Panáček v reality show

Návštevníci: Kdo se dostane do finále?

24. Říjen 2016 | napsal(a): | reality show: Návštevníci

navstevnici-header
Ak sme si všetci mysleli, že finále reality šou Návštevníci sa uskutoční na konci októbra (říjen), tak vás potešíme. NIE JE TO PRAVDA. Bulvárne informácie sa nepotvrdili. Reality šou by sa mala ukončiť na začiatku novembra (listopad). V hre zostalo ešte niekoľko súťažiacich a bude zaujímavé sledovať ako budú z hry vypadávať. Nenechajte si ujsť posledné časti každý večer na JOJke. (okrem sviatočného obdobia, ktoré nás čaká už o niekoľko dní). Aké sú vaše tipy na finalistov?

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Návštevníci

Diskuze k článku

Počet komentářů: 51
1
limbora
Reagovat

Díky,Elko, i za informace. Navazuji na svá slova ze 129, na joj. sk jsem se v Programu dočetla, že ve čtvrtek budou 2 díly Návštěvníků – ve 22.50 a 23.50. V pátek už nic – ale to, jak píšeš Elko, kvůli svátku . Ale stejně mne zaráží ten programový chaos a neřád, který spolehlivě funguje od začátku:-) A přesto, že zajímavé by bylo hormonální finále Lenka vers. Robo, tipuji, že v něm bude Dominika. S kým, to si netroufnu předvídat, jen bych byla nerada, kdyby to bylo s Pavlínkou.

2
hollyoaks
Reagovat

návštevnici pokracuju aj novembri 2a 3 .11 o 23 h budu pokračovat celý november

3
adam
Reagovat

urcite nebudu pokracovat cely november, teraz bude posledny tyzden a koniec…

4
adam
Reagovat

no vlastne este bude dalsi tyzden… cize este 2 tyzdne zostavaju do konca…

5
hollyoaks
Reagovat

INFORMACIA JE PRIAMO Z JOJKY ZDROJ MEDIABOOM.SK

6
Lady XL
Reagovat

Tak „jdu“ rovnou z archívu :-). Kdo myslíte, že vyhraje řemeslo? Moc držím palce Robovi. A jsem zvědavá, jak oba zvládnou k té tovaryšské zkoušce ještě udělat ty úkoly, co jim dal kastelán? Robo možná pokud jde o židli, hrábě, ale to nedá zase Lívie, která spíš zase dá ten polštář. Feri byl napitý chvílemi roztomilý, ale pěkně se odkopával. A na závěr se mi moc líbilo zděšení Ňufiho po zmínce o okamžitém vypadnutí :-D :-D, evidentně asi nezvládá úkol…

7
iv
Reagovat

@Lady XL: Mně něco včera asi uniklo, kastelánův výčet úkolů pro jednotlivce s jeho proslovem jsem slyšela. Na fotce s podtitulkem, kdo z nich vypadne, stojí Feri, Ňufi a Libor nad dřevěným hlavolamem.

8
iv
Reagovat

Bylo škoda, že nové pravidlo, neúspěšný tovaryš jde rovnou do souboje, se od Very dozvěděli oni i my až dodatečně, výběr zájemců by byl napínavější. Zdá se mi, že nová „pravidla soutěže“ si štáb vymýšlí za pochodu.

9
Lady XL
Reagovat

@iv: taky jsem si říkala, že by bývalo zajímavé, kdyby jim to nové pravidlo řekla předem a pak by se viděl ten „houf“ budoucích učedníků…:-). Tu fotku, co ji popisuješ, jsem ještě neviděla. V ukázce tedy nebyla, to zase něco prozrazují dopředu? Je fakt, že tam Věra přišla asi během úkolu tovaryšů a něco od nich chtěla. Pak právě řekla, že může dotyčný vypadnout už dnes a na to se málem totálně po… Ňufi. Chci vidět, jak budou dělat ty stoličky atp. A vůbec – tohle měli zavést už od počátku, že každý předloží své dílo (boty, šaty…). na začátku se mi líbilo, jak povídali, že si musí rozdělit Jarčinu práci, kterou dělala „jen tak mimochodem a automaticky“. Feri si hned přisadil, že nedělala fyzickou práci…, ale tu tam ostatní holky, když to jen trochu jde, taky nedělají, respektive spíš o ní hodně povídají.

10
dejna
Reagovat

@Lady XL: Je to v archivu v novinkách.

