek, ale při řezání seděla Mira tam, kde byla kláda podepřená, kdežto Beta zcela ve vzduchu.

23
JanaH
Reagovat

@Ananas: toto se hodně rozebíralo na FB. Snad je kolem dost lidí v zákulisí na to, aby pohlídali férovost duelu.

24
Ananas
Reagovat

@JanaH:
Tiborko Nenápadný neměl chybu! Talířek odstrčil a žvýkal o život:-)))

25
Bobby Brown
Reagovat

Zaujala mne ta úvodní fotka. Ty fusky u sporáku. Teď už vím, z čeho dělají silný vývar do polévky. Takový pravý farmářský masox.

26
JanaH
Reagovat

@Franz: přečetla jsem a stejně jako jednoho tazatele by mě zajímalo, kdo za Betu psal ty odpovědi. :-)

27
janislava
Reagovat

@JanaH: klidně se ti přiznám,já nemám potřebu se jí zeptat na nic,stejně by nevyhrála,kdyby to bylo dřív nebo později zkončila v dueli.hezký den

28
janislava
Reagovat

@veverka: +5,4 týdny to je gol

29
janislava
Reagovat

@Franz: zdraví si za to odnese sám,jen myslí na peníze a tím mu stoupá tlak jaképak ostatní farmáři,je to sobec.

30
okkvp
Reagovat

@janislava: co je na tom za gól, že se to natáčí s 3-4 týdenním předstihem, přece víme už od první řady téhle RS.

31
janislava
Reagovat

@JanaH: já jsem se tedy taky na to video podívala a mohu souhlasit,že první byl Tibi a pak posouvalo talíř a mlel kávu,s tím jídlem je jak kdyby mu to někdo sežral,mě to tak připadá.

32
Foxy
Reagovat

@Franz: lucie je cela umela a jest na potvoru tato radoby@Ananas: takto jsem nezaznamenala, ale nasvedcuje to tomu, ze vse jede dle scenare….asi i betin vyhazov. Prece jen Miri je dejotvornejsi nez makajici beta.

33
janislava
Reagovat

@okkvp: teleráno jsem neviděla,přečti si článek 4+5,proto jsem si říkala 4 dny nebo 4 týdny je doma?

34
Johana
Reagovat

Chudák Reza, zostal mu len Miriam, Tibora odveze sanitka a ty čtyři slípky ho společně uklovou :-)

35
janislava
Reagovat

@okkvp: rozumím,že je to nějakým přestihem,to víte už jen vy.

36
janislava
Reagovat

@Johana: tak to jsi mě dostala k smíchu

37
Ananas
Reagovat

@Foxy:
Já si nepotrpím na konspirační teorie. Ale Mira je jako soutěžící prostě perspektivnější – atraktivnější, byť převážně negativně. Tak proč by nepřimhouřili očko v její prospěch?

38
Ananas
Reagovat

@Johana:
Vezme včas roha a přidá se k banditům! :-)

39
Franz
Reagovat

Ze všech dosud vypadnutých soutěžících z Farmy měla Beta nejkratší online. Málo dotazů = nezajímavá soutěžící, která neměla divákům co nabídnout.

40
Foxy
Reagovat

@Ananas: presne tak, pro divaka je zajimavejsi nesnesitelna, lina a prozpevujuici si mira, nez celkem nenapadna pracujici Betka, jejiz jediny zarez na pazbe je plac a nafarbena hlava:-)

41
janislava
Reagovat

@Tamzin: jojo budou mu chybět ruce aby se mohl jen dívat jak je to podle něj „jak se patři“

42
Foxy
Reagovat

Jestli odejde tibor, tak jsou zbyli farmari s tim stadem ovci v……..

43
Johana
Reagovat

@Ananas: nebo by mohl převzít roli šestého berana…mezi ovečkami by mu bylo líp.

A jsou to vážně bandité? V mluvených komentářích se mluvilo o honělnících. Já jsem sk farmářský začátečník, tak nevím, jak to s těmi funkcemi vlastně je.

44
janislava
Reagovat

@Foxy: já nepochubují,že Tibi odejde,on se však vrátí,on tam šel jen poroučet a vyhrát,dozvíme se to dnes večer.

45
Franz
Reagovat

Teď čtu, že bača profík podojí jednu ovci za 20 vteřin a žinčici se říká guralská viagra.

Príde pocestný na salaš a bača práve obeduje. Krája si slaninu, syr a zapíja to žinčicou. Pocestný si sadne oproti nemu a naprázdno pregĺga. Bača na neho súcitne pozrie a spýta sa ho: – Chceš hryza?
– Áno, chcem!
Bača sa usmeje a zreve:
– Na neho, Dunčo!

46
Foxy
Reagovat

@janislava: poroucet a vyhrat?’myslim, ze twm dela o dost vice. Nejak necim, komu porouci….a’meli by se modlit, at se vrati, protoze odesla beta, ktera zastala hodne prace azustala jim tam lina Miriam. Bez Tibora by byli uplne v kelu.

47
gabi
Reagovat

@Johana: uz minula farma nebola o banditoch, ale ak si dobre pamatam, o pocestnych…takze teraz su to honelnici :)

48
Tamzin
Reagovat

@Foxy: Bez Bety bude Tibor v kelu :-)

49
JanaH
Reagovat

@Tamzin: asi tak. :-D Možná i proto se mu zhoupnul tlak.

50
janislava
Reagovat

@Tamzin: ano tak by s tim souhlasila :-) :-) :-)

51
Foxy
Reagovat

@Tamzin: myslim, ze to zvladne. Vic v kelu budou zbyli farmari bez tibora a bety. Ale on martin zase nejak peimhouri oko a projde to……nebo taky ne :-)

52
Ananas
Reagovat

@Tamzin:
To bude. Jsem zvědavá, co to s ním udělá. Dost se změnilo už Janovým odchodem. Teď má jen Vikiho a ten na něj makat nebude. Situace Beta na žebříku a Tibor na trávě se opakovat nebude, s Vikim to bude naopak. Tibor maká, Viktor bafá.

53
JanaH
Reagovat

Viktorka je ještě línější než Miri.

54
Pertule
Reagovat

Já nevím co furt někteří s Tiborem mají. Jako že bez něj by farma padla? :D Nezdá se mi jako echt pracant. Spíš bych řekla – mezi slepými jednooký králem- ale že by jeho pracovní výkony byla nějaká hitparáda se říct fakt nedá. Okecat to – to jo, dokonce opakuje kdejakou blbinu co zaslechl od Martina jako písmo svaté.

55
Franz
Reagovat

Vy tady mluvíte jako by jste už Tibka odepsali ? :-)
Tibor bude tento týden FT, do nemocnice jel pouze na EKG a zase se nám vrátí komentovat ostatní farmáře jak to dělají špatně.
Přijdou noví, třeba šikovnější a ukážou Martinovi a všem ostatním jak se maká. Všichni jsou nahraditelní a tato Farma nevisí jen na Tiborovi. :-P

56
Franz
Reagovat

@Pertule: Byla jsi rychlejší.

57
Pertule
Reagovat

Mohli by udělat nějaké videosestřihy – koupající se Reza versus Tibor :D

58
Foxy
Reagovat

@Franz: bohuzel za stavajiciho slozeni na Tiborovi farma dost visi. Nebo myslis, ze ho zastane Miriam, ktera sotva unese dve polena?’nebo evka ci jana? Mozna tak recma, v tom se tiborovi vyrovnaji. Reza taky docela maka, jeste Lenka, ale nevim nevim, nez Tibora budou proste v riti. Mozna bude mezi banditi nekdo zkiseny, ale moc se mi tak nejevili. Uvidime. Doufam, ze stejne kritickym okem jako Ribora sledujete i ostatni farmare.

59
Pertule
Reagovat

Na Tiborovi visí leda gatě a ne farma. Pardón, to jsem si nemohla odpustit :)

60
Foxy
Reagovat

@Pertule: toje fakt, zhubl tam nejvic ze vsech…., cim to asi bude?

61
Franz
Reagovat

@Foxy: Neříkám, že Tibor nic na farmě neudělal, má nápady a je šikovný. Ale zase z něho nedělejme největšího dříče této RS. Pokud příští týden vypadne, třeba z duelu, tak tato Farma pojede dál i bez něho. Musí se najít noví pracanti, nebo to nebude udělané a budou padat tresty. A pro nás diváky to bude ještě víc zajímavé.
Klidně může Markiza dát Tiborovi třeba řád práce, ale prosím nedělejme z něho boha, že když tam nebude, tak Farma zkrachuje.

62
Franz
Reagovat

@Foxy: Bude asi tím, že mu maminka dobře vařila. :-)

63
Foxy
Reagovat

@Franz: jiste, ze farma bez tibora nezkrachuje :-) ale budo v riti, coz se muze televizi pro tv divaky dost hodit.
Kdo tam tedy podle tveho nazoru nejvic pracuje?

64
Jája
Reagovat

Děti klííídek :) Na farmu míří „malý Tiborko“ – fúkaj, fúkaj, fúkaj… :D

65
Pertule
Reagovat

Položme si zásadní otázku: A proč by tam měli pracovat na 100% ??
když:
– po sledování předchozích 4 řad je jasné že celou výhru stejně doloží do maxima
– nic z toho není jejich, na svém tedy nepracují a do budoucna nemají ze své práce žádný profit
– potřebují síly na duely

66
blanka
Reagovat

@Pertule: Zhubl hodně, proto je mi divný, že mu nešel dolů tlak. Pokud jí na něj jen magmesium, tak to na snížení tlaku není. Jsem docela těžký tlakař moře let.

67
Ananas
Reagovat

@Pertule:
Naprostý souhlas. V té sestavě je Tibor sice nejzručnější, ale zázrak to taky není.
Tipuju, možná mylně, že teď už je moc stavebních, tesařských prací nečeká. Spíš dokončování. A kolem zvířat. Docela jsem zvědavá, jestli a kdy se jim začne nedostávat sena.
A ještě v jednom máš pravdu: proč by se tam měl kdokoli předřít? Vítěz bere vše tak jako tak.

68
Tamzin
Reagovat

Áno,kámen umí rozbíjet dokonale :-)

69
BarBora
Reagovat

@blanka:
Tak rýchle schudnutie môže byť len ťažko zdravé, strava na figu, hlavne tie posledné dni, navyše byť 2 noci za sebou hore už na tento vek nie je vhodné, ani keď je človek úplne zdravý. A tie tresty s jedlom a nocou mal naraz, možno niečo cez deň dospal, ale to by nám asi ukázali, ale opravoval košiar, robil podlahu pre Malinu, natieral moridlom minimálne čelo koliby, bol pri dojení. Markíza si dá podpísať pamflet, že tam idú na vlastné riziko a potom nech aj pokapú ako muchy, Grc.

70
BarBora
Reagovat

@Ananas:
Joj, mať tam 12 Mír ale aj Patrikov, nepozerala by som to.

71
Pertule
Reagovat

@BarBora: Nestraš, tolik Miriamek přece nemůže být … ona je raritní :D

72
Ananas
Reagovat

@BarBora:
Náhodou, dvanáct Mirunek vzájemně si podkopávajících stoličky, to by byl dobrej punk!:-))

73
Franz
Reagovat

@Ananas: Přesně si napsala. Žádné velké stavby se konat nebudou. Maximálně se uzavře ta kuchyň a jinak se budou starat o ovce a rodit Malinu.

@BarBora: Dvě noční po sobě není nic neobvyklého. Tak se v době dovolených slouží v nemocnicích, na dráze, u policajtů, atd. Co je to 48 let, slouží i daleko starší u bezpečnostních služeb. A Tibor ještě měl povoleno dopoledne spát. Vždyť to Lenka vzpomněla, že Tibor odpočívá.

74
BarBora
Reagovat

@Pertule:
To máš pravdu, ona sa im fakt podarila.

75
Franz
Reagovat

A Tibko říká, že se mu ta Farma špatně „káruje“. Všichni mu podráží nohy a Betka mu odešla. To byl zase proslov hoden diktátora.
Má vnitřní vztek, je prostě nemocný, tak nevím co v té RS dělá.

76
janislava
Reagovat

@Franz: souhlasím,domnívám se že jeho zdravotní stav-vysoký tlak měl předtím než šel na farmu,ted to chce jen vyvrátit na ostatní,nepřizná své porušení pravidel jen odměny by bral a myslím že jich dostal dost.Květka by si měla podívat kdo první začal jíst,bylo to krásně vydět,nedá se to přehlédnout.

77
Franz
Reagovat

@janislava: V uvedeném proslovu na kamery – videu na ofic. zmiňuje svého lékaře kardiologa. To znamená, že mu něco bylo už před farmou a do hry vstupoval s rizikem, že se mu může přitížit. Chápu jeho touhu po penězích, ale někde jsou hranice. Takže pokud dává Markiza podepsat soutěžícím nějaký papír, tak je to v pořádku a správné. Musí se nějak krýt.

78
JanaH
Reagovat

Měla bych upozornit svého zaměstnavatele, že mne nevhodně zaměstnává. Nejen, že někdy sloužím víc, než jen dvě noční, často dvanáctky, ale jsem starší, než Tiborek. A světe div se, mám noční ráda! :-D

79
janislava
Reagovat

@veverka: že jses dívala na Teleráno na odpovědi na dotaz Bětky,ještě jsem nenašla článek,nevíš náhodou kde bych to mohla najít,díky.

80
JanaH
Reagovat

@Franz: přesně tak.

Tibor šel na Farmu taky proto, aby ex dokázal, že není až takový debil. Myslím, že jak bývalé manželce, tak mnohým jiným předvádí, že je… :-)
Těším se na online s ním, dostane naloženo a jsem zvědavá, jak bude reagovat.

81
Franz
Reagovat

@janislava: Teleráno nemá žádný články. Ona odpovídala na pár dotazů na stránkách Času. Hledej na cas.sk.

82
LadyXL
Reagovat

Chci moc poděkovat za rekap ze soboty!! Jsem na něm závislá, protože nejsem v ty dny u tv a netu… Tož ještě jednou díky! A netěší mne návrat Miriam, protože nechci, aby to nedejbože vyhrála celé! A po přečtení, jak zaválela (opět) v duelu, mám dojem, že lecos na nás a farmáře Miri hraje. Že nebude až tak pomalá, nešikovná. Jen se prostě umí práci šikovně vyhýbat a vzbudit dojem nepotřebnosti. Teď bych ji nechala pěkně makat – dojit umí, tak sednout na stoličku a doj, nemusí jen přidržovat ovce. Pást bych ji neposílala, ať kydá stáje, řeže dříví, když to umí… prostě plnohodnotně ji konečně zapojit!

83
Franz
Reagovat

@JanaH: On kritiku nepřipouští, takže pochybuji, že na takové dotazy vůbec odpoví. Odpoví jen na ty, které budou od jeho fandů a budou ho chválit do oblak.

84
LadyXL
Reagovat

Nevím, co se děje kolem Tibora, nikam se nedívám, sleduji – mohu-li – jen tv… Ale, ne vždy souvisí tlak s váhou a ne vždy tlak klesne po zhubnutí. A má-li svého kardiologa, tak má možná i problém se srdcem (nemusí být vážný, to by ho nevzali na natáčení) – viz magnesium. Na tlaku se mu mohla podepsat ta nevyvážená strava. Některé minerály se navzájem negují, nebo naopak jeden z nich má pak větší zastoupení a tohle může ovlivnit právě tlak či chod srdce (draslík, selen, hořčík…). Do toho jeho výbušná povaha, tj. stres, aj.věci. A jestli mu náhle vyletěl tlak (podle toho, jak to tu čtu), tak mohlo jít o ataku ze stresu a to stačí dát prášky, chvilka klidu a může makat dál. :-D

85
LadyXL
Reagovat

Taky se zamýšlím nad Rézou. Pokud se pamatuji,psalo se, že zažil v domovině bičování kvůli alkoholu… Hmm, obávám se, že odjel z vlasti možná i kvůli tomu problému s alkoholem. Podle mne ho má a pořádný. A měl by si dávat pozor, protože je pak agresivní. Ale pro nás diváky se tím odkrývá další část jeho povahy a to, že není až takový „džentlas“, jak se občas snaží dávat najevo. A přiznávám se, že jsem občas Evě fandila, když se s ním hádala… A myslím, že on ji nesnáší právě proto, že mu neskočí na jeho řeči a je na něj moc samostatná s vlastními názory a nenechá se jím ovlivnit jako Lenka. Ostatně si myslím, že jeho cílem bylo nějakou babu si připoutat a přes ni se dostat v poklidu dál. Chtěla bych ho vidět jako sluhu. I když nic proti němu – umí makat i vařit. Ale jak by dělal, kdyby mu přidělovala práci ženská (nejlépe Eva)… :-D

86
janislava
Reagovat

@Franz: děkují moc,už jsem si to přečetla,přiště budu vědět kde hledat :-)

87
JanaH
Reagovat

@Franz: no a nebo tak, ale to pak budu zklamaná. Online bude totiž hodně hodně krátký. :-D

88
Bobby Brown
Reagovat

@LadyXL: jj, mám to s ním obdobně.

89
janislava
Reagovat

@JanaH: já jsem si to před chvíli přečetla,no dlouhé dotazy a krátké odpovědi

90
JanaH
Reagovat

@LadyXL: já jsem spíš měla dojem, že ten, kdo chtěl někoho k sobě připoutat, byla Lenka. O Rezu se snažila moc. Ty její otázky : co se ti na mě líbí, máš mě rád, řekni mi něco hezkého… Pamatuju si, jak se Reza vyjadřoval do kamery, že se mu takové chování zdá divné, po týdnu, čtrnácti dnech.
U svaté a nejspravedlivější Evičky spíš tipuju na uraženou ješitnost, Reza o ni nejeví absolutně žádný zájem. Nelíbila se mu nijak zvlášť ani Lucka, asi není na bloncky. :-)

91
Franz
Reagovat

@JanaH: Souhlasím, První začala vrkat do Rezy Lenka. On tu hru jen přijal.
Reza je u mně i přes tu alkoholovou příhodu number 1. Tedy prozatím, nevím co nám Markiza ještě nadělí.

92
Ananas
Reagovat

@JanaH:
Já myslím, že Lenka se teď zase více prichýlí k Tiborovi, jako tomu bylo před příchodem Rézy. Ten v ní může mít náhradu za Betku. Její odchod se na tom vylítlém tlaku asi opravdu podepsal. Vždyť on tam teď zůstal skoro sám, proti bandě falešníků (což koneckonců jsou:-))

93
Hugo
Reagovat

@Franz: A on se už dobrovolně někdy k něčemu přiznal?

94
Franz
Reagovat

@LadyXL: 84 -nic ve zlém, ale nemyslíš si, že by bylo dobré si někdy ty články o farmářích přečíst, či se podívat na nějaké to video. Třeba by jsi částečně změnila názor, nebo si ho rozšířila. Takto jsi odkázána na pár slov z televize nebo místního rakapu.

95
Franz
Reagovat

@Hugo: promiň nerozumím otázce.

96
Bobby Brown
Reagovat

@LadyXL: A kdyby ti to náhodou nepomohlo, tak oni už to to někteří tady vysvětlí, jak máš správně na koho koukat! :-D

97
gabi
Reagovat
98
Franz
Reagovat

Jo, dobrému vtipu se vždy zasměji. Ale musí to být opravdu vtip.

99
gabi
Reagovat

ze by trafena hus zagagala?

100
BarBora
Reagovat

Oni musia byť už na ten smrad imúnny. Viktor má pod nosom Mirine čižmičky a klídek (úvodná fotka)

101
veverka
Reagovat

Po ránu jsem musela odjet a těšila jsem se na večer, až si dočtu vaše postřehy. Snažili jste se a díky za to.
Sice mám v hlavě zmatek, kdo, co a s kým o čem. :-))))
K – 85 – souhlasím s celým příspěvkem. Vidím to stejně. Též si myslím, že Réza těžko snáší sebevědomé, samostatné ženy s vlastním názorem. Je to i dáno prostředím, ve kterém vyrůstal.
A Eva mu to i otevřeně řekla a tak jeho chlapské ego utrpělo. Už ani nečekám, že by vztah mezi těmi dvěma mohl být nějaký lepší.

102
Hugo
Reagovat

@Franz: Bodejt bys rozuměla. Já se omlouvám. Jsem mimo a dostanu se sem jen vždycky na skok a pak to takhle dopadá. Byla to opožděná reakce na příspěvek 19

103
veverka
Reagovat

Ve včerejčím duelu muselo být pro Betku dost nepříjemné, když po prohře v pílení klády šťastná Miry prohlásila, že pílit ji naučil a poradil jak na to 2 dny před duelem Tibor.
On byl Betčin parťák a její rivalku tak dobře proškolil v disciplíně, ve které si tak věřila.
Měla jsem pocit, že se to její zklamání z prohry trochu zvětšilo. Bylo mně jí v ten okamžik líto.

104
Ananas
Reagovat

@veverka:
Jo, to byla asi docela rána. Z toho může pramenit její odklon od Tibora k Rézovi v online rozhovoru.

105
BarBora
Reagovat

@Ananas:
To je to, prečo by som si s Mirou nesadla ani na tú kávu. Nevideli sme, ako jej Tibor pomáha, možno sa len spýtala, možno, keď odrazu začala píliť, jej mimovoľne poradil, pochybujem, že ju na duel trénoval, ale použiť to a zarezať do živého, otočiť všetko proti komukoľvek ako sa jej to zrovna hodí, v tom je ona majster. Humusáčka je to. Jediná ochrana – utekať od nej preč. a ústa pred ňou neotvoriť.

106
gabisollis
Reagovat

@BarBora:hezky vyjadreno.Souhlasim.

107
BarBora
Reagovat

@Ananas:
Ešte som zabudla, ja by som to nenazvala odklon od Tibora k Rezovi, aj keď s Rezom mala dobrý vzťah, možno tam už Tibor nie je a Rezovi dala prednosť pred prišelcami, tých ešte nepozná. A možno to tak, naozaj, povedala pod dojmom včerajšieho dielu.

108
Ananas
Reagovat

@BarBora:
Jo. Přesně. Zdráhala sem se to napsat, že už jsem třeba moc zaujatá, ale jak vidět, nejsem sama. Nestačilo jí vyhrát. Ještě musela nasypat trochu jedu. Joj!

109
veverka
Reagovat

@BarBora: Kéž by jsi měla pravdu a Tibor tam už nebyl. Měla bych alespoň šanci i tuto farmu dokoukat.
Občas mám dojem, že to začíná být nad mé síly.
Jako třeba teď, když si Tibor určuje, že Miry bude dělat s ním.
Jakým právem určuje, co ona bude dělat? Není zatím určený FT, aby rozhodoval kdo s kým bude dělat.

110
gabisollis
Reagovat

A ja doufam, ze Tibor tu linou kuzi prozene!

111
Foxy
Reagovat

@gabisollis: a ja se bojim, ze takova hrosi kuze jako je miriam dokaze rozhasit ….no snad ji da tibi za sluzku a slniecko bubica uz v sobotu zmizi!

112
Foxy
Reagovat

Tibi nema dobrou barvu… fakt nevypada zdrave.

113
Foxy
Reagovat

Tak uz se blizi ti zoufalci, alias banditi.

114
gabisollis
Reagovat

@Foxy: ja to spis vidim na duel Reza-Viktor.:-/
Ta zenska tam bude az kdo vi do kdy.

115
hollyoaks
Reagovat

farma duel bude opäť v piatok

116
hollyoaks
Reagovat

farma duel bude opäť v piatok ….doktori sa presuvaju na 22.15

117
Foxy
Reagovat

@gabisollis: asi jo……uvidime jak s tim zamichaji banditi

118
Poppy
Reagovat

@veverka: FT už byl určený, je to Tibor.

119
Pertule
Reagovat

To není farma. To je chocholouškov …

120
veverka
Reagovat

@Poppy: Už jo :-))))

121
gabisollis
Reagovat

@hollyoaks: to je dobrej chaos!

122
BarBora
Reagovat

@hollyoaks:
To je fajn, Doktori asi nezabrali, tiež som nepozerala, vôbec nemám chuť na nejaký nekonečný seriál.

123
Bobby Brown
Reagovat

@BarBora: Náhodou, mně se Nekonečný příběh moc líbil. :-)

124
BarBora
Reagovat

Z tých nových sú mi muži tak na 1.-ý pohľad celkom sympatický, ženy ma zatiaľ ničím nezaujali, ale ešte sa to len ukáže, čo sú zač.
Inak, tiež máte pocit, že v TV z tej farmy dávajú čoraz menej? Len to začne, už je reklama, potom niečo málo, zas reklama,… zrazu je koniec a mne sa zdá, že sa vlastne nič neudialo.

