Panáček v reality show

Návštěvníci mají být unikátní reality show: Přehled, v čem budou jiní?

7. Září 2016 | napsal(a): | reality show: Návštevníci

navstevnici
Joj stavila na projekt, ktorý má na poli reality šou priniesť niečo úplne nové. Nová reality šou štartuje už vo štvrtok o 21:30. Napriek tomu, že Návštevníci a Farma pôsobia ako podobné formáty, výsledok novej šou Joj má prekvapiť. Aspoň to sľubujú jej tvorcovia, podľa ktorých diváci uvidia rozdiel už v úvodných epizódach. Prinášame prehľad, v čom majú byť Návštevníci iní.

Prostredie bez extrémov

Tvorcovia nechcú stavať novú šou na extrémoch. Podmienky pre súťažiacich nebudú tak sťažené ako na Farme, štáb zároveň nenechá súťažiacich hladovať.

Unikátne kulisy
Návštevníci sa nebudú odohrávať na schátranej farme, ktorú budú musieť dať do poriadku. Šou sa nakrúca v štyroch rôznych lokáciách patriacich do panstva grófa Pálffyho, tak sa bude nazývať aj miesto, kde budú súťažiaci bojovať o výhru. Ich úlohou je, aby sa prispôsobili zabehnutému životu miestnych v 19. storočí, a pomohli s prosperitou miesta.

Nepôjde o hádky
Napriek tomu, že konflikty a vypäté situácie budú určite súčasťou Návštevníkov, tvorcovia šou na týchto motívoch nestavali. “Nechceli sme ľudí, ktorí chcú len vyhrať 50-tisíc eur a chceli by to dosiahnuť 11-týždňovým hádaním sa s ostatnými,” povedala producentka Veronika Vrabcová pre Stratégie. Produkcia vyhľadávala súťažiacich, ktorí sa chcú učiť remeslám, zlepšovať svoje schopnosti a prostredníctvom spoznania života ich predkov prípadne nájsť samých seba.

Odmeny miesto trestov
Na Farme sme zvyknutí, že súťažiaci pravidelne čelia pre porušovanie pravidiel trestom. Princíp Návštevníkov má byť odlišný, hierarchia súťažiacich bohatšia, demokratickejšia a viesť má k odmeňovaniu hráčov.

navstevnici

Súťaže a výzvy
Hlavnou náplňou života na panstve bude učenie sa dobovým remeslám, prispôsobovaniu sa životu v minulosti a spoznávaniu jeho úskalí. Tvorcovia pripravili pre súťažiacich každý týždeň niekoľko súťaží a úloh, k súťaženiu tak nedôjde len na konci týždňa pri súboji. Prostredníctvom týchto výziev budú hráči ovplyvňovať svoju ďalšiu existenciu a spôsob života na panstve, zároveň pri ich úspešnom absolvovaní dostanú nové možnosti ako napríklad cestovanie v čase.

Aktívne prostredie
Prostredie na panstve grófa Pálffyho má byť narozdiel od Farmy aktívne. Súťažiaci tak nebudú izolovaní, budú súčasťou života na konkrétnom mieste v minulosti a budú prichádzať do kontaktu aj s miestnymi obyvateľmi.

Unikátne spracovanie
Návštevníci sa od doterajších reality šou chcú odlíšiť aj samotným spracovaním. Tvorcovia prezrádzajú, že výroba sa priblížila rozmerom historického filmu, pričom máme byť svedkami kvalitného výsledku s novým vizuálnym zážitkom. Zmeniť sa má okrem techniky nakrúcania aj spôsob rozprávania. Nový význam má v živote súťažiacich nabrať aj moderátorka.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Návštevníci

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Vladislava lichá
Reagovat

Tak jsme se z manželem těšili na návštěvníky a jojku v Česku zrušili tak máme smůlu jsem z toho dost sklamana.

3
prašulka
Reagovat

@Vladislava lichá: Jsem také z Česka,ale JOJ běží stále a na návštěvníky se dívám.

Přidat komentář