11
iv
Reagovat

Jenom pro zajímavost ještě ke včerejší diskusi – na Fb Návštěvníků se už ztratily Jarčiny komentáře k soutěži i reakce na ni.

12
limbora
Reagovat

Málem jsem se zapomněla ke včerejšku vyjádřit, to bych si nikdy neodpustila:-) Především považuji za nefér, že se jim neřeklo ještě před nominací, že jak to bude. Navíc kolem toho mohl vzniknout kotel emocí. Veselé chvíle v kádi se zelím a s burčákem si všichni zasloužili, lituji že jich u toho nebylo víc, byla by větší legrace. Úkoly od kastelána se mi zdají hodně náročné. Kdo z nás, žen, by zvádl vyrobit židli! Já tedy rozhodně ne a to jsem z vesnice. A vracím se ke svému evergreenu : týpek jako Ňufi tam prostě své místo má. Ten bizarní výjev – tanec v kádi s Lenkou a on v saku. Kdo z vás to má, ptám se otázkou, kerou jsem si půjčila od J. Paroubka:(

13
lady xl
Reagovat

Taky jsem si toho všimla! I některé komenty k jejímu souboji a souboji holek!…

14
dejna
Reagovat

Ten Ňufi je ale slizoun a přílepka! Jeho řeči mě začínají neskutečně iritovat a navíc běží fb hláška, že Robo neudělá mistra a na panství zůstane za chlapy tato jejich atrapa. :/

15
dejna
Reagovat

A teď jsem si uvědomila, že včerejškem mě Návštěvníci přestali bavit. Protože se nedozvím, jak to vlastně mělo být původně, jak to zamýšleli s mistry, už nebudou žádné taktiky…jen soutěže, které už známe. Jestli to Feri vypustil, nedivím se mu…taky bych šla radši na pivo než hrát v této současné frašce.

16
Jája
Reagovat

Ňufínek už nemá vzadu v kalhotech bouličku, včera po sdělení Věry k dalšímu průběhu se mu objevilo bláto na hřišti. Ten teplý blbeček je tak tupý, že neumí ani výkrest přečíst. Jen se tam motal od ničeho k ničemu a chtěl rádoby pomáhat. Zřejmě očekával, že mu ostatní udělají úkol za něj. Máchal ručičkama jak postřelená kachna. Ať nikdo neříká, že není teplý jak rozehřátá pekařská pec. Že Robo není mistrem práskla přímo Jojka na svých stránkách, což mě velice mrzí, že ta podrazačka (jak si vychvalovala, že jí Robo pomáhá – ten si teď musí mlátit hlavou o zeď) má mistra. Jj za dobrotu na žebrotu. :(

17
iv
Reagovat

Překvapení, změny do soutěží sice patří, ale připadaly mi včera jakési překombinované, chaotické… Ti, co dřeli a plnili namáhavé kolektivní úkoly i za ostatní, většinou už povypadali, jiný se veze a vše pro nás jen rádoby „duchaplně“ komentuje.
Pro Skálu: odpověď jsem psala do minulé diskuse.

18
Lady XL
Reagovat

@Jája: :-D tleskám!! :-D
Jinak naprosto souhlasím s vašimi komenty za včerejšek. Ňufi mne nepřekvapil, že to složil tak rychle, přesně to pak řekl – pamatoval si to. Tohle podle mne on dělá, pozoruje a pamatuje si! To je taky to jeho pobíhání a nakukování ke každému. Akorát se mi teď líbí, jak se odhaluje, že vlastně nic moc neumí, najednou všichni práskají, že nic moc sám neudělal, jen přicmrndával, přidržoval… Doteď to ale nevadilo, že? To jen u Jarky to vadilo. Bylo zajímavé, jak furt zdůrazňoval, že všem pomáhal s botama… Pokud si pamatuji, tak ho museli nutit, aby se šel podívat do „dílny“ na ostatní a on tam pak chodil jako páv a jen plival síru. Jarka psala, že ona malovala a vystřihovala šablony. Myslím, že Fery to nevzdal, ale měl alkohol a nervy k tomu – prostě podle mne měl okno a nemohl se soustředit, tak jsem to během soutěže vnímala. Zato „Ňunínek“ byl pěkně připo…., myslela jsem, že to s ním práskne o zem :-D. Měl kliku, že měli tuto soutěž, kterou si pamatoval (podle mne jako taneční mistr má dobrýho pamatováka už kvůli tanečním figurám…). No jestli je pravda, že Robo prohraje mistrování, tak velká škoda. Doufám, že nenadržovali Lívii :-(, ty její vyvalené oči už nemohu ani vidět…. Jinak úkol udělat židli je dost těžký, vždyť tam nemají ani oficiálního mistra toho řemesla, který by to měl „vědět“…. (nepočítám Feriho, který v tom pracoval). Ale má pravdu „iv“, je to teď najednou chaotické, překombinované….