125
Foxy
Reagovat

@BarBora: ano, reklama, par zaberu vychodu/zapadu slunce, mraku, hmyzu v trave a je konec:-)

126
janislava
Reagovat

@gabisollis: jak jsem sledovala farmu,tak si celou dobu říkám,že bude pánský duel Reza+Viki,ale zatím nevíme kdo bude sluhovat,může se to otočit na dámský duel.

127
BarBora
Reagovat

@Bobby Brown:
Nekonečný príbeh áno, ale tie nekonečné seriály nepozerám, aj tak je buď Farma, Superstar, XF, Hlas, to úplne stačí.

128
gabisollis
Reagovat

@janislava: uvidime, ale ja to vidim na Rezu.Viktora Tibor neda za sluhu a zensky nemusi Rezu tak ho asi zvoli.Ikdyz jim snad musi byt jasny, ze Reza vyhraje ackoliv by Viktor volil a almanach bude pro Rezu asi orisek.

129
janislava
Reagovat

bandité=muži zatím pohledově dobrý(Matúš mě připomínal Mária Drobného s farmy4)ženy zatím nic moc,uvidím až budou pohromadě na farmě.Reklamy katastrofa,začíná pohádka a za chvíli končí pohádka a z toho není nic.

130
Foxy
Reagovat

@gabisollis: @gabisollis: nepodcenovala bych rezu! V tom vedomostnim rozstrelu s evou to vyhral!

131
Foxy
Reagovat

@janislava: jj ten Matus vypada dobre, zatim.

132
janislava
Reagovat

@gabisollis:souhlasím,ale almanach už Réza nad Evou vyhrál

133
gabisollis
Reagovat

@Foxy: ja ho nepodcenuju, ale mam obavu.Vsak jakmile vypadne Reza koncim z farmou.Na priblblou Miriam se koukat nebudu.:-D

134
janislava
Reagovat

@Foxy: @Foxy: jojo:-)

135
janislava
Reagovat

podívala jsem se na vizitku Matuše Lengvarského,je to pěkný svalovec,přesně jak Mário

136
BarBora
Reagovat

Pri voľbe 1.-ého duelanta budú 3 ženy proti Viktorovi. Jana s Mirou by podľa mňa volili mužský duel, Eva s Lenkou sú nevyspytateľné. Ale už nastúpia prišelci a asi už budú začlenení aj do hry, tak ťažko odhadovať. Skôr to bude mužský duel, Reza by si asi vybral Viktora. Skôr som zvedavá, koho dá Tibor za slúžku, ja by som určite dala Miru, na ňu sa nedá spoľahnúť v ničom, pokiaľ to nie je aj jej záujem. Ale ak chce Tibor chrániť Viktora, asi dá Janu, potom Lenku skôr presvedší na ženský duel.

137
Johana
Reagovat

Těším, těším – Ľuboš a Matúš – oba sympaťáci, snad nám to vydrží :-)

138
janislava
Reagovat

@Johana: :-)sympatáci,to bude asi pro psychoLenku,když dala odstup Rézovi

139
janislava
Reagovat

@gabisollis: věřím ti,že ti Miri je nesympatická,ale když se podívám na Vikiho tak včerá nedělal vůbec nic než pokuřoval fajfičku a brebendil,tak je to u mě nula.

140
LadyXL
Reagovat

Aby Miri makala, musí dělat s někým! Když je na práci sama, tak dělá pomalu a práci sišetří … Viz oprava odtoku ..

141
gabisollis
Reagovat

@janislava: Viktor me taky neni moc sympaticky.Ocenuju na nem jen to, ze zrejme bude dory kadernik z toho mala a bide prece jen dokaze udelat hezke ucesy na farme.
Ale Miriam-achjo Ta zenska me uplne drazdi.Vubec si nevzpominam, ze by nekdy ve me nekdo vzbouzel takovy negace jako ona.A to co predvadi ted po vyhranym duelu je uplne na pobliti.

142
galadriel
Reagovat

nepripomína Vám Ľubo Ľuba? Samo si odmyslite vlasy.
A Iri má super fotku.

http://farma.markiza.sk/kto-zije-na-farme
tu je predstavenie nových farmárov. Myslím, že Rézovi sa bude páčiť Irena. Lena 2 bude ťažký oriešok. Budem ju zatiaľ volať takto, možno jej farmári vymyslia nejakú prezývku, aby sa tie dve navzájom nemýlili.

143
veverka
Reagovat

@galadriel: L’ubové mají podobný nos :-))
Ale jinak jsem ráda, že tam ten nový bude. Vypadá to, že se umí k práci postavit. S ovečkami mu to šlo hezky, radost se dívat, jak dojení odsýpalo.
Tibor už nebude tak nepostradatelný a jsem zvědavá, jak si ti dva sednou.
Matúš je hezoun, tak to bude zase oživení pro ženské.
A postavou snad trochu hrozba pro Tibora do duelu.
Bandité mají vždycky výhodu, že mají část farmy nakoukanou a tak o farmářích už mají trošku dopředu svůj obrázek. Jsem zvědavá, jak se to tam začne teď skupinkovat.

144
Foxy
Reagovat

Vsichni jdou na farmu za nejakym bohulibym ucelem, pomoc sestre, rodicum, atd. Kdybych rekla, ze mi jde o tu vyhru a ze si ji necham, tak se asi rovnou vyradim ze hry, co?:-) :-)

145
galadriel
Reagovat

@Foxy: jj :)) Tak na to šla Jana Hrmová v minulej sérii a veľa ľudí si ju AJ kvôli tomu trocha zaškatuľkovalo.

146
Prochor
Reagovat

145 – No jo, Janička Hrmová se nesnažila přetvařovat když mluvila na kameru sama: “ Jsou tu všichni pitomci. Už je na čase uvažovat, co udělám s výhrou. Asi si nechám udělat nějakou plastiku.“:-))) Žádné hraní si na hezkou.

147
Prochor
Reagovat

Ještě poznámka: Tiborovi bych nedoporučoval číst otázky na sebe – jinak by to s ním v jeho stavu mohlo praštit.

148
Franz
Reagovat

Noví valaši jsou sympatičtí. Možná jen ta nová Lenka přinese na farmu trochu chaosu. Lubo bude asi dost pracovitý a hlavně bude rozumět zvířatům. Tipuji, že to bude právě on, který odrodí Malinu. Pro Tibora bude asi hodně velkou konkurencí. Však Tiborova reakce na příchod nových byla byla k smíchu.

149
galadriel
Reagovat

@Franz: Aby zasa nezasahovala sanitka, teraz ale naozaj, nie len na to, aby sa zosypala Lenka :)

150
Franz
Reagovat

@galadriel: Tento rok asi vybrali nějaké méně odolné jedince. :-)
Je to prostě smůla na soutěžící, přispělo k tomu špatné počasí a mně se tento rok moc nezamlouvá prostředí. Nemůžu si pomoci, ale Kopanice jsou mi bližší.

151
janislava
Reagovat

@veverka: postavou Matuše to bude opravdu hrozba pro Tibi do duelu,až ho uvidí moc mu to vonět nebude nebo zkolabuje s vysokým tlakem.

152
Ananas
Reagovat

Tak jsem jen valila oči – Mozkomirka se učí práce, kteří ostatní už dávno dělají a ještě je na to hrdá! No, čemu se divím…
Tibor dobře říká, že ona se pěkně umí přes týden šetřit.
Řekla bych, že funkce Tibora tentokrát opravdu příliš nepotěšila.
Herecká etuda nových „kde mi kočovní valaši jen složíme na zimu hlavu“ byla otřesná. Prosím, nenuťte soutěžící hrát!
Holčiny tam vnesou asi trochu mezilidského chaosu, chlapi vypadají hodně dobře. Tedy do hry a na farmu. Těšila jsem se na příchod nových hodně a zatím jsem spokojená.

153
Franz
Reagovat

Čekám, že tento týden konečně vypadne již dříve avizovaný Viktor. Duel Reza-Viktor. Tam je, ale potom předpoklad, že znovu bude FT Tibor. Pokud tedy ze zdravotních důvodů neskončí, tak by tam měl ještě nejméně 3 týdny „károvat“ farmu.

154
Ovečka Shaun
Reagovat

Neviem aká je situácia na tejto farme, ale pri minulej, kde bol mimochodom vraj dvojnásobný rozpočet, mali na niektoré dni minimálne množstvo použiteľných záberov a tak museli dopĺňať i z iných dní. Dokonca aj +- týždeň (kvôli počasiu, oblečeniu apod.). Zatiaľ som to okrem tej zelenej Tiborovej mikiny nepostrehla, ale začnem sa na to viac sústrediť – lebo to už potom nie je žiadna reality show (aj tak by som to nazvala skôr Farma Bohnice), kde sa poskladá deň podľa toho, aký súcit či nespokojnosť treba vyvolať. Ak v závere nechajú „nebodaj“ hlasovať divákov, tak je jasné, že môžu perfektne zmanipulovať pohľad napr. na mozkoMirku alebo toho, kto im tam neReže…

155
Ovečka Shaun
Reagovat

výborný link na stránke farmy – keď kliknete na nového honeľníka (prvá fotka zľava), vybehne vám odkaz aj profil na Betku :-)) http://i61.tinypic.com/8wz8tk.jpg

156
Bobby Brown
Reagovat

Irenka bude asi dobrý tlemítko. Uvidíme, jak dlouho jí to na Farme vydrží. Jen by neměla chodit moc ke stromům, aby se jí nezahákla větvička do toho bordelu na puse a neroztrhla si pysk, ať tam nejezdí co týden sanitka.

157
janislava
Reagovat

@Ovečka Shaun: profil na Betku,to není ta pravá Bětka

158
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Taky do bytku na rohy musí dávat pozor. Aúúú!

159
Ananas
Reagovat

@Ananas:
Ach jo. Dobytku ne do bytku. Zas tak velké to železo nemá, aly se zasekla třeba za futra.

160
Prochor
Reagovat

Viki surovec.
Nějak jsem nezaregistroval v příspěvcích reakce na to, že prý měl Viktor surově zacházet se štěnětem (doufám, že nespoileruju).
Na farma fb mu za to někteří diváci chtějí zakroutit krkem.
https://sk-sk.facebook.com/MarkizaFarma

161
Prochor
Reagovat

Několik reakcí z FB:
Zuzana Rossi : Akoze uz vazne nech ten rapavy buzerant vypadne odtial,lebo to je strasne. Stretnut ho niekde,rozdupala by som ho. Odporny nechutny clovek. A to ako sa chova k zvieratam,tak za to by som mu podpalila tu jeho rysavu hlavu
Martina Pospišová : to co robi viktor s tym psom?! ved je to stena!!!!!!!!!!!! magori!
Peter Štúň : kamarát Viktorko za toho psa ťa niekto rozdupe…ty vymetený mozog
Kateřina Kostková: to si děláte kozy? Nechat takto zacházet se štěnětem? Přesně z takovýchto situací se vychová pes, který pak zakousne dítě nebo způsobí těžké zranění
Simona Gondálová : tu špinu teplu by mali za toto čo spravil odtál vyjebat preč !!! normalneho chalana Patrika dali ven za nič a hento buzerantske monštrum tam nechate??????? hajzel !!!!!!
Jozef Bence : Fìha Julka ale fakt si naštvanája by mu rozkopal tú buzerantskú riť
Kristýna Čejková : Viktor zase získal jistotu, protoze farmář týdne je Tibor – takže Viktor ví, ze si muže dělat co chce, protoze určitě nebude sluha. Za to chování k psovi bych mu ale prala duel s Rezou. Bud si uvědomí, ze by mohl začít neco dělat a nebo půjde domu a bude klid.
Ľubica Hrčková : Ten Viktor je ale fakt jeb….som zvedava ci mu nieco povie hospodar ..jemu treba dat po tom rapavom ksichte a z kazdej stany aspon pat ran pastou ..

162
Franz
Reagovat

@Prochor: Je fakt, že Viktor včera nějak blbě zacházel se psem u ovcí. Štěně dokonce až zakňučelo. Z toho pochází asi ty příspěvky surového zacházení. Viktorka měl asi své dny, :).

163
Ananas
Reagovat

@Prochor:
To je v ukàzce na dnešek:-(

164
Franz
Reagovat

Příspěvek Kristýna Čejková – odhalila skutečnost.

165
JanaH
Reagovat

@Prochor: dřív nevím, ale včera jsem zaregistrovala, když řešili, jestli si ovce zlomila nebo nezlomila nohu, tak pejsek za tou ovcí běžel a plašil ji. Viktor Dunča popadl za kůži na krku a odnesl ho. Taky se mi to nelíbilo, psa bych takto nikdy nepopadla, ale ty reakce z FB se mi zdají přehnané.

166
Franz
Reagovat

@Ananas: Ano, vlastně máš pravdu. Ukazovali to už, ale včera.

167
Ananas
Reagovat

@Franz:
No, na konci včerejšího dílu. Nebo jsem něco zaspala?

168
JanaH
Reagovat

Ale hystericky na Dunča začala řvát Lenka…

169
Franz
Reagovat

Teď se dívám na tu upoutávku. Něco tam, ale i křičí psychoLenka na Viktora.
A z té upoutávky se dá domyslet, kdo je za služku. Sluha je jasný.

170
Franz
Reagovat

Lenka, tam říká Viktorovi, že ji hodil na zem. Asi tu ovci a zlomila si nohu.

171
ive
Reagovat

Z nové čtyřky mám radost, bez nich by Farma směřovala už pomalu do finálového duelu bez možnosti někomu výrazněji fandit. Lenka 2 a Iris jsou zajímavý mix, obě mladé odhodlané servírky, Lubo o farmaření ví nejvíc, taky výběr Matúše dost chápu, pohledný sportovec, že nepřišel před kamery s příběhem o pomoci příbuzenstvu od dluhů, zajistit lepší život jim, dětem sestry/bratra/, beru jako jeho plus… Jenom to, že Farmu 5 ani okem nezahlédl, mu moc nevěřím.

172
janislava
Reagovat

@JanaH: @JanaH: pejsek nemůže poznat zda ovce má něco z nohami,ale je fak že zacházení se štěnatem mi přišlo dost přehnané.Viki po propuštáku je čím dál víc horší a horší,snaží si svou zlost hodit na druhého,,že je kadeřník,to mu neberu-vlasy umí upravit,je to farma na práci a né kadeřnictví.

173
LadyXL
Reagovat

@JanaH: Jestli ho popadl za krkem za kůži, tak to je v pořádku. Takto nosí i fena svá štěňata a chovatelé běžně takhle „vytahují“ štěňata z pelechu… Jen se musí umět ho dobře chytit. Štěně i tak může vykviknout. Já jsem moji fenku takhle držela, když mi ji kámoš střihal a neměli jsme po ruce stůl. Nebolelo ji to, nemá ale možnost pohybu. A navíc od té doby věděla, kdo je pánem ve smečce :-D. Uvidíme ale lépe dnes v tv.

174
JanaH
Reagovat

@LadyXL: no mně to přišlo, že Viki po řevu Lenky chtěl situaci rychle vyřešit, tak psa popadl a odnesl.

175
JanaH
Reagovat

@janislava: mně to zas tak přehnané nepřišlo, ale sto lidí, sto pohledů na jednu věc. Viktorovi spíš vyčítám jeho lenost a věčné pokuřování, cítí ochrannou ruku Tibora, jak už se tady psalo.

176
Pertule
Reagovat

Ty upoutávky bývají kolikrát vytržené z kontextu. Já si počkám na večer. Vikouše vůbec nemusím, u mě je níž než Tibor. Tibor je mi totiž jenom nesympatickýa protivný, ale takovou zášť co v sobě nosí Vikina – to aby člověk pohledal

177
Jája
Reagovat

@Ovečka Shaun:
ty profily jsou celé dokopané např. Betka a Jano = Anna Koleňáková

178
Jája
Reagovat

@Ananas:
Reza si ji zahákne :D

179
Jája
Reagovat

@Franz:
Motal se kde neměl a plašil ovce. V košiari to štěně nemá co dělat.

180
Jája
Reagovat

@JanaH:
Za kůži na krku se běžně zvířata nosí když něco provedou nebo neposlouchají, je to takové upozornění – dělají to i jejich matky.

181
Jája
Reagovat

@Jája:
Navíc je to pro ně šetrnější než nosení viz Reza a Lena. Takto zvíře dokonce může dostat kýlu nebo se mu přetrhnou vazy u žaludku aj.

182
Ananas
Reagovat

@Jája:
To je fakt:-) Joj, to zas bude mít Evka o čem kázat!

183
Ananas
Reagovat

@Jája:
Cytit za kůži ano (do určité hmotnosti). Ale už ne odhodit. Ale uvidíme večer.

184
JanaH
Reagovat

@Jája: já vím. Že tak nezvedám svého psa já neznamená, že to nemohou dělat druzí, je to běžná věc. Můj pes poslouchá a je zlatý, netřeba jej upozorňovat na nevhodné chování. :-)
Proto jsem i psala, že ty reakce na „týrání psa“ Viktorem jsou přehnané.

185
Pertule
Reagovat

@JanaH: Týrání je pro toho psa už jen to, že tam s nimi musí být. Kdo toto vymyslel …

186
Wally
Reagovat

Vždyť toho psa nezvedl ani do vzduchu , chytil ho za krkem a “ poponesl“ asi 3 metry. Lenka na něj ječela kvůli ovci ne kvůli psovi. A jak někdo psal v košiari nemá co dělat jen ty ovce plaší a obzvlášť když neumí ještě poslouchat.

187
Ananas
Reagovat

@JanaH:
Ono je to s tím chytání za krkem ještě trochu složitější. Mládě (kotě, vlče, lvíče…) má reflex, je-li takhle matkou chyceno, uvolní se, zhadrovatí, takže se mu nic nemůže stát. Dospělé zvíře tento reflex už ztratilo, proto se to nedoporučuje. I když krátké zvednutí nejspíš neublíží.

188
JanaH
Reagovat

@Ananas: no a co já s tím? :-DDD

189
Ananas
Reagovat

@JanaH:
Ee…asi nic. Leda, že je doře, že to neděláš:-)

190
Jája
Reagovat

@Ananas:

vždyť se bavíme o štěněti :)

191
Ananas
Reagovat

@Jája:
Tak co se Dunča týče, toho už by fena za krk sotva přenášela. (Ale jak už jsem psala výš, pokud s ním Viktor nemrskl, ublížit mu tím asi nemohl.) Končím s přenášením štěňat i dalšího zvířectva, počkáme si na večer.

192
LadyXL
Reagovat

A všimli jste si v dřívějších dílech, že štěně bylo většinou s Betkou? Byla na něj občas tvrdá, když ji ukázali, ale asi mu dávala pocit bezpečí a hlavně nějaké pravidelnosti. Když přijel tehdy hospodář, tak stál Dunko vedle Betky a ne vedle Lenky, která si ho „vyprosila“. Zkrátka to štěně teď nejspíš ztratilo oporu a tak tam bezcílně pobíhá a nikdo si ho nevzal na starost. Proto jim pak vběhlo do ohrady. Podle mého by ho měli rychle vzít pryč, tihle ho rozhodně nevychovají…

193
BarBora
Reagovat

Podľa vídeí vo vizitke to tentokrát vyzerá na celkom dobre vybranú vzorku ľudí.
Lenka už za pár dní ide ostatným trochu krkom, vyzerá na akčnú osôbku a asi pôjde tvrdo za svojím.
Iris pohoďáčka, pôsobí celkom milo , trošku „poťouchle“.
Ľuboš, to je zaujímavý týpek, tipujem, že s Tiborom si buď veľmi sadnú, alebo budú na nože, možno s ním bude aj sranda, aspoň výzororom tak na mňa pôsobí.
No a Matúš, to bude asi ten kladný hrdina, za ktorým pôjde dav, pekný, urastený, sympatický a vyzerá, že aj šikovný a pracovitý.

A do zvyšku pôvodných farmárov by mohli vniesť oživenie, posledné diely som sa už dosť nudila,
Zo začiatku to bude len také oťukávanie, o taký týždeň by sa to už mohlo začať kryštalizovať.Som na tie nové vzťahy dosť zvedavá.

194
BarBora
Reagovat

@LadyXL:
Hej, všimla som si to, ale je to ešte šteniatko, behá od jedného k druhému, ale s Betkou mu bolo asi najlepšie. Ale s tou ovečkinou nohou to nevyzerá dobre, aspoň podľa tej chvílky, čo nám ukázali. Viktor konal v rýchlosti, chcel chrániť tú ovcu, nemyslím, že by chcel Dunčovi ublížiť.

195
Bobby Brown
Reagovat

Já mám s Dunčom problém ten, že je to právě ještě štěně a jestli tam bude dva tři měsíce, tak kdo bude jeho smečka a alfa? Pak to skončí a půjde zpátky k … „někomu“?
Tedy, pokud pravý páníček není někde poblíž a tohle je jen sranda pro kamery.

196
BarBora
Reagovat

@Bobby Brown:
Máš pravdu, je to väčšinou pes jedného pána, Betku poslúchal.
cit.
„Border kólia je ako väčšina ovčiarskych psov silne fixovaná na svojho pána a veľmi rada pre neho pracuje. Často býva psom j e d n é h o pána a ostatných členov rodiny síce rešpektuje, ale ich povely neposlúcha.
Výchova tohto psa je pomerne náročná a nie je vhodná pre začiatočníka. Pri výchove je nutné dbať na dôslednosť, avšak taktiež je veľmi potrebný citlivý prístup. Tento pes sa veľmi rád a dobre učí a svojich návykov sa v budúcnosti drží, ale neznesie tvrdé a necitlivé zaobchádzanie.“

197
LadyXL
Reagovat

@BarBora: Tak to je pravda ohledně pasteveckých psů. Strýc měl čuvače a sakra dobře vycvičeného, že sám ohlídal 300 ovcí. Já jako dítě párkrát šla „pást“, dávala Princovi rádoby povely, ale on si stejně dělal svou práci, jak byl vycvičený :-D. A zpětně si uvědomuji, že nás ostatní prostě toleroval a strýce bezmezně miloval a na slovo poslouchal … Jsem přesvědčená, že by psa měli vrátit majiteli, pokud fakt není majitel někde poblíž a např. na noc si ho nebere…

198
BarBora
Reagovat

@LadyXL:
Ja som sa tak veľmi tešila na toho čuvača, čo dávali v upútavke pred začiatkom Farmy, krásny bol a mne sa tieto psy veľmi páčia. Možno je finta v tom, že bol už starší. Dunčík je ešte šteniatko a možno je ešte vo veku, kedy to ešte na neho nebude mať až taký dopad a pániček tam niekde je, ale nevyznám sa v tom.

199
Hugo
Reagovat

Tak jsem se vrátila domu a konečně jsem zkoukla včerejší díl. Začínám mít pocit, že vyhraje ten, komu se podaří ve zdraví přežít tuto řadu. Ostatní postupně odpadají, ani duel nepotřebují.

200
gabi
Reagovat

@Hugo: tak to uz konecne vyriesme, si tu sama pod Tvojim nickom?je tu aj Hugo ako muz, stale si to Ty?

201
gabi
Reagovat

ak neodpovies, potvrdzujes, uvedomujes si to ?

202
Hugo
Reagovat

@gabi: Gabi, nevím, jestli tady vystupuje ještě někdo pod stejným nikem. Hahaha, já jsem tedy od narození holka.

203
JanaH
Reagovat

@gabi: a není to jedno?
Taky jsem si všimla, že tady občas Hugo píše jako hugo, e? :-D

204
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Je pravda, že snad nikdo jiný nestřídá tak často rod mužský a ženský.

205
okkvp
Reagovat

@gabi: muž/ soused píše pod nickem Dan

(i když soused asi dobrý kámoš, vzhledem k dalším identifikačním údajům)

206
okkvp
Reagovat

a jak tak na to koukám, tak Dan zas občas píše jako baba … jojo, pracovat s mulťáky není žádná sranda ;-)

207
JanaH
Reagovat

okkvp : přesně tááák, tohleto mě baví. :-D Ale jinak je mi to vážně fuk. :-DDD

208
gabisollis
Reagovat

@okkvp: jj ja se na to jednou Dana ptala a odpoved zadna.:-D
Me je to jedno jen nak nechapu co z toho ma.

209
BarBora
Reagovat

gabi aj Dan neprispievajú tak často ako Hugo, ale tu nejde o nejaké pranierovanie, len človek chce vedieť, s kým vlastne diskutuje, nešlo len o mužský rod, niekedy som mala fakt pocit, že na mňa reaguje niekto iný.

