Panáček v reality show

MasterChef 2020 (20): A zase ta bageta

6. Květen 2020 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch_20

Minule po heroických cukrářských výkonech nikdo nevypadl, všech 10 soutěžících tak bude dnes bojovat o možnost stát se tváří Bageterie Boulevard. A kdo jiný než samotný loňský vítěz by měl s výběrem té nejlepší pomoci? Petr Březina se vrací a stane se čtvrtým porotcem. Která bageta bude TOP a komu se podaří dostat na plakáty vedle Pavla Berkyho, jehož snídaně se již v podniku podává? Ostatní čeká v druhém kole ruleta štěstí – a pozor, štěstí dnes možná na konci neopustí jen jednoho kuchaře!

Vítězná bageta Pavlíny Lubojatzky

mch_20_2

 

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 68
1
Piha
Reagovat

Dnešní díl je super,jsem se nasmala s tou ruletou…mi oblibenci se zatím drží ale už jde do tuhého…🤨

2
Helena
Reagovat

Ať to tý Pavlíně dají rovnou a ušetří nás těch komedií

3
Lukša
Reagovat

Zajímavé, Pájova bageta údajně vypadala, jak by ji už někdo jedl. Stejný pocit jsem měl ale i z té od Pavlíny. Hlavně bych ale rád věděl, co si nyní BB o tomto tahu myslí. A poprvé dnes mrknu na Nova je s Vámi, jestli je Pavlínka stejná i naživo.

4
Ina
Reagovat

to teda bylo okatý a ty její kecy… já už do žádné bageterie nevstoupím, aby na mě nejukla Pavlína a její bageta, to by mě přešla chuť na všechno. Bože můj dost bylo Pavlíny

5
Lukša
Reagovat

Tak na plakátu to vypadá o dost lépe než v TV: https://m.facebook.com/bageterie.boulevard/photos/a.10150232903658546/10157328083973546/?type=3&source=57&ref=page_internal

Ale stejně, jiné z těch, co tam byly, bych zkusil mnohem raději. Ale tak reklama je reklama…

6
Jana
Reagovat

Neee, vzdyt to vypadalo hrozne :-(

7
piha
Reagovat

Já bych si dala snad všechny kromě té její a od Páji.:/

8
Ina
Reagovat

@Lukša: jsem si přečetla ty ohlasy pod ….myslím, že budu mít narváno:-) nejlepší hláška… odešla corona přišla Pavlína..

9
Helena
Reagovat

Můj favorit pořád Roman,pohodář, příjemný, usměvavý, prostě super

10
Piha
Reagovat

@Helena: Souhlas,je to můj největší favorit…pak mám ráda ještě Jitku a Pavla.

11
Ina
Reagovat

mě je Roman lidsky strašně blízký, ale kuchař zase až tak vynikající není, ale vzhledem k tomu, jak vaří Pavlína a pořád postupuje, tak zřejmě o vaření až tak nejde, takže vítězství mu moc přeji.

12
Wally
Reagovat

@Lukša: Taky ji na té fotce nedělala Pavlína. :)))

13
Monika
Reagovat

Muj nejvetsi favorit je pavel, velkej sympatak a vybornej kuchar. Dneska jsem byla nakrknuta uz po chvili, jak sla Pavlina posledni ke stolku, uz jsem vedela, ze bude nejlepsi. Ach jo, i kdyby nevyhrala soutez, tak uz je vlastne vitezka :-(( To jeji podbizeni je hrozne a kdyz se nahodou nedari, tak se chudinka rozbreci. Nikdo me tam nikdy tak nestval jako ona.