19
limbora
Reagovat

Souhlasím se všemi, kteří včerejší íl považují za hrob zajímavé a v pečlivě naměřených dávkách stupňované RŠ. Ta překotnost, chaos, uspěchanost až rádobykreativní bordel jsou na vyhazov těch, co se tom podílej či tedy podíleli. Soutěžící vyfasují nejvíc práce a nejtěžší za celé období a pak je vyhazují, atd.. Kvantový urychlovač nula. Ani podle mne Feri nic nevzdal – prostě mu to mozek nebral. A stejně se nesnížil k nečestnému šmírování od Ňufiho. Souhlasím i s vámi všemi c máte k Ňufimu výhrady, ale přiznejme si, že jako figura je skvělý. Směsice vychytralosti, chytrosti, mazanosti,vypočítavosti, trochu humoru, prostě tam patří. Žádná šeď, každý je tak jiný, naštěstí. A Lenka je nejhezčí bez šminek. Trochu mi už začíná vadit Dominika. A malý postřeh mimo hru kdyby byl Luciano tak kontaktní, jako Feri, tak by ho byla Paulínka kastrovala či nechala upálit. Přitom není na tom nic špatného, když Feri veme kolem ramen Paulínu ( to jí neva?), masíruje šíjí Dominice a podobně. Není to žádný harašení, jen naprosto normální přístup, který Lucianovi nebyl dopřán. Promiňte za odbočku. Zpátky k současnému středověkému dění, snad to bude dneska méně překombinované.

20
Ian
Reagovat

@dejna: ved to uz prezradili z uputavky ako recitoval Libor tak je tam jasne vidno kde sedi Robo

a presne ako pisete cele to strasne kleslo na kvalite kedze sa rychlo rychlo snazia to zabalit

21
Lady XL
Reagovat

Tak jsem si to přečetla na stránkách Jojky a fakt Robo prohrál mistrovský úkol :-(. Asi to uspěchal… Mě připadá, jakoby měnili taktiku a scénář fakt během dne, dva… Nejdřív zadají úkoly pro všechny, které mají problém stihnout a vůbec dokončit (židle, hrábě + a to tam ani už nemluví o ušití polštářku, na to možná už i zapomněli…), že by to mohli stihnout ti, co se učí řemeslu, ani nemluvím. Pak tam najednou další den „naběhne“ Věra a odvede je na souboj – jediná výhoda v tomto byla, že si holky nestihly zjistit skrz díry v plotě, co se bude dělat…. Další den opět naběhne a jde se do souboje kluků.. a šup jednoho vyhodí (a shodou okolností jediného fachmana v oboru truhlářství…). Zkrátka najednou vlastně nemají ani čas na zhotovení toho individ.úkolu, jediné co splnili, bylo, že vypili burčák a ušlapali zelí (doufám,že nepřijde do obchodu, tohle bych do pusy nedala ani náhodou :-D ). Na víc nemají moc času, jak to pak chtějí hodnotit? Prostě najednou se někde rozhodlo, že se musí skončit do xxx a nějak to musíme udělat. @limbora: Máš pravdu, Ňufi je taková postavička, která tam tak nějak patří, oživuje to tam, máme na koho nadávat atd. A stejně ho nemám ráda :-) a doufám, že to nevyhraje. Je ale taky pravda, že Dominika už mi zdaleka tak nesedí jako z počátku. Myslím, že začíná víc odhalovat svou taktiku – být spravedlivá, čestná, pohodová atd. Teď už se tak nehlídá a je občas vidět její úšklebky, povýšené úsměvy… no prostě jí jde o výhru, jako každému tam. Ale asi mi spolu s Lenkou, Liborem nejméně vadí jakožto výherce.

22
dejna
Reagovat

Limbora – souhlas se vším včetně Luciana.