210
Hugo
Reagovat

@JanaH: Řeknu to asi tak. Jelikož není v mých silách dokázat přes PC kdo jsem, případně co jsem psala já, nebo snad někdo jiný, ani se nebudu snažit. Když budu mít chuť si sem něco napsat, klidně napíši a je na každém, jestli bude reagovat, nebo místo toho řešit kdo jsem a jestli jsem to psala já, nebo někdo jiný. Maminka mi kdysi řekla, že jsem holka, tak tomu už drahně let věřím.

211
JanaH
Reagovat

@Hugo: …šiš… to s malým há byl vtip, ani ne na tebe, ale spíš na gabi, jestli to jako taky nechce vyšetřovat. :-)
Mně je to vážně jedno a když budu mít chuť, budu na tebe reagovat, ať jsi kdo jsi.

212
JanaH
Reagovat

@Hugo: akorát gabi neodpovídá, tak nevím, jestli si uvědomuje, že potvrzuje… :-D

213
Bobby Brown
Reagovat

Mně to tedy jedno není! Já chci mít prosím přehled, jestli to má vocásek, nebo dírku, ať vím, jak se k tomu mám chovat. Pořádek musí bejt! ;-)

214
JanaH
Reagovat

@Bobby Brown: fotku bys nechtěl, ty pořádku? :-DDD

215
Bobby Brown
Reagovat

@JanaH: hele a docela jo

216
Hugo
Reagovat

@JanaH: V poho

217
okkvp
Reagovat

@JanaH: gabi nemůže potvrzovat, bo lustruje komenty měsíc nejmíň dozadu … Jojo, jen aby nenašla, že v tom je ještě „milenec/potomek“ :-)

218
JanaH
Reagovat

@okkvp: myslíš, že se dozvíme, jak to dopadlo? To je TAK napínavé… :-D

219
okkvp
Reagovat

Já to z pozice admina uzavřu – mulťáci pokud netrolí nevadí, ale pokud se člověk opakovaně nevyvaruje omylů s rody či psaním do správného okna, pod správný nick, tak si holt zadělává na to, že si někdo časem všimne a bude se mu přinejmenším poněkud pousmávat … Nic víc v tom není.
Proto jsme (admini) v tomto případě také nic nepodnikli a pokud se to nezmění, ani nic nepodniknem.

220
BarBora
Reagovat

@okkvp:
A Hugo ide vždy z rovnakej IP ?

221
okkvp
Reagovat

@BarBora: už jsem to uzavřela, nechť se s tím popere dotyčná/dotyční jak uzna/jí za vhodné

222
BarBora
Reagovat

@okkvp:
V poriadlu, ale z pozície admina vynášať, kto zrovna čo na stránke robí, nie je zrovna fér.

223
Jája
Reagovat

@BarBora:
A co myslíš, mají v šestičlenné rodině šest počítačů a každý s jiným IP? :)

224
JanaH
Reagovat

@BarBora: a kdo jiný má hlídat, když ne admin? Dunčo?

225
okkvp
Reagovat

@BarBora: tak proč se mě ptáš?

226
okkvp
Reagovat

Hele dost OT na toto téma, farma je imho výživnější

227
JanaH
Reagovat

@BarBora: ještě dodám, že tydlencty internety jsou plné cvoků, už jsme jich tady pár zažili… a jsem moc ráda, že díky adminům je od nich pokoj, pevně doufám, že navždy, i když občas se pod jinou identitou pokouší…

228
JanaH
Reagovat

@okkvp: sry, šéfová.

229
BarBora
Reagovat

@Jája:
Asi si nepochopila, o čom som písala, prepáč.

Mne by vôbec nevadilo, aj keby namiesto Hugo odpovedal, napr. manžel (nevravím, že to tak aj bolo), keby sa v tom zmysle aj písalo. Nevidím problém v tom, keď sa niekto z rodiny zapojí.

@JanaH:
Áno, to je práca admina, ustriehnuť takúto vec, prečítaj si ešte raz môj príspevok, písala som o inom, ale nechajme to.

230
Ferda
Reagovat

hele, v archivu už je dnešní díl

231
Ferda
Reagovat

:D a sluhové už se stěhují do seníku :D to by mě zajímalo, komu se to povedlo zveřejnit dřív než v telce :D a bez reklam

232
Bobby Brown
Reagovat

@JanaH: já stále čekám…

233
JanaH
Reagovat

@Bobby Brown: na co? :-D

234
gabisollis
Reagovat

@Ferda: diky za info.Vypla sem tv a koukam na pc usetrim si pul hodiny zivota.:-D

235
Bobby Brown
Reagovat

@JanaH: Na tu tvojí nabídku. :-)

236
Bobby Brown
Reagovat

Ne Kikina, ale Lena je na ránu ohledně Dunča. Měšťáci a žvížátka, no. Takhle to pak dopadá.

237
JanaH
Reagovat

@Bobby Brown: ty dobře víš, že jsem to myslela jinak, provokatére! :-D

238
Bobby Brown
Reagovat

@JanaH: To sice vím, ale aspoň jsem to zkusil. Třeba bych něco vysomroval. ;-)

239
BarBora
Reagovat

Prvý krát ma Mira rozosmiala, fakt som pri tom jej nočno-hmlistom odkaze vyprskla.

240
JanaH
Reagovat

@Bobby Brown: :-P

Jináč s tím psiskem máš pravdu, Vikina mu nic neudělal, Lenka psa kazí a ještě je sebejistá, je to přece „její věc“.

241
JanaH
Reagovat

Haha, a pobavili mě banditi, či jak se jim letos říká, prej Repa a blondýna. :-D

242
Jája
Reagovat

Jsem zvědavá na Evku (jak ji nazvali odpora blondýna), tam to bude divoké. Doufám, že tu nafučenou černovlasou pořádně smete. :)

243
gabisollis
Reagovat

Ja nadsena z tech novych vubec nejsem a ta cernovlasa bude asi pekna krava.
Miriamnemozna zas perlila.
Tibor me dneska pobavil v dobrym:-D

244
gabisollis
Reagovat

@Jája: no Evka je proti ty novy cernovlasy uplnej andel.

245
gabisollis
Reagovat

Taky nechapu jak muze byt Lenka nadsena z novych lidi.To nechape, ze se ji snizuje vyhra?

246
JanaH
Reagovat

Vždycky jsem fandila starým proti novým. Letos to mám opačně.
Protože ti staří mi připadají čím dál nemožnější.

247
gabisollis
Reagovat

@gabisollis: teda sance na vyhru.

248
Jája
Reagovat

@gabisollis:
Myslím, že se taky umí pořádně napaprčit (naštvat) zatím nám to nepředvedla nebo spíše tv neukázala, pokud tam již něco bylo.

249
JanaH
Reagovat

Lenka2 zatím vypadá na drsoňku. Jestli si teda na ni jen nehraje (jak Lenka1).

250
BarBora
Reagovat

Keď Betka zavolala na Dunča „Dunčo sem pod“, ten sa dobreže neotočil vo vzduchu a bol pri nej. Teraz tam nikoho neposlúcha, asi by ho mali vrátiť majiteľovi.

251
galadriel
Reagovat

a Miri zas v starých kolajoch :))) Ja som také chudiatko, nikto ma tu nemá rád :)) ja z nej umrem

252
gabisollis
Reagovat

@Jája: nerikam, ze ne, ale je proti ni takova kultivovana umi se vyjadrovat.Kdezto ta nova to je sila IV.cennova skupina.

253
Jája
Reagovat

@gabisollis:
:DDD

254
BarBora
Reagovat

Lenka2 je dosť vysoká, v tom má výhodu, ale keby začala ziapať a pustili by sa do nej spoločne Jana s Lenkou, brala by do zajačích. Zatiaľ ich ťažko hodnotiť, ale pôvodní farmári, až na Lenku, zareagovali dobre, najprv práca, potom pláca. A zdá sa, že aspoň raz budem fandiť Eve.

255
gabisollis
Reagovat

Na koho tam Eva vyrvavala Dane? Nevite nekdo? Me nak uniklo, ze by tam byl nejakej Dan.

256
galadriel
Reagovat

teší sa tu ešte niekto okrem mňa na ten súboj Réza vs. Matúš? Konečne bude na čo pozerať :)))

257
Poppy
Reagovat

@galadriel: I když zatím přišelcům nefandím, docela by mne potěšilo, kdyby Reza dostal do budky. Třeba by na chvilku zkrotl.

258
Pertule
Reagovat

Všimla jsem si jak se chtěla Evka zase z úkolu vykroutit. No nevyšlo ji to :D

259
BarBora
Reagovat

@Pertule:
Dosť ma to pri jej silnách rečiach prekvapilo, možno len nechce odkryť karty.

260
Pertule
Reagovat

A Tibor to vzal jako že má asi imunitu. On to bude organizovat a komentovat jak to měli urobit .. tak ako povedal … áno

261
Pertule
Reagovat

@BarBora: taky si myslím. Evička je hráč. Skoda že ne k nám upřímnější

262
Johana
Reagovat

@BarBora: taky jsem si nemyslela, že to někdy napíšu, bo Evku moc nemusím, ale teď doufám, že odpora blondýna vytře s černovlasou semetrikou všechny kouty na farmě.

263
BarBora
Reagovat

Pristihla som sa, že v tomto dueli budem fandiť starým farmárom, už si toho predsa len odskákali dosť, nedávala by som na začiatok nejaké výhody prišelcom. Potom sa uvidí, čo sú zač. Lenka2 je asi zaskočená z papuľnatého Viktora, to asi nečakala.

264
janislava
Reagovat

@Pertule: Tibor je akorát velká ukecaná huba,jak před Martinem víc kecal-pán dokonalý,až mě běhá mráz po zádech.

265
galadriel
Reagovat

V minulej farme bol tiež duel kočovníci vs. starí farmári. Zápasili, druhé bola tiež najšikovnejšia žena a tretie bol človek s najpresnejším okom. Vyhrali starí, nasledujúci týždeň sa nikto z nových nemohol stať farmárom týždňa.

266
Wally
Reagovat

Jak je možné,že valaši znají Evu, která tam není ještě ani 4 týdny? Nespletli si ji náhodou s Lucií?

267
BarBora
Reagovat

@galadriel:
Hej, z toho si pamätám akurát Šárku, aj prstami ryla do zeme, len aby to preťahovanie lanom vyhrala.

268
BarBora
Reagovat

@Wally:
Asi ju nepoznajú, volajú ju blondýna, ale Evka asi tiež nebola naklonená ich hneď brať do kuchyne a hostiť.

269
Ferda
Reagovat

@BarBora: Jano zápasil s Heňom, Šárka se přetahovala s Nikoletou a Paco s Petrem stříleli z luku

270
Lenka
Reagovat

Díky za vaše komentáře, nestíhám „dokoukávat“, takže díky vám jsem v obraze :-)
Jsem zvědavá, co nově příchozí na Farmě provedou, způsobí, ale fandím spíš těm „starým“farmářům, protože oni si to odtrpěli od začátku (myslím pobyt na farmě, bez pořádného jídla, apod.). Na druhou stranu Evka a Rezo mezi ty „staré“ zapadli poměrně dobře, až mě to překvapilo. A pro větší akci holt další noví… Chápu pravidla hry, ale je krapet nefér, že dojdou k těm starým noví, odpočatí a pak je to takový… nerovný? … boj, souboj. Njn, ti, co do toho šli, pravidla určitě znají :-)
Líto je mi Betky, že vypadla, ale asi je to tím, že mi byla daleko příjemnější než Miriam.
(šmírování nebudu komentovat, estébácké metody nejsou můj šálek čaje).

271
LadyXL
Reagovat

Nevím jak vás,ale v tomto díle mě nejvíc lezla na nervy Lenka! Ať už kvůli psovi tak i při příchodu nových. Řvala a smála se jak blázen.Emoce s ní zase cloumaly a byla na proplesknuti . A při stole? Už i Miriam ji musela vysvětlit,že bude asi jíst jako soutěž a že se nevolí největší jedlík kvůli diplomu …

272
Jája
Reagovat

@LadyXL:
JJ z takových mají velkou radost „šmejdi“ :) Pozve do domu, nakrmí, nechá přespat, podepíše cokoliv. Ubohé děvče :(

273
Hugo
Reagovat

Tak mě ze včerejšího dílu nejvíc pobavila scénka, jak Tibor ostatním vysvětloval před Martinem znovu úkoly týdne. To nemělo chybu.

274
Tamzin
Reagovat

@Hugo: To mě taky, jak kýval hlavou. připomínal mi Hurvínka :-)

275
Hugo
Reagovat

@Jája: Lenka je klasická hysterka. Absolutně nezvládá napjaté situace, hned se začne hroutit. A jsem přesvědčená, že takhle se chová i v reálu, což musí být dost peklo.

276
Poppy
Reagovat

@Hugo: Tiborovi se to lampasáctví dostalo pod kůži. Rozkazování před nastoupenou jednotkou, to je jeho.

277
Hugo
Reagovat

@Poppy: Hahaha, jojo, je to tak. Mějte se tady, hezký den všem, mastím do práce. Tak zas večer

278
Tamzin
Reagovat

Taky bylo fajn, jak si Tibor myslel, že dá vstupní test a podle toho bude přijímat nové farmáře, prostě pán a vládce všeho :-)

279
LadyXL
Reagovat

Včera byla pěkná tragédie, když měli ti noví zahrát svou hereckou vložku…, to je nemohou nechat mluvit jen tak, říct jim jen okrajově, čeho se to má týkat? Uff. Dělají z nich drsoně i s těmi poznámkami o současných farmářích – resp.Tiborovi. Opět mi to přijde nefér, že je mají nakoukané, ví o nich hodně a mohli se na ně připravit… Ale na druhou stranu příchod vítám, bude to oživení. Jo a trochu mi při odchodu od košiara přišla ta dvojice jako Miriam. Zase nereferovali přesně, co se dozvěděli. Hezky si to upravili… Jídlo měli slíbené za práci a spaní na zemí se bralo jako sranda… Ale to už je jen tak na okraj :-). Ovšem s takovým negativním přístupem – zejména od Lenky2 – tam bude dost vzruchu…

280
Jája
Reagovat

Lenka 2 už lituje, že tam lezla.

281
Franz
Reagovat

Á, pan Repa. To jsem se zasmál. Noví farmáři to budou mít s ním asi těžké.
Hlavně ta nová Lenka. Na první pohled moc sympatická není, ale už teď dopředu upozornila, že sebou zametat nenechá. A i takový získávají fanoušky.
Jinak se mi ti nový celkem líbí. Dokonce si přeji, aby dnes vyhráli disciplíny, aby jeden z nich byl příští týden FT. Změna je potřeba.

282
Ananas
Reagovat

Večerní příchod kočovných valachů byl efektní. (Ty spontánní rozhovory před a po už méně.) Farmáři měli skvělé komentáře: Kanibalové, Robin Hood. Nejvíc mne dostal Réza: mají slona!:-)))
Noví se mi dost líbí, i pana Repu Odporu dobře zhodnotili! Jak obecně nemusím příchdy nových soutěžících dohry, tak těmhle budu fandit!
Ještě mne dostala Lenka, že prý ji Dunčo svým způsobem poslouchá. Jj, to známe, na slovo. Když řekne: tak jdeš ke mně nebo ne, tak on k ní jde nebo ne…
Těším se na večer!

283
Franz
Reagovat

Viktor je možná dobrý lazebník, ale počty ze základní školy vůbec neumí. A stejné problémy bude mít asi ze zeměpisem, chemii. atd. Prostě lakmusový papírek.

284
Franz
Reagovat

Jo a pavouk má klepeta. :)

285
Jája
Reagovat

Koukám na nové videjka a můj první pocit ze IV, cenové se potvrdil. To není IV. ale nádražní a to místo o kterém mluví, tak tam má mozek. Bože do čeho jsi to duši dal.

286
Jája
Reagovat

Těm novým přeju ať prohrají a pěkně si Tibora dosytosti užijí ( fuj to jsem krásně zlomyslná). Nesnáším lidi, kteří přijdou, sednou v kuchyni jsou tam minutu i s cestou a mají lidi zaškatulkované. Viděli snad v televizi něco jiného než my? Podotýkám, že ze starých nikomu nefandím, ale tohle chování a mluvení o nich mne nadzvedlo.

287
Johana
Reagovat

Tak to jsem zvědavá, jak dopadl boj sluhů o spaní na peci. Evka byla chytřejší a zabukovala si teplý pelech u FT.
Zklamal mě Ľuboš – odpora Reba, odpora blondýna – náhodou, mě se zdálo, že Repa s nimi mluvil velice slušně.
…a Tibor mě pobavil – hrajú na nejaký nástroj, zablúdená dychovka sem ide.

288
Foxy
Reagovat

@Jája: souhlasi, jiz predem meli nazor na zaklade sledovani TV. To je sice nefer, ale neni to poprve. Jsem na ne zvedava za tri tejdny, jak budou sikovni. Tim padem jim zatim nefandim. Obzvlaste ty dve holky se povedly:-) . A matus rozhodne neni druhy mario, jak tu nekdo doufal. Je videt, ze se stab snazil najit druheho kladneho hezouna, ale Matus to rozhodne neni.

289
BarBora
Reagovat

Viaceré postrehy už spomenuli diskutujúci predo mnou, tiež som si hneď pomyslela, že to informovanie Ľuboša a Lenky2 o stretnutí s farmármi je hodné tak akurát Miry, ale inak som sa včera dosť zasmiala, asi najlepšie bolo dohadovanie sa farmárov, čo sa to k nim blíži. A tiež som si všimla, keď im Tibor ponúkol možnosť jedla za pomoc pri dojení, moc sa k tomu nemali. A ak Lenka2 takto začína hneď na začiatku, ako to bude asi pokračovať? Myslím, že dusnotu tam bude vytvárať vo veľkej miere práve ona.

290
gabisollis
Reagovat

Sem rada, ze se tu vyrojili i prispevky opevujici nove prichozi.Ja z nich nemam dobry pocit a taky se mi to nelibilo.Myslim, ze jim Tibor nerekl nic spatnyho.A ty jejich reakce a pomlouvani aniz by se s nima poznali taky o necem svedci.
A doufam, ze ten dnesni boj vyhraje Reza!:-)

291
gabisollis
Reagovat

@gabisollis: 290 samozrejme sem myslela neopevujici.

292
gabisollis
Reagovat

@Franz: 281-ona rekla, ze ze sebou nenecha zametat?
Tak to to ma ta holka naky pomateny, ne? Ano nikdo by ze sebou nemel nechat zametat, ale to co predvadi ona, je vyvolavac hadek, utoceni a to vse jeste doplneno slovnikem dlazdice.
Dokonce i ty tri novy o ni nic hezkeho nerekli.Na ty tri si jeste pockam z hodnocenim, ale tahle Lenka2 je u me povl.

293
ive
Reagovat

V „soubojích“ dnes o tolik nepůjde, hlavně asi o osobní prestiž a zábavu, soudím jen podle loňského celkem nudného zápolení. Na vstupu dalších 4 lidí do hry se nic výsledkem nezmění. Výběr obou nejsilnějších mužů byl jasný…, kdo jsou nejšikovnější ženy? Ochotná vypustit v zápolení duši mi připadala Lenka víc než Evka, L ovšem působila při debatě trochu dezorientovaná, souhlas s LadyXL 271:-)Že pak za hlavního Jedlíka nominovali ženu, mi hlava nebere, Tibor se držel stranou nejspíš z obavy, že by mohl zklamat.

294
veverka
Reagovat

Čas.sk nám prozradil, jak dopadne večerní souboj starých a nových farmářů
Já jsem s výsledkem spokojená >))
Jinak mne včera už řádně štval Viki. To jeho stálé pokuřování a poslouchání co mu stěny prozradí mne vytáčí. Jen shání a rozšiřuje drby, ale dělat nebude.
A Lenčiného hysterčení je už taky víc než dost.
To, jak ječela u oveček vyplašilo ovečky nejen jejich, ale určitě i ty za kopcem.
Ta holka snad už ani neumí normálně mluvit.
Byla bych ráda, kdyby tito 2 šli co nejdříve z farmy ven.
A těším se, že to ti noví tam trošku promíchají. Hlavně jsem zvědavá na chlapy, jak se projeví.

295
Jája
Reagovat

Hlavní jedlíci a pijou mlíko. Já bych dala žinčicu, ať mladý předvede jak mu pojede. Určitě ji ještě nepil a Jana by to měla v kapse. :)

296
gabisollis
Reagovat

@veverka: ja teda spokojena nejsem.
Neni to fer!

297
Jája
Reagovat

@Jája:
tak se omlouvám, po četbě vážné literatury máme jasno (a pili tu žinčicu) a mé přání vyfučelo do neznáma. Ti noví – to bude sebevědomí :(

298
Foxy
Reagovat

A rozhodne se primlouvam, aby se vychovateem Dunca stal nekdo jiny nez Lenhka,nejlepe jeho majitel.

299
Poppy
Reagovat

@veverka: Líbilo se mi, jak se Vikina bála nočního hlídání ovec. Asi jí v hlavě strašilo znásilnění :-)

300
Jája
Reagovat

@Poppy:
Co by asi dělal, kdyby ho unesli (jak už se stalo – to byl únos z duelantské chatky) :DDD

301
Ananas
Reagovat

@Poppy:
No Poppy!:-))

302
Ananas
Reagovat

@ive:
Tibor si asi dobře uvědomil, že tyhle souboje budou celkem zbytečné plýtvání silami. Není mu nejlíp, lítá mu tlak, proč by se dřel. Radši bude rozumně šetřit síly a navíc aspoň uvidí, jak si stojí soupeři, tedy hlavně Réza.

303
Poppy
Reagovat

@Ananas: No, mně to tak připadlo, jak to Tibor líčil ;-)

304
veverka
Reagovat

@gabisollis: 296 – Co na tom není fér? Je to souboj a vyhraje lepší. Bylo to tak i v minulé farmě.
Ti noví jsou taky unaveni a zmrzlí z putování na farmu.
Mně ta osádka na farmě už šla na nervy, tak jim přeji, aby dostali konečně trošku za uši. třeba se alespoň někteří vzpamatují.
Po těch trestech a odměnách, co letos uděluje Martin třeba Tiborovi je potřeba, aby jim někdo ukázal, že tam zavládne i jiný systém, než ten, co si oni nastavili.
Dělají jen to nejnutnější a nic navíc.
Další hráči, kteří ukážou že jsou i v něčem silnější by je měli vyburcovat, aby se začli víc snažit.
A když ne, tak ať vypadávají a na výhru ať si šáhne třeba některý z banditů.

305
gabisollis
Reagovat

@Ananas: at tenhle souboj dopadne jakkoli i kdyz uz to diky novymu casu vim.Tak si stejne myslim, ze Tibor na Rezu nema.Kort ted.Tibor neni v dobre kondici po tech tydnech na farme.

306
gabisollis
Reagovat

@veverka: myslim si, ze je velky rozdil tri dny a x tydnu.
Ja ti muj nazor nenutim, zkratka se mi to nelibi.

307
veverka
Reagovat

@Poppy: 299 – Škoda že Tibiho neunesli, jak v předcházející farmě. Hezky ho svázat. zavázat oči a bivakovat s nim alespoň 2 noci v lese. :-)))
Třeba by ho přešlo špiclovat po farmě a jen přenášet drby.

308
veverka
Reagovat

@gabisollis: Já taky vyjadřuji jen svůj názor a nenutím.
S bandity scénář počítá. A oni ty poslední dny nespali v posteli a ve vyhřátém pokoji, ale ve větší zimě a na zemi.

309
gabisollis
Reagovat

@veverka: tohle je ma prvni farma tak sem neotrkana.:-D
A hur ty novy lidi snasim.Treba to bude fajn.Akorat tu Lenku2 nevydycham to vim jiste.

310
Bobby Brown
Reagovat

Teda lidi, tu disciplínu s ovcemi jsem fakt nepochopil. Vrátka se otvírala směrem k Evě, takže ovce jimi projdou sami, kdežto Eva by musela svým ovcím ta vrátka otvírat. SprosťandoLenka přišla k výhře jak slepý k houslím. Toto bolo volaké čudné.

311
Poppy
Reagovat

No že zas dostali farmáři za odměnu pálenku, to je děs.

312
Bobby Brown
Reagovat

@veverka: Měla jsi asi na mysli Kikinu.

313
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Lenka2 je otřes, pokud to tam rozhýbe, dobrý. Ale pokud bude jen vyvolávat zbytečné hádky, tak doufám, že brzy vyfičí.
Ale nemyslim, že by staří farmáři byli nějací chudáčci zesláblí. S jídlem na tom dávno nijak zle nejsou, to co zhubli, je hlavně tuk. Jinak by po těch několika týdnech měli být spíš v kondici, vypracovaní, zocelení, otužilí proti dosavadnímu životu. Pro organismus byl největší šok prvních pár dní, teď by měli být v životní formě. No, to možná trochu přehánm, ale metabolismus už se imho přizpůsobil.

