Panáček v reality show

Nová reality šou Návštěvníci začíná, seznamte se s hráči!

8. Září 2016 | napsal(a): | reality show: Návštevníci

navstevnici
V 19. storočí sa ocitne štrnástka súťažiacich, tvorcovia Návštevníkov klasicky stavili na rôznorodú zmes hráčov. Dnes o 21:30 na JOJke odštartuje novú reality šou. Poďme sa spoločne pozrieť na nových Návštevníkov.

Frenky
Lukáš Grolmus
27 rokov
Najväčším vzorom podnikateľa a milovníka histórie je Napoleon, ktorého nesmierne obdivuje pre jeho cieľavedomosť a húževnatosť. Vyučený kaderník by sa jedného dňa chcel stal politikom. Skôr než sa mu to podarí, by však chcel byť vojakom a pokračovať tak v rodinnej tradícii. Vo svojom rodokmeni má totiž niekoľko generálov.

Kavadyk
Róbert Feszler
28 rokov
Bradatý mladík svojím extravagantným a drsným vzhľadom vzbudzuje rešpekt. Keď ho však spoznáte bližšie, zistíte, že je to dobráčisko od kosti. Je bezstarostný, veselý a rád ľudí zabáva aj za cenu toho, že by sa mal strápniť. Zábava je pre neho veľmi dôležitá, no keď treba, vyhrnie si rukávy a urobí aj tú najťažšiu robotu bez mihnutia oka.

Maco
Lívia Kováčová
27 rokov
Pod nežným výzorom sa skrýva extrovertná slečna, ktorá sa nebojí ničoho a nikoho. Účasť v šou berie ako jedinečnú príležitosť splniť si svoj sen. Lívia odjakživa túži vyštudovať veterinu a starať sa s láskou o nemé tváre. Keďže rozhodne nie je z cukru, neštíti sa ani kydania hnoja, čo by mnohé ženy „nedali“.
Lučiano
Stanislav Kocian
42 rokov
Priebojnému a akčnému sympaťákovi sa podarilo to, čo nedokáže len tak hocikto. Presťahoval sa do Talianska, v ktorom sa mu podarilo uplatniť. Vybudoval úspešnú firmu s historickými zbraňami, čo vysvetľuje, prečo sa do Návštevníkov prihlásil. Najvýraznejšou povahovou črtou Slováka s dokonalou taliančinou je galantnosť, ktorá si získa všetky dámy.
Kohút
Libor Martiník
47 rokov
Výrečný Kysučan je, ako sa hovorí, muž s veľkým M. Je húževnatý, veľmi pracovitý a nebojí sa ani najtvrdšej manuálnej práce. Pracoval ako baník, elektrikár, skladník, až napokon zakotvil v profesii brúsič. Robota mu nesmrdí ani vo voľnom čase. Doma sám položil zámkovú dlažbu. Koníčkom a oddychom je preňho posilňovňa.
Modelka
Lenka Mošková
22 rokov
Atraktívna čašníčka púta pozornosť už na prvý pohľad a nie len pre netradičnú farbu vlasov. Lenka to vie, a preto by chcela preraziť v modelingu. Sexi postava, plné pery a bujný dekolt však nie sú jej jediné prednosti. Je milá, priateľská, nekonfliktná a nadovšetko miluje svojich rodičov. Z výhry by im chcela zaplatiť vytúženú dovolenku.
Feri
Miroslav Tomášek
56 rokov
Vyučený stolár sa pred desiatkami rokov presťahoval z Čiech na Slovensko. Hoci v Bratislave žije už dlhú dobu, češtine ostal verný dodnes. V minulosti bol vrcholovým športovcom a so svojimi výkonmi v päťboji žal úspechy na rôznych súťažiach. Svoje šťastie skúšal aj vo filmovom priemysle. Momentálne sa živí stavbou scén.
Vojačka
Nikola Mitrová
22 rokov
Rebelka odmalička miluje uniformy. Nie je preto prekvapením, že v súčasnosti pracuje ako vojačka. Tvrdá ruka a prísna disciplína jej nerobia problém. Vďaka svojej práci sa naučila, že nečinnosť sa neodpúšťa, takže to nie je žiadna „fajnovka“. Aj silná dievčina má svoju slabosť. Deň si nevie predstaviť bez sladkého kakaa.
Tanečník
Miroslav Vybíral
49 rokov
Sympatickému mužovi prezývka neprischla náhodou. Najväčšou vášňou slobodného a bezdetného vyučeného elektromechanika je totiž tanec. Miroslav v súčasnosti pôsobí ako choreograf a učiteľ spoločenských tancov a spoločenskej výchovy. Umelecká činnosť a jemné správanie sú v kontraste s jeho vnútornou silou, ktorú chce dokázať účasťou v tejto šou.
Malina
Lena Zradulová
22 rokov
Výrazné vlasy vo farbe zrelých malín spôsobujú, že Lenu v dave určite neprehliadnete. Keď prehovorí, zapamätáte si ju navždy. Veselá čašníčka je totiž mimoriadne komunikatívna. Rada športuje, raz by chcela skákať s padákom a vyskúšať by si chcela aj bungee jumping. Je teda jasné, že energie má na rozdávanie.
Dlúhy
Marek Holiš
21 rokov
Otec niekoľkomesačného synčeka je so svojimi 201 centimetrami najvyšším návštevníkom. Vo voľnom čase sa venuje futbalu, takže je pochopiteľné, že ženy sa na neho lepia ako osy na med. Nie je to však len vzhľad, čo dámy láka. Je mimoriadne tichý, no ak niečo povie, tak to stojí za to.
Škótka
Pavlína Kostelanská
22 rokov
Vyučená kaderníčka pochádza z mnohodetnej pobožnej rodiny. Súrodencov má vo veku od 15 do 30 rokov, takže si rozumie s ľuďmi v rôznych vekových kategóriách. Prezývku Škótka dostala preto, lebo pracovala v Škótsku, ktoré si zamilovala. Keďže je stále plná energie, najradšej by na panstve robila fyzicky náročné úlohy, pri ktorých sa môže vybiť.
Burinka
Dominika Zelinková
24 rokov
Usmievavá blondínka má za sebou ťažké detstvo, ktoré nechalo na jej jemnej duši hrubé jazvy. Minulosť jej však nebráni v tom, aby v prítomnosti žila naplno. Práve naopak, nepríjemné zážitky ju zocelili a život si užíva. Zo všetkého ju najviac napĺňa fitness, ktorý je jej prácou aj koníčkom zároveň.
Masérka
Jarmila Ondrejovičová
55 rokov
Rázna žena má masážny salón, v ktorom aj pracuje. Masírovanie stuhnutých tiel ju baví a dobýja pozitívnou energiou. Keďže sa chce vo svojej práci zdokonaliť, túži navštíviť Thajsko – krajinu, odkiaľ pochádzajú legendárne thajské masáže. Viac ako svoje povolanie však miluje svoju dcéru.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Návštevníci

Diskuze k článku

Počet komentářů: 305
1
Jája
Reagovat

Nikdo nekouká?

2
limbora
Reagovat

… já koukala. Ale jsem hodně naštvaná, že skylink zrušil joj a dal tam joj family. S velkou slávou – ale k ničemu. Takže to šlo sledovat jen přes pc

3
limborka
Reagovat

Koukala jsem,ale hodně mne převezl skylink: joj tv už edává, jen nějkou přiblblou výběrovku joj family. S velkou slávou – -jakože pro nás diváky to bude lepší. Naopak! Prostě JOJku nechytneme… Ale Návštevníci mne bavili, jsou tam různorodí týpci… Bude humor i emoce, zdá se

Reagovat

Na skylink jsem volala a potvrdilo se to, co už proběhlo dříve médii – signál TV JOJ se nesmí od 5.9. na území ČR šířit. Platila jsem kartu jen kvůli JOJce :-( JOJ Family zavedla sama JOJka.
Jediná výhoda je, že mají online vysílání, takže kdo má tv s internetem, nemá problém.

5
hollyoaks
Reagovat

stači prepnut region na skylinku a máte jojku

6
Radek aka SUNíčko
Reagovat

@Ajda: vidíš, to mě nikdy nenapadlo, že to vysílání JOJ přes web půjde i v moji Smart TV. Asi to hned večer zkusím :-) Snad tedy nepoužívají flash, ale už pokročilejší technologie. Díky za tip.

7
dejna
Reagovat

Ahoj, včera večer jsem obíhala televizi, hledala v seznamech jojku, a ona nikde…teprve pak jsem došla na netu k tomu, co píšete.
Teď koukám na Návštěvníky tady:
http://navstevnici.joj.sk/archiv/2016-09-08-navstevnici

a doufám, že nezablokují i toto. Zkusila jsem i změnu regionu, funguje to, ale asi se mi nebude chtít to pokaždé přepínat.
K Návštěvníkům nic nepíšu, je to první díl, nejspíš každý se po pár dílech vybarví úplně jinak.
Jen malá poznámka bokem – dívám se i na Ostrov, hned po prvním dílu jsem si vzpomněla na údajně hrozné podmínky na Farmě (hlavně poslední), zase se mi připomnělo, jak byly poslední Farmy ukázkou vyhození peněz do vzduchu, ukázkou laxní práce celého štábu, a doufám, že toto Jojka v Návštěvnících i Markíza v Ostrově už nepřipustí. Njn, občas bývám naivka.

8
Lenka
Reagovat

@limbora:prosim a na cem jste sledovala,na skylink jsem taky nas…

9
Jája
Reagovat

@Lenka: http://live.joj.sk/ právě teď běží od 14,20

10
Daniel
Reagovat

Áno, je to presne tak, ako píšete, JOJ Group v snahe zabrániť nelegálnemu šíreniu svojich kanálov na území ČR spustila kanál JOJ Family, ktorý obsahuje výhradne obsah, na ktorý má práva aj pre Českú republiku. Tým pádom sa zlegitimizovala a poberá príjmy z televíznej reklamy aj v Čechách.

K tým Návštevníkom. Zhliadol som ich z archívu, ale po dvadsiatich minútach som to vypol. Oceňujem všetko to úsilie, tú rozmanitosť, remeslá, ale akosi to nie je moja šálka kávy. Ešte možno potom v budúcnosti si pozriem nejakú časť, či to nabralo potrebnú dynamiku. Toto mi skôr pripadá ako edukatívna show. Súdiac z katastrofálnych výsledkov sledovanosti prvej časti (95 000 divákov, podiel na trhu 13,6% – pre porovnanie Atletiko Cvernofka v tom čase 183 000 divákov, podiel na trhu 21,1%) sa šou dlho v skoršom prime-time neohreje, aby neskončila ako Vyvolení – Dom snov.

Ešte by ma zaujímalo, samostatné vlákno pre diskusiu o Ostrove tu nebude vytvorené? Formát ma zaujal oveľa viac ako Návštevníci, aj keď samozrejme natiahnutie do troch častí za týždeň poriadne ubralo z dynamiky deja a v podstate sa tam deje veľmi málo, dúfam, že tvorcovia z tohto vytrieskajú veľa, táto reality show na to má potenciál.

11
Ajda
Reagovat

@Daniel: Ono nešlo ani tak o nelegální šíření, když se karty prodávají v obou republikách, ale spustila to na jaře Markíza, přidala se Nova a JOJ nesměla zůstat pozadu, chystá se přidat i Prima. Celé je to o tom, že jim vadí sledování zahraničních filmů a seriálů za které platí. Slovenská nebo česká tvorba byla fuk. Proto vznikají paskvil kanály, kde jednotlivé tv vysílají domácí tvorbu. Nova a Markíza navíc tyto kanály zpoplatnili.

13
Skála
Reagovat

Nevím,nevím,ale už při druhém díle posouvat vysílací čas,to pro začátek není moc dobré.

14
dejna
Reagovat

Soutěž keramiků je postavena na velmi vratkých základech – nikdo nedá do pece výrobek, který není dokonale suchý (nezvoní), za dva dny vyschne maximálně půlcentimetrová placka, žádný čerstvý výrobek nejde na slunce – musí nejdřív zavadnout, popř. mít kožovitý vzhled (ale ani ty nedávám).
Jsem zvědavá, kdo z nich uspěje – Markovi se dařilo líp, protože měl ruce opřené o nohy , neměl je v luftě jak Dominika.
Ale jsem ráda, že se neválejí jako na Farmě a musí makat.

15
Skála
Reagovat

@dejna: Přesně,to jsem si také říkal,že to před pálením musí být uplně vysušené,když né tak to popraská.Za dva dny to nemůže být ani pořádně zavadlé.Uvidíme dnes,jestli to vytáhnou z pece krásně vypálené,tak je to podvod na diváka.Necháme se překvapit. :-)

16
Jája
Reagovat

@dejna: Super budíček: Vstávat, podojit husy … :D

17
dejna
Reagovat

@Jája: :D
To je fajn, že taky koukáte (se Skálou). ;)

18
Jája
Reagovat

Kafe uvařeno, oči připraveny, jedem na to :)

19
limbora
Reagovat

Po dlouhé obě reality show, která má humor. Hlášky Návštevníků si už začnu zapisovat. Líbí se mi,že jsou mezi nimi i docela inteligentní lidé ( plus jedna opravdu vyvinutá dívenka) a dnešní lekce tance a chování me dostala. No a konečne se začne i vyřazovat.

20
Skála
Reagovat

Celkem dobrý,začíná se to pomalu rozjíždět.Kdo mě tam celkem nepasuje,tak to je ta „chytrá“dívenka s červenými vlasy.Myslím si,že brzy se s někým porafá,nebo někdo s ní. :-)

21
Jája
Reagovat

Zajímalo by mě, čím si dělá ta šedivá myš obličej na ksichtě, že vypadá jak vodníkova žena.
Hospodská se nám dnes předvedla jako závistivá chlubilka – ona by keramiku přece udělala pěkněji a hlavně líp.

22
dejna
Reagovat

Jája, Skála: Jak to sledujete? Já byla odkázána na archiv, dnes ale nejde přehrát včerejšek, pořád to skáče na pondělí.
Když jsem zkoušela změnit region na skylinku, změnil se, ale jojka se mi mezi pořady stejně nezobrazila. Po změně na ČR mi tam pořád visí slovenská vlaječka…chjo! :(

23
Skála
Reagovat

Protože Slováky chytám normálně na anténu,tak ti neporadím,ale Jája to sleduje přes internet,tak ti možná bude vědět poradit jak na to.

24
Lady XL
Reagovat

Taky hlásím, že mi archív nejde přehrát… Snad se to během dne „umoudří“. Jsem odkázaná jen na něj.
Zatím se mi to docela líbí, jsou tam různé typy – „Malinu“ a tu kuchařku bych viděla nejraději venku…
Jak dopadla keramika a to vypálení ?, jak jsem probírali posledně – je to reál, nebo podvod…,

25
Jája
Reagovat

@dejna: Už jsem tu někde dávala odkaz. Je třeba si stáhnout program Hola Unblocker z doplňků Mozila, zadat stát, pak do vyhledávače zadat live.joj.sk (díly jsou i na úložišti)
Markíza je na sledování z PC nepřející, live nepustí a archiv zmršili, dávají díly i po dvou dnech. Naštěstí opět existují dobré duše, které to dávají na úložiště

26
Jája
Reagovat

@Lady XL: Na první pokus to vypadalo dobře, měli i zdobení, ale mistr na nádobí neklepal, tak předpokládám, že v peci to jen usušili.

27
dejna
Reagovat

@Lady XL: už to jede :)

@Jája: ježíšku, co já to vyváděla…pochopila jsem tu změnu regionu úplně jinak. :/ :D
Dík tobě i Skálovi.:)

28
Jano
Reagovat

Jojka sa predviedla ked pustila ukazku Piatkoveho Suboja kde bol Marko este pred utorkovou castou…

29
Lady XL
Reagovat

@dejna: díky, už jsem to hned zkoukla!
@Jája: Ano, to vypalování vlastně neukázali a ani by to časově nestihli – hlavně Marek. Výrobky Dominiky se mi docela líbily. Držela jsem jí palce už kvůli houževnatosti, s jakou do toho šla. Malina je fakt dílo…, vše umí asi nejlíp. Uff.

30
limbora
Reagovat

Víte někdo, zda může dneska Dominika vyslovit i iméno Marka? Pravidla to nezakazují? Snad ne. Jinak by si mohla vzít tu Malinu. a včerejší závěrečnou část, tanečky, jsem si dala z archivu ještě jednou. Bavilo mne, že i v reality show se najde člověk, co ví něco o společenském chování, navíc před 160lety.

31
Jano
Reagovat

@Jája: to na ksicht sa vola bronzer

32
Jája
Reagovat

@Jano: A k čemu je to dobré, kromě toho, že vypadá jako debil? A vůbec mohla by dělat ségru Mokré Lulu, je stejně škaredá a hloupá. Když se zasměje mám pocit, že hobluje zubama podlahu. :D :D

33
Skála
Reagovat

@Jája: Dobrá hláška „hobluje zubama podlahu“.Moc jsem se nasmál.:-D :-D Jájo,jen tak dál,at je tu veselo. :-)

34
Jano
Reagovat

@Jája: ona to nevie aplikovat co je cudne kedz „modelka“, pouziva sa to na lica/celo/obocie- proste bodovo – na zvyraznenie kontur tvare a nie ako omietka na celu ksicht

35
Jája
Reagovat

@Jano: vždyť to říkám hloupá, co hloupá, blbá je. :D

36
Jája
Reagovat

Tak mě Jojka vytočila jak řetízkáč na pouti. Díky dobrému kamarádovi jsem zkoukla včerejší díl, který vůbec nebyl na programu ani dle rozvrhu vysílání. Prostě středa = 0. Tak bych asi dnes večer čučela do obrazovky jak kocour, když „sere do plev“ a souvislosti by byly až za hranicemi EU. Takže všem doporučení: šupky dupky do archivu ať večer víte o čem je řeč.
Skálo, to jsem tě hezky pochválila. Řekni JOOO :D

37
Jano
Reagovat

skoda ze uz viem kto prehral zajtrajsiu delovu sutaz vdaka pondelkovej uputavke na piatok
od teraz uz pozeram len z archivu ked to tam samozrejmne nezabudnu davat ako sa stalo dnes ked to tam naskocilo az o 16tej

38
Skála
Reagovat

@Jája: Díky,až se červenám. :-D Nu,když v tom JOJka má takový zmatek,tak si musíme pomáhat.Dnes to má začínat v 21.30 hod.,tak jsem zvědavý,zda tomu tak bude.Zatím ještě nikdy to nebylo tak,jak to bylo psané.Včerejšek byl vrchol dělání blbců z diváků. :-(

39
JanaH
Reagovat

Jája, Skála: čaute!
Ale musím nesouhlasit. :-D
Včera Návštěvníci v Tv byli, a sice ve 22.10, dneska začínají ve 22.00. Sledujte program přímo na stránkách JOJky, to je nejjistější. ;-)

40
Skála
Reagovat

@JanaH:Ahoj,tak už se tu pomalu scházíme. :-) Co se týče těch začátků,tak ,žadný díl nezačínal přesně jak byl uvedený v http://telkac.zoznam.sk/ nebo programovém časopise TV Revue a ani podle http://navstevnici.joj.sk/ Na stránce JOJ se včerejšek objevil až kolem poledne.Dnes tam mají opravdu 22.00 hod.,ale na telkáču,kde jsou všechny slovenské TV a v časopise je udáno 21.30.Vždy se stačilo podívat na tyto dvě media a program plus,mínus nějaká minuta podle toho začal.Jen JOJka je vyjímka,tam se musí podívat na jejich stránky,aby divák stihl začátek.Toto manipulování s začátkem programu mě opravdu začíná štvát.(nechci to npsat sprostě :-))Uvidíme jak to bude dnes,necháme překvapit.

