Panáček v reality show

MasterChef 2021 (7|8): Italské vyřazování a zlatá zástěra

22. Září 2021 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch_23

Prvním vypadlíkem v letošní řadě se stala Míša, která nedokázala připravit neodolatelnou a bezchybnou zmrzlinu. Ve středeční výzvě se soutěžící usmaží o zlatou zástěru.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
libena
Reagovat

no teda ti porotci jim dávaj pěkně do těla – nejprve hezky do dvojic a pak je postaví proti sobě – hustý :-)
škodolibě se mi na to dobře kouká

2
Lady XL
Reagovat

@libena: To se mi taky moc líbilo! Dobrý zvrat. A fakt to nikdo nečekal. Vybrali si silného partnera do dvojice a najednou z něj měli soupeře :-D. No naštěstí vypadl pak ten slabší, který nezvládl cibulové kroužky.
Čekala jsem ale, že dojde dál – podle mne se stylizoval (nebo režie ho navedla) do minulého vítěze. Vůbec mi to přijde zvláštní, vidím tam lidičky, kteří se nějakým způsobem podobají minulým soutěžícím, tedy těm typům… – jen jsou povahově přeci jen jiní. Viz ta brýlatá – coby „Pavlína“, ale neumí tak vařit, bývalá tenistka = Ivka z minulé řady,… no a dál. Prostě to tak cítím :-) Zajímalo by mne ale, jak znají recept např na těsto filo, když říká, že ho nedělala, to samé – canolli, nikdy je soutěžící nejedla a už ví, jak na to…. Mají možnost se podívat do receptů? Já bych to pochopila, jsou amatéři, nemusí to umět. Klidně bych „snesla“, že by měli na pultu přehled surovin, co do těsta patří…, bez postupu. Však víme, že cukrařina je o přesných vahách a přísadách.

3
Kami
Reagovat

Zajimavosti o Masterchef: https://www.youtube.com/watch?v=Vbvr27f5IQg&t=9s
Fandove toho asi vedi hodne, ale treba se to muze nekomu hodit :-)

4
dejna
Reagovat

@Kami: Dík…a taky bych chtěla být ve štábu. :)))

5
dejna
Reagovat

@Lady XL: taky by mě zajímalo, jestli můžou zkouknout recepty, když něco neznají (viz to těsto) nebo jestli si vzájemně poradí, atd., atd. :)

6
libena
Reagovat

@Lady XL: jj, ty zvraty mě fakt baví :-)
o filo těstu jsem taky přemýšlela – musela jsem si dohledat na netu…až taková kuchařka fakt nejsem. je zajímavé, že když soutěžící vidí zadání, tak říkají, že to nikdo nezná a pak okamžitě v pěti minutách vyberou ve skladu všechno co potřebují a jídlo uvaří. asi tam nějaká komunikace a prostor pro přípravu před nákupem ve skladu je.
ze soutěžících mě baví maroš, mám ho asi na prvním místě, no a pak jakub (chudák nervózní, jo a vousy – nevím, co na těch vousech kluci vidí, u kuchaře bych z hygienických důvodů viděla maximálně strniště, a kdyby se oholil, tak by fakt na těch 27 i vypadal), možná sabina (dělají z ní kristínu?) … myslím, že měl hezky našlápnuto filip, ale nějak to nevyšlo, v minulém díle vařil nejlepší jídla, 2x byl na postup na balkon a tentokrát vypadl (třeba se vrátí – jo a připadá mi jako loňský „popleta a zmatkař“ omar)
a k těm podobám soutěžících s loňskými přidám – loni vařila v kroji viki, letos paolo, loni jsme měli profes.hudebníka páju, letos petru

ale baví mě to moc ;-)

7
Kami
Reagovat

@dejna: No vidim to na kameramanku. Pobihat s tezkou kamerou a trosku tech kalorii spalit :-))

Přidat komentář