Panáček v reality show

Návštevníci idú do finále!

14. Říjen 2016 | napsal(a): | reality show: Návštevníci

navstevnici
V 19. storočí sa v septembri ocitla štrnástka súťažiacich. Už o dva týždne ich čaká finále. Podľa našich informácií už televízia historickú šou neavizuje v novembrových plánoch a ukončiť by ju mala na konci októbra. Finále by malo prebehnúť 27. októbra. (27.10.2016). Finále by malo prebehnúť v prvej polovici novembra (listopad).

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Návštevníci

Diskuze k článku

Počet komentářů: 142
1
Jája
Reagovat

Tak to je škoda. Na to jak krátká je tato RS tam dali moc soutěžících. Teprve to začíná jiskřit a za 14 dní má být konec. To bude zajímavé finále s tolika lidma.

2
Elko
Reagovat

@Jája: Každý druhý deň vraj bude „prekvapko“. Takže čakám neočakávané duely. :) Hlavne ten prvý bude asi dosť šok pre všetkých.

3
Johana
Reagovat

Taky myslím, že je to škoda, ale zas to nabere na akčnosti. Možná je to neplánovaně urychlený konec, bo sledovanost asi velmi nízká…ze Slováků, co znám, nikdo na to nekouká.
První duel šok?…vnitřně se připravuji na vypadnutí Luciana, ach jo…já se ráda na něho koukala, zvlášť po včerejším zásahu lazebníka.

4
JanaH
Reagovat

Elko: jééé, no konečně, ty bláho, že to ale trvalo… :-P

5
dejna
Reagovat

To je ale škoda! Znamená to, že by to v přiblbějším formátu mělo větší úspěch? Něco ve stylu Bučkovců, Farmářů (notoriků) hledajících ženu nebo ve stylu Farmy 7?
Nechápu. :(

6
Prochor
Reagovat

Skvělá zpráva. Jeden z namachrovanců je venku. Další by měl jít tanečník. Výhru jednoznačně přeju Dominice.

7
jano
Reagovat

je to skoda ze to konci tak rychlo, je to fakt odpoved na nizke ratingy alebo je tak format nastaveny?

8
Jano
Reagovat

@dejna: ludia su az prilis hlupy na nieco kde sa clovek nesmeje na ludoch so zlym osudom / vadami, toto a ostrov skusili ci divaci vyzreli a tak sa zda ze nie takze sa asi vratime k obvyklemu hnoju

9
iv
Reagovat

Pro Lady XL telegraficky: Feri dnes vyhrál 2:1. Přetláčení z kruhu, Luciano vyrovnal s bludištěm, napínavá střelba z kuše rozhodla, rozdíl údajně 1 mm.

10
jano
Reagovat

tento otravny zlozvyk produkcie ostrovu ale aj navstevnikov preplietat suboje a napinave situacie rozhovormi ktore prezradzaju dej skazil napinavost suboja na plnej ciare ked v zaciatku ukazali zaber na uplakanu Jarku

11
Johana
Reagovat

@jano: a ve včerejší upoutávce na dnešek záběr do kuchyně po návratu z duelu, kde za stolem sedí Feri.
Fakt by mě zajímalo, jak přesné ( na milimetr! ) může být měření na terči, který je spletený ze slámy a vlastně nemá pevný okraj.

12
jano
Reagovat

@Johana: to som si stale myslel ze je to este spred duela kedze nejaky taky zaber sa mi zdalo ze uz bol u niekom inom

13
lady xl
Reagovat

@iv: děkuji moc za info,i když jsi nepotěšila… Nevím,zda je pro nás ten rychlý konec zásah produkce,když je to předtočene (je tam furt teplo) a že by tak rychle už tehdy reagovali (tv) na nízkou sledovanost. Každopádně škoda…. Přeji to jen Domi nebo Lence…

14
Johana
Reagovat

Luciano se rozloučil na úrovni a jsem ráda, že jsem se v něm nemýlila. Smečce po jeho slovech mírně spadlo kolektivní sebevědomí a bude ještě zajímavé sledovat, jak si půjdou po krku…a doufám, že z toho vynechají Helu.
Mám je teď všechny v jednom pytli a momentálně by mi bylo jedno, kdo shrábne eura, pokud to nebude Lívia.

15
limbora
Reagovat

Konečně mohu se svoji trošku do mlýna – právě jsem se podívala na Souboj v archivu. Luciano je formát – nezneužil posledních slov k tomu, aby si vyřizoval účty, smekám. A zamačkávám slzu – vypadl nejpohlednější muž a navíc rytíř. Ani nereklamoval, že Feri byl se štítem asi trochu nefér, že milimetr rozdílu je při tomto “ elekktronickom“ měření docela nepřesvědčivý!!! Nechápu Jojku, v této RŠ už skoro chronicky: Poté, co sama Návštěvníky zazdila časovým hara-kiri, teď spěchá s koncem. Teď, když je to samá emoce, intriky, trochu humoru ii slziček. Prostě je tam vše, co má mít správná reality šou. Nebo snad někomu chybí primitivové, špína a deset slov slovní zásoby?

16
iv
Reagovat

@lady xl: Dominika by se mi jako vítězka taky líbila zatím nejvíc. Na rozdíl od závistivého nedoceněného Libora a žvanivého baziliška Ňufiho, ten nepochybuje o vlastní bystrosti, rád se před kamerou poslouchá. Feri si měl odpustit zbytečné kolektivní řeči o bezcharakternosti Luciana, v sestřizích jsme, pokud vím, nic takového neviděli, spíše naopak. Je fakt, že tam s nimi denně nežijeme. Feri mi i tak vychází lépe než zbylá mužská trojice. Že je Čech, jsem postřehla až během druhého dílu:), jistě lepší reprezentant v RS než farmářská finalistka Lulu Morkáňová.

17
Jano
Reagovat

no ved oni budu este na Luciana spominat ked bude Nufi teraz uz s partackou Kolkou provokovat s majstrovskym jedlom priamo v jedalni

18
Martina
Reagovat

Tato reality show ma svoje kouzlo. Musi byt zazitek vyzkouset si jak zili lide v 19. stoleti. Co se tyce soutezicich, nejvice me zaujal Luciano, nejen svym vzhledem, šarmem, ale hlavne uprimnym chovanim. I kdyz si s nekym nesedl, nepomlouval ho za zady a vzdy dotycnemu rekl svuj nazor primo do oci. Jeho proslov k ostatnim soutezicim po souboji s Ferym mel uroven a slusny projev. Nikdy se nevyjadroval vulgarne, coz se mi jako zene velmi libilo. Ze stavajicich soutezicich je mi nejvice sympaticka Jarka, rozumna, prijemna zenska.

19
Luciano
Reagovat

Myslim si, že som dal do hry a spolužitia ùplne všetko čo vo mne bolo.
Od začiatku som zastával názor, že práca na dvore a sùťaž sù dve rozdielne veci a nemôžu sa spájať do jednej.
Žiť a pracovať spoločne je a bolo na dvore dôležité, len bohužiaľ nie každý to chápal.
Prajem si milì diváci, aby ste na túto reality show nezanevreli a aby každému z Vás dala to čo očakávate. Keď sa zamyslíme je niečo ako zrkadlom vzťahov v 21. Storočí s ktorými sa stretávame každým dňom.
Je na Vás čo si vyberiete 😍
Ďakujem za to že ste 😗
Luciano

20
Lady XL
Reagovat

Zdravím Luciana! Akorát sem jdu napsat, jak moc se mi líbila závěrečná řeč. Byla moudrá, upřímná a oprostěná od nějaké zášti, kterou mohl k někomu mít. Myslím, že jim to pro ten moment vyrazilo dech a proto pak vstali a tleskali (až na Feriho). Pak už si zase na dvoře vedli svou… @Martina: Souhlasím s tebou. Že se s každým nechichotal? Však se mu příjemné chování k ženě vymstilo hned z počátku! A přes negativní chování některých stále s nimi pracoval naplno, aby i ti, kteří lenoší, měli výhody z odvedené práce. Chtěla bych vidět Libora s Robem např. ve Farmě při jejich postoji – dají mi málo energie, dám já málo energie do práce…. Jinak stále se mi potvrzuje, že Ňufi je „podvraťák“. Akce s jídlem mistrů ve společné jídelně je fakt hnusná vůči „hladovějícím“ klukům. A moc bych si přála, aby mu Libor fakt to jídlo snědl a sesadil ho tak z pozice mistra!

21
Luciano
Reagovat

@Lady XL:
Ďakujem pekne Lady XL :-D
určite ešte bude na čo pozerať.

22
Janica
Reagovat

Luciano, to je úžasné, že ses přihlásil na pár slov. Bylo nás hodně, kdo Ti držel palce a viděli jsme, jak se kdo choval a jak kdo pracoval. Škoda, že souboj s Ferim nebyl až tak fér, resp., že moderátorka neviděla chybu u Feriho (na Tvoji škodu) a měření na 1mm rozdílu v Tvůj neprospěch bylo dost neuvěřitelné. Přeji Ti v životě jen dobré a hodně úspěchů. Janica

23
Johana
Reagovat

@Luciano: Ahoj Luciano, bylo fajn konečně sledovat v RS někoho, kdo si vystačil s čistou hrou bez intrik a podrazů, někoho pracovitého a ochotného podat pomocnou ruku i soupeři.
Přeji ti hodně štěstí v dalším životě.