41
Jája
Reagovat

@JanaH: Ahojky, už jsem čekala,kdy se přidáš. Ještě mi tu chybí ten opeřený pošťák.
Jojo v televizi byli, ale ani na programu – stránky Jojky ne. Pusto prázdno. Středy se původně vysílat nemělo. Je v tom takový malý předvolební guláš. Holt pustím Jojku v devět a půjdu koukat na Tv.
@Skála: Prozraď kolik ti je, že se ještě umíš červenat? :D

42
Skála
Reagovat

@Jája: Jo,to bys chtěla vědět,že? :-D Neřeknu,neřeknu,já bych styděl. :-)
Otázka:Co to znamená když se mi na předcházejícím příspěvku,po odeslání objevilo „Komentář čeká na schválení.“,nemá to číslo a je to mezi příspěvkem 39 a 40.Vidíte to také?

43
Jája
Reagovat

@Skála: To proto, ty náš malý sklerotiku, že tam máš více než jeden odkaz. Už se to tady probíralo. Stejně jsi se nacpal přede mě :DDD, ve 20,47 jsi tam nebyl.

44
Skála
Reagovat

@Jája: No chvílemi si říkám,že nejsem malý,ale velký sklerotik :-D,je to podle toho o co se jedná :-). Když se to probíralo jsem asi nebyl ve škole.Zatím se mi to nestalo,příště si dám už pozor.

45
Jája
Reagovat

Budu trošku škodolibá, tu disciplínu s kostkami měly dělat holky. Bronzová lady by vyletěla na první pokus. :)

46
limbora
Reagovat

… tak já jsem už zcela chycena a koukám a každý díl. Koukám – a žasnu: kolik má ta Malina sebevědomí, jakej hajzlík je ten Marek, atd. A z chlapů nejhezčí je – zatím- Lučiano. Z holek mne dojala Livie. Zejména v závěru. Mysím, že budeme ještě překvapeni, co se vyklube ze Škótky. Zítra fandím čechoslovákovi Ferimu.

47
Skála
Reagovat

@Jája: To vypadá,že pracant vypadne a lenoch a vyčuránek zůstane.Ach jo.

48
Jano
Reagovat

livia to krasne povedala – co je to za zivot pracovat 12h – postel?

49
Jája
Reagovat

@Skála: Všiml sis´, že to tak v RS povětšinou bývá? Už mi to začíná připomínat pevně stanovený scénář. Stejně bude zítra mým fanouškem Feri i s tím rizikem, že odejde.

50
JanaH
Reagovat

Dnešní díl byl můj první. :-D
Žehlení bylo vážně akutní a na hlasitou hudbu pozdní hodina, vzala jsem zavděk Návštěvníky. :-)
A určitě sjedu i předcházející díly, ať vím, kdo je kdo. Zatím si bezpečně pamatuju jen pažravého Marka a mírně pomatenou „taktičku“ Malinu. Tak odporná je od začátku?
Soutěž pánů byla dobrá, ale nejlepší je, že musí soutěžit všichni, nebudou vědět, co je čeká a poslední může být kdokoli. Takže, jak se zdá, kolektivní domluvy, koho poslat do souboje a spekulace, koho by si mohl vybrat jako druhého jim budou na nic.

51
Skála
Reagovat

@Jája: Ano,přesně tak,nejhorší ale je,že to tak většinou bývá i v běžném životě.

52
Skála
Reagovat

@JanaH: Ano,ta rudohlavá Malina byla od prvního dílu nesympatická a jak píšeš,od pohledu odporná.Ve všem je nejlepší a udělala by vše lépe než ostatní.(tak se hodnotí ona sama)

53
Lady XL
Reagovat

Díky za upozornění, že bylo vysílání dalšího dílu. Už jsem jej zkoukla v archívu. Musím konstatovat, že se stávám závislačkou (no rozumně) a těším se na každý další díl, i když jen z archívu. Poslední díl je hodně o Malině a fakt se mi víc a víc protiví, nebo spíš se ukazuje v stále negativnější poloze. S takovým člověkem bych nevydržela na pracovišti bez každodenní hádky :-(. Musela jsem se podívat, zda je fakt číšnice a ne psycholožka, za jakou se tam v podstatě vydává. Uff. A budu držet palce Ferimu. Marek je mi čím dál víc nesympatický a není to tím, že jsem věkově blíž Ferimu. Dívím se, že nedochází ostatním, co jsou na straně Marka, že i je okrádá o jídlo, jim způsobuje svou lenivostí problémy… No jsou tam zajímavé postavy, které se ještě víc časem odkryjí. Snad nebude do děje moc zasahovat „Boris“…..
p.s. kdy je další díl? Pokud dnes a o víkendu, nemám možnost koukat do archívu, proto moc prosím, nehodí sem někdo pár „písmenek“ o ději, o souboji??? Moc děkuji za všechny závisláky :-D A hezký víkend.

54
Jája
Reagovat

@Lady XL: Dnes souboj ve 20.30 a další díl pondělí

55
limbora
Reagovat

na kiksy jojky už nenacházím slova.: na facebooku u hlavní fotografie – dnešní čas pořadu 22:00. A co je ještě více a palici-ten pán, co hlásí počasí těsně před začátkem Návštěvníků (údajně živě!! – logicky) pozval diváky na jiný pořad. Prostě řekl, že bude následovat myslímta soutěž Uhodni můj věk… Bože, to snad dělá někdo z Markízy? Jinak to snad není možné.

56
Wally
Reagovat

Jak se řeklo Malina, tak jsem viděla krávu z Farmy. Teď už vím proč Lena je daleko větší Milka.

57
limbora
Reagovat

… bylo to dost drama, taková hloupá chybička – globus – a mohl na to Feri doplatit. Moderátorka je zřejmě na starší, když mu pořád říkala Mirko… Jinak si ale myslím, že jednotlivý návštevníci dostávají hrozne disproporčne možnost mluvit- dneska Dominika ani Tanečník takřka nic, ale Škotka. Škoda. A místo dopisu od toho, co vypadává, mohli kreativci vymyslet něco méně “ farmářského“…

58
Lady XL
Reagovat

Haló,jak to,prosím,dopadlo? Archiv mohu vidět až v pondělí… Smilujte se někdo :-P

59
Jája
Reagovat

@Lady XL: Tak jsem na to koukala až teď, včera spadl proxy a v 11 v noci ještě live televize nefungovala. Kromě hloupých a siláckých keců rádoby dospělých souboj byl napínavý. První disciplína – vytlačování štítem z kruhu – netrvala dlouho, Feri po pár zkouškových útocích zabral a sobecký lenoch byl vytlačen. Dalčí disciplina – hlavolam, na kruhy rozřezaná zeměkoule, přesně složit – zatímco lenoch čučel na tři kruhy složené od jižního polu, Feri byl hotov, ale přestože měl času habakuk (nepodíval se na soupeře jak je daleko) nezkontroloval to ještě jednou a zvedl ruku. Měl tam ovšem Chybku (při skládání – posunovaní světadílů na správné místo se mu jižní pol posunul) a bod šel zadarmo lenochovi. Hraje se na dva vítězné, takže byla třetí soutěž přejít s číší plnou vína mezi kývajícími se pytli po úzké desce a nevylít. Feri hned zkraje ucmrdnul, musel se vrátit a dolít víno, opatrně přešel polovinu dráhy pak to vzal šupem a lenocha nechal v dáli za sebou. Feri se vrací.

60
Lady XL
Reagovat

@Jája: Moc děkuji!! Vyhrál ten správný !!

61
dejna
Reagovat

Po týdnu: zatím mě Návštěvníci baví. Sice se mi trochu plete Skotka s Vojandou, některá jména si nepamatuji vůbec (ale tváře a i to, co dělají, ano), Tanečník se mi typově hodí do filmu pro pamětníky k boku O.Nového…nebo třeba do Hej rup!, baví mě ten s tím copánkem.
Lukáš a Marek byli od začátku mými antifanoušky, šampónky moc nemusím, a že neslaný a nemastný Marek vypadl, je jen dobře. Lukáš si myslí, že se teprve teď začnou pobíjet mezi sebou…že ho nenapadlo, že by mohl být dalším na řadě.
Malina má tak promyšlenou taktiku, že mám pocit, že se do ní nakonec zamotá sama a už nerozmotá. Zajímá mě, jestli je tak silná, jak mluví, nebo se dočkáme hysterických výbuchů.
Masérka mi připadá psychicky slabá, Livia mi typově trochu připomíná Pacovu Veroniku, Modelka je modelka, kdyby si ubrala, přidala by si.
Těším se, až bude víc mistrů, možná tak vzniknou aliance mistrů a slouhů, zajímalo by mě, jestli může jít do vyřazovacího souboje i mistr.
Doteď jsem nepochopila, proč byl vybrán Feri, když v předsouboji byli 3 poražení…že by měl nejhorší čas?
Moderátorka je příjemná, sympatická…asi i tím, že konečně neždíme z nikoho emoce a dojemné příběhy.

62
JanaH
Reagovat

@dejna: mně se zatím hodně pletou skoro všichni. :-D Naštěstí nám Elko ulehčil práci a nahoře si je můžeme připomenout… i s přezdívkami. To mi pomáhá hokej ve jménech zvládat. ;-)
Diciplíny v souboji mi přišly trochu málo těžké, to dělo předtím bylo o milión procent lepší (Feri s Lukášem tam měli nejhorší čas a ve finálovém rozstřelu prohrál Feri).
Lukáš taky zatím patří mezi moje antifanouše, ale „taktička“ Malina s přehledem vede. A doufám, že Lívia se sebere a nebude z ní v každém díle plačka.
Takže zatím, kupodivu :-), se mi většina lidí zamlouvá, moderátorka mi přijde poněkud prkenná, ovšem např. proti dramatické hérečce Kvetce je to celkem příjemná změna.

63
JanaH
Reagovat

Dotaz na Elka: bude s novým týdnem nové vlákno? ;-)

64
miko
Reagovat

@limborka: změňte si v sekci skylinku region na Slovensko a JoJ vám půjde okamžitě.

65
dejna
Reagovat

@miko: to jsem udělala, Jojka se nikde neobjevila, ale už mi asi navždy zůstala „přišpendlená“ slovenská vlaječka (po návratu do Česka). :O :D

66
Lady XL
Reagovat

tak jsem se stihla podívat do archívu a ukojit svoji zvědavost :-). Jája – ještě jednou děkuji za informaci o výsledku!! Čekám, co Malina…. pěkně to tam rozjíždí v kuchyni.Ale aby jí pak nechyběla zručnost při stavařských řemeslech. Poslala bych jí do učení, ať se ukáže, jestli je tak šikovná, jak tvrdí… Lukáš mi je víc a víc nesympatický. A ohledně ranního vstávání – měli by se domluvit, v kolik se bude vstávat a pak je věcí každého,zda vstane dřív. Ale v určenou hodinu všichni ven z pelechu. A pokud se na tomto nedohodnou, tak bych já osobně taky přestala vstávat, taky bych si někde s někým pokecala a ono by se ukázalo, jak práce stojí a jak při kontrole budou pak tresty za neudělané věci….

67
limbora
Reagovat

nebyl by už nejvyšší čas, aby Návštěvnící pohovořili spolu důvěrně i o tom, kdo je vlastně kdo? Vždyť si to mezi sebou u určitě říkají, tak byhom to snad, kreativci – tvůrci, mohli vědět taky. Dneska ma u mne veliké plus Lívie není to žádná fňukna ( jen občas), ale statečná a odhodlaná holka. Při kovařině to tedy genderově opravdu vyrovnané být nemůže. A okouzlil mne Lučiano, jak dal ve dveřích přednost Livie. Jo, galantnost má v sobě. Konečne se začíná projevovat Robert, hezky odhalil Malinu že přesně ví,kdy děaat něco pro kolektiv.

68
Lady XL
Reagovat

pondělní díl byl celkem zdlouhavý. Jsem zvědavá na kováře. Držím palce klukům už z důvodu, že doufám ve vypadnutí Maliny…. Jinak jsem se pobavila u stavby kapličky, kdy vyučený zedník říká, že přeci nemusí umět veškerou zedničinu, že zedníci dělají různé práce při stavbě ….. No pak nemají padat domy, mosty…. To jakoby uměla kadeřnice stříhat jen ofinu a ostatní ne…, jakoby účetní účtovala jen na str. MD a na str. Dal ne, to nechá jiné…. :-D. Jak říkám, pobavila jsem se tím slušně.

69
limbora
Reagovat

Hm, tak jsme tu zbyly jen my dvě??? Jistě se shodneme na tom, že dnešní Luciano neměl chybu! To je na Zápis do zlaté knihy Reality show!!!!! Takovou pomoc soupeřce jsem ještě nikdy neviděla! Bylo to až dojemné! Stává se mým fanouškem ‚ A že Lukáš chce do vojenské mise? S takovouto kondičkou? Ledatak do vojenské mísy.

70
Lady XL
Reagovat

@limbora: Věřím, že se i jiní dívají, jen nepíší… Bohužel já vše mohu sledovat jen z archivu a to až když je dostupný… Ten včerejší díl bohužel ještě není. Jsem moc zvědavá, jak dopadli „kováři“. Navnadila jsi mne svým příspěvkem, že se mám na co těšit…
Tak až to zkouknu, tak něco vyplodím :-)

71
Jája
Reagovat

@limbora: Dívají, ale není o čem psát. Hloupé řeči rádoby dospělých, vyčůraná hostinská, nagelovaný frajírek ? Včerejšek jsem prospala, tak jsem na tom jako Lady XL, bohužel na Slovači se ještě spí, takže archiv se nekoná. Na skladce dřeva taky nic, :(

72
Jano
Reagovat

@limbora: z stranky tv joj: Lučiano sa podľa slov svojich súperov vydal inou cestou. Od chvíle, čo sa stal Majstrom, sa k nim začal správať úplne inak. Po súperoch začal bezdôvodne kričať, rozkazoval im a kritizoval ich prácu, aj keď on sám im s ňou veľmi nepomoho

a to ze archiv vcerajska tam este nie je ma tiez dobre vytaca…

73
Skála
Reagovat

@Jája: Jájo,příště si musíš podepřít víčka sirkama,to pomáhá. :-D V archivu včerejší díl stále není.Třeba do večera to tam bude a budeš mít dnes dvojitou dávku.

74
Skála
Reagovat

@Jano: V archivu už to je.

75
limbora
Reagovat

že by to do archvu dávali později proto, aby ss třeba lidi dívali na reprízu? Nevím. Ale já se snažím přes pc koukat už večer a dost u toho skřípu zbytkem zubů: často to vypadává… Ale pokud jste se podívali, tak už určite všichni víte, jak s grácií oškubat slepici:-) Ahoj večer a doufám, že si žilinskej Lučiano vybere bratislavskou Malinádu..

76
Jája
Reagovat

@Skála: Sirky jsem začla používat už v 18,30, polámala jsem celou krabičku. Holt už to není ta kvalita co bývala :D Je fakt, že jsem se vzbudila asi 10 min před koncem a jak píše limbora včera se to neskutečně sekalo. takže jako by nic nevysílali. Hospodská konečně ukázala, že umí makat. Njn strach je dobrý motor. Ona by ho potřebovala denně tři ošatky a na noc dvojitou dávku. Jak něco tak líného může dělat v hospodě? Snad jedině na nádraží, tam může jedno pivo čepovat celý den, než ho načepuje zákazník zmizí i s vlakem v dáli. Jeden by řekl, že tanečník bude ťuťuňuťu fajnovka a podívejme, překvapení, ten co žije historií a chce jít na vojenskou misi nemá šamponek, pastičku na zoubky, krémíček a bůhví jakou ještě sračičku. No bobeček to nepřežije.

77
limbora
Reagovat

MegaArogance! Z 22.00 se začátek posunuL na 22.10 – budiž. Všude to opravili. Jenomže na stránkách joj.sk už je v tuto chvíli uvedeno 22.35… Ale nikde jinde se to opravit neuráčili. Ani na facebooku. Jsem tak naštvaná, že bych dokázala i výraz „joj tv“ napsat s ypsilonem… Asi jim na sledovanosti nezáleží, štábu je mi však líto. A nás, několika věrných diváků, taky.

78
Jája
Reagovat

@limbora: Jj hlavně že tam ukazují megahovadiny talentu z celého světa.