14
J
Reagovat

Musim říct, že Evi je mi líto, minule hrozilo vyřazení lidí, které tv potřebovala dál, protože vzbuzují pozornost a zábavu. Je tam hodně silných osobností, Evi divácky tak zajímavá nebyla, tak se jí zbavili společně s Pájou (ten měl taky letět už dávno). Ale to je klasický tv trik, který už televize několikrát použili, když se někde vyřazovalo, jak se mohl svézt i slabší hráč, najednou se vyřazovalo po dvou a šli ven dva… Škoda, mohla aspoň jeden díl navíc zůstat…
Super je Roman, je to pohodář, Pavel dobře vaří, Jitka se mi líbí, že je svá, Viki taky není tak výrazná, ale je taky fajn. Zbylá čtveřice mi moc k srdci nepřirostla, i když finále tipuju na Pepa, Pavlína, Ivka (případně Pavel)

16
Lukša
Reagovat

Malý spoiler na přespříště: vypadá to, že vypadnuvší dostanou šanci vrátit se do hry

17
Monika
Reagovat

@Lukša: Ze by priste vypadla Pavlinka, aby se nam za tyden s velkou slavou vratila zpet? :-)))

18
Piha
Reagovat

@Monika: Ta nikdy nevypadne…😂 ta pak ještě za porotcema zhasne až vyhraje🤣🤣🤣

19
Mila1
Reagovat

Roman má tedy „štěstí“ na suroviny. Tuřín byla nejhorší volba z těch, co si vybrali ostatní. A stejně z toho dokázal vytvořit chutné jídlo. Líbí se mi, že nezmatkuje a bojuje. Stejně jako Pepa, Jitka a Pavel. Tohle jsou moji favoriti. U Jitky jsem ocenila její neotřesitelné přesvědčení, že dresink bude výborný, ikdyž ji Přemek několikrát varoval, že to bude průšvih. Hodně překvapil Omar, udělal už v předešlých kolech spoustu přešlapů, ale bagetu měl velmi lákavou.
Mrzí mne, že soutěž o bagetu nevyhrála Ivka, ačkoli bagety nevyhledávám, ta její byla lákavá a určitě i dobře chutnala.
Ta divná hra, co probíhá mezi Pavlínou a porotou, mi kazí celý jinak velmi povedený pořad. Jakoby si z ní trochu dělali legraci, ale na druhou stranu jí skáčou na předváděnou komedii hroucení a slz. Nelíbí se mi to, nepatří to do kuchařské soutěže. Když vezmu jídla, co doposavad připravila, nevzpomínám si na nic, co by mne pozitivně zaujalo. Připadá mi, že je to taková typická absolventka školy, kde do studentů hustí sebevědomí – já jsem ten nejlepší, já to musím vyhrát – ikdyž na to nemají. Snažím se nekazit si jejími hláškami a postoji pořad, ale ne vždy se mi to podaří.

20
Ina
Reagovat

na Nově si Pavlínka postěžovala na ty zlé lidi, co ji závidí. A potvrdila mi, že Roman je super člověk, když i ta uřvaná Pavlína s ním má skvělé vztahy. Jestli bude kolo, kdy se bude moct vrátit někdo z vypadnutých ( minule byl), tak bych to přála Kami, Chilli nebo dědkovi.. V jiné diskuzi jsem četla že Pavlínu vyrazili i z „Peče celé Česko“. Stejně je zvláštní, jak jen přes obrazovku může být pro tolik lidí někdo tak strašně nesympatický.
Ale ono se to fakt nedá, z ní to prostě čiší i přes tu obrazovku

21
Ina
Reagovat

@Mila1: Všechny vypadaly dobře, jen ta Pájova byla na pohled taková rozmrvená. K té Pavlínině bagetě,ještě jsem teda nikdy neviděla v bagetě na malé kostičky pokrájenou zeleninu. To musí padat z pusy. On je to takový trend. Tlačit tam nesympatickou osobu, aby byla sledovanost, komentáře a lidi si k telce sednou taky proto, aby se už konečně dočkali toho, až ta osoba konečně vypadne. Minule to byla Kačka. Je to v každé reality schow, co tak sleduji. Jen doufám, že nevyhraje. Že to zůstane moc hezký pořad, kde půjde o vaření.