314
veverka
Reagovat

@gabisollis: Já jsem viděla všechny farmy, kromě 14 dnú SF 1. Hodně jsem z nich už i zapomněla, ale tito se mně zadají být nejlínější. Práce od začátku neměli moc a nenašel se mezi nimi ani jediný, kterému by opravdu záleželo třeba na těch zvířatech. Tato farma je podle mne jen samé kecy a nedovedu si představit dívat se na to ještě další 2 měsíce.
S novými lidmi čekám i konečně nějaké oživení.

315
Ananas
Reagovat

@Poppy:
No jo, budou tmelit kolektiv:-(

316
Poppy
Reagovat

@Ananas: Aby ho spíš nerotmelovali :-( Už víme, co umí Reza.

317
Poppy
Reagovat

@Poppy: …neroztmelovali…

318
Ananas
Reagovat

V té ukázce to vypadalo, že do ringu měli pustit Evku:-)
Ta její ovčácká disciplína mi taky přišla kapku nefér.
A dát do jídelní disciplíny ženu mi přijde na hlavu od samého začátku.

319
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Třeba se přitmelí k Iris:-))

320
Poppy
Reagovat

@Ananas: Jsem zvědavá, ke komu se bude tmelit Lena. Teď bude mít výběr :-)

321
Bobby Brown
Reagovat

Lena se bude spíš tlemit, než tmelit. Zase tím jejím kvantovým způsobem. Výbuchy smíchu, pláče, zpytování svědomí atd.

322
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Lena první – nevím
Lena druhá – k tmelu?

323
Franz
Reagovat

Lenka 2 pěkně odhadla Tibora podle stisku ruky. Zkoušel to na ni jako na Marka. A každý student psychologie vám řekne, že když někomu drtíte ruku, tak odhalujete svoji velkou agresivitu, nadřazenost a velkou dominantnost. Celý Tibinko.

324
Bobby Brown
Reagovat

@Franz: Jéžiš, to jsou zase psychoanalýzy. Já zažil několik drtiček rukou, ale to byli chlapi z dílny, kde celé dny točili klíčema a jiným ručním nářadím, takže jejich stisk byl jako strčit ruku do svěráku. Ale jinak to nebyli žádní agresivní dominarové. Sorry, ale já už jsem na tyhle generalizující psychobláboly alergický.

325
Jája
Reagovat

@Bobby Brown:
Já taky raději pevný stisk ruky než leklou rybu :)

326
Franz
Reagovat

@Bobby Brown: Napsal jsem pouze svůj postřeh a nikomu ho nenutím.

327
Johana
Reagovat

@Franz: drtivým stiskem ruky si někteří jedinci taky můžou kompenzovat nejistotu a nízké sebevědomí…ze stisku ruky se dá odhadnout povaha člověka, ale není nutné to přeceňovat, zvlášť v případě L2, která má na Tibora averzi a priori.

328
Franz
Reagovat

@Johana: Možná máš pravdu, ale jsem přesvědčen, že Tiborovi rozhodně nízké sebevědomí nechybí.

329
BarBora
Reagovat

Pozrela som si ten akože duel, to malo byť čo?
Reza na lopatkách? Tým, že sa prekulil cez chrbát? Odkedy sú to „lopatky“? Snáď ho na tých lopatkách treba aj chvíľu pridržať, nie?
A tie ovce? Veď tá Lena2 nemusela urobiť vôbec nič, len otvoriť dvere, ovce už vedeli, čo majú robiť, keďže tak boli naučené.
Ale Jane musím uznať, že sa snažila, šancu proti chovateľovi oviec a chlapovi s tou žinčicou nemala.

330
gabisollis
Reagovat

@Franz: jako, ze ta servirka ze IV cennovy z chovanim reznickyho psa bude jeste i psycholozka?:-DDD

331
BarBora
Reagovat

Čo sa týka toho Tiborovho stisku ruky, určite videla Marekov nárek, tak to pužila tiež, očividne ho má v zuboch. Je to riadna roba a sťažuje si na stisk ruky, to zas bude číslo!

332
cacorka
Reagovat

Celkem mě překvapilo, že to nejzajímavější z večerního dílu pustili už do éteru a ještě bez reklam :-) – to asi jejich reklamní zákazníci nebudou nadšení ;-).
Jinak se moc těším na ty nové, už tam byla fakt dost nuda a ti chlapi jsou sympoši :-). A psa by měli vrátit majiteli než mu úplně dorasujou výchovu – zvlášť u pracovního psa je to stupidní nápad.

333
Franz
Reagovat

@gabisollis: Jistě, že ne, :)

334
Johana
Reagovat

@Franz: a já mám z něho právě pocit, že si dost často jistý v kramflecích není a maskuje to navenek sebevědomým okecáváním. I to jeho áno za každou větou je podle mě jen neuvědomělá snaha vnutit svůj názor okolí.

335
Bobby Brown
Reagovat

@Jája: Vo tom mi ani nemluv, z toho se vždy oklepu, jak mi projede mráz po zádech.

@Franz: Já se nerozčílil na tebe, ale na ty psychoanalytické bludy, které někdo pronáší.

336
Franz
Reagovat

@Bobby Brown: Nesmíš si to tak brát, je to jen hra. :)

337
Bobby Brown
Reagovat

@BarBora: Jj, takovýto zápas je k smíchu. To by člověk nemohl udělat žádný přehoz. Vlastně se Reza o to pokusil, ale to ho potopilo. Dejme tomu na tři klepnutí, to bych ještě bral, ale že se dotkl…?
U ovcí ani Lenka nemusela nic otvírat, ty ovce se vrátky protlačily samy, což ty druhé ovce nemohly, ledaže by je uměly kopýtky otevřít k sobě.

338
BarBora
Reagovat

@Bobby Brown:
Máš pravdu, ani len tie dvere nemusela otvoriť Takéto duely si môžu strčť za klobúk, mali to hneď povedať, aké výhody majú prišelci a hotovo, načo robia z ľudí blbcov?

339
Bobby Brown
Reagovat

No, ale pokud by to chtěli udělat zajímavé, měli ten wrestling nechat na tom starém místě, kde stál košiar. Pěkně v blátíčku. Aspoň by pochopili, jaké to je.
A nebo se pomazat tukem/olejem, jako to mají mongolští pastevci či kazaši.

340
BarBora
Reagovat

A podobne poškodili Betku, aj keď nie až tak očividne, ale vzhľadom na kapacitu pľúc a ich trénovanosť sa taký ortieľ dal čakať. Betka mala problém sa vôbec na nejakú dovolenku dostať, Mira, dá sa predpokladať, bola a je pri mori varená, pečená a stačí často plávať, nemusí sa ani potápať.

341
gabi
Reagovat

Co sa to tu dozvedam? Vraj tu lustrujem. Nie som policajt, aby som niekoho alebo nieco lustrovala. Ano, v tomto obdobi si citam komentare a clanky k 2 RS, ktore sledujem v TV, a to Farma a Nakupne maniacky. Ak je toto lustrovanie, tak potom asi lustruju vsetci, co sa tu nachadzaju. Pochopila by som, keby taketo nieco napisala nejaka frustrovana osoba, ktora si sem pride na niekom vyliat zlost, ale od adminky som takuto zlomyselnost necakala. Nechapem, cim som jej tak stupila na otlak otazkou k Hugovi… Hoci mi je luto, ale tu koncim, majte sa fajn.

342
Ananas
Reagovat

@Jája:
Taky nesnáším leklé ryby, ale přehnaně silný stisk většinou o něčem opravdu vypovídá – o nadřazenosti, nadvládě nebo aspoň snaze ji předstírat. To člověk pozná v té konkrétní situaci, co je normální pevný stisk a co už ne. Ovšem tím nijak nehodnotím hypotetický Tiborův stisk něžné ručky Lenky2!

343
Bobby Brown
Reagovat

Na FB se probírá fotka zápasu M – R a musím uznat, že Maťův úchop pravou rukou byl k Rezovi tak trochu „unfér“. :-)

344
BarBora
Reagovat

@Bobby Brown:
No, mal hlavu dole, ten úchop mohol byť aj nechtiac. Mňa na tejto stránke skôr zaráža tá nechutná agresivita v príspevkoch, len málo normálnych prispievateľov, ostatní akoby si potrebovali ventilovať nejaké svoje slabosti, dosť primitívnym spôsobom.

345
Bobby Brown
Reagovat

@BarBora: Ještě aby to bylo chtiac! :-D

346
Ananas
Reagovat

@BarBora:
Od toho přece pánbůh stvořil internetové diskuze. Chjo. Dřív tyhle typy lidí leda psali anonymní dopisy, ale to bylo složitější a museli koupit známku.

347
BarBora
Reagovat

@Bobby Brown:
Nóó, ako som sledovala šport, hlavne takí vodní pólisti všeličo prezradili.
Inak, Matúš vyzerá normálne… aj keby to bol zámer.

348
BarBora
Reagovat

@Ananas:
Kedysi tá diskusia bola tiež, len v obrátenom garde, viac normálnych diskutérov a menej agresorov, niečo sa zmenilo…
Hlavne, aby to neprišlo sem.

349
Poppy
Reagovat

@gabi: Gabi, nechoď pryč, vrať se, kašli na to…

350
Ananas
Reagovat

@gabi:
Připojuju se k Poppy! Neřeš to a pojď řešit Farmu!

351
janislava
Reagovat

@veverka: ano to jsem si taky opět všimla,že Viki jen pokuřuje a ty jeho bláboli,šetři se na duel a pak bude o někom mluvit že nic nedělá,at se podívá sám na sebe. Úkoli pro FT-opět méně úkolů,než měla Lenka a navíc je jich ted o 4 far.více.

352
okkvp
Reagovat

@gabi: Co takhle zapojit smysl pro humor, než začneš psát podobné dotčené elaboráty. Ten chechták na konci jsem psala asi proč?

353
kozlík matěj
Reagovat

@gabi: Gabi, kočko, neblázni. Už to začíná, :-) Vrať se zpátky.
Vždyť je tady fain.

354
kozlík matěj
Reagovat

Nekoukala jsem dopředu na ukázky soubojů, jen jsem znala výsledky, jak se to tady odpoledne probíhalo. Takže jsem to viděla až teď. Neumím posoudit Rézu, ale u té Evky je to hodně nefér, jak s ní zametli

355
galadriel
Reagovat

druhá disciplína dosť divná…..

gabi, budem rada, ak sa vrátiš a budeš ďalej prispievať. Budem rada či už ako galadriel-admin i galadriel-diskutujúci.
Gabík nie je nikdy dosť :)))

356
Foxy
Reagovat

Tiboruv vyklad o Mirce rozesmal:-)
Miriam brzo preslo predsevzeti, ze zastane betku. Sttasny tvor. Pomdobrem to s ni nejde.
Z novych mi neni sympaticky nikdo. Spise naopak, uvidim.

357
gabisollis
Reagovat

@Foxy: Miriamnemozna je stale nemoznejsi.Nevim jak to dela.
A s tema novyma to vidim stejne.

358
gabisollis
Reagovat

Vsichni chapou, ze novy soutezici neni nic dobreho.Jen Lena se raduje. (Nechapu) ale jak mluvila o tech ovcich tak selhalo jeji herecky umeni.
Ty novy se tvari jak puchejri.Snad nemuzou cekat, ze z nich budou nadseni.A asi jim uniklo, ze Tibor je ft a, ze ft to tam ridi.

359
Foxy
Reagovat

@gabisollis: psycholenka asi doufa, ze se nalepi zase na noveho chalana.

360
gabisollis
Reagovat

Taky nechapu jak se ta lina kuze Miriamnemozna vubec mohla v pracovitosti srovnavat z Betou.
Ani jednou sem neslysela Betu si na neco stezovat.Leda na spatny rozdeleni roboty.:-D

361
LadyXL
Reagovat

„Naše“Lenka je občas jak pod vlivem…nesbirá tam „houbičky“? Souboj podle mne nahraný,aby noví získali aspoň 2body.

362
gabisollis
Reagovat

Ctyri novy soutezici a byl to jeden znejnudnejsich dilu.

363
BarBora
Reagovat

Ako na vás pôsobí tá Iris? Keď hovorila na kameru o súboji, aj o starých farmároch, mne pripadala ako také teliatko, ešte aj ten piercing… A to – všade bol, všetko videl, všetko vie, dievča zlaté, keby dala aspoň nejaký vlastný postreh, nie tie nekonečné omielačky z internetu.
Mira, tá nesklamala, aj syru sa napapkala, aj si poplakala, ach jaj, to zas bude divadlo.
Lena2 asi dobrý týpek pre RS, ale radšej by som prijala nejakého humoristu, než konfliktára, uvidíme, čo sa vykľuje z tých dvoch valachov.

364
Juraj
Reagovat

Tá nová Lenka Š. mi teda zatiaľ vôbec nesedí. Prišla tam jak najväčšia drsňáčka a myslí si, že tam bude robiť veľké poriadky. Bodaj by ju rovno vyhodili. Ale tak uvidíme čo sa z nej vykľuje. Zaujímavé na týchto reality show je to, ako rýchlo sa dokážu meniť sympatie. Raz príde jeden diel, ktorý niekoho ukáže v zlom svetle a človek zabudne na to, že predtým bol daný súťažiaci úplne v pohode…a naopak – niekto kto je celý čas za blbca spraví nejaký šľachetný čin a už ho všetci uznávajú. Nakoniec taký Tibor vyjde z celej súťaže ako morálny víťaz. Jediný človek zo starších farmárov, ktorý v mojich očiach zatiaľ prechádza súťažou bez jediného momentu za ktorý by sa mala hanbiť je Evička – tá to má v hlave najlepšie zrovnané. A inak viem o troch súťažiacich ktorí sú už mimo hry, ale to sa tu asi písať nesmie. Aj keď každý si to môže ľahko zistiť a o jednom to vedia samozrejme všetci :)

365
Anička
Reagovat

Juraj, nenapínaj a prezraď :D kto už opustil Farmu? hádam len nie st.Farmári? Reza, Viktor a Lenka???? nenapínaj :P

366
Juraj
Reagovat

Nemôžem, by ma tu zdrbali za to :D Minule tu nejaký borec čosi vopred prezradil a sa tu doňho pustili, že oni nechcú vedieť, že oni chcú napätie. Ale ja nemám žiadne info z Farmy, sú to skôr indície ktoré napovedajú tomu, že istí ľudia sú už doma a tieto indície ma zatiaľ nikdy nesklamali, takže ja som si tým na 99 percent istý. Iba spomeniem že vypadnutie jednej osoby mňa osobne veľmi teší. Čo sa ale týka Viktora, to snáď prezradiť môžem, keďže je to všeobecne známa vec, že po prvom dueli v ktorom vypadol bol na online rozhovore (a neviem či nie aj v tom Teleráne), to znamená že musel už vypadnúť aj druhýkrát.

367
BarBora
Reagovat

@Juraj:
Ako sa to dá zistiť? Podľa aktivity na FB? Tam nie som. Ale rada by som to vedela.

368
BarBora
Reagovat

@Juraj:
Viktor tam môže byť už aj 3.-tí x. Ako Kubo v českej farme.

369
Juraj
Reagovat

Ano, Barbora… je to podľa ich aktivity na FB. Ale nielen to. Neni to stopercentné, lebo napr. Lucke jej profil spravoval admin, počas toho ako bola na Farme (takže tá aktivitu vykazovala aj keď doma ešte nebola), ale v ostatných prípadoch sa to dá určiť. Plus sledovaním aj ich fanúšikovských stránok na FB, občas tam nejaký ten ich známy pošle príspevok ktorý nasvedčuje tomu, že ten dotyčný ešte na Farme je. Treba len trochu posurfovať, ja teda na základe tohto viem takmer isto o dvoch osobách ktoré tam zaručene ešte sú, plus o troch ktoré tam podľa všetkého nie sú. Osud ostatných mi je neznámy.

370
BarBora
Reagovat

@Juraj:
Niečo sa dá vydedukovať, aj podľa toho, komu vypadnutí fatmári prajú výhru. Ja na FB nie som, aspoň naznač, či je už vonku niekto z prišelcov, nemusíš písať konkreétne, len či je už z nich niekto vonku.

371
Franz
Reagovat

Ta včerejší prohra starých farmářů může mít zajímavé následky. Přišli o výhodu určení FT na příští týden a ještě může dojít k dalšímu úbytku jednoho ze starších farmářů. Tibor se svými komentáři, poučkami a výlevy na adresu nových si nepřímo požádal, aby byl určen sluhou. A v současné sestavě (bez Viktora), je nejslabší ze soutěžících mužů.
Jeho ochrana psychoLenky, aby nemusela na noční byla velmi okatá. A jak vysvětloval Lubovi, že „já“ vyměňuji sýr za potraviny. Kdyby aspoň řekl, že to vyměňuje FT.
No prostě velmi trefné pojmenování od Maťa, že je to takový Pišta Lakatoš.

372
LadyXL
Reagovat

Na Miriam platí to, co udělal Tibor. Přede všemi konfrontovat a dobrat se prvopočátku pravdy! Z malých kousíčků odpadlého sýra byly nakonec asi 2 obstojné kusy a aby v tom nebyla sama, tak druhý kus strčila někomu jinému. Správně to měla přinést do kuchyně. Bohužel ale bude trvat dlouho, než ji ti noví odhalí… a ona to dobře ví. Chci ženský duel a Miriam jako duelantku. Myslím, že Eva by ji dala.

373
Franz
Reagovat

S tou konfrontací Miram souhlasím. To Tibor výjimečně udělal správně.

374
LadyXL
Reagovat

Ten souboj byl fakt jedna trapárna. 1.Zápas měl být uprostřed a ne aby se v jednu chvíli Maťo držel hrazení a to mu přidávalo síly… 2. Měla být jasná pravidla jako v zápase, tj. držet na lopatkách po určitou dobu! 3.Ovce – tady už bylo vše řečeno. Ale bylo by zajímavé, kdyby to dali ještě jednou v obráceném garde. Hned by se vidělo, že Evka má pravdu… Navíc myslím, že taky protestovali, že šly ovce dvířkami soupeřky… 4. Žinčica – sháněli největšího jedlika… a najednou pili?? Už jsem to psala, podle mne bylo jasně naplánované, aby noví vyhráli, jen možná nechali „osudu“ zda 2:1 či 3:0. A přijde mi nefér, že nesmí být staří zvoleni FT… Podle mne mají moc výhod najednou

375
Franz
Reagovat

Z mezinárodních pravidel pro zápas v klasickém a volném stylu:
„Lopatkové vítězství získá zápasník, který položí soupeře na lopatky (obě lopatky se dotýkají žíněnky minimálně po dobu 1 sekundy)“.

376
Hugo
Reagovat

@Franz: Souhlasím. A určitě dojde k úbytku jednoho ze „starých“ farmářů, nemohou si vzít do duelu nikoho z nových. Podle mě bude jako první duelant zvolen Reza takže půjde bud Reza nebo Viktor, tipuji spíš Viktora. I když zamotat se to může všelijak. A tím, že nový farmář musí být někdo z nových………

377
Franz
Reagovat

@Hugo: To já jsem myslel už na příští týden. Resp. můj předpoklad a odhad (aby to někdo neoznačil zase za blábol), že tento týden odejde Viktor a příští týden možná už i Tibor.

378
ive
Reagovat

Ten boj o imunitu se režii moc nepovedl.., ale i bez imunity pro nové bych čekala stejně duel Réza a Viktor, má na něho dlouho spadeno a oba valaši jsou silní.. Za farmáře týdne tipuji zřejmě Luba, aspoň dostane prostor projevit se.

379
Ananas
Reagovat

Ten souboj byl jen taková atrakce pro diváky. Proč ho celý i s výsledkem ukázali v ukázce, to tentokrát opravdu nechápu. Že budou valaši zapojeni do Farmy tak jako tak, bylo jasné. Zvýhodnění do začátku ale dostali docela výrazné.
Boj o přežití to, narozdíl od duelů nebyl, proto bylo soudcování jaké bylo. Réza a Maťo měli stejné šance, co nebylo zakázáno, bylo povoleno. Tedy třeba i to opírání o hrazení. Že netrvali na vteřinovém držení na lopatkách, taky celkem chápu. Taky by se tam mohli pasovat do tmy.
S ovcemi to bylo horší. Nevím, jestli stranu košiara volily náhodně, nebo jim byla určena, tipuju to druhé. Lenka2 dobře řekla, že vůbec neví, jak zvítězila. Za dané situace by zvítězila, i kdyby v košiaru vůbec nebyla. Můžeme špekulovat, jestli to štábu předem nedošlo, nebo valaši vyhrát měli. Ty druhé dvě disciplíny předem ovlivnit nešly.

A ještě k Psycholence – já se jejímu jásání nad příchodem nových až tak nedivím. Podle mne všichni dobře věděli, že jednou někdo přijde. Tak ať to tu je radši dřív než později. Aspoň to přinese nějakou změnu do té ponorky. Nebo myslíte, že mysleli, že příchodem pomocníků příliv nových končí?

380
cacorka
Reagovat

Tak jsem se chvíli koukala na Farmu 2 a 4 a je to teda letos vážně hodně rozdíl – vím, že avizovali, že letos tam dají nějaký „normální“ lidi, ale nakonec to skončilo akorát tím, že tam letos není žádná sranda – teda že se ani neumí „zabávat“ ti lidi – i z těch „normálních“ jsou nakonec psychopati, tak co už :-D.
A taky se mi zdá, že letos z nás ti producenti dělají hodně blbce. Podle mě by nevadilo, že je nízký rozpočet, i s tím se dalo udělat hodně parády, kdyby se produkce trochu snažila. A ten duel nových a starých byl dost unfair – kdyby si Evička s Lenkou aspoň střihly o to, která bude na které straně, ale nic takovýho jsem neviděla.
No ale na druhou stranu, stejně na to čučím :-DDD – jen si připadám letos trochu víc oblbovaná :-D.

381
BarBora
Reagovat

Matúš bol rozkošný, vraj 3 dni hladoval, túlali sa hore, dole a potom sa tu ešte naťahovať v nejakom súboji. Som zvedavá, ako by jajkal, keby tam bol od začiatku, Pišta Lakatoš.

382
jenkaa
Reagovat

Příchod nových není špatný, kdyby……zatím se mi z nich nikdo nejeví, snad ten Luboš? Matúš, kdykoliv promluvil na kameru, jen pomlouval….prostě přišli a už jsou naočkovaní, bez elánu, radosti a tak…Výhody mi přijdou docela unfair a jako noví by se měli nejdřív něco zasloužit…..Staří, m=sto aby jim došlo, že je průser když prohrají, tak se vytěšovali, že to Reza nezvládnul. Mira takticky začala kňučet před novými,,,v tomto Tibor u mně taky nasbíral body. Mira by tam měla ještě zůstat, se nezdá a těším se, co zas vykonspiruje aby se mohla litovat.

383
Juraj
Reagovat

@ BarBora 370 :
OK, tak ti naznačím teda – hovoril som o troch osobách, ktoré by mali byť vonku. Okrem spomínaného Viktora (o ktorom to každý vie) by mali byť vonku ešte dve ďalšie osoby – z toho jedna osoba zo starých farmárov a jedna osoba z nových. Ja by som to tu rád napísal, hlavne tá vypadnutá osoba z pôvodných farmárov ma veľmi teší, že je vonku, ale väčšina užívateľov by bola nasratá keby si to prečítali dopredu.

384
Hugo
Reagovat

@Franz: Jo aha, tak to jsem nepochopila. Myslela jsem,že jde o tento týden. Tak možné to je a tvoje dedukce je dost logická.

385
Foxy
Reagovat

Ten soubojmezi starymi farmari a valachy, to byly nervy, ze. Stejne jako Kvietkajsem byla cela nasponovana jak todopadne:-) nejvetsi nervak byl sluboj nejsikovnejsich evky a lenky2. Ne jsem si dosla pro piti, bylo po boji:-)

386
BarBora
Reagovat

Jana – mužský
Mira – mužský
Viktor – ženský
Lenka – ?
Ak by dala ženský, rozhoduje Tibor. Ale asi dá mužský, dá sa predpokladať, že to Reza vyhrá, aj keď Viktor volí disciplíny. Dá Almanach a pretože v ostatných na Rezu nemá, dá ako 2..-é prekvapenie a predpokladám, že to bude prekvapko ála Betka, t.j., bude znevýhodnený – tak nenápadne. A potom už nebude mať šancu.