24
limbora
Reagovat

Musím se trochu zastat Feriho – že se nepostavil po projevu Luciana. Byl přece po fakt dramatickém souboji docela mimo, seděl tak, že neviděl co dělají ostatní a jsem si skoro jista, že byl ustřihnut právě ve chvíli, kdy vstával. Nicméně nám začíná méně pohledný týden ( bez L.), ale také si zvykneme.

25
Jano
Reagovat

Kolka je neskutocna harpyja ale neskutocna, uplny hnus co tam predvadza a to som si myslel ze Nufi je to najhorsie, velmi podobne Livia to vidno uz v ich prejavovani

26
Lady XL
Reagovat

@Jano: Kolka tam není, to je Pavlína /Škótka/, ale to neva, my víme, která harpyje to je :-D. Teď jsem zkoukla a fakt zírám. No na chvíli jsme asi zapomněli (já jo), jaká byla Pavlína, když tam měla Vojandu. Už tehdy se projevovala dost negativně a jela si po svém. Pak trochu ubrala a teď jí opět narostla křídla. Mistrem se stala stejně se štěstím, Feri jí dost konkuroval! Myslím, že dřív zkrátka mistři (či panstvo) nejedlo s učni, s poddanými… a tak je nefér a taky tak trochu nemorální, chodit s pochoutkami před hladového Libora a ostatní. Podle mne dostávají právě proto jídlo, které se nemusí uvařit před jezením, aby ho mohli jíst ve svým prostorách. Asi bych znovu otevřela otázku jídla, které se vaří dole pro učně. Mistři taky nejedli učňovské jídlo :-)). Jsem zvědavá, jak se to vyřeší co do pravidel… Ale ta harpyje včetně Ňufiho hned tlačí na vyhození ze soutěže. Já bych ale potrestala oba – on ji upozornil, poprosil, ona dál provokovala. Možná bych to udělala tak, že bych sice vyhlásila mistra, ale do souboje by byly ohrozené obě skupiny. Prostě žádná imunita pro jednu ze skupin, Taky škoda, že nešla na řemeslo Lívie, on by jí při tomto spadl hřebínek…. a snad by si vzpomněla, jak jí Luciano minule pomáhal.

27
Jája
Reagovat

@Lady XL: Co se týče jídla ano panstvo nikdy nejedlo se služebnictvem v kuchyni. Pokud chtějí jíst jejich stravu, tak pěkně nahoře v jídelně. Podle mého názoru Libor nic neukradl, prostě si naložil co bylo v kuchyni na stole. Tohle nazvat krádeží je nesmysl. Proto taky trest, který dostal, je přehnaný asi jako Tomerovo spaní v chlívě za to, že baracka chtěla vidět … Kdo nechce vědět trest, ať nerozbaluje odkaz. Proč si Borisové za každou cenu musí hrát na moralisty, zvlášť, když aféru rozpoutá vždycky taková kráva jako je Baracka nebo jednooká pomstychtivá šklíba za podpory slizouna. Zapoměli na karmu?

https://navstevnici.joj.sk/novinky/168336-po-kradezi-jedla-prisiel-tvrdy-a-potupny-trest-libora-ponizili-do-spiku-kosti

28
Jája
Reagovat

Ještě jsem zapoměla dodat: Když si ta pitomá krasavice dělala placky sama pro sebe, bo to co ostatní nežere – to byla krádež, ona okradla všechny o mouku, která byla mimo kuchyň. Fuj to jsem se rozčílila, kdybych pila tak jdu na velkého frťana.

29
limbora
Reagovat

… pravda pravdoucí s tou pomocí Luciana Lívii. Možná by nezaškodilo vzít je na pár minut do 21.století a pustit sestřih, kdy byl někdo, koho tak pomlouvají, jejich zachráncem…. Ale ke včerejšku, v první řadě se konečně dozvídáme pravidla, která jsme měli znát mnohem dřív, tedy ta ohledně jídla majstrů. Livii opravdu nemusím,, ale na druhou stranu musím připustit,že jí to pálí. Dokáže myslet dopředu což je při intrikaření také velké plus. Jinak si myslím, že tovaryši dostávají zbytečně nespravedlivě většinou mužská řemesla. Nemám genderové výhrady, jen že to někoho,čili muže, dost zvýhodňuje. Jedinou ženštější práci schytal paradoxně ten nejmužnejší Feri. Paulína mne té hodně štve, fakt hodně, ale zase když chce někdo 50 000 euro! Jen nevím, kde holky berou, že se Jarmila ulejvá. Není sice nějak moc šikovná na ty jemnejší práce, ale kdo jiim tam vyvařuje nejvíce z těch omezených zdrojů a ochucuje to zřejmě bylinkami? No Jarmila. Moderátorka Vera se povedla, jen kdyby neříkala Majsterštuk. To mne vždycky naskočí pupínky. Začátkem týdne jsem vždy jako puberťák s akné. Uvidíme, kolikrát to řekne dneska večer. A chtělo by to méně mluvících hlava a více nápadů štábu, ať se něco děje

30
Jano
Reagovat

@Jája:
„Šokovaní boli aj ostatní obyvatelia panstva až na Pavlínu, ktorá si Liborovu potupu očividne užívala plnými dúškami. „Keď Libor kľačal pred pánom Kastelánom, že mu kreslil to Z na čelo, mne bolo do smiechu. Ja som mala také kútiky, že mi bolo do smiechu. Že na svoju hlúposť doplatil. Bavilo ma to veľmi a ja viem, že je to odo mňa strašne hnusné a som škodoradostná v tomto, ale keď som písala na stenu, že tu spí zlodej, tak som si to užívala,“ dodala.“

Preboha toto je ale neskutocne prehnany trest. Ja viem ze produkcia musi vystupnovat dramu ale toto ide za hranice, Pavlina neprekvapila, mam zly pocit ze ona a Livia to dotiahnu do finale

31
Lady XL
Reagovat

@Jája: tak jsem si to přečetla a jak jsem doteď Libora moc nemusela, tak s ním cítím. Ne, neprozradím ten trest, ať si to každý přečte, nebo podívá večer. Ale Pavlína je prostě zlo. A moc bych nedala za to, že ji někdo popíchnul, ať to jídlo tam opět přinese. Donedávna jim nedělalo problém, jíst u sebe v komnatě…, jen Ňufi provokoval vyhazováním zbytků. Přinést si jídlo dolů si netroufl, dokud tam nebyla Pavlína. Takže i tato provokace mohla vzniknout z důvodu zvýhodnění někoho určitého….., což mne moc mrzí. Doteď jsem až tak nějaké zásahy nevnímala. Tedy až na to, že nám opět neřekli (Borisové) předem pravidla…. a myslím, že i soutěžící je znají jen okrajově.

32
Lady XL
Reagovat

@Jano: No nechtěla jsem to sem psát, ale tohle přesně mne v tom článku dostalo. Celý trest považuji za velice ponižující, zvlášť proto, že nikde nebylo dopředu známo, co bude za trest…, myslím, že by se jinak ovládl. Ale pořád ve mne hlodá myšlenka, že je to vše hra štábu, hra s našimi emocemi – teď budou lidi litovat Libora, držet mu palce – předtím neměl zase takovou podporu. Dále udržují Dominiku ve hře… Uvítala bych (i když se to nestane), kdyby i Dominika odmítla dál dělat řemeslo, nebo ho nezvládla. Prostě aby mistr nebyl.
Shrnu to – opět se stáváme diváky, kteří budou čekat, co si štáb vymyslí za pravidla, která nejsou nikde dopředu známa. I soutěžící je znají jen okrajově. A tak se teď dá „vymyslet za pravidlo“ cokoliv, co se hodí dál do děje. Nevíme, jaká pravidla mají mistři. Ono by totiž bylo zajímavé, kdyby od počátku nesměli jíst hlavní jídla spolu s učni, byli by tak od počátku víc odloučení a byl by mezi nimi větší odstup (učni/mistři).

33
Jan
Reagovat

@Lady XL: ja som velmi zbrklo reagoval a hned som pisal prispevok a az potom som si uvedomil ze tymto prezradzam az prilis, prepacte ludia

34
Luciano
Reagovat

Ahojte :-)
ďakujem Vám všetkým zo srdca za podporu. Musím sa zastať Libora, on bol totiž jediný na dvore, ktorý mi povedal do očí čo si myslí a za to si ho vážim. Podla mňa je to jediný chlap na dvore. Tie provokácie s jedlom je podľa mňa ďalšia zo špinavých hier Tanečníka.
On vždy niečo naplánoval a keď trebalo znášať následky zdrhol ako …..
Hrá sa o velké peniaze, ale to neznamená, že máme stratiť ludskosť. Rešpekt a tolerancia musia byť aj v hre. Zachovať si dôstojnosť a nehrať špinavú hru dokážu len veľký a Libor je PAN. Držme mu palce
Stanislav Luciano Kocian :-)

35
Jája
Reagovat

Předpoklad, že nebude dán mistr, ať už z důvodu nesplnění, paskvilu či jiného ( být na místě … tak s tím šlehnu), měli by před rozstřelem vybrat Pavlínu a Ňufiho a pak opět prohrávajícího žena – muž do souboje. O roli prohrávajících by se určitě porvali Libor a Jarka. :D

36
Jája
Reagovat

@Luciano: My jsme tady odkázáni na televizní sestřih, takže ze života nic moc nevíme a tím nám unikají skutečné příčiny změn vztahů. Můžeš nám sdělit svůj pohled na zbývající účastníky? Samozřejmě s ohledem na to, že je asi 10 dní do konce. To co někteří říkají na zpovědní kameru mi připadá někdy až moc hrané.

