Panáček v reality show

MasterChef 2020 (7,8): Hra o imunitu a první vypadlík

26. Únor 2020 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

masterchef_top16

Castingové a rozstřelové díly jsou za námi a nyní se přesouváme s finálovou šestnáctkou do toho opravdového vaření. Kdo bude smolařem, který bude muset opustit kuchyň MasterChefa jako první? A kdo se stane premiérovým držitelem imunity, novinky zavedené v této řadě? Dozvíme se již dnes a zítra po půl desáté večer.

Finálová osmička mužů

masterchef_top8m

Finálová osmička žen

masterchef_top8z

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 28
1
Karel Infeld Prácheňský
Reagovat

Když Pavlína zjistila, že do těsta na knedlíky nedala vejce, viděl jsem to na zásah RZS. Hned jsem si vzpomněl na „Dědka“ v minulé serii a jak dopadl. Zítra to bude zajímavé, ale obávám se že Pavlínka ještě chvilku vydrží a je otázka zda regulérně vypadne nebo se zhroutí. Vidím to 50 na 50.

2
Prochor
Reagovat

Mně by zajímala pravidla. Ti 4 na balkoně už nebudou dnes vařit a vypadne někdo z těch ostatních. To chápu jako imunitu pro dnešek. Ale co znamená, ten odznáček co pořád Forejt ukazuje. Oni 4 budou ještě mezi sebou bojovat o ten odznáček?

3
Lady XL
Reagovat

@Prochor: Ano, ti čtyři budou bojovat o odznáček mezi sebou. Počítám, že to bude taky dnes a bude to výhoda do dalšího dne…. – tedy to je můj názor. A musím říct, že pokud to tak bude – dnes vyřazování a zároveň soutěž o odznak, tak to se mi docela zamlouvá. Má to pro mne švih a spád. A zatím jsem spokojená s tím, že vidím všechna uvařená jídla.
Jo a dostala jsem záchvat smíchu při „tanečku“ našeho Médi Bédi. Byl naprosto suprový!!! Jinak byl díl zajímavý i tím, jak pohořeli někteří rádoby favorité (i když spíš samovychvalovači….). Holt stres, časový limit a jídlo, které si nemohli předem rozmyslet – to prostě dostane každého i takovou Pavlínku – ježíši, proč jí pořád říkají „Pavlínka“, proto že je mrňavá a rádoby diblík ?? No každopádně ty nezdary snad na některé zapůsobily výchovně a dají se do cajku :-).

4
Wally
Reagovat

Proč mám letos skoro ke každé z dam averzi? Pavlína – bez komentáře. Viki, blondýna, Chill – při každém jídle se dojímají nad předky a hledí k nebi. Iva – přemotivovaná kulturistka. Kamila – takové ukňourané nic, co zatím moc nepřevedlo. Chlapi, i když machrují a některým to vaření a servírování nejde, jsou pro mě víc v pohodě.

5
Lady XL
Reagovat

@Wally: více méně souhlasím :-). Kulturistka mne taky zrovna nebere…. Chilli v tomto díle zklamání, i když ten omyl s krupicí a „krupicí“ byl úsměvný a lehce se to může stát každému. No uvidíme dnes….

6
Prochor
Reagovat

Mně se líbí ta bagristka Lucie protože má krásný úsměv. Ale zdá se mi, že vaření nic moc. Kdo ví jestli dnes nevypadne.

7
Franz
Reagovat

Nechápu, proč dává režisér tohoto pořadu tolik prostoru té hysterické Pavlíně. Zda ji nám chce opravdu znechutit na maximum, nebo ji opravdu bere jako exota, který tam dlouho nebyl. A nelíbí se mně, že je sprostá jak kanál.

Reagovat

Pavlína má asi proto tolik prostoru, že hned tak nevypadne. A když ji vyhodí dveřmi, vrátí se oknem.

9
Culi
Reagovat

@Pavel Jestli je to pravda, tak jste mě tedy pěkně naštval, že to tady před odvysíláním dílu v televizi prozrazujete. Předpokládám, že většina diskutujících nebo lidí sledujících diskuzi nemá předplacené Voyo.

10
Vojta
Reagovat

@Lady XL:
Pavlínce očividně nadržují. Dneska spálila i omáčku a nic …, jede dál.

11
Vojta
Reagovat

Pavlínky už máme (my doma u TV) dost. Ale je protěžovaná, takže se drží.

