Panáček v reality show

MasterChef 2020 (14): Burgry pro hladové motorkáře

25. Březen 2020 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch 2020_14

Dnes se znovu vydáme do exteriéru, kde na 12 soutěžících bude čekat letošní druhá venkovní výzva. Tentokrát ale hosty nebude dav mladých učňů rybářů, ale 40 hladových milovníků vozů na dvou až třech kolech. Týmy po šesti budou bojovat o jejich přízeň a o postup do boje o imunitu. Komu se zadaří a kdo naopak v tomto úkolu selže? To se dozvíme již dnes ve 20:20.

A o čem se bude po tomto dílu mluvit? Kapitán modrých Pája bude plýtvat masem (vyhodí celé žebro), načež ho porotci označí za podvodníka, který tak chtěl vyhrát v jedné z dovednostních soutěží. Zlomí to modré, nebo se přes to přenesou? Koneckonců sympatie porotců nejsou ve venkovních výzvách důležité, prim hrají speciální hosté.

Krátké shrnutí bude doplněno po odvysílání epizody.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 21
1
Monika
Reagovat

Super, ze jsme v ukazce videli, ze tou vyvolenou, ktera bude varit s profi kucharem o odznak imunity bude Pavlina. S tim odznakem se ji nezbavime, zacinam se obavat, ze tam bude strasit hooodne dlouho.

2
Wally
Reagovat

@Monika: Vařili všichni červení.

3
Iva
Reagovat

ona je tak straaašně otravná, přemotivovaná a vlezlá. Asi se o ni ví, že i vaří blbě, když si ji do týmu nikdo nevzal. Dle mého vypadne asi až před finálem a nebo to nedejbože vyhraje celé. Pořád jsou záběry na ni a ty její vyplašené oči. Celá rodina včetně psa, za které bojuje, by z vypadnutí asi měly smrrrt.:-))))

4
Monika
Reagovat

@Wally: Ano, ale v ukazce bylo videt, ze v druhem kole s profi kucharem bude varit Pavlina. Nebylo to imho sestrihane.

5
Lukša
Reagovat

Nemyslím si, že by z těch záběrů bylo prokazatelné, kdo bude o imunitu bojovat proti profíkovi. Btw dnes poprvé mi Pavlína nevadila, tentokrat mi přišla jen zdravě motivovaná. No bohužel vše dobré nakonec přebila ukázka na příště, kde se zase projevila…
Dnešní díl super, modří to zabíjeli teda fest. Nejdřív zahodit takovýho masa, pak Pája nezvládá velení, činí podivná rozhodnutí. Překvapil Dědek, který naopak velel klidně a s rozvahou, i když měl velkou výhodu, že každý věděl co dělat.

6
Wally
Reagovat

@Monika: Podle mě tam vařili všichni, akorát Pavlína tam opět vyšilovala.

7
Monika
Reagovat

Tak jsem si to prehrala znova pomalu a jo mate pravdu. Je tam videt za ni kameraman co nataci dalsiho souteziciho. V te ukazce to vypadalo jako druhe kolo proti kuchari, kde je jen Pavlina. Na druhy pokus je to prvni kolo i s ostatnimi.

8
Ludmila
Reagovat

Kauza s masem mi přišla prapodivná, když pak ukázali kus masa, co nechali červení, tak to zas tak velký rozdíl nebyl. Je pravda že blonďatá princezna z modrého týmu neskutečně zkopala hranolky. A worchestr já do burgrů dávám taky, kvůli pikantnosti.

9
Lady XL
Reagovat

Skvělí pohled, když tam Pavlína zůstala sama v řadě a Dědkovi zbyla…Najednou nic nekomentovala. Je vidět, že si o ní myslí ostatní své a to že pořádně vařit zase tak moc neumí. Myslím, že si to při týmových úkolech uvědomuje a podřídí se týmu, v podstatě tam dělá holku pro všechno a pracuje podle pokynu kapitána.
Kauza maso – asi největší problém byl, že ho vyhodil do koše (a pak tam našli ještě velké odřezky), protože pak i druhým zůstal velký kus kosti s masem, jen ho prostě položili způsobně na tác… Však taky proto tam začali porotci chodit a vysloveně ten kus s kostí hledali, když ho neviděli na pultu. Byl to asi na týmy chyták, nešlo o to to maso vykostit, ale obrat tu kost co nejvíce od použitelného masa.