37
iv
Reagovat

Pavlína se pošklebovala Liborově hlouposti a užívala si toho, co po „krádeži“ následovalo. Ona samotná si zřejmě neuvědomuje, jak bude vnímat takový způsob hry většina diváků, pokud měla pár fanoušků, pak o některé po včerejšku asi přišla. Svou epizodní rolí zlomyslné provokatérky ovšem přispěla k oživení dění. Z Libora mám dojem stále stejný, mile mě ale překvapil přirozenou ochotou pomáhat zcela nezkušené Dominice, v tomto řemesle má opět chlap samozřejmě navrch. S rovnocenností úkolů si štáb moc práce nedává. Pravidla jsou bohužel od začátku z části utajená soutěžícím i divákům a štáb je dotváří podle svého uvážení. Zatím nic nenasvědčovalo brzkému ukončení, čeká nás nějaké přelomové „pravidlo“. Určitě uvítám jako všichni případný Lucianův pohled.

38
Luciano
Reagovat

Ak mate chut liknut ma na facebooku
Vopred dakujeeeeem 😍
https://www.facebook.com/lusien.eu/

39
limbora
Reagovat

Myslim si,ze Luciano by mel byt opatrny a drzet se zpatky at nema problemy se smlouvou. urcite je inteligentni a bude tyto komentare sice cist,ale nas neovlivnovat. Pritom je jasne,ze je to lakave.

40
Lady XL
Reagovat

Já Liborovi moc nefandila a není to o mnoho lepší ani teď. Teď ho spíš lituji kvůli ostatním a nastalé situaci, která je vyhrocenější, než by měla být. Luciano ale má pravdu v tom, že Libor vyslovoval své názory přímo (akorát že já v nich cítila závist a to se mi nelíbilo), někdy prostě taky dřív mluví, než přemýšlí. Na jednu stranu hodný, na druhou stranu tvrdě si jdoucí kvůli rodně za svým. To je sice chvályhodné, ale někdy to přehání. Prostě má kladné i záporné stránky.A to že se rozhodl pomoci i Dominice se mi od něj líbí. Ale jsem ráda, že se mi potvrzuje, že Tanečník je od začátku ta záporná postava tam, že se mu nedá věřit a jeho charakteru tuplem ne. Že pod maskou žoviálního, breptajícího kámoše akorát proplouvá sem a tam a přitom sbírá klevety na ostatní a pouští to dál upravené podle sebe… tak nenápadně, že se ani pak neví, že to vzešlo od něj! Ostatně Luciano ho „dostal“ při té konfrontaci, kdy nedokázal nakonec přímo odpovědět, co mu vadí atp. a raději utekl od stolu….
Prostě se tam na všech jednak už projevuje ta doba pobytu, ponorka na ostatní kolem a taky je na všechny už víc vidět a víc musí všichni máknout při úkolech. A zašívání v kuchyni co kritizují Jarmile?? A kdo se zašíval v kuchyni a to ve dvojici?? Kolka s Pavlínou! A pekli si placky a nikdo neměl šanci jim to zakázat…. Prostě sobec vedle sobce… a peníze před nimi.

41
dejna
Reagovat

Dík Lucianovi za slova o Liborovi. Nebyl sice můj antifanoušek, ale že bych ho zrovna musela, to ne. Pohled na něj se mi měnil postupně – obyčejný chlap, který nemá bůhvíjakou výřečnost a v sobě to má uspořádáno možná prostě, jasně. Nikdy extra nezaujme, nikdy nebude idolem, ale jako by byl kýmsi pevným vzadu. Úplně si mě získal svojí reakcí na dopis od rodiny.
Když vyhrožoval Pavlíně, že jí to jídlo sní, přála jsem si, aby to udělal. Kdyby to neudělal, něco by v sobě ponížil. Můj pohled.

42
Johana
Reagovat

Svou reakcí na Liborův trest Paulína jen potvrdila, že je ryzí sociopatka. Bohužel, tito lidé to mají v životě jednodušší, protože se nezatěžují emocemi, ani výčitkami svědomí a je jim jedno, že se z nich chce ostatním zvracet.
Škoda, ale díky Paulíně ztratili pro mě Návštěvníci to počáteční kouzlo a brzký konec mi nevadí.
Na Libora jsem spíš naštvaná, že kvůli jeho nenažranosti a nedostatku sebeovládání budou ženy opět chráněné…tak snad bude ohrožen alespoň bazilišek Ňufi.

43
Jan
Reagovat

@iv: na oficialnej FB stranke su na strane Libora, prekvapivo tam napisala Pavlina (ked je to jej skutocny profil)

44
Jája
Reagovat

A rozpoutala se bouře. :D A co myslíte, kdo je blbý? My diváci, protože pravda je jinde a je to sestříhané a my to nevidíme a my … atd. Kdepak jsem to jenom četla? Ti největší hajzli se vymlouvají jak přes kopírák.
https://www.facebook.com/navstevnicitvjoj/

45
Prochor
Reagovat

Já už jsem osobně rád, že je venku největší podrazák Luciano. Nemám zájem sledovat jeho nechutné podpásovky typu:
Návrh ať o jídle, které si učni nosí v košíku rozhodovali mistři. Pěkná prasárna pana čestného – naštěstí neprošla.
Nebo plácá po zadku zadanou mladou holku jako ženáč. A když se ta holka dovolí ozvat, tak všechno obrátí proti ní a ještě jí vyhrožuje soudem. Ještě větší prasárna od pana gentlemana Luciana. Nedivil bych se, kdyby si partner té dívky na Luciana venku počkal a dal mu na hubu.

46
Johana
Reagovat

@Prochor: bych se divila, kdyby ten měsíční partner rychle nezdrhl, když to vidí.
To plácání po zadku ukazovali? Já ty první díly moc nesledovala a tak jsem Lucianovo harašení asi propásla, ale ráda bych si to v archivu našla:)

47
Jan
Reagovat

checheche ale Livii poriadne zmrzol usmev na tvari, konecne

48
Jája
Reagovat

Teď mám škodolibou radost zase já. Pěkně se babám protáhly ksichty, když viděly výtvor Dominiky a došly jim následky hry drzé majsterky. Ani klasické mašličky nepomohly :D Je mi z některých čím dál víc na zvracení. Ňufi má strach, až mu stříká z uší i nosu a kde se objeví Livie tam se všichni oblečou, protože na teploměru je -10. Co na to říká zdejší obdivovatel té nejlepší Livie? Raději se někde ztratil. :DDD

49
limbora
Reagovat

Panecku,nevim,zda byl nekdo v historii reality sou-ceske ci slovenske,vice ponizen nez Libor. Nesl to neobycejne statecne a charaktery se dale lamou a vybarvuji. Hela z toho snad spacha sebevrazdu. Musim se jeste vratit k trestu pro Libora: priste co?? Na celo terc a at Paulinka plive co nejpresneji? Hnus. Snad se mi o tom nebude ted zdat.

50
dejna
Reagovat

@Johana: Nemyslím, že u Libora jde o nenažranost, když jedí pouze luštěniny, placky a zelí. I Ňufi říká, že mu to nestačí. Natož pak chlapům kolem metráku. Kdo nemá doma trpaslíky nebo vegetariány, zná, co s těmito chlapy dělá hlad.
Nedostatek sebeovládání, to ano. Ten mu chyběl. I když teď se ovládá. Takže svoji roli sehrálo nejspíš i to, že ho provokovali a že nepromyšleně řekl, co řekl, a pak si za tím stál.

51
dejna
Reagovat

Na fb někdo vtipně napsal, že Z = Zorro. :D

A Pavlína (spíš její admin) smazala na fb všechny svoje včerejší komenty.

52
dejna
Reagovat

Já vím, že hra je hra. Nevím, jaká bych byla, kdybych byla její součástí. Kdyby se vidina peněz prala s mým nastavením. Úplně se mi totiž kroutí žaludek, když slyším Pavlínu nebo Lívii – spratkovitost jedné a alibismus druhé. Chce se mi z nich zvracet.

53
Lady XL
Reagovat

@dejna: Souhlas!! Trefně jsi to napsala. Docela mne překvapuje, jak málo lidí se ho zastává (na kameru), respektive nesouhlasí s donášením jídla mistrů do společné jídelny. Nechce se mi totiž věřit, že by jim vůbec nevadilo dívat se od svého talíře luštěnin na jejich sýry, buřty, slaninu… Kdysi si přeci stěžovali učni, že jim povídají o jídle, co tam mají, že jim učni přeci nechtěli dávat jídlo, které vařili, když mají své… Takže to vše, co se tam teď děje, co povídají na kameru či mezi sebou, je od většiny pokrytecké. Jarka, ač se mi její projevy moc nelíbí, se vyjadřuje normálně a má určité sociální cítění. Pavlína, (ale i Lívia) , je na ni už alergická a já zase na Pavlínu i tu Lívii :-). V tomto díle bylo už znát, jak jim jde většině už hlavně o tu výhru, o to dostat soupeře pryč. Taky jsem byla ráda, že Dominice sklaplo, že nebyla mistrem. Moc hezky se „usmála“, když slyšela, že bude dodělávat „majstrštyk“ sama,myslela si,že to má v kapse. Kdo myslíte, že bude v souboji – chlapi nebo holky?