22
Lukša
Reagovat

Hodil jsem vám nahoru pěkný obrázek pro porovnání reálu a plakátu…

23
Sa. I.
Reagovat

@Lukša:

Skřítek Pavlína s obr bagetou ;-) Holt jsem nedávno viděla film Ať žijí duchové :)

24
Piha
Reagovat

@Lukša: tak jasně že na plakát nedají tu původní která vypadá že si do ní někdo sedl a možná i ulevil…🤣🤣🤣

25
Wally
Reagovat

bez komentáře

Nevím, čeho všeho ještě pílí a dřinou v životě dosáhnu, ale spojit své jméno s @bageterieboulevard je pro mě čest a nikdo mi tohle nikdy nevezme. Ani hejtři. Protože nakonec jsem to já, kdo dnes půjde do BB a objedná si svou bagetu! 🤪

26
Jana
Reagovat

At uz jeji bageta vypadala jakkoli (za me hrozne, bylo jasne, ze na plakatu to bude lepsi), tak by me docela zajimalo, co prinasi noveho… Ja kdyz se kouknu na to, co obsahuje, tak mi neprijde, ze by byla nejak extra, neco, z ceho by mi mela spadnout brada, ze tohle tu treba jeste nebylo… Kdyz bych jakkoli neovlivnena prisla do BB a koukla se na to, tak si radeji dam nejakou klasiku…

27
anonym
Reagovat

Na plakátu bageta vypadá líp, taky není celozrnná, si ji upravili, aby se vůbec prodávala. Pavlína naopak, na plakátu vypadá stejně hloupě, ne-li ještě hůř. Ta by udělala cokoli, aby prošla, třeba si nechat hodit do huby čokoládovou kouličku.

Připomíná ještě někomu, teď už vypadnutý Pája, policajta Topinku (včetně maminky) ze seriálu Doktor Martin? Mně moc :-)

28
Ajda
Reagovat

Bagety nejím, láká mě vždy jen jejich obsah, ne sama bageta, ale u té od Pavlíny bych nestála ani o náplň.

https://www.extra.cz/pavlina-z-masterchefa-spolupracuje-s-bageterii-boulevard-radeji-umru-hlady-zuri-lide

29
Lukša
Reagovat

Ještě jedno porovnání
Loňská Petrova bageta:
KUŘECÍ PRSO PLNĚNÉ GORGONZOLOU, PANCETTA, PARMAZÁN, FENYKL, CIBULOVÉ KROUŽKY V PIVNÍM TĚSTÍČKU, ŠALOTKA NA KARAMELU, POLNÍČEK A CITRÓNOVÝ DRESINK

Bageta Pavlíny:
ŠŤAVNATÉ KUŘECÍ MASO, PIKANTNÍ OMÁČKA Z PAPRIK GUAJILLO, SALSA PICO DE GALLO, ZAKYSANÁ SMETANA, NAKLÁDANÁ ČERVENÁ CIBULE A ČEDAR
https://www.bb.cz/produkty/limitovana-nabidka

30
Jana
Reagovat

Tak jsem se koukla na FB BB a tam to tedy jede :-) By me zajimalo, jestli budou mit takove „k*“, aby priznali, kolik se ji prodalo a jak to bylo s trzbami…

32
Sa. I.
Reagovat

@anonym:

Nějaká podoba Páji s Topinkou se tam najít dá, když to teď čtu ;-) Zato až šílenou podobu Pavlíny s Přemkem jsem zaregistrovala už u castingu, hned při prvním thymolinovém úsměvu :) Minule nebo kdy to bylo, měli ti dva i skoro stejný účes :-D

34
Jenik
Reagovat

Kdybych si mohl vybrat, tak já bych si asi dal tu bagetu od Pepy, vypadala podle mne fakt skvěle. :-)

35
Johana
Reagovat

Vrátila jsem si ten bagetový včerejšek několikrát, ale ani zmínka o Pavlově bagetě. Porotci ho během příprav nenavštívili, nebo to bylo vystřiženo. To samé u Jitky.
Dost mi vadí, že porotci neochutnávají všechno, ale to, že se úplně zazdí někteří soutěžící, aby ta jedna dominovala jak obrazem tak zvukem, naznačuje záměr.
Bohužel, z dobře rozjeté soutěže se stává opět někým řízená one woman show a ta tlačenka už zapáchá i přes obrazovku.