79
limbora
Reagovat

Konečně emoce – a Ještě intezivnější, než ty moje kvůli odloženému startu! Lučiano volbou překvapil snad všechny! Mne tedy určitě! Kdo neviděl, neuvěří- Malina promluvila moudře, když si podala Lučiana. To jsou mi věci

80
Jano
Reagovat

suhlasim ze ten posun bol uplne otrasny, my slovaci sme si uz nejak tak zvykli a ja som aj zabudol na to kedzev tv som predtym ani tak nesledovat, a show zacina naberat na obratkach hlavne ked ten dany clovek este nedospel a uraza vsetkych naokolo

81
Lady XL
Reagovat

Hurá, archiv běží od rána! Tedy fakt jsem byla překvapená výběrem! Ale od okamžiku vyslovení jména se dotyčná začala chovat tak, že jsem se vzápětí výběru nedivila… A vzpomněla si,že v minulém díle ukazovali, jak vyspává, zatímco ostatní makají.
Konečně byl tento díl o něčem – tedy o emocích a lidi se začínají ukazovat. Luciana ve většině případu chápu, navíc když si k tomu ještě uvědomíme, že už úspěšně podniká, tak to prostě má v hlavě srovnané ohledně práce=odměna. Doufala jsem, že uvidím, jak Malina vyrobila skvělé výrobky, když si tak věřila při Dominičině soutěži…. Ale obávám se, že to asi není tak žhavé. Jinak nevím, zda je to střihem, ale fakt mi tam přijdou takoví nedisciplinovaní, lítající od jedné věci k druhé a pořád neberou na vážno tu hrozbu, že se jim „brána času“ nemusí otevřít….díky neodvedené práci.
Podle ukázky to vypadá, že Malina do souboje nejde….

82
Skála
Reagovat

@Lady XL: Podle toho co tam vyvádějí,je načase aby se „brána času“ neotevřela.Pak teprve uvidíme,jak se nám budou vybarvovat a dostane se to obrátek.I když včerejší díl nebyl vůbec špatný.Co mě,ale totálně vytáčí je ta arogance JOJky,kdy ji divák nestojí ani za to,aby dole na obrazovce napsali,že začátek pořadu Návštěvníci,se posouvá na 22.40 hod.Neskutečné je,jaké z diváků dělají blbce.Za dobu co se Návštěvníci vysílají,tak začátek dodrželi pouze jedenkrát.Hnus. :-(

83
iv
Reagovat

Návštěvníky sleduji, posuny vysílacího času se daly bohužel čekat a archiv celkem funguje. Naznačené obvinění Pavlíny v upoutávce mi včera přišlo vycucané z prstu, ale nezáživná idylka s nekonfliktními vztahy nemohla trvat do nekonečna. Překvapivou záchranu všemi neoblíbené Maliny (Lučianovy důvody netuším, moc je nevysvětlil) i volbu Pavlíny/Skotky beru spíš jako plus.

84
Jája
Reagovat

@Skála: Aby tě to vytočilo ještě více dnes je od 23,15hod. :( Tak to už sirky nekupuju, škoda peněz.

85
Lady XL
Reagovat

No ona ta Nova u nás taky občas dělá kotrmelce… viz včera přesunutí MasterChefa a zmizení seriálu v úterý, který nahradil Okresní přebor – opáčko.
@iv: Co my víme, třeba mu Malina až tak protivná není. Nebo prostě vidí, že „Škótka“ opravdu méně pracuje. Malina vaří a když je pod tlakem tak i maká :-). A možná že chce raději rozbroje mezi holkama, než aby byly stmelené proti mužům. Já tipuji Jarku jako druhou do souboje….

86
Skála
Reagovat

@Jája: To snad už není pravda.Toto přece nemůže mít menší sledovanost jak Farma.A tá nikdy nebyla přesunuta na čtvt na dvanáct.Asi začnu raději vozit dřevo,než si JOJkou ze sebe nechat dělat vola.Ach joo! :-(

87
Jano
Reagovat

preco to nepresunu do archivu? nechce sa mi verit ze za reklamne sloty o 11 maju tolko

88
dejna
Reagovat

Připadá mi, že Luciano a Pavlína mají dost společného – trochu větší míru ješitnosti a důležitosti. Liší se mírou pracovitosti. Nejdřív vypadali na velké kamarády, teď je konec. Výběrem jsem nebyla moc překvapená…napadlo mě, že Pavlínu vybral možná i proto, že svým způsobem chrání slabší holky. A nebo jim naopak dává šanci.
Možná je pravda i v tom, že Malina poslední dny otočila a hrála na jeho notu. Pokud jde o to obvinění, vidím to jako iv. Už dřív jsem s chtěla zeptat, kdy byla v dílech sanitka, kterou jsem viděla v prvních upoutávkách. Ale na ni asi teprve dojde.

89
limbora
Reagovat

Takže si dáme dneska půlnoční Návštěvníky? Ad Malina – snad se Lučiano nezalekl slov Maliny na mejdanu po jeho přestupu mezi Majstrov, když řekla něco jako: Když si mne vybereš, já zvítězím a pak se budeš divit, jak ti to osladím… Každopádně partička je to povedená a vůbec ne nudná. Dnešní emoční erupce by mohly překvapit každého z nás. Vyjma manažmentu jojky, který bude v tu dobu už sladce spát a Návštěvníky nikdy neuvidí…

90
Jája
Reagovat

@limbora: Vrátný to zvládne levou zadní :), jen doufám, že to zvládne hodit i do archívu, ať je se na co u ranní kávy koukat. Mmch na Slovensku letos nepršelo? Takové slzavé údolí jako včera by zalilo celý žitný ostrov.
Zabíjí se slepice – brečíme, stěhují se postele – brečíme, výběr do souboje – brečíme a teď přibude sexuální harašení – brečíme, už by mělo konečně být nad Tatrou sa blýská …
ať má divák taky trochu předčasné vánoce :D

91
limbora
Reagovat

Vydržela jsem! Nelituji! Druhá dívka do souboje? Ne, nevyzradím. Ale ještě k tomu harašení: Luciano se jen choval, srdečne až italsky, Pavlína bude zřejmě z katolické rodiny. A k tomu trochu její uražené ješitnosti, že se mu líbila a nakonec ji chce odstranit plus psychická únava z nonstop společného pobytu – a aféra jako hrom je na světě. Doufám, že se to zklidní a bude zase legrace. Užijte si archiv…

92
Jája
Reagovat

@limbora: Spíše to vypadá na velice uražené ego. Žila v domění, že laškování (kterému se mmch vůbec nebránila) ji ochrání a ejhle padla kosa na kámen. Ty puberťačky si myslí, že jsou nejkrásnější, nejchytřejší a každý chlap-taťka z nich padne na prdel. Mě velice překvapuje bronzová lady. Není to, jak jsem předpokládala, až taková levoručka a Pavlínu pěkně a velice rozumně setřela. Díky vrátnému, že ten archiv bravurně zmákl. :D

93
Lady XL
Reagovat

@Jája: napsala jsi to výstižně! Přesný popis těch holčin tam (tedy některých). Modelína taky překvapuje – v dobrém. Jen mne už irituje ten výstřih (nezávidím jí ho…, ale už by to stačilo, mít je furt venku, i když, co by zabírala kamera že?)… Už se těším, až budu mít chvilku klidu a pustím si archív!!

94
Wally
Reagovat

Mám v tom pořád hokej. Může mi někdo vysvětlit, kdo volí Mistra? A to je něco jako FT v Farmě? Co je brána času? Co dostávají za splněné úkoly? Děkuji všem . :)))

95
Jano
Reagovat

@Wally: majstra si vyberu medzi sebou do remeselneho suboja
a presne za splnene ulohy dostavaju pristup do brany casu kde si mozu vybrat veci z „sucasnosti“ ako vrtacka, sekera, syry, klobasy atd.

96
Lady XL
Reagovat

@Jano: Holky a kluci si mezi sebou vyberou 1 adepta do mistrovské zkoušky. Prvně to bylo fakt výběr, že někdo nadhodil jméno, protože se moc nevědělo, co a jak bude. Nyní už se někteří hlásili sami. Jen se dopředu neví, co to bude za řemeslo a tak na to teď Lívia doplatila, protože neměla moc šanci to vyhrát a získat tak pro holky imunitu. Do souboje jde to „pohlaví“, které prohrálo. Jen jsem poprvé nepochopila, že nový mistr má jakési vůdčí postavení na ten týden (něco jako FT). Brána času – Jano to vysvětlil. Jen mi přijde, že ty koše nejsou tolik vybavené. Ale možná to je i proto, že úplně ty úkoly neplní. Nepřijde mi,že by tam bylo dost jídla, ale zase vše detailně nevidíme.
Už jsem viděla archiv. Doporučuji podívat se! Tentokrát emoce opravdu vlají!! A jak se o problému harašení víc a víc mluví, tak z toho za chvíli bude pokus o znásilnění… Jsem též názoru, že Škótku s… to, že ji vybral a tak hledá zdůvodnění proč. Nenávist z ní kape. Překvapila i Livie. Měli se od toho všichni distancovat, že je to jejich věc a říct té „hérečce“, že když se jí ta pozornost nelíbila, měla to ihned říct! A chlap většinou vycítí, když se to holce líbí a kdy jí to vadí. Pochybuji,že zrovna Lucciano by pokračoval v laškování, kdyby se ohradila, nebo zatvářila kysele. A pamatuji, že to přirovnával k vztahu otce a dcery.
Neřekla bych ještě včera, že si budu přát, aby ta druhá zvítězila v duelu!
Napíše sem někdo pár řádek o vítězi? Nebudu na příjmu archívu až do pondělí…. děkuji!!

97
Wally
Reagovat

@Jano: @Lady XL: Děkuji. Takže brána času se otvírá po splnění úkolů. A nějací sluhové týdne jako byli na Farmě tady nejsou? Kromě mistra si jsou všichni rovni? Vše je o dohodě, kuchyň, zvířata?

98
JanaH
Reagovat

Já využívám archiv, změny vysílacího času jsou mi tedy fuk, sjedu víc dílů najednou a bez reklam. A to se vyplatí! :-)
Čím to, že ty největší ošklivky vytahují historky vycucané z prstu o tom, jak je chtěl někdo zmermomocnit? :-D Na poslední Farmě Bejdovka, teď Pavlína…
Mě Livie nepřekvapila, podle mne je velice snadno ovlivnitelná. A čím dál víc se mi jaksi začíná zajídat „majster zedník“, i když vzhledově je to můj fanoušek pro svou jinakost. Zatím se mi líbí Dominika, Tanečník, Jarmila, Feri a Lučiano.
U brány času bych jim poradila (kdybych mohla) vynechat ty blbiny (fén, kniha, podprsenky) a hlásit jen „klobásy, sýry, zelenina…“.

99
dejna
Reagovat

Po zkouknutí včerejšího dílu Lucianovi až tak nevěřím. Je dost starý, aby věděl, jak se má zachovat a co říkat, když ho podobné telátko jako Pavlína obviní. Svými kecy, že to ještě bude řešit venku, to podle mě přehnal a pro mě to svědčí víc o tom, že v tom všem až tak nevinně není. I když přiznávám, že mi je od začátku něčím nesympatický. Ješitností a sebedůležitostí. Skutečný chlap by se podle mě naštval, řekl něco hodně peprného a pak šel dál…jeho rozebírání té aférky s každým a potřeba, aby s ním každý souhlasil…smrdí mi to. A věřím, že si Livie svoje pocity nevycucala z prstu jen proto, aby se zastala Pavlíny, a to o jeho hraní na kameru vidím podobně.
Pavlína je hloupá, měla ho od začátku odpinknout, kdy jí to bylo nepříjemné…bohužel zřejmě jí to lichotilo a teprve jeho výběr do souboje ji naštval.
Potvrdilo se mi, že je Malina psychicky mnohem slabší, než se převádí, evidentně nesnese prohru. Jestli Pavlína bude mít navrch, Malina to vzdá.

100
dejna
Reagovat

@JanaH: Dobře se křížíme. ;) :D
Taky mám ráda Dominiku, připadá mi nejstabilnější, Tanečníka už proto, že je jak z Rychlých šípů, docela se mi přibližuje Lenka.

101
JanaH
Reagovat

@dejna: no vidíš, to já jsem Lučianovy řeči o tom, že to ještě bude řešit venku, pochopila tak, že doma, v rodině…
S Malinou souhlasím. Pěkně vztekle šlehla tím žebříkem.

102
Lady XL
Reagovat

@Wally: žádní sluhové nejsou, práce jsou na dohodě, případně to asi určuje – pokud poslechnou – nový mistr (teď Lucciano).A teď měli udělat každý nějaký hrnčířský výrobek… Bránu času jim „otevře“ kastelán, který právě kontroluje a hodnotí úlohy. @JanaH: Ano to je pravda, mají hlásit z koše potraviny, případně nářadí. @dejna: V něčem budeš mít o Luccianovi pravdu, ale o tom, že to bude řešit venku, si myslím myslel tak, že „se to řeší venku“, jakože co tomu asi říká žena a okolí, co tam asi dělá – tak jsem to já pochopila. To že ho trápí. Ale je fakt, že všichni tam drmolí a občas jim vše nerozumím i z důvodu ozvučení a mikroportů… A to rozebírání – no začala to ona a k němu se to doneslo přes další lidi, co říká. A tak se nedivím, že to rozebírá dál. Pochopitelně to televize chtěla ještě zdramatizovat a tak to vytáhli ještě v altánu. Možná by oni sami už o tom nemluvili, i když na to stále myslí. Luccianovi jako majstrovi holt stouplo sebevědomí. Pak si uvědomme, že mu prostě tv dala větší prostor, on jako dost chlapů je ješitný a chtěl být nejlepší šéf, splnit vše, aby měl zásluhy. Já ho pořád ale chválím za to, že hlavně taky maká. A to že se Pavlína zašívá je naprosto jasné.
Souhlasím s vámi – Dominika, Feri jsou pro mne zatím top, pak Tanečník,Lucciano, Jarmila a Modelína. A potvrdilo se, že Malina má akorát plno řečí – žádné vyrobené nádobí jsem neviděla a soutěž vzdala hlavně psychicky, když viděla, že ji předběhla i Jarmila.

103
Lady XL
Reagovat

@JanaH: pokud se sem protlačí můj příspěvek, tak tam právě souhlasím s tím, že myslel na rodinu a známé venku… :-)

104
Skála
Reagovat

@Lady XL: Ano, já jsem to také tak pochopil , že to bude muset vysvětlovat doma, v rodině a se známými.I když se mi Malina dříve nelíbila,tak dnes jí fandím,aby vyhrála.

105
iv
Reagovat

Dnes ve 22.30 Súboj. Nevím přesně, čí návrat si bych si přála, obě můžou být pro další dění ještě zajímavé, druhá adeptka na vyřazení se mi oposlouchala, okoukala víc. Jsem zvědavá, jestli se disciplíny budou každý týden měnit.. Vytláčení z kruhu, hlavolamy (pokaždé jiné) bych tam i klidně nechala. Napadá mě, že Lučiano nezvolil Malinu do souboje možná proto, že může být pro něho výhodnější, aby slabší nebo neoblíbení soupeři zůstali ve hře dál. O pravidlech se toho zatím ví málo.

106
Lady XL
Reagovat

…. Admine, někam se mi ztratil příspěvek..? Čekal na schválení a dosud se nedočkal… ach jo.
@iv: Lucciano řekl, že Malinu nedal proto, že by si vzala zraněnou Livii – buď mu nedošlo, že musí být souboj, nebo doufal, že Malina s ostatními prohraje. Vypadá to z ukázky, že budě něco takového jako bylo – souboj/přetlačování. Obávám se o Malinu, myslím, že je nervák a trémista, což mi právě dokazovalo to švihnutí žebříkem. To jí může limitovat např. při případném skládání hlavolamu…
….Prosím, nemůže být vlákno přesunuto nahoru??? Za chvíli budeme na stránce číslo 3 :-D…

Reagovat

@Lady XL: sorry. Schváleno.

108
dejna
Reagovat

@JanaH: Aha, to mě (asi po zkušenostech ze dvou posledních farem) vůbec nenapadlo. :/
Jde o můj pocit, ne o skálopevné přesvědčení. V každém případě jsem zvědavá, jak se s tím a sám se sebou popere. ;) Oceňuji jeho pracovitost, ale prostě tam jsou chlapi, ke kterým mám blíž. :)
Pokud jde o souboj, je pro mě momentálně zajímavější návrat Pavlíny. Jestli ale Malina ukáže, že je bojovná, potom uvěřím, že má opravdu nějakou matoucí strategii, a přála bych návrat spíš jí.

109
Skála
Reagovat

Nevíte někdo,jakou sledovanost mají Návštěvníci?

110
dejna
Reagovat

@Skála: z 20.9.:
TV Joj začína pondelňajší prime time po spravodajstve Inkognitom, ktoré dosiahlo identické výsledky ako minulý týždeň. Následne vysielaní Návštevníci sa však kvôli programovej zmene na Markíze stretli s Kredencom, čo výrazne znížilo ich sledovanosť. Dosiahli podpriemernú sledovanosť 1,5 percenta pri podieli necelých 7 percent. Pritom minulý týždeň dokázali voči Ostrovu dosiahnuť 5,1 percenta a podiel 14,3 percenta.

111
Jany
Reagovat

dnesna zabavka mi pripomenula co mi najviac vadi na tychto akoze „farma“ show a to su tie sminky/kozmetika ktore by tam nemali byt ked uz sa hraju na navrat do minulosti, ten drsny look bol vidiet na chlapoch ktory tam boli neoholeny

112
Lady XL
Reagovat

Ahoj,prosím, jak to dopadlo? Napíše mi někdo pár vět?
? Děkuji!

113
Jája
Reagovat

@Lady XL: Ty jsi nedočkavá, ani dospat nemůžeš. :))
Bylo to rychlé a nudné. První disciplína dostat kuličku z bludiště nakláněním plochy, druhá disciplina vytlačování z kruhu. Vypadla Malina. Při přetlačování ji spíše zajímala kamera než cokoli jiného.

114
Lady XL
Reagovat

Děkuji moc!!

115
Wally
Reagovat

V kolik to včera vlastně začalo?