387
BarBora
Reagovat

@Juraj:
Dík, ja tuším, kto zo starých farmárov to bude, niečo naznačila Betka, z nových tipujem to teliatko – Iris, je menšia, útla a moc chytro nevyzerá, ale je to len tip.

388
Foxy
Reagovat

@Juraj: tak me by pozesilo ,k dyby ze starych vypadla Miriam:-)

389
Juraj
Reagovat

@ Barbora 387 – neviem čo Betka naznačovala, predpokladám že máš na mysli fakt (myslím že sa to tu spomínalo) že v online rozhovore napísala že by výhru priala Rezovi a nie Tiborovi. Čo som teda čítal, tak mnohí z toho dedukovali to, že tým pádom v čase toho rozhovoru už vedela, že Tibor na Farme nie je. Pokiaľ si narážala na toto, tak Tibor nie je tá osoba ktorú som mal na mysli. Možno je vonku, možno nie – o ňom neviem nič, keďže jeho som na FB nenašiel, takže jeho osud mi je neznámy.

390
BarBora
Reagovat

@Foxy:
Veru, z toho nerváku som čumela na bedňu ako prikovaná, potom žmurk a… ovce u Evy.

391
BarBora
Reagovat

@Juraj:
Normálne si ma potešil, po vypadnutí Viktora a potom aj Tibora by pre mňa sranda skončila (pokiaľ niekto z nových neprekvapí).

392
BarBora
Reagovat

No, aby som nekrivdila Rezovi, niekedy a on pobavil.

393
Foxy
Reagovat

@BarBora: Reza je misty ooravdu vtipmy,mejak zvlast mi nevadi…. ze „zradil“Lenku mu nijal nezazlivam…..

394
Poppy
Reagovat

Pochopili jste někdo z toho videa na ofiku, proč Má Irena celoživotní trápení se svým jménem? Já tomu vůbec nerozumím.

396
janislava
Reagovat

@Hugo: souhlasím s tebou,tak to bylo řečeno jak je titulováno,taky tipuji na Rezu+Viki=Viki poletí

397
Johana
Reagovat

@Poppy: nejspíš proto, že se na Slovensko dostal film Kurvahošiguttentag…Irenko, už jsi? :)

398
BarBora
Reagovat

@Foxy:
Väčšinou ani mne Reza nevadí, niekedy lezie na nervy, ale to všetci. Mne dosť nevyhovuje jeho štýl rozumovania a hádok, vzťah- nevzťah s Lenkou ma ani nezaujíma, teraz ju vraj zas objíma, asi chce, aby dala ženský duel. Je to viťúz.

399
LadyXL
Reagovat

@BarBora: A já čekala, že Květka řekne – Hééj oviečky ještě neee, ještě jsem neodstartovala… :-D Než si Lenka2 uvědomila, co se děje, tak ovce šly a nečekaly… trapárna
Réza včera nějak zapomněl, že říkal o Lence, že je nejhezčí holka… včera si stěžoval, že tam není žádná pořádná holka! :-D

400
Jája
Reagovat

@LadyXL:
Jestli nemyslel, že nejhezčí neznamená být pořádná :D

401
Jája
Reagovat

Případně pořádná = kus baby

402
janislava
Reagovat

@Prochor: mě ten obrázek říká jak poslouchají tu velkou hubu od tibi

403
janislava
Reagovat

@LadyXL: tak to jsi mě rozesmála o těch ovcí :-D :-D :-D

404
BarBora
Reagovat

@LadyXL:
Jááj, ešte lepšie!
Alebo to ešte skrátim. Kvetka: Óóóvečkýýý! Víťazkou je Lena.

405
Miriam
Reagovat

No, tá Miriam už je niekolko dní doma.

406
Ananas
Reagovat

@LadyXL:
Jj, říkal, že nejhezčí baba tam byl Lucie, která hned odešla. Ale tenkrát nad ní žádné nadšení neprojevoval.

407
Foxy
Reagovat

@Miriam: na jednu stranu jaem rada, zemiriam je doma, na druhou stranu, skoda pro show:-)

408
Franz
Reagovat

Mně také potěšil Juraj, že nepotvrdil, že můj „milášek“ je už doma. Chyběli by mně ty jeho „humorné“ a plamenné přednášky na kameru.

409
veverka
Reagovat

@Franz: :-))))))
Já jsem se večer nedodívala a sleduji teď reprízu. A právě jsem to musela přepnout, protože na ty procítěné príhovory FT se nedá už dívat. Jsem asi slabší povaha, ale už to nedávám. Kdyby alespoň tohoto nás ušetřili. A chtěla jsem s i tu postěžovat, ale hned jsem natrefila na tvůj příspěvek :-)))

410
Jája
Reagovat

Nádražní cenová skupina už jede (jen nevím na jaký výkon). Řeknu vám, že takovou sílu hlasu od Evky jsem nečekala. Až mi spadla sanice mezi kolena.

411
janislava
Reagovat

@veverka: nejsi sama i já mám z FT husí kůži,jen pochoduje,velká huba mele :-(

412
Franz
Reagovat

@veverka: Teď zrovna čtu, že Farmu asi chtějí ukončit až v neděli 21.12. Jen, abych se toho dočkal a neklepla mně pepina. :DD
A také ji chtějí Farmu v pondělí o 10 min zkrátit. Prý po ní má jít nějaký rádobyhumorný pořad Kredenc. :-O

413
Pertule
Reagovat

Já to včera zaspala, viděla jsem až proslov „JÁ Tibi veliký … já za sýr dostávám fazule áno …
Chtěla jsem se podívat tedy na duel noví x staří na webu, ale co jsem si vás načetla tak mě to přešlo :)

414
Franz
Reagovat

Ještě doplním, že tedy reálně nám někdo koncem listopadu prozradí kdo je ve finále Farmy 2014.

415
veverka
Reagovat

@janislava: Mne potěšilo, že příští týden bude FT vybraný z banditů hlavně kvůli tomu, že další nejspíše vypadlý – Viky by ho dal zase za FT. A celý další týden by byly opět hlavně na obrazovce jeho procítěné komentáře a príhovory.
S jiným novým FT se děj může posunout jinam a víc poznáme nové lidi. Dostanou snad víc prostoru, než Tibi.

416
Juraj
Reagovat

@ Foxy 407 – Show tam robia iní ľudia, Miriam rozhodne nie. Napr. Tibor – mnohí ho neznášajú, ale štýl jeho reči, jeho povaha – to už je show. Dá sa na tom zasmiať a jeho rečové prejavy sú úplne TOP. Taký človek by tam chýbal, aj keď je braný ako záporák. Oproti tomu Miriam spolu s jej ustavičnou sebaľútosťou, pocitom spiknutia sa proti nej – to nie je pre mňa show. Vôbec sa už do tejto zostavy nehodí, jednoducho tam nezapadá, jej prejavy do kamery sú únavné, bohužiaľ. Mala odísť ešte v dueli s Betkou, Betka tam ešte mala potenciál niečo ukázať, Miriam už dávno nie. V každom prípade je dobré, že už v hre nie je a ešte lepšie, že to tu za mňa ako prvý prezradil niekto iný.

417
Franz
Reagovat

@Pertule: O nic jsi nepřišla. Je fakt, že to bylo takové špatně zahrané divadélko, ale na druhou stranu vítězství nových přinese na Farmu něco nového, tedy snad větší napětí a akčnost.
Jo a proslovy Tibiho jsou pořád stejné. Ten by byl dobrý politik. :)

418
Ananas
Reagovat

@janislava:
Já mám husí kůži z Miriamina šepotu ve tmě. Bez přehánění.

419
janislava
Reagovat

@veverka: :-) :-):-) naprosto souhlasím s tebou :-) :-) :-),když jsem viděla ukázku jak se nový farm.o něčem dohadovali,tak jsem zaslechla,že FT má právo rozhodovat(má pravdu),ale veškerou pravdu se nepřizná,to už je celá farma na vině.

420
janislava
Reagovat

@Ananas: každý něco máme,ale mě je jasné,že to nevyhraje to by mě klepla palice,at dřív nebo později odejde

421
Hugo
Reagovat

@Juraj: Juraji, pravda je, že se občas Tiborovi zasměju, jenže ne proto, že by mě bavil, ale jeho namyšlenosti a hlouposti. Jak třeba vykládal, že , pokud se něco nepodaří, je to ostuda všech, nejen FT, je sice pravda, ale už nejspíš zapomněl, jak v případě ostatních FT, všechnu vinu házel na ně. At už šlo o Janu, Luboše a zvlášt potom Patrika. To bylo s Janem, Viktorem i Betkou keců ve stodole, at si to dělají jak chtějí, že jsou FT, tak si to potom od Martina vyžerou. A najednou, už minule, za to FT nemůže? Mě by tedy vůbec nevadilo, kdyby vypadl třeba zítra, klidně ty jeho kecy oželím, jsou stejně pořád dokola stejné.

422
veverka
Reagovat

@Franz: Třeba Farmu zkrátí o jednu reklamu. Jinak by jsme už viděli jen blok reklam s občasným prostřihem se záběry na stádo oveček a v dálce pár budov – farmu :-)))

423
Pertule
Reagovat

A co ta jejich hymna? Už ji někdy Martinovi pěli? Propásla jsem to?

424
veverka
Reagovat

@Hugo: Naprostý souhlas.

425
Ananas
Reagovat

@janislava:
No to doufám!
Ale přiznejme, Mozkomirka to tam koulí nejlíp ze všech. Farmáři ji automaticky odsouvají pást ovce, aby nemuseli poslouchat její achich ouvej. Takže se nepředře a ještě se polituje, že ji tam chuděru starú vyhánějí, achich ouvej nožky bolí.

426
Franz
Reagovat

@veverka: To by bylo výborné, ale spíš myslím, že začne Farma a po 5 min už bude 10 min reklama. Já nechápu, že na Slovensku s tou reklamou tak blbnou. Na Jojce dokonce před samotným závěrem filmu dají blok reklam a potom je 10 vteřinové ukončení filmu a titulky. U nás by si to nedovolili.

427
veverka
Reagovat

@Pertule: Zatím ji jen trénovali za FT Lenky. A možná nás to slavnostní představení čeká dnes, když budou mít ten svátek i s hosty :-)))

428
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Mně by se líbilo, kdyby ještě došlo na nějakou konfrontaci Tibor vs. asi Lubo (nemyslím násilnou či slovně agresivní) a pak už by měl se staženým ocasem a sklopenýma ušima balit.

429
janislava
Reagovat

@Ananas: je fakt,že jí posílají pást aby jí nemuseli poslouchat,at se pak nestěžují že jim nepracuje jak by chtěli,všem stejným metrem

430
veverka
Reagovat

@Ananas: Jo, to by se líbilo tak i mně. A myslím si, že se i dočkáme, jen ten odchod bude asi bohužel později.

431
Pertule
Reagovat

A já bych chtěla vidět nově příchozí v nějaké „nouzové“ situaci. Co přišli, mají všeho – jak se říká -plnou p.r.d.e.l.
Ať si můžu udělat obrázek co jsou zač.

432
Franz
Reagovat

@Ananas: :DD
Lubo je určitě šikovnější okolo zvířat. A umí perfektně dojit. Teď věřím, že profik bača podojí ovci za 20 sekund.
Viděl někdo z vás na farmě dojit velkého T. ? Já mám dojem, že on ještě nikdy nedojil.

433
Ananas
Reagovat

@janislava:
Je to tak. Ale tahle strategie řízeného ulejváctví většinou vychází. Než se zlobit s nemehlem a navíc vzdychalem-hekalem, člověk si to radši udělá sám. I když ví, že by měl být tvrdší/důslednější, je to takhle ve výsledku jednodušší a rychlejší. Tibor na začátku týdne vykládal, jak bude Mira muset dělat všechno – a zas to sklouzlo do starých kolejí.

434
janislava
Reagovat

@Franz: jo dobrý politik Tibi?ty by ho raz dva vyhodili,udržet rodinu nedokázal(nechci se do toho zasahovat)udržet,není divu,že exmanželka ho už nemohla poslouchat

435
Ananas
Reagovat

@Pertule:
Taky mi vadí, že pořád remcají, tři z nich určitě.

436
Franz
Reagovat

@Pertule: Možná uvidíš příští týden, kdy bude někdo z nich šéfovat farmě a staří možná budou štrajkovať. :)

437
janislava
Reagovat

@Franz: byl jsi rychlejší,ted jsem to chtěla napsat,NE neviděla jsem nikdy dojit Tibho

438
Ananas
Reagovat

@Franz:
Jj, něco kolem zvířat bych si představovala. Kdyby ho nějak dokázal nachytat na švestkách. Pěkně ho bez křiku a hádek dehonestovat. Já vím, chci moc.

439
LadyXL
Reagovat

@Franz: No nedělej zase z něj ulejváka až tak… Dojil, dojí a dojit bude… :-D. Nebo aspoň drží ovce při dojení. Minule přeci říkal, že Miriam si stěžuje i při držení ovcí a to konkrétně přímo když byla s ním…

440
janislava
Reagovat

@Ananas: jo do starých kolejích,Tibiho sliby dělají chyby

441
veverka
Reagovat

@Franz: Je to zvláštní, ale máme nějak stejně nastavené myšlení. Mne to právě dnes napadlo, když Tibi opět řídil dojení. Nikdy jsem ho dojit neviděla a říkala jsem si, že by se taky měl jednou ohnout a v tom chladnu tam s mokrýma rukama zkusit dojit několik hodin.

442
Franz
Reagovat

@LadyXL: Tak jsem to napsal asi špatně. Tak tedy znovu – kamera ještě nikdy Tibora nezachytila dojit ovce.
Ano, držet ovce jsem ho viděl.

443
Ananas
Reagovat

@LadyXL:
Myslím, že z něj nechceme udělat ulejváka. Ovce jistě držel a to je taky potřeba. Ale zajímalo by mne, jestli po té době z ovcemi zvládl dojení jakožto dovednost. Věřím, že dojit se asi nakonec naučí každý, ale někdo na to může být hodně zručný a někdo ten cit, zručnost nemá.
Dojel na to Luboš v duelu.

444
janislava
Reagovat

@Franz: to jsem ráda,že jsi na to přišel,bavíme se o dojení

445
Franz
Reagovat

Na tu Malinu nějak zapomínají. Snad ji příští týden Luboš v rámci funkce FT nedostane za úkol odrodit.

446
veverka
Reagovat

@Franz: Já jsem ráda že toho L’uba tam dosadili, protože pokud se má rodit telátko, tak mně přijde nejzkušenější co se týká zvířat a už se o Malinu tak nebojím. Mu věřím, že si dokáže poradit. A doufám že bude v pohotovosti i pomoc z venku, aby nebyl problém.

447
LadyXL
Reagovat

Nevím, jak je zručný. Je pravda, že někdo to zvládne rychle, někdo jen tak tak (já…). Ale kdyby vůbec nedojil, tak jsme se to minimálně už dozvěděli od ostatních farmářů, nemyslíte?? Vždy se tam probírá, kdo co nedělá, neumí… Jakožto silnější a muž nejspíš častěji ovci drží, chytá. Ale když včera mluvil o Miriam, tak si právě stěžoval, že ji tedy nechal držet ovci při dojení a že mu pořád naříkala, jak se bouchla atp. Zase zapomínáte, že kamera (režie) si vybírá, co uzná za vhodné…

448
Hugo
Reagovat

@veverka: Tak to určitě bude, i když mi to neuvidíme. Bud ráno přijdou a najdou tele, nebo jí ve skutečnosti odrodí někdo jiný. Nevěřím, že by až tak riskovali a nechali je to dělat samotné. Lenka zas bude mít proč ronit slzy dojetí.

449
BarBora
Reagovat

Chcela som nových farmárov, ale toto je aj na koňa dosť!
http://farma.markiza.sk/nasa-farma/1775656_sialeny-krik-na-farme-a-razne-dost

450
veverka
Reagovat

@LadyXL: Já si zase třeba myslím, že z Miry se dělá taky větší líný zloduch, než ve skutečnosti je. Určitě je pomalá, s tím souhlasím. Ale často se u ní i lecos zveličuje, díky výřečnosti Vikyho a Tibora, kteří po ní jedou a nenechají na ní nit suchou. Někkdy ty reakce proti ní jsou přehnané a i se na ni svede něco, na co nemají důkazy.
Tím se nechci Miry nijak zastávat, ale obhájit se v čemkoliv, i když by měla pravdu a byla nevinná nemá proti Tiborovi a Vikymu šanci.
Občas se jí zastala Jana, nebo Eva, ale to zanikne.
Já mezi Tiborem a Miry moc velký rozdíl nevidím. Miry je pomalá a ráda se uleje, Tibor zase každou maličkost, co udělá umí prodat tak, jako by dělal jen on a vše, co se udělalo byla jeho zásluha. A vše, co se udělalo dobře, to byl on, co to dělal, co je špatně, za to můžou ti ostatní.
U mne ti dva jsou na stejné úrovni.
Pomalá a věčně se litující Miry a přechytřelý, věčně se vychvalující Tibor, který toho nadělá víc pusou, než rukami.

451
veverka
Reagovat

@BarBora: 449 – Dívala jsem se na to a zkusila si představit, že by tam chyběl Viky. Ta hádka by byla čtvrtinová. :-)))

452
Franz
Reagovat

Hrozný titulek – „Šialený krik“
Normální výměna názorů, „oni komunikují“. :-)

453
Franz
Reagovat

@veverka: Mně ten Viktor připadal jako by něco popil.

454
Franz
Reagovat

Tibor: „a já jsem byl dvě noci po sobě“. Zapomněl dodat, že za trest.

455
Hugo
Reagovat

@Franz: Taky jsem očekávala něco děsného a oni se normálně překřikovali. Normálka. Ta Markíza má dost
@veverka: Kdyby tam nebyl Viktor, ani by se moc nehádali. Vždycky skončili a Viktor to znovu roztočil.

456
Hugo
Reagovat

@Franz: No tak Tibor dost běžně zapomíná říct některé věci, které ukazují jeho pochybení, áno. Za to cizí rozmatlá jak hov… po zdi

457
BarBora
Reagovat

Počúvali ste to vôbec?

458
Franz
Reagovat

@Hugo: :DD
Teď jsi mně dostala, :)

459
veverka
Reagovat

@Franz: On se ale v těchto situacích angažuje pokaždé tak. Já už si ho ani jinak nedovedu představit, než jak někde posedává, nebo polehává s dýmkou v ústech, nebo pak jako hlavní postava při hádkách. Jakákoliv výměna názorů se bez jeho asistence neobejde.
To mne tam štve.
Teď nutí Tibi tu novou hlídat v noci ovce, přezto, že se bojí v noci být sama. Brala bych to, má právo jako FT to po ní chtít. Ale jak se staví k Vikimu, co se vrátil zpět do hry?
Tomu toleruje samé ulejvání. Čekala bych, že si toho ti noví všimnou a bude jim to vadit.
Pokud ale Viky brzy nevypadne.

460
Franz
Reagovat

@veverka: Já také doufám, že už půjde domů.

461
BarBora
Reagovat

@Hugo:
Ak je to pre Teba normálka, tak gratulujem. Všetko je jasné.

462
Franz
Reagovat

Na facebooku píšou, že Lubo se podobá na DJ Bobo a Tibor jak ten slavný slovenský zpěvák Jozef Pátrovič z Talentu. :D

463
Ananas
Reagovat

@Franz:
:-)) Tak proti němu je Tibor ještě zlatý!

464
Franz
Reagovat

@Ananas: A umí třeba lépe zpívat. :)

465
Ananas
Reagovat

@veverka:
Jj, Viki to pěkně rozdmychával, to on umí.
Jeli hezky jeden přes druhého, ale šílený křik si taky představuju jinak. Dost mne zaujalo, jak si to zálibně a s úsměvem vychutnával lesní skřítek s fajfčičkou aka Luboš.
Překvapil mne Tibor s šíšou! Tím, jak vyzdvihuje, že jako jediný pásl dvě noci po sobě, mne naopak vůbec nepřekvapil.

466
veverka
Reagovat

@Ananas: Mně se ten Lubo taky tam líbil :-))
Před chvílí na Markíze v nějakém pořadu představovali nové hráče na farmě a o Lubovi říkali, že s oblibou jí skleněné sklenice a do hospody chodí s hadem, kterého taky chová.
Dojit umí, protože má doma 3-4 ovce a asi 4 kozy.
S tím pojídáním skleněných střepů mne štve. Myslela jsem si, že budu mít konečně favorita, ať mám komu fandit a on dělá takovou blbost. Ještě že na farmě mají jen dřevěné korbele :-))))

467
Ananas
Reagovat

@veverka:
Ach jo, tos mě votrávila. Takže pozér s hadem:-(

468
Wally
Reagovat

Nechci dělat obhájce Miriam, ale aby byla 2 dny mimo dění na farmě a musela pást mi taky nepřijde zrovna fér. A nedivím se její plačtivé reakci. Zvlášť když přišli valaši a určitě na ně byla zvědavá a potřebovala zjistit jak jsou naladěni na sluníčkovou notu :D

469
Hugo
Reagovat

@Ananas: Nechme se překvapit, třeba bude v poho. Vždyt jsou tam chvilku,

470
veverka
Reagovat

@Wally: Taky si myslím že to nebylo správné. Chtěla taky poznat nové lidi a vyhnali ji na celé dny na louku jen s ovcemi. Bylo to jako trest, aniž by k tomu byl důvod.
A Tibi na začátku svého šéfování tvrdil, že bude dělat s ním a on si dohlédne na to, aby dělala, tak proč to nedodržel?

471
veverka
Reagovat

@Ananas: Já mu dávám pořád šanci. S tím pojídáním střepů to možná zveličili. Třeba se jen někdy v alkoholovém opojení předváděl a snědl skleničku.
Snad to byla mladická blbost :-)))))
A hady nemusím, ale asi se rád předvádí. Pokud nepředvede další excesy, tak mu to možná odpustím :-)))))))

472
Ananas
Reagovat

@veverka:
Já mám hady moc ráda, ale mám pifku na exhibicionisty, co je nosí po městě místo šály.
Ale šanci mu dávám taky, co mi ostatně zbývá. Třeba to vytáhli, že nic lepšího nevymysleli.

473
Poppy
Reagovat

@Ananas: Ty máš ráda hady, Ananásku?!?

474
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Moc. Zklamala jsem Tě?;-)

475
janislava
Reagovat

@Franz: na to jsem téže reagovala o jaký šílený křik jde,který machor vymyslel titulek,trocha zvýšeného tonu a výměna názorů

476
BarBora
Reagovat

@Wally:
Nie som si istá, ako si to myslela, ale o našu Mirku strach nemám, ona sa vždy vie zariadiť. Už sa stihla nakŕmiť syrom a ponúknuť aj Lenu2, najskôr to boli len také zvyčajné zvyšky, pri Kvetke už to bol drolivý bochník a tak sa odlúpli 2 také väčšie kúsky. O ňu fakt strach nemám.

477
Poppy
Reagovat

@Ananas: Nééééé, obdivuju tě! ;-)

478
janislava
Reagovat

@BarBora: ale u toho sýru nebyl nikdo,tak nemají důkaz jak to doopravdy bylo,jen Tibi chtel více machrovat a pán dokonálý.Já bych si to klidně taky pozobala,když jsou na ní čím dál horší i když přesto jinná nebude,co je moc je moc.

479
gabisollis
Reagovat

Nejspis ji poslali past Miriamnemoznou pac je jinak nepouzitelna.

480
BarBora
Reagovat

Reakcie na tú hádku sú veľmi zaujímavé, nakoniec bude na vine vlastne Viktor. Aj Eva im zbytočne vysvetľovala. Nechcem vidieť, čo by sa tu rozpútalo, keby to, čo tam predviedli tie dve uvrešťané kofy urobil Tibor.
Ja som si zas všimla, ako sa na Ireninej hlúposti smeje Eva s Matúšom. Škriekať to vie, pochopiť jasnú vec, aj keď jej ju Tibor opakoval niekoľko x, to bolo nad jej pochop.

481
gabisollis
Reagovat

@BarBora: Irenka bude asi trochu tupa.:-D

482
janislava
Reagovat

@BarBora: ano na vině je Viki,on to pořád protahoval tu diskuzi,chtěl být jako Tibi který ho chrání,ostatní jestli se smáli tak je otázka čeho a komu se smáli,každý na to reaguje jinak.

483
BarBora
Reagovat

@janislava:
Samozrejme, opäť Tibor. Veď si prečítaj poriadne môj príspevok a skús si spomenúť ako to bolo, čo Mira hovorila, raz tak, potom inak. A ona na farme môže naozaj len toho klauna robiť a pásť ovce, inak tam nemá čo hľadať.

