Panáček v reality show

Nová kadeřnická show – Nůžky, prosím!

13. Únor 2017 | napsal(a): | reality show: Nůžky, prosím!

np

Kadeřník Tomáš Arsov se nám vedle pořadu Popelka představí v samostatné show TV Barrandov – Nůžky, prosím! Vydá se do nejrůznějších koutů České republiky, aby zjistil, jak jsou na tom jeho kolegové kadeřníci. Problémy řeší na místě, rázně a nekompromisně. Čeká nás pořad plný vlasových kreací, neúspěšných kadeřníků, ale i jejich návratů na výsluní. Bohužel vysílací čas kolem půl jedenácté v noci je víc než nepříznivý, nechápu tak pozdní nasazení. Své diváky si určitě najde a možná vyšší sledovanost přiměje posunout jeho čas na příznivější dobu.

První díl jsem si pustila z archívu, zaujal, snad si najde své příznivce i zde. Budu se snažit vkládat po odvysílání pár aktuálních fotek z daného dílu. Bohužel, Barrandov jako vždy, žádné informace předem nezveřejňuje.

Princip pořadu

Kadeřnictví v problémech si zavolá na pomoc odborníka. Ten přijede, pochválí, zkritizuje, poskytne spoustu užitečných rad. Na řadu přijde i dobrovolník z ulice, na kterém kadeřnice předvede své umění. Tomáš Arsov vše bedlivě sleduje a snaží se chyby rovnou odstraňovat. Po pár týdnech následuje kontrola salónu, zhodnotí provedené změny a zkontroluje i práci kadeřnice. Ve finále rozdává nálepky s nůžkami, což silně připomíná známý pořad Ano, šéfe!

Proměna dobrovolnice z úvodního dílu pod dohledem Tomáše Arsova

promena1

Kadeřnictví Horní Měcholupy

Klasické sídlištní kadeřnictví, které Hanka (34) otevřela teprve před měsícem. Podle jejího chování nestála o rady, ale o reklamu zadarmo. Osobně bych po tom, co jsem viděla, nikdy nešla.

K1

K2

Proměna náhodné chodkyně od kadeřnice Hany

PROM1A

Tomáš Arsov vytknul více drobností, hlavně však razantní přechod barvy a závěrečný styling a foukání.

Proměna v podání Tomáše Arsova

PROM2A ARSOV

Dárek za účast – nový mycí box

kreslo
Nové mycí křeslo kadeřnici potěšilo, doufala, že je dokonce vyhřívané. Zda ano, to nám sponzor pořadu neprozradil. Vedle boxu její kadeřnictví vybavili přípravky od značky Divines.

Závěrečné hodnocení

nalepka

Po pár týdnech se kadeřník vrací zpět na místo činu. I když to původně neměl v plánu, ve finále nálepku a tedy své doporučení salónu udělil.

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nůžky, prosím!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 34
1
Lady XL
Reagovat

Díky Ajdo za chlívek :-). Tak snad vydržím, přinejhorším si to nahraji. První díl mne docela zaujal, už jsem se zmínila v Popelkách. Ano, máš pravdu, v něčem to připomíná Ano šéfe a to včetně té nálepky… Jsem zvědavá, zda si účinkující kadeřnice vezmou rady k srdci, minule si pobrala něco. Reklamu např. nezlepšila. Ale třeba jí zákaznice stačí. Salónek po radách prokoukl i díky novým mycím stojanům. Zaujalo mne, že nestříhala jako Tomáš – tím myslím to dělení vlasů, což slouží, jak jsem pochopila i k stejné délce střihu. Má kadeřnice to tak dělává. A to barvení, podle jejích metod nemohla nikdy trefit stejný odstín, když dávala barvu od oka… Jo a tu „modelku“ na fotce dofenoval – dotvořilTomáš, barvila kadeřnice (s radami). Tak jsem zvědavá na dnešek.

Reagovat

@Lady XL: Mě to kadeřnictví včetně majitelky děsilo. Určitě bych neměla odvahu tam jít. Já nemám ráda změny a kadeřnici jsem kdysi změnila po více než deseti letech věrnosti, protože byla čím dál dražší, což bych překousla, ale flákala konečnou úpravu. Uměla barvit, uměla stříhat i foukat, jen by si nesměla objednávat víc zákaznic než stíhala. Takže i hodinové čekání a závěrečné foukání honem, honem, čeká další. Teď mám šestý rok novou a zatím plná spokojenost.