116
Jája
Reagovat

@Wally: 22,30

117
iv
Reagovat

Vypadla ta pomalejší, slabší, takže třetí disciplína tentokrát ani nebyla nutná, škoda. Moderátorka se snažila ze všech sil vzbuzovat dojem, že odchází skvělá strategická hráčka, kterou si postupně ostatní, když ji lépe poznali, oblíbili. Nezmínila, že shodou okolností byla většina v té době naštvaná na Pavlínu a přála si proto její odchod víc než soupeřčin. Malina mě kromě směšného vychloubání se skrytými schopnostmi a kvalitami, např. výborným logickým myšlením, zaujala ještě slabou fyzickou kondicí a střídáním nálad. Vypadla s pocitem, že až na dvě výjimky všichni fandili jí a byla stejně nejlepší, divák to viděl jinak.

118
Johana
Reagovat

Jen náhodou jsem objevila, že si tu potajmu, zastrčeni někde v koutku, diskutujete k Návštěvníkům, takže zdravím a jdu číst :)
Malina mi připadala jako velmi nezralá malina, která vlastně ani nevěděla co chce a aby to tak nevypadalo, pouštěla navenek mlhu tajemnosti…no,nějak zvlášť mi chybět nebude.
@iv: mě dostala prohlášením, že jí svědčí funkce generála, ne nějakého řadového bojovníka.

119
Jano
Reagovat

malina sa naplno odhalila ked vypadla a zacala tam strasne plakat, hlavne pri rozhovore o jej rodicoch ktorym sa vobec nepacilo ze ide do tej sutaze. ono je tiez zaujimave ze sa hlasia do takychto fyzickych sutazi ludia s chabou kondickou, vacsinou aj tak vypadnu ako prvy ako ten chlapik z farmy prva seria

120
iv
Reagovat

@Johana: Kde schází síla, šikovnost, rychlost i kolegialita, samolibé řeči o perfektním strategickém myšlení jsou prd platné. Potencionální generál Malina za potlesku návštěvníků už dotaktizoval.

121
limbora
Reagovat

Také se přidávám k těm, co za Malinou plakat nebudou. Ale jak se zmiňovala o pejskovi a mámě ( v tomto pořadí), trochu mi začalo svítat. asi to nebude moc šťastná holka a to, že se o ní vyjadřovalo kladně pár Návštěvníků je zřejmě její nejlepší sociální kontakt v životě. Venku to bude možná rozmazlený bratislavský (promiňte vy, normální občané Blavy) spratek, ale dost k politování. Myslím, že odešla v tom nejlepším – pro ni. Ještě pár dnů – a zamilovala by se nám do Lučana. Adorování Maliny moderátorkou už ale bylo dost přes čáru, jakoby odcházela významná osobnost. A závěrečné řádění holek mi přišlo roztomilé: vidět chlapáky jako Robert či Feri s make upem, rtěnkou a očními stíny – paráda. Ale vrcholem, kdy jsem vyprskla smíchy, bylo rozvlnění ńader modelky Lenky. Spontánní a zdá se, že efektivní ( či efektní?)

122
Johana
Reagovat

Tak trochu mi Malina připomněla toho spratka Miša z F6…taky asi nějaká smetánková familie ( i podle reakce Very ), akorát ten měl navenek sebevědomí na rozdávání a ona si musela tuto imidž vypětím všech sil budovat a udržovat, což se moc nepovedlo. Koneckonců, Mišo to taky psychicky neustál a údajně pak chytl aftózní moribundus.

123
dejna
Reagovat

@limbora: Vidím to velmi podobně – jak píšeš o Malině ze začátku. Říct jí (rodina), že stejně po dvou týdnech vypadne, naznačuje, jak jsou vztahy u nich nastaveny. Její chování mi připadá jako nějaký štít, její řeči mají spíš odhánět…moc lásky asi nepobrala.

125
Lady XL
Reagovat

Haló,, haló – admine. Nemůžeš, prosím, posunout vše na 1.stránku? Nebo udělat nový týden? Věřím, že by nás tu bylo víc, kdybychom byli s diskuzí někde výš…. :-D Děkuji za všechny!!!

126
limbora
Reagovat

taky se pridavam k prosbe lady xl
kdyz uz tak pilne diskutujeme. Diky

127
Jano
Reagovat

dnes som si v meste vsimol billboard na ostrov kde ale maju stale stary vysielaci cas (20:30). ach

128
limbora
Reagovat

prosim,vite nekdo,proc zase nejsou Navstevnici???Fakt sabotaz. Jsou tam nejaci priblbli Profesionalove nebo co.Ne-cha-pu.

129
Jája
Reagovat

Tak jsem seděla a čekala až do jedenácti. A pak jsem koukala: dnes uvidíte jsme dnes neviděli :( Dost blbé fory na tak pozdní noční hodinu :(

130
Jája
Reagovat

Připojuji s k žádosti o nové vlákno. Myslím, že si zasloužíme být před pořady, které mají 0-20 už zamrzlých příspěvků a jsou zde jen o pár dní později po Návštěvnících. Díky

131
Lady XL
Reagovat

Tak jsem byla v archívu… Co myslíte, dá to Jarka? Ňufi začíná být občas už na přes „papuĺu“…, Fakt ten afekt občas přehání. Koukám, že se mladí cítí být ti vyvolení, ale přitom až na vyjímky toho moc neukázali, krom spaní v posteli – jako Škótka. Jak budou plnit úkoly, když si vyháží pracanty. Lucciano je sice umanutý, do party jim nesedne, ale maká. Robo je hlavně srandista, ale coby zedník se zatím moc nevytáhl (nezapomenu na jeho hlášku, že jako zedník nemusí z toho řemesla všechno umět). Pokud jde o kovařinu, tak by snad mohla pomoc Livie, která se to také učila. Jinak ostatní nemají moc šanci, ale nedochází jim to. A ohledně řečí Dominiky, že ona všechny učila to její řemeslo – zapomíná se na to, že tehdy jí kastelán přímo nařídil, aby to ostatním ukázala, aby pak každý udělal 3 své výrobky…. Kdežto na Lucciana se obrátil s tím, že jako mistrovi dává za úkol ty řetězy…
Jinak – konečně trest za jejich lenost … :-D

132
Jano
Reagovat

zas som z 2 tyzdne starych ukazol videl ze to dobre nedopadne ked tam v ukazke horela kopa matraci

133
dejna
Reagovat

Podmínky by měly být pro všechny návštěvníky přibližně stejné. Že stávající mistr bude mít za úkol učit svoje řemeslo ostatní…od čeho by pak byl mistrem? Jako to mělo být u keramiky.
Jenže…nějaké roky se keramikou zabývám, proto jsem jen kroutila hlavou nad tím, co po nich chtěli. Keramika vyžaduje zručnost, která se získá opakováním, navíc finální výrobek není dílem minut, hodiny, ale dnů – nejdřív se vyrobí, pak schne (3-4 dny) pálí se (cca 6 – 8 hodin), glazuje, schne a pálí se (5 – 8 hodin). A to nepíšu o obtáčení, broušení a jiných úpravách.
Chtít po Dominice, aby to naučila ostatní, a ti pak vyrobili 30 exkluzivních výrobků, je debilita. Kdyby jim povolili aspoň plátování nebo tvoření do forem. Prostě je potřebovali načapat a potrestat, aby se pro diváka dělo něco zajímavého.
Když tam Luciano kritizoval Dominiku, zajímalo by mě, jestli jeho tři výrobky byly shledány jako exkluzivní – ale asi ne, to bychom už věděli. A když zdůvodňoval, že bude dělat řetězy sám, protože je jen jedna kovadlina, jedna výheň pozapomněl, že měli jen jeden kruh a jednu pec. Tento druh slepoty nemám ráda.
Jarka s Tanečníkem mě překvapili – Jarka víc svojí záští, která z ní vyjela v kuchyni. Co se mezi nimi stalo, vždyť zase nejsou tolik pohromadě?

134
dejna
Reagovat

@Jano: Kdy hořely matrace?
Ještě ke chlebu. Nevím, který den jim kastelán zadával práci…jestli u nich měli taky pondělí. Ale protože peču kváskový chléb, počítala jsem: na výrobu kvásku (takového, co používám) je třeba 3 – 4 dny = pondělí až středa, když budu optimista, zadělání těsta + kynutí + pečení..no jí celý den a noc co dělat. ;) A to nevím, kolik se jich do pece vleze.

135
dejna
Reagovat

@dejna: oprava: mají

136
Lady XL
Reagovat

@dejna: Máš pravdu. Kruh je taky jen jeden jako kovadlina. Myslím, že mu neřekli při návratu, že má ostatní něco učit (to jen tak povídám), ale při jejich „aktivitě“ si myslím, že to nikoho ani nenapadlo, chtít se to naučit.. Je zajímavé, co píšeš o tom vypalování hrnků, kolik je kolem toho práce a taky kolik je třeba času. Mě ještě přijde, že nemají tu pec moc dobrou. Když ji stavěli, tak mi přišlo, že mají cihly moc od sebe, že jim to nijak netěsní a ubývá tak teplo. Ohledně Jarky a Tanečníka,no myslím, že je hodně nervózní, že si prostě Jarka nevěří a její soupeř to navíc určitě vycítil a popichuje ji.

137
Johana
Reagovat

Já zatím Luciana docela chápu. že chce mít aspoň jeden výrobek slušné kvality a proto ho chce dělat sám. Myslím, že mu ani tak nejde o to, aby byl za to pochválen kastelánem, ale existují lidé, co šlendriánství a lenost nesnáší. Já ho docela obdivuji, že ještě drží jakž-takž nervy na uzdě…já bych byla značně nervózní mít tu bandu lenochů bez zájmu o jakoukoliv práci kolem sebe.
Jak jsem tak koukala na ty jejich výrobky, je to spíš abstraktní ,,umění“, než použitelné předměty. Chápu, že podmínky nejsou ideální, ale mezi těmi prapodivnými patvary nebylo ani poznat, které exkluzivní výrobky vyprodukovala mistr Dominika.

138
limbora
Reagovat

jeste ke keramice-mozna mohl kastelan pozadat,at kazdy predlozi sve vytvory… Mam jeden napad-mohli bychom vyhlašovat aktualni soutez: zda jojka odvysila Navstevniky podle v case podle tv programu. Uz se asi zacnu koukat na dily jen v archivu. Nechapu tyto programove hratky. Nekdo z vas ano?

139
dejna
Reagovat

@Lady XL: Vyrobit keramiku a postavit pec jsou vlastně dva mistrovské úkoly. ;)
@Johana: teď už jen pochopit, že v keramice se nikdo nestane mistrem ani za týden, ani za 14 dnů. ;) Už jen se dívat na to, jak to ani jeden z nich nevycentroval. Z nevycentrované hroudy vytočíš přesně to, co všichni vytočili.
Ale už radši mlčím.;)

140
Jano
Reagovat

@dejna: najdi si v navstevnici BODKA joj BODKA sk sekciu NOVINKY-strana2 a v “ Namiesto remeselníka je z neho sedmospáč: Marek bojuje o výhru „v pote tváre“! “ a tam vo video ukazke horia matrace a zda sa ze ich podpalil sam kastelan

141
Johana
Reagovat

@dejna: nemusíš mlčet, já se ráda dozvím něco nového:) To vycentrování hroudy je nějak složité na pochopení, nebo na cvik, nebo jde o to upravit tu hroudu přesně na střed?
Keramika je ruční práce jako každá jiná, někdo k tomu má vlohy a jiný se může snažit sebevíc a nic…jenže oni se ani nesnažili a mysleli si, že kvantitou zmetků nahradí kvalitu.

142
Nicko
Reagovat

Nejvíc mi tam vadí ten „bodrý“ vousáč. Nevěřím mu ty jeho vtípky ani za mák. Je cítit, jak to dělá na sílu a chce o sobě tvorit presne tuhle image. Ale je to, bohužel, dost umělé. Není tak „hloupý“ a neškodný jak se snaží vypadat. Herečky jsou velmi nebezpeční a falešní lidé!

143
limbora
Reagovat

a zrovna on patri k mym fanouskum. Ma madarsky akcent a jiskru,take humor. A zrejme bude mit za chvili i problem ovladnout sve hormony:-). Mne vadi vic Kohout s tou svoji slizkou nenapadnosti

144
Jája
Reagovat

@dejna: To je to, co jsem psala výše o blbých fórech. V upoutávce na včerejší díl byly hořící slamníky a pěkně dusno včetně zásahu sanitky, ale skutečnost byla zcela jiná. https://www.facebook.com/navstevnicitvjoj/ čtvrtý příp. shora přidaný včera 14,25

145
dejna
Reagovat

@Johana: Keramika je můj velký a dlouholetý kůň, a proto se musím krotit. Nechci, aby tu bylo předejnováno.;)
V centrování jde o cvik, hrouda se nesmí vrtět jako tanečnice (bokem sem, bokem tam, ale rovnoměrně okolo středu – pak jsou stěny rovnoměrně silné (pokud se to podaří vytáhnout bez rozhození).
Souhlasím, že někomu to jde líp, jinému hůř, ale zase podle mě se to může naučit skoro každý.
Nevím, jestli se nesnažili…v každém případě jsem si vzpomněla na svoje začátky – naprosto stejné výrobky jako u nich a já neměla to srdce je zmačkat ještě na kruhu – často totiž člověk nevytočil vůbec nic (no, nebyla jsem žádný zázrak ;) ).

146
dejna
Reagovat

Jano, Jája : dík, na sanitu si vzpomínám hned po prvním dílu, taky ukazovali, kdo ji potřeboval.

147
limbora
Reagovat

dneska, přesněji v úterý nejlepší díl. Podle mne. Kdo ušil lepší boty nevyzradím, ale loutkové divadlo mne dostalo. Dominika je éro. A zapamatujme si mantru Ňufiho: „kdo mně jednou, já jemu dvakrát.“ Nebo tak nějak. Docela nehezky. Ale prostě soutěží.

148
Lady XL
Reagovat

Jé tak to mě štve,že to neuvidím…Smilujte se někdo a napište,co se dělo a bude dít! Jsem do neděle bez možnosti vidět archiv.:-(…. No a to jistě pochopíte,že to není možné vydržet :-).Díky!!!

149
iv
Reagovat

@limbora: U Ňufiho/Tanečníka jsem byla překvapená z výsledků diváckého hlasování o nejsympatičtějšího soutěžícího, anketu spustili na joj.sk už před soutěží – 46 % z víc než 7 tis. hlasů pro něho, Lívia 34 %, ostatní minimum.

150
dejna
Reagovat

@Lady XL: Jarka šije už od rána, protože nemohla dospat, Lukáš si stěžuje na chrápání ostatních.
Ve dvojici Ňufi a Jarka začíná konflikt – Jarka se ho ptala na nějaký postup, on jí neodpověděl a naznačil, že jí pomáhat nebude, protože jde o soutěž. Oba dva začali tajit vše, co dělají. Zakazují si i vstup do místnosti, kde pracují. Oba rozebírají jeden druhého se zbytkem party.
Lucianovi se pokazilo kolo u výhně, postupně ho několikrát spravují, ale pokaždé to vydrží jen chvilku. Vypadá to, že řetězy nebudou. Ostatní to komentují jako Lucianovu karmu (no, mám na to svůj názor, ale podle mě mu tento problém pomáhá zařadit se víc mezi druhé). Nakonec to vyřeší Kohout a vypadá to, že teď už to bude držet. Do toho přijde kastelán, Kohouta hodně pochválí, nicméně jim dmýchadlo vymění za jiné a přidá jeden den na dokončení výrobku.
Přichází obuvnický mistr zhodnotit výrobky. Podle Jarky vyhraje ona, protože Ňufi prý udělal chybu a tím boty neobuje. Mistr hodnotí práci, Ňufiho boty mu připadnou ušité precizněji, nakonec i Ňufiho prohlásí Mistrem. Ten má proslov, ve kterém chce zhodnotit dva dny s Jarkou a i to, proč nevyhrála, ta ho přeruší s tím, že ty dva dny s ním byly velmi zlé.
Lukáš má dělat mozaikový podnos, dělá chvilku, pak se ztratí, nakonec to dodělává s Lenkou. Lenka navíc převádí, jak umí sekat dřevo.
Robert s Lívií a Dominikou dělají na kapličce, holky se učí stavět zeď, mezitím odbíhají na chvilku do kuchyně, kde je Pavlína a Vojanda a vzniká zde problém kvůli tomu, že se pletou do jejich vaření. Předtím Pavlína s Vojandou pomlouvají Dominiku, že je přemotivovaná a musí být všude. Jako obvykle jsou tyto dvě vidět jen v kuchyni a pak jak pořád kdesi lelkují.
Mistr Ňufi pozve všechny na večeři a po ní si vzájemně přehrávají scényk z dnešního dne – hádky i výhně, hádky obuvníků, apod. Podle všeho se pěkně baví.
Večer Ňufi obíhá ostatní a vyptává se, koho vybrat do souboje. Chlapi radí Jarku nebo Lívii (tu vychodňár Ňufi odmítne), Pavlína mu navrhuje Dominiku a tu druhou nevím.

151
iv
Reagovat

Dá se čekat další úkol výhodnější konečně pro ženy, zvlášť po úletu s kovářstvím, ševcovské řemeslo je taky spíš mužské, vítěz byl teď do poslední chvíle nejasný. U soubojů je hlavní při první disciplíně síla, v nevýhodě je určitě Ňufi Tanečník, z žen nejstarší Jarka a Modelka. Tmavovlasé duo Vojačka, Pavlína si kupodivu hodně věří, přitom kromě relaxu v kuchyni je u práce zatím nikdo moc neviděl. Přehrát si některé situce pomocí loutek byl vtipný nápad, mohli by ho využívat pravidelně.

152
Lady XL
Reagovat

@dejna: děkuji moc za výborný rekap !!

153
Jája
Reagovat

Už mě nebaví tak daleko rolovat.

154
Jano
Reagovat

no konecne sa dozvedame preco prisla sanitka, tie sialene strihy pozbierane z 1 mesiaca zivota na statku su velmi obohrane

155
limbora
Reagovat

halo, kolik diskus. příspěvků je nutno sesbírat, abychom opravdu nemuseli rolovat do aleluja? Prosím, E. nechovej se k nám jako jojka k Návštěvníkům:-)
A včerejšek měl konečně vyšší čísla. Stejně ale nechápu, co lidi baví na to Uhodni můj věk… To je fakt o ničem.