54
iv
Reagovat

Nafouklá kauza špekáček mi připomněla Farmu, kde dodržovali vždy zásadu, že za porušení pravidel následoval pouze jeden trest, nesměly za jednu chybu být sankce dvě. Tady jsem přísných trestů napočítala pět, ve štábu nejsou žádní troškaři. Chtěli nudícího se diváka zaujmout, jistě by se to ale dalo vymyslet inteligentněji a vkusněji, svou „kreativitou“ mě nepříjemně překvapili. Neřešil nikdo, jestli zároveň není v rozporu s pravidly opakované provokování, očekávala bych, že Pavlínu za zneuživání čestného postavení zbaví titulu, bylo by to na místě. O podobnou zápletku režie stála a negativní divácká reakce je lepší než žádná. Souhlas s Ferim, že se Pavlíně její hra vymstí.

55
limbora
Reagovat

Souhlasím se všemi, co si myslí, že to bylo včera neadekvátní. Navíc malá technická poznámka- krádež je přece něco zcela jiného, než co udělal Libor!!!! Ale teď o něčem jiném: pobavily mne hlášky Roba – Naturbovaná Hela a Polomrtvý zombík. A protože v poslední době není moc co chválit Ňufiho -svým neovláodnutím se, tím, že se otočil zády k pokleku Libora alespoň dal najevo, že to považuje za hnusný trest. A za to mu píši plus.

56
Jája
Reagovat

@limbora: Podle toho jak je hnusně slizký, tak se otočil zády, aby nebylo vidět, jak se směje. To jeho okecávání na kameru mu nevěřím ani zbla. Ale aspoň mu teď u zadku cvaká dvacítku drát a chvíli dá s provokací jídlem pokoj. Však se taky sám zašil a požíral slaninu. Zato Libor – Zorro se podle ukázky řádně nají. Ten štos placek co měl na talíři … :D :D
@Lady XL: Mé přání je ženský souboj s obsazením alibismus a drzost.

57
Ian
Reagovat

Dominike mohli zobrat majstra takto si len spravila vyletik do dielne a zivot ide dalej, jasne ze imunita nie je ale aj tak podla mna byt tam ucen tak sa snazi viac

58
Ian
Reagovat

@Lady XL: kedze to ma skoncit skoro tak podla mna pride prekvapenie a bude aj zensky aj muzsky duel lebo fakt mi nenapada ako to mozu zabalit za tyzden a pol

59
Skála
Reagovat

Podle informace,budou Návštěvníci končit za 6 dní (dílů).Jsem velice zvědavý,jak za tuto krátkou dobu,Borisové provedou „rychlou smrt“ tohoto pořadu,když je tam ještě tolik lidí.Bude to fofr a jistě zajímavé. :-D

60
dejna
Reagovat

@Skála: Třeba dojde ke vzpouře chlapů a Jarmily, možná i Lenky – seberou se a půjdou ven, za vrata, a ty tři krůty tam zůstanou samy. ;)

61
Luciano
Reagovat

@Prochor:
😂
Mladi par še rozhodne že bi chcel mac dzeci. Prestali použivac antikoncepciu. Mešac dva tri, polrok a nič. Skušali menic polohi naobjednavali sebe bilinkoch robili odvari skušali podporne vitamini a nič. Rozhodli še že najľepši budze navštivic lekara.
-Pan doktor chceli bi sme mac male dzecko ale vobec še nam nedari. Skušali sme šicko, hvareli jeden cez druhoho. -Skušali sme rozne polohi, lieki, vitamini, homeopatiju a dokonca ešči aj veštici sme volali a furt ne a ne počac…
Lekar še na nich zamrači a po dluhej chvili nemeho užasu a rozdumovaňa im hvari:
-A co vam to dziga chlopi ?!

62
Skála
Reagovat

@dejna: :-D I tak je to možný. :-D

63
Lady XL
Reagovat

Jo já bych taky ráda viděla duel „alibismus X drzost“ :-D a pak Ňufínek s … to je jedno, hlavně nějaká výživná disciplína – jo dala bych mu to sešplhání po laně z mostu a k tomu vykovat nůž… Jsem moc zvědavá, jak je chtějí „vyhodit“, aby zůstal nějaký rozumný počet na finále. Ale kolik jich vlastně na finále má být? Pravidla prostě nejsou nikde, to je pak jednoduché nám divákům říct ze dne na den – takhle to má být, „vždyť je to v pravidlech“… Jak jsem pochopila tak návštěvníci mají ta pravidla napsaná v té velké knize a spíš asi jako román…, prostě vyprávění o životě na hradě a z toho vyvozující pravidla. Jenže ta mohou být dvojaká…, jak to kdo pochopí. Viz to jídlo… Pořád tvrdím, že mistři měli jíst o samotě jinde a to co mají v truhlách. Učni jim měli např. donášet uvařený čaj, max.upečený chleba, i když i ten myslím někdy měli v truhle. A pořád si stojím za tím, že když Libor požádal (poprosil), aby tam jídlo, zejména asi to maso, nenosili, tak že měli vyhovět, pokud jsou jen trochu slušně vychovaní. Což se ale od Ňufiho a Pavlíny nedá očekávat…. Zkrátka – já čekám, zda jim nedají nějaký nesplnitelný úkol a za to znovu neudělají nový souboj pro obě pohlaví a vyhazov… No a stačí jim např. 2 ženy a 2 muži do finále, kdo ví – resp. to ví jen „Boris“.

64
Janica
Reagovat

To je otřesné, ta holka Pavlína je příšeně odpudivé dítě. To musí mít rodiče radost. Tanečník jí zdárně sekunduje. A teď jsou všichni posejření, co bude. Luciano je asi rád, že z toho cirkusu vypadl a nemusí se stydět.
@Luciano: … fór fakt dobrý, pobavils, Tanečník už ho slyšel?

65
Lady XL
Reagovat

Tak na fc Pavlíny se píše, že dnes dostane jako kompenzaci za krádež! možnost jít pro košík jídla a bude mít 2 minuty – tam na ni bude čekat její Miňo…. Ona se bude muset rozhodnout, zda si dá s ním večeři nebo vezme jídlo pro návštěvníky…. Omlouvám se, že to píši tak naplno, ale je to běžně k nahlédnutí na oficiálním FC Pavlíny…. Ale jinak fuj velebnosti, tak ona chudinka bude ještě „odměněná“, že vyprovokovala trest pro Libora. A je jedno, že v tom jel i Ňufi, ona byla v tomto ta agresívnější. Navíc tohle je taky styl Ňufiho, aby to za něj slíznul někdo jiný :-D. Jinak předpokládám, že bude za hrdinku a vezme jídlo pro všechny, protože podle ukázky brečí – hmm, kdo by to nevydržel, když jde jen o pár týdnů (což si oni myslí) a už ho aspoň viděla….. bože Borisové, že jste nezůstali zalezlí…

66
Jája
Reagovat

@Lady XL: Nemusíš se omlouvat, je to od rána na ofiko stránkách JOJky. Klasika, místo aby průběžně dali pravidla hry nebo jiné zajímavosti, hned po ránu skoro všechno vyslepičí co uvidíme. Stejně má to odporné děvče pěkné dilema. Teď se v ní porvou dvě osoby: supersobec, kterým je v normálním životě a hráč-podrazák. A protože ví, že by v tom společenství nepřežila, vezme koš a z celé situace bude chtít vytěžit maximum. To zase uslyšíme co dvě minuty, jak se obětovala a pochopitelně s maximálním hereckým výkonem. Ten kluk v době natáčení bohužel neviděl její chování. Teď už spolu určitě nebudou a kdoví jestli Paulína nesedí u zubaře. :)

67
Jája
Reagovat

Koukla jsem na to ještě jednou a na 99% vybrala koš.

68
Ian
Reagovat

som tu novy takze nepoznam, ale odkial sa zobrala prezyvka Boris pre produkcny stab? a ano je to cudne ze sa jej takto nadrzuje kedze je ocividne ze by divaci boli skor na strane Libora

69
iv
Reagovat

@limbora: Ta malá technická poznámka se týká podstatné věci, máš v ní pravdu. Není ani potřeba se dívat do zákoníku, jak je definovaná skutečná krádež. Štáb by měl zacházet s takovými výrazy mnohem opatrněji! Libor se s nimi soudit pro poškození dobrého jména asi nebude, ale dovedu si představit, že po soutěži mu může kdokoliv kdykoliv předhodit, že o něm slyšel v televizi, že kradl a viděl tam napsané, že je zloděj.

70
lady xl
Reagovat

@Ian: Je to z doby jedné řady Farmy,kdy bylo jasné nadržování štábem jednoho soutěžicího. Dost se mluvilo i o vztahu soutěžiciho s jedním členem . No a byl tam snad někdo se jménem Boris a tak se to jméno začlo používat pro štáb. Třeba to někdo doplní nebo opraví…:-)

71
Jája
Reagovat

@lady xl: Byla to česká farma, soutěžícího tam neustále vraceli. Spoluhráči ho vyhodili dveřma, on se vrátil oknem :) Jméno si už nevzpomenu, byl to takový malý líný pokakaný potkan teplého typu, který se dal dohromady s Borisem (poskok kameramana) a nějaký čas pak spolu po farmě žili.