12
Lady XL
Reagovat

@Vojta: vidím. Pavlínka se projevuje jako nemehlo. Tak spálit hrnec,to se hned tak nevidí zvlášť při takové soutěži… Měla fakt kliku,že ti 2 kluci s jídlem vyhořeli.
Jsem překvapená,že moc houby neznali a i jídlo pokud jde o recepty,tak nic moc fantazie. Jak to máte se znalostí těch hub? Já bych dala skoro všechny (maximálně možná 1 chyba). Jo a kováře i koloděje běžně používám,dobře povařím, ale tolik neprožívám „jedovatost“…

13
Lady XL
Reagovat

@Pavel: Tak klika,že jsem se sem podívala až na konci… 😣 Ty d.e….e

14
Lady XL
Reagovat

Ještě jeden postřeh. Tato řada mne baví,protože tentokrát mi přijdou soutěžící víc „normální“, tj. zanícení amatéři,kteří chybují jako my…. Tedy aspoň prozatím 😁

15
Wally
Reagovat

Tak za mě dnes dobrý. :D))) Ale překvapila mě neznalost běžných hub. Celkem průšvih. Zdá se, že Pavlína podcenila domácí přípravu jako správná šprtka atlas hub ani neotevřela.Z ukázek se začínám bát, že žezlo první nesympatičky začne přebírat kulturistka.

16
Kateřina
Reagovat

Souhlas, zatím jsou mi taky sympatičtější chlapi než ženské. Sympatický chemik z Brna, pohodář s květákovýma vlasama, děda se zahradnickým kloboukem a roztomilouš Pavel jsou všichni ok, žádní egoušci a není to „příliš“. I když teda Omar má ego vyloženě pražský a Pája na balkoně by se, pro mě za mě, klidně mohl taky odebrat zpátky domů za maminkou. Ale mezi těma ženskýma, to je fakt něco. Přiblblá, ale aspoň vtipná recepční, labilní Pavlína, kterou tam televize potřebuje pro show, kulturistka, Asiatka, děvčica z Kyjova,… to jsou fakt úžasný stereotypy, ale nemůžu jim moc fandit, zatím je to takový nějaký moc stereotypně jasný, a to byl teprv osmej díl, nebo co. Krom toho už to začíná být trošku fraška i ze strany porotců – ty jejich „zvraty“ alà budu se ma vaše jídlo dívat jak na plesnivou svačinu, ale nakonec řeknu, že je to vlastně super skvělý, mě už nebavjej. Sice jsou teď, oproti loňsku, porotci víc vtipní, ale občas až moc teatrální a vyhrocení (na postupu nikoho fakt nezáleží život a ne, není to ani nejdůležitějších posledních pět minut v něm…). Kamera se moc soustředí na Pavlínu, ale chápu, pro kameramana je to vděčnej terč, furt nějaká akce, narozdíl třeba od Vaška, kterej si tam potichu něco dělá na svým uklízeným plácku a pak je to celkem ok. Zatím mě to teda baví, ale snad se ti lidi trochu vyprofilujou a nezůstane to jen v těch nudnejch škatulkách a u brečení při skoro každé challenge.

17
anonym
Reagovat

Pavlínka je vděčný terč. Malinká, drobounká, vykulená, ufňukaná, ráčkující a sprostá jako dlaždič.
Neznalost hub byla zajímavá, všichni je mají rádi, ale nerozeznají praváka od bedly.

@Lady XL: Taky běžně používám, pokud najdu a nějakou jedovast jsem nezaznamenala, zřejmě to nebude tak hrozné, anebo víc doma vydržíme.

Pája na balkoně, to bych nečekala a ejhle, jak zabodoval hambáčem. Maminka bude mít radost:-)

18
Ajda
Reagovat

@anonym: Pavlína vypadá jak Forejtova sestra. Drobounká je, ale nezhubnout před soutěží těch dvacet nebo kolik kilo, tak se tam valí jedna malá koule.

Docela se mi líbí Kamila, ale Ivku, tu nedávám.

19
Prochor
Reagovat

@anonym: Mně zaujalo, že si k hambáči upekl i vlastní bulku. A byla přesná – tedy tvar a posyp. Chuťově možná lepší než kupovaná.