3
Johana
Reagovat

@Ajda: já bych do toho kadeřnictví nahlídla a rychle utekla. Nešlo ani tak o to staré, ošoupané zařízení – peníze na nové ta kadeřnice asi zatím nemá – spíš jsem si všimla ten hrozný nevkus, různé zbytečnosti, nepotřebné krámy a uvadající kytky.
Mě třeba fascinovaly příšerně odřené dveře zevnitř kolem kliky. To je věc, která se dá odstranit lehce, bez nějakých vysokých nákladů. Podobných detailů by se tam našlo hodně a myslím, že to dost napovídá o majitelce provozovny.

Reagovat

@Johana: Těch dveří jsem si taky všimla :D

5
Lady XL
Reagovat

Upřímně,taky bych k ní nešla. Já dávám při výběru nové kadeřnice na to,jak vypadá- tj . jaké má ona sama vlasy!Zatim mne tohle pravidlo nezklamalo!Tahle od pohledu vypadala na smudlu,vlasy neměla moc upravené. A ceny měla docela vysoké na to prostředí a umístění (aspoň podle mne).

Reagovat

Druhý díl – kadeřnice povýšená, arogantní, co čekala? Kritiku neuměla přijmout. Za změnu, kterou provedla „náhodné“ ženě z ulice, bych jí sebrala živnosťák. Ten razantní přechod v barevných odstínech uprostřed hlavy byl šílený, nechápu, že to Arsov víc nezkritizoval, nebo že ji u barvení neporadil co s tím. Za 3? Chudák paní :-(
Proměna další náhodné oběti, tentokrát od Arsova se mi nelíbila. Paní mi „před“ přišla lepší.

Značku přípravků Davines, kterou jí věnovali, začala požívat i moje kadeřnice a je opravdu úžasná.

Přidám pár fotek do článku pro ty, které díl neviděly.

7
Vendula
Reagovat

Včera jsem se koukla poprvé, nevím jaké díly ty předchozí. Tento díl byl hrozný. Nelíbila se mě ani jedna úprava a byrvy , asi jsem čekala zázrak. Běžné, průměrné kadeřnictví na sídlišti. Účes od Tomáše u té paní co z ní udělal napůl chlapa s helmičkou na hlavě byla ale naprostá katastrofa. Nějak se jeho „setříhám vám to dopředu“ nevydařilo. A ocenil si to na 2000kč !! . Myslím, že ta kadeřnice by to zvládla s větším šmrncem. Držím palce kadeřnici v Horních Měchopulech aby na takovéto ceny, do kterých ji Tomáš tlačil, sehnala klientelu.

8
Lady XL
Reagovat

@Vendula: Ale on se necenil na 2000,-Kč, to řekla ta zákaznice, že by to za to dala… Ale upřímně, už od prvního dílu tam létají ceny cca 2000,- co by ty náhodné zákaznice za to daly. Já upřímně pochybuji. Myslím si, že to snad říkají na popud režie. Já platím (taky v Praze) do 1000,- Kč, bývá to za trvalou či přeliv + střih,foukání a kadeřnice je rozhodně lepší než tyto a prostředí je taky noblesnější. Jsem spokojená a neměnila bych.
Hodně rad Tomáše je ale k věci a má pravdu – chci aby se mne kadeřnice ptala, co a jak chci udělat, o kolik ostříhat, poradit s barvou. Prostě aby se mnou komunikovala, uměla mi poradit a i mé blbé přání případně rozmluvit, když si myslí, že by mi to neslušelo! Z dřívějška mám zkušenost, že když se mne zeptá kadeřnice o kolik cm zkrátit, tak už tam nejdu. Já totiž nepoznám, zda 2-4 cm je hodně či málo….
Včerejší kadeřnice – arogantní, necítila bych se u ní dobře a nevěděla bych, co si s ní případně povídat, tím pádem by se vše vleklo. Barvení bylo hrozné, chaotické a účes celkově taky nic moc. I když takovéto vlasy zvládnout je asi obtížné. Tomáš udělal hezkou barvu, střih je diskutabilní, mě se celkem líbil, ale žádné „wow“…
Myslím, že kadeřnice šla do pořadu, aby si udělala reklamu na nový salon, ale nevím, zda se to neobrátí spíš proti ní díky chování, řečem….