72
iv
Reagovat

@Jája: Jj, říkali mu Kubííí.

74
Skála
Reagovat

@Jája:“malý líný pokakaný potkan teplého typu“ :-D :-D

75
limbora
Reagovat

Právě jsem dokoukala Návštěvníky a hlásím, že internet byl milosrdný. Než se dáme do diskuse, co a jak probíhalo ( hlavně jak je z Paulínky najednou málem národní hrdinka), musím pochválit zvláštní meditační moment trojice Robo, Ňufi a Paulína. Něco zcela jiného, než by člověk čekal. Je mi líto Jarmily, jak ztrácí půdu pod nohama, není snadné být obklopen smečkou mladých, hezkých, docela šikovných a hodně ambiciózních holek. A také říkejme si co chceme, ale ten Ňufi do této sestavy prostě patří. Není to můj fanoušek, ale je dobře, že tam je. Uf-ňuf, snad jsem touto rouhačskou větou nehodila mezi nás rozbušku.

76
Jája
Reagovat

Bože, do čeho jsi tu duši dal. Ty přemoudřelé kozy vůbec nemají šajn co je to štrůdl neboli závin. Závin – protože se zavinuje neboli roluje. Pokud mají babičky tak ty jim dají doma přes ten horní otvor. To bych ráda viděla co by dělaly, kdyby měly za úkol tažený závin. :D A co mě opětně škodolibě potěšilo byl překrásný trest pro Pavlínu. Muset vyměnit koš za chlapa :D :D :D

77
Jája
Reagovat

@limbora: Uf, uf ňuf – hodila, protože já ho nemůžu ani cítit natož poslouchat jak rádoby chytře mluví a hubu kroutí jak jeden nejmenovaný rudoch v pomaštěné růžové košili. Ubožáček jeden unavený, sedřený. Vždycky, když chytil polínko do ručiček, tak jsem trnula hrůzou, že se mu podlomí nožičky a vzadu na kalhotách a mu udělá boulička.

78
Lady XL
Reagovat

@Jája: Mladé holky ani na chvilku neváhají, že mají jen ony pravdu. Samy znají nejspíš závin-štrůdl hlavně z obchodu…Každý prostě dělá závin/štrůdl, jak je naučený případně podle náplně. Když mám hodně jablek, tak ho prostě překládám – je to i jednodušší. Ale jako dítě si pamatuji jen zavinuté záviny a to většinou tažené. Nevím, zda by některá tam zvládla tažený závin (já ne). V této scénce mne už docela naběhla žíla z Dominiky. Začíná z ní být ta – „všechno vím, všechno umím, já mám pravdu“. Přestává mi být sympatická. Jarka je ke své škodě zlomená a její projev není zrovna ideální pro získávání přátel. Nemá nikoho k sobě, což v tomhle kolektivu ani nejde a navíc by nikoho nebavilo jen poslouchat nářky. Moc bych jí přála vítězství z důvodu pokoření těch mladic, ale pro ni samotnou asi bude odchod psychickou úlevou. Podle její reakce v závěru mám ten dojem,že půjde s Lenkou… Co myslíte? Jinak opět zabodovali Borisové/nebo-li Kasetlán, když chudince Pavlíně za její újmu dali určitou výhodu… (šlo hlavně o ty kecy kolem). To je, jakoby jí sežral celou večeři a ona byla o hladu či co… bože. Obdivuji Libora, že tam furt tak fyzicky maká, já bych na to hodila bobek…

79
Jája
Reagovat

@Lady XL: Ona ta Lenka taky nebude taková kamarádka jak se dělá, jinak by ji nenápadně zasvětila do plánu holek. Ale fakt je, že podrazáctví moc neuznává a spíše chce mít od těch tří harpyjí klid.

80
Lady XL
Reagovat

@Jája: Všimla jsem si. S Jarkou si už dávno nerozumí, je přeci jen mladá. Zase je jí ale blbý se od ní úplně odtrhnout, když ji Jarka bere jako dceru…., no a na druhé straně jsou holky, které jsou věkově blízké a chce je mít na své straně. No není to snadné, nikdo nechce být úplně odříznut. Je to dost na nervy, když přijdete do místnosti a všichni zmlknou, nebo se začnou bavit ihned o něčem jiném… A Jarka aby se bála promluvit, protože na ní při druhém slovu vyletí Pavlína nebo Lívie… Hmm a už se těším,až doma někdo Domině vysvětlí, že závin může být i „zavinutý“ ne JEN překládaný…. Z počátku nechtěl nikdo krom Jarky či Maliny do kuchyně. Ľenka sama přiznávala, že lecos dělá úplně poprvé. Teď, když se to naučily, tak dělají chytré… A proč se hádali všichni kvůli délce závinů? Pokud jim nešlo jen o úsporu mouky, tak to byla zbytečná hádka. Štrůdle-záviny se dělávaly dlouhé na délku plechu. Proč ale chtěla Jarka odkrajovat „prdelky“, to jsem nějak nepochopila. Sama tam působila v té kuchyni dost zmatkovitě. Neuměla se obhájit slovně, jen pokračovala v tom, co dělala a co všem vadilo.

81
Johana
Reagovat

Něco mi na Dominice vadilo od začátku a včera jasně dokázala, že je jen hloupá, sebevědomá kačena ( záměrně nepíšu husa, Hela má moje sympatie ), bez pokory a bez úcty k starším. V altánku vykládá, jak je potřeba Jarce říct, že neumí vařit, v kuchyni před ostatními ji to do očí neřekne, jen teatrálně lomí rukama a koulí očima.
Celé trio PaLiDo bude potřebovat pár kopanců od života, aby je to srovnalo a že ty kopance přijdou, tím si můžou být jisté.
Co ta Feriho exhibicionistická vsuvka, to jako fakt do naha? Nepostřehl někdo, jak a proč to vzniklo? Mně se to nechce pouštět znova.

82
Jája
Reagovat

@Johana: Nahý nebyl, měl na sobě látku svázanou na bocích šňůrkama, vpředu jenom na svém přebytku, ale zřejmě mu ten přebytek při vrtění se někudy utekl. :D Takže kulturní vložka s obohacením afrického typu. :D

83
Lady XL
Reagovat

@Johana: PaLiDo – skvělé :-D :-), to by se mohlo ujmout!! Holt je za tu dobu víc poznáváme, oni se už nedokáží tvářit vždy neutrálně a tak se odkopávají….
Feri – podle mne to tam moc nebylo, bylo to sestřižené blbě, už se jim to asi nevešlo do délky dílu,,, Nejdřív Feri vykládá na obrazovku, jak mu mladí nevadí, že si s nimi rozumí a že klidně udělá i ty jejich srandičky, když je třeba. No a najednou tam exhibuje na lavici…. Když si myslí, že zrovna tímhle se jim vyrovná :-)…, v práci přitom byl mnohem rovnější a hodně před Tanečníkem a dá se říci přede všemi za všechny dny, kdy zpracovávali dřevo. I Robert to řekl.

84
iv
Reagovat

Režie se teď víc snaží dolovat emoce a pro změnu nám včera ukázali v časové bráně Pavlínu v příznivějším světle než v konfliktu s Liborem. Ona o svém mediálním obrazu moc nepřemýšlí a projevuje se často bezohledně. Libor si z útržku pravidel naivně vyvodil, že pokud si mistři neuhlídají jídlo a on je o ně přípraví, že je tím připraví i o postavení mistra, tak to v hádce zmatečně tvrdil. Měl raději nefér provokování Pavlíny, Ňufiho obrátit proti nim a získat na svou stranu ostatní, vadilo všem. Řešil to po svém hloupě, co z toho následně udělal štáb, byl jeden velký trapas. Ňufi prohlašoval, že na jeho místě by takové ponížení neustál a sbalil se domů, no, to už nezjistíme. Výběr sebe do souboje Libora rozhodně ctí.
I mě napadlo u tradičně nejasné upoutávky, že Jarka se utká s Lenkou, z žen jen s ní měla přátelský vztah.

85
Johana
Reagovat

@Jája: @Lady XL: každého osobní věc, co dělá, ale zrovna od Feriho bych ,,zábavu“ tohoto druhu nečekala…asi bylo v košíku větší množství něčeho na kuráž…a vychechtaný Ňufi se nemohl vynadívat, třikrát hodil očkem, aby mu něco neuteklo:)

86
adam
Reagovat

livia druhy turnaj po sebe vitazka, je najsilnejsia môžete dalej plačkat :(

87
Elko
Reagovat

Tak nakoniec to nebude na konci októbra, ale na začiatku novembra (listopadu) – FINÁLE. ;-)

88
Ian
Reagovat

@adam: aka livia ved ta v turnaji nebola alebo sa tu dozvedame veci dopredu? mozno aj jojka bude chciet vediet o tomto, teraz ze nie je niekto urazeny ze tu takto piseme si nezasluzime taketo vyzradzovacky

Inak je smiesne ako Jarkina „dcera“ Lenka kuje pikle a ona o tom nevie a potom sa clovek pozriet na FB a vidi tam ako ju obranuje jej vlastna dcera

@Elko: vdaka bohu teraz to nabera na obratkach ked sa zacne alianca pozierat, ale co teda viedlo k zmene? to idu cez nejake dotacky?