37
anonym
Reagovat

@Sa. I.: Ti dva jsou jasní, kdyby se Přemek oholil, tak si je pletu :-D

38
Šarak
Reagovat

@Jenik: Pepovu? Vzdyt do toho daval nejaky syrecky. Fuj, to musel bekt humac. To by ani sebelepsi dresing nezachranil.

40
libena
Reagovat

@Lukša: no tak pokud tato negativní reklama funguje jako ještě větší reklama než pozitivní, tak nám bude přibývat pavlín, timotejů apod … kam to spěje?

tak alespoň jeden vtipný odkaz na facebooku bb:
„Radši si nechám na zimu nasekat dřevo od Omara, než ochutnat Pavlíny vítěznou bagetu…“

41
Bejčice
Reagovat

Z pavlínčiny bagetky se mi chtělo vod pohledu blejt, stejně tak jako z ní. Ten díl jsem nedokoukala, zřejmě jako celou tuhle sérii. Málem by mě napadlo, že to má vykouřeno, jak sama řka, je toho schopná, čehokoliv. Bagetka stejně tak jak Pavlínka stály za pendrek a ač bych nevěřila, znechutila mi celou soutěž. Já teda taky nejsem žádná výhra, ale tenhle skřet nedomrlej bez charakteru, nedodělanej, mi vadí jak snad za celejch dvacet let reality soutěží nikdo. Zlatej Pája.

42
Bejčice
Reagovat

@Ajda: Pavlínka žádnou náplň nemá, prázdná nádoba. Odporná to člověčina. Samozřejmě že ze mě mluví jen závist :-)

43
anonym
Reagovat

https://www.picuki.com/media/2240746515215510247

Kdyby jen náplň bagety, ale Pavlínka má co ukazovat i v podprsence, ta se opravdu neztratí :-)

44
Monika
Reagovat

Ono to slo jeste dal, na FB Masterchefa vsichni tri porotci natocili video, aby lidi nebyli tak hnusni a vulgarni a nepsali takovej hnus na socialni site…O Pavline se nezminovali, ale bylo jasne, ze to je reakce na jeji vitezstvi a odezvu, kterou mezi lidmi vyvolala. Tohle urcite nikdo necekal a chteli zmirnit vasne. neco takoveho se u nas nikdy nestalo v zadne reality show….

ve vysledku si bageterie muze mnout ruce, tohle je obrovska reklama pro ne, sama jsem na Fb uz nekolikrat narazila na prispevky kdo je ta Pavlina? o co jde? ted ji zna pulka naroda :-))) a vylevy, ze tam nikdy nepujdou a bagetu si nedaji jsou jen vykriky do tmy, bude to presne opacne, predpokladam, ze bageterie pavlinu vyuzije k delsi spolupraci nez jeden mesic a daji ji pekne prachy za tu masivni reklamu.

45
anonym
Reagovat

@Monika: Je to téměř jisté, že to holku posune víc na oči lidí.
Na FB jsem se nedívala, ale dohledám si, páni porotci si říkají o menší oblibu. Že jim to stojí za to, svoje mají jistý a kapka objektivity by jim neškodila. S Pavlínou se zachází jako se vzácným křehkým zbožím, nějaké pozadí to určitě má. Anebo se Přemek urazil, že vypadá jako jeho dvojče? :-)

46
Franz
Reagovat

Tak podle Novy a nějakých youtuberů provádíme na Pavlíně kyberšikanu. A podle té sprosté Pavlíny jsme hejtři.
Nevím jak dopadne letošní řada MS, ale nějak se mně začíná zdát, že ty porotci jsou tam absolutně zbyteční. Svůj názor sice můžou říci, ale výsledek je jiný. Všechno ovlivňuje někdo jiný, který chce, aby vyhrál právě jeho ambasador, černý kůň, dopředu vybraný favorit a nevím jaké to má ještě pojmenování.