9
Vendula
Reagovat

Lady , ale ty dva tisíce, jako odhad, tam padly několikrát. Kadeřnice se svým odhadem 750-790 kč byla celkem v normě, i když znám i levnější. Osobně mě to vyznělo jako reklama na zdražení kadeřnických služeb – chystá se zakrátko EET. Navíc na závěr kadeřnici dělal Tomáš jakousi kalkulaci a vyšla mu číslice přes 1900Kč. Davines je sice kosmetika kolem 350-400kč, ale cena dva tisíce je přemrštěná. Nevím jakou kosmetiku kadeřnice měla původně.
K tomu stříhání – to je letitý problém u 85% kadeřnic. Zkrácení a úpravu do tvaru dokáží z polodlouhlých vlasů cca 25cm udělat pouze tak, že vlasy šmiknou na 4-6cm. Té paní to absolutně neslušelo.
Vůbec v seriálu nepadlo nic o typologii a tvaru obličeje. Jen řešili barvy a ty vyšly ve finále všechny blbě :-)

10
Ajda
Reagovat

Kadeřník zřejmě vychází z cen ve svém salóně – http://www.tomasarsov.cz/sluzby-ceny/kadernictvi/

Podle mě nejde srovnávat podnik pro „lepší“ klientelu v centru Prahy s malými provozovnami na okraji.

Já platím u své kadeřnice mimo Prahu, za přeliv a melír na vlasy po ramena, zastřižení konečků, kosmetika Divines = 950 Kč. Jak jste na tom vy?

11
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Jak jsem psala, tak 950-1000,- krátké vlasy. Kadeřnice ve středu Prahy, má pronajaté křeslo v salónu, takže jede na sebe. Už tedy od první návštěvy zdražila, vždy se ale omlouvala :-).Prvně to bylo 750,- Kč.@Vendula: Myslím, žes na to kápla – chystá se EET. Taky jsem si totiž říkala, že se nás nějak moc snaží přesvědčit, že 2000,- je „tak akorát“. No to tedy ani náhodou. Já teď chodím jen na střih a trvalou tak 2-3x za rok. Dřív jsem chodila i na přeliv. Při 2000,- bych se asi nechala stříhat 1x za rok :-(. Taky jsem si říkala, že jim vůbec neradí ohledně vizážistiky-typologie.
Já chci od kadeřnice poradit, jsem ráda, když sama navrhne změnu střihu či barvy, řekne zkrátka svůj názor.Moji současnou kadeřnici jsem potkala náhodou, když jsem nutně potřebovala ihned ostříhat a trvalou.Při té první návštěvě jsem sledovala, jak vypadají zákaznice, které odcházejí, nebo se přišly objednat a zjistila, že stříhá hodně rozmanitě – moderní účesy až extravagantní, klasické „normální“. Přelivy byly moc zajímavé, tehdy novinka – patky na červeno atp. Zajímala se o strukturu vlasů, o jejich padání… Prostě mne zaujala a tak jsem změnila kadeřníka a jsem už pár let u ní a jsem moc spokojená. S barvou přelivů jsem to nechávala na ní a vždy to mělo i u okolí úspěch. Vidím, že sleduje nové trendy, i když tedy já je nevyužívám :-). Takhle si já představuji kadeřníka/kadeřnici. A příjemné povídání s ní je už jen bonus.

12
Listerinka
Reagovat

@Lady XL: Kadernice byla desna – sebevedoma, arogantni, prisrup hrozny, dulezitost sama.
Pripada mi, ze jedine, v cem mela snahu se prizpusobit, bylo zvyseni cen.

13
Maggie
Reagovat

Když jsem viděla jak dopadla měděná barva u kudrnaté paní, uplně jsem se zhrozila, vždyť měla každou půlku hlavy jinou!
Dělám kadeřnici 30 let, ale tohle bylo na reklamaci, nic takového jsem nikdy neviděla ani u žádné své kolegyně. A všichi se tvářili jako,že je všechno v pořádku. Je mi z toho nějak smutno. Proč se pak člověk snaží, když za tohle by paní dala dva tisíce. Jo, možná se to časem vymyje :-D Vám to připadalo také normální? A ta jeho proměna také nic moc.
Ostatní zde už bylo napsáno.