89
adam
Reagovat

@Ian: livia v turnaji bola a vyhrala ho, hovorim o dnesom diely :)

90
Lady XL
Reagovat

Tak jsem dokoukala…. A jsem taková nesvá z toho turnaje a jeho průběhu. Byl to skvělý nápad, který ale nedopadl zrovna ok. Podle mne měly holky moc toho zelí, stačila i půlka kvůli váze… Pak si myslím, že nebyla dodržená pravidla, když se měly vrátit s „fúrikem naloženým zelím“ – mohla bych zamhouřit obě oči u prvních dvou, které měly aspoň nasazené kolečko, ale Dominika tlačila jen „bedýnku“!! Myslím, že ale prvotní záměr fakt byl, aby to zelí dovezly!! Aby se fúrik nerozpadal…, protože kdyby se nerozpadal s každým ujetým metrem, tak by i tu tíhu jakžtakž dovezly…. Dominika měla velké štěstí díky štábu, Věře… a přitom měla výhodu, že už to kolečko dělala a znala z mistrovských zkoušek. Opět ale kolečko dopadlo jako při té její mistrovské práci, při prvním metru se rozpadlo .
Něco mne při konci zaujalo. Jarka tam říká, že před soubojem zavolá dceři!!! a půjde dobojovat… Znamená to snad, že mají spojení s venkem pomocí telefonů???? Nebo to umožňují duelantům… I tak je to divné. Chápu Jarku, že se jí nechce bojovat zrovna proti Lence.Ona ta situace tam pro ni není lehká a když si vyřadí člověka, který je jí blízký, zbydou už jen ty krůty tam. Co na tom, že z druhé strany není ten vztah tak opětovaný a Lenka jen holt je vůči Jarce v kritice mírnější. Myslím, že venku na ni Jarka trochu změní názor, až uvidí, uslyší, co neviděla a neslyšela.. :-)

91
adam
Reagovat

Jarka povedala ze jej dcera ma sutaz a ze este stihne jej pred tou sutazou zavolat (ak by vypadla), nie ze stihne zavolat pred svojim duelom

92
iv
Reagovat

@Lady XL: K tomu volání – vzpomínám, že když šel Feri do souboje, dal při loučení Pavlíně svou ruličku, kdyby se nevrátil, bylo to oprávnění na jeden krátký telefonát, tuším tři minuty, asi ho dostali všichni.
Mě spíš zaujalo, že Jarka, která se chystala v souboji kvůli Lence prohrát, v ukázce střílela docela přesně.

93
limbora
Reagovat

@iv: Jarka střílet musí umět, je to vojanda, bývalá profesionálka.
Jinak jsem ale rozčarovaná ze souboje, který spočíval opravdu více méně v nárocích na fyzickou sílu, byla to ryze mužská disiplína. Nevěřím, že ve středověku musely ženy umět složit kolečko a pak vláčet 40 kil zelí. A muž ho pak doma krouhali, dusili a vařili?????? Možná fakt chtěli Borisové dojemnou dvojici Jarka – Lenka, ale to je hodně krátkozraké, nedomyšlené. Protože bylo jasné, že Jarka dělá pro dceru resp dcery jen to nejlepší a ne aby proti nim bojovala.

94
Lady XL
Reagovat

@adam: @iv: Díky oběma za vysvětlení! Ani jedno jsem nepostřehla, protože záznam zkoukávám v rychlosti v práci, když jsem sama… Jarka je (byla) vojačka? Další věc, kterou nevím, protože čtu jen krátké medailonky a tam vím o Nikole. Ale bylo v ukázce vidět, že se k tomu umí postavit (a sama říkala, že střílí, i když kuše jsou různé. Každopádně Lenka nevěděla vůbec, jak to uchopit. Myslela jsem, že je nejdřív poučí, než jim dají zbraň do ruky ?! Nebo chtějí, aby se postříleli :-D…? Fakt bych moc nedala za to, že štáb dopředu chtěl souboj Jarka/Lenka. Tam jim kápne víc emocí ne jen vztek. Tam je napětí – vzdá to,nevzdá to a bude bojovat…. Zároveň spíš protlačí modelku dál, na tu raději diváci koukají (názor štábu podle mne) a hlavně, chlapi pak budou fandit spíš Lence než těm harpyjím tam …
Mám opět víkendovou prosbu – napíše mi někdo zase pár řádek o tom, jak to dopadlo?? Opět jsem jen s malým mobilem v ruce… :-) Děkuji!!

95
dejna
Reagovat

Líbilo se mi, že poprvé otevřeně kritizovali disciplínu – ne jen mezi sebou, ale i před Vierou a pak znovu do kamer. Možná to, že si nenechají od štábu kakat na hlavu, způsobilo, že show zkrátili.
Už delší dobu mám pocit, že se na určitá místa ve sdělovacích prostředcích přijímají především lidé, kteří místo inteligence mají ostré lokty a pro peníze a postavení udělají cokoliv. Proto hodně pořadů vypadá, tak jak vypadá (o textech ani nemluvím). Pokud jde o disciplínu, vymyslel ji debil. Ale za ohlas, který vzbudila mezi lidmi, bude nejspíš odměněn.
Ukázka souboje byla sestříhána, ale přesto mě pobavilo, když Jarka kuš skláněla a přesto trefila terč nad červenou. :)

96
dejna
Reagovat

@Lady XL: budu tu až později, nejspíš napíše někdo jiný. Když ne, napíšu. :)

97
Jája
Reagovat

@Lady XL: Pokud neusnu a dejna nestihne dám vědět :) Bude to asi jen telegraficky – jestli nebude vadit.

98
iv
Reagovat

Některé turnaje jsou zajímavější než souboje. Moc jsem nepochopila po turnaji Jarčino rozhorlení – prý to bylo vůči Lence nečestné, nefér… Připadá mi, že někdy má sklon vidět nespravedlnost a křivdu i tam, kde ani není. Proč by měl být turnaj nefér, víc než hráčské štěstí rozhodovala zdatnost, síla atd… Jasně, s deseti hlávkami to štáb přehnal. Fúriky se pod jejich tíhou rozkládaly, slabší Lenka závěr vzdala.
Souhlas s diskusí – je klidně možné, že byla za nejvhodnější soupeřku pro Jarku vytipovaná předem jako záruka srdcervoucího, slzavého loučení.
Jarčinu chuť hru vzdát chápu, nemá tam dobrou pozici. Jistě jí ale bude naznačeno, že nebojovat v soubojích naplno je v rozporu s pravidly a jak by k tomu přišel divák. Vypadala včera pevně rozhodnutá skončit.

99
lady xl
Reagovat

@dejna: @Jája: děkuji!! Jasně že mi nevadí,že to budu vědět později. Držím palce Jarce.

100
Jája
Reagovat

Pro Lady XL
Lenka překvapila a vyhrála 2:0 První střelba z kuše – Lenka ač špatně vidí do dálky a kuši od strachu držela skoro jen dvěma prsty, nastřílela všechny tři velmi blízko středu a třetí zásah byl asi 1cm od červeného pole. Celkově ženské střílely líp než chlapi. Druhá byla vědomostní soutěž, Jarka možná také věděla, ale Lenka byla v přihlašování rychlejší. Pokud to Jarka vzdala ve prospěch Lenky, udělala to fikaně. :)

101
lady xl
Reagovat

Děkuji moc za info :-) :-P

102
limbora
Reagovat

Neměla jsem dojem, že by to Jarka vzdala. Ale překvapilo mne, jak moc rozhozená byla Lenka. A i když jsem heteračka, musím uznat, že byla krásná a zejména když byla zaskočena svým výkonem. Možná jsem divná, ale dneska měl Feri hezké oči. A nadále mne fascinuje Hela. Ovšem nejvíce dohadů a otazníků vyvolala zmínka Very o tom, že výhra je blíže, než si kdo myslí. Asi začne masakr. Jo a Libor byl amnestován a podle „Uvidíte nabudúce“ bude i odměněn. A my také uvidíme jeho Ivetku.

103
iv
Reagovat

Souboj okomentoval Robo lakonicky: „A fackovací panák je pryč… Bojím se teď o Lenku“

104
Johana
Reagovat

Paulína se opět se škodolibým úsměvem nezapomněla na kameru zmínit, že to, co se stalo Liborovi není její chyba a nikdo jí nemá co dávat za zlé, že dostal trest…asi blbá konstelace planet v jejím štířím znamení, protože z ní kape jed, jen co otevře ústa.

