Panáček v reality show

Stali jsme se sponzorem želvy ze zlínské ZOO

5. Březen 2011 | napsal(a): | reality show: O serveru

K letošním Vánocům jsem přemýšlel o nějaké malé finanční pozornosti pro autory, kteří pro vás celý rok (roky) připravují články o nejrůznějších reality show a to vše zcela zdarma. Ano, zdarma a na úkor svého volného času. Finance je však nijak nezajímaly a tak jsme se dohodli na sponzorování nějakého zvířátka z české ZOO.

Proč ZOO Zlín Lešná?

Od Ajdy přišel podnět, že by to rozhodně neměla být ZOO Praha, kde je sponzorů mraky. Chvilku jsem přemýšlel, kterou ZOO tedy vybrat až padl výběr na ZOO Zlín Lešná. Z mého pohledu jednu z nejhezčích v České republice a neříkám to pouze já a to tam přitom nemají nijak velkou nabídku zvířat pro své návštěvníky.

ZOO máme, nyní vybrat zvíře

ZOO jsme měli vybranou, teď bylo na čase vybrat, které zvířátko se nejvíce hodí k Panáčkovi v reality show. Já byl pro Psouna prériového, neb žádné jiné zvíře nepanáčkuje lépe než on. Bohužel zrovna tohle zvíře ve Zlíně nemají a tak opět rozhodla Ajda a výběr padl na želvu pralesní.

[singlepic id=1389 w=420]

Snad ji naše peníze budou ku prospěchu a stihneme ji alespoň 1x za rok navštívit. Někteří z autorů to mají blíže, někteří bohužel dále. Věříme, že naši čtenáři to určitě stihnou.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

O serveru

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
koc
Reagovat

nu až pojedu za dcerou tak ji navstivime .. jen nevim jak se jmenuje a jak na ni mam volat az tam budu :)

Reagovat

Tak to, že to nemá být Pražská jsem psal i já … A že se s výběrem zvířete nikdo neozval?
Lešnou mám za rohem, tak se tam co nejdřív vypravím a pak sem hodím i nějakou fotku ;-)

3
okkvp
Reagovat

2 – foto málo cestující pražáci uvítají :-)

Reagovat

Jsem prohlížel ty papíry, co ze ZOO přišly a je mezi nimi i skutečná fotka želvy, nalepená na papír s popisem druhu. Asi oskenuji a přidám.

Reagovat

ZOO Lešná neznám, pro mě je nejhezčí ostravská ZOO, ale to je o zvyku.
Budu ráda za fotku, taky to tam mám trošku z ruky.

Reagovat

Tak fotka želvy se dá najít na stránkách ZOO, je to fešanda, nebo fešák, ale to nepoznám, nevidím ocásek :-))

7
koc
Reagovat

5 – Lešná je hezká .. uz sem tam byl s dcerou tolikrat (ona sama jeste vickrat) ze nedovedu posoudit zda je nej .. mam radsi mensi ZOO proto je mi vic sympatická ZOO Hodonín .. ta je jako delana na odpoledni navstevu po praci v tydnu

8
TK
Reagovat

A pokud už si zajedete tuto příjemnou ZOO navštívit, kupte si třeba stejně jako já u pokladny dárcovskou samolepku, potěšíte tak i další zvířátka.

Reagovat

Mimochodem, mám 1 volnou vstupenku na 1 vstup. Co s ní? Já si normální vstup rád zaplatím :)

10
Lea
Reagovat

Dobrý nápad, hodný pochvaly.

11
bob
Reagovat

zoo zlin je opravdu nejkrasnejsi … nadherny zamek uprostred zoo atd..

Přidat komentář