Panáček v reality show

Výměna manželek (18.4.): Jana vs. Žaneta

18. Duben 2018 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titl.

Ve Výměně manželek nebude ani tentokrát, vlastně jako vždy, o konflikty nouze. Jeden vyvrcholí fyzickým napadením náhradní manželky a zasáhnout bude muset na její obranu i štáb. Jak zvládnou Jana a Žaneta deset dní v novém prostředí? Sledujte premiérový díl, pokud tedy ještě na ty věčné hádky máte náladu a žaludek!

Vyměněné rodiny

Bílina

bilina

V první rodině poznáme Žanetu (38), partnera Romana (46), jejich společného syna Romana (10 měsíců) a dceru Růženu (5). V domácnosti žije ještě Natálka (11) a Lukáš (8), které má Žaneta z předchozího vztahu, a také Romanovi synové Filip (17) a Robin (18).

bilina2

Manžel se dětem nevěnuje, na všechno je sama, nikdo jí nepomáhá, nic lepšího Žanetu nenapadlo, než je přihlásit do pořadu. Nastane změna nebo si jen finančně přilepší? Bez ostudy se to neobejde v každém případě.

Liberec

liberec

Na druhé straně se seznámíme s Janou (32), Richardem (27), Alexem (10) a Theem (5 měsíců).

Jana tak dlouho přemýšlela, jak zjistit zda jí partner bude chybět, až vznikl nápad, přihlásit rodinu do Výměny manželek. To, co v náhradní rodině prožije, to určitě nečekala ani v nejčernějším snu.

Výměna

Jana a Roman rozhodně žádných deset idylických dní neprožijí. Po několika dnech se dusno dá krájet a k výbuchu Romana stačilo pár piv. Hádka, postrkování, nakonec se do konfliktu vloží i štáb.
Po několika dnech začnou velké problémy s náhradním manželem Romanem. Vše vyústí ve chvíli, kdy si dá několik piv. Dojde k obrovské hádce a dokonce i ke strkanici, při které musel zasahovat štáb. „Ty koště jedno zas*aný, vrať se okamžitě zpátky,“ zakřičí Jana na svého náhradního manžela. Ten si to nenechá líbit. Opravdu se vrací zpátky a náhradní manželku fyzicky napadne. Poté odejde z bytu a začne hlavou bušit o výtah. Videoukázka hádky je v závěru článku.

Osm očí

K napadení se Jana vrátí i při závěrečném setkání u jednoho stolu. „Ty ses zachoval jak pi*ďour, ožral ses jak prase, ty jsi bílinovský král a cikáni ti můžou tohle,“ nebere si náhradní manželka servítky. Roman ale kritiku odmítá a začne kolem sebe kopat. „Já mám jenom špatný rysy? Je mi jedno, kdo to uvidí, všichni mi můžou políbit pr*el! Jasně, já jsem špatnej,“ prohlásí a zvedne se od stolu. Když se přítel Jany Richard dozví, co přesně se stalo, bude mít chuť si celou situaci s Romanem vyřídit ručně. Skončí Osm očí rvačkou?

Premiérový díl sledujte dnes od 20.20 na TV Nova!

Promo

Zdroj: tn.cz, novaplus.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 27
1
lily
Reagovat

Naše stará známá Jana z HSTM a Prostřeno :) někteří lidé asi považuji účast v reality shows za styl života :)

Reagovat

@lily: Styl a smysl, možná i rychlé prachy :D

3
Lukša
Reagovat

@lily: Někteří lidé si vydělávají prací, jiní pro peníze radši ztrapní sebe i celou rodinu… Pak se má člověk divit, že na normální rodinu už ve výměně nenarazíme. Ona by ji produkce třeba i vybrala, ale nikdo takový se nepřihlásí, jelikož pravděpodobnost výměny s nenormální rodinou se rovná téměř jistotě.

4
Wally
Reagovat

Ten chlap je jak Kartáč z Farmy :D

5
Ivča
Reagovat

Hmm koukám, že nadávat může jen Jana…..každého ostatního za to odsoudí…. děsnej typ.

6
Prochor
Reagovat

Tak Jana Stránská už byla v HTSM, Farma, Prostřeno a Výměna manželek. Takže ještě zbývá Robinsonův ostrov a Superstar. Nebyla i ve Farmáři ?

7
Wally
Reagovat

@Prochor: A co 4 v tom?

8
Ludmila
Reagovat

http://tn.nova.cz/clanek/roman-popsal-bitku-i-janinu-peci-synovi-odpadly-kusy-masa.html

dítěti odpadávaly kusy masa, museli koupit novou pračku, komedianti

10
Ivča
Reagovat

K té pálence dovezené režisérem….. já tomu věřím. Roman v tom baru očividně kalil i s členy štábu, koukněte schválně, jak komunikoval s kameramanem, smál se na něj atd. V tom má prsty štáb. I takový slovenský štáb kolem Farmára byl „proslulý“ tím, že když byla při natáčení nuda, někdo dal do placu tvrdý chlast a pak už jen točili to, jak se dosud nudní účastníci rozzvěří….