10
Prochor
Reagovat

@Ludmila: Takže jak se to má dělat s hranolkama? Lucka je dala do vody na 80 C. Pak jí řekli, že voda má být nad 100 C. Lucka to sice udělala ale brambory už byly rozvařené. Asi se mají dát do vody nad 100 C ale na kratší dobu.

11
Leee
Reagovat

Líbil se mi Roman, který uznal, že si druhý tým výhru zasloužil a že teda museli mít sakra dobrej burger, když ví, jak chutnal ten jejich

12
libena
Reagovat

@Leee: přesně, a roman je navíc fakt dost velkej sympaťák

z červeného týmu rozhodně zaválel pepa, to je fajn chlap, ty burgry by bez něj nedali, až tak mi nevadila pavlína a bezva byl dědek. omara jsem vnímala pouze na dotáčecích komentářích, byl vtipnej, ti ostatní byli „neviditelní“
v modrém týmu rozhodně vyčuhova pozitivně roman a negativně pája, komentovala nejvíc ivka. nechápu, proč pavel nevrazil tu majonézu do mixeru, a ani poté, co mu to porotce vytknul.

13
anonym
Reagovat

@Prochor: Lucka hranolky předsmažovala, tedy v oleji, jestli jsem se tedy dívala dobře. Hranolky se můžou i předvařit, ve vařící vodě a nemusí se nic měřit, když voda začne vařit, je to poznat :-)
Celou dobu jsem čekala, kdy jí chytnou vlasy. Je tak diblíkovská, až už leze na nervy, tedy alespoň mně, někomu to možná přijde roztomilé.

14
Ludmila
Reagovat

@Prochor: Tak já bych tipla nízká teplota a velké množství, měla to tam házet na to první smažení po menších částech. Takhle ty brambory pustili moc vody a rozvařily se, taky se mi to stalo, když jsem spěchala

15
Wally
Reagovat

Oni to modří projeli asi kvůli těm hranolkům. Vypadaly dost gumově oproti od červených.

16
Lady XL
Reagovat

Taky myslím, že to projeli hlavně kvůli hranolkům. No a burger byl nakonec přesolený. No ale zase ten první burger červených se ni zdál malinko nedodělaný. Taky mi přišlo, že se jeden porotce nadechuje a chce vyjádřit zklamání, když ho další předběhne s pochvalu! No a další věc – ta chuť sýra taky musela hrát prim!
Ovšem je bez debat,že už za tu souhru si zasloužili vyhrát červení.

17
Lady XL
Reagovat

Oni tam někteří při týmové hře dojedou na to,že se do něčeho vrhnou bez rozmyslu s konstatování, že tohle je brnkačka,to dělám doma běžně… jenže zapomenou, že to ale znají v množství pro malou domácnost či oslavu. Tak to určitě bylo i s hranolky…. Vím jak je to jiné hlavně i časově při samotném vaření na plotně či v troubě, když vaříš pro 4 nebo pro cca 14 lidí…., natož tam pak pro 43 lidí v časovém presu.

18
anonym
Reagovat

@Lady XL: jasně, je to jiný dělat hranolky a karboš pro 4 lidi a ne pro 40, ale na druhou stranu tam ti soutěžící šli s tím, že něco umí, tak ať makají, no ne? Já tedy nelituju, naopak, ať se předvedou a kdo na tento švih nemá, nemá tam co dělat :-)

19
Prochor
Reagovat

@anonym: Děkuju za vysvětlení protože jsem nikdy hranolky nepředsmažoval. Mně se teda Lucka líbí, ale já jsem chlap, tak to diblíkovství beru benevolentně (šéfíci možná taky).-)))

20
anonym
Reagovat

@Prochor: Jasně, já to taky chápu, ale dívat se na ni nedá :-D

21
limbora
Reagovat

@Prochor: Já chlap nejsem, ale netajím se tím, že Lucku také beru. Pokaždé, když promluví, se začnu blbečkovsky usmívat a málem říkám ňuňuňuňu. Baví mne i tím, že dokáže překvapit. Přičemž si ale zachovává tu svou naivitu.

Přidat komentář