23
Daniel
Reagovat

Vysielanie Návštevníkov:
34. epizóda – 26.10. – 23:00
35. epizóda – 27.10. – 22:50
36. epizóda – 27.10. – 23:50
37. epizóda – 02.11. – 23:00
38. epizóda – 03.11. – 00:05
39. epizóda – 03.11. – 22:50
40. epizóda – 03.11. – 23:50 – FINÁLE

24
Jája
Reagovat

@Daniel: 3.11. – to se snad posr… v lese?

25
limbora
Reagovat

@Daniel: Díky. Dívat se budu, ale už jen proto, abych viděla, kdo a proč vypadne. Jo a teď jsem zjistila zdánlivě prkotinnu, dosud byly reprízy na normální jojce, teď když si lidi zvykli?, jsou na Wau. Jauuuu:-(

26
limbora
Reagovat

… a k časům vysílání jsem se nevyjádřila schválně. Došla mi slovní zásoba.

27
Johana
Reagovat

@limbora: Tak já taky přidám prkotinu:) Od včera mi nejde u TV v PC spustit zpětné přehrávání programů, ale jen u TV JOJ! Nestojí to už za to pátrat u poskytovatele proč, ale podezřívám ten divný slovenský kanál, že v tom má pařáty a že mi chce dopřát neúrekom reklam, protože musím přehrávat z archivu…asi jsem to ani neměla psát, protože bloknou i ten.

28
iv
Reagovat

Souhlas s dnešními postřehy bez výhrad. Jen ještě k Ňufiho svérázné logice: Za to, že jako každý mistr pomáhal u jednoho kolektivního úkolu, měli mu včera u výrobků, které měl zvládnout nově už každý pouze sám za sebe, dřívější pomoc vrátit, domáhal se toho. Nevěděla jsem v tu chvíli, jestli je tak nehorázně drzý, nebo uvažováním tak mimo a myslel to vážně:).
Nějaká vnitřní logická návaznost hry, pravidel, úprav mi celkově unikla, neorientuji se. Snad aspoň tvůrci a režie ano…

29
Skála
Reagovat

@limbora: Co dělali a dělají s časem vysílání,to nemá obdoby.To je také důvod,proč tento pořad má malou sledovanost a tímto ten pořad zlikvidovali.Kdo chodí do práce,tak toto nemůže sledovat.Škoda,přitom se to tak zdárně rozjíždělo.a mohlo to být lepší než Farma.

30
Iani
Reagovat

@Daniel: stale to nema na ich rekord ked to oficialne uvadzali o 0:15 ale s reklamami a pod. zacali az tak na 0:30

uputavka na zajtra (dnes) znechutila uplne, hlavne nabratie este vacsej rychlosti a cudne pravidlovanie

31
Lady XL
Reagovat

Tak se vracím…, z archívu :-). Až na nudu z hostiny docela povedený díl. Zaujalo mne,jak při souboji nejdřív fandili Ňufimu a až později Liborovi. Docela jsem měla z počátku obavy o Libora,když jsem viděla Ňufiho poskakovat v sudu. On je v nohách silný, ač na to nevypadá. No doufám, že nevyberou disciplíny, aby padly přímo Ňufimu :-(. Nějak pořád z téhle sestavy držím palce Lence a Liborovi. Přijdou mi nejméně záludní a podrazáčtí. Robo je sice rádoby pohodář, ale myslím, že by taky dovedl podrazit a jeho podporování ostatních (a Ňufiho), aby Liborovu práci obšlehli, se mi moc nelíbilo. Nevím,co znamená ta ukázka z příštího dílu, snad nevyhodí Lenku nebo Roba za to, že dělal/a i na práci jiných? Rozhodně jsem ztratila opět nějakou iluzi o „správňačce“ Dominice – viz její posměšný úšklebek o tom, že někdo může holt dojet na pomoc druhým…!

32
Lady XL
Reagovat

Přečetla jsem si až teď článek na ofiko stránkách. Hmm, tak celou dobu to ostatním nevadilo, že Lenka využívá ženské zbraně. Dokonce to ostatní ženské využívaly! A teď holt závist. A to závist holek. Co to, že se nepomáhá Dominice? Té superženě?….
Takže počítám, že někdo z nich práskl, že jí někdo z kluků pomáhal… No co, vždyť jde „jenom“ o peníze, že jo…. A podle slov Ňufiho to vypadá, že všechny ty boty tehdy ušil skoro sám… haha.