48
Ludmila
Reagovat

Tak koukám, že tady budu se svým názorem asi jediná. To co se děje na sociálních sítích ohledně Pavlíny je fakt už přes čáru. Mně třeba není sympatická Ivka a přesto kdyby její bageta vyhrála, tak bych určitě neměla potřebu psát hysterické výlevy na fb bageterie, No a pokud jde o mou chuť nevyhrála by u mne bageta ani Pavlíny ale ani Ivky, kuřecí v bagetě nemusím, Nevyhrál by ani Pepa i když mám syrečky ráda, jenže ty syrečky si dám doma v soukromí a ne na veřejnosti v bageterii, abych se pak celou cestu domů nemusela bát, že na někoho dýchnu, No a na karbanátek v bagetě taky nejsem zvědavá, Já osobně bych ráda ochutnala bagetu od Omara. To že je Pavlína věčně na kameře je stejný důvod, proč je na kameře třeba Roman, protože nejsou šedivé myši.

49
Ina
Reagovat

to je humbuk kolem jedné protekční kuchařince, co si myslí, že si vydřela být Gordonem R. v sukních. V minulým MS to vypadalo, že se taky hodně nadržovalo Krystýně, ale dělali to nějak decentně. Letos to jede na plný pecky. Lidi fakt nejsou blbí a slepí.

50
Sa. I.
Reagovat

Evka mi bude chybět, se zájmem jsem pozorovala, jak to pobíhání a vaření zvládala na vysokých podpatcích, které se mi líbí, ale z několika důvodů jsem si je v životě moc neužila. Jinak – co na to bezpečák? ;-)

51
Johana
Reagovat

Ač se nám teď snaží produkce MCh ze všech sil vnutit, že Pavlínka je ve své podstatě velmi schopná kuchařka, mezi ostatními soutěžícími oblíbená a k tomu křehká, citlivá, vtipná a přátelská osůbka, měla si pohlídat střih.
Myslím, že není nic jednoduššího, než vystřihnout z natočeného materiálu její zmatkování, vulgarizmy, psychická zhroucení, fňukání, šílené pohledy…jenže to by asi toho materiálu nezbylo moc, protože by se musela osekat třeba i volba soutěžících kapitánem do týmů při venkovních soutěžích, kdy Pavlínka zůstávala pravidelně na ocet. Teď mě zaráží, proč kapitáni nechtěli do týmu takovou perlu.
Prostě produkce se šeredně přepočítala, což u Novy není ojedinělý jev a vsadila na špatného koně.

@Ludmila: kolikrát jsem se přistihla, že když je na kameře Roman, usmívám se, nebo i nahlas směji jeho hláškám. Když je na kameře přesmrtvolyjdoucí Pavlína, mám pocit znechucení, až fyzického odporu a to je, myslím, sakra rozdíl.

52
Lady XL
Reagovat

K té „hvězdě“: nebudu říkat,že je bageta hnusná,když jsem jí nejedla.Ale podivila jsem se, že s ní vyhrála,když je to velice jednoduchá, ničím zapamatovatelná bageta. Všichni ostatní si s ní dali víc práce! I ta Ivka.A z mé strany je znechucení z této soutěžící umocněno hlavně okázalým protěžováním od porotců,její oslovování zásadně zdrobnělinou, její postupy do dalších kol,ač i první zhodnocení bylo třeba negativní atd. Udělala tam několik zásadních chyb a nikdo jí to ani slovem nevytkl… (její kuře na paprice straší laické domácí kuchařky ještě teď a nyní taky víme,že nedopečený dort je vlastně ještě lepší než ten upečený akorát!).
Jo a souhlasím s tím,že režie měla dost času trochu její výstupy prostříhat od vulgarismu. A na její úkor bych raději víc viděla ostatní účinkující a ne jen její xicht

