Panáček v reality show

Nůžky, prosím! (13.3.): TOP HAIR, SAPA

14. Březen 2017 | napsal(a): | reality show: Nůžky, prosím!

D

Kadeřník Tomáš Arsov tentokrát objevuje zcela jiný svět. Na pomoc si ho pozval vietnamský kadeřník Pavel ze SAPY. Salon vypadá děsivě už na první pohled – nepořádek a špína, co se asi skrývá uvnitř? Otvírací doba a kontakt načmárané fixou na výloze, já bych hrůzou utekla, Tomáš statečně vstupuje do salonu TOP HAIR.

SALON

Tomáš v říši divů

S víc jak hodinovým zpožděním přibíhá hlavní postava tohoto dílu Pavel. Byl doma, času dost, zákazníci jsou prý běžně zvyklí čekat. Hlavní je, že práce ho baví a dokonce si myslí, že má i talent. Potřebuje poradit s chodem provozovny a i po odborné stránce se zdokonalit. Ceník neexistuje, všichni v okolí dodržují podobné ceny, připlácí se za nadstandard. Salon je skladiště všeho možného, nepořádek, špína. Zařizoval si ho kadeřník sám, na úklid už zřejmě nemá sílu nebo chuť. Toaleta pro zákazníky je kus od salonu, opravdu praktické řešení. Když později Tomáš obíhá okolní kadeřnictví, vypadají ještě děsivěji než to Pavlovo.

SALON2

Proměna od kadeřníka Pavla

1

Barvení, stříhání a foukání trvalo čtyři hodiny. První chyba je už ve špatném míchání hlavy. Nanášení barvy je podivné, odrosty barví až jako poslední. Pavel z nepochopitelného důvodu míchá k barvě kondicionér. Zákaznice je z výsledku nadšená, klidně by zaplatila 3 – 5 tisíc!!! Cena v salonu je 3 tisíce!!!

Proměna od Arsova

2

Dobrovolnici vadí špína a nepořádek v salonu.

Proměna od Pavla pod vedením Tomáše

3

Už od začátku smlouvá kolem stylu barvení. Opět trvá na barvení odrostů až na závěr. Tomáš ustupuje. Barva chytla flekatě, to náš odborník čekal. Pavel si obhajuje svoji práci, barva je podle něj všude stejná. Poradit si nedá a vymlouvá se na odlišnost vietnamských vlasů. Jakékoli rady jsou zbytečné. Celá práce kadeřníka je nekvalitní a zbytečně dlouhá. Dokonce tvrdí, že vzniklé chyby – nedobarvení, plánoval.

Zpět na místě činu

Salon působí trošku uklizeněji, má nového zaměstnance. Barví stejně špatně jako minule. S barvami od davines je spokojený, ale ředí si je vodou podle sebe. Ceník je načmáraný na dětské tabulce, pro zákazníka absolutně zavádějící. Dárky od sponzora – nůžky, stříhací strojek, stolek – box na kadeřnické potřeby. Nálepka se nekoná, Tomáš Arsov nechce mít s tímto zařízením nadále nic společného.

G

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nůžky, prosím!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Lady XL
Reagovat

Díky Ajdo za souhrn. Bohužel nemám šanci to vidět, protože běží jiné pořady, kterým dávám přednost. Ale tohle by mne asi zaujalo :-D.

2
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Já to dávám ráno z archivu, večer jsem na tom podobně. Byla to hrůza, ale asi má zákazníky jen ze své komunity. Asijské vlasy snesou vic, já bych šla odtud určitě bez vlasů.

Přidat komentář