484
BarBora
Reagovat

@janislava:
Dobre, zdržiavam sa ďaľšieho komentára.

485
janislava
Reagovat

@BarBora: no tak,já vím co se hovořilo,jestli Miri má robit klauna a pást ovce tak si vzpoměn co říkal Tibi na začátku,opak je pravdou jí poslal raději pást aby nebyla při ostatním.

486
veverka
Reagovat

@BarBora: Jsem zvědava, co budeš psát příští týden, pokud FT zvolený z nových farmářů začne velet a vracet té skupině starých to, jak se k nim tento týden choval FT Tibor.
Už se toho obávají i někteří z těch starých farmářů.
Jen doufám, že ten nový FT bude mít rozum a nebude situaci dál tam vyhrocovat.

487
BarBora
Reagovat

@gabisollis:
Obávam sa, že nie len asi. A tak som sa tešila, snáď aspoň muži nesklamú.

488
BarBora
Reagovat

@veverka:
Ako sa k nim choval?

489
veverka
Reagovat

@BarBora: Nadřazeně.
A práci rozděloval tak, aby pošetřil své oblíbence.

490
gabisollis
Reagovat

@BarBora: ja se netesila a ani netesim.Devcice jsou obe k micemu ty dva jeste pockam nebyl moc prostor aby se projevili.Takze ja tam mam fanouska Rezu a prozatim to tak zustava.

492
BarBora
Reagovat

@gabisollis:
Tešila som sa, že príde niekto zaujímavý, na tie dve arogantné baby, čo prišli do hotového a už sa naparujú, zvedavá nie som. U Matúša cítim sklamanie, ale možno ešte presvedčí, Ľuboš z nich zatiaľ vyzerá najlepšie.

493
BarBora
Reagovat

@veverka:
Keď myslíš.

494
gabisollis
Reagovat

@BarBora: cim te zklamal? Ja krome toho boje z Rezou nejak ani nevim co tam rikal, delal.

495
Tamzin
Reagovat

@Hugo: též si myslím, že Tibor tam nejvíc práce nadělal pusou a Vikinka to samé.

496
jenkaa
Reagovat

Miriam se kasala, ale když pořád něco při práci remcá, tak ji poslali pást. To, že to cítila ostatně jako všechno křivdu, to chápu, tak to mohla řešit s FT. Ale mně vadí, jak si ona vždy počká na obecenstvo proto jsem psala, že Tibor to udělal dobře, že to taky řešil přede všemi. Já se na Tiborovi bavím, někdy mi leze na nervy, to samé Miriam, ale to jak Tibora někteří jedinci snad přímo nenávidí, mně překvapuje:-)Však chlap, který si osvojil děcka snad až takové hovado z podstaty věci nebude, prostě bývalý lampasák, mistr světa a tak, ale toto je jenom hra a v ní já momentálně fandím Rezoví a pořád ještě i Lence…a RS mě baví jednak pro svou podstatu a druhák, že své názory lze konfrontovat zde……to je fajn.

497
Hugo
Reagovat

@Tamzin: Často jsme se tady čílili, jak jsou farmáři k ničemu. Blemcali se tam od ničeho k ničemu. Jasný, že nějaká práce odvedená je, ale oproti jiným farmám je to bída. Už ani raději nedostávají nic moc úkoly/zase ve srovnání s předchozími farmami/, aby alespon něco stihli. A najednou se tam objeví čtyři lidé, kteří začnou makat a, hrůza,dovolí si jim říct, že to tam vedou od deseti k pěti. Nabourali jim ten pionýrák a tak je zle.

498
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Co Matúš dělal, taky nevím. Mně osobně vadí, že si v každé promluvě na kameru jen stěžuje a stěžuje.
O holkách darmo mluvit.
Mně by se tam líbila nějaká starší baba od rány, třebas i umanutá a nepříjemná, ale fortelná. Žádná cíťa, takový typ „ženská od koní“.

499
Tamzin
Reagovat

@Hugo: Přesně tak, i balíčky dostávají jako na táboře :-) Já tady snad jenom trochu fandím Rézovi, ale jinak nikomu, i z Janky je pěkná štěkna a z Evi mám husí kůži, ta jim tam asi dělá pionýrskou vedoucí.

500
Tamzin
Reagovat

Co jim v minulé farmě dalo práce to obilí, tihle neudělali ani seno.

501
veverka
Reagovat

@BarBora: 492 – Já ještě nechápu, jak někteří staří farmáři a i diskutéři vyčítají těm novým, že přišli do hotového, Měli by snad teď dělat víc, ať si zaslouží tam být?
Ti staří tam udělali určitě už nějakou práci, ale byli za ni odměněni týdenními platy, podle doby co tam jsou. Ti noví přece ještě ve hře nebyli a plat taky nebrali. Tak nikomu nic, ani žádnou práci zpětně nedluží.

502
BarBora
Reagovat

@gabisollis:
Zatiaľ sa nedá povedať, že nejak veľmi a definitívne, ale zatiaľ sa len sťažoval a kritizoval, 3 dni boli v horách a už bol z toho nesvoj, vraj o hlade, ale ide skôr o to, že moja predstava o ňom sa zatiaľ dosť rozchádza s realitou.

503
Ananas
Reagovat

@veverka:
To mi taky přijde směšné. Jako by se byli mohli rozhodnout, kdy nastoupí do hry! U farmářů to ještě jakž takž chápu – můžou stokrát vědět, že někdo nový přijde, ale když to nastane, pro někoho, kdo tam týdny mrzl a dřel (nesmát se!), je pak třeba těžké to akceptovat. Ale diváci?

504
gabisollis
Reagovat

@BarBora: uvidime.Ja nemam ocekavani.Vystacim si z Rezou.:-D

506
veverka
Reagovat

@BarBora: Taky bych čekala víc pokory, ale tehdy, když by se jim dostalo vřelejšího přijetí.
Jediné, co jim nabídl při přijetí FT byla práce.
U nás hosty do domu vítáme jinak.
Máme taky pořekadlo – jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá.

507
BarBora
Reagovat

@Ananas:
To vieš, je to len nejaká blbá empatia.

508
Wally
Reagovat

Tak po Rézovi v kroji tam už chybí jen Mireček :D

509
BarBora
Reagovat

@veverka:
Takže to sú hostia?
Nechajme to tak.

510
BarBora
Reagovat

@Wally:
Mireček? Kto to je?

511
galadriel
Reagovat

@BarBora: večer, ako za nimi prišli ku košiaru, to boli pocestní, ktorí ich žiadali o jedlo a nocľah. Takže hostia.

512
gabisollis
Reagovat

@galadriel: pocestnym ktery zadaji jidlo a nocleh bych nerikala Hosti.:-D

513
Ananas
Reagovat

@Wally:
:-)))

514
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Pani, nedala byste nám trochu vody, my máme takový hlad, že nevíme, kde budeme spát…

515
Johana
Reagovat

@veverka: já myslím, že to přijetí nových byla předem zrežírovaná scénka a ve scénáři nebylo valachy srdečně přijmout, pohostit a ubytovat.
Někdo z farmářů se ptal, jestli chtějí valasi přespat na farmě a Ľuboš řekl, že až zítra. Farmáři se taky ptali, jestli umí dojit, takže slušností by bylo farmářům pomoct dodojit a pak žádat třeba nocleh, nebo jídlo. Tibor jasně řekl, že na prvním místě jsou zvířata a v tom snad nepochybil.
V každém případě jsou noví hodně oprsklí a to už ale ve scénáři nemají.

516
gabisollis
Reagovat

@Ananas: :-D

517
Wally
Reagovat

@BarBora:Černoch ze série básníků, který se také ocitl v kroji, i když moravském.

Debata hosti – nehosti, pohostit- nepohostit je dvojsečná. Ano hosty pohostit, ale hosti také mohou něco přinést :D

518
galadriel
Reagovat

Ja som vedela, že dlho tú Lenu 2 nebudem musieť používať :))

BarBora, Mireček je černoch z básnikov. Tiež ho navliekli do kroja. Seklo mu to skoro tak, ako Rézovi

519
janislava
Reagovat

@Tamzin: 100% souhlas

520
gabisollis
Reagovat

@Johana: souhlas!

521
BarBora
Reagovat

@galadriel:
Jáj, bolo mi to povedomé, nespomenula som si, stále mi šiel na rozum Mareček.

522
veverka
Reagovat

Nechci už dál rozpitvávat příchod nových farmářů,ale podle mne to přijetí nebylo nijak vstřícné. Někdy stačí i tón hlasu, nebo vhodně volené slovo a pozná se hned, jak ty vztahy asi budou dál vypadat.
Mne při tom 1. střetnutí obou skupinek napadlo, že jsem o bačích četla, jak bývali pohostinní, když k nim zavítali pocestní. Uctili je a pohostili. Protože bačové na kolibách bývali hodně odříznuti od světa a od lidí, tak jim každá návštěva byla vzácná.
Tady to bylo spíš jakoby přišli vetřelci, nebo šmejdi, kteří budou nabízet nějaké vysavače.

523
BarBora
Reagovat

@Wally:
Dík.

524
BarBora
Reagovat

@galadriel:
Takže Mortyša=Jana2?

525
Wally
Reagovat

@veverka: Ale tady snad nejsou na nějaké salaši, odtržení od života. Tady jsou v RS, kde v minulých řadách přicházeli banditi, kteří jim kradli a škodili. Takže jsou v pozoru. A to nemluvím o hereckých etudách valachů, než se tam objevili. Zatím to jde Borisům dobře

526
Hugo
Reagovat

@veverka: Veverko souhlasím. Tady navíc muselo být všem zřejmé, že jde o nové hráče a že s nimi budou muset žít a pracovat. Dovedu pochopit, že se jim to nemusí líbit, ale přeci s něčím takovým museli počítat, bylo to i na předchozích Farmách. Kdyby to bylo naopak a staří farmáři byli těmi nově příchozími, taky by se jim to určitě dvakrát nelíbilo. No, uvidíme, snad se tam nějak porovnají a nesežerou se navzájem ještě před koncem.

527
Hugo
Reagovat

@Wally: Chtěli jsme změnu, máme jí. Už mě to v poslední době začínalo nudit. Dala se celken přesně předvídat každá reakce a pomalu každé slovo, co z koho vypadne.

528
veverka
Reagovat

@Wally: No vidíš, jaká jsem pořád naivní. Já jsem si myslela, že v této RS si hrají na bače. A že po dobu té hry jsou i odtrženi jakoby od života. A ono je to jinak. Pořád se musím učit.

529
veverka
Reagovat

Ještě jsem zvědavá a těším se na zítřek, co nám předvede Viky před duelem. V ukázkách byl docela rozvášněný. :-))

530
janislava
Reagovat

@veverka: mohu poprosit,kde je ta ukázka?

531
veverka
Reagovat

@janislava: Bylo to na konci dnešní Farmy, jako upoutávka na zítřek. Možná se to objeví později i na oficu v upoutávce.

532
LadyXL
Reagovat

Jenže minule nově příchozí škodili ,kradli atd. Takže nedůvěra byla na místě .. A víc relativity vidím na nových.

533
LadyXL
Reagovat

Negativity – pardon,píšu přes mobil :-)

534
janislava
Reagovat

@veverka: děkují :-) a přeji dobrou noc a sladké sny :-)

535
Jája
Reagovat

@BarBora:
Ne Lenka 2 :)

536
Ovečka Shaun
Reagovat

„Valasi“ sú pre mňa zvláštna skupinka – obe dievčatá „z ľudu“ vyzerajú byť dosť hádavé, chlapi sa mi zdajú celkom v pohode. V rámci hrania sa na nejaké dedinské zvyky by som akurát zbavila novú slečnu piercingu (nekameňujte ma, ináč som za každý módny výstrelok). Ľubov hodnotiaci komentár o pôvodných farmároch bol po dvoch mesiacoch prvou lucídnou rečou, čo som vo farme počula. Pôvodný farmári už asi úplne zabudli, že sa dá byť aj slušný a rozprávať inak ako na besiedke pomocnej školy. Až to človeka zaskočí, keď niekto nerozpráva stále dokola tie Tiborkecy (ja som im to hovoril… oni ma nepočúvali… oni sa nestarajú… ja som to musel opraviť…), a zaujímavé je, ako to postupne prevzala aj Lenka, Viktor a Miriam (ja som to urobil, bezo mňa by umreli). Zašívanie farmárov pred robotou bolo jasné od prvého týždňa, ale fakt zle vyzerá, keď to toleruje i štáb a Martin. Klčovanie záhradky hodinu pred návštevou Martina bolo ríly fany :-)))))) a rekapitulácia Tibora ohľadom roboty ešte viac (kde je tretí chleba? no máme tu chlebové placky. a kde je tretí chleba? no a tu sú oštiepky…). Ináč,, chápem, že štábu ide hlavne o „ekšn“ a horúce výmeny názorov, ale zvrhlo sa to na také strkanice ako v škôlke nad hračkami. Veľmi by som uvítal, aby ešte raz obetoval farmár Martin hodinku na to, aby sa s nimi prešiel po farme a ukázal im všetko čo im kedy zadal a ako to teraz vyzerá – s Tiborovým a Viktorovým komentárom by to bol veľmi humorný diel.

537
Poppy
Reagovat

@Ovečka Shaun: Ach jo, Ovečko, zas další bi?

538
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: To není bi, ale transgender. ;-)

539
ffox
Reagovat

@Ovečka Shaun: Lubov komentar je az po dvou mesici j? Jak toto vis?
Jinak chovani starych k novym hodnotim akozcela prirozene. Oni se tam uz dlouho potykaji s hladem a spino a ponorkovounemoci a ted dorazi novi, cerstvi……normalni clovek, i kdyzs tim pocita, je proste nebude na uvitanou libat. Naopak Tiboruv navrh, aby jim valasi pomohli s dojenim, ze jim daji jidlo, mi prisel fer.
Valasijsou zatim u mne bez sympatii. Dnes asi defiitivne odejde Vikinka….

540
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: No vidíš, úplně se mi úlekem na tou změnou pohlaví zamotala hlava a pojmy :-)

541
Sylva Langrová
Reagovat

Moc se mi líbila včerejší oslava k ukončení pastevního období – svátek svatého Demetra.Slovenský folklor,nádhera.

542
gabisollis
Reagovat

@ffox: souhlas.Uz sou tam moc dlouho na to aby je 4 novy soutezici potesili.Rezu z Evou vsichni privitali dobre.Bylo to brzo, jakz takz jeste teplo, Reza s Evou prinesli jidlo, piti.Kdezto tyhle novy se uz od zacatku netvari nijak nadsene.Nehlede na to, ze si nemyslim, ze je prijali nejak spatne+scenar.

543
Prochor
Reagovat

Kdy už ten prolhanej křivák vypadne?
Tady se zase posmívá Iris „gentleman“.
Hlavně, že on vypadá jako Belmondo.
http://farma.markiza.sk/nasa-farma/1775760_tibor-perlil-o-iris-je-to-opica-zubata

544
Franz
Reagovat

@Prochor: No jo, Tibi je opět trapně vtipný.

Včera se mně líbil Reza jak říkal: „naše ženy“ a seděla tam Miriam, Jana, Lenka a Viktor. :DD

545
Ananas
Reagovat

@Prochor:
To bylo něco! Ten, kdo s Tiborem tenhle kousek točil, si ho musel opravdu vychutnat. 65,66,67…:-)))

546
Ananas
Reagovat

Kameraman při slavnosti si zas vychutnával Miriam, jak jí nešla dopnout sukeň.

547
Foxy
Reagovat

Tak jsem si vychutnala výhody sledování farmy ze záznamu :) takže přiznám, že folklorní vložku jsem vynechala…..neuvěřitelně oprskelé mi přijdou dvě nové farmářky. Jak ony vědí, že dělají to nejhorší a ostatní nic nedělají? jsou tam tři dny a vědí, jak tam kdo co kdy dělal? no jsem si jistá, že nevyhrajou. Z nových kluků asi taky není adept na vítěze, Matúš možná, ale ten Lubko, to je tedy exot, ten ještě jistě něco předvede…..fór by byl, kdyby to nakonec vyhrál Reza :) ale to se asi nestane.
Nevím komu fandit, Viki mi dnes vypadne a Tibi asi taky nemá v sms hlasování šanci. Asi začnu fandit Miriam :)))

548
janislava
Reagovat

@Ovečka Shaun: na tvůj článek jsem reagovala se souhlasem,ale říkala jsem si za ty 40drobných co dostal,za co?Lenka měla daleko více práce,honila se jak hadr na koštětí,i když vím že to bylo chaotické,ale snažila se ze všech sil.Ale Tibi lážo pláže+tvůj článek.

549
Ananas
Reagovat

@janislava:
Asi sepotvrzuje to, co tu dříve psali diváci předchozích ročníků, že ke konci jim ty peníze tak jako tak dosypou.
Jinak bych navrhovala petici proti dalšímu prznění kulturních památek a tradic: ta nešťastná pieta v počmáraném výklenku mezi autogramy a Viktorovými kreacemi mne ničí! (Jména hloupých na všech sloupích)

550
Franz
Reagovat

Mám asi 70 letou „moderní“ sousedku, která surfuje po netě, hraje na PC hry a ráda sleduje RS v telce. Poprvé v životě viděla Farmu a hned přišla k nám se ptát co to je za soutěž. Prý ten „majitel farmy“ v těch hnědých montérkách je strašný hulvát, který všechno hrubě komentuje. A že by u takového nechtěla být zaměstnaná. Tak ji moje žena vysvětlovala princip hry a řekla ji: „vidíte a ten hrubián má ještě fanoušky“. Ona zakroutila krkem, že prý ty fanoušky nechápe, že musí být stejní zlí jako on. :)

551
Ovečka Shaun
Reagovat

aby sme sa zle nepochopili, ja nemám k žiadnemu zo súťažiacich (farmári/valasi) sympatie – keby to bol záznam akože terapeutická skupina v nejakom ústave, možno by aj sympatie boli. Je smutné, že v telke ako hlavný večerný program ukazujú „lúzu“, ktorá sa svojim správaním, nadávaním, intrigovaním a flákaním po statku prepracuje k 50 tisícom. Barsktorý bača, čo má na starostli väčší salaš než hento, neuvidí 50tisíc sa celý život. A tiež málokto vidí, že 50 litrov je odrobinka (10%?) z reklamných príjmov, ktoré skásne niekto celkom iný.

552
Poppy
Reagovat

@Ovečka Shaun: A jsi ona nebo on? ;-)
Aby ti člověk mohl odpovídat ve správném rodě. :-)

553
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: To je ale velmi genderově stereotypní přístup. Oslovuj to „to“ a jeto. ;-)

554
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: No já se přizpůsobím, zásadní je přece, jak Ovečka vidí sama sebe :-)

555
gabisollis
Reagovat

@Bobby Brown: :-DD

556
johanetta
Reagovat

Je pátek a v českém TV programu dnes Farma není uvedena. Někdo tady psal, že dnes Viki vypadne…? Dík za info.

557
gabisollis
Reagovat

@johanetta: taky sem na to koukala a pak me napadlo juknout na Markizu a tam je dnes 20.30hod.coz zrejme bude nejaktualnejsi.

559
blanka
Reagovat

@Franz: ahoj, mám taky 70 a třepu se odporem jak Tibiho uvidím, je to docela hnusný neurvalec. A nezlobte se, pokud noví sledovali v Tv jak se chová a co dělá, nedivím se, že se chovají tak jak se chovaji. Proto jim spíš fandím. I Rezovi. Jediný zapálí Panence Marii svíčku a je muslim, které nemusím. Ctí ženu jako matku viz telefonát pro Janu a slušnost k Mirce.

560
Pertule
Reagovat

U Rezy oceňuji že ať je jaký je, nedělá ze sebe lepšího.

561
Poppy
Reagovat

@Pertule: No hlavně že on každého prokoukne, jak je falešný.

562
Tamzin
Reagovat

@Pertule: taky dovede přijmout kritiku a nevymlouvá se. Po mě Jana kdyby takhle štěkala, tak asi jednu chytne, ona neumí normálně mluvit. Evka taky hází povely jak Tibor no a Viki darmo mluvit. Betka si na Rézu také nestěžovala, protože se chovala normálně.

563
Foxy
Reagovat

@blanka: @blanka: s tou panenkou marii mi to prislo spis smesne, u muslima:-)
Btw. Nejsi ta ciperna Franzova sousedka?:-)

564
janislava
Reagovat

@Foxy: nebylo to směšné,já jsem na to reagovala tak,že si svíčku zapálil k Panance Márii aby si věřil,že dnes vyhraje duel a mohl se vrátit zpět na farmu.

565
janislava
Reagovat

@Foxy: nebylo to směšné,já jsem na to reagovala tak,že si svíčku zapálil k Panance Márii aby si věřil,že dnes vyhraje duel a mohl se vrátit zpět na farmu.

566
Slámka
Reagovat

Čtu všechny vaše komentáře a baví mne postřehy, převážně souhlasím. Tak přidávám, jak to vidím já. Tibor – kapitola sama pro sebe, určitě má v podvědomí vojácké povolání – písknu a všichni sklopí uši,
Viki – jistě inteligentní kluk, ale děsný intrikář a vejtaha
Réza – šoumen, pro obveselení farmářů, Jana – přijde mi už znechucená vším děním, unavená,
Mirka – má ještě dost sil a tak nám ukáže co v ní je, Lena 1 – hysterka, Eva – přílišná moudra, aby vypadala jako nej inteligent, Ľuboš – práci na farmě určitě zná a umí, Matúš – pro oživení farmářek a divaček u obrazovek, Lena 2 – štěkna, Irena – nechci urazit. Ten kroužek ve rtu neměl být spíš v nosu? aby se dobře vodila.

567
Franz
Reagovat

@blanka: Děkuji za tvůj milý příspěvek. Rezovi doma také fandíme a naši paní sousedku máme rádi.

568
veverka
Reagovat

@Slámka: Moc hezky shrnuto. Nedá se jinak, než souhlasit. Tak je vidím i já. Jen z těch prvních dvou se mnou už cloumají emoce a …. mně se chce něco říct ….. (V.Burian) :-))))

569
Hugo
Reagovat

@Prochor: 543 – Tibi vypadá, jako pod vlivem. On je na posmívání, eh pardon vtipy, jak jinak expert, ale mamička mu to zakázala, tak jí to nemůže říct do očí a musí se do ní navážet jen za zády.

570
Ananas
Reagovat

@veverka:
A já to řeknu:-)
Doufám, že dnes večer budeme slavit. Viktor ve mně vzbuzuje emoce velmi nepěkné. I takový Tibor či Mozkomirka mne svým způsobem baví (i ldyž jinak, než by si přáli). Ale Viktorovy hysterické výlevy, soustavné vyvolávání svárů a škodolibé potěšení z nich ve mně vyvolává čirý odpor.
Při té včerejší hádanici tam byl leckdo na ránu, ale on na dvě.

571
Hugo
Reagovat

@Ananas: To, co si dnes dovolil Viktor byl vrchol. Ráno vyhazoval Lenu z kuchyně, řekl jí, že ať jde s capem, že smrdí jako on a podobné urážky a FT tam sedí a nechá ho, urážet. Kdyby to udělal někdo jiný, pěkně by to schytal a nedejbůh, kdyby to někdo řekl jemu, áno? Na kameru klidně řekl, že nechal Viktora Lenku urážet schválně, protože když tam byl obchodník a on chtěl dort pro Betku, Lenka mu řakla, at se do toho neplete, že ona jako FT rozhodne, co se koupí. Když pominu, že Lenka měla tehdy pravdu, tak se stále častěji ukazuje, jaký je Tibor zákeřný a mstivý, bude se mstít za to, co se stalo už kdovíkdy předtím. Doufám, že dnes mu řitolezec Vikinka vyfičí. A klidně ho může v co nejkratší době následovat.

572
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Fuj, to jsem neviděla a ani vidět nechci. On se bude Leně, té „suce“, jak ji pěkně nazval, stále mstít, že ho tehdy dala sloužit. Dobře tuší, že mu patrně čas dnes dosype, tak je besný. No a Tiborko Spravedlivý? Checht.

573
Foxy
Reagovat

@Hugo: @Hugo: tibor je farmar tydne, rozhoduje o pracido pujde delat, co se bude delani tam proto, pi abyskal osobni spory jednotlivych farmaru. tiLLenky se mohl zastat kdokoliv jimyiny,’udelala to Miriam,’Jana nebo Reza? Jeste taky nevime, proc se takhle pohadali. Aby z toho zase nebyla druha kauza „dunco“ a zly Viktor.