14
Vendula
Reagovat

Ano, děvčata, napíši všem obecně. Ty zpackané zrzave vlasy nazvaly vznostně ombre. Ta blondýna byla opravdu jak kuře, jak řekl Tomáš, Té to také k pleti neslušelo. A té poslední jsem to zlomyslně přála. Sama řekla, že masáže má drahé, protože se jí nechce moc pracovat :-). No, živnostníci jsou různí…Já platím za střih a barvu kolem 700 plus diško.Kadeřnici mám super, ale hledala jsem ji dvacet let. Nebojí se , umí šmikat , myslím, že jezdila i na soutěže. Salon má pěkný. Neslyším od ní – máte jemné vlasy to nejde. Jde to, ale musí se to umět. Z hlavy mě udělá hřívu, a ubere mi 10 let. Přinesu si i někdy obrázek z časopisu, Vždycky se pak dohodnem , zda ano nebo ne. Ta co byla v TV byla taková ta typická kadeřnice , co všechno ví a zná a má vždy pravdu, hlavně neměnit nic, co mě naučili na učňáku. Myslím, že to psala Listerinka, jediné nad čím kadeřnice začala uvažovat bylo zvýšení sazby. Nemyslím si že jde dobrou cestou.Tomáš jí sepsul provozovnu, což nebylo úplně košer. Obrat asi nemá velký a dnes je vše drahé, i řemeslníci. Jenže to není jen v nábytku, to je v talentu umění jednat s lidma a profesním umu. I v doma v kuchyni z vás šikula udělá hvězdu :-).

15
Vendula
Reagovat

Omlouvám se za překlep – platím cca 900kč.

16
Lady XL
Reagovat

@Vendula: Něco jí i pochválil :-), ale spíš na kameru, než před kamerou. Téhle kadeřnice se nemělo cenu moc ptát na režii a kolik má obrat, když teprve začínala (v tomto salónku). Ale překvapuje mě stejně, že neměla vůbec představu, jak si vykalkulovat cenu a ani se jí to moc nechtělo dělat… Předtím asi holt platila jen za pronájem křesla a to si uměla spočítat, aby na to měla….
Jó není kadeřnice jako kadeřnice. A je umění dobře ostříhat jemné vlasy. Čekám, zda se mezi adeptkami taky neobjeví nějaká rekvalifikantka, absolventka několikaměsíčního kadeřnického kurzu. A jsem zvědavá co na ně Tomáš. Některé své stříhací umění dovedně skrývaly pod natáčky – co je natočené, není vidět, že není rovně ustřižené…

17
Johana
Reagovat

Buď Tomáš špatně vidí, nebo se té protivné kadeřnice bál, ale to, co provedla kudrnaté paní mělo být sepsuto daleko víc, aby to už nikdy v životě na žádné oběti nezopakovala…vhodné jen na maškarní za datla. Čekala jsem, že to Arsov nějak opraví, ale nejspíš to už ani opravit nešlo.
Jeho účes u té starší, drahé masérky se mi nelíbil vůbec. Chlapecký účes přitvrdil rysy a zvýraznil všechny nedostatky ve tváři.
Se všemi kadeřnicemi, co jsem kdy navštívila mám špatné zkušenosti. Ani ne tak, že by byly nešikovné, ale mám polodlouhé, hodně husté vlasy a pokaždé, i když dobře začnou, ke konci je úprava na ně už dlouhá, spěchají a flákají to. Mám ráda techniku barvení balyage a naposledy jsem dopadla tak, že půlka hlavy byla celkem ok, ale druhá, kde se pro urychlení práce nabíraly čím dál silnější prameny, vypadala jak peří. Vlasy mi zatím nešediví, s vlastní barvou jsem spokojená, takže už nic neriskuji a naučila jsem se zesvětlit těch pár pramenů sama.