105
Jája
Reagovat

A Tady máme pohled do dvora:
Jarmila Ondrejovicova Velmi pekne dakujem za podporu, moc si to vazim.. a teraz sa vyjadrim JA… Fakty .. v hre bolo 7 muzov… z toho 4 STARSI a 7 zien… z toho 1 STARSIA… cely cas som si myslela, ze som medzi normalnymi inteligentnymi ludmi, to co robili poza chrbat viem az teraz … takze, kto robil na ranajky prve stredoveke placky so slivkovou omackou ??? ( potom sa robili casto, pokial sme mali muku ).. kto im zakuril v peci kazde rano kym sa vyspinkali ??? .. Libor.. kto im navaril rozne bylinkove caje ( aj so zihlavou ) a spravil kavicku ( meltovu ), kto im navaril slepaciu polievku s domacimi slizami ??? ( Nufovi by som tam teraz najradsej strcila hlavu, ale v podstate je to nestastny clovek a je mi ho luto … ), kto im urobil vsetky strihy na papuce najskor na papier kazdemu podla jeho nohy , potom prekreslit na kozu a vyrezat s nozom .. ( preco tam nebol ani jeden zaber ako som to vsetkym spravila aby vobec mohli zacat sit ??? ), hadka z Nufom pri nakrese papuc .. kto mal pravdu ???… nebola hrubsia koza na podrazku a na vsetkych papuciach mali zospodu stehy.. .. kto urobil rozne nakresi na papier na medovniky, kto ich spravil ??? .. boli krasne nazdobene na truhlici v jedalni .. a bolo to aj na kamere .. ani jeden zaber . preco ?? … kto naucil pri siti baby „vracany steh“ .. tak to volala Pavlina .. inak zadny steh .. aj ked im to Anicka ukazala .. sila potom tak aj Livia .. A to ze ma budu kontrolovat pri siti a tesili sa , ako mi daju parat .. ale parali ine .. , kto sil s Pavlinou ked chodili fajcit .. vycitala im to .. a oni jej povedali, ze kolko ona venovala casu inym uloham, tolko budu aj oni .. A strudla …kvasok, krasne vykysnute cesta .. ani jeden zaber.. 15 strudli pre kastelana .. nemohli byt kratsie a hrubsie ako chcel Robert ( lebo kastelan si dlhsie nezasluzil ), v tej peci by sa neupiekli hrube . v strede by boli surove a na povrchu spalene .. kto pre nich urobil 5 velkych strudli navyse ??. ( najlepsia bola orechova s medom, taku nemal ani kastelan ).. ani jeden zaber na plne taniere .. este aj na ranajky .. som na to pysna , ze sme to zvladli s Lenkou same .. a nikto nas nepochvalil .. len cakali ako supy .. ako sa nam to nepodari .. a fazulove variacie .. ked sme uz nic nemali okrem strukovin, casto ani zemiaky do polievky, len krupy.. kto by z toho dokazal varit stale nieco ine ??? Ked nam skyslo mlieko, kto pre nich robil syry ( to ma naucila moja mama, ktorá bola mliekarka ).. to tam preco nebolo ??. viseli zavesene v kuchyni a odkvapkavali a urcite to boli pekne zabery .. a kolko som bola v kuchyni sama alebo s Lenkou ( naucila sa robit placky, slize, polievky, pouzivat bylinky, je velmi sikovna )…a preco ste neukazali ze pri skladani puzzle sa da pouzit aj rozum ( pochopila som to ako jedina, dostala som za to aj pochvalu .. ze mladym to nedoslo ..ale len v zakulisi ) atd… Som vdacna, ze som spoznala vzacnych ludi ako je Luciano… pracovity, priamy, uuzasny clovek ( a nie som donho zamilovana ), je to vyborny kamarad a budeme sa stretavat dalej. Lenka.. chcela tam byt len 2 tyzdne.. a kolko sme tam spolu vydrzali.. mala to casto tazke, lebo Livia stale do nej hucala a ona nevedela co ma robit. Mam ju rada, som na nu pysna .. a budem ju mat rada. Libor.. pracovity a rovny chlap, co povie to spravi, je to cisty charakter, jediny povedal Lucianovi do oci co si o nom mysli .. a nie poza chrbat. Robert, ten sa ku mne choval vzdy korektne a z uctou .. nikdy ma nepodrazil.. a za zmienku este stoja Malina a Lukas .. s ktorymi sme mali na seba malo casu. K statnym sa vyjadrovat nebudem, tíi mi za to nestoja. A ten gulas na chate u Dominiky by mi uz urcite nechutil… Robko, dobre si to napisal.. spinave ruky sa daju umyt,ale spinavy charakter nie .. “ A este jedna pozitivna vec.. schudla som 10 kg.. a musim si zmenit satnik a pochvalim sa s mojou uzasnou dcerou, na ktoru som nesmierne pysna .. A dufam, ze to niekto nevymaze, nikoho tym neovplyvnujem .. je to len MOJ NAZOR .. Jarmila
Stanislav Luciano Kocian Spravne Jarka 😊
Tak ako rozpravali na mna karma je zdarma aj ked za pana neviem za co 😉
Moja odpoved karma je zdarma navstevnici 😀
Kazdy sa spraval presne tak, aky je v skutocnom zivote. Takze bola to len hra nie nie to bola realita.

106
Jája
Reagovat

Hlásím, že po včerejší ukázce jsem se zřekla svého fanouška Feriho. Pokud jeho jedinou zábavou je stále ukazovat na kameru části těla pod pasem zezadu i zepředu u starého pána je to smutné se takhle přibližovat mladým – to je to čím si s nimi rozumí? Nejsem vůbec žádná puritánka, ale co je moc… :( Snad mu ho Lenka řádně prosolila, ať si dědula užije při tom šlapání, příště ho už nenabídne. Pavlína si ty svoje výmluvy k trestu Libora už taky může strčit…nebo hodit do záchodu a skočit za něma. Pohled diváka na ni už se nezlepší a jen zabírá zbytečně vysílací čas – jedubaba, pardon, jedudítě.

107
Skála
Reagovat

@Jája: Jájo díky.Dobře jim naložila.A kde je originál?Na facebooku?

108
Ian
Reagovat

@Jája: pripomina mi toho obezneho chlapika z farmy1 kde mu povystrihavali vsetky zabery kde pracoval a potom ho vykreslili ako leniveho tlustocha, no proste rezia a hlavne strihaci drzia oprate

109
Jája
Reagovat

@Skála: Jj

110
Jája
Reagovat

@Skála: Zapoměla jsem přidat odkaz :D
https://www.facebook.com/navstevnicitvjoj/

111
Skála
Reagovat

@Jája: Možná jsem špatně hledal,ale už je to asi smazaný.Nevidím to tam. :-)

112
iv
Reagovat

Jarka se vypsala ze svých dojmů, cítí se ze sestřihů ukřivděně. Popravdě pro mě není tak zásadní, že nepochybně byla velmi pracovitá. Zajímá mě víc, jak v soutěži komunikují, jak spolu vycházejí či nevycházejí, jejich vzájemné vztahy, povahové vlastnosti, charaktery. Režie dala přednost poukazovat spíš na Jarčinu neoblíbenost mezi ostatními, její sklony k ublíženosti atd. než na to, co se jí vše povedlo a co tam vše dokázala, viz její velmi detailní výčet… Neřekla bych ovšem, že nikoho svými názory na soupeře neovlivňuje, jak tvrdí, zvlášť pokud budou hlasovat i diváci.

113
Skála
Reagovat

@iv: Někde jsem četl,že diváci hlasovat nebudou.A co se týče hry,tak ta je již skončena a všichni jsou už doma,tak opravdu nikoho ovlivnit nemůže.

114
Jája
Reagovat

@Skála: Je to pod obrázkem Jarka a Lenka v objetí. Rozklikni si komentáře nad fotkou Jarčiny dcery – ta svalnatá fitneska.

115
Jája
Reagovat

@Skála: Raději nenechají diváky hlasovat, aby se nestalo jako na Markíze, že prostý a pracovitý člověk dostane více hlasů než protlačovaná fitka. Bože neskočte na mě, to je jen příklad, ne že to vím. :D

116
iv
Reagovat

@Skála: Aha, díky za podstatné info. To dává smysl, protože někteří návštěvníci se už vyjadřují k bývalým spoluhráčům na sociálních sítích. Před soutěží jsem zachytila na internetu, že finále se bude vysílat v přímém přenosu s možností hlasovat, to asi už neplatí.

117
dejna
Reagovat

Jsem tu a koukám, že jája, limbora, iv a johana už vše napsaly za mě, proto jen připojím, že Ferimu znatelně ubyl podbradek a Libor se po souboji cpal, až se mu z ušima dělaly boule. ;)

118
Jája
Reagovat

@dejna: Zajídat klobásu nutelou – z toho bude střevní záležitost jak malovaná. Chudinka, on nevěděl co první strčit do pusy :) Mám pocit, že ke snídani jim nic nenechal. Kdopak jim asi tu snídani udělá? Ta „hloupá“ už tam není. Vařit bude ňufák s podrazáčkou v posteli na hubě.

119
lady xl
Reagovat

Jsem ráda,že nám Jarka napsala své zážitky. Je to dost,děs,když vidí,jak záběry s ní tendenčně sestrihali. Jo,mohla to čekat….,ale jiné jejich střih vykreslil líp,vlastně střihem podporovali zákulisní pomluvy. Jezisi, mobil-debil,píše co chce čau

120
limbora
Reagovat

Byla bych trochu opatrná s tím očerňováním štábu, je nějaký důvod, proč by byl tak zaujatý proti Jarce? Mně to trochu, ale opravdu jenom trošinku připomíná,a v nadsázce, jako když každý vězeň tvrdí, že je nevinen. Prostě člověk sám sebe vnímá úplně jinak, subjektivní pocity mají leckdy k pravdě daleko. Možná bude mít každý Návštevník stejné pocity vůči své osobě. Jarka byla dobrá a pracovitá, Lučiano taky, ale zřejmě podcenili skutečnost, že jdou do reality šou. A možná i patří k nejvzdělanějším a vědí, jakou sílu má internet. Ale vracím se k tomu, že byli fajn a Lučiano už mi chybí a Jarka chybět bude.