574
veverka
Reagovat

@Hugo: Právě jsem se na to video dívala a je tam hezky vidět, jak ta Tiborova skupinka vypadala. Naštěstí se dnes už definitivně rozpadne a Viky zmizí. Jak píše Ananas, budeme večer slavit.
A Tibi už těžko najde takové pobočníky, jak měl v Betce, nebo Vikim.
Snad nebude dlouho trvat a uvidíme v duelu i ho.

575
veverka
Reagovat

@Foxy: Přece v té ukázce je jasně od všech aktérů vysvětleno, o co v té hádce, nebo spíš napadání Lenky šlo. A proč by se jí měl zastat Tibi?
Přece jasně řekl, že se za jeho velení nemají farmáři hádat. Včera krotil Janu s Rézou, když se dohadovali kvůli mouce a dnes už se ho to netýká?

576
gabisollis
Reagovat

@Ananas: Vsak to je presne co me na Viktorovi silene vadi od zacatku.Je strasne MSTIVEJ.Jemu aby se bal vubec clovek neco rict, pac je i strasne vztahovacnej.Je to rozmazlenej fracek.

577
Foxy
Reagovat

@veverka: ok, já vycházela jen z ukázky , co byla v televizi, dopředu to nesleduju, takže nevím, o co v té hádce šlo. nechám si to na večer.

578
veverka
Reagovat

@Foxy: Jo, tak to moc v obraze nejsi. V tom videu je to jasně ukázené a i všichni 3 se k tomu vyjádřili.

579
Foxy
Reagovat

tak jsem si zběžně pustila ten záznam na markíze, pořád teda navím, v čem je jádro sporu. Lenka byla napružená a Viki si jí dával. ostatní mlčeli a Tibor pak i vysvětlil, docela jasně, proč mlčel a myslím, že jeho mlčení bylo dost legitimní. Přiznávám, že na vysvětlování Miriam jsem neměla náladu, takže jsem ji přeskočila. Stejně bych jí nevěřila ani dobrý den.

580
Franz
Reagovat

A ještě ve videu Tibor vysvětluje proč se Lenky nezastal. Prý, ať ji Vikino pořádně naloží. Když přišel kupec chtěl Tibor po Lence, aby koupila Betušce dort a ona ho okřikla, že ona je FT a ona rozhoduje co se koupí. Takto to dostala zpět. Asi pomsta přes Viktora.

581
Ananas
Reagovat

@Foxy:
Já bych ten argument i brala, že FT neřeší osobní spory. Ale zrovna Tibor včera pucoval Janu a Rézu kvůli mnohem menšímu sporu: „řekl jsem, že se tu nebudete hádat“ (basama s fousama terentete:-))

582
Ananas
Reagovat

@gabisollis:
Koukám, že Tobě hýbe nejen žlučí, ale i caps lockem, wow!:-)))

583
gabisollis
Reagovat

@Ananas: sem to sla zkouknout.Ja se proste musim Tiborovo vyjadrenim smat.:-DMe uz ani nevytaci jen pobavi.

584
blanka
Reagovat

@Foxy: asi nee , tady se sleduje ordinace a tak

585
janislava
Reagovat

já jsem se tedy s nedočkání podívala na ukázku Lena+Viki,ještě že jsem neměla zvuk,protože mě to stačilo pohledově,totální Vikino divadlo,už se těším jak povrčí domů,Rézovi fandím.Příjemný zbytek večera.

586
Hugo
Reagovat

@Foxy: Foxy, v kuchyni v té chvíli byl ze starých farmářů pouze Tibor, Viktor a Jana. Jinak tam byli noví a ti řekli jasně potom na kameru, že potom, jak se do nich pustili, když řekli svůj názor, se do toho nehodlali míchat, protože by se to nejspíš zase otočilo na ně. A právě, že je Tibor FT práci rozděluje on a ne Viktor. Ten nemá vůbec co někoho vyhazovat z kuchyně a jako FT měl Tibor zasáhnout. Jenže tomu to dělalo vyloženě dobře, byla to jeho pomsta lence. A přesně v jeho stylu. Sám jí neřekl nic a jen si vychutnal, když jí Viktor urážel. A mezi námi opravdu hnusně.

587
Tamzin
Reagovat

@Hugo: raději se na to ni nedívám, divím se, že neřekla něco Jana.

588
Tamzin
Reagovat

Škoda, že to neslyšela Evka, mohla mít přednášku na téma, jak Viktor uráží ženy.

589
gabisollis
Reagovat

@Ananas: 582 abych pravdu rekla tak me Viktor nehybe zluci.Na to sou tam jini adepti treba takova Miriam.Viktor je me neprijemnej jako clovek.:-D

590
veverka
Reagovat

@Tamzin: Pobavila jsi mne. – Nedívám se, ale divím se, že se něco nestalo jinak :-)))))))))))))))

591
Foxy
Reagovat

@veverka: @veverka: no a v cem byl teda ten spor? Proc se hadali?

592
Tamzin
Reagovat

@veverka: nesnáším hádky a věřím Hugovi, že je to tak jak napsala :-)

593
veverka
Reagovat

@Foxy: Já nemám pocit že se hádali, ale že spíše jen Viky napadal Lenku. To je ale jen můj pohled a jiný člověk to může vidět jinak.

594
veverka
Reagovat

@Tamzin: Jo, to je v pohodě, já jen že jsem se zasmála, když jsem to spojení četla.
A Hugo-vi taky věřím, málokdy vidíme věci odlišně. A to bylo tak i v loňské Farmě :-)))))

595
Tamzin
Reagovat

@veverka: tak to jsme na tom stejně :-)

596
Hugo
Reagovat

@Foxy: Jestli to zase nebylo vytržené z kontextu, což klidně mohlo, tak Lenka prosila Tibora,aby nemusela s Viktorem, že je opilý. Voktor si statečně přihybal rumu hned ráno. No a Viktor se do ní pustil. Lenka se nějak ani nehádala, řekla mu, že nemá chut se v jeho stavu s ním bavit a pak odešla.

597
Foxy
Reagovat

@veverka: me prave prislo, ze tomu neco predchazelo, nejaky spor, a na zacatku toho zaznamu zacala spis teda Lenka napadat vikiho-ze je plany atd…..hele uvidime vecer.

598
Hugo
Reagovat

Jenom se tedy omlouvám za toho capa, to jsem převzala z fb a v ukázce to nebylo.

599
gabisollis
Reagovat

@Hugo: bylo. Rikal to ten Lubos.

600
Franz
Reagovat

@Foxy: Jen mám dojem, že večer se toho dovíme ještě méně. Ten kdo se dívá na Farmu jen večer, tak v tom musí mít i zmatek. Ty videa na ofic toho ukážou více a pochopíme více souvislostí.

601
Hugo
Reagovat

@gabisollis: Aha. Já si říkala, kde jsem na to přišla. Tak snad nám ukáží, jestli to řekl, nebo ne.

602
gabisollis
Reagovat

@Hugo: pochybuju.V tv toho byva min.Jako tenkrat z ubulenou Miri.

603
galadriel
Reagovat

Dnes nestíham rekap, máme zurku z prace, nemá záujem ma niekto zastúpiť? :-D

604
jenkaa
Reagovat

Klidně Tě zaskočím pokud to ovšem dají do archivu…

605
BarBora
Reagovat

K tým videám. Tibor ma rozosmial a na tom druhom som si nevšimla nič zvlášť zaujímavé, čo by sme už nevideli, akurát, že Viktor si hneď zránka ľupol frndžalice. Možno ešte to Tiborove zdôvodnenie, tá Betka bola pre mňa skôr zástupný dôvod, na otázku pred kamerou asi nechcel na plné ústa povedať, že potúženého Viktora by ani on len tak nezastavil (veď úplne na začiatku sa o to pokúšal) a možno je aj nahnevaný na Lenku, mohla Viktorovi zachrániť „život“, ona je ešte v pohode, Eva nie je hlúpa, určite by neriskovala a do duelu by si vybrala Janu / Miru.
Aj keď Lenke dosť fandím, jej chovanie – byť aj s Rezom aj proti nemu, byť s Tiborom aj proti nemu, byť s Tiborom a zároveň proti Viktorovi sa jej môže a nemusí vyplatiť. Tibor ju má rád, ale radšej Viktora. Navyše, ak sa dostane dosť ďaleko, môže jej hlas od Viktora chýbať.

606
galadriel
Reagovat

@jenkaa: to by bolo mileeeee :-)

607
jenkaa
Reagovat

Galadriel. A kam Ti to mám poslat pak?.-)

608
Foxy
Reagovat

Viktora kemi lito..veri tomu, ze je tam s Tiborem nejsilnejsi:-)

609
Foxy
Reagovat

Jeste mne zaji,a, jestli nekdy budou delat v pokojich podlahy, jako vzdy? nebo budou letos celou dobu na hline?
A’co dela malina? Uz je definitivne opustila do housti za potokem?

610
JanaH
Reagovat

Tiborek je pěkná svině, Vikina malá sviňka a věřím, že Miri je tak moc blbá, že donašečku Tiborkovi bude dělat ochotně a ráda s pocitem, že se zavděčí.

Z ranní hádky v sestřihu minimum, před Kvetkou zase Vikina perlí, tomu huba jede jak šlejfírna.

611
Hugo
Reagovat

Hahaha, koukám,lenka měla pobočníka, Tibor mluvčího.

612
gabisollis
Reagovat

Zajimavej vyber disciplin.

613
Hugo
Reagovat

@gabisollis: To teda. I když tak moc na výběr neměl, mimo almanachu a překvapení jsou všechny disciplíny vlastně silové, i když jim říkají vytrvalostní. Fakt jsem zvědavá jak to dopadne a hlavně na tu Viktorovu show

614
Foxy
Reagovat

Jezisi, to je trapny. Je jasny, koho chce stab vyradit)

615
gabisollis
Reagovat

@Hugo: se divim, ze nedal almanach prvni.

616
Hugo
Reagovat

@Foxy: Jojo, zjistili, že se Rezovi nepodařilo den předtím rozdělat oheň, tak to šoupli jako překvapení. Alespoň by to nemuseli dělat tak okatě.

617
veverka
Reagovat

Hurá, dobře to dopadlo. Ale byly to nervy.

618
JanaH
Reagovat

Překvapení jasně nachystáno pro Vikiho, ovšem výbuch místo plamínku.
Šou v přetahování pojal Viktor tak, že na druhém konci provazu visel jak pytel.
Kvetka se hodně snažila z něj vyždímat emoce, malé bezvýznamné plus mu dávám za to, že se nenechal a nereagovat pateticky, ale normálně.
Jen doufám, že se nikdo další nezraní nebo nebude vyhozen a Vikina zůstane v Košicích už nafurt.

619
Hugo
Reagovat

@veverka: To tedy jo. Když řekla Květka jaké je překvapení, začala jsem si myslet, že se nám tam Viktor vrátí. Zaplaťbůh Reza udělal režii čáru přes rozpočet.

620
janislava
Reagovat

@gabisollis: protože je pako a patří mu to,sláva domů at si tu jeho palici povětrá

621
Hugo
Reagovat

Jen tu Vikinkovu show jsem nějak nezaznamenala. Snad jen to, jak visel na konci provazu a čekal až podkovy připochodují k němu. Zase se ukázalo, že přílišná nafrněnost se nevyplácí.

622
janislava
Reagovat

@veverka: byly to nervy,já jsem před duelem byla strachy bez sebe,že to Réza musí dát,věřila jsem mu a fandím mu.

623
ive
Reagovat

Viktorovi nejspíš stoupl do hlavy částečný úspěch z minulého přetahování, ukořistil tehdy náhodně jednu podkovu, kromě něho byl ale výsledek druhé discipliny každému jasný předem, při křesání byl na začátku proti Rézovi pomalý… Jinak mně almanach připadá o něco zajímavější než lano, když už chtěl pro diváky zábavu a napětí… Jeho vypadnutí škoda určitě není.

624
veverka
Reagovat

@Hugo: Já jsem ještě před duelem začla mít stísněný pocit a tlačilo se mně do hlavy, že by se Viktor mohl vrátit. A když jsem uviděla to překvapení, tak jsem se až zpotila.
Snad nikdy za všechny farmy jsem si tolik nepřála, aby někdo konkrétní vypadl, jako teď.
Pro mne už ty jeho nekonečné hádky a pitomé řeči a vyvolávání zbytečných sporů bylo neúnosné.
Nesnáším i v reálu lidi, co se rádi hádají.
Bude to úleva, když tam nebude. I když hádky zase budou, ale těch jeho bylo už dost. :-D

625
janislava
Reagovat

@JanaH: Viki dostal druhou šanci,myslím si,že třetí šance není,nebylo to nikdy i v předchozí farmy,nebo máš nějaké ponětí,že byla třetí šance,spíše pro někoho jiného.

626
gabisollis
Reagovat

A co rikate na vyjadreni Lubose koho chce zpet?
Ja teda docela cumela.

627
Franz
Reagovat

No sláva. Viktor měl ještě před duelem plnou hubu výhrůžek a zbytečných siláckých gest. Chtělo trochu více skromnosti a při složení disciplín myslet hlavou.
Doufám, že se tam teď vrátí už pouze na poslední týden při defilé vyřazených farmářů.
„Jdeš domů“, Viktore – takto jsi se posmíval Janě, která prohrála duel. A zatím jdeš dříve ty.

628
JanaH
Reagovat

@janislava: v české Farmě se Kubí vrátil třikrát a jeho orientace byla čistě náhodou stejná, jako ta Vikiho. :-)

629
janislava
Reagovat

@veverka: Vikiho pitomé řeči,on se strašně vžíral do sebe,že on má pravdu,něco jako Tibi

630
JanaH
Reagovat

@gabisollis: já docela čuměla na vyjádření Luboše jako celek…

631
gabisollis
Reagovat

@Franz: nojo vlastne! Ja tem vztahum mezi nima vubec nerozumim.To bylo od nej toralne zakerny jak ji rekl a jdes domu a ona ho chtela zpet.

632
janislava
Reagovat

@JanaH: joooo,je to tak Kubí,to ho někdo zvolil z vypadlích farmařů.

633
gabisollis
Reagovat

@JanaH: no to sem mela na mysli, ze vlastne ani jednoho.Docela hustej.

634
Franz
Reagovat

@gabisollis: Na Slovensku není taková tolerance k čtyřprocenťákům jako u nás. Je to, ale asi tím, že je tam větší počet věřících. A Lubo může být jeden z nich. Každý má právo na názor a je to jeho věc.

635
gabisollis
Reagovat

@Franz: ale tam neslo jen o homosexuali, ale o trochu vic a v tom nevidim duvod viry! At si kazdej mysli co chce, ale prezentovat se tim muze jen totalni buran!

636
veverka
Reagovat

@janislava: Já jsem strašně ráda, že to ten Réza zvládl.
Jen jsem vůči němu pořád nějak ostražitá.
Často mne mile překvapí, ale nějak se nemůžu zbavit dojmu, že se ještě projeví i z té horší stránky. Škoda, že nám neukázali, co udělal těm ženským (Janě a Evě), když jsou tak proti němu. Nevěřím, že by to byla jen nějaká prkotina.
Třeba to ještě někdy režie vytáhne, nebo možná u toho nebyly kamery a nedovíme se to.

637
Franz
Reagovat

@JanaH: Zapomněla jsi dodat, že Kubí se během Farmy CZ zblížil s Borisem ze štábu. A ten mu zařídil dvojitý návrat.

638
gabisollis
Reagovat

@veverka: ja bych to tak cerne nevidela.Obe sou spis takovy feministky a tak si z Rezou nesedly.

639
Franz
Reagovat

@gabisollis: a zejména Evička.

640
janislava
Reagovat

@veverka: Jana a Eva to jsou namyšlené dámy.Reza je svůj,řekne vždy pravdu,každému se něco vypustí z jazyku i když to Réza třeba neměl tolik na mysli,ale dámy si s toho dělají vědu.

641
JanaH
Reagovat

@Franz: jj, svatá Evička mě dneska zase pobavila výrokem o vesnické huse.

642
Franz
Reagovat

Koho myslíte, že dal Viktor za FT ? Kdoví zda se dozvěděl názory těch 4 nových a zejména Luba.

643
ive
Reagovat

@gabisollis:
Přitom Lubo působil, že bude z nové čtyřky nejvíc v pohodě.., být tolerantní vůči druhým, i v něčem odlišným lidem, je základ, bohužel Luboš dnes překvapil.

644
janislava
Reagovat

@Franz: já tipují na Matúše,ale jinak z nových mě je to jedno,jedno si přeji,aby byli sluhové Tibi+Miri.

645
veverka
Reagovat

@janislava: No, já mezi těmi 2 ženskými a Rezou to mám zatím nastejno. Z té trojice jsem ještě žádného nezavrhla, ani nenašla nic, pro co bych ho měla dát v žebříčku výš. :-))))

646
JanaH
Reagovat

Viki asi vyjádření Luboše na svoji adresu nezná, tipuju, že za FT dá právě jeho. I v autě cestou domů se o Lubovi vyjadřoval pochvalně.
Za sluhu tipuju skoro sty procenty Tiborka, áno.

647
janislava
Reagovat

@veverka: Prosím konkrétně z té poslední věty jsem nerozuměla,děkují.

648
Franz
Reagovat

@JanaH: Já také doufám, že sluha bude Tibinko. Také myslí, že napsal Luba, ale pozor Viki byl zákeřný a možná dá Iris.

649
janislava
Reagovat

@JanaH: Tiborka áno bude sluha,tak bude vzteky bez sebe

650
veverka
Reagovat

@janislava: Myslela jsem tím, že na Janu, Evu a Rézu nemám ještě ustálený názor. Ani jednoho z nich nedokáži upřednostnit, že bych mu fandila víc. Pořád vyčkávám, jak se ještě projeví.

651
Franz
Reagovat

@janislava: Pěkně se chytlo to jeho „áno“. Když je v slovní ráži, tak to v jedné větě použije i 4x.

652
janislava
Reagovat

@Franz: je to tak,nejčastějí je áno a jak se patří

653
veverka
Reagovat

Na oficu máme novou upoutávku na pondělí a dá se z toho poznat, kdo bude FT.
A Réza prozrazuje, že s někým po duelu spal.
Žeby konečně i sex na farmě, nebo jen pro zvýšení sledovanosti?
Kolonka Cez kl’účovů dierku na oficu je letos nějak chudobná. Lucia vypadla brzy a jinak se na farmě letos toho moc neděje, co by se tam dalo vložit. :-)))

654
janislava
Reagovat

@veverka: Moje domněnka je taková,že Réza si dá na sebe pozor,ale jak je alkohol tak se musí hlídat.

655
Anička
Reagovat

@Franz: takže Farmár týždňa je Ľubo a sluhovia Tibor a Miriam…

656
hubert
Reagovat

Pekne vam tu imponuje ten falosny cigan Reza pozeram ,no darmo damy su z neho paf a tak prehliadnu aj jeho falosnu povahu a problem s alkoholom

657
janislava
Reagovat

@veverka: Konečně jsem našla oficu,FT je Lúbo a sluhové jak už jsem si přála T+M.

658
jenkaa
Reagovat

Gabisol……já to beru jako zábavu a i Tibike budou odteď i s Miriam moji fanoušci oproti Lubovi po dnešku…..

659
gabisollis
Reagovat

@jenkaa: :-D

660
galadriel
Reagovat

Ďakujem veľmi pekne za záskok jenkaa, rekap už visí :) Fotky narýchlo doplnené. Ja som diel ešte nevidela, ale sledujem, že to bolo výživné. Ale naj, je asi ukážka na pondelok…..ešte to tam bude zaujímavé.

Ak bude mať chuť si ešte niekto vyskúšať rekapovanie, dajte vedieť :)))

661
gabisollis
Reagovat

@jenkaa: Rekap se Ti moc povedl.:-)

662
Franz
Reagovat

@jenkaa: díky za rekap. Také jsem se stal odteď tvůj fanoušek. :)

663
Dana
Reagovat

Květka i štáb věděli, že Rezo si nebyl schopný udělat ohníček, proto připravili takove překvapení, aby to vyhrál Viku. Přetahování by Viki nezvládl a Almanach ano. Ale jaké překvapení Květuško, Reza to zvládl a namyšlený Viki jde domů. Když jsem ho viděla sedět za pecí a pokuřovat, nebo spát v seně, přála jsem mu odchod.
Nejvíc jsem se pobavila, jak Květka zírala na výsledek a kdyby to mohla vrátit, udělala by to.

664
Tamzin
Reagovat

jenkaa : hezký rekap :-)

665
Ananas
Reagovat

Jenkaaa! Děkuju!!!
Tento týden budu bez PC, tak se na rekapy a komentáře obzvlášť těším! (Připojení nějaké doufám odlovím i za hranicemi všedních dní)

666
Hugo
Reagovat

@hubert: A má nám imponovat zpovykaný fracek, který pouráží koho se mu zachce a pod Tiborovými ochrannými křídly vyrostl o dva metry?

667
jenkaa
Reagovat

Galadriel, nemáš zač :-) Chtěla jsem to vyzkoušet, děkuji Vám za pochvalu a musím teda smeknout klobouk dolu před všemi rekapisty, že pro nás obětují svůj čas.

668
Franz
Reagovat

Stejně mně nejde hlavou, že může někdo odsoudit člověka kvůli vyslovení jedné věty. Snad bychom měli nejprve vědět jeho důvody. Něco jiného je, kdyby stejné slova opakoval několikrát. Z Rezi se také rychle udělal „nehanebník“ a sprostý vůči ženám a přitom ho nikdo z nás žádné urážlivé slovo neslyšel vyslovit.
Nedám na první dojem a první slova. Tibora jsem také ihned ze začátku neodsoudil a používal a používá daleko horší výrazy na ostatní spolusoutěžící. Divím se, že nad urážky jako „opice zubatá“ se nikdo nepohoršuje, ale naopak je bere jako velký vtip. A jestli někoho ty jeho urážky baví, tak nevím co si mám o něm myslet.

669
Foxy
Reagovat

Behem duelujsem si uvedomila, ze nechci, aby odesel ani Reza, ani Viki….nejradsi bych, kdyby odesla nova Irisnebo Lenka:-) no viki to tezce nedomyslels poradim disciplin. Asi si veril.
Dost jako guma se ukazal novy Lubko, Iris takynebude nejbystrejsi a Matus s lenkoume zati taky nebavi. Takze valasi zatim palec dolu.
Btw. Nevite, co dela ta plysova opice odMiriam? Nevzala ji ani na duel:-)

670
Hugo
Reagovat

@Franz: Franz souhlasím. kdoví jakou zkušennost Luboš má a nebo to mohou být předsudky, které třeba, až Rezu pozná blíž si opraví. Nebo taky ne, to se uvidí. Možná zjistí, že Reza je stejný člověk z masa a kostí, se svými dobrými i horšími vlastnostmi jako všichni ostatní. Rezu nechci vynášet do nebe, ale pro mě osobně je, alespon na farmě /ostatní mě vcelku nezajímá/, povahově mnohem sympatičtější než taková Evička, o Tiborovi nebo Viktorovi ani nemluvě. A pravda je, že to, že byl na holky nějak hnusnej víme jen z doslechu od Jany a Evy, nic jsme neslyšeli a neviděli. To, jak se o spoluhráčích vyjadřoval Viktor a na kameru i Tibor, je mnohem horší a to tady nechává všechny v klidu. Rezu za to mnozí odsuzují, ale Tiborovy hlášky jim přijdou vtipné. Jen proto, že tak častuje někoho, koho sami nemusí. Ani já nechápu.

671
Jája
Reagovat

@Foxy:
Myslím, že jedna „opice“ tam stačí :)

672
Franz
Reagovat

@Foxy: Označení „guma“ patřilo kdysi lampasákům, tedy vojákům z povolání.
Guma, furťák alias gumák.
Potom to označení spíše patří Tiborovi. :DD

673
Poppy
Reagovat

Tak Vikina dojela na svou velkohubost. Ona má toho sebevědomí na rozdávání.

Nové farmářky jsou obě podivné bytosti, na nové farmáře ještě nemám názor, uvidíme příští týden.

Co mně ale ve včerejší epizodě úplně zarazilo, byli ti pánové – staří farmáři. To jsou normální baby, žádný z nich není pořádný chlap. Jenom samé hašteření, pomlouvání, náladovost, pamatování si malicherností na toho druhého – to je děs. Nevím, jestli z těch dvou nových se někdo projeví líp, jsem zvědavá. Ale ti staří – jsou mi odporní. Nejvíc Tibor a Viki, ale Reza se jim velice v mnohém blíží.