11
anonym
Reagovat

Roman se smál na kameru pokaždé, když ho zabrala, ani nemusel mít naváto, zjevně herecké sklony. Smál neustále, taková veselá kopa s okouzlujícím úsměvem a vybraným vtipem.
Že by ho štáb záměrně dostal do stavu nepoužitelnosti a do agresivity a následně dostal pokutu, tomu nevěřím.
Nejhorší z této čtveřice byla Jana, jednoduchá ženská, která si neumí ochránit vlastní děti. Potřebuje psychiatra, nemůže jíst před lidmi, ale do televize leze.

12
anonym
Reagovat

@Ajda: Ti se nedoplatí :-)
@Ivča: Nejspíš by to Jana schytala taky, ale Roman silně zabodoval, jeho partnerka je zase jako živá mrtvola, která občas chytí druhý dech a nadává do parchantů.
Jana nebyla ta nejhorší, dokonce filmového herce Romana jemně nazvala pindíkem, to se počítá :-D

13
Ajda
Reagovat

Střih, manipulace, to je už u RS běžný jev. Ale až do takového extrému, když je byt plný dětí? Holka mu počítá piva a ona i vlastní syn předem vědí, že bude mlátit hlavou. Ani Žanetu to nepřekvapilo, běžná věc v rodině. Jeho kluci vypadali fajn, situace v rodině jim vadila, s Janou v pohodě, ale Žaneta se o nich vyjadřovala hnusně. Ona asi žádnou matkou roku nebude, chlap je u ní na prvním místě.

14
Ajda
Reagovat

@anonym: V komentu 11, nemyslíš Žanetu?

15
anonym
Reagovat

@Ajda: Myslím Žanetu, v návalu emocí jsem se upsala :-)

16
anonym
Reagovat

@Ajda: Ano, tak to mám i já, za chlapa bude boxovat, děcka odrbe. Ostatně to bylo vidět, chlapík má vlastní pokoj! Nepochopitelné a děcka spí kde se dá po zemi.

17
Monika
Reagovat

Mne teda ani kluci toho opilce neprisli fajn. Pominu-li fakt, ze minimalne u toho jednoho jsem videla cigo v hube, tak nedelali vubec nic, s nicim nepomahali, valeli se jako jejich otec. A to tam byla kamera, takze nejake herectvi by se dalo ocekavat. Realita bude jiste horsi jako vzdycky. Taky nechapu kdyz je rodina tak zadluzena ze vsech stran, proc si nevydelaji na brigade aspon na postel. V tomhle se Zanete zas nedivim, mit doma dalsi dva krky co s nicim nepomuzou a nechaji se obskakovat jako jejich fotr.

18
anonym
Reagovat

@Monika: Ale o tom to je. Kluci by v tomto věku měli studovat, pokud ne, tak pracovat. Ale v této familií nic nefunguje. A kdo jako za tohle může? Patrně rodiče, což, bohužel, je Žaneta a otec blb, i když ona je stejná. Ti kluci nemají vzor normálního života, jen se povalování a žvanění. Nic ve zlém, ale Žaneta taky není dobrý vzor. A to, že nemají na čem spát v jejich věku je pořád ještě problém rodičů. To není problém týdne, ale celé doby, co společně žijí.
Ještě nejsou plnoletí, pokud jsem pochopila a držím jim palce, ať hodně rychle vypadnou z toho šíleného hnízda.
Zadlužení rodiny je problém rodičů. O tom naprosto není pochyb. Proč by děcka měla vydělávat na dluhy? Když žijí jako bezdomáči v paneláku.

19
Monika
Reagovat

@anonym: No tihle kluci nejsou schopni se o sebe postarat, to bylo videt i v tom sestrihu, nesahli vubec na nic. Otce kritizuji, ale chovaji se velmi podobne. Jen se povalovali celou dobu. Tem se ani nebude chtit vyletet z hnizda a muset se spolehat na sebe, jsou zvykly na sluzku.

20
anonym
Reagovat

@Monika: Já si myslím, že jak budou mít příležitost tak z toho útulného hnízdečka vyletí jedna radost.

22
Ajda
Reagovat

@Monika: V rámci rodiny kluci přežívali, nic jiného neznali. Celkově ty děti byly takové apatické, ale vděčné za pozornost Jany. Bylo vidět, jak velké rozdíly mezi nimi rodiče dělají. Matka si stěžuje, že ji nepomáhají, ale ona si jich asi taky moc nevšímá. Každé ve svém pelechu jako zvířátko.

23
anonym
Reagovat

http://vymena.nova.cz/clanek/novinky/kdo-zasahoval-proti-agresorovi-ve-vymene-prozradil-zajimavou-vec-o-minulosti-bijce-romana.html

Ten chlap, jak vidí flašku, řekne si sám, nikdo ho záměrně opíjet nemusí. Stačí naznačit a už je v tom.

24
Marek
Reagovat

Nebyla nahodou Jana v soutěži Farma na Nově v roce 2012

26
Ajda
Reagovat

@Marek: Jj, jak už píše Prochor v postu 6, byla všude :D Na Fb jsem četla výstižné označení – prostitutka RS :D

Přidat komentář