33
Jája
Reagovat

Zajímalo by mě, koho kastelán vyhodil domů a proč? Liviina oslava mistra mi připomínala pohřební hostinu, kde se pozůstalí znají jen z doslechu. Vynucovat zábavu ve stylu zazpívej a dostaneš frťana bylo velice ubohé a taky se ukázalo, kdo všechno jí ten titul přeje. Ani to jídlo některé moc nelákalo. :)

34
limbora
Reagovat

Nechtěla jsem vám to psát předem – ale včera odpoledne se na fb objevil článek s nadpisem ( teď už tam není, proto necituji přesně): Livia bude posledným majstrom.
Tak to byl opravdový majsterštuk. Pár hodin před odvysíláním se vyzradí dvě pointy. Nikdy jsem se s něčím takovým nesetkala. Máte pro to nějaké vysvětlení?

35
Ian
Reagovat

@limbora: podla mna uz uplne rezignovala na akukolvek snahu o kvalitnu show

a podla mna kastelan vyhodi Roba za odflaknutu zvonicu a suboj bude Libor-Nufi a potom pocas tych par zostavajucich dni uz nejak vyhodia 3 zeny a bohuzial to vidim ze Livia sa dostane do finale (kriste ako sa mi ona znechutila v poslednych tyzdnoch)

36
Lady XL
Reagovat

@limbora: že je ve štábu Borisů někdo nekompetentní,kdo si myslí, že když řekne tutovku, lidi budou chtít na to ještě víc koukat… haha. @Jája: trefně jsi ohodnotila hostinu. Navíc to pití panáků bylo tak trochu jako naschvál, aby byli někteří opilí víc atd. Však už neví, co bude zítra. Ale je to každého věc a má přemýšlet, že nebude třeba druhý den fit… Jo a divím se, že Robovi neřekli, že hlavní důvod prohry bylo prasklé sklo! Aspoň jsem to nezaregistrovala.

37
iv
Reagovat

Lenka by se bez pomocníků nehnula s výrobky z místa, podle článku její výsledek vyhodnotí mezi dvěma nejlepšími. Nebylo jasné, jestli smějí pracovat ve dvojicích, splnit náročný úkol za druhého nebo rychle obšlehnout Liborův pracovní postup bez jeho vědomí. Nedotažené pokyny, nejasná pravidla a divák mohl jen hádat, jestli někdo bude za poskytnutou či přijatou pomoc vyzdvižen a nebo naopak vyhozen za porušení pravidel. Možná Rob jako pravý rytíř vyráběl stoličku i za Lenku, nestihl zvonici a musel jít místo do souboje domů – režii by to bylo podobné. Kastelánův scénář je šitý od začátku horkou jehlou. V porovnání s vysíláním až v noci jsou to všechno drobnosti.

38
Jája
Reagovat

Podle programu Joj by dnes měly být dva díly – 22,50 a 23,50

39
Jája
Reagovat

Já vím, že už je to tady napsáno (23), to jen aby jste nezapoměli :)

40
lady xl
Reagovat

Ahoj, jsem opět odkázána jen na mobil,že bude mít někdo to smilovani a napíše mi,co se dělo dnes?? Děkuji moc.
Rob na kapličku kašle už od začátku. Zajímavé,že mu to kastelán doteď trpěl a najednou to bude že dne na den průšvih… Prostě potřebují vyhodit vytypovane lidí…

41
adam
Reagovat

nikoho nevyhodia…

42
limbora
Reagovat

@lady xl: Nejdříve: rychlá smrt – souboj Dominika vers Paulína, prohrála Paula a musela domů. Vzápětí jsme viděli, ale jen my, co trpíme nespavostí, další díl. A v Aréně soubojů vyhrál Ňufi 2:0. ..

43
lady xl
Reagovat

@limbora: uááá … „nespavec“ ti je zavázán!! Jsem v šoku velebnosti. Tak souboj holek? Předpokládám,že po „disciplíně“ židle…. Ale šok je Ňufi !! Co bylo za disciplíny,že mu sedly? Já varovala,že to může dát …. bohužel. Skřet jeden.