53
Ina
Reagovat

@Lady XL: ty chutě opravdu nemůžeme ohodnotit, když je nemáme možnost ochutnat, ale ta prezentace jídel od Pavlíny je tragická. Na jedné diskuzi jsem zaznamenala recept na beránka od Pavlíny Forejtové. Tak nevím no….Pro mě nejhorší vizuální výtvor v MSCH bylo Pavlínino rizoto z jazykem. Sračka s kousky nakrájeného jazyka v blivajzu. Mám dojem že vše bylo nachystáno pro její vítězství. Je mi líto všech ostatních, kteří do toho dávají všechno a jsou na větší úrovni a šli do toho s nadějí, že půjde o vaření

54
Ina
Reagovat

ach jo…. s jazykem…:-)

55
Wally
Reagovat

Že to není pravda?
Vítězka MasterChefa Pavlína Lubojatzky (25) ještě ani nestačila otřít slzy dojetí a už aby se rozbrečela znovu…………….
Pokud si chce nová vítězka soutěže zachovat čistou hlavu,…

56
libena
Reagovat

@Wally: odkud to máš??? není tím myšleno jen vítězka baget? (tajně doufám, že ano)

57
Anna
Reagovat

Nesnáším Pavlínu a takového tvora bych ve své blízkosti opravdu nechtěla (no oni takoví kolem nás jsou a nic moc s tím neuděláme). Ale!! Pokud se zhroutí a tlak neustojí, kdo za to zodpovídá? Naše negativní komentáře? V žádném případě. Byla záměrně vybrána aby přesně tyhle negativní emoce vzbuzovala a zvýšila sledovanost pořadu. Mohlo by mi jí být líto. No ale není. Mám podezření , že není šance aby hledala chybu sama u sebe a alespoň trochu se z tohoto průse.ru poučila.

58
Bejčice
Reagovat

@Anna: Váš názor sdílím. Osoba, co se sama od začátku prezentuje tím, že je schopna pro výhru udělat naprosto cokoliv a jít přes mrtvoly, která kolem sebe seje vítr, se teď diví, že sklízí bouři? Troška sebereflexe by nyní byla na místě, ne kopat a plivat kolem sebe. Na její obranu mám jen to, že už od první chvíle mi přišla labilní, čehož si zřejmě všiml i štáb, proto dostala už od začátku tolik prostoru, možná ji i podporovali v její rádoby ´výjimečnosti´. No ale teď je třeba to hodit na necitlivý a závistivý národ, plný ´hejtrů´. Je mi líto ostatních soutěžících, ne PavlínKy (imho proč dospělou a vdanou paní nazývají Pavlínkou?), nejvíc Evky (čili Evičky :-) ! ), která narozdíl od této kreatury přinesla nejednu inovaci, například přidáním citrusů v kolektivní výzvě, ač byli snad všichni proti, zachránila situaci. Byl to někdo jiný, kdo v kolektivních výzvách zůstával stát, nechtěný a sám jako kůl v plotě… čím to? Nejspíš za to taky může národ haterů. Pořad pro mě skončil ve chvíli, kdy soutěž o vaření přestala být soutěží o vaření a tudíž pozbyla smyslu svého formátu.

60
Lukša
Reagovat

@Wally: To se jen každý bulvár chce svést na vlně zájmu a pisatelé o MCH jinak vůbec nic neví. Jestli je to výhra v bagetové soutěži nebo soutěži celé je jim buřt. Doufám…

61
Wally
Reagovat

@Lukša: To je jasný. Ale zas by bylo divné, kdyby se to po půlroce, co to je natočené neprofláklo.