18
Vendula
Reagovat

@Johana:
Už tady jsou fotky, super.
Je třeba si i uvědomit že cenu ovlivní i zákazník. Když živnostník řekne: Jsem drahý protože jsem líný , měly by si z toho obyvatelé H. Měcholup vzít ponaučení.
A na to jak Tomáš vyprávěl co všechno paní udělá a jak, čekala jsem šibalský omlazující rozcuch, nahrnutý po stranách opravdu dopředu. Za to, co mistr na hlavě nakonec bohužel vytvořil , by se snad nemusel stydět před 50 lety ani Ringo Starr :-)

19
Camilla
Reagovat

Pokud jste viděly i první díl, tak to tedy byla také katastrofa, plus interier kadeřnictví byl opravdu děsivý, plno blbůstek zcela nevkusných, olezlé sedačky a kadeřnice sice hodná ale udělat někomu „drdol“, tak amatérsky a nadto aby mu byly ještě viděly ve světlých vlasech černé pinety, tak to už je příliš..Tato kadeřnice měla aspoň daleko slušnější salon,nicméně také se předvedla v nepříliš příznivém světle,ta barva co spáchala, děs běs..Paní,co upravoval pan Arsov mi přišla po úpravě ol něco lepší, svěžejší, předtím to měla hodně přerostlé,neupravené, ale určitě by to šlo ještě lépe..Tedy nikdy bych nedala u kadeřníka 2000,- za službu, to tedy ani náhodou,je to přemrštěné pro normálně pracující ženy,neřku-li třeba pro důchodkyně, či dívky-studetky..Také nemám většinou dobré zkušenosti s kadeřníky, leckdy to bylo velké zklamání, polodlouhé vlasy zkrátka nějak neumějí zpracovat..Člověku je pak líto těch doslova vyhozených peněz..Sledovala jsem před časem-a ještě běží opakování- i pořad Ostříháno, pokud někdo znáte..Soutěž mezi kadeřníky navzájem..A to mě ujistilo o tom,že tedy skutečně je to v našich salonech většinou bída a utrpení, co předváděli na hlavách náhodně vybraných kolemjdoucích..Za hodně peněz bohužel málo muziky..úroveň našich kadeřníků je dle mne velmi nízká ale většinou si myslí,jak jsou úžasní. Inu, jsem zvědavá, jaké „hrůzy“ zase uvidíme v příštím pokračování tohoto pořadu.

20
Žofie
Reagovat

@Ajda: No vy tady dáváte pěkné bomby.. Je vidět že jste asi nikdy nenataceli, protože kdyby ano tak vám nevyloučil takový h
Kraviny z pusy! Je jasné tě dají do televize to nejhorší. Paní Hana si z toho vzala hodně jenže to už kamery neukazaly že. Nebyla jste u toho tak jak můžete soudit druhé… Určitě by jste sama do toho nešla a proto ta kritika že 😂a měli by jste si uvědomit že ta přihláška do pořadu je podána třeba půl roku do předu, že se TV Barrandov ozvalo zrovna když otevřela za to ona nemůže. Chodím k ke slečně kadeřnici už léta, je to milá vstřícná a hlavně šikovná slečna. To že dáváte na 1 dojem je vaše věc, za obličej člověk nemůže. Pan kadeřník si akorát dělá reklamu sám, není vám divné tě tak známý a úspěšný člověk je v několika pořadech na Barrandově!! Podle toho co tady píšete tak jste zlí, závistivy a máte malé sebevědomí a proto řešíte druhé lidi a pritom by jste měli řešit samý sebe a dojít si na psychiatrii. Myslím že by jste odvahu ani jedna neměla říct ji to do očí co??!Miluji chytré lidi 😉😁

21
Žofie
Reagovat

Přihlaste se do pořadu ukažte narodu, že jste nejlepší. Asi nevíte co to je za stres a nervy.. A vím že při natáčení měla pi. H. – v salonu 7 lidi.. Chtěla bych Vás videt … Schovávat se za web a zprávy umí i mé děti… To jste dospělý??! Co jste dokázali vy ve svém životě?! Nic! Sedíte doma na zadku a řešíte tu hovna.. Já to je dospělé… Ne kadeřnice co jsou v šou by se měli zamyslet, ale spíš vy!