44
Iani
Reagovat

@lady xl: oni to usili presne jemu, uboleny Robo nemal sancu proti nemu. 1 disciplina- museli balancovat dosku pomocou lana a postupne na nu ukladat drevene tehlicky toto slo dobre nufimu kedze je tanecnik a 2 disciplna bola vedomostna este bolo za nimi vidiet ze 3 by bola hlavolam co mali zeny na turnaji pred par tyzdnami – vobec nepocitali s nicim silovym kedze na sebe ani nemali kozene casti vystroju

a z ukazky bolo aj vidiet kto to dotiahol do finaloveho suboja

45
iv
Reagovat

Nejnovější anketní otázka: Ktorý Návštevník mal podľa vás v Súboji prehrať? Výmluvné skóre:
2 % Robo a 98 % Ňufi (171 hlasů)

46
limbora
Reagovat

Když ve včerejším prvním díle vyšli všichni před vrata, lekla jem se, že ty dvě dřevěné konstrukce jsou šibenice a bude následovat vyřazovací disciplína Jánošík…
pro Lady XL: Nakonec to byla jen rozhodující bitva, kdy Dominika i Paula musely co nejdéle přidržovat strop této konstrukce. Jednou rukou, kterou mohly jedinkrát vystřídat. Obě holky se snažily, trpěly, Dominika už začala vyprávět, aby snížila soustředění Pavlíny. Která fakt nevydržela a pak ji zalila voda ze stropu. A musela se poroučet. Chtěla sebou vzít Helu, ale ta se statečně bránila a ubránila. Myslím, že by měla být okamžitě převelena do Česko slovensko má talent.Tedy Hela, ne Paulína.
Jinak veselá kapitola bylo kosmetické okénko Ňufiho, kdy mu holky trhaly obočí a patlaly na něj mejkap. Robo makal!!!
Vražda Roberta! Tak jsem si nazvala sama pro sebe duel mezi Ňufim a Robertem. Obě disciplíny byly zjevně šité na vítězství Ňufiho. Víte, že já ho považuje za důležitého ve hře,ale toto bylo moc. Přičemž on za to nemůže, je to svévole štábu, který dobře věděl, že Ňufín zná příjmení všech spolusoutěžích, jelikož byl mezi těmi, co si kontakty zapisovali. Zatímco Robo makal! Bylo to totiž evidentně pojištěné: Robo musel dodělat zvonici, bezpodmínečně. Kdyby náhdou nevyletěl v duelu, tak by byl vyhozen za nesplnění úkolu, který splnit nešlo. Mimořádně jasná manipulace, bez jakékoli mazanosti.

47
lady xl
Reagovat

@limbora: už se těším,až to v pondělí uvidím! Ale jak čtu,tak měla Dominika trochu výhodu. Z fitka má paže vypracovanejsi. Doufám,že Ňufi nevyhraje.

48
Jája
Reagovat

No, byl to večer pro Ňufínka. Taky nám předvedl svůj největší životní majsterštuk: Baletní otočka o 180 stupňů, labutí zamávání pravou pacinkou a ladné podepření bradičky s prstíčkama přes celou hubu a výrazem překvapení kočky, která za sebou zmerčí okurku. Umělecký dojem mu však pokazil Robo, který na něj před celým národem práskl jeho sociozločiny a vyvedl ho z míry natolik, že Míra zapoměl, že má nožičky, ručičky a falešný gesicht. Zůstal mu jen ten výraz kočky.

49
limbora
Reagovat

@Jája: Popravdě mne nevadí, že vyhrál Ňufi, mne štve, že prohrál Robo. Protože on nebojoval s Ńufim, ale s vedením Návštěvníků. Ńufi neměl jinou možnost jen vyhrát a ať už je jaký je, inteligenci mu upřít nelze a tak mu to zajiste došlo také. Teď už jen budu sledovat, kam až ho štábní výtah doveze.

50
Jája
Reagovat

@limbora: Bylo jich tam 14, tak předpokládám, že se s ním štábní výtah utrhne ve 12 patře. Tomu se říká pád z výšky při jeho egu. :D Teď už přeju výhru jen Liborovi i když nevím, nevím, on je na ty zbývající dost pomalý. Jedna věc mi není jasná, proč slováci říkají majsterštuk, když tohle slovo je z němčiny – mistrovský kus – a měli by tedy říkat majsterštyk.

51
limbora
Reagovat

@Jája: Mne majsterštuk táááááááák irituje už od začátku. Skoro bych nehledala chybu ve slovenštině či Slovácích, ale v moderátorce. Anebo :
a) někdo z tvůrců jí to dal příkazem
b) nikdo z tvůrců si nevšiml, že je to mimo…

Přidat komentář