121
Skála
Reagovat

@limbora: Důvod?Stačí,aby někomu ze štábu byla nesympatická.V každém případě štáb s dějem,pomocí sestřihů manipuluje,jak potřebuje.V této hře je to méně viditelné,než v posledních Farmách,kde to bylo už moc do očí bijící a už to ani moc nezakrývali.

122
limbora
Reagovat

@Skála: Rozhodně se nechci přít, dávám ti za pravdu. Na druhou stranu – z hlediska taktiky by přece bylo divácky atraktivnější udržet ve hře jedinou zástupkyni, Jarmila promine, starší generace. Aby se podívaly i její vrstevnice. Možná, až vypadne např.Paulína se dozvíme také od ní, co za reklamace má ona. Ale hlavně jsem ráda, že podle tebe je ta manipulace přece jen méně nápadná než ve Farmě, kterou jsem neměla nikdy ráda. Tak a jdeme do posledního týdne?

123
Skála
Reagovat

@limbora: Protože nás asi čeká posledních 7 dílů,tak to bude ted fofr.To musí každý druhý den vypadnou jeden.Sám jsem zvědavý jak to zvládnou.Je,ale škoda,že to už bude končit,když to ted začíná být tak zajímavé.

124
Jája
Reagovat

@Skála: Elko tady psal, že konec bude v polovině listopadu. Hledejte výše.

125
iv
Reagovat

@Jája: Ještě by mohli vrátit zpátky někoho z už vyřazených… Jenže na to, ani na příchod někoho nového, jak bylo zvykem u farmářů, to bohužel vůbec nevypadá.

126
Skála
Reagovat

@Jája: Já vím,psal,že konec bude začátkem listopadu viz č.87 ,takže počítám,že Finále bude 4.11 což je,né 7,ale 8 dílů plus finále.Sice by to mohlo teoreticky končit ještě 11.11 (byl bych tomu radši),protože je to stále začátek listopadu,ale tomuto datu moc nevěřím,protože Věra oznamovala brzký konec a i Elko oznamoval původně ,že se bude končit 27.10. No,necháme se překvapit. :-)

127
Lady XL
Reagovat

Ještě jednou děkuji těm, co mi napsali v pátek/sobotu výsledek souboje!! :-D Jsem ráda, že se Jarka svěřila s tím, co vše tam na dvoře dělala a co jsme díky střihu neviděli! Ano, v této show je opravdu ta manipulace produkce vidět nejméně ze všech dosavadních show! Člověk ji občas jen tušil (já např. při prvním souboji Luciana s Lukášem?). Ale přiznám se, že od nějaké doby, kdy začala ta averze vůči Jarce narůstat, jsem cítila, že za tím bude něco/někdo…. Začali nám předkládat jen rozhovory o tom, jak se Jarka zašívá, jak něco blbě dělá, že ji půjdou kontrolovat atd. Ale např. to zašívání – že by např. vysedávala při kouření, ležela dlouho ráno atp. nikdy na kameře nebylo! Naopak vždy se v některých záběrech v pozadí mihla a něco právě dělala. Akce štrůdl byla taky tak nějak vyvolaná divně a hlavně těmi, co to vlastně sami moc neuměli… pamatuji se v počátcích, že Lenku učila v kuchyni těsto (ta si to pochvalovala).Holky jsou teď chytré, vše umí, ale nejhorší to právě bývá na začátku, zjistit, jak v té kuchyni vařit, péct a co vlastně z těch surovin vařit a kolik toho udělat! Jarka byla bohužel věkově vzdálená ostatním a to se vždy za čas projeví. Holt není jako Fery, který pro zachování v soutěži a v kolektivu udělá i striptýz a se sympatiemi se otočí jak korouhvička… Prostě pro produkci, štáb a režiséra byla vhodná jen pro začátek, aby holky „zaučila“ a pak už nebyla pro kamerové záběry vhodná. Tam potřebují výřečné, emotivní a taky s výstřihem a pěkné mladé holky… Jarka holt taková není a její projev bohužel taky nebyl dobrý. Ale kdo by se taky furt do kamery usmíval a kdo ví, zda se jí neptali jen na problémy, otázky jsme neslyšeli. Naopak např.Pavlína se vždy do kamery směje a na mne to dělá dojem, že se s kameramanem/štábem dobře bavila…. Ale nestěžuji si, show mne baví! Teď to bude fičák a čekám, jak budou vypadávat….

128
iv
Reagovat

@Lady XL: Mně docela vadila Jarčina vztahovačnost – teď se hašteří malicherně, zbytečně s některými na fb.
Horší ale je, že jsem si dnes omylem přečetla vítězné jméno…, to jsem vědět předem nechtěla, třeba šlo jen o něčí tip.

129
limbora
Reagovat

@iv:
Souhlasím,že je Jarka pilná, pracovitá, ale opravdu hašteřivá a vztahovačná. A nevím, proč reaguje na fb komentáře, není to od ní vůbec chytré. Celkově by měli dostat“na zadek“ všichni účastníci, co začnou vynášet něco ze zákulisí. Pro nás je to dobře, pro štáb ale určitě ne. Se divím, že to nemají ve smlouvě.
V programu joj.sk jsou na čtvrtek uvedeny dva díly Návštěvníků – od 22.50 a 23.50. V pátek už nic. Víte o tom někdo něco bližšího?

130
Johana
Reagovat

Jarka nikdy nebyla můj fanoušek, ale musím se ji trochu zastat. Nezdála se mi nějak zvlášť hašteřivá. Vztahovačná, ublíženecká to jo, ale sama od sebe hádky nevyvolávala. Nevím, jak bych se sama chovala v situacích, kdy ji ty mladistvé vosy nenechaly doříct jedinou větu bez toho, aby ji přemoudřele neskákaly do řeči, všechno, co dělala, nebo nedělala, komentovaly, na všechno měly ten nejsprávnější názor a všechno uměly lépe.

131
iv
Reagovat

@limbora: Vysílání nerozumím: ve čtvrtek 27. dva díly, jak píšeš. Pauza a příští středu dva díly a naposledy ve čtvrtek 3. 11. dva (podle TV na internetu). Třeba půjde už jen o nějaký průřez??

132
Leonard
Reagovat

@limbora:

ale never tomu ze Jarka a Luciano su neviniatka :) v TV nebolo odvysielane vsetko, preco by sa vsetkych 12 ludi vyjadrovali o nich takto? keby si tam bola tak by si na nich zmenila aj ty nazor… preto maju za potrebu sa zapajat do diskusiii na internete a ospevovat akí su dobrí… prečo to nerobia druhí učastnici tejto show? pretoze to nemaju za potreby a radsej sa ani nevyjadruju k Lucianovi a Jarke…. je to bezvyznamne tak ako to bolo uz aj v samotnej šou…

133
Jája
Reagovat

@Leonard: Ale mají potřebu, jen to vymazali. Proč asi se stydí za svoje názory Pavlína a její bratr?

134
Skála
Reagovat

@Jája: Co psala Pavlína?A Leonard píše jako by tam byl.Pokud tam byl,tak proč píše jako anonym.To se stydí za svůj příspěvek? :-(

135
lady xl
Reagovat

@Skála: Tipuji Ňufiho… Na fc ho taky obviňují,že píše pod anonymním nickem… Pavlína psala,ale vymazali ji komplet. Myslím,že nesmí psát hlavně ti,co tam ještě jsou.

136
Leonard
Reagovat

nebol som tam ale o všetkom viem :) a určite niesom Nufi … mozete mi verit alebo nie, proste pisem ako to je :) Pavlinu neriesim, ta to nevydrzala pretoze bol na nu velky natlak, ale stale plati to čo som napsial ;)

137
Jája
Reagovat

@Skála: Běžné kecy lidí, kteří nesnesou kritiku – psala jsem ve 44 – ale když je vynáší do nebe to jim lechtá ego (těch bylo na fb velice málo – její brácha a pár známých).

138
Jája
Reagovat

@Leonard: Hotový brouk Pytlík, Taky jsi šlapal zelí? :D

139
Skála
Reagovat

@iv: 128 Píšeš „Horší ale je, že jsem si dnes omylem přečetla vítězné jméno…“Kde jsi to přečetla kdo vyhrál?? At hledáme jak hledáme,najít to nemůžem.Prosím Tě,nasměruj nás kde to máme hledat.Píšeš,že Ti to vadilo,ale nám to naopak nevadí. :-)

140
iv
Reagovat

@Skála: Na FB Návštěvníci 20. října: „Ktorá z dievčat se postaví proti Jarke?“ Jsou u toho 4 fotky holek. Včera tam přidala komentář jakási Simona, možná jen napsala své přání, není to poznat.

141
Elko
Reagovat

Nový článok od pondelka, ak by ste chceli diskutovať v novej diskusii :)

http://reality-show.panacek.com/46883-navstevnici-kto-sa-dostane-do-finale.html

142
Dana Kesová
Reagovat

Může mi prosím někdo napsat kdy a v kolik hodin budou odvysílany poslední zbývající díly ? Moc ráda bych viděla závěr,ale je v tom chaos.Kdo to ví přesně? Prosím moc o odpověď.

Přidat komentář