22
Johana
Reagovat

@Žofie: nejsem vyučená kadeřnice, ale vlasy si stříhám sama a doma nemám salón, jen koupelnu…myslíte, že přesto bude mít televize Barrandov a Tomáš Arsov zájem o natáčení se mnou? Já to teda zkusím…
Nechápu, proč se někteří lidé před kamerou chovají negativisticky, protivně a arogantné, když jsou v reálu milí, vstřícní a přátelští…no, asi ty nervy..

23
Ester
Reagovat

@Žofie: Když se vám nelíbí, co se tady píše, tak to tu nečtěte. Nevím, proč by se měla Ajda někam přihlašovat a něco někomu dokazovat. Ty kadeřnice přece nikdo nenutí, aby se do pořadu přihlašovaly, když na to nemají nervy a jakým dojmem na diváka zapůsobí, za to nesou odpovědnost ony samy a my jako diváci máme právo napsat svůj názor. Jestliže na diváky nějaká účinkující působí jako arogantní kravka, tak mám nejen právo to tady napsat, ale dokonce si i myslet, že je taková i mimo natáčení. A že taková není? No tak to holt má smůlu, že nám to nedokázala předvést, jak umí být milá, sympatická a vstřícná.

24
Ajda
Reagovat

@Žofie: Díky za radu. Nečtu ji poprvé ani naposled. Kdybych se jí řídila, nedělám nic jiného než courám z RS do RS. Vic to nerozebírám, názor mám vlastní a o natáčení tady taky víme své.

Mimochodem Žofie, za ten výkon, co předvedla při barvení zrzky, a který si cení na dvojku, bych jí nejen vzala živnosťák, ale i pleskla po rukách. Holt hvězda co nepotřebuje k míchání barev váhu se zrovna nejlíp nepředvedla. Vaše obhajoba krátkou dobou od otevření je blbost, sama tvrdila, že má 15 let praxe :-)

25
Ajda
Reagovat

@Žofie: Taky vám dám jednu radu. Pište příště v klidu, počítejte do deseti, bez afektu. Styl a gramatika jsou jen odrazem vaší hysteriie. A to jsem poslední, kdo by tady řešil pravopis. Hezký den!

26
Lukša
Reagovat

@Žofie: Nereaguji často, ale takhle by to nešlo. Tato diskuze by se měla vést klidně a bez nadávek. Každý má nárok na svůj názor, pouštět se takhle do jedné z nejlepších autorek na webu, to už musí mít někdo odvahu. Pokud se Vám to nelíbí, nikdo Vás nenutí to číst. A nejen slušnost, ale i ten pravopis „by jste“ mohla vylepšit.

27
Lady XL
Reagovat

@Žofie: paní Žofie, viděla jsem na slečně kadeřnici, že má trému, tudíž jsem ani moc nekritizovala, jak stříhá. Pro trému mám pochopení. Ale na kameru se už vyjadřovala bez trémy a nikdo ji určitě nenutil k častému negativismu. A říkat – to je dobrý, dělám to tak 15 let…, či připadám si jak na učňáku… Ten postoj asi vadil nejvíc (+to barvení). Ať neříká, že se nemá ještě co učit, bohužel lidé s řemeslem se vlastně učí celý život. Je plno nových věcí, co se určitě neučila na učňáku.. A neříkám, že TA je nejlepší, vlastně jsem ho ani neznala a jak vidět na účesu té paní, taky se mu nepodaří vše na 100%.Mě se účes celkem líbí, ale je moc splasklý, splihlý, barva ale OK. Mám jemné vlasy, co špatně drží a bez trvalé vůbec. Za celý svůj život jsem měla jen jednu kadeřnici, která mi dokázala vytvořit trvalou a účes tak, že držel i ráno, kdy jsem ho jen prohrábla rukou! A mé mamce, která do té doby musela vždy mít vlasy na natáčkách, udělala totéž. Ráno vzala kartáč, pročísla a mohla do práce! Bohužel pro nás šla na mateřskou a přestala dělat kadeřnici… Bohužel pro nás zákaznice dala přednost rodině a nechtěla jezdit na soutěže a výstavy.
Tak se Žofie uklidněte, posaďte se s kadeřnicí Hanou, proberte v čem se má zlepšit, aby lépe působila na cizí zákaznice (a ne jen na známé). Tím jí prospějete nejvíc.