156
Lady XL
Reagovat

Koukám,že to bude pěkná dvojka ty holky.Čím dříve je roztrhnou,tím líp. A myslím,že Ňufiho budou mít za čas plné zuby…

157
Jája
Reagovat

Jarka se nám taky pěkně odkopala. Už jsem dlouho neviděla tak vzteklou a závistivou ženskou jako je ona. Tu nenávist, co jí sršela z očí, měli kluci použít místo výhně. Ani by novou nepotřebovali. Těch pomluv a zloby, že jí Ňufi neporadil a dovolil si jí nepomoci, to se hned tak nevidí. Ani se nedivím, že ta vojenská feministka zůstala sama s dcerou, která místo aby se živila sama, nechá se podporovat matkou. Když chci mít koníčka, tak si ho taky krmím.

158
Lady XL
Reagovat

Je pravda, že mi Jarka vadila v 1. a 2.dilu,kdy se pasovala za šéfovou kuchyně. Dělala rozbroje.Pak se stáhla.. V kuchyni by se měli střídat.

159
dejna
Reagovat

Jarka mi nesedla od začátku, ale je to dáno jejím typem – takový jakoby uslzený obličej, pesimistický, stěžovatelský – prostě člověk, který mi nesedne a ani nevím, proč. Ňufi je mi bližší už proto, že je to srandista, ale současně v něm cítím cosi, pro co bych ho nechtěla mít za nepřítele. Ale hraje a to se mi líbí. Myslím, že v souboji s Jarkou byl on ten upřímnější.
Lucianova karma – já se picnu, tak nejdřív se vše otočí proti němu, jako aby zkrotl, a potom ho to dosadí do úlohy rozkazovatele. :D No, snad to nepřežene.
Škótku s Kolkou nemusím vůbec, proto jsem byla ráda, že Ňufi vybral Kolku do souboje.
Že se ženské budou bít už dnes mě překvapilo. Moc jsem se bála o Dominiku, nakonec to slízla Lenka. Je mi jí líto, myslím, že v přetlačování nemá proti Kolce šanci a nejsem si jistá, jestli v jiných disciplínách si uchová chladnou hlavu. Budu jí moc držet palce, ale myslím, že se vrátí Kolka.

160
Lady XL
Reagovat

Dejna- perfektně jsi popsala Ň.,taky ho tak vidím.Nemůžeš mi,prosím,napsat zas víc o minulém díle?Sice jsi už napsala účastníky souboje…ale to víš,jsem zvědavá… Jak zdůvodnil tu Kolku? Myslím,žeže obě holky vidí jako silné a tak buď bude dobře,když jedna vypadne, nebo vyrazí např.Jarku.Tak to asi předpovídal. Myslím ,že když vypadne Lenka,tak kluci nebudou rádi… A JOJce to taky bude vadit kvůli sledovanosti…:-)

161
jANO
Reagovat

no mohla by vypadnut kolka aby pavlina skrotla ale zas Lenka je uz dost otravna tym vystrihom a tiez nejak nevidim ze nejak extra pracuje (mozno len strih)

162
Jano
Reagovat

vie niekto ako to je s vikendami v tejto show, kedze program maju na pon-pia, co robia cez vikend kedze si nejak nepametam na zabery z neho

163
iv
Reagovat

Tipovala jsem, že souboj se bude týkat Jarky. Se skládačkou si ale poradila nejlépe – v soutěži není nic dopředu jasné a tak to má být. Kolce/Vojačce (jména lovím, umělé přezdívky se v reálu mezi nimi neujaly, jestli se křestní jm. neopakují, proč je nepoužívat) se jistě ulevilo, jak dopadlo rozhodování mezi silnou Dominikou a Lenkou. Ostatní (kromě Pavlíny) budou přát víc Lence. Jsem ráda, že nevybírali při konkurzu soutěžící prvoplánově mezi vyšinutými sociopaty nebo labilními exoty, toužícími zviditelnit se v médiích, viz třeba některé Farmy aj., vlastně od štábu odvážný výběr:).
Pro Lady XL: Ňufiho zdůvodnění volby zaniklo. Stáli, první posadil Dominiku, pak Lenku a Lívii, o nich prý neuvažoval. Čtvrtou Jarku okecal: obdivuje její oddanost k dceři, chce jí dát ještě šanci, myslí si, že má nějaké problémy.. bla bla. U poslední dvojice byl stručný: Pavlínu v souboji viděli, volí tedy Kolku a jejím návratem si je jistý na 95 %.

164
Lady XL
Reagovat

Iv – díky za info :-P

165
limbora
Reagovat

iv: dokonalé hodnocení konkursu na Návštěvníky. A ještě bych chtěla zdůraznit, že zcela vymykají běžnému složení účastníků reality show, s prominutím – zejména když se rozpomenu na Farmu. Nejsou to žádní přidebilnění primitivové, tito mluví souvisle a docela inteligentně. Více vtipu, než obvykle. A, díky za to, že se nemusejí vypípávat, že nemluví farmářky sprostě. To snad museli být někde na školení:-)

166
dejna
Reagovat

Jano: včera říkali, že na tento víkend nemají žádné úkoly…jak je to jindy, nevím.

Iv: naprosto souhlasím s hodnocením výběru účastníků. Překvapilo mě, že i Kolka je vychodňárka. Ňufi jí řekl, že je přesvědčený, že se vrátí. Ale Lenka je u něj výš…chlapec to má domotané.

limbora: taky stopro souhlas

167
dejna
Reagovat

Kolka s Pavlínou vstaly kupodivu brzy a udělaly snídani. Po snídani většina pracuje na řetězech – dělba práce. Lenku odmítli, ať se nezraní, ať odpočívá před soubojem. Lenka se bůhvíproč učí na umístění států na glóbusu (učitel Lukáš), pak si čte v knize (kronice?) psané staroslověnštinou. Podle komentů většina věří Lence.
Učni mají pět řetězů a chystají se na šestý. Jsou jeden kratší než druhý. Práci velí Dominika.
Kolka pro přípravě oběda odpočívá před svým soubojem, Pavlína nabírá síly s ní. Potom šmíruje, co Lenka dělá a na kameru řekne, že Lenka to stejně chtěla vzdát!????
Přichází kastelán a hodnotí: kaplička – ok, podnos (fakt pěkný) splněn a pochválen, 10 chlebů splněno, řetězy 5,5, ani jeden neměří 6 loktů, i když to měří podle nejkratšího předloktí Lívie. Pak zkouší řetězy v tahu – holky na vůz, vůz se zkouší utáhnout takový obr, řetez praská.
Za nesplnění mají tozhodnout, jestli spálí matrace a budou mít jídlo z časové brány, nebo nespálí a dnes jídlo nebude. Většina se rozhodne, že spálit…a vznikají první hádky. Z brány si přinesou pár rohlíků, tresku, nakládané sýry, rýži, hrubá mouka, utopenci a chlast.
Večeří, Hela padá ze schodů. Po polévce mají každý tři treskové jednohubky. Mistři se dojídají sýrem a klobásami z jejich místnosti, V debatě pak konečně (pro mě) vzniká konflikt mezi mistry a učni – že mistři jedí s učni, protože s nimi i makají. Jenže učni potom vidí, jak Ňufi vyhazuje slepicím zbytky slaniny, předtím prý kilo sýra a konflikt je tu – Kohout je vzteklý, že trpí hladem a mistři tak plýtvají. Ňufi tvrdí, že na tresku má právo, i kdyby se předtím nacpal kilem sýra. Uráží se a jde pryč. Kohout pokračuje v hádce s Lucianem a končí to tím, že si budou vykat. :D

168
Jája
Reagovat

@dejna: Učí se glóbus, co kdyby. Tentokrát kdyby asi nebudou chyby :) zvládne to?

169
dejna
Reagovat

@Jája: no, pokud se naučí rozeznávat vinnou révu od fazole a vzpomene si na všechny státy kolem Maďarska, mohla by zabodovat…ale bojím se, že to nedá. V každém případě jí fandím.

Zarolovala jsem do infa těch dvou povaleček a pobavily mě obě:

Kolka: Vďaka svojej práci sa naučila, že nečinnosť sa neodpúšťa, takže to nie je žiadna „fajnovka“.
Pavlína: Keďže je stále plná energie, najradšej by na panstve robila fyzicky náročné úlohy, pri ktorých sa môže vybiť.

:D Anebo „co si nenakecáš, to nemáš. ;)

170
Jája
Reagovat

@dejna: Plný zásah :D :D :D

171
Jano
Reagovat

nufi to hraje poriadne hlavne s tou potravinovou provokaciou

172
Lady XL
Reagovat

Byla jen otázka času,kdy začnou rozbroje mezi učni a mistry.Předpokládám, že mistři ostatním jídlo dát nesmí… Bazilišek Ňufi ještě nadělá rozbroje. Prosím moc o informací o dnešním díle.Fandím Lence.

173
Skála
Reagovat

Prosím,víte někdo,proč Tanečníkovi říkají Ňufi?

174
limbora
Reagovat

Taky postrádám informaci, zda se mistři nesmí podělit o své potraviny s plebsem? mělo by to logiku – ať se rozhádají co nejvíce. A řeknu vám, je jen jediný člověk, kterému vítězství nepřeju a to je Libor. To je slizoun slizounovič. A dneska fandím Lence. Ale jen potichu, ať v tu noční hodinu neprobudím celý panelák:)

175
Jája
Reagovat

Copak to je za vojandu, když ani neudrží rovnováhu na prkně?

176
jano
Reagovat

produkcia to zaujimavo spravila ze vsetko akosi „padlo“ Lenke na co sa pripravovala a podobne

177
iv
Reagovat

Že by Lence kromě soutěžících a diváků držela palce i režie? Vědomostní duel, skládat globus, chůzi mezi pytli na prkně si nacvičovala před soubojem, jako kdyby znala úkoly předem. Přitom otázky z kroniky a života na panství se objevily v souboji jako novinka. Vytláčení z kruhu, silová disciplína výhodnější pro Kolku se tentokrát vůbec nekonala… Moderátorka tolerovala u skládání vydatné napovídání, je fakt, že se radilo oběma. Kolka si uvědomovala, koho lidi chtějí zpět a to jí ubralo na bojovnosti, soupeřka o vítězství stála víc. Proti samotnému výsledku nic nemám, ale „štěstí“ Lence přálo jaksi moc.

178
dejna
Reagovat

Ráno umřela slípka. Ňufi opět krmí slípky tím, co se u mistrů kazí – mrtvých slepic bude asi přibývat. Spory kolem jídla pokračuji, ale už jen v hloučcích. Všichni, kromě Pavlíny, se semkli kolem Lenky a připravují ji na souboj – glóbus, co jim roste na zahrádce, chůze s vínem po prkně mezi pytlíky, další informace o všem co je ve dvoře, jak se co dělá apod.
Chlapi si stříhají vousy, ženské se šlechtí (bůhví, kde vyhrabaly ty příšerné rtěnky, Lívie se vždycky leknu).
Odcházejí na souboj. Disciplíny: 1. všeobecné znalosti z jejich pobytu, 2. glóbus, 3. chůze se sklenkou vína.
Iv komentovala souboj, souhlasím s jejími otázkami…bylo to divné.
Lenka vyhrála a chci věřit tomu, že jim všem bylo někdy řečeno, že souboje budou i z toho, co tam dělají, co o sobě vědí. Ale nevím.

179
dejna
Reagovat

@Skála: nepostřehla jsem.

180
Lady XL
Reagovat

Děkuji všem za rekap.Už jsem naznačovala předem,že se mi nezdá,že by se štáb vzal proporcí Lenky kvůli mužskému pokolení ;-). Takže souhlasím – bylo to divné – výběr disciplín. Ale výsledek mi nevadí…

181
iv
Reagovat

Na Kolce se její vojenský výcvik neprojevil, postřehla jsem ale, že teprve studuje. Soutěž jí asi nesedla, u společných úkolů, práce ani rozhovorech s ostatními na kameře nebyla vidět, zašívala se s Pavlínou. Chybět jí bude nejvíc sestra dvojče… Taky ještě Rob a husa Hela, po třech týdnech společného soužití trochu málo.
Lenka je mnohem vděčnější objekt ve všech směrech. Až se doučí rozdíl mezi fazolí a révou, hranice Maďarska kromě se Slovenskem a pár drobností, bude k neporažení:).

182
Skála
Reagovat

@dejna: Dejno dík,zřejmě to tam asi nebylo řečeno,proto to nikdo neví.Je ale fak,že ty oficiální přezdívky se jaksi neujaly.Co se týče souboje Lenka-vojanda,tak je určitě lepší že ?vyhrála? :) Lenka než stále spící a velmi málo pracující Koala,protože Lenka přece jen něco dělá a je roztomile hloupoučká,plus další přednosti,jako……. :-D I když mě ze začátku byla nesympatická.(možná tím jak byla zmalovaná)

183
Jája
Reagovat

A rolujeme, rolujeme, admin na nás z vysoka … Když tady napíšu pár sprostých slov, všimne si toho vůbec ? :(

184
Wally
Reagovat

@Jája: Pomůže, příspěvek bude hlavní stránce a nemusí se rolovat, stačí kliknout. :))))

185
Jája
Reagovat

Teda tohle mě dostalo na kolena (smíchy). Chúdence, Farmu na ně, rozežrance.

http://navstevnici.joj.sk/novinky/167468-drsne-podmienky-su-uz-nad-ich-moznosti-zachranari-ratovali-dalsieho-navstevnika

186
Jája
Reagovat

Modelína, povzbuzená úspěchem v souboji z vojandou, to se svými ambicemi okamžitě zabojovat o mistra přepískla. Na první letmý pohled na výsledek jejího snažení je jasné, že to holkám projela na celé čáře. Jj chlapi jí dobře radili ať se tam necpe. :) Teď může vypadnout ukňučená husa Pavlína. Pomalu se nám to vrbí do výbušné skupiny.

187
Lady XL
Reagovat

@Jája: No je otázka, zda to prohraje. Nebo jsi viděla víc? Já teď zkoukla archív. Vykulení jsou oba dva… Když ale ona ta anonce na řemeslo byla hodně zavádějící. Nakonec na to šití půjde Feri hahaha. Ňufi je pěkný pletichář. Čekám, kdy se s někým chytne a to pořádně. Už už se to schylovalo při udílení úkolu. Kdo mne překvapil labilním chováním, je Libor. To jak mu moc chybí jídlo (ale spíš množství a určitý druh), jak neovládá závist. Proč se tedy nehlásil za mistra?
Vojanda začíná být všem protivná a může si za to sama. V podstatě schvalovala, že její „milovaná“ Kolka schovala kartáčky a hřebeny, nepomáhala s hledáním a chápu, že jí nevěřili, že neví, kde jsou. Mimochodem, jako velkou srandu to schování tedy nevidím, zvlášť když to schovala do pece a opravdu to málem shořelo…

188
Jája
Reagovat

@Lady XL: sud už od pohledu měl líp udělaný Lukáš. Koukni na ty obruče.

189
Lady XL
Reagovat

@Jája: Nebyla jsem tak všímavá :-). Jestli vyhraje Lukáš, tak očekávám, že dá Jarku. Co myslíte? Jinak jim zadávají už víc a víc úkolů, tak snad sebou konečně pohnou…. Příště bych jim místo slamníků či jídla vzala na pár dní (nebo do dokončení úkolů) tabák… Bylo by to maso (a taky dost času na úkoly a ne na věčné vysedávání a pokuřování)…

190
iv
Reagovat

Muži počítali s tím, že další řemeslo bude o šití. Lukáš je často ufňukaný a na sebe opatrný víc než holky:). Nový úkol je zase chlapská práce, mělo by to být trochu vyváženější.
Jen tak pro pořádek pro 187 Lady XL – Pavlína přišla s přezdívku Škótka, Vojačka vypadla, přezdívky se neujaly… I jí se ostatní rádi zbaví, pokud rychle nezmění taktiku a chování.
Není to pro soutěž důležité, ale připadá mi, že taneční mistr Ňufi je tam za gaye, nebo ne? Tak jak tak dobrá volba od štábu, akorát jeho diváckým preferencím (52 %) v anketě o nejsympatičtějšího soutěžícícího se mi těžko věří.

191
Johana
Reagovat

@iv: mně teda víc za gaye přijde metrosexuál Lukáš…to jeho nekonečné fňukání když má vykonat nějakou chlapskou práci…hned ho bolí bruško, žalúdok, črievka, je mu zle a na umření. Pravda, Ňufi taky nejspíš nemá do gaye daleko.
A nevím, proč si Jarka nenechá od mladých holek trochu upravit vlasy…furt stejný ,,účes“, akorát čím dál mastnější.
Škoda, že jsme nezahlídli za dveře, kam Pavlína vztekle zapadla se zubním kartáčkem, ale vypadá to, že koupelny budou na panství slušné.

192
Lady XL
Reagovat

@iv: Díky za opravu! Ani jsem si nevšimla, že jsem zaměnila holčiny…, no jo, obě byly v posledních dnech jak dvojčata :-) – spaly, vařily vše spolu…
Máš pravdu, že měla být práce-řemeslo zaměřená na ženy, nebo prostě lehčí. Zvlášť, když bednáři a kováři jsou v absolutní většině chlapi. Nejsou to řemesla, kde se přeci jen ženy najdou… Sám bednář to teď říkal. Ňufi byl možná (pro mne) sympatický v prvním díle (možná i druhém), ale pak, jak dostal více prostoru, tak sympatie šly pryč… preferencím prostě nevěřím…

193
Lady XL
Reagovat

@Johana: Fakt, taky jsem si všimla, že zapadla do normální místnosti – koupelny.

194
limbora
Reagovat

Souhlasím, že sebrat cigára a pokud by se k tomu přidal další litřík meruňkovice, to by byl tanec. Mimochodem tanec – Ňufi by je mohl přece nějaký opět naučit. Jo, letkiss na ně ( pamatujete ho ještě někdo?). Mám pocit, že se ujaly pouze přezdívky, které si soutěžící přinesli z domova. také Ňufi je tedy Ňufi. A souhlasím s ím, že Lukáš je metrouš. V tom lepším případě::) Lenka by mohla mít přezdívku Manka. A jejím Rumcajsem by mohl být Robo. Končím s humorem, jsem vtipná asi jako Libor. Brrr.