674
Hugo
Reagovat

@Foxy: Foxy, nemyslím, že i by pořadí disciplín něco změnilo na výsledku duelu. Reza by vyhrál dvě disciplíny ze tří a jedno v jakém pořadí.
Zkus navrhnout jak to měl Viktor dát, mě to vychází stále stejně

1 almanach – Viktor
2. překvapení – Reza
3. přetahování – Reza

1.. překvapení – Reza
2. almanach – Viktor
3. přetahování – Reza

1. přetahování – Reza
2. almanach – Viktor
3. překvapení – Reza

675
Hugo
Reagovat

Řekla bych, že si Viktor nadměrně věřil v překvapení a almanachu, tak si myslel, že přetahování bude jen takové zpestření. Vůbec nepočítal s tím, že by mohl překvapení prohrát a zvlášt když dali rozdělávání ohně, což podle mě byla dost podpásovka a nepočítala s tím, myslím, ani režie.

676
Poppy
Reagovat

@Hugo: Viktor si věřil na překvapení a almanach a protože chtěl hrát divadýlko jako zpestření pro diváky, dal jako prostřední lano. Nevyšlo mu to, protože má zbytnělé ego a vidí se líp, než ve skutečnosti je.

677
Poppy
Reagovat

@Hugo: No to se nám povedlo :-)

678
Franz
Reagovat

@Poppy: Nemám rád přehnané a arogantní gesta, které včera používal před duelem právě Viktor. Myslím si, že na diváky tímto velký dojem neudělal a spíše se zesměšnil.

679
Hugo
Reagovat

@Poppy: Hahaha, dobrý. Je to tak. I když na výběr moc neměl, ani v jedné disciplíně kromě almanachu a překvapení na Rezu neměl ani náhodou. Takže trochu skromnosti při rozhovorech před duelem by neškodilo. Janě tady mnozí vyčítali, přehnanou sebejistotu, ale podle mě, měla proti Lence větší šance, než Viktor proti komukoli ze stávajících mužů na farmě a ani proti mnohým z žen. Ten by musel jít do duelu s Miriam, aby měl rovnocenou šanci.

680
Franz
Reagovat

Já bych už nechal Viktora Viktorem. Dostal druhou šanci a prostě ji nevyužil.

Já jsme se včera spíše nasmál jak se Tibor stěžoval Kvetce, že „počul“, že se na něho noví farmáři chystají. Chudák zapomněl, jak dříve pravidelně seděl s Jánem a Betkou v kůlně, kde organizovali další bojovou strategii na vyřazení svých spolusoutěžících.

681
veverka
Reagovat

Plně souhlasím s posledními příspěvky, co se týkaly Vikiho.
Jinak stále přemýšlím, co mně vlastně vadí na Rézovi, protože ho jako svého favorita ( i přez včerejší radost, kterou mně udělal) mít nedokážu.
Zatím jsem přišla na to, že mně vadí jeho přístup k ženským na farmě.
Přijde mně, jakoby počítal s tím, že režie tam nasadí hezké, atraktivní ženské a on si bude moc vybírat, se kterou bude laškovat a zpříjemňovat si pobyt. Trošku vyhovovala ze začátku Lenka, ale s tou její povahou to dál nešlo. A jiná taková, která by vyhovovala jeho nárokům už tam není. Jana s Evou jsou na něj hodně emancipované a seběvědomé, ty 2 nové opravdu o ničem.

Do konce je ještě daleko a nevím, jak nám režie v této Farmě nabídne nějaký větší románek. V tuto chvíli se tam nic nerýsuje, jedině že by se o Mirku soupeřil Tibor s Rézou. Ta si Rézu pochvaluje, jak je na ni hodný a Tiborka si taky začla předcházet.
Tak když konečně zmizel hádavý hráč, chci vidět i nějakou romantiku. :-))

682
Hugo
Reagovat

@Franz: No jasně, protože v pojetí pana Repy, je to strategie, když to dělá někdo jiný, je to podlost. Navíc mu nějak nedošlo, že účelem této hry je vyřadit spoluhráče. Tak blbej, aby si myslel, že se budou snažit vyřdit sami sebe a jeho tam budou hýčkat, snad ani Repa být nemůže.

683
Franz
Reagovat

@veverka: :DD

Už jsem četl ojedinělou fanynku Vktora, že prý Viktor měl jako vyzvaný být u levého sudu. U něho prý bylo určitě vlhké seno. Nevím zda to myslela vážně, nebo to měl být velký vtip.

Kveta včera prohru tak dramatizovala, že zapomněla popřát i Rezovi.

684
gabisollis
Reagovat

@Franz: 668 zrejme tak jako on smahem odsoudi homosexuali a tmavy lidi.Kolik asi tak zna Irancu? Hmmmm
Ja ho nesoudim jen sem si o nem udelala obrazek. (Ne moc dobrej)

685
Franz
Reagovat

@gabisollis: Teď nerozumím. Co mají Iránci s tím společného?
Jestli si myslíš, že to byla poznámka i na Rezu, tak s tebou nesouhlasím. Tak jsem to já tedy nebral.
Jinak nemám nic proti tomu jaký si o něm obrázek uděláš. Akorát si myslí, že z jedné věty se nedají dělat závěry a posuzovat člověk. Myslí, že doba ukáže.

686
Franz
Reagovat

Vždy mně vypadne M.

687
Tamzin
Reagovat

@Franz: Kveta vůbec ráda dramatizuje, také jsem si všimla, že mu nepopřála. Mě se to líbí v „Kdo přežije“, kmen promluvil a jdeš, žádné srdceryvné kecy. Je to soutěž, tak co.

688
veverka
Reagovat

@Franz: :-))) Určitě myslela vážně. Jen si nestihla všimnout, jak si Viki ze začátku pomalu všechno připravoval, jakoby ani nebyla ta soutěž na čas. Réza už i jiskry vykřesal a Viky stále pomaličku chystal ty hromádky a křesadlo ještě ani nevzal do ruky.
Prostě měl Réza štěstí, že jiskry vylétly. Na té duel. chatce se mu nepodařilo ani jiskry vykřesat, ale v duelu tam na něj někdo volal, jak má křesat po hraně a dlouhým tahem. Poslechl a hned se zadařilo.

689
gabisollis
Reagovat

@Franz: tak v tom pripade si to pust znovu! On jasne rekl, ze chce zpet Rezu, ale nejradsi by nikoho pac nema rad homosexuali a tmavy lidi proto mu nesedi ani jeden.
A Irance sem zminila na to tvoje, ze ma spatnou zkusenost.Tak by me zajimalo kolik zna Irancu kdyz to beres takhle.Nebo jako kdyz t6i ublizi nakej cikan z osady tak vsichni tmavsi lidi nestoji za nic?

690
Tamzin
Reagovat

Rezovi zatím taky fandím, jako jedinému, uvidím jestli si to nepokazí :-)

691
gabisollis
Reagovat

@Franz: ty mozna neposuzujes lidi na prvni dojem.OK, ale ja jo a nemuzu rict, ze bych se nekdy sekla.Muze se stat, ze kdyz dam sanci tak me nacas oblbne, ale nakonec to vzdycky sklouzne k prvnimu dojmu.

692
veverka
Reagovat

@Franz: 680 – Mně se ještě líbil Tibor, jak se z Miriam snaží udělat Matu Hari, aby pro něj pracovala. A Miry ráda, že je pověřena takovým úkolem přikyvuje svému velkému šéfovi na vše.
A to Tibor o Miry nedávno do kamery plamenně sděloval, jak Miry všechno vždycky vykecá a roznáší jen drby :-)))
Brzy bude zase další divadlo, jak bude ostatní přesvědčovat, že si Miry všechno vymyslela, jak on nic neví, u ničeho nebyl a jaká je Miry klamárka. :-D

693
Jája
Reagovat

Divadlo bude už v pondělí, že Bubica je zábudlivá ale Eva netolerantná a bude to chtít deštníky. :)

694
Franz
Reagovat

@gabisollis: Já si po sobě čtu příspěvky, ale “ ze ma spatnou zkusenost.“ jsem nenapsal. To mně prosím nepodsouvej !

695
Franz
Reagovat

@gabisollis: Určitě první dojem dělá svoje. Ale něco jiného je na vlastní oči a něco jiného je v telce, zvlášť v této RS.

696
Hugo
Reagovat

@veverka: Taky mě to napadlo. Ta Mirka je ale trubka. Vděčná za každý projev náklonosti, je ochotná k čemukoli i od někoho, kdo jí dává od začátku kapky. Podle mě to stejně praskne a přesně jak říkáš, odnese to Mirka.

697
gabisollis
Reagovat

@Franz: pardon! Nepsals zkusenost, ale duvod. (No to je skoro stejny)

698
gabisollis
Reagovat

@Franz: zvlast u rs me prvni dojem vychazi dokonale.
Tohle nejsou zadny herci i kdyz se o to nekdy snazi tak stejne sou tam samy za sebe.

699
gabisollis
Reagovat

@Franz: cekala sem od tebe vic argumentu.A koho teda podle tebe myslel tim tmavym kdyz ne Rezu? Snad ne tvarohoveho blondaka Viktora?“-)

700
janislava
Reagovat

@veverka:dodám,že Tibi řekl do kamery aby Miri byla pro něj taková špionka.

701
Franz
Reagovat

@gabisollis: Zkušenosti a důvody jsou rozdílné věci.
Nechci ničím argumentovat.

702
Hugo
Reagovat

Tak tedy nevím, ale Léna odpovídá na svém face 11.10. že je ejště na farmě. Tak bud někdo píše za ní, nebo je venku.

703
Rena Vágnerová
Reagovat

Tak největší for týdne pro mě bylo to ,jak si Tibor stěžoval Květě, že noví už špekulujú na tom, ako ho vyhodit. Chudák, on už ani neví, že tato hra je o vyhazování /vyřazování/ . myslím, že to pomalu začíná nezvládat. A příští týden může být konečně zaujímavý, ano?

704
Rena Vágnerová
Reagovat

škoda, že příští týden budeasi ženský duel, chtěla bych , aby už šel. Zarobené už má. Nevíte někdo, kolik berou za týden na farmě?

705
Franz
Reagovat

@Hugo: Píše z farmy? Už vidím jak přijde Kvetka, rozdá jim u stolu pravdy noťase a oni píšou na Facebooku. To je opravdu nějaké nepodařené matení diváků.

706
Hugo
Reagovat

@Franz: a fandila som Ti-verila som-že to vyhráš. Si super baba. Jana ostala vyvalená ako PUK! Neverila! Ona si myslela-že je najsilnejšia-že to bude bitka a veľmi sa svojou sebaistotou-čo som to som-som najlepšia -prerátala. Veľmi sa tešila na súboj-že ona to vyhrá-ako inak- sebavedomá. Neoplatí sa byť takou-pretože -nevie -čo je v tom druhom súperovi. Tak si jej Lenka-naložila. Ale neviem čo sa dialo ale na fotke z Farmy 5-UVIDíTe nabudúce-chýba Paťo a JANA tam sedí -čo podľa mňa je nespravodlivé-a…………….

Lenka Hrčková veď ja som na farme
To se mi líbí · Odpovědět · 1 · 11 říjen v 21:41

Tkhle to tam je. Jestli je to sranda, nebo ne, těýko říct.

708
Juraj
Reagovat

Hugo, hento samozrejme nie je Lenkin profil. To je len fanúšikovská skupina, ktorú si založil bohviekto. A má len 28 fanúšikov, to je absolútne nedôveryhodné čo tam kto píše. Inak jej skutočný profil som nenašiel, pravdepodobne ho má dočasne deaktivovaný (kým je na Farme). A kvalitnejšiu fan page nájdeš na FB pod názvom Lenka Hrčková – Farma 5. Ale s najväčšou pravdepodobnosťou sa Lenka v tomto momente ešte stále na Farme nachádza, to je pravda. Ale na žiadny Facebook samozrejme nič nepíše.

709
Hugo
Reagovat

@Juraj: Dík. Já se v tom nevyznám. Ale fakt je, že jsem našla Miriam, novou Lenku, Janu a Viktora. A tam se to vysledovat dá, jestli jsou ještě na farmě.

710
Wally
Reagovat

@Hugo: Ten profil byl založen 4.10.

711
Tekane
Reagovat

704 Rena Vágnerová :Na naší farmě to bylo 800 Kč za den.

712
Poppy
Reagovat

@Hugo: No ale to na její profil píše nějaká Darina Datková Kucejová.

713
jenkaaa
Reagovat

Teď jsem zkoukla post reakce po duelu: Reza: Těším se vrátí nazpět, ale nebol taky 100 %, ten druhu disciplínu …….robil som, čo si povedal, mluvil k Květce.

Normální debata o vypadlém….všichni jsou spokojení, Réza komentuje, že sa v preťahovaní lanem Viki nesnažil, s Tibi věří jedna druhej a s Lenkou je ruka v rukave:-))) A byť nám Rezova slovenština přijde -)někomu) roztomilá, je šikulka, páč nám by jeho jazyk přišel zcela kalamitní, __/jednou jsem se učila japonsky), Lena vysoká tabletky nedala….kdo ji napověděl toto chování, jí hodně nemá rád…nerozumím této taktice, nikoho a nikdy a vůbec………………..a to, že se neusmívá, chybí jí zoubek zleva i zprava, ale to neznamená, že musí zabít všechny, stačí:-))

714
jenkaaa
Reagovat

Franz, na mě si velmi konzervativní, teda ehm:-) byl jsi, po pochvale je to jinak:-)))
né dělám si legraci:)ú) a dík za fanouška:-)

715
Ferda
Reagovat

@jenkaaa: moc pěkně napsaný rekap :) palec nahoru

716
Hugo
Reagovat

@Poppy: Dík, jak jsem už psala, v PC nejsem moc zběhlá, tak jsem trochu zazmatkovala. Celkem jsem si už zvykla na všechny a docela bych tam Lenku ještě chtěla. Jen toho Tibora nějak pořád nemohu skousat, ale jinak dobrý.

717
Franz
Reagovat

@jenkaaa: Fanouška jsi tedy už pochopila? :)
Ale rekap opravdu dobrý !

718
gabisollis
Reagovat

Taky sem zkoukla video a na Rezu proste z nich nikdo nema!:-) S tou reci ma jenkaa pravdu.Urcite to pro nej nebylo lehky.A, ze Viktor nedal prvni almanach je me dodnes zahadou.
Ta nova Lenka je fakt tragicka.Ta to bude mit v zivote jeste hodne tezky.Jeji vyraz “ pernamentne nasrana“ji musi zivot hodne stezovat.Vypada hodne zahorkla coz v jejim veku je strasny.Kazdopadne obed od takovy servirky by me vubec nechutnal.:-)

719
Franz
Reagovat

Také jsem se podíval na nové video. A je fakt, že kdyby odešel Reza, tak by z farmy odešel humor. Nikdo jiný tam totiž není vtipnější než on.
Mně zase druhá Lenka nepřišla, že by byla tak tragická. Měla pravdu, že se nebudu objímat s člověkem, kterého neznám a nijak mi není sympatický, Myslím si, že by to měl takto každý z nás. Něco jiného je její výraz a chování (určitá ostražitost), ale opět, každý jsme nějaký a něco jiného nás v životě potkalo.

720
Wally
Reagovat

Miriam se znala s Božkou z Farmy 4 už před začátkem,Patrik ji zná asi až nyní
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204104479306493&set=a.10202687968414606.1073741826.1060475140&type=1&theater
sakra ten FB je fakt hroznej :D a nedej bože , když najedete na přátele tak je jasný další vypadlík :D

721
Lenka
Reagovat

@jenkaa:
díky za rekap, pěkně napsané, piš dál :-)

ale snad mi odpustíš v téhle souvislosti jedinou nevinnou poznámku – moc ráda čtu galadriel, protože se mi líbí slovenština a jsem ráda, že jí ještě rozumím bez slovníku :-)
– tohle není nic proti tobě!

723
Franz
Reagovat

A další strašidla spojené s Farmou – Martin Jakubec, Marián Čurko, Božena Candráková uvádzajú:
http://www.youtube.com/watch?v=isSWA4GdSXM

724
BarBora
Reagovat

Pár bodov na zamyslenie:

– Viktor Almanach ovládal a predsa ho nedal medzi 1,-é dve disciplíny.

– Vraj veľmi by „chcel“ pri dueli robiť takzvanú šou, ale tak by to mohlo byť, len keby sa nechcel vrátiť, alebo bol debil.
On sa vrátiť chcel a debil nie je.
Voĺbou disciplín ale hodil uterák do ringu, otázkou je, prečo tak urobil a kto mu tú ruku viedol.

– Prekvapenie bolo založiť oheň, čo by sa prvoplánovo mohlo považovať za nahrávku pre neho, pokiaľ by nečakal, kým Reza ten oheň nezaloží, potom to už mal urobené ľavou zadnou.

– A tú šou čo nám ukázal sme videli, prakticky od Kvetkinho príchodu na duelovú chatku až po svetlá Košíc stále akoby bol v jednej emocionálnej rovine, bez akéhokoľvek vzrušenia, výkyvu, nič, len šablónovité odpovede na otázky. To nebol boj o víťazstvo.

725
gabisollis
Reagovat

@BarBora: jeee to sem rada, ze si zpet.Bylas na wellnessu?;-)
Ackoliv asi nemame stejne favority tak si te rada ctu, coz se neda rict o nekterych i kdyz mame spolecne favority.:-D
Tohle me vrta v hlave od patku.I Reza byl vysokovanej kdyz mu Kveta rekla co vybral.
No pravdu se asi nedozvime.

726
Juraj
Reagovat

Nedeľa večer – práve teraz v týchto chvíľach (keď toto píšem) pravdepodobne niekoho vezú ako vypadnutého z duelu domov, resp. možno prichádza domov. Ktovie kto to je :) Nechcem tým nič povedať ani naznačiť, to len tak som sa zamyslel…

727
Franz
Reagovat

@Juraj: Juraj ty jsi z Banskej Štiavnice?
Jinak ono je to jedno koho vezou domů. Je to hra a záleží na jejich šikovnosti a samozřejmě na štábu komu pomůžou v disciplíně překvapení. Překvapení bylo už vloni, ale povinné je to až v této 5.

728
gabisollis
Reagovat

@Juraj: ja myslela, ze duely sou v sobotu.Mam dojem, ze to tam nekolikrat rikali.V tom pripade nekoho vezli vcera.:-D

729
Franz
Reagovat

@gabisollis: Nevím jestli ti můžu odporovat :-) ale duel je reálně určitě v neděli.

730
gabisollis
Reagovat

@Franz: proc bys nemohl? A jak to vis? Priznam se, ze to nevim na 100% jen mam dojem, ze nekolikrat tam probehlo v sobotu duel. (od soutezicich)

731
JanaH
Reagovat

Na FB jsem četla, že prý Viki podváděl a lhal, že si rozdělal v duelové chatce oheň. Prý do ní přišel se zapálenou fajfkou a oheň rozdělal od ní. Proto v duelu pohořel a křesadlem a práchnem. :-D
FB je dobrým zdrojem zábavy. Tam jedna trubka cosi napíše a ostatní to opakují jak mantru.
Viki nebyl můj fanoušek, ale viděla jsem, že v chatce napřed pracoval s křesadlem a až pak si třískou z ohně podpaloval fajfku… :-)

732
Lenka
Reagovat

@BarBora:
vtipně napsané :-)
sice nestíhám moc koukat, ale čtu vás (a rekapy) a tak mi není vůbec jasné, proč zrovna tyhle disciplíny (vč. jejich řazení) v tomhle duelu…

733
JanaH
Reagovat

@gabisollis: taky žiju už dlouho v domnění, že duely probíhají v neděli. Ty jsi mne nahlodala… :-)))

734
gabisollis
Reagovat

@JanaH: ja to tam fakt od nich nekolikrat slysela.Nicmene nemam problem uznat moji chybu kdyz tu nekdo da info kde to cetl nebo jak to vi.
Duely probihaji v nedeli neni pro me argument.:-)

735
Franz
Reagovat

@gabisollis: Ne, fakt je to dnes (tedy každá neděla), jak píše Juraj. Finále live má být „snad“ 21.12. neděle.
Pátek hodnotí úkoly Martin, v sobotu chodí Kvetuš a vybírá se 2. duelant a neděle duel, pondělí dopis a nový FT, úterý určení sluhové a čtvrtek určení 1. duelanta. To ti teď napsala moje paní.

736
Juraj
Reagovat

Hádať sa teda nebudem ale všetko nasvedčuje tomu že duely bývajú v nedeľu. Tak napr. toto video http://www.youtube.com/watch?v=WYVzTRGrYyk čas 32:48, tam keď sa zobudili do duelového rána, tak Janka hovorí že je nedeľa. Ale to bol ešte prvý duel, tak možno to zmenili, ale nemyslím si to. Pretože zasa stále spomínajú že hospodár chodieva na kontrolu v piatok. Deň po tom zasa volia druhého duelanta – čiže v sobotu, okamžite idú do duelových chatiek, tam prespia noc a duel je logicky potom teda v nedeľu. Po prehratom dueli vypadnutý ide načmárať list, rozlúči sa s ovcami, prascami, atď. a ide sa domov, kam prídu vždy keď je už tma. Podľa mňa práve teraz niekoho vezú, resp. ho pred chvíľou možno doviezli.

737
Franz
Reagovat

@Lenka: Nikdo neviděl do hlavy Vikina, ale asi si to nějak spočítal špatně. Teorie o manipulování štábem je z oblasti hodně velké fantazie.

738
gabisollis
Reagovat

@Franz: nevim, nebudu a nechci se hadat pac to nevim urcite, jen jak pisu nekolikrat tam rikali duel v sobotu.
Ono je to vlastne fuk stejne je to zpetne.:-)

739
Hugo
Reagovat

@JanaH: JanoH, taky jsem to četla, ale nebylo to tak. Schválně jsem si to pustila znovu a do chatky šel bez zapálené fajfky. Oheň fakt rozdělal až tam.
A mimo to si enmyslím, že i kdyby si nesl zapálenou fajku, že by to byl podvod. V předminulé farmě šli někteří, tuším, že Adam, do duelantské chatky cíleně se zapálenou cigeretou a nic se nedělo. Tohle je to nejmenší, co bych mu vyčítala.

740
johanetta
Reagovat

jj, v minulé farmě bez zapálené cigarety do duel. chatky ani omylem:)

741
BarBora
Reagovat

@gabisollis:
Nie, nebola som, aj keby som rada niekam vypadla. Len sa mi nechcelo písať a tu sa toho moc nedialo, ale nakoniec mi to predsa len nedalo.
Ťažko povedať, čo sa v chatke do príchodu Kvetky udialo, možno dostal Viktor nejaký spleen a rozhodol sa isť domov (o čom, vzhľadom na Viktorovu chuť a naštartovanie zostať, sa mi moc veriť nechce), alebo mu niekto pomohol. Viktor to Rezovi vlastne daroval.
Ale čo ma dosť prekvapilo, prvý x som si všimla, že Jana za niekoho upustila slzičku.

742
Wally
Reagovat

To si fakt myslíte, že když Kvetka zjistila, jaké jsou disciplíny a že se Rézovi nepodařilo rozdělat oheň, tak Borisové hned vymyslí tohle? A on Vikina volal příteli, že jede domů? Minule to bylo děsný překvapení a nyní měl připravené chleby a dopis. :D

743
gabisollis
Reagovat

@BarBora: a neni to zvlastni, ze pro nej upustila slzicku, kdyz ji tak hnusne pri jejim duelu pral odchod? Nechapu ty vztahy mezi nima.:-D

744
Hugo
Reagovat

@Wally: To asi nevolal, ale vždycky, když ukazovali návrat vypadlých duelantů, byla u toho kamera, dokonce na dvorku za zavřenými dveřmi. A pak všichni dělali děsně překvapené. Z toho soudím, že blízcí jsou vyrozumněni předem.

745
BarBora
Reagovat

@gabisollis:
Asi by sme to tam tiež museli prežiť, aby sme to dokázali presne pochopiť. Mne sa zdá, že aj Jane trochu po prehratom dueli spadol hrebienok, možno našli k sebe cestu. Viktor je dosť hravý, rád sa smeje, na srandu je tiež (aspoň to tam každý hovoril) a nejaké jeho výbuchy po čase už asi poznali a vedeli, že to až tak horúce nie je.

746
Pertule
Reagovat

Zajímavé je jak je vidíme odlišně. Já si třeba myslím že Vikina je sebestředný zlomyslný fracek. Připadá mi spíš konfliktní než zabavný.

747
janislava
Reagovat

@gabisollis: protože spali spolu poslední noc Jana+Viki,tak uronila slzičku,ale myslím si že je ráda že tam po pracovní stránce není,jen upravit vlasy.

Přidat komentář