62
libena
Reagovat

@Wally: dík, článek je fakt o „vítězce masterchefa“, ale předpokládám, že se v této chvíli jedná o bagetu…bulvár je odpad a nemá žádné zábrany.
ale je hustý, že bezostyšně píší všude vítězka, kdo nesleduje, tak si myslí, že vyhrála celou soutěž.
snad to pravda nebude…

63
Prochor
Reagovat

@Ina: Na FB si nějaká paní stěžuje, že má 4-letou vnučku, které to baví ale musí jí poslat spát kvůli vulgarismům. Šéfíci teď začali vysvětlovat divákům, že máme mít rádi Pavlínu. Ale podle mně by spíš měli změnit ne nás diváky ale svoje dílo. Například by prospěli divákům a vlastně i Pavlíně, kdyby vystříhali její komentáře, díky kterým má tolik prostoru a zaznívají z nich její vulgarismy a nafoukanost. Jen se obávám, že by se natolik zkrátil čas každého dílu, že by museli doplnit nějaké nové záběry z natáčení.

64
Lady XL
Reagovat

@Prochor: Já to říkám furt, že mě z počátku tolik nevadila, byť mi byla hned nesymaptická a věděla jsem, že nebude můj fanoušek, ale tolerovala jsem, to byl můj problém, ona tam holt byla vybraná. Ovšem PAK nastalo to peklo – „Pavlínka“ (bože už jen pořád to infantilní oslovování!! ) v každém záběru, pořád prostor pro její komentáře, zatímco některé soutěžící za ten díl vůbec neslyšíme krom představení jejich jídla. Vypomáhání či přímo upozornění na chyby v průběhu vaření (a aby se neřeklo, tak ještě někomu „poradí“), časté obracení některého z porotců na tuto osobu, aby se vyjádřila – a ostatní jsou buřt…. A pak ten závěr – hodnocení jídla, které navozuje, že výsledek bude, že minimálně bude patřit mezi nejhorší, ne-li kandidát na vypadnutí a ono ne, ona postupuje jako vítěz nebo jako druhá na balkon, je jí nabídnuta práce v cukrařině….! A její bageta? No vidíte to sami na fotce výše…, rozhodně nevypadá extra vábně a jak už jsem se vyjádřila – svým složením NIC MOC, rozhodně nic inovativního, nic excelentního. Ne, zvracet se mi z ní nechce, to ne, ale rozhodně jako nejlepší podle vzhledu a složení nebyla a není. Sorry, jako. No a jako bonus toho negativismu, co z ní mám, jsou ony vulgarismy a její poskakování jak pimprle. A osoba, co sice ví, co je demi glass, umí vařit s fois grave, ale neumí uvařit obyčejné!!! kuře na paprice, které svede naprostá většina domácích kuchařek, není u mne soutěžící patřící mezi TOP 10 v MCH. Howgh :-D

65
Wally
Reagovat

@Lady XL: Ten závěr. :D)))))

A já dodávám malou ukázku z rozhovoru s Pavlínou:…Je tam velká a tlustá čára mezi Pavlínou a pohodovou Pájou v běžném životě…… Nechtěla jsem si nadále k sobě pouštět tolik negativity, protože jsem se tak nemohla soustředit na tvorbu…..

Zbytek zde: https://www.expres.cz/celebrity/masterchef-pavlina-bageta-bageterie-boulevard.A200512_081204_dx-celebrity_ren

66
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Mně to hlavně už nebaví. Nebaví mi když mi někdo vnucuje někoho, kdo mně nezajímá. Minulý díl jsem nedokoukal a dnes se už dívat nebudu. Škoda-minulá řada byla super.

67
Lukša
Reagovat

@Prochor: To nám nedělej. Dnes se bude vařit ve dvojicích, tak třeba druhý člen Pavlínku usměrní.

68
Ina
Reagovat

@Lukša: kdyby vystříhali Pavlininy slovní výlevy a ušetřili by nás pohledu na výrobu a konečné veledílo, nevím, nevím co by z Pavliny v tv zbylo.

Přidat komentář