195
Jano
Reagovat

novy rekord
00:15 NÁVŠTEVNÍCI

196
limbora
Reagovat

@Jano: To už je možno i světový rekord. A rozhodně naprostá neúcta k divákům. Hledám na tom něco pozitivního a tak mne napadá: ve středu se tudíž odvysílají dva díly a sledovanost by se mohla sečíst… Ale jinak jsem fakt naštvaná.

197
jano
Reagovat

mohli by to riesit ako markiza a dnesny diel dat do archivu tak o tej 10 (to musela byt z ich strany ale chyba alebo mozno uz fakt rezignovali)

198
jano
Reagovat

cechmajster sa nejak tak cudne tvaril a krutil ako keby mu to co ma povedat nakazala rezia no ale zacina to byt coraz zaujimavejsie diel od dielu

199
Lady XL
Reagovat

Hurá, archiv plný už ráno! @jano: Taky jsem pozorovala, jak neví, zda se smát či ne…. Zajímavé, že nevěděli postup a různé ty míry, když si Lukáš dělal písemné poznámky (bylo to vidět) a něco měli určitě i v tom manuálu. Ale jsem ráda, že rozhodl mistr takto. Že za každou cenu (na pokyn štábu) nezvolil vítěze. Je to pro ostatní nečekané a nový náboj do dalších dnů! Pěkná zlomyslnost od štábu, dávat stále víc pochutin mistrům – vč.kafe. A mistři si zadělávají na nevraživost od učňů kvůli těm potravinám. Zbytečně je fakt provokují. Podle mne nejvíc Ňufi, i když se to snažívá hodit na Luciana. Je ale jasné, že na ně padá ponorka a jejich ega, sobeckost a jiné vlastnosti vyplouvají víc a víc na povrch. Z žen u mne vede (zatím) Dominika, Modelka, Lívia – obejdu se bez Pavlíny a Jarky. Z chlapů zatím bych tam chtěla Luciana, Feriho (holt Čech a pracant). Asi prvního bych se zbavila Ňufiho (taková liška podšitá), Lukáše a pak copatého….

201
Prochor
Reagovat

Mně se nejvíc líbí Dominika protože se nepotřebuje na nikoho vytahovat. Zatím co ti dva mistři se už nedají poslouchat. Masírování ega v přímém přenosu až je mi z nich nevolno. Pevně doufám, že oba dva experti tanečník a Luciano vyhučí ze soutěže co nejdřív.

202
iv
Reagovat

@dejna: Štáb má výhodu, že pravidla mají víc než pružná. Že nejsilnější obruče u sudů nepatří doprostřed, jsem si uvědomila, až když na to cechmajster upozornil, zřejmě zásadní věc. Úkol tudíž pohnojili oba, přísnost na tovaryše musí být:). Ani ozdobné mašličky navíc Lenku před verdiktem o nesplnění zadání nezachránily. Stejně myslím, že určit, čí výrobek drží lépe pohromadě a vypadá více jako sud, by se dalo snadno. Třeba bez udělení mistovského titulu, ale označit toho o chlup lepšího, kdo zároveň jmenuje účastníka souboje, by určitě šlo. O překvapivém „nečekaném zvratu“ nerozhodoval cechmajster ze své hlavy. Pokud mu křivdím, pak klobouk dolů. Vysílací včerejší posun po půlnoci nekomentuji a Janovi dík za včasné varování.

203
Lady XL
Reagovat

@iv: No vždyť já vím, že cechmajstři jednají na pokyn štábu :-D. Ale přijde mi, že jim (štábu) zkrátka na rovinu řekl o naprosté nefunkčnosti sudů a že to prostě zkonili.. Tím je přiměl, aby nevyhlásili vítěze. Prostě jsem tomu chlapovi věřila, že je mu blbý říct jim přímo – to jste to pěkně pohnojili… :-D. To je pochopitelně jen můj názor…. Jsem prostě spokojená, že nevyhlásili vítěze, jen aby vítěz byl… Vím, že Luciano je už kolikrát přes čáru, jen mám stále pro něj slabost… – ale ubývá. Domča překvapuje, Na to jak je mladá, je duševně vyzrálá a má věci v hlavně srovnané. Je přirozený vůdčí typ. Jen dál od Ňufiho. Jarka zklamala, jak si nechce přiznat, že boty nemá dobře ušité.

204
dejna
Reagovat

Koukám, že Elko na diskuzi zvysoka kašle a asi až do konce pojedeme na tomto vlákně. Ale mám to v oblíbených a vždy kliknu na poslední diskuzní příspěvek ve sloupku napravo a jsem hned na konci…bez rolování.
Návštěvníci se mi líbí, nechápu větší zájem o Kredenc nebo Horná Dolná (pokud nejde spíš o nějaké protekční kousky.)
Mně se rozhodnutí cechmajstra líbilo, pokud to zařídil štáb, nevadí mi to. Aspoň se teď klepou i chlapi…líbilo by se mi, kdyby byly souboje dva a kdyby vypadli dva soutěžící.
Rozesmála mě iv, že Ňufi je tam za gaye – potom Lukáš za metrouše (podle limbory), Dominika za správňácké holky, Feri za Čechy, kteří se nechovají pepíkovsky, ale stejně nevyhrají, Jarka za čím dál protivnější urážlivé padesátnice, které nemají daleko do kvokání, Luciano za sympaťáky???, Libor za jednoduché robotníky z lidu, Rob za baviče a srandisty, Pavlína za lehce rozmazlené spratky, Lenka za modelky a Lívia za…uf, nevím, rádoby spravedlivé? ;)

205
Jano
Reagovat

livia je kancelarska robotnicka z ludu, spominala ze robi pre telekom a potom plakala ze zivot je o nicom kedze je len robota-spanok-robota

Inak J@J nasadila vcera radsej reprizu vysokorozpoctovej kriminalky na 11h slot navstevnikov co ich odsunulo az za polnoc, co tak citam tak sa zda ze kriminalka ma uspech tak sa asi snazia vytazit kym to este ide a vykryt stratu tohto

206
Prochor
Reagovat

Nějak jsem nepochopil podle jakého klíče se teď vyberou duelanti ale každopádně bych rád viděl venku tanečníka nebo Luciana.

207
Lady XL
Reagovat

@Prochor: Bude souboj Luciana a Pavlíny. Podle toho, kdo vyhraje (muž/žena), tak poražení budou mít duel. Druhého duelanta vyberou podle mne tak jako vždy. Prostě nějakou soutěží a poražený bude druhý duelant.
Takže nechápu pak ale Luciana, že si myslí, že si vybere Libora do souboje. Ledaže už ví, jak to bude dál a bude následovat to, že si poražený muž/žena vybere soupeře do duelu.
Ale mají tam už slušnou ponorku co? To jsou hádky – co kdo řekl, neřekl, zda se u toho usmívá…. Lukáš ani moc nepřekvapil, jak moc je ješitný, že nevyhrál. A celá smečka se vrhla na obětního beránka Luciana, který najednou může za vše! Přitom bych řekla, že nejvíc klevet tam vede Ňufi a také Lívie.

208
dejna
Reagovat

Tento díl se mi ale moc, moc líbil. :) Těším se na souboje, je mi jedno, jestli bude chlapský nebo ženský – myslím, že oba dva budou zajímavé. Pro další vývoj vztahů a tím i koukatelnost by bylo možná lepší vypadnutí jedné ženy…Luciano i Libor to tam ještě můžou pěkně okořenit. ;)
Z chlapů se stal mým největším antifanouškem Lukáš – ten se dát s Ňufim dohromady, tak z jejich polovin složíme komplet ženskou.
K místu největšího fanouška se blíží Lenka – moc vědomostí sice nepobrala, ale je lidská, podle mě má zdravé názory a tu její míru bojovnosti bych do ní zpočátku neřekla – připadla mi jak mouchysněztesimě. Pěkně se vybarvuje…zatím.

209
dejna
Reagovat

Teď jsem si ještě vzpomněla: Co to tam vlastně pili, že ty názvy Robovi vypípávali?

210
Johana
Reagovat

@dejna: jen dedukuji z toho, co Robo říkal a z letmého záběru na flašku s rozostřenou vignetou, že to byla griotka. Co bylo v tom skleněném demižónku netuším.

211
limbora
Reagovat

@dejna: Moc se mi líbí tvá poznámka – ačkoli myšlena asi jinak, že kdyby se dali Nufi a Luáš dohromady. Možná by jim to podle mne i klapalo… Partnersky. také se přidávám k těm, co se jim včerejší díl líbil. Můj největší antifanoušek je pořád Libor, fanoušek Dominika a Lenka. A nejhezčí je pořád Luciano:-).Teším se na dnešní díl, pokud ovšem nezačne zítra.

212
Lady XL
Reagovat

Tak jsem byla v archívu… Včerejší díl se mi líbil. A líbil se mi způsob výběru soupeře do souboje. Mělo to spád, nápad. Super. A Ňufi se pěkně projevil, což hned Luciano okomentoval – všeho se bojí…. No doufejme, že už brzy ho také uvidíme v nějakém souboji. Držím palce Lucianovi a myslím, že by si při fandění měli ostatní uvědomit, co pro ně bude znamenat, když odejde Luciano…
A malá, velká prosba pro někoho z vás. Budu opět od večera do neděle bez možnosti kouknout se do archívu. Napíše sem někdo, jak vše v dnešním díle proběhlo?? Prosím, prosím…. Děkuji za všechny závisláky :-D

213
fanpage
Reagovat

pridajte sa ak chcete :) Livia oficialne fanpage
https://www.facebook.com/liviakovacovamaco/?fref=ts

214
limbora
Reagovat

@Lady XL: , já jsem musela také počkat na archiv, večer jsem marne prosila moji wifi, ať se tak neseká. Pořád jsem se nesmířila s tím, že nemáme jojku. Ale ke včerejšímu dllu, také dle mne byl výborný, skoro bych řekla, že nejlepší. JAko vždy, když se něco děje a nejsou jen výpovědi soutěžících o to, co už stejně víme. Ale někdo z Návštěvníků, asi Paulína, se zmiňoval, že tam byl kastelán. Víte někdo,co chtěl? A další dotaz – co bylo v těch nádobách, v kterých byl ukrytý klíč? Robo pak večer v altánku říkal něco v duchu, že se mu pod nehet dostal slimák a že to bolelo. Nechápu, víte o tom někdo něco?

215
jano
Reagovat

preco ma Pavlina KOVOVU lzicu? inak to sekanie to nemusi byt len tvojou wifi kedze mne to robi tiez a idem kabel

216
Lady XL
Reagovat

Co je nového? Mám k dispozici do pondělního rána jen malý mobil s pomalým internetem

217
fanpage
Reagovat

@Lady XL:
vypadol lukas „frenky“ s lucianom… skoro nic nove.. v tomto diely….

https://www.facebook.com/liviakovacovamaco/?fref=ts

218
Lady XL
Reagovat

@fanpage: díky moc, na tuhle zprávu jsem čekala! Uf, dopadlo to,jak jsem chtěla :-)

219
Jano
Reagovat

Lukas stres nezvladol a zaklincoval to ked trafil 2x stenu namiesto terca v prvom kole duelu
prekvapivo najhorsie jeho prehru znasal Feri co si vsimla aj Vera kedze sa tvaril extra kyslo, zda sa ze to v nom vrie
zbytok epizody nic moc az na tie mini hadky, takisto sa vykrystalizovalo rozpolozenie zbytku navstevnikov = 2(jarka, luciano) vs zvysnych 8

a buduci tyzden vyzera zaujimavo kedze Feri chce upiect hus vdaka comu sa dostane do hadky s Jarkou a takisto ide do remesla co z ukazky asi bude sitie kedze Pavlina bola extra zlomyselna k muzom ked mala na sebe tu remeselnu zasteru
ale ako to byva vedia to zostrihat vseliako a vsetko moze byt inak

220
iv
Reagovat

Překvapení se v souboji nekonalo a až na Jarku byli všichni upřímně otrávení:), přáli si zpět vyučeného kadeřníka a budoucího možná legionáře, možná politika nebo budoucího filmového herce, místo něj se jim vrací jeden z nejsilnějších soupeřů. Asi Lucciano před tím sám nevěděl, jak málo tam má spojenců. Sice o tom nahlas uvažoval, ale nemyslím, že by se Lukáš nesnažil a nechtěl vyhrát, na to byl příliš ješitný. Kdyby mohli rozhodnout o vyřazení diváci, výsledek, tipuji, by dopadl stejně.

221
Janica
Reagovat

Ahojte všichni, také jsem přála Luccianovi, takže jsem potěšena. Nejméně sympatický je mi Mirko Tanečník. Samolibý, nejchytřejší, nejmoudřejší a na první pohled gay (ale to není důvod nesympatií), tak trochu bazilišek. Jinak tato šou se mi velice líbí, daleko lepší formát než Farma, zvlášť 7 se vyznamenala. Soutěže jsou zajímavé, vybraná řemesla hodně těžká, tak všechna čest návštěvníkům jak to zvládají.
Mmch, Lukáš na legionáře nemá. Tam jsou hodně drsní maníci.
A nesedí mi ani Livia a Pavlína. Příjemně překvapuje Lenka, Dominika s palcem nahoru. Těším se na příští týden.

222
limbora
Reagovat

Lukáš má všechny parametry mladého muže, co by se mohl líbit — teoreticky: vysoký, pohledný, čistotný, atd – ale stejně nic. Když stroskotat – tak to už raději s Ferim, aspoň by postavil chýši. Pokud se bude hlásit Lukáš k legionářům, na žádné testy nedojde, poněvadž ho vyřadí ho už podle gramatiky:-). Tedy pokud by vše probíhalo na Slovensku. Dokonce i Návštěvníci žasli při čteí jeho dopisu na rozloučenou. Lituju, že nebyl bižší záběr na jeho dopis. Pokud je „dys“, tak to je jiná… Ale on bude jen sebestředný a nevzdělaný. Mezi námi, já nevím, proč toho Lučiana tak nesnášejí, asi dost poroučí, ale v takovém prostředí a kolektivu discciplína být musí. Viz včerejší přivření víka truhly s jídlem. Zřejmě je módě nesnášet Lučiana. Jinak jsem ráda,, že jsou v sestavě lidi co jsou moc sympatičtí i vůbec, jinak bych se při fandění zbláznila. Takto se zblázim jen z Jojky, že to takto pohřbila

223
jano
Reagovat

@Janica: co sa stalo s farmou 7? mna farmy omrzeli asi uz po serii 2

224
Johana
Reagovat

Jsem ráda, že se Luciano vrátil a doufám, že ustojí dál to nepřátelské ovzduší. Já jsem zatím z jeho strany nepostřehla podrazy, pomlouvání a piklení – v tom by si mistrovský titul zasloužila Lívie. Je to liška podšitá a umí nenápadně vnucovat svůj názor jiným. Vůbec by mi tam nechyběla a nechyběl by mi ani Libor.
Líbilo se mi, jak Lukáš ustál prohru a i když se Vera snažila vyždímat nějaké emoce, nedal se…škoda té gramatiky, protože podle ústního projevu a znalostí zeměpisu nevypadal na nevzdělaného člověka…asi na to prostě nemá buňky.

225
Janica
Reagovat

@jano: Do Farmy 7 byli vybráni farmáři účinkující
v minulých Farmách a bylo to o ničem. Téměř žádná práce, a pokud, tak odfláknutá.
Pouze intriky a hádky, režií manipulované. O nic jsi nepřišel.

226
abc
Reagovat

Mali ste ist k volbam a nie sa tu bavit o blbych reality shou.Sama somarina na tych tv staniciach.Ten tyzden som mala poobednu a preto som to chvilu sledovala.Keby nesli reklamy,tak by to este slo.Nema to ziadnu sledovanost.Vy v cechach ste nauceni si to stahovat,hlavne dopredu a potom to tu davate,ze aki ste mudri.Klepli vam po prstoch,tak teraz cakate na archiv,ktory ide az dali den.Jaja,skala,JanaH atd.nemate s kym diskutovat,lebo drevo nedorazilo vcas.Keby vam este zatrhli archiv,tak mozte obdivovat akorat tak svoje krasne caro prirody.Dopo a dovi.

227
CATHY
Reagovat

@abc: A jaké ponaučení z toho plyne?

228
Jája
Reagovat

@abc: Pri lyžovačke nabúraná hlavička?

229
Jája
Reagovat

@abc: Potom si nestěžuj, že máš malou výplatu, když v práci čučíš na reklamy. :D

230
Jája
Reagovat

Tak jsem si v klidu dostahovala páteční dřevo a tak mě napadlo, není abc ta šílenka, co zapáleně a rádoby odborně diskutuje u každého článku RS v Novém Čase?

231
abc
Reagovat

@Jája:Pocuj,poznas ma,ale pod inym menom.Chcela som vas zobudit,lebo vidim,ze sa nebavite tak ako na farme,:D.Cauko.

232
Skála
Reagovat

@abc: Proč pod jiným jménem?To se za své původní jméno stydíš?

233
fanpagee
Reagovat

Každý deň nové videa a zaujimavosti z reality show Navštevníci :)

https://www.facebook.com/liviakovacovamaco/

234
Janica
Reagovat

@abc: … my stihneme všechno, i volby, známe svoji občanskou povinnost. A po práci zábava, tak sledujeme vaše RS a fakt se občas pobavíme. A soutěžícím držíme palce, … podle okolností. Nelze napsat dopo, protože se neuslyšíme, ani dovi, protože se neuvidíme a dopi (jako dopisania) je blbý. Tak tedy ahoj.

235
Skála
Reagovat

@Janica: Tak,tak,nelze to lépe napsat.Je zajímavé,že ABC se stydí za svůj názor,když používá jinou přezdívku než svou původní.Když něco napíši,tak si za tím musím stát a neschovávat se za někoho jiného.To je pak chování zbabělce nebo provokatéra.

