Panáček v reality show

Nůžky, prosím! (6.3.): Barber shop, Smíchov

7. Březen 2017 | napsal(a): | reality show: Nůžky, prosím!

np

Kadeřník Tomáš Arsov tentokrát radí a kritizuje v Barber shopu na Smíchově. Jak se mu salon líbí? Zaujme ho majitelka netradiční službou pro zákazníky? To vše uvidíte v novém díle Nůžky, prosím!

Barber shop – Golden Cut, Praha Smíchov

SALON

Kadeřnictví, které si zavolalo Tomáše Arsova na pomoc funguje teprve devět měsíců. Hned na úvod mate zákazníky označení salonu. Jedná se o pánské nebo dámské kadeřnictví? Přední část je vyhrazena pro muže, v zadní je klid na dámy. Majitelka Lucie (31) rozjela i Servis 24, čili mobilní služby pro zákazníky během celého dne i noci. Je ochotná přijet za klientkou kamkoli. Co jí chybí, je kvalitní personál. Bude ráda za rady ohledně techniky stříhání, barvení, bojí se kritiky, ale zároveň za ni bude ráda. Interiér salonu je propracovaný do každého detailu, Arsov nemá žádné připomínky, prostředí se mu líbí. Ceny jsou zde vyšší, ale to se dalo už podle prostředí očekávat. Během natáčení získá Lucie nové rady ohledně stříhání, vytkne jí zbytečně dlouhé osahávání vlasů klientek. Při návratu udělí salonu nálepku, na které jsou rovnou dvoje nůžky. Svoji roli v tom sehrál i interiér salonu, což sám Tomáš přiznal, protože kvalita personálu tomuto ocenění neodpovídala.

Proměna „noční “ zákaznice kadeřnicí Lucií

ZAKAZNICE

Kadeřník měl výhrady ke stylu stříhání, vysvětlil Lucii nové postupy u střihu.

Proměna od Arsova

ARSOv

Dobrovolnice měla kvalitní vlasy, pěknou barvu, nebylo potřeba používat přeliv. Tomáš vlasy oživil maskou a sestříhal.

Zdroj: Video archiv TV Barrandov

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Nůžky, prosím!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Johana
Reagovat

Přiznám se, že jsem pořad vypla, jakmile jsem slyšela odpověď popelavé blondýny na obligátní otázku ,,kolik by byla ochotna zaplatit“.
3000 Kč za dobarvení odrostů a ustřižení konečků je snad i v Praze přehnaná cena, nebo se pletu?

Reagovat

@Johana: Další holky už se raději na cenu neptal. Bylo vidět, že to jsou přesně ceny, co Arsov schvaluje. Já střídala Nůžky a JTCJ, oboje docela nuda.

3
Ester
Reagovat

Ke kadeřnici … jít do pořadu s takovými odrosty na blond vlasech, hanba by mě fackovala.

4
Ester
Reagovat

@Johana: Taky mi ta cena přijde dost vysoká.

5
Jitka
Reagovat

Můj názor na pořad nůžky prosím je ,že to je dobrý návod na přípravu eet . Tak hurá na zvyšování cen pro zákaznice. Z minulosti jsme si ty nízké ceny udělali sami a teď vidím že špatně. Oproti nechtařkám ,který si účtují za šest týdnů čtyřista korun jsme hodně za střihání pozadu. A to máme daleko více nákladů a spotřebičů než oni.

Reagovat

@Jitka: Myslíte, že ceny jsou díky „ohleduplností“ kadeřnic nízké? Taky je otázka, jak která kadeřnice stříhá. A v pořadu jsme zatím viděli, že každá jinak a podle Arsova všechny blbě a o barvení nemluvím. Každou napomíná za lajdáckost. Investice do vybavení je dlouhodobá, materiál platí klientky. Často se vyučí a víc na sobě dál nepracují. Měla jsem kadeřnici, drahou, ale jezdila pravidelně na kurzy střihu a barvení k tehdy populárnímu Šulovi, snažila se držet krok s trendy v oboru. Bohužel začala práci flákat, konečná úprava pod psa, nedodržovala objednací čas a tak jsem ji změnila. Trvalo mi to dva roky než jsem se k tomu odhodlala, nová věděla od koho jsem k ní přešla, chvilku se bála, ale jsem spokojená už pět let.

7
Jitka
Reagovat

@Ajda: Tak samozdřejmě ,že vysoká cena je vždy za kvalitu výrobků a odbornost kadeřnice a také vaší dostupnosti a následně náročnosti s tím střihem a td…,ale odvíjí se také od nákladů a to je dost podstatné, aby si zákaznice mysleli,že vše není zadarmo. Vaší objednávkovou sistuaci, bych asi neřešila úprkem k jiné kadeřnici ,ale spíš mám zkušenosti ,že málo zákazníci komunikují s kadeřnicema nebo s kadeřníkama. A samozdřejmě i na opak. Je to hodně o komunikaci a nabídkách ze strany, jak zákazník tak majitel. Inovace a změny salonu, by pak měli vést spíš k zlepšení, jak ve vztahu zákazní tak provozovatel.Zákaznice se nic moc u kadeřnice na nic nevyptávají co je pro ně podstatné.Pak kadeřnice se chová ,že je vše v pořádku. Oni rádi odpoví to věřte. K nějaké po vyučení jít je opravdu náročné ,ale je to otázka jak říkám komunikace z obou stran. Pořad je dobrej v tom,že odborník ,který má na to ekonomické a profesní vzdělání,letitou praxia to bych mohla psát i více tak věřte,že tento človět nějakou vysokou má ,tak ví co má kritizovat. Mě se to líbí a myslím si ,že já se s ním v mnoha názorech shoduji.

Přidat komentář