28
Ajda
Reagovat

K Pohlreichovi se taky hlásí restaurace, co si myslí, že zaslouží ne nálepku, ale rovnou michelinskou hvězdu. Pak se diví, když dopadnou hůř, než nádražní bufet v Horní Dolní. Podobně to vidím u Arsova :D

29
Tyna
Reagovat

Celkem se to tu rozjelo……😉
Za mě si myslím, že v prvním díle Tomáš více vedl kadeřnici k dobrému výsledku, bylo to i v pořadu řečeno. Když stříhal Tomáš, tak ji přesně vysvětloval co dělá a proč. Salon nic moc a nová mycí křesla byla pro kadeřnici příliš vysoká. Nevím jestli se zlepšila protože to není, jak posoudit.
K druhému dílu, bych řekla, že kadeřnice zřejmě vůbec nevěděla do čeho jde. Na webu se totiž nepíše, že k Vám někdo přijde a pomluví vše na čem jste tvrdě pracovali. Bylo vidět, ze se to kadeřnice dotklo a upřímně mi salon nepřišel vůbec špatný.
Barva se moc nevydařila 😂😂, ale u těchto vlasů to muselo být jistě složité a také Tomáš nic neříkal a jen sledoval pohromu. V tom se musím paní Hanky zastat… ani u strohání či stylingu.
Ze střihu od Tomáše, také nejsem nikterak nadšená ……
Uzavřela bych to tak, že jen oni vědí jak natáčení probíhalo a co se dělo.
To jak nám to podá televize je věc jiná
Své kadeřnictví měnit nehodlám a kdyby tak dam na doporučení kamarádek než na televizní show.

30
Alča
Reagovat

A prosím, kdo vyhrál v soutěži z 1.dílu? Děkuji za odpověď.

31
Ajda
Reagovat

@Alča: Tady žádnou soutěž nepořádáme, doporučuji hledat vítěze na oficiálních stránkách pořadu.

32
Vendula
Reagovat

Tak jsem koukla po druhé a naposledy. Nevím co je to za kadeřnice. Jsou snad alespoň vyučené ? Ta dnešní si vzala poučení jak si dělat při barvení a stříhání ve vlasech pěšinky. Kdyby to snad už zapomněla, lze všechno možné dohledat na internetu, když ne v časopisech. To celý život stříhá jeden účes ? Byla tak nadšená, jakoby to viděla poprvé v životě. Celý pořad je Arsovova reklama , reklama na davines a zvednutí cen kadeřnických služeb. Pro diváka nic přínosného. Paní měla ceny OK, 750 ,- . Nově si udělala rozpětí 1300-1800, panebože, rozdíl 38% !! A jak k tomu došla ?
Je rozdíl zastřihávat ofinu v Praze v Jámě za 1100 :-) ( ani v Praze do toho nejde každá, nebojte) ,nebo zastřihávat ofinu někde v provincii na otlučeném sídlišti. Hezky to figurantky naučily, Už dokonce předem vědí že by daly dva litry a na závěr to s nadšením zopakují.
Nic, konec. Palec dolů.

33
Tempera
Reagovat

První pořad jsem neviděla, ale kadeřnice Hanka mě moc nepřesvědčila. Nějak jsem nechápala, proč se vlastně do pořadu přihlásila, když vlastně žádné rady nechtěla a stejně si to bude dělat po svém. Jediné co chce změnit jsou ceny směrem nahoru. Účes pana Arsova se mi nelíbil vůbec, z dámy udělal přestárlého diblíka. Z bočního pohledu to bylo úplně příšerné. A paní Žofie by měla raděj zapracovat na své gramatice, nikdo nejsme neomylný a chybička se vloudí, ale její vyjadřovací schopnosti jsou strašné. A s těmi radami, ať si to jdeme zkusit, to se řešilo už u Popelek. I tento pořad je show, někdo se do té show přihlásí, tak musí počítat s tím, že diváci hodnotí a chválí či kritizují. Paní Hana si podle mne jenom chtěla udělat reklamu.

34
Evík
Reagovat

Dobrý den chtěla bych se zeptat proč už není pořad Nůžky prosím

Přidat komentář