236
abc
Reagovat

@Skála: Ja sa malokedy zapajam,ja vas radsej citam.Pocas farmy ste si vsetci stahovali dopredu a tak ta diskusia z mojej strany by nestala za nic.Inac ste ma velmi bavii,co sa vobec neda povedat o navstevnikoch,ale to nie je vasa vina,ale vina tv joj.Zaradila to neskoro a sledovanost je nanic.Niekto tu pisal,ze som nejaka osoba,co sa vyjadruje v RVnovy cas.Nepatrim medzi ludi,co tam vypisuju,malokedy sa zapajam do debaty,mozno niekedy na fb a raz za cas tu.A ked ste boli volit,nerozumiem preco taka nizka ucast,myslim 35perc.Tak sa majte a snad bude aj farma.

237
Jája
Reagovat

@abc: Tak se vrať k původnímu nicku a nikdo tě s abc z Nového Času nebude spojovat. Když vylezeš s cizím nickem, pak se nesmíš divit reakci. Mmch to stahování dopředu je naše věc. Nikdy jsme to tady nekomentovali před uvedením dílu v televizi, takže opět jen a jen tvůj výmysl ve stylu nicku z NČ. Našich voleb si nevšímej, nic ti to nepřinese. :)

238
Skála
Reagovat

@abc: Dobře,ale pořád nechápu,proč tu nepíšeš pod svým původním nickem.

239
dejna
Reagovat

Na Markíze jsem zachytila upoutávku na Farmu – nábor do této reality. Takže asi opět zimní. :)
Mně Návštěvníci baví, myslím, že se Jojce docela povedli…možná ale nejsou pro druhé dost draví, nebo jsou opravdu slabí, a proto ta nízká sledovanost. Možná měla Jojka stáhnout pořad z hlavního času později, ne po 1. týdnu.

240
Skála
Reagovat

@dejna: Pravidla Návštěvníků jsou v každém případě mnohem lepší a méně zneužitelná soutěžícími,než pravidla Farmy.Sledovanost je podle mě slabá proto,že jsou vysílaní velice pozdě.Tímto JOJka to uplně zabila.Kdo se může na to dívat,když ráno jde do práce?Jinak s průběhem děje jsem spokojený.

241
limbora
Reagovat

Vím,, že se opakuji, ale relativně inteligentí Návštěvníci, co umí mluvit i makat by zaujali, jen to chtělo více promovat a nepřesouvat. A také je více nechat mluvit o svých životech,každý z nich má osud, o kterém se my, diváci, nedozvíme téměř nic. To je ale vina kreativců. Budiž, tak si alespoˇužívejme, co to dá. A mezi námi, milé „abc“,tvé budíčky a invektivy tady vůbec nechyběly. Možná jen nerozumím tvému humoru, ale jinak – zůstaň u toho čtení.

242
Jája
Reagovat

Už jsem to někde četla, když zahajovali Návštěvníky, že farma 8 má být v tv na jaře. Pravidla návštěvníků se mi taky líbí, štáb pracuje při nenadálých situacích poměrně kreativně. Myslím, že po psychice tam zase taková selanka není, jen my toho vidíme opravdu velice málo. Mistři řemesla hodnocení neodrbávají a kastelán je taky v poslední době ostrý. Já bych jim přidala zvířeny pěkně k odchovu ne na sežrání. Vím že dvůr není moc velký, ale něco málo kuřat a králíků by to sneslo. Jo a zvonice už mohla být dávno hotová – tam nebyl stanovený termín? U souboje bych dala více disciplín a tahat z klobouku postupně přímo na místě. :)

243
Skála
Reagovat

@Jája: No jo,zvonica mohla být dávno hotová,kdyby ji,ale nestavěl mistr zednický Robin,který,jako vyučený zedník,nemusí umět všechny zednické fígle. :-) (sám to říkal) ,tak mu to nejde nějak od ruky.Opravdoý zedník by to zmákl za den,max.dva.

244
Lady XL
Reagovat

Ahoj, tak jsem zkoukla archiv, abych viděla souboj. Mám trochu dojem, že střelba byla vybrána kvůli Lucianovi, i když s nejistým výsledkem pro něj. Zajímá se totiž o středověké zbraně /a má i firmu v Itálii/. Taky pak to rozebíral tak, že jsem z toho pochopila, že už z kuše střílel. Ale náš skoro generál se také o zbraně zajímá, tak nebyl v takové nevýhodě. Každopádně to Lukáš nevzdával, jen holt ty nervíky. Výsledek je ale dobrý. Jsem překvapená takovým odporem k Lucianovi, ale vysvětluji si to mmj. ponorkou a pak určitou „stádovostí“ lidí. Aby na ně nebylo moc vidět, tak se někteří vezou s davem a přikládají své polínko (Feri). @Skála: Souhlasím, zvonice měla být už hotová. Není ho vidět, že by na ní dělal, ale kecat u cigárka umí. Měli by dostat trest a to díky němu, aby ztratil trochu z té své šaškovitosti. Dělá ze sebe Švejka a propolouvá, aniž by se extra předřel. To samé Tanečník…. Čekám, až se obuje zase do někoho dalšího mimo Luciana a Jarky. Až dojde i ostatním, jak intrikuje.
Zkrátka – baví mě to sledovat :-D

245
dejna
Reagovat

@limbora: Reaguji teprve teď = pozdě, ale přece. ;)
Jj, myslela jsem to jinak. :D
V těch nádobách bylo podle mě bahno, něco červeného – vnitřnosti, rozmačkané ovoce?, sláma s natrhnutým plyšákem, něco jako med (barevně i vzhledem), dál nevím…možná tráva.
Nemyslím si, že Luciano ve střelbě zklamal, ono to není žádná sranda, jak to na první pohled vypadá. Zajímalo by mě, jak to Lukáš myslel s tou šavlí (že by mu to možná šlo líp) – to jako souboj nebo hod alá nůž? ;) V každém případě mě rozesmál. :D

246
Prochor
Reagovat

Škoda že nevypadl ten nafoukaný ješita Luciano. Nedá se na něj koukat. No, alespoň mu všichni dávají po právu najevo, co si o něm myslí a nemluví s ním ani futra od chléva. Má, co si zasloužil za svoje arogantní a nafoukané chování k druhým. Doufám, že brzo poletí on i tanečník.

247
Lady XL
Reagovat

@Prochor: Mě nepřijde tak nafoukaný a ješitný. Víc se to předhazuje, ale zase tak moc toho není vidět. Byl takový při zadání úkolu s řetězem. Je tam mezi nimi i věkový odstup a asi i Lucianova praxe z podnikání. Dost lidí tam víc kecá, než dělá. Nebo to nedodělá. Z někoho cítím závist, i když může říkat cokoliv jiného na kameru (Libor), jiný dělá šaška a víc toho profláká (zednik ale i tanečník). Co vlastně tam náš „tancmajstr“ dělá za práci? I ty boty ho museli nutit dělat a to je mistr. Každopádně toho ze sestřihu asi tolik nepoznáme, nevíme, co si vše řekli, co o sobě postupně ví. Lívia se taky už pěkně projevuje jako drbna a rozeštvávač. Pokud je řemeslo šití, tak to kluci projedou…. A když jsem zaslechla v ukázce – „že to chce pevné ruce, trpělivost“, tak nechápu, že do toho dali Ferryho.

248
Jája
Reagovat

Chcete-li se pobavit, zajděte na FB Návštěvníků a nechte si automatem přeložit nadpisy :D

Návštevníkov čaká prvý čisto mužský turnaj!
Kto ostane a kto pôjde domov podľa vás?
Čeká na návštěvníky. První mužský turnaj!
Kdo půjde a kdo zůstane doma s tebou?

Spočiatku jeden z najobľúbenejších Návštevníkov sa napokon ocitol vo „vyhnanstve“.
Odíde dnes večer Lučiano zo SÚBOJA ako porazený?
Na první, jedna z nejpopulárnějších návštěvník má konečně přistáli v „Vyhnanství“.
Dnes v noci odejít luciano z boje jako rytmus?

Včera sme sa rozlúčili s Lukášom.
Bude vám na panstve chýbať?
Včera jsme se rozloučili s lukášom.
Budeš mi chybět na sídlišti?

249
iv
Reagovat

@Prochor: Mně se na Luciana dobře dívá a dobře se mi zatím poslouchá, asi nás bude víc:). Odhaduji, že negativní vztah a výhrady soupeřů k němu souvisí mj. s faktem, že patří k favoritům – pracovně, organizačně schopný a jasně vůdčí typ.

250
Janica
Reagovat

@iv: souhlas

251
Lady XL
Reagovat

Tak včera se Livia projevila naplno jako ta, která to tam chce ovládnout, která vymýšlí pikle. Tanečník zase musí tu svou jedovatou slinu plivnout za každou cenu. Hádka kvůli huse – no je zbytečné ji fakt zabít, když jich je tam ještě tolik, ale vařit ji??? Navíc si myslím, že Ferri ji chce zabít, aby ji taky ochutnal.No a poznámka Jarky, že Kolka ji chce nechat žít, když už tam ona není… Zrovna takové kámošky ony dvě nebyly, aby na ni takhle myslela… Zkrátka si tou hádkou dělala akorát zle. Ale to je celá ona. Už to tam předvedla i jindy. Drží se svého a je až hysterická (jako např. se změnou postelí a sundáním „její“ poličky). Jsem napjatá, zda skutečně vyhraje Pavlína, nebo se Ferri vytáhne a ušije lépe (fakt ty velké tlapy jsou na závadu). No pak by byla sranda, kdyby vyšel souboj Ferri – Tanečník. Ale obávám se, že by dali disciplíny víc padnoucí Tanečníkovi, protože on je pro děj přeci jen zajímavější (ale ne pro mne, já jsem pro jeho vypadnutí – a vychutnala bych si jeho kyselý obličej…).
Líbilo se mi, jak Ňufi prchal, když chtěli,aby namydlil Lenku :-D :-D – ještě chybělo, aby zavolal – fuj ženská :-)

252
Jája
Reagovat

@Lady XL: Fuj ženská sice nevolal, ale třepalo s ním, až vyvolal tlakovou vlnu a ta rozřehtala mě. :D Netroufám si odhadnout, kdo vyhraje v šicím kroužku (jasně, že můj fanoušek je Feri), nebylo vidět obě figuríny s oblečením, ale to co viselo na figurině Pavlíny připomínalo hadr, s velkým přimhouřením, ba až zavřením očí strašáka do zelí. I při stopnutí ukázky jsem vestu nenašla pokud neměla být ve stylu mušketýrské pláštěnky.

253
Johana
Reagovat

Vůbec nechápu ty hloupé hádky o zabití/nezabití husy…asi z nudy. Z hladu to nebude, viděla jsem ty plné mísy a pekáče na stole v kuchyni, když se vrátili z duelu. Luciano ze všeho nabíral a nabíral, až jsem měla strach, že praskne, pokud to všechno spořádá. Nejsem si úplně jistá, jestli si to mezi tím vším čančáním před duelem stihli nachystat oni, nebo jim podstrojuje štáb.
…a taky jsem nepochopila jakože taktiku svádění na muže, co vymyslela Dominika, Lívia a modelka…spíš se mi zdá, že se holkám bouří hormony.

254
iv
Reagovat

Na včerejší opalování, letní promenádu v plavkách jsem se dívala s nostalgií, ale i podzim je hezké období:). Mezi tovaryši Ferim a Pavlínou nemám favorita, ženským bych přála zabodovat – kdy jindy než tentokrát u šití. Taktické manévry ženské trojice a využití „ženských zbraní“ jsem brala spíš jako výplň, vatu při natáčení a cvičné pokusy ovlivnit třeba nějak budoucí dění. Celkově si vede dobře Dominika – ztělesněná reklama na zdraví, vitalitu, chuť do soutěže. Lívia s diváckou přízní, zdá se mi, trochu hazarduje..

255
jano
Reagovat

@Jája: velmi tazko povedat kto vyhral kedze tam bol zaber na velmi podrazdenu trojicu krasok ale aj na Liviin pokus manipulacie Kolky

256
dejna
Reagovat

Asi si otevřu sázkovou kancelář a tipovat se bude jak dlouho vydrží Hele hlava na krku? ;)
Ale něco se mi plete, že hned při příchodu je kastelán upozorňoval, že Hela není jídlo, al inventář…nevzpomíná si někdo? Nebo mi bujně pracuje fantazie.
Pobavila mě Dominika, jak lehce přenášela Ňufiho, když chtěla, aby ho někdo polil… neměl šanci uniknout. :D
Pokud jde o šití, možná Feri překvapí…ale chtělo by to mistra, který by těm současným narušil jejich selanku…možná i Pavlína by to zvládla, nevím.
Že ženské taktizují? Říkala jsem si: konečně! :)) Ovšem způsob, na který sází Livie, nevím, nevím, chlapi mi nepřipadají tak hloupí a ty zblblé bude určitě varovat Luciano. Aby to nakonec nedopadlo tak, že se vlk nažere a koza zůstane celá.;))

257
fanpage
Reagovat

Livia to ma dobre rozohrane a pojde daleko uvidite :)))) vie co robi ;)

258
Jája
Reagovat

@fanpage: Takových už bylo. :) Neříkám, že se neudrží dlouho, ale jsou tam lepší. A sázet na to, že se chlapům odleje krev z hlavy na jiné místo to je velice chabé,

259
fanpage
Reagovat

no budes mi musiet verit, pretoze mam pravdu :)

260
jano
Reagovat

a to neporusujes zmluvu s joj ked tu zverejnujes take veci?

261
fanpage
Reagovat

to ze napisem ze ma dobre rozohratu hru a ze pojde daleko je ake porusenie? ja neviem o ziadnej zmluve s joj :D a nijaku som ani nepodpisal :D (myslim si ze mam pravdu, pretoze ju poznam aka je sikovna) :)

262
Jája
Reagovat

@fanpage: Nějak si odporuješ: mám pravdu – myslím si, že mám pravdu. U nás se říká „myslet znamená hov… vědět“. Asi tak :) A muset ti věřit? Nevím jak ostatní, ale já m u s í m jenom umřít.

263
fanpage
Reagovat

tak som sa blbo vyjadril, myslim si ze mam pravdu ak poviem ze to dotiahne daleko, pretoze ju poznam… uz je to lepsie?… ale v tejto hre su same prekvapenia.. takze sa necham prekvapit aj ja.. ale myslim si ze na finale ma :)

264
jano
Reagovat

Da Pavlina Luciana? Je to jej pomsta kedze stale nedokazala zmierit ako ju oznacil davno pradavno?

265
dejna
Reagovat

@jano: Já doufám, že dá Ňufiho…jako pomstu za Kolku.
Lívia mi začíná být krajně nesympatická…když tam tak dula do Pavlíny, vypadala s tím výrazem a hnusně fialovou rtěnkou pěkně zákeřně. Naopak Pavlína si svými reakcemi na ni získala u mě body.
Lenka mě opět pobavila. :D

266
dejna
Reagovat

Ještě jsem zkoukla záznam z 22.9., jak to bylo s Lucianem a Pavlínou. Dominika a Lenka se tenkrát postavily na jeho stranu, tak jsem zvědavá, jestli na přání Lívie teď „svoje kabáty převléknou“. ;/

267
fanpage
Reagovat

podla mna da urcite luciana ako pomstu, uvidime :) ale hovorila ze uz davno je rozhodnuta a myslim si ze ma voci lucianovi odpor, len to s nim „hra“ na dobre…

268
fanpage
Reagovat

a neviem co tu odsudzujete liviu, chce dobre len dievcatam, neintriguje, chce aby sa dievcata spolocnymi silami dostali co najdalej, nezacala to len ona.. ale dominika lenka a livia, len livia je iniciativna a organizacna tak to planuje…. proste je vodcovsky typ…ak sa tam dievcata chcu udrzat dlhsie, pri tych namahavych remeslach potrebuju nejak ovplyvnit muzov, aby sa rozhadali a aby posielali inych ludi na majstrovstva, tak mozu mat vacsie sance zeny.. a o to im ide… nikto na nikoho nenadava.. hra sa „hra“ a vlastne cele je to jedna velka hra… uz od farmy 1 sa vzdy taktizovalo kto ako kde… aby sa zvacsili sance jednotlivych ludi a rozmyslali kto koho da za sluhu a kto kedy pojde duelu… je to prirodzene ako pud sebazachovy.. vy keby ste tam boli tak by ste sa chceli tiez udrzat co najdlhsie a hladali najlepsie sposoby (ak by ste neboli hlupí a nechavali to na náhodu)

269
Johana
Reagovat

@fanpage: já to spíš vnímám jako snahu Lívie získat na svoji stranu silné hráčky a po jejich zádech se vyškrábat co nejvýš. Proč jinak by spojenectví nenabídla i Jarce? Lívia až příliš často opakuje ve svých komentářích, že jde o padesát tisíc euro…a přiznávám, je mi hodně nesympatická.
Naopak, Pavlína se mi líbila, jak se z přiopilé Lívie nepotentočkovala a asertivně ji odpovídala na nabídku vstupu do ,,sesterstva“.

270
Lady XL
Reagovat

@Johana: bingo! Taky to tak vnímám. A s tou divnou rtěnkou a skelným pohledem až naháněla strach. Její „žádost“ vypadala chvilkama spíš jak výhružka – buď s námi, nebo… Docela bych si přála, aby se to obrátilo proti ní. Ale většina tam teď už hraje na všechny strany. Viz Tanečník vůči Ferrimu. I když oni občas na kamerou řeknou, že prostě říkají okolí to, co chtějí slyšet… Ferri se mi líbil, jak se zhostil úkolu. Fakt moc nechybělo a mohl být mistr. Nevím, který z chlapů („Ňunínka“ nepočítám) by to takto dal. Trošku nechápu (či spíš jim občas to drmolení nerozumím), proč chtějí chlapům tvrdit, že jde Domča jako za mistra, co to přesně má mít za význam. Stejně u nich ještě zbývají 3, kteří si to vůbec nezkusili. A proč Roba zdržují od práce, když na to dojedou všichni? A podle ukázky na dnes tak asi ano…. Prostě mi přijdou ty pikle krátkozraké, uvidíme. Rizoto vábně nevypadalo, ale nevím, jak by to uvařili jiní v tom množství a na ohni. Vůbec mi přijdou občas jak fajnovky.Velký hlad tam nemají, mají jen prostě omezený výběr. Jsem zvědavá, koho Pavlína určí. Přála bych to Ňufimu a to moc. Byla bych totiž zvědavá na jeho reakci a to až do souboje…

271
Skála
Reagovat

@fanpage: Kašli už na Liviu.Je to krajně nesympatická osoba a dá mě to hodně přemáhání,abych přetrpěl ty její blbé a naivní keci.Když budu chtít rozehrávat nějakou taktiku hry,tak to vše nevyslepičím na kameru,jak to dělá ona,ale nechám si to pro sebe,protože,když budou chtít Borisové,tak to využijí či zneužijí proti ní.Když hra,tak hra,pořádně si to promyslím a nechám si to pro sebe,protože nikdy nevím,kdo a kdy to může použít proti mě.Např.šachisti dopředu také nevykecají taktiku,jak budou hrát.A tak je tomu i v mnoha jiných sportech.