20
Lady XL
Reagovat

@Ajda: tos zabila – Forejtova ségra :-D :-D. Jo bylo by to k popukání, jak by sebou mrskala, mít ty kila navíc. Já bych řekla, že jí fakt jde hlavně o to se dostat telky, být známá a na tom pak stavět svůj blog… A asi bude trochu vedle z toho, že i když se připravovala (vařila a vařila), jak popisovala, tak hoří na naprostých banalitách. Místo vaření mohla vyběhnout do lesa, podívat se na houby :-).
Kovář – znám ve svém okolí lidi, co si ho i smaží jako řízek, což bych tedy nedoporučovala a nikdy jsem to nedělala. Běžně ho ale suším. U nás totiž roste hojně, někdy bohužel i jen on…, takže ho zpracovávám často. A až v poslední době jsem slyšela něco o jedovatosti… Ale asi nějak podvědomě ho upravuji tepelně dostatečně dlouho na rozdíl od jiných hub. Být na místě soutěžícího s kovářem, tak bych udělala houbový pekáček a jak by se olizovali, byť je to jednoduché jídlo.
Mimochodem, docela lituji, že tam místo Chilli není Yeni. Ta by si možná vedla lépe, kdo ví. Ale Chilli mne trochu zklamala, čekala jsem, že bude lepší.

21
Mila1
Reagovat

Mně je teda moc sympatický Roman, sice takový trošku zmatkař, ale zatím vše, co udělal, byla paráda. A taky mi přijde, že je to pohodář a rád se směje (i sám sobě) a to je v dnešní době jako pohlazení.
Z ostatních uznávám Pavla, zatím asi nejlepší, ale trošku nervák.
Překvapil mne Omar. Krásně stihal vařit podle Kašpárka, to Vladimír se tolik nechytal, takže podle mne zaslouženě postoupil.
Kulturistka Ivka mi nevadí, přestala mi vadit i přeslazená Kyjovanka Viki, kdo mi ale vadí je ta věčně ubrečená blondýna, co pořád připomíná babičku a roní slzy. Pokud si myslí, že tím si získá body a porotu, tak se asi trošku mýlí, porota zatím rozhoduje velice spravedlivě.
K Pavlíně se vyjadřovat už nechci, čekala jsem, že NĚCO předvede, zatím jen vše spolehlivě kazí.
Jo a co mi vadí nejvíc – to jejich WAU.. uf..

22
anonym
Reagovat

@Ajda: Podoba je luxusní, kdyby Přemek shodil vousy, měla bych problém je rozeznat, obzvlášť, když mají brejle :-) že zhubla je její plus.
Já tak nějak nemusím kroj z Kyjova, ale ony se ty sympatie mění, jiná rtěnka, sundat kroj a bude to určitě v pohodě :-)

@Prochor: Při prvním pohledu jsem si myslela, že ji vzal v kuchyni, on se nezdá. Dokonce i majonéza byla najednou hustá :-)

23
libena
Reagovat

k pavlíně – fakt sprostá jak dlaždič. to jsem nečekala. ultranesympatická a navíc ještě nic nepředvedla. za ten spálenej kastrol skoro zasloužila padáka.

mě se líbí pepa a roman. pepa nenápadně dobrej, roman trošku divočák, popleta, ale taky maká dobře.

z holek mi nevadí viki a evka, kamila. docela jitka, ale tím, že je pořád jakoby „dobrá“, tak toho málo navařila před kamerou a moc se neměla čas prokázat povahově. ivka to přehání s tou „svatozáří“ a ukazováním svalů.

porota si to letos fakt užívá. fajn scénka – další nám předvede jídlo radek. tak kdo vás inspiroval. babička :-) můžete tu ještě zůstat :-) jo bylo jasný, že to je připravený, ale bylo to super. nebo když honza nahrál na pavlínu tu rybí kost, která nebyla :-)
jinak vaření radka, to byl super koncert (každé ráno sleduju kašpárku vař).

a nechápu, jak sem může někdo napsat vypadnuvšího ještě před odvysíláním dílu bez upozornění na spoiler!!!! a ani ho nikdo moc neseřval.

24
Ajda
Reagovat

@libena: Neseřval, viděla jsem to pozdě, ale je i jiné řešení, než se dohadovat s blbcem.

25
limbora
Reagovat

@Prochor: Já si od ní, jak už jsem psala minule, slibuji také hodně. Ani ne tak v dovednostech či intelektu:-), ale v hláškách. A připomíná mi vrtochy počasí, když na obloze ani mráček, ale začne pršet. Lucii tečou slzy, ale úsměv po boltce. Prostě Miss.

26
libena
Reagovat

@Ajda: dík za reakci. já jsem spíš myslela na kolegy diskutující než na admina. protože teď to vypadá, že to snad ani nikomu nevadilo. já jsem to tentokrát neviděla v tv, ale pustila jsem si to až na netu. no a docela mě vadilo, když jsem vypadnuvšího znala.

27
Lady XL
Reagovat

@libena: Hlásím se, že já reagovala…, mě to vadilo!
:-)

28
libena
Reagovat

@Lady XL: omlouvám se, ale jako jediná. btw. byl to krásný komentář :-)

Přidat komentář