272
Jano
Reagovat

no ved vyhodia si chlapov a nebude im tam mat kto makat, mozno ze je to taktika dostat kazdeho do majstrovstva a nechat zbytok v otrasnych podmienkach. jedine co sa moze dotknut majstrov je ked im zoberu tabak a to by sa tam zacali vrazdit keby nastupil abstak

273
Johana
Reagovat

@Lady XL: jsem ráda, že nejsem sama, kdo tu strategii opětovného mistrování Dominiky (dovolují to vůbec pravidla?) a zdržování Roba od práce nechápe…třeba nás fanpage poučí a vysvětlí hloubku taktiky žen, v čele s Lívií.
Na rozdíl od Farmy mi zatím Návštěvníci připadají o hodně spravedlivější v tom, že nějaké spolky a vzájemné sympatie a antipatie mezi hráči nemají moc velký vliv na průběh hry.

274
Wally
Reagovat

Na Livii mám stejný názor od začátku. Je to slizský manipulátor. Pomalu všem dala písemně co, kde, komu, jakým tonem říkat. Je jen otázka, jestli jí to ostatní věří.Tu rtěnku radši nekomentuju, tu jsem si kupovala před 30 lety v Tuzexu a vypadala stejně blbě jako ona. :DD

275
Jája
Reagovat

Moc jsem se k Livii nechtěla vyjadřovat, ať zase nejsem tak moc zlá, ale vidím, že nejsem sama komu zvýšila krevní tlak. V prvním momentě jsem nevěřícně koukala a k závěru se mi z ní zvedl kufr. Předpokládám, že se na to včera také dívala a v důsledku pohledu na sebe už nevypije ani kapku. Vždycky se připitým škodolibě směju (někdy jsou i rozkošní) ale její včerejší výstup (líznutá a s otřesným ksichtem na obličeji) s nepěkným pohledem jako kobra na myš, to mě teda sejmulo. Ona a Ňufi jedno jsou.

277
Janica
Reagovat

@dejna: I já jsem přesvědčená od prvého pohledu, že Ňufi je gay, gesta, způsob mluvy a pod. Ale nevadí mi to, moje antipatie je založená na obsahu jeho projevů, kritiky ostatních, rádoby psychologa.

278
fanpage
Reagovat

@Johana: nabudnut spojenectvo Jarke? ktora vsetko povie potom Lucianovi… to ty fakt nerozmyslas pokial nieco napises? :)
@Skála: nepovies to na kameru? preco? vsak prave preto ze nehra sama ale s dievcatami tak sa o tom pred kamerou rozpravaju.. a to ze to povie v rozhovoroch to nemoze? vsak tie rozhovory nepustaju superom v noci ako zaspavanku… praveze informuje ludi ako nato chcu ist.. keby to robili poza chrbat, vtedy by to bolo odporne :))
@Johana: taktika je jasna, rozhadzat muzov aby sa nevedeli rozhodnut kto a kedy pojde do majstrovstva (lebo teraz to tam maju presne stanovene) dalsia taktika je navrhnut Dominiku (mala by nasledovať Livia – čo oni aj čakaju).. v poslednej chvili chcu dat Dominiku, s tym zneistit chlapov.. pretoze sa jej najviac boja…

279
janio
Reagovat

@dejna: asi je tam sledovanost fakt mizerna ze musia davat takuto reklamu do bulvaru

280
dejna
Reagovat

@janio: Popravdě, dala jsem to sem, abych upozornila, jak se vztahy dál vyvíjejí a komplikují.
Jestli je Ňufi gay, je pro mě nepodstatné a je mi to fuk.

281
Lady XL
Reagovat

Tak zase výživný díl :-D. Bohužel jde Luciano do souboje, doufala jsem v někoho jiného… Ale byl Ňufi pěkně po…ný co? Jinak je to skřet jeden. Luciano a Jarka jsou bohužel už pro všechny terčem, na který se cílí se vším. Kdo řekl, „mistři nemusí dělat?“ – nikdo si to nepamatuje a tak se prostě řekne, že to byl Luciano…., kdo nic nedělá? Jarka…, protože ji nechávají samotnou a ostatní holky si svou „práci“ dosvědčí… Mimochodem, kolem pečení jich fakt bylo zbytečně o jednu víc…. A Ňufiho vídám dělat jen po chvílích. Prostě smečka se semkla a má své dva „slabé“ jedince, které už dopředu určila k odstřelu. O to víc jim držím palce – těm odpadlíkům, byť Jarku moc nemusím co do sympatií. Nevím, podle reakce Pavlíny na konci tak nějak tuším, že možná jde do souboje Ferri….. Pořád čekám, kdy jim šáhnou na cigarety :-)! Anebo, kdy potrestá např. mistra za úkol z jeho řemesla, nebo konkrétního „učně“, který měl úkol zadaný jako ten hlavní (Robert, Lenka). Pak by se takový Robert spíš věnoval své úloze než pomoci Lence… Ale koukám, že má Robert dost problém s autoritou, pořád brblal vůči kritice.

282
limbora
Reagovat

Včerejší díl konečně alespoň trochu naznačil něco o osudech. Robo byl tak štastný že dostal poprvé životě dopis, až mně to přinutilo nadávat v duchu štábu, že jsme se o životě těh daších nikdy nic nedozvěděli. Nejdojemnější okamžik Náštěvníků – pro mne. Jiinak mám dojem, že holky – v jakémkoli slova smyslu – jsou akčnější a bystřejší než pánové.. Už jen to, že kují pikle je pro nás přece zajíímavé. Alespon pro mne. Proč ty intriky v nominaci na mistra – myslím že chtějí, aby muži zařadili např. ˇNufiho,, na kterého y si troufly. Ten tu chudák ohledně slizkosti schytal od Luciana opořádně až moc, ale zase , narovinu. Luciana mám ráda, ale také si nějak myysím,že on přišel jako první s myšlenkou, že mistr makat nemusí. apropos — když makaj, je radost na to koukat. Chválím i nepovinné pečení „osích hniezd“. a bojím se o Luciana.

283
Johana
Reagovat

@fanpage: já to stejně nechápu:)…rozhodit muže tím, že budou závidět Robovi, že mu Lenka dovolila mydlit prsa? Luciano má už podobné zkušenosti s Pavlínou a rád se tomu vyhne, Liborovi stačí ke štěstí plný hrnec, Ňufimu se to spíš hnusí, než by žárlil a Feri ty mladé holky bere jako vnučky. Nebo rozhodit muže tím, že na ženskou taktiku zdržování Roba od práce doplatili všichni nemistři, včetně Lívie a Lenky?
Opět navrhnout Dominiku za tovaryše dobře, ale stejně bude záležet na řemesle ( Lívia už asi zapomněla, že bez pomoci Luciana by ten nůž neukula ). Včera, když se o tom ženy bavily, některá nadhodila, jestli to vůbec pravidla dovolují…takže taktizují, aniž by v tom měly jasno. Je mi opravdu bližší jednoduchá logika mužů – prostě půjde za tovaryše ten, kdo ještě nebyl.
Škoda, že to teď nevyhrál Feri. Bylo by pro mě zajímavější sledovat, jak se ženská koalice hroutí. Lívia by už ani nemusela používat tu fialovou rtěnku, ze strachu o 50 tisíc euro by zesinala celá.

284
Lady XL
Reagovat

@limbora: Možná že to o práci mistrů řekl Luciano, ale co jsem viděla, nikdy se tím neřídil. Naopak ale vidím, že od příchodu Ňufiho mezi mistry se začalo dávat pod nos učňům, jak se vlastně mistři mají, co mají jídla. Předtím se o tom Dominika s Lucianem nezmiňovali, aby je nedráždili. To Ňufi dráždí rád, ale až se divím, že mu to nikdo z učňů o hlavu neotlouká. A udělal dobře Luciano, že si vzal k debatě s Ňufim „svědka“ Pavlínu. On opravdu vše převrátí. Např. scéna z kuchyně, neviděla jsem nic špatného na tom, že po vyhazovu od holek se optá, proč tam tedy může být Ňufi… V tu chvíli tam jen seděl, nepomáhal… Fakt mne zajímá, zda může být mistr znovu v mistrovské zkoušce, když tam je ještě plno učňů….

285
Lady XL
Reagovat

@Johana: :-D, opět bingo. Napsala jsem příspěvek v momentě,kdy jsi ho vkládala. Leccos bych zbytečně už nepsala :-). Mydlení Lenky – trefné! O zdržování Roba jsem psala už minule, že to je dvojsečné. A taky se to potvrdilo a navíc, nikdo si ani nevzdechl, že by měl Robovi vynadat, že to nedodělal… Všichni to vzali jako samozřejmé a tak přišli o jídlo. A hádka ostatních s Jarkou, že nadhodila, že se to týká i mistrů? No já si myslím taky, že by nějak mistry měli potrestat. Vždyť oni mají učně popohánět do práce a kontrolovat kvalitu! Asi by se Ňufi divil, kdyby jim zmizely klobásky a vůbec všechno v truhle. Docela zírám, co tam všechno mají a hlavně v jakém množství netrvanlivé potraviny… Nebo kdyby jim zmizely matrace z postele… :-D. @Johana: ohledně toho nože jsem si taky vzpomněla, že Lívia má krátkou paměť (raději…). Jinak by bylo zajímavé vidět nahoře mezi mistry takového Libora, jak by jim to tam nejspíš nejdřív všechno vyjedl :-)

286
Johana
Reagovat

@fanpage: a ještě jedna věc…pokud Lívie nechtěla, aby se o plánu žen dozvěděl Luciano, případně ostatní muži, proč to spojenectví navrhovala Pavlíně? Jsem si skoro jistá, že pokud by ženy přibraly Jarku, držela by s nimi basu, protože ona neumí být sama a byla by vděčná za každý projev důvěry a přízně. Pavlína to nepotřebuje, je tam sama za sebe a je ji jedno, jestli něčím podrazí muže, nebo ženy. Z toho mi opět vychází soukromá strategie Lívie mít všechny silné ženy na své straně…neříkám, že je to špatně, pouze se mi ekluje skryté manipulátorství.

287
limbora
Reagovat

z toho všeho mi vychází, že čistě teoreticky bych si v dohledné době zmlsla na duelech: Livika – Dominika, Lenka – Robo, Lučiano- Jarka ( ale také Lučiano-Pavlína, Lučiao- Ňufi,,, Lučiano -Libor — a vždy vítěz Lučiano). Jdu se bavit tou představou.

288
Jája
Reagovat

Soutěž mezi muži (pokud ukázka opět nelže) by mohla být superzajímavá. Ve stejném tempu šlapou tak rozdílně fyzicky stavění muži se zátěží, pravděpodobně první padnuvší jde do souboje. Ňufínek bude potit krev a jestli nepadne jako první, tak to bude velké překvapení. Marně pátrám v paměti, kdo je ještě míň silově vybaven, nevím, ale tipla bych si fousáče.

289
dejna
Reagovat

@limbora: Vidím to podobně (ad 282) a s Robem mě to taky dojalo. Já tedy nejsem pro zpovídání se z osudu, ale pokud to tak nenápadně vyplyne, nevadí mi to.
Pokud jde o mistry a učně, líbilo by se mi, když by současný mistr v pokusu o dalšího mistra prohrál, šel by zase mezi učně. :DD A aby to dopředu nevěděli. :D
Některým nedochází, že to, že makají jen učni, je blbost, protože učňů logicky ubývá a práce je stejně. Aby se – až už nebude co pálit a časová brána zůstane týdny zavřená – nekonala malá defenestrace. ;D

290
Skála
Reagovat

@fanpage: 278 Vidím,že máš problém s psaným textem,tak si to přečti ještě jednou,nebo lépe dvakrát,aby jsi v reakci na můj příspěvek,nepsal takové hlouposti, Nebo jsi platonicky do Livie zamilovaný a potom je s tebou jakákoliv diskuze marná,protože láska je slepá,nevidí neslyší. :-)

291
Skála
Reagovat

Podle ukázky vypadne Lučiano.Jste také toho názoru?

292
Johana
Reagovat

@Skála: no, vypadá to tak…doufám, že střihač jen zalaškoval. Nic proti Ferimu, ale Luciana tam chci víc.

293
Jája
Reagovat

I když je Feri můj fanoušek, začíná být nějak moc unavený duševně i fyzicky. Byla jsem moc překvapená že padl, ale na jeho kroku hned od začátku bylo vidět, že má potíže a asi to neutáhne. Pokud zůstane Luciano bude dobré pro hru. Ten je tam sejří jako Tomero na farmě.

294
Lady XL
Reagovat

@Jája: souhlasím s tebou. Feri působí poslední dobou tak nějak odevzdaně. Myslím, že mu nesvědčí to, že se trhnul od Luciana už z důvodu věku a s tím spojených různých postojů. Ostatní kluci (Ňufi je zvláštní kategorie) jsou mladí a nemá si s nimi co říct. Ani jim moc nepásne. Po případném vypadnutí Luciana bude stejně na odstřel, začnou pomlouvat zase jeho…. Ňufi se nezdá, taky jsem čekala, že dřív odpadne, i když jsem ale sázela víc na Feriho a jeho chabé nohy. On se ale Ňufi zmínil, že dělá nějaký sport a přiznejme si, pokud ještě aktivněji tančí, tak tam je potřeba fyzička a je zvyklý na otočky a tak nemá problémy s rovnováhou. Minimálně nohy bude mít silné. On by asi prohrál v té disciplíně, kde se spouštěli z toho mostu, tam by měl problémy… @Skála: @Johana: Já jsem to tak nepochopila, ale možná jsem natvrdlá :-) a občas mám problém jim rozumět…. Držím palce Lucianovi, když už je to souboj mých fanoušků…. Bude tam víc akce ze strany kluků. Na Livii se už pomalu nemohu dívat a už se odkrývá při debatách, jak jí jde hlavně o sebe.

295
dejna
Reagovat

@Skála: Podle čeho myslíš? Já jsem to nějak nepostřehla.
I na fb píší o vypadnutí Luciana, osobně fandím Ferimu, ale jak píše Jája – Feri je unavený a Luciano dobrý pro hru.

296
jano
Reagovat

prva disciplina su gladiatori a potom kusa. podla jarkinej reakcie to Luciano trafil dobre takze neviem neviem ako to cele bude

297
adam
Reagovat

konecne ten neskutocne neprijemny luciano vypadne

298
Lady XL
Reagovat

Tak jsem hezky psala a psala a nic tu není, asi se mi to vymazalo… ach jo.
@adam: Luciano není zas tak moc nepříjemný, to o něm rozhlašují ostatní, tedy hlavně někteří… Z ukázky nejsem až tak moudrá, že by L. vypadl. A že už je doma, jak někdo píše? Nevíme, jak dlouho dopředu je to natočené…,mohl vypadnout až příště (já doufám). @Jája: Taky jsem byla překvapená, že Feri odpadl jako první, ale pak mi došlo, že Ňufi jako tanečník má silné nohy a ruce celkem taky, jeho slabé místo bude jinde. Má natrénováno a ještě dělá nějaký sport, to Feri už akorát žije z toho, že býval sportovec. Pokud vypadne Luciano, tak tam budem koukat na spiknutí holek, slintajícího Roba, v poklidu zívajícího Libora, který akorát bude stále závidět to jídlo. A k životu je probere maximálně odebrání cigaret a návrat mistrů do společné ložnice a k společnému jídlu… Líbilo se mi povídání mezi Robem a Liborem,každý zabejčený po svém – jeden proti mistrům, že „nemusí“ dělat, druhý už se vidí, jak jim sežere všechno jídlo z truhly a spát bude chodit mezi ostatní. Taky mi přišlo, že si myslí, že nějaké jídlo přinese ostatním (aspoň jsem to tak pochopila)… a vůbec tam házeli silná slova na pravidla uvedené v „knize“…. :-). Luciano do toho!!

299
iv
Reagovat

Škoda, že souboj vyšel zrovna na tyto dva. Pro plnění kastelánových úkolů byli užitečnější než ostatní. Oželela bych osobně raději Libora a z žen asi trpitelskou Jarku.

300
Lady XL
Reagovat

Odjíždím a tudíž zase budu bez internetu (krom mobilu). Takže moc opět prosím, zda by sem někdo nehodil, jak dopadl souboj… Prostě pár větiček pro závislačku. Děkuji!!! a hezký víkend.

301
Elko
Reagovat

Vaše prosby sú vyslyšané :)
Nový článok: http://reality-show.panacek.com/46842-navstevnici-idu-do-finale.html

Mrzí ma, že som nepridal každý týždeň článok. :/ Bohužiaľ, času bolo málo a vôbec mi to nenapadlo, že tu bude toľko komentárov. :(

302
Jája
Reagovat

Moc velké díky, už se přemisťuji do nových vod. :)

303
adam
Reagovat

lucianko vypadol juchuuu

304
Anton Stanislav
Reagovat

Vera hrubo zasiahla do hry a ovlivnila poradie. Dominika porušila pravidla suťaže a kapustu dopravila do cieľa nie vo furiku, ale vo vaničke. Priamo sa o to postarala Vera.
Manipulacia suťaže bez napravy? Dominika ma byť vylučena a podakovať sa môže Vere,

305
Ian
Reagovat

@Anton Stanislav: diskusia sa posunula do clanku
„navstevnioci sa blizia do